Inskrivning

2013-02-05 10:29:20 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Ja, en ny graviditet va det ja :) Inte fullt lika planerad som dom andra två. När jag plussade med denna lilla bönan kom de som en liten chock. Va? är JAG gravid? Helt spontant dessutom, inga hormonpreparat denna gången. Men ja, en liten groda ska det bli. Förra veckan var jag på ett tidigt UL och fick se det lilla hjärtat slå :) Sån magisk känsla även om jag kan ha lite svårt att fatta det ibland att det faktiskt ska bli en liten bebis av det, om allt vill sig väl vill säga. Men det hoppas vi på. 
 
Så hur mår jag då? Som en potta skit. Illamåendet från helvetet har bosatt sig i min kropp. Så jag orkar ingenting mer än att sova typ. Så igår ringde jag läkaren och fick utskrivet Lergigan Comp :) Och nu funkar jag iaf som människa och orkar med vardagen. Så nu hoppas jag bara det går fort tills de nedrans illamåendet försvinner. 
 
Idag ska jag på inskrivning hos barnmorskan. På det där tråkiga hälsosamtalet. Tycker man borde få slippa det med tredje barnet, men icke sa nicke! Men, lika bra att få det gjort så är det överstökat sen =) Nej, en dusch innan man ska åka till stan kanske? :) 
 
 

Kommentarer
Postat av: ♥♥ Melissas Prinsar ♥♥

så mysigt me en liten till =)
kanske de ni "behövde" efter er lilla kris eller va man ska kalla de för <3
Kramis

2013-02-05 @ 11:11:47
URL: http://www.melissasprinsar.se/
Postat av: Anonym

Spännande!! Va själv på inskrivningssamtal förra veckan, men ännu är jag lite hemlig haha. Vilken vecka är du i? :)

2013-02-05 @ 11:38:39
Postat av: Estelle

När ska du ändra infon om Linus? Har stått fel sen du bytte design ^^ Han är väl ändå inte född för några månader sen :) grattis till den nya! :)

2013-02-06 @ 17:12:13
Postat av: Estelle

När ska du ändra infon om Linus? Har stått fel sen du bytte design ^^ Han är väl ändå inte född för några månader sen :) grattis till den nya! :)

2013-02-06 @ 17:12:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback