Tredje Maj

2012-05-03 11:16:23 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Här va det dött ..
Men de har sina orsaker. Mycket plugg för min del nu, samtidigt som jag måste ta det lugnt. Häromdagen var vi på Ikea hela familjen, gick och småstrosade och köpte lite nödvändiga ting. Gardinstänger, lampor osv. till huset :) Igår fick vi en nyckel till huset för att ha tillgång till garaget så vi kan börja köra grejjer till garaget och förvara de där så man kommer en bit på vägen.

Huset ska ju renoveras innan vi får flytta in där. Vi fick tapeter till hela huset utom vardagsrummet, för det va ändå i fint skick :) Badrummet ska målas om oså där. Finns en hel del som ska göras, de ska bytas skåpluckor, bänkskiva, nya vitvaror. Sen ska vi bygga om altanen så den blir frächare. Som sagt, det finns att göra. Sen ska man packa ner hela sitt hem i lådor och jag ska hinna plugga klart för denna terminen också. Ni förstår kanske att jag känner mig smått stressad kanske?

Sen har vi Linus utredning för cystisk fibros med . Allt i samma veva. Nej, men man får försöka hinna med så mkt som möjligt. Har massa bilder på kameran också som jag ska försöka få över ;)


Kommentarer
Postat av: felicia - fotokobran

söt bild! :)

2012-05-03 @ 22:51:35
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback