Söndag 121028

2012-10-28 07:53:05 iPhone
» Kommentarer(0) «


Så va snart även oktober månad slut. Inatt skulle man vrida tillbaka klockan men eftersom dagens teknik är så modern så behövs inte det. Det sköter den själv så de va redan fixat. Tur jag har så snälla barn som valde att sova en timma extra så vi slapp att gå upp redan vid 6 ;) Sen tyckte Linus det va dags att gå in och väcka William ;)

Igår var vi på oktober marknaden i Vänersborg, Jörgen köpte en massa korvar, parfym till sig. Jag köpte ett par lovika vantar och barnen köpte godis :) sen åkte jag och William på Denice dop och Jörgen åkte hem med Linus som behövde sova lite :) så dagen rullade på :) sen va de mys som stog på schemat hemma hos oss. Tvättade och städade lite, tände en mysig brasa och bara hade de gott!

Idag ska vi ha lite kalas för Linus. Dock orkar jag inte baka någon tårta så vi har köpt färdig, men de får funka det med. Nåt annat bra som hänt är att jag har slutat röka, är på femte dagen utan ciggaretter idag och det känns jätte bra :) är riktigt stolt över mig själv :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback