Snö.. IGEN!

2012-03-08 11:30:49 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Åååh .. Vi har vinterlandskap igen. Jag vill inte ha vinter mera, jag vill ha vår NUUU ! Tack och lov ska det bli varmt i helgen och då försvinner skiten igen, tacka fan för de! ;) Men visst är det alltid så att såna här bakslag kommer? Så fort man tror att våren är här för att stanna så kommer de en sväng med snö igen.. Ja, barnen var ju visserligen glada över snön som fallit inatt, även om mamman inte va det.

Just nu sitter jag och pluggar efter att fått i mig lite kaffe som smakade blä, för vi hade ingen mjölk hemma. Men de fick gå, får åka ner till affären sen och köpa de, måste även ha lite potatis så vi kan göra potatis & fisk idag :) Namnam! :)) Barnen är iaf på dagis och busar och här sitter jag med mitt skolarbete och läser, läser och läser. Ja, som sagt så finns de att läsa om man säger så.

Tack o lov är det snart helg, och då kan jag släppa det lite =)

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Här är det oxå vitt :( våren har lurat oss. Dock har vi plusgrader så det börjar redan smälta bort. Jag har oxå läst barn- och ungdomssjukvård, fast på distans från Trollhättan. Bor ju nere i Skåne. Bra kurs :)

2012-03-08 @ 14:12:41
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback