Graviditetsillamående = döden ?

2013-02-15 16:49:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så kan de kännas ungefär. Jag har mått sjukt illa.. =/ Vilket i sig resulterar i att hela vardagen blir förstörd för man orkar ingenting :/ Bara ta sig upp ur sängen på morgonen är jobbigt. Och att ständigt må dåligt gör en fan deprimerad =/ Man saknar verkligen att känna sig glad och produktiv. Framför allt känna sig som sig själv.  Nä riktigt tråkig känner jag mig.. Sen är ju inte alla dagar skit, vissa dagar känner man sig ok, men sen vänder det och blir skit igen. 
 
Hoppas verkligen detta går över snart. Och jag hoppas att våren vill komma snart och den förbannade snön kan försvinna, just nu är det inte alls lockande att gå ut :/ Linus har vart sjuk hela veckan. Dom skickade hem han från dagis i måndags för han fick feber. Och först igår var han feberfri, så han fick vara hemma idag med. Och förhoppningsvis kan han gå på måndag nu när han kurerat sig så länge :) 
 
Annars ska vi ha en mys helg :) Pappan i huset jobbar hela helgen =/ Tråkigt, men vi ska nog hitta på nåt :) 
Lite update från oss här hemma! 
 
Puss & Kram
 
 
 
Linus har fått sig en klippning :) 
 

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Usch vad jobbigt med illamående :( jag hade bara lite på kvällen i fyra veckor med min dotter. Inget med pojkarna men det räckte fan. Fy man är inte alls sig själv. Iofs så var jag knappt det alls den 3:e grav. Tyvärr. Hoppas det snart släpper! Har du mått illa med pojkarna oxå? Annars är det garanterat en tös ;) kram

2013-02-16 @ 06:05:47
URL: http://www.rebeccapettersson81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback