Fortfarande sjukstuga..

2013-01-23 22:41:01 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Linus är inne på sin tredje dag utan att äta. Så idag efter att vi lämnat William på dagis så åkte vi till Vårdcentralen för att kolla upp om det var nåt annat än en förkylning som spökade. Och visst va det så, halsprovet visade på Halsfluss =/ Så en 10-dagars kur med antibiotika blev det för hans del. Dock inte de lättaste att få i en pojk som varken äter eller dricker. Finns ju inget gott man kan locka han med heller som "belöning" . Så man får änna mordhålla han och spruta in medicinen i munnen på han. Fördelen är väl att det bara är 1ml 3 ggr om dan vi behöver kämpa med. 
 
Annars händer det inte så mycket hemma hos oss. All tid går åt till att få i Linus någon form av vätska. Hoppas ju att han ska känna sig bättre imorgon och börja äta lite grann. Vill ju ha min goa glada kille tillbaka. Men de vänder nog snart, nu blir det att bädda ner sig så man får några timmars sömn innan det är dags att ta tag i morgondagens bestyr. 
 
Hoppas ni alla mår bra i dessa sjukdomstider ! 
 
 
me
 
 
min lilla sjukling ♥
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Usch stackare :( är det kåvepenin? Den är VIDRIG!! Vår Elliot skulle ha 5 ml 3 ggr per dag nu sist det var öroninflammation. Dock tog han den fint efter nån dag. Hatar verkligen att hålla fast men vad gör man... Krya på honom! Kram

2013-01-24 @ 09:51:31
URL: http://www.rebeccapettersson81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback