Måndag - 120618

2012-06-18 12:10:40 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon eller god förmiddag kanske man ska säga ;)
Sitter här och grejjat och försöker få bukt på saker och ting, barnen är på dagis. Bara två veckor kvar nu innan de är dags för 6 veckors sommarlov! ska bli riktigt skönt att få ha dom hemma och rå om dom extra mycket, men jag hoppas ju vi kan få lite sommarväder då, för så som det är nu så liknar det mer höstrusk. William är på lite utflykt med dagis idag. Alla femåringar skulle iväg och gå på skattjakt, dom hittar på mycket kul med dom nu, eftersom dom slutar där nu. För i Augusti börjar ju William på sitt nya dagis. Ska bli spännande och se hur han kommer trivas där, men det ska nog gå bra.

Annars flyter vardagen på med alla dess bestyr. Vi pillar och donar hemma försöker få ordning på det mesta och trivas i vårat hem. Trivs gör vi väl, men man vill ju ha upp alla hyllor och saker som inte har kommit upp än. Men allt tar sin tid och rom byggdes inte på en dag, men just nu är det lite gardinfästen som saknas, men Cathrin skulle köpa med sig till mig idag för hon skulle ändå till Ikea ;) Och där är dom ju lite billigare. Så det ska nog bli bra.

Men måste ge mig på gardinstrykning, så förbannat tråkigt. Och till Williams rum måste jag köpa gardiner för det har jag inga än, men vet iaf vad jag ska ha ;) Nej, nu känns det mest som att jag bara sitter och babblar ^^





En liten cowboy som inte hade några planer på att sova alls igårkväll ♥

Kommentarer
Postat av: Wilja

Tack :-) Dina pojkar är också supersöta :-)

2012-06-18 @ 13:18:22
URL: http://mmylove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback