Lördag 120922

2012-09-22 12:43:16 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hej åå håå!! Här va det dåligt uppdaterat, jag skyller på tröttheten som sköljt över mig vilket gjort att jag inte orkat med bloggen så direkt. Min energi får gå till mina barn istället för de är ju faktiskt dom som behöver den. Linus blev ju som sagt sjuk i onsdags och är de fortfarande, ögoninflammationen börjar bli bättre. Vi va på vårdcentralen i torsdags och fick ögonsalva utskrivet. Igår fick han massa nässelutslag på hela kroppen. Låter som även han ärvt sin pappas gener, för Jörgen kan bli likadan om han har en virusinfektion i kroppen. Och lite feber, men den är bortblåst nu.
 
Igår var jag på Ullared och shoppade! :) Blev både det ena och det andra, höstkläder och vinterjackor till barnen, lite inredning och nåt enstaka plagg till mig bla en onepiece, haha! Eller är det sparkdräkt för vuxna det kallas? Oerhört fula är dom, men ack så sköna! :-) William tycker det va bra, för nu kan vi gå alla utom Jörgen i våra mysdressar! Haha han är så söt!
 
William va speciellt nöjd när jag kom hem med Ninjago till honom, då va jag den bästa mamman i världen ♥ Tänk att en liten liten legogubbe kan göra han sååå glad :) Idag är William hos Carina en sväng, dom skulle gå till innovatum och kolla på brandbilar :) Linus ligger uppe och sover middag nu, men sen är tanken att vi ska åka och handla lite så vi kan få lite lördagsmys tillsammans. För hör och häpna - Jörgen är ledig HELA HELGEN!! :D Underbart ♥ Så himla mysigt!
 
 
{ titta! en jätte bebis ;) }
 
 
{ leker på morgonkvisten på den nya glitterstaven }
 
 
{ en liiiten liiiten gubbe förgyller hans dag }
 
 
{ Linus fick en dockvagn till sin bebis, resten av leksakerna som följde med hem sparas till 2-årsdagen }
 
 
{ jag idag! Tröjan är köpt på Ullared }

Kommentarer
Postat av: Jennie & FrökenFlis

ååh va kul med ullared, dit ska jag i oktober o jag längtar som tusan :) mycke fint du köpt, o ja tänk va en liten legogubbe kan vara rolig :)

kram

2012-09-22 @ 15:28:33
URL: http://jenniesays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback