Tisdag - 120327

2012-03-27 08:52:53 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Slutet av Mars redan .. =) Tiden springer iväg.
Igår var båda grabbarna på dagis, skönt för dom, jag satt hemma och pluggade. Men var även på NÄL igår med Linus för att läsa av patchtestet men det visade ingenting, som vi trodde. Vi skulle väl få en kallelse till Klinfys om 2-3 veckor för svett testet. Sen får vi väl se vad det visar då.

Nu är det praktik som gäller resten av denna veckan, jag va ledig igår. Och idag gör jag kväll, barnen ska lämnas kl 10 för då ska dom iväg på teater (dom stora barnen) och sen får Jörgen hämta dom i eftermiddag när han slutat jobbet. Men detta kan även bli min sista vecka på praktiken, jag har nästintill bara fått kvällspass nästa vecka och då jobbar Jörgen natt, och jag har ingen som kan ta barnen då, så de blir ju lite svårt tyvärr :/ Jag får nog prata med dom om de. Annars blir ju denna veckan den sista.

Även om de är tråkigt att det är slut, så ska de bli skönt att kunna satsa helhjärtat på studierna igen. Tiden springer ju iväg och jag jag måste bli klar innan terminen är slut, och finns en del att göra, det finns det ju alltid liksom. Och det är ju många dagar som försvinner för att jag måste "jobba". Men jag lär ju få sätta mig i helgen med det ändå, men gör väl inte så mkt, eftersom Jörgen ändå jobbar.

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Melissas Prinsar

klart jag kan och jag ska ta körkort men då blir de en dyr bensinräkning istället :p

2012-03-27 @ 16:59:37
URL: http://www.melissasprinsar.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback