Natti Natti

2012-10-08 23:27:01 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Lillskruttas ligger däruppe och hostar snart upp sina lungor, låter det som. Fått ett par puffar med airomir så andningen inte är så tung för honom. Kan nog vara gott för han att vara hemma från förskolan imorgon och bara hänga med mammsen, brorsan och morbror :) Och dessutom att få paket av morbror för vi har faktiskt en liten kille som snart fyller 2 år :) Tänka sig! ♥
 
Blev en liten playdate hos Nicolina idag. Linus va mest sur och grinig för att han inte sovit på dagis. Hans humör går inte att jämföra med någon, tro mig! Hujedamig. Ja, där är det verkligen ord och inga visor som gäller. Så det blir en del skrik här hemma om man inte valsar efter hans pipa och det är det ingen som gör. Förutom på natten då, för då orkar jag inte bråka med honom. Han somnar i egen säng. Men kommer alltid över på natten till oss. Nu ligger han ex i min säng så.. Egentligen vill jag inte ha han i våran säng, men jag orkar inte bråka med han så här på kvällen när jag ska gå och lägga mig, han får sova och jag får sova. It's a win-win situation ;) eller? Ja nån gång slutar han väl sova där med, förhoppningsvis ;)
 
Hur gör ni? Sover era barn hela nätter i egen säng? Om inte, låter ni dom sova i eran eller nattar ni om dom i egen säng?
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda!

Vi somnar alltid Flisa i sin säng sen kommer hon in kanske 6/7 dagar i vecka till oss. Men runt 6 tiden på morgonen så hon sover inte så länge. Sen händer de att hon kommer typ vid 2-3 men väldigt sällan..

2012-10-09 @ 06:56:47
URL: http://asomilinda.bloggplatsen.se
Postat av: Hannele

Kevin brukar typ aldrig sova inne hos oss..enda gångerna han vill sova inne hos oss är när han är sjuk.

Albin sover inne hos till och från mer oftare än Kevin. Men vi har försökt lägga han i sin säng igen men han vägrar somna om igen..han är en mammagris så :)
Nattningen går jättebra men sen så blire en jobbig natt och jag orkar inte bråka med honom typ varje natt så han dålig att somna inne hos oss..


Sånt här kommer ju gå över förr eller senare..dom vill ju bara aha lite extra trygghet osv :)

2012-10-09 @ 10:29:52
URL: http://lillahannele.blogg.se/
Postat av: Linda

Caspian sov i egen säng fram tills han va 1 år och då nätterna igenom. Men sedan började mardrömmarna komma och han klättrade över till vår säng under natten men somnade i sin säng utan problem...Nu somnar han oftast i soffan med oss på kvällen och vi bär in honom till sin säng när vi lägger oss och sedan kommer han in till oss mellan 00-03 på natten. I början bar vi tillbaka honom och försökte få han att somna om men de va lönlöst så nu får han helt enkelt ligga kvar.. Vi orkar inte bråka nattetid! Har egentligen inget imot att han sover mellan oss bortsätt från nu när jag är höggravid och sover dåligt ändå + att cappe sparkas när han sover och då gärna på min mage. Men som sagt... Bättre lite sömn än ingen alls för alla inblandade! :)

2012-10-09 @ 11:33:42
URL: http://Http://melly.blogg.se
Postat av: Angelica

Grabbarna somnar alltid i sina sängar. Storgrabben sover hela nätter i sin säng men Lillgrabben kommer in till oss nästan varje natt.
Ibland får han sova i våran säng, ibland får han somna om hos oss och så bär vi tillbaka honom sen el så lägger vi oss hos honom i hans säng.
Allt beror på vilket humör han har när han kommer och hur pigga vi är.

2012-10-09 @ 15:26:09
URL: http://fifflas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback