Disney on Ice

2013-01-04 11:46:59 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God morgon! :) Sovmorgon va det här, jag klev inte upp förän klockan var efter 10. Och sen har vi börjat lite smått att städa undan julen, alla tomtar och sådant är borta, nu är det bara ljusstakarna kvar mer eller mindre och dom får nog åka imorgon, sen måste det putsas rutor och lite sånt tråkigt. Men sen är våren varmt välkommen :) Nu längtar jag efter lite värme och sol, men jag fick iaf min vita jul som jag önskade mig! 
 
Idag ska vi åka till Göteborg och gå på Disney on Ice . Linus ska vara hos sin faster sålänge, och min bror ska följa med oss, men han möter vi upp inne i Göteborg, han har ju inte så långt att åka :P Så vi åker lite tidigare så vi hinner äta också innan förestälningen börjar. Kan ju säga att William lääääängtar massvis! Ska bli riktigt skoj! :) 
 
Nu är det dags att få ordning på torpet här ;) Linus står här i pyjamas och dansar till Gagnam Style xD Haha! 
 
 
En film som går varmt hemma hos oss är - Ninjago

Kommentarer
Postat av: Anonym

För min del kan man skippa våren o sommaren och hoppa på November. Klart bästa månaden på hela året. hösten är ju så ljuvlig. Oberäknelig och ostadig.

2013-01-04 @ 16:40:28
Postat av: Moa

Ja precis, det var lite så jag tänkte också angående utbildningen, har hittat att man kan plugga till ssk på distans, men måste läsa en eller två kurser innan dock! =/

Allt bra med er?

2013-01-07 @ 12:47:32
URL: http://lillagroda.blogg.se
Postat av: Moa

Vad skönt att höra!!

Jodå med oss är det bra, Livia är mycket gladare och piggare nu efter operationen och vi har faktiskt fått vara hemma i en månad nästan! Så skönt kan jag säga! =)

2013-01-08 @ 00:41:23
URL: http://lillagroda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback