Torsdag - 120719

2012-07-19 09:15:07 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon bloggisar!
Hoppas ni har sovit gott? Linus kom intraskandes till oss idag vid 06. Är rätt gott att slippa gå och plocka upp honom utan att han kommer in till oss när han har vaknat. Sen brukar vi faktiskt mysa i sängen en stund innan vi orkar kliva upp. Han är rätt gosig på morgonen faktiskt, brukar ligga och klappa mig på kinden och överösa mig med pussar. ♥ Jätte mysigt! William gick ner och satte sig i soffan när han vaknade och såg på TV.
 
När jag kom ner stog Jörgen och bakade bröd. Så det doftar ljuvligt här. Jag hoppas kunna äta nåt sen när de är klart. Men frukost är som sagt inte min starka sida om man säger så. Vart jobbigt med maten de senaste öht. Men jag får kämpa. Annars rullar det på. Idag har vi inga planer alls. Imorgon ska ju barnen till mormor i Borås. Känns lite ångestladdat faktiskt. Inte för att jag inte litar på min mamma, snarare att jag aldrig vart utan båda två en hel helg, och aldrig så långt bort. Dom har ju aldrig sovit hos mamma innan .
 
Men jag tror det ska gå bra. Dom ska besöka Djurparken o lite sånt :) Så jag tror allt att dom kommer få det kul. Är väl mest jobbigt för mig antar jag. Så fredagen har jag helt för mig själv, så jag får väl passa på att städa huset inför våran inflyttningsfest på lördagen ;)
 

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥

känner igen de där ;) men de går alltid bra sen när barnen väl åkt de är bara de där avskedet som är jobbigt varje gång som när V åkte med mamma till sthlm grina ja som en tok men sen va de rätt skönt att få slippa bråk och trots ett par dagar så man han ladda upp batterierna lite =)

skoj me lite party, hoppas ni får en lyckad fest =)

2012-07-19 @ 09:28:50
URL: http://melissasprinsar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback