Jul i vårt hus

2012-11-30 21:50:49 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll :) Den dagen har bara flugit förbi. William har vart hemma idag för han skulle åka till sin farmor och leka med kusinen :) Men i vanlig ordning ville han komma hem igen, men inte mig emot för jag saknade han alldeles för mycket. Min stora fina kille, tänk va man saknar dom små liven så fort man är ifrån dom? Men att man kan bli riktigt irriterad på dom emellanåt och verkligen vill att dom åker till farmor en stund :P Haha.
 
Efter jag hämtade Linus på dagis så hann vi med lite av varje. Vi rensade lite i tvätthögen, så imorgon har vi att vika, sen satte vi oss på Williams rum och lekte med bilar och byggde med hans duplo en stund innan vi myste i soffan, för att sen få ett ryck och knalla iväg till kiosken och köpa chips ;) Linus va så nöjd så :) Sen däckade han så fort han fått välling. Och nu sitter jag här i mitt kokheta vardagsrum, va lite kyligt inne innan, så jag tände en brasa och nu är de väldigt varmt och gott :) Riktigt mysigt! :)
 
Imorgon är det första DECEMBER! Julmånaden inleds imorgon med att starta den med julkalendern. Ska ni se på den? Jag antar att vi är uppe tills den startar :) Jörgen va och köpte varsin julkalender till pojkarna innan så dom har sen har dom även 2 chokladkalendrar var ;) Och imorgon finns de saker att pyssla med, bland annat ska vi baka lussekatter och sen får vi se vad som finns med, Jörgen har tyvärr APT med jobbet =/ Trist, men han kommer ju hem sen :)
 
Har förresten fått mina första jobbpass bokade :) Och det känns jävligt bra, nu ska jag faktiskt få tjäna pengar till min familj! Pengar som inte är föräldrapenning eller studielån. Ni anar inte vilken känsla det är. Att jag ska kunna bidra till våran ekonomi för pengar JAG jobbat ihop! :)
 
 
 
 
 
 
massa massa snö har vi fått :)
 

Kommentarer
Postat av: L

Vad mysigt det blev! Vart ska du börja jobba?

2012-12-01 @ 08:56:29
Postat av: Annika

Gott med lite jobb. Kul att komma ut i praktiken oxå efter att ha pluggat!

2012-12-03 @ 12:57:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback