Söndag 131013

2013-10-13 23:15:30 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Så har denna veckan lidit mot sitt slut . Jörgen har jobbat hela helgen, men vi har roat oss bra ändå. Igår efter att Jörgen vaknat åkte vi alla ner till stan för att kika in höstmarknaden, hittade väl inget kul så direkt, William köpte sig några Ninjago gubbar och Linus en lastbil, mamman i huset fick en påse med marknadsnougat :) Så ja, alla i familjen va nöjda =D Sen va det dags för Jörgen att bege sig till jobbet och vi passade på att lördagsmysa framför filmen Rio :) 
 
Idag har vi inte gjort så mycket . Gick bort till Sara & Nicolina i förmiddags så barnen fick leka av sig lite tillsammans. Sen har vi donat och grejjat hemma, Rebekah har fått sig ett bad som hon tyckte va mysigt, bättre än förra gången hon badade då timingen inte va den bästa, men nu hade hon ätit så hon va inte hungrig så då passade det henne bättre. =) Kan ju hoppas att jag kan lyckas få henne att tycka om att bada o att det inte ska ta 3 år innan hon börjar gilla det, som de har gjort för hennes bröder. 
 
Nu är det snart dags för mig att gå upp och sova.. Är ju faktiskt en dag imorgon med, och man ska ju inte ta förgivet att lillan sover bra, man vet ju aldrig även om hon sovit jätte bra sen hon föddes. 
 
 
 
Rebekah & Nicolina ♥
 
 
 
Lillan ♥
 
 
Tripp, trapp, trull ♥

Kommentarer
Postat av: Angelica

Tösen hatade att bada tills jag tog lite varmare vatten. Nu älskar hon det och pratar och spratlar för fullt :)

2013-10-14 @ 08:27:55
URL: http://fifflas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback