Tisdag 120925

2012-09-25 21:35:11 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll bloggen! :) Hoppas ni har det bra ute i bloggsfären? Här har det vart fullt ös, medvetslös! Men nu kan jag snart lägga vinterplaggsshoppingen på hyllan, för så roligt är det faktiskt inte att köpa en hel ny Vintergarderob! Jag menar att ALLT skulle köpas. Jackor, overallar, skor, mössor, vantar, halsdukar rubbet! Barnen hade inget inför denna vinter. William hade vuxit ur sitt, Linus är för liten för att ärva Williams försmå plagg. Så de fick bli nytt. Jackor köpte jag på Gekås, overaller fick jag köpt idag 2st Kaxs overaller, en blå och en multifärgad :) Vantar o sånt la jag en beställning på nätet igår. Vinterskor till Linus köptes idag. Och allväderstövlar till båda grabbarna :) Jörgen köpte vinterjacka i söndags och nu är det bara jag kvar och sen ska vi ha skor med! Dyrt när alla behöver nytt!
 
Men that's life! Skönt när alla inköp är klara och sen är vi redo för vintern! Längtar faktiskt tom efter vintern nu, en massa snö att leka i, göra snögubbar på tomten, längtar efter kalla kvällar när man kan elda inne, och bara mysa och sen den underbara julen att få baka massa gott ihop med barnen :) Kommer bli super med första julen i huset ååh va mys vi kommer ha! =)
 
Annars består dagarna av plugg i vanlig ordning. Arbeten hit och dit, reflektioner ja ni vet ;) Inget som är så intressant att läsa om kanske? Nu kom precis min kära make hem med Noblesse till sin mensiga fru ;) hehe!
 
 
Overallerna :)
 
 
Så här kul tyckte Linus det va att testa kläderna =P
 
 
William va väldigt nöjd med sin =)
 
 
Min man han kan ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback