Tisdag 130514

2013-05-14 10:13:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå där :) I helgen har det vart full rulle hemma hos oss :) I fredags hade vi en riktig mysdag, jag och William tog oss lite "egentid" tillsammans och åkte ner till Strandgatan och tog en fika :) Jätte mysigt att komma iväg lite bara han och jag. Satt där nere vid vattnet och fikade och tittade på båtarna som åkte förbi. Innan vi sedan begav oss till Överby för att shoppa oss en baden baden stol :) Väldigt uppskattat från mammans sida. Kan jag ligga där och vara tjock i sommar medans barnen leker i trädgården :) 
 
Lördagen då va det städdag här uppe på Höjden :) Vi hade rensat ur en massa skit ur vårt garage som vi slängde. Gött med lite rensning, så man kan samla på sig ny skit tills nästa år :P Haha. Sen grejjades det i trädgården och småpillades lite hemma. William åkte till sin farmor i några timmar och sprang av sig lite energi, vilket kunde behövas. För han har vart överjävlig här hemma, värsta trotsperioden EVER just nu känner jag, även Jörgen tycker att det är jobbigt. Men hellre att den kommer nu än när bebisen är nyfödd. 
 
På söndagen var vi på kalas hos Nicolina :) Som fyllde 4 år! Tänk att hon blivit så stor den lilla tjejen!! Helt otroligt, känns nästan som igår jag träffade henne för första gången och då va hon bara 2 månader gammal. Ja, tiden går tydligen jävligt fort. Och barnen växer upp alldeles för fort. Och nu är det redan tisdag. Jag sitter och sliter med mina skolarbeten, som är hemska just nu . Sååååå mycket att göra. Men det måste bli gjort. Inte jätte lång tid kvar nu. Sen ska de bli jävligt gott med sommarlov innan lillasyster kommer! 
 
 
Fika på strandgatan 
 
 
Har det gött i solen :) 
 
Redo för kalas :) 
 
 
 
 
födelsedagsbarnet 
 
 
mina hjärtan ♥
 
 
trött mamma imorse ;) 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback