Lördag 131221

2013-12-21 20:41:32 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hej Lördag! =) Dagen startade med lite sovmorgon för mig, Jörgen tog dom stora barnen, så jag sov vidare till 9 innan jag gick upp. Rebekah den lilla sjusovaren sov vidare till 11 :) Ja, inget fel på hennes sömn iaf. Är en liten dam som älskar att sova. Dock sover hon lite långa sovpass utan mat. Oftast 12 timmar. Ska nog börja med att lägga till henne på kvällen innan jag somnar så det inte blir fullt lika många timmar utan mat. Hon vaknar inte ändå när man lägger till henne xD hehe.
 
Sen har vi vart på lite lek & bus hemma hos Sara och Nicolina. Linus var med Jörgen i Uddevalla, så då passade jag på att bara ha med mig två barn :-) Och dom lekte så bra så =) När vi kom hem så fick barnen en "tidig julklapp" När William såg vad det var så började han gråta för han blev så glad! 
Det var ett Xbox 360 + Fifa 14 & Lego Star Wars :) Så sen dess har han och Jörgen suttit och spelat :-) Jag har precis lagt Linus & Rebekah och ska snart åka ner till affären . 
 
Imorgon ska Jörgen jobba extra =/ Tråkigt tycker jag, för vi skulle egentligen gått på julbord men men.. Tur de är julafton snart så jag får äta julmat ;P Har en väldigt smarrig skinka i kylen som lockar mig. Ska göra iordning den på måndagkvällen så då får jag ta mig en smakbit =) Smaskens!! 
 
 
Mums med tumme =D 
 
 
Rebekah gymmar, och William och Nicolina spelar spel
 
 
 
Spelar Xbox 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback