Tisdag - 120731

2012-07-31 22:13:34 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll gott folk :) Här är de fullt upp från morgon till kväll.. Linus kom in vid 6 imorse och var väldigt piggelin. Han hade nån pensel med sig som han gick och strykte med på mina armar. *Tokfisen* . Sen gick min underbara make upp med barnen och jag fick ligga kvar i sängen en stund. Sen har det bara rullat på. Jonnah va här och drack kaffe. Sen kom Linda, Mio och lilla Melker :) Dom köpte lite kläder av mig och killarna lekte en stund :) 
 
Sen har det fortsatt med dom dagliga måstena. Laga mat, tvätta, städa, plocka efter barnen . En tur ner till Maxi har vi också hunnit med =) Spännande va? Haha. Det händer så mkt spännande saker på våran semester hahah! ;) Men samtidigt rätt skönt att inte ha så mkt måsten, att man måste hitta på saker. Utan att man kan ta dagen som den kommer =) Skönt för barnen också .. =)
 
Men nu är det inte så långt kvar på sommarlovet. Och vi går tillbaka till våra normala rutiner. Barnen ska tillbaka till förskolan och jag till skolan och Jörgen börjar jobba igen. Nu börjar ju också William ny förskola så det ska bli spännande vad han tycker om det :)
 
Vad pysslar ni med nu ?
 
 
{ mammas fina skatt }
 
 
{ lilla skruttas ♥ }
 
 
{ the love of my life }

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback