Tisdag - 120626

2012-06-26 23:09:12 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God kväll ! :)
Idag har jag spenderat dagen i skolan :) Haft utvärderingen på kursen jag läst och pratat lite så . Gick iaf jätte bra och jag är nöjd med min prestation. Vi har även hunnit med att hälsa på Elina m. familj och gosat med goa Nisan ♥ Underbara lilla tös! Sen fick vi lite lekbesök av Kajsa, Harry, Wilma, Sara & Nicolina. High life :) När dom gått hem städade vi och sen va det natti natti för två trötta barn och sen dess har jag suttit här nere i soffan och kikat på nätet lite, snart dags att sova känner jag.
 
Imorn ska barnen till dagis redan vid frukosten, för jag ska till skolan och sen har jag tid för cellprov imorgon. Något jag sjutit på i ca 2 års tid nu.. Vet inte varför jag har dragit mig för de, känns nog bara obehagligt men bra och veta om man har cellförändringar eller inte. Är de nån som vet hur länge man får vänta innan man får svar på om man hade de eller inte hade det? Får man svar om man inte har cellförändringar eller är de bara om man har det? Ja, det går nog bra får vi hoppas på, annars får jag ta det då.. Den dagen den sorgen.
 
Nej, nu ropar sängen på mig och jag är riktigt trött.
Natti ♥
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Desiree

Hej! Fick min första kallelse i februari( är 24). Jag tyckte inte det kändes något särskilt när provet togs, dock kan man blöda efteråt. Man ska få hem ett brev oavsett svar efter 6-8 veckor, kan variera lite beroende på stad. Lycka till!

2012-06-27 @ 01:03:38
Postat av: anna

provet går snabbt,brevsvar kommer vare sig du har förändring eller inte inom ca två veckor. Så är det för mig iallafall.

2012-06-27 @ 11:00:00
Postat av: Alexandra

Jag har också fått mina svar via brev ca 2 veckor efter att provet tagits .

2012-06-27 @ 15:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback