Vattenkoppor

2012-03-18 10:08:55 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja, dom har ploppat upp på William . Inte så oväntat faktiskt, då de går på dagis och Nicolina har haft det, och henne har ju barnen lekt med. Igår morse började dom på William och idag är nästan alla vätskefyllda. Han fick lite feber igårkväll, men den är borta nu. Och än så länge är han inte besvärad utav det, skönt det! Men de är väl när dom spricker och börjar torka som klådan kommer om jag fattat det rätt. Får väl se om Linus blev smittad sist också för då borde de ploppa upp på han med snart, men kan inte se nåt än.

Så han är en liten prickigkorv min stora kille ♥ Men han va väldigt nöjd när han fick prickar, eftersom många av hans kompisar på dagis haft det nu. Vi får väl se hur det utvecklas! :) Idag klev ungarna upp vid 6, mamman va inte pigg. Men dom lekte och jag la mig i soffan och vilade ;) Är allt skönt med lite större barn nu som kan roa sig själva en liten stund tillsammans. Så man hinner vakna till liv . Sen blev det lite frukost och nu busar dom ännu mera. Jörgen han sover efter nattens jobb, dock ska han tillbaka till jobbet idag för möte :/

Vi får besök av Lisa + barn som vill ha vattenkoppor ;) haha! Får väl se om dom lyckas bli smittade! Jag ska iaf njuta av ytterliggare en heldag med min familj för imorn jobbar jag kväll, så då får Jörgen vabba!

Kommentarer
Postat av: Martina

Jobbigt med vattkopperna, men de är väll bra om dem får dem...går vattkopper på Emilias avdelning så får väll se, tar hällre de än magsjukan som också går där...satt vi får vänta och se!



Allt bra annars med er?

kram

2012-03-19 @ 20:58:12
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback