Tisdag 130820

2013-08-20 20:17:17 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå där =) Så var snart den här dagen passé . 
Jag har vart en sväng och shoppat idag ;) Blev lite kalsonger till lillrompan ;) Dvs Linus. Behövs ju lite sånt nu iom att han slutat med blöja. Och lite mer strumpor till bebisen. Sen råkade en skötbädd åka med mig hem, eller ja råkade och råkade.. Den va ett måste att köpa till skötbordet, kan ju vara en fördel att ha någonstans att byta alla blöjor på. 
 
Linus var tillbaka på dagis idag efter semestern. Han va sååååå glad att få träffa alla sina kompisar idag =) Berättade så stolt för sina fröknar att han inte hade någon blöja längre och fick ha kalsonger istället :) När jag hämtade han på eftermiddagen satt han och målade så nöjt så och babblade om vad dom gjort under dagen, så det va nog skönt för han att få lite annan stimulans än den han får hemma. 
 
Annars har vi städat och grejat hemma idag :) Hunnit med en massa tvätt, så den får jag ta tag i imorgon och vika, de orkade jag inte alls ikväll. Lagt barnen för en liten stund sen och precis tagit mig en go dusch :) Imorn är de besök hos barnmorskan som gäller, hoppas verkligen droppet gjorde susen så mitt HB har gått upp nu, men de återstår att se imorgonn :) 
 
 
Den fina skötbädden :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback