Stulen mobil

2013-12-01 21:24:55 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Igår var det dags för en efterlängtad tjejkväll! =D Barnen va hemma med Jörgen och jag skulle få roa mig lite på egen hand, inte bara få vara mamma, utan Marie :) För Jörgen hade de gått  jätte bra med barnen även om jag var lite nojjig för att vara borta från henne. Men de gick ju kanoners. Vi hade jätte kul och avslutade kvällen med utgång. Dock slutade inte kvällen så himla kul, då jag blev bestulen på min mobil inne på Max. Mobilen i sig skiter jag i, men alla mina kort jag hade på den =( Alla gravid bilder och alla bilder på barnen. Det gör så jävla ont att veta att en annan person har min telefon! :( Men den är spärrad nu iaf och personen har ingen nytta av den . Måste ringa försäkringsbolaget imorgon och se om jag kan få ut nåt från hemförsäkringen. 
 
Har iaf fått beställa en ny, jävligt tråkig utgift. Men de blev en likadan och hoppas den kommer fort, för jag känner mig så "naken" utan. Nej det känns verkligen hemskt detta. Idag försökte iaf Jörgen göra mig lite gladare så han tog med hela familjen till Stenungsbaden där vi åt julbord tillsammans ♥ Jättemysigt! 
 
Men nu ska jag strax gå o lägga mig, blev inte många timmars sömn inatt. 
 
 
Har öppnat upp väggen mellan vardagsrummet o köket
 
 
Hon växer så det knakar
 
 
 
Julklänningen är inhandlad =)
 
 
Outfiten i lördags
 
 
Mina hjärtan ♥

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

fan va surt :( hur lyckades dom sno den?

2013-12-02 @ 09:45:37
URL: http://www.melissasprinsar.se
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

SV: fy fan! ja vet inte va jag hade gjort om nån hade snott min, hade nog flippat på stället och inte gått därifrån tills personen gav tillbaka den :P lite lätt hett temperament för sånt där haha

2013-12-02 @ 19:44:36
URL: http://www.melissasprinsar.se
Postat av: annso

Hej. Har du sett min fråga angående försäkringar? Hittar inte i vilket inlägg jag frågade, så jag ser inte om du hade svarat :)

2013-12-04 @ 14:29:32
Postat av: annso

Oj då... hade ni såna problem med er kille som, trots allt, verkar mått bra.. vår kille kom 15veckor förtidigt, och vägde precis 1kg. Låg i respirator några dagar och har sen haft cpap o högflödesgrimma och har fortfarande syrgas. Ich har blivit diagnostiserad med lungsjukdommen bpd. Och hade sond ett tag i början. Vi är fortfarande kvar åå neo efter 3,5månad, och än är de nog långt kvar. Så antar att vi kommer få ett och annat nej från försäkringen då.... tavk för ditt svar...

2013-12-06 @ 20:37:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback