Måndag - 120625

2012-06-25 22:23:59 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll .
Här sitter jag och barnen sover, Linus vaknade till innan och va ledsen men fick han att somna om efter en liten stund, verkar som han hade drömt nåt läskigt men sen somnade han om gott iaf :) Idag har det inte skett så himla mycket, fixat kompletteringen jag fick på mitt arbete sen hade jag besök av Angelica ♥ Alltid lika kul att träffas och snacka skit, tyvärr går de en del mellan våra träffar så det hinner hända en del, hon gav mig iaf ett par goa skratt, vilket jag kunde behöva idag.
 
Känt mig låg och nedstämd typ hela dagen. Har väl sina orsaker men de känns lite bättre nu, löser sig nog på ett eller annat sätt får vi hoppas på. Tack o lov har jag mina barn som ger mig ett gott skratt när man känner sig som sämst. Va med om riktigt rolig sak idag när jag var uppe på övervåningen och vek tvätten och barnen var nere, hörde att dom kastade nåt så ropade ner och frågade vad dom gjorde då William svarade mig "Det va inte jag" sen hörde jag Linus "Va Linos, va Linos" Kul att han skvallrar på sig själv, haha ! ♥ Mina sötnosar!
 
Imorgon ska jag till skolan och ha en liten redogörelse av den sista kursen jag läst nu i sommar, får hoppas de går bra :) Och att jag får mitt G på den med. På fredag tar vi iaf ett gott sommarlov på 6 veckor jag och barnen ♥ Bara att invänta Jörgens semester och hoppas på att vi kan få lite sol och faktiskt sommarväder. Inte så kul om hela sommaren ska regna bort. Idag köpte vi faktiskt lite nya uteleksaker så som kubb, nåt ringkastnings spel som jag tror barnen ska tycka upp och en ny boll så nu vill jag ha värme så vi kan vara ute och leka =)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback