Vecka 38 (37+0) ♥

2013-08-28 19:55:45 Graviditeten
» Kommentarer(1) «


Kroppen: Nu närmar sig förlossningen med stormsteg. Se till att du vet var din partner befinner sig och att du lätt kan få kontakt. 
När barnets huvud har ställt in sig brukar det bli lite lättare för den blivande mamman att andas och äta igen eftersom det blir lite mer plats upptill i magen. Allt fler känner förvärkar. Det som skiljer förvärkar från sammandragningar är att värkarna oftare gör ont. Först blir magen hård, precis som tidigare, men efteråt kan en molande känsla finnas kvar. Smärtan sitter långt ner i magen eller ländryggen och påminner om mensvärk. Långt ifrån alla får dock någon förvarning om att förlossningen är på gång. När du väntar ditt första barn är det vanligast att barnet kommer efter beräknat datum. Om du är omföderska föder du statistiskt sett ditt barn två till tre dagar tidigare.
 
Barnet: Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Hejdär :) Hittade till både din blogg och facebook när jag sökte på google och familjeliv.se lite efter folk som bor i trollhättan. Vet inte om du ser på facebook att jag skrivit till dig men eftersom vi inte e vänner där så står nog meddelandet under övriga meddelanden så att säga.

Svara där om du har lust=) Tänkte bara hojta till och nämna det :).

[email protected]

Madde

2013-08-31 @ 11:54:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback