Lyckad födelsedag

2012-10-20 23:03:12 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Linus har haft en toppen dag :-) Vi har öppnat massa paket, haft besök av både farmor, farfar, faster, Björn, Pekka och Sara & Nicolina :) Vi har även hunnit med att möla tårta och leka med alla leksaker. En liten powernap hann han med också under dagen, men annars har det vart fullt ös xD Linus somnade här för en liten stund sen typ vid 22.30 och det gott folk hör inte till vanligheten. Tacka fan för det, för jag höll på att bli riktigt irriterad på han där ett tag, speciellt då jag hållt på att lägga honom sen kl va 20.00 ! Gaah!!
 
Iaf, så kollade jag och William på Eric Saades konsert som dom sände på TV:en idag. William sa att han skulle bli precis som han när han blev stor, en snygg kille som kan både sjunga och dansa, plus att Eric Saade är en spion, men de är de ingen som vet xD Haha. Fantasin är det ju inget fel på iaf. ;) Sen blev iaf han trött och bad om att få gå upp och lägga sig .
 
Har precis kikat igenom några avsnitt av House. Och ska snart gå och lägga mig, är ju en dag imorgon med :) Så kanske lika bra att vara utvilad då?
 
 
buspojken ♥
 
 
 
öppnar paket
 
 
 
Lite pics från dagen . ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback