Torsdag 131107

2013-11-07 22:01:10 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hej hopp ! Även denna dag har rullat på .. Alla barnen sover och jag sitter här och fördriver tiden lite innan de är dags för även mig att hoppa i säng. Startade dagen lite smått stressartat. Varje morgon denna veckan har Rebekah sovit till 9, så jag har kunnat lämna henne hemma med Jörgen medans jag lämnat barnen. Men imorse valde hon att vakna 5 min innan vi går iväg till skola/dagis. Och när hon vaknar är hon väldigt hungrig eftersom hon inter äter på natten och sovit så många timmar i sträck. Så det var bara att snabbamma henne lite och sen sätta henne i bärselen och kuta iväg eftersom William börjar skolan 8.20 . 
 
Men det gick bra, men när vi kom hem sen var hon vrålhungrig min lilla skrutta ♥ 
Även gjort ett besök på förlossningen idag, då en nära vän till mig ligger inne med prematura värkar =( Så efter jag lämnat henne för att hämta Linus blev det helikoptertransport för henne till Specialist förlossning i Göteborg, hoppar innerligt att det går bra för henne nu, och att bebisen vill stanna ett par veckor till ♥ Än får du inte komma ut lilla bebis . 
 
Vi avslutade vår dag med lite lek med Sara & Nicolina . Sen hade jag tre trötta barn som stupade i säng, ja inte Rebekah då, hon ville mysa lite med sin mamma först. Men sen somnade även hon för natten. Jörgen gör sin sista natt nu, ska bli skönt o ha lite mer tid tillsammans sen, även om han jobbar helgen men han är hemma lite mer då . Imorgon ska William på kalas hos en kompis, så vi måste åka iväg och köpa en present. Får se vad vi ska hitta på för nåt. 
 
Men nu känner jag att ögonlocken börjar bli lite tunga ;P 
Natti natti 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback