Helgen som varit

2013-10-21 19:39:57 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så var måndagen här.. Lilla tjejen blir 4 veckor idag . Kan knappt förstå att hon funnits hos oss i fyra veckor, känns som hon funnits hos oss hela tiden, medans samtidigt känns de som om de var igår hon föddes. Bara att konstatera att tiden går ruskigt fort. I fredags va Jörgen iväg och jobbade natt. Så jag hade en ensamkväll med seriekväll i form av The Originals & Vampire Diaries. =) 
 
På lördagen kom barnens mormor hit . Hon ville kika in de senaste tillskottet i familjen och träffa dom andra två barnbarnen =) Dom va väldigt glada över att ha mormor här, även om det var ganska blygt till en början. Medans hon var här passade jag och Jörgen på att åka ner till Överby för att titta efter födelsedagspresenter till Linus. Och vi hittade ett par stycken. Det är så himla svårt att hitta saker till han nu, han har inte snöat in på nåt speciellt så som William jämt gör. Utan han gillar lite av allt typ.. Och sen när man har en storebror, blir de ju att han får ärva saker av honom och det resulterar ju i att han har ganska så mycket leksaker. 
 
Sen kom söndagen och då va de minimannens födelsedag ♥ . ojoj va glad han blev för sina paket =) Han fick en lastbil, en säng till sin docka, en käpphäst och ett lekhus med Timmy lamm :) Han va så himla nöjd :) Och det var även mamman och pappan . Sen fixades tårta och kompisarna Nicolina & Elin kom hit och fikade :) Sen somnade han så gott, och vi slappade i soffan framför SoA :-) 
 
 
 
Från födelsedagen :)
 
 
Idag hade vi besök av Jonnah =)
 
 
Glad tjej =D
 
 
Knäppisen! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback