Back to school

2013-01-08 20:24:32 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Back till School! xD Så jäkla taggad inför denna terminen så ni anar inte :) Nu läser jag bara kurser som jag har ett brinnande intresse för: Akutsjukvård, räddningsmedicin & barnhälsovård. Så det här kommer bli awesome! :) Idag var jag ner på stan och köpte mig lite kurslitteratur och blev lite fattigare ;) Tur man kan sälja böckerna sen :-P Tyvärr finns det ju inte så mycket begagnat att få tag i heller, då det är nya böcker sen förra terminen men men. =) 
 
Barnen var tillbaka på dagis igår! Som dom längtat, Linus bara kutade in och hade inte ens tid att säga hejdå till mig. Imorse sa han bara hejdå mamma och kutade in! :) Så jag tror allt att han längtat efter kompisarna :) Även William är riktigt glad över att få vara tillbaka med kompisarna. Det märks så väl på dom och det känns skönt att få vara tillbaka i vardagen igen =) Nu hoppas vi bara på att det ska bli mer jobb för mig med ^^ Jobbade kvällen i söndags och det va skönt, dock bara 4 timmar men skönt med en mjukstart. 
 
Kvällen spenderas med skolarbete. Har lite presentationer och lite sånt att börja med men de är riktigt skönt att komma igång igen med pluggandet, jag trivs verkligen med det med, men hoppas ju såklart på mer jobb. Nej, nu ska jag fortsätta plugga så man hinner med nåt annat ikväll med :) 
 

Kommentarer
Postat av: Moa

Åh låter kul, det är de kurserna jag också vill läsa! =)

Ja det är jätte skönt, har vi tur blir det bara en lite större undersökning nu sista januari, men sen tycker vi att det räcker med återbesök! ;)

2013-01-08 @ 20:52:56
URL: http://lillagroda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback