Barnmottagningen

2012-09-04 10:22:44 Dagboken
» Kommentarer(2) «


kl 8.00 imorse hade vi tid på Barnmottagningen . Hos Linus doktor :)
Först kollade vi vikten som stannade på 9600g (+800 sen sist) och längden stannade på 82 cm (+7 cm sen sist) . Så nu hade han gjort ett rejält skutt upp på kurvan. Men kanske inte så konstigt nu när magen har vart bra hela sommaren så då har kroppen kunnat ta åt sig näringen istället för att stöta bort den iom allt bajsande. :)
 
Disskuterade lite kring hans mage främst eftersom det är den som är det stora "problemet" . Och eftersom han vart bra hela sommaren han vart hemma och att det börjat köra igång nu igen med den lösa avföringen efter att han börjat på dagis så kanske det kan vara nåt som han får i sig där men som vi inte ger hemma. Så deras allergispecialist skulle ringa och prata med dagis och se hur vi ska gå vidare sedan?
 
Sen skulle vi fortsätta med astma inhaleringarna vid behov. Och sen skulle vi höras om ett tag. Men annars tyckte han att Linus var perfekt, ett litet medicinskt mirakel som han uttryckte det själv :-) Och tyckte han pratade jätte fint :) Och va en jätte go liten kille! Och det är han ju ♥ Precis lika go som sin underbara storebror! :) Tänk att man har fått lyckan att få två så underbara barn! =)
 


 
{ gammal bild på oss ♥ }

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥ Tävling Pågår

skönt att det gick bra!

sv: har du, när du? ja har nämligen inte fått nått :(
skicka du till rätt mail - [email protected]

2012-09-04 @ 10:33:06
URL: http://melissasprinsar.com
Postat av: ♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥ Tävling Pågår

sv: men va tusan ja har inte fått nått =(
kan du testa och skicka igen?

2012-09-04 @ 12:50:40
URL: http://melissasprinsar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback