Måndag 131014

2013-10-14 22:48:06 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll =)

Måndagen har flutit på.. Efter att William lämnats i skolan, va det dags att handla lite inför veckan, hämtade även ut medicin som Rebekah fått för sin svamp i munnen ett + i kanten för att även jag kan ta den på mina bröst. Så hoppas vi att denna jäkla svampen försvinner illa kvickt, för ont gör det , speciellt nu när jag dragit på mig ett sår även om det inte är riktigt illa än, men kände att det va lika bra att få det behandlat från start innan de blir så illa att man grinar varje gång hon ska äta. 
 
Annars har denna måndag vart rätt så händelselös. Har lagat middag och pojkarna har spelat lite tv-spel tillsammans på eftermiddagen innan Linus tvärdäckade i soffan vid halv 7. Så jag fick lite ensamtid med min stora pojke som passade på att mysa med sin lillasyster. Han satt här med henne i soffan och berättade hur mycket han älskar henne ♥ Mammahjärtat bara smälte när jag ser hur fin han är med henne. 
 
Nu sover alla barn, Rebekah somnade precis för natten. Och jag ska strax gå upp och göra detsamma. Jörgen jobbar natten, så nu får man dra ett tyngre lass den här veckan. Men den största utmaningen kommer imorn bitti när jag ensam ska få iväg barnen till skola & dagis. 
 
 
Hon är inte morgonpigg alls vår lilla dam ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback