Sveriges Nationaldag

2012-06-06 20:09:02 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Du gaaamla du friiiiiaaaa .. =)
Ja, idag är de Sveriges nationaldag, vilket de flesta säkert redan är medvetna om ^^. Men nu vet ni det igen. Vi har grejjat och donat hemma idag. Får passa på när jag har Jörgen hemma. Rensat lite inne i garaget och fått rensa lådor, fått ordning inne i "skrubben" nere. Så jag får plats med alla köksmaskiner och dylikt. Men nu blev det bra. Barnen har vart ute i stort sett hela dagen och röjjt :) Kört bil, cyklat mm.

Sen åkte vi till NÄL en sväng för att hälsa på Jörgens mamma. Hon ligger inne på hjärtavdelningen just nu. Men hoppas hon får komma hem snart :) William har vart jätte ledsen när han fick veta att hon va där. Han har lite ont av sjukhus efter alla våra turer dit med Linus och att jag fått åka ambulans in 2 ggr. Det sätter sina spår i en liten kille på snart 5 år. Men hon mådde iaf bättre nu och det är skönt det. Alltid tråkigt när folk i ens närhet blir dåliga.

Sen körde vi lite tacomys här hemma ! :) Som en skön avslutning på denna härliga dag! Är så himla härligt att bara gå ute och små pilla här hemma. Williams hinner oftast knappt inte vakna innan han vill gå ut :) ♥

Livet är underbart just nu . :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback