Tisdag 130903

2013-09-03 21:34:55 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hejsan hoppsan. Så va snart även den här dagen till ända. Och även den har rullat på i en hiskelig fart. Morgonen började smått kaosartat, William cyklade ifrån mig och sen hittade jag inte han, och paniken infann sig riktigt fort, jag och Linus sprang nog runt halva Skogshöjden och letade ihop med mina onda sammandragningar, men sen hittade jag han tillslut nästan borta vid Linus dagis. Och tårarna bara forsade, var ju såklart livrädd. Vad som helst kan ju faktiskt hända. Han är ju liksom bara 6 år gammal och får aldrig cykla iväg på egen hand. Usch, det var en riktig otrevlig upplevelse och det tror jag att han tyckte med för han var ledsen när jag hittade honom. 
 
Sen har dagen rullat på. Hade besök av Jonnah en sväng och drack lite kaffe och tjötade skit. Sen va det dags att hämta hem barn och middagen skulle fixas. Passade på att vila kroppen lite innan Jörgen skulle åka och jobba och sen avslutade vi dagen med lite lek hemma hos Sara. Vid 8-tiden fick mina skruttar hoppa i säng. Och här sitter jag nu och ska äta lite kvällsmat innan de är dags för mig att skutta i säng med så man orkar med en ny dag. 
 
Sammandragningarna har gjort sig till känna mig, har en hel del onda sammandragningar nu. Men nu vill man bara att det ska ta fart så lilla liten kan komma ut till oss. Men än är dom inte tillräckligt kraftiga eller regelbundna. Men hoppas hoppas på snart =) Vi längtar efter vår lilla prinsessa ♥ 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback