Fredag 130125

2013-01-25 21:53:55 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hejsan allesammans! Den här bloggen hamnar änna i skymundan, men de är så himla jobbigt med Linus nu. Gårdagen spenderade vi på barnmottagningen, men blev hemskickade efter att par timmar, dom kollade hans allmäntillstånd under ett par timmar och tog prover för att kolla salterna i kroppen. Men proverna visade bra så vi fick åka hem igen. Men de är svårt att få i han nåt för allt är bara nej, nej, nej. Välling som han i vanliga fall älskar, totalratar han! Det är helt omöjligt att få i han det. Idag har vi iaf fått i han lite gröt i förmiddags och sen mumsa han i sig massa kinamat till middag, så jag hoppas han är på bättringsvägen  nu. Orkar inte med detta mer. 
 
Jag hoppas ju att han är frisk att gå till dagis på måndag. Eftersom jag har HLR test i skolan då. Men vi får väl se, är ju bra om han kan komma igång med maten nu i helgen. Feberfri är han iaf. Och på barnmottagningen sa dom att han inte skulle ha antibiotika eftersom det inte är en bakteriell halsfluss han har. Men vi får varva med alvedon för det verkar som om det fortfarande gör ont i halsen på han. Nej nu hoppas jag min lilla gubbe blir frisk. Verkar vara ett envist virus som går nu. 
 
Idag har jag iaf försökt plugga lite. Det har ju inte blivit så mycket av den biten denna veckan. Så i flera timmar har jag suttit idag och även ikväll har jag suttit en stund, får nog bli en sväng imorgon med för jag är inte riktigt klar med det men den skulle inte vara inne förän på söndag. Så jag har ju helgen på mig. 
 
 
min lilla sjukling
 
 
 
liten linus på sjukhuset 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback