Torsdag - 120607

2012-06-07 14:52:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Alltså man blir ju helt snurrig när de är dessa röda dagar, planeringsdagar på dagis osv. Ja, för inte känns de som att det är torsdag idag iaf. Mer måndag eller nåt. Jag blir gött snurrig i min lilla skalle. Men så kan det vara, skönt att nästa vecka blir "normal" . Idag har jag iaf varit i skolan sen 8 imorse. För att göra prov i datakunskap. Godkänt såklart :) Känns skönt att det mesta är avverkat nu. Bara att fokusera på den sista kursen och få det så bra som möjligt.

Utöver det så har det väl inte hänt så mycket. Ska försöka få upp lite gardiner men mina fästen verkar ha fått ben och vandrat iväg :/ Men jag får väl köpa nya. Visserligen så behöver jag lite fler ändå, då det är fler fönster här än i förra lägenheten men de blir nog bra det med när de är klart :) Snart är det dags att hämta skruttefisarna på dagis och njuta av resterande av denna dag som är kvar med dom.

Jörgen jobbar natt så han ser vi inte så mkt av. Men så är de ju tyvärr den veckan. Inte så mkt att göra åt. Skulle behöva fundera ut lite mat idag med, får se vad vi kan tänkas hitta på :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback