Måndag 130826

2013-08-26 11:39:56 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå måndag :-) Hela helgen har bestått av kalasande. I lördags fyllde ju William 6 år ♥ Så vi firade honom med paket och tårta, och dagen va nog mer än godkänd för han sa att det den bästa födelsedagen i hela hans liv :) På eftermiddagen åkte vi även och köpte oss 4 nya stolar till vårat nya köksbord och avslutade kvällen med Pizza hela familjen ♥ Sen somnade dom små stockar och jag och Jörgen la oss i soffan och kikade på Iron man 3! 
 
Igår stog de kalas på schemat igen :) William skulle först på kalas hos en kompis. Och sen kom en del av släkten och firade honom :) Och då fick han ännu mer paket samt pengar, så han kan spara ihop till något som han vill ha. Nu är William i skolan, vi andra har vart iväg och handlat så vi klarar oss i matväg, samt köpt de sista som behövdes till bebisens ankomst. Nu är vi REDO! Och jag har precis betalat alla räkningar, skönt att ha de gjort så slipper man tänka på det. 
 
Nu ska jag och Linus strax gå och hämta William i skolan, Jörgen har precis gått och lagt sig eftersom han ska jobba natt. =/ 
 
 
Älskade William ♥
 
 
 
 
 
Nya stolarna & bordet
 
 
Lille Linus :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback