Måndag 120910

2012-09-10 21:28:58 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Marianne: Även om du tycker att jag passar bättre som brunett, så är det jag som ska trivas. Och jag trivs bäst som blond. ;) Det känns mer som mig då. Jag har vart blond i så många år så ja.. det är jag helt enkelt :)
 
Annars har dagen rullat på :) Har hunnit med att plugga, städa, tvätta .. =) Ja, allt de där tråkiga. Och jag sitter än en gång med en tråkig uppgift i etik och människans livsvillkor. Förbannar mig själva varje gång att jag får läsa den superduper tråkiga kursen. Finns verkligen inget kul i den kursen, den är bara jobbig och omständig. Så det ska bli så jävla skönt när det är över ni anar inte. menmen, det är väl bara att bita i det sura äpplet antar jag? Jag är ju faktiskt klar December, får sikta på slutdestinationen istället.
 
Efter dagis så gick vi till lekplatsen med Sara & Nico. Och nu ligger ungarna i sina sängar. Linus var väl inte så där jätte pepp på att gå och sova, men mamman vann och han somnade själv i sin säng. Strax dags för mig med att krypa ner i sängen och få lite skönhetssömn ;)
 


 
{ på lekplatsen }
 

 
{ mama }
 

 
 

Kommentarer
Postat av: Hannele

Tkr du blev fin i blondt hår också ^^

2012-09-11 @ 08:51:19
URL: http://lillahannele.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback