Måndag 131104

2013-11-04 21:45:41 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så va det redan November månad.. Det har vart ett par omtumlande dagar hemma hos oss. I torsdags hade Linus återbesök på vårdcentralen. Jörgen va där med han för ett tag sen, då hade han väldigt förstorade lymfkrtlar, så läkaren ville kika på dom igen, och denna gång var dom fortfarande väldigt stora, så hon ville att han skulle lämna en blodstatus för att utesluta blodsjukdomar såsom leukemi ni kan ju gissa hur det satte igång i mitt huvud, en läkare som nämner leukemi på mitt barn?! Sen hade han även högt blodsocker och socker i urinen, så då ville hon kolla så han inte hade diabetes på det. Så fastandes skulle han vara från kl 22 och sen tillbaka för att lämna nya prover, min lilla pojke ♥ Herregud, va tankarna snurrade. Det va de värsta dygnet i  mitt liv! 
 
Men alla prover visade fint, tack o lov. Inga blodsjukdomar eller diabetes . Sen har vi gått och dragit på oss värsta förkylningen, så vi har bara tagit det lugnt hela helgen jag och barnen. Jörgen va iväg på Stenungsbaden i lördags och festade. Vi andra passade på att kurera oss. Vi tog även en tur till Borås på lördagförmiddagen för att gå till pappas grav och tända ett ljus ♥ Det va så himla vackert på kyrkogården med alla ljus tända. Sen var kvällen minst sagt jobbig, jag grät och längtade, saknaden efter pappa blev så påtalig efter att ha varit vid graven. Jag åker inte ofta dit av den enkla anledningen att jag mår så dåligt efter jag varit där. De är så jobbigt att känna den saknaden efter sin förälder och sedan titta på sina barn och veta att dom kommer aldrig få en relation med sin morfar, dom kommer aldrig få träffa honom, och han kommer aldrig få träffa mina barn, sina barnbarn. det gör ont i mig att veta det, och inse det. Det blir så himla tydligt på nåt sätt. 
 
Nu är iaf vardagen igång igen, Jörgen jobbar natt och jag försöker klämma in plugg bland amningarna, då jag givetvis halkat efter en hel del. Men jag ska väl fixa det, brukar fixa det mesta ;) 
Men nu får det bli ett avsnitt av the originals innan jag kryper ner under täcket som alla barn redan gör. 
 
 
Närmare morfar än så här kommer ni inte älskade barn ♥
 
 
Lillans outfit { p. op } 
 
 
Idag blir hon 6 veckor ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback