Onsdag 31/12 ~ Nyårsafton!

2008-12-31 09:47:07 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Årets sista god morgon! Jag har sovit uselt inatt, får ont i öronen av dom jävla öronpropparna, och sover jag utan dom, kan jag inte sova för Jörgen snarkar, sikket jävla dilemma. Kom iaf upp vid 8, och då gick direkt in i badrummet och tog mig ett varmt och härligt bad, var hur underbart som helst, så nu är man fräsch inför kvällens party! William somnade precis i pappas famn, så himla mysigt, inte ofta han gör det numera. Men dom få gånger han gör det så njuter man verkligen.. *myspys*


Ja idag är det ju som sagt nyårsafton, sista dagen på året.. Den ska firas ihop med Emma & Robban, Amelie & Stefan, Jessica & Rachid, och Sandra & Johannes. Jörgen skulle ju ha varit med egentligen, men han fick jobba istället, så han får jag inte fira in det nya året med . Jag får väl ringa han vid 12-slaget ist :P hehe..


Min lille bebis, som inte är så liten längre, ska fira sin andra nyår ihop med sin faster Carina, han ska sova där inatt. Undra vad han ska tycka om alla raketer? Förra året var han ju bara 4 månader så då sov han sig igenom allt det där, i år kanske han är vaken och vill titta, men chansen att han är uppe till 12 kanske inte är så stor. Han är ju en trött själ precis som sin mamma, tror han ärvt det av mig iaf :P


Så jag vill önska er läsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!!

Vi hörs på det nya året .. =)


Lasagnette

2008-12-30 21:42:36 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå så här på kvällskvisten..

Jag tittade på SAW 5 när William sov middag istället, dom är ju faktiskt lite läskiga dom där filmerna så det passar mig bättre att se dom när det är ljust ute. Fegis som man är numera. Filmen va jätte bra, fick klartecken över så himla mycket som man undrat i tidigare filmer, men det lär ju komma en sjätte film så småningom =)


Sen åkte vi ut en sväng till Maxi och handlade lite.. Det började bli tomt i kylskåpet så då får man ju fylla på lite. Jörgens syster och hennes son följde med =) Fick bli en korv på Coop också för det ville William ha, han pekade mot korven och smackade som han gör när han vill ha något ätbart. Tokunge! Efter att jag nattat William satte jag igång och gjorde lasagnette, det kurrade i min lilla mage, efter mat. Och ja lasagnette är nog en av mina favoriter =) Så nu sitter jag här och är helt proppmätt! HAHA..


Imorn är det nyårsafton =) Som vi längtat efter denna dag, kommer ha fullt upp imorn med att fixa mig, Faster Carina kommer vid 12 typ och hämtar William. Sen ska jag gå hem till faster Jessica och fixa mitt hår. Sen är Jessica (inte faster nu) så himla gullig och ska hämta mig där, dels för att jag inte vet helt hundra vart hon bor, och för att hon inte tyckte att jag skulle gå ensam i mörkret.. Så himla gullig är hon=)

Vi ska ju faktiskt fira nyår hemma hos Jessica & Rachid, ska bli himla kul =D

Så jag har laddat upp med både sprit och champagne, japp det blir redbull grogg imorn =) *Mums*

Ja morgondagen kommer bli sååååå himla lyckad, jag känner det på mig!


Nu ska jag skicka ner Jörgen i tvättstugan och hämta tvätten, så jag kan vika den =)




Han va så himla söt innan haha, innan han skulle bada så klädde jag av han medans jag tappade upp vattnet, då ställde han sig framför TVen, med händerna på tvbänken och ställde sig och kissade, HAHA, min söting! <3


Tisdag 30/12

2008-12-30 09:59:28 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Tjenis Penis!

Gud va seg jag är på morgonen, kom inte upp förrän 9 idag, då hade jag och William myst och busat en massa i sängen. Han är allt väldigt gosig min underbara prins. Så vi kom upp för en stund sen, innan dess hade William ätit välling med pappa, samt fått ny blöja.  Nu springer han här och bråkar med Rocky, och berättar för mig typ 17.000 gånger att Rocky har "Ajjjj" som han säger.. Hihi!


Jörgen har skuttat in i duschen, vi ska snart åka iväg en sväng till Posten, han ska lämna tillbaka arbetskläderna, och får han då fortsätta i januari så får han väl tillbaka dom då antar jag. Det är ju inget som är klart än, men självklart så hoppas vi på det. Men men vi får se hur det blir med den saken. Så jag ska strax klä på mig och William vi sitter i myskläderna fortfarande.. Ikväll ska jag titta på SAW 5 som Emma va så snäll och skickade till mig =) *Thank u*


Annars är det ganska slött idag, har som sagt tvättstugan i eftermiddag.. Men det är inte så mycket som ska tvättas idag. Mest för att röja upp i tvättkorgen, nu däremot vill William leka med sin aktivitetsboll, han blir så arg när han inte får i klossarna så man får hjälpa han lite .. =D


Pizza

2008-12-29 21:33:18 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Kväll .. =D

Mysdag har vi haft idag, trots min jobbiga huvudvärk som plågat mig, hört att jag varit en surpuppa under dagens gång, så kan det gå! Men orkar inte va glad när jag har värk, och då drabbas Jörgen utav det.  Han fick iaf med mig ut på en promenad runt fallområdet. Kameran va ju med såklart så vi knäppte några bilder, men jag hade på mig alldeles för dåliga skor så började frysa om fossingarna ganska fort. Men vi gick en vända, och sen åkte vi hem.. Va skönt att komma ut i friska luften =)


Till kvällsmat blev det pizza idag =) Mums.. William satt o mumsa lite han med, fast han ville hellre ha sin välling, min lilla gos! Nu ligger han och nanar så sött i sin säng, kanske borde jag göra detsamma snart.. Så ja det har vart en lugn och skön dag =) Imorn är det tisdag, dagen innan nyår.  Har inte så mycket planer inför morrondagen, mer än att jag har bokat tvättstugan mellan 16-20. Så då bör jag vara hemma och tvätta .. Även en annan grej som skall göras, men det kan jag inte nämna här =P Nu ska jag glo TV lite =)



 

Vore det fint .. ?

2008-12-29 19:43:16 Dagboken
» Kommentarer(10) «


.. att förstora denna bild och göra till en tavla? Skriv vad ni tycker ..
Vi är lite i valet o kvalet om vi ska förstora eller inte..



Foto: Jörgen Vikström

Måndag 29/12

2008-12-29 10:26:09 Dagboken
» Kommentarer(5) «


God Morgon!

Trots att William somnade sent så vaknade han halv 8 idag.. Så Jörgen fick gå upp idag för jag hade så himla ont i huvet så jag låg kvar en stund till. Efter en stund kom William in till mig och ville gosa när pappsen gick ut med Rocky. William har börjat bli så himla gosig när det bara är jag och han som är hemma, och busig som bara den när Jörgen är hemma med oss. Vet inte varför det är så? Nu är vi iaf uppe, jag har precis bytt en bajsblöja på William, det stank i hela lägenheten, HAHAHA!


Idag är planerna inte många?! Blir väl att greja och dona här hemma kanske.. Det är väldigt kallt ute idag, över 6 minus! Kan det inte komma lite snö nu när det är så kallt då? Det hade ju varit toppen! Tycker ni inte? Jag har faktiskt inte så mycket mer att komma med för tillfället, hehe! =)


Barnhemmet

2008-12-28 23:31:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll =)

Idag kom Emma & Benjamin hit och hälsade på medans Jörgen körde sin lillebror till Uddevalla, sen kom han hem med fika till oss, Benjamin va så himlans liten och söt, kan inte fatta att William vart så liten o söt. Ja iaf så fikade vi, tjötade skit och hade allmänt trevligt. Emma fick med sig en hel bärkasse med kläder samt en badhjälp hem. Jag har ju 2, fast William använder ju inte det längre, så då kunde hon lika gärna få en istället för att den ligger här hemma och samlar damm.. Emma stannade på middag som jag slängde ihop ganska fort, fick bli potatismos, hemmalagat såklart. Ihop med lite prinskorvar och köttbullar. =D Sen kom hennes sambo och hämtade henne, och jag och Jörgen skulle lägga William som inte somnade förrän klockan va ca 21.30 inte likt honom vill jag lova.. men men.


Vi tittade på Barnhemmet idag, Skräckis? Vart då? Ja den va inte läskig för för fem öre.. Mer en fängslande berättelse får jag säga, kändes lite konstigt i början eftersom dom pratar spanska, jag är så himla van att se filmer på engelska, och läser inte texten utan lyssnar mer på dom pratar, men nu va jag tvungen att läsa för att förstå vad dom sa. Men ja den var väl OK. Dock ingen film som är "Ååååh den måste jag se igen"


Imorn är det måndag, och sista veckan på det här året.. Känns lite knas, det har varit ett händelserikt år måste jag säga.. Imorn har vi inga som helst planer, kanske blir en promenix eller något, finns hur som helst inget på planeringen, så är det någon som vill hitta på något är det bara att säga till =) Nu ska jag ut med hunden och sen sova.. Natti..



Lille Benjamin, endast 3 veckor gammal =)


Söndag 28/12

2008-12-28 08:57:30 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon!

Halv åtta klev vi upp idag, det tog emot vill jag lova.. Gud va gott det hade varit att sova en stund till men William var vaken så det var bara att kliva upp. Jörgen sover fortfarande, han hade ont i huvet. William springer runt här hemma med sina bilar och låter en himla massa. Finns inget roligt på TV heller. =/ Blääää.. Just därför man brukar sova vid den här tiden, för det finns inte så mycket att göra på morgonen, jag och William har iaf lagat "mat" i hans kök, hahaha..


Det är gott väder ute, kallt och mysigt, det enda som fattas är lite snö.. Nästan 5 minusgrader ute idag. Ska nog träffa Åsa för en promenix idag, när och hur vet jag inte riktigt än, men hon hör väl av sig i eftermiddag.. Igår kikade vi på Batman, den va jätte bra =) Spec. Heath Ledger va bra, sån himla bra skådis och han gestaltade Jokern superduper bra, han va riktigt bra. Ikväll ska vi titta på Barnhemmet.


Nu vill William gosa, tror han är lite trött igen..


Lördag 27/12

2008-12-27 20:03:01 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hejsan..

Usch va dålig jag är på att uppdatera men jag njuter nu när hela familjen är hemma, så har inte så mycket tid att sitta här, men jag ska bättre mig efter nyår, promise!

Idag fick vi sova till halv 9, gick upp och gjorde dom dagliga rutinerna, välling, ny blöja och borsta tänderna..  Sen va det massa bus som stod på schemat.. Har även varit en sväng på Överby idag, tänkte kolla rean lite, men hittade endast EN tröja till William, va så himla dåligt utbud på kläder i hans storlek men men, det blir ju Ullared snart, så får shoppa där ist =D


Åt tacobuffe på Coop.. William ville inte äta sin mat utan han ville ha tacos han med. Fast han äter bara majs och gurka. Ingen riktig middag för han inte, så han svepte sin flaska med välling när vi kom hem.. Han har börjat bli himla kräsen när det gäller viss mat, ja man kan ju inte älska allt? Tänkte jag skulle kolla på film om en liten stund, Batman - The dark Knight. Hoppas den är bra, någon som har sett den? Vad tycker ni om den isf? Hyrde den igår nämligen..


Annars ska jag bara ta det lugnt nu ikväll, William nanar så sött.. Imorn är det tänkt att jag ska träffa Åsa en sväng. Annars inte så mycket mer på planeringen, så himla skönt att ta dagen som den kommer, och inte ha fullspäckat schema hela tiden..  =D Nu ska ja kika på filmen..

Mums va gott det va med glass =)



Bjuder på en bild på mig själv.. =D


Fredag 26/12 ~ Annandagen

2008-12-26 19:58:26 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hejsan hoppsan!

Dagen idag har enbart bestått av mys, lek och bus.. William väckte mig vid 8 idag, gick upp och gjorde välling och bytte blöja, och efter en stund somnade vi om igen, vaknade vid 11 typ, och då va lunchtime för William .. Va han busade, skulle sjunga o ha sig samtidigt som han åt, haha .. Min trollunge!


Vid 13-tiden kom Jörgen hem, men det va inte mycket vi såg av honom, för han va så trött så han gick o la sig nästan med en gång.. Sen ställde jag mig och lagade middag, blev spagetti och köttfärssås idag =) Mums.. Samt att jag har haft tvättstugan så där har jag sprungit upp och ner hela eftermiddagen..  hehe.. Men nu finns det rena kläder iaf.  Jörgen körde ner mig till hemmakväll för att hyra film, kom hem med 3 st, Sex and the City, Barnhemmet och Batman - The dark Knight. Hoppas någon utav dom är bra.. =)


Så strax lägger jag mig i soffan och glor på film hela kvällen lång, får se hur många jag orkar med, innan jag somnar , hehe =D Känns verkligen inte som fredag idag, utan rättare sagt söndag.. =D Ha en fortsatt trevlig fredag kväll..




Pirates of the caribbean

2008-12-25 22:13:53 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå hallååå

Vilken underbar dag.. När vi hade vaknat till liv och William tagit en nap och ätit sin lunch, begav vi oss till Maxi, shoppade lite kvällsgott till mig.. Eftersom Jörgen är i Strömstad och jobbar så vill jag ha nåt mumsigt att äta =D Det blev lite chips och popcorn o sådär. Men nu är jag inte alls sugen på det, kan nog bero på allt jag tryckt i mig under julen, haha! Jag har verkligen smockat.. Magen är så full så jag har inte det minsta sug efter mat eller godsaker.


Anw, så har jag och William varit hos hans farmor och farfar idag, busat en himlans massa, lekt med sina kusiner och haft skoj. Farmor gjorde lutfisk, med potatis och smörsås.. Underbart gott va det =) Jag har som sagt inte ätit det på ca 4-5 år så ni kan ju gissa hur jag njöt? Smakade precis som när pappa gjorde det.. =) Det gjorde du bra svärmor =) hihi.. William va så trött när vi kom hem så han vaknade knappt när jag bar upp han från bilen, så det var bara att byta om till pyjamas, och sen fick han en flaska välling.. Nu ligger han o snarkar i sin säng.. =D


Jag kollar på min favorit Johnny Depp alias Jack Sparrow .. Älskar dom filmerna! Har alla 3, längtar så efter att det ska komma en fyra.. Den ska jag se! Hihi.. Japp jag är nog lite Johnny Depp tokig, dom säger det iaf, dom som känner mig. Jörgen kommer inte hem inatt så jag får sova ensam.. Får passa på att sova utan öronproppar för en gångs skull. HAHA.. Men visst är det trist att inte ha han bredvid mig inatt .. :/ Men det ska nog gå bra, han kommer ju hem till lunch typ =)


Imorn har vi inte så mycket planerat, har ett tvättpass inbokat på eftermiddan, men annars är det nog inte så mycket mer.. Vila upp sig efter julstöket kanske vore en bra idé =) Nu börjar filmen snart igen så nu skuttar jag tillbaka till soffan..


Torsdag 25/12 ~ Juldagen

2008-12-25 11:03:25 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Goder Morgon =D

Jag fick sova till klockan va 9 idag.. *Mysigt* Men sen var det att kliva upp, William ville visa mamma sitt kök och att man kunde laga mat på det =D Tokunge! Han verkar vara glad över det iaf, och det är väl tur.. Han fick 2 glas med i köket o då tycker han att vi ska skåla.. haha.. Min sötfis! Har precis varit ute på en promenad med Rocky, skönt att hans tass blitt så mycket bättre nu, han haltar knappt längre, men tratten får vara på tills det läkt helt. Hoppas snart, så han kan få komma ut och springa snart igen.. J


Jag har ganska nyss plockat lite i köket, samt satt igång en diskmaskin.. William ska sova en liten stund är tanken, han va lite nanig, i eftermiddag ska vi hem till hans farmor och farfar på middag.. Lutfisk ska det bli idag =) Åh va jag längtar, jag har inte ätit det på flera år, sist jag åt det levde pappa, och mådde bra. Så jag acosierar lutfisk till min älskade pappa. ♥

Tanken va ju att vi skulle åkt till Borås idag, men det blev inte så eftersom Jörgen ska jobba ikväll i Strömstad, och han orkar inte flänga då, vilket jag förstår, det hade inte jag heller orkat. Så inatt får jag sova ensam, för han sover kvar där .. Han har ju hela hotellet för sig själv, för dom har inga hotellgäster nu. =D


Nej nu ska jag gå och göra mig lite frukost, det kurrar i magen =D


Julafton =D

2008-12-24 22:15:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Julaftons kvällen är kommen..

Vilken dag det har varit, William har total strejkat med sömnen vilket resulterade i att han sov ca 40 minuter idag. Fick väcka honom innan vi skulle bege oss iväg till hans farmor och farfar. När vi kom dit satte vi oss och kollade på Kalle Anka, det är ju tradition och se det. Efter Kalle va det juuulmat =D Som jag längtat, jag åt två stora portioner, sen va ja proppmätt, men lyckades på nåt vänster få plats med ca 4 portioner risalamalta, man skulle ju nästan kunna tro att jag var gravid så som jag åt.. Men det gott folk kan jag berätta att jag INTE är.. Då hade jag nog ätit ännu mer, iaf så som jag åt när jag väntade William. Makalöst.


Sen va det julklappsöppning, lyckades få en tomte i år med.. Ingen av dom andra barnen tror ju på tomten längre, så det var mest för Liam och Williams skull.. William tog emot sina paket från tomten så duktigt så, men sitta i knät på tomten, nää det gick inte hem. Kanske går bättre nästa år, när han är lite äldre. Han fick massa roliga paket, lastbil, massa massa bilar, brandbil, en aktivitetsboll (heter det så?) iaf en sån som man stoppar små klossar i. Han tyckte den va jätte rolig satt en bra stund o pricka i dom dära klossarna när vi kom hem. Han fick en hund med koppel som han säger "Ky" till.. Kan det vara Rocky tro? Och även den hunden hade ju ont i tassen förstår ni, han tog på tassen o sa "Aaaaj" .. Han är så söt! =)


Det är skönt att vara hemma nu efter allt ståjj som varit idag, när vi kom hem satte Jörgen ihop Williams kök, och jag måste säga att jag blev besviken =( Det var mycket mindre än vi hade trott.. Men jag hoppas han får skoj med det iaf, det är det enda som räknas, han somnade riktigt fort efter vi lagt han.. Kan jag tro, så som han hållt igång.. Jag håller på o för över bilderna från kameran, det var 224 st, så ja det kan ta lite tid.. HAHA.. =D Fick en jätte fin juklapp av min älskling, vi hade sagt att inte köpa nåt till varann i år, men han köpte ändå. En väggljusstake i smide, hur fin som helst =) *Me very happy* Nu ska jag lägga mig i soffan, så ska vi kika på nåt på TV.. Vi hörs imorgon..



Onsdag 24/12 ~ Julafton

2008-12-24 09:13:10 Dagboken
» Kommentarer(1) «


JULAFTON! =D

Idag ville William komma upp redan vid 7, men då gick Jörgen så snällt upp, och jag låg kvar tills klockan va 8. *Jätte snällt* Sen kom dom in båda två, och skulle busa.. William älskar nämligen att skutta runt i våran säng, så det gjorde han! Sen skuttade jag in i badrummet och tog mig ett bad så jag kan se någorlunda ut idag..  Vi ska ge oss iväg om en stund och fixa dom allra sista julklapparna, det är några kusiner kvar som ska ha, samt att vi ska hitta julmust någon stans i stan.. Men det ska vi nog hitta =)


Sen blir det julfirande hemma hos Williams farmor och farfar, alla julklapparna är inslagna och klara, jag längtar tills i eftermiddag när vi får äta julbord =D Dagens höjdpunk är det ju. HAHA.. Nej om jag skulle gå  och ta på mig lite kläder samt göra mig iordning, =)


Vi i familjen Zetterblad - Vikström önskar er en riktigt GOD JUL !!


Uppesittar kväll =)

2008-12-23 20:54:32 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God kväll!

Vilken dag det har varit.. När Jörgen slutat jobbet åkte vi till Överby, jag sprang och letade efter en bolero och strumpbyxor, det hittade jag inne på Cubus, men fick ju stå i kö i typ 20 minuter. Mindre roligt får jag säga. Sen handlade vi en massa go julmat, =) Mums! Dock va ju julmusten slut överallt (vi ska ha backar) Men får leta lite imorgon istället. Köpte lite mer julklappar till William, samt till hans kusiner. Sen blev det en tur till bolaget så jag fick köpt champagne till nyår =) Så nu är allt klart inför nyårskvällen.. =D


Nu sitter vi och spelar Bingolotto =) Det är ju uppesittarkväll, vi va en ifrån att vinna en resa till alperna, så himla surt! Men har inte väntat mig att vinna något heller. Men är kul och spela ibland, händer ju inte så himla ofta! Imorgon är det julafton =) Som vi längtat efter denna dag, eller i alla fall jag. Har gjort en julklapp till mamma, men det blir inget åka till henne på torsdag för Jörgen ska jobba i Strömstad då.. Så hon får vänta tills vi träffas nästa gång.


Nu ska jag fortsätta umgås med min underbara sambo .. <3


Tisdag 23/12

2008-12-23 10:36:33 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag är det dagen före dopparedagen =D

Idag gör Jörgen sin sista arbetsdag innan jul ledigheten, egentligen så hade det vart hans sista dag på posten, för kontraktet går ut idag, men dom ville ha han i januari också, och det tackar vi inte nej till. Men dom skulle prata lite mer om det och sedan återkomma. Är ju hur bra som helst om han får några veckor till där. *Happy Happy*

  

Gick upp vid 8 idag, i vanlig ordning =) William va vaken då och ville ha välling, sen skulle han ha smörgås, enbart för att Jörgen åt de, men det va mest Rocky som fick den där mackan. Ja det tyckte väl han va gott, men ja veterinären tyckte vi skulle banta ner han lite för han va tjock, men det visste ja ju sen innan, påpekat det mååånga gånger. Men han är gosig, kanske inte är någon idé att banta ner en gammal hund heller, han är ju trots allt 8 år.


Jaja, idag blir det en sväng på bolaget, jag ska ha skumpa till nyår. Och måste köpa mig ett par strumpbyxor, samt att vi ska handla mat, kan behövas fyllas på lite nu innan julen. Imorgon är det JUULAFTOON, jag längtar efter julmaten, samt se William öppna sina julklappar, det är höjdpunkten att få se han öppna sina paket, och sen hans underbara leende. Det slår allt =D Saknar dock våra jular med min familj när pappa levde och mådde bra, all den goda maten pappa lagade, ingen slår den! Om mindre än en månad är det 2 år sen du lämnade mig, I will always love u .. <3

  

Nej nu ska jag passa på och äta frukost när busen ligger och sover.. Ciao!


Återbesök hos veterinären

2008-12-22 20:29:49 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Kväll!

Gud va sega jag och William varit idag, blir så när man går hemma och slappar, vi kom ur pyjamasen typ strax innan klockan var tre. Men va gott det var att bara slappa, inga jobbiga måsten, utan bara slappa! Jörgen kom hem vid 12 från jobbet, då hade William precis vaknat från sin nap, så fixade lunch till han.. =) Vid tre åkte vi o lämnade av William hos farmor, för att åka vidare till Vänersborg och till veterinären på återbesök. Dagens besök gick på lite drygt 300 kr, inte så farligt.. Hon tittade på tassen och tyckte att det gått ihop sig så fint så det behövdes inte sy, bara fortsätta med medicinen och ha tratten på ett tag till tills det läkt helt. Så satte dom på ett nytt bandage, som Rocky redan slitit av. Så nu ser han ut som tratten igen =)


Vi stannde till en stund hos Williams farmor, han satt och åt clementin när vi kom. Ovanligt att han sitter och äter? Han hade ätit smörgås också, men den delade han med sig till deras hund Nicko. Måste ju berätta att Jörgen fick sig en lite rolig idé innan idag, han såg att Emma hade kommenterat på min blogg om knäcken som jag gjorde igår, så han slog in ett par stycken i en liten julklapp och lämnade hos Emma.. Tror nog hon blev lite paff där =D HAHAHA, han är lite finurlig min man ibland, men vi får hoppas dom smaka =)


William la sig vid 7 idag, men vaknade efter en stund, så jag gav han lite hostmedicin. Han har börjat hosta på nätterna en del nu. På dan är det inte så farligt, hoppas det ger med sig snart. Ja tänkte jag skulle fixa lite kvällsmat strax innan jag lägger mig för natten =D


Måndag 22/12

2008-12-22 09:39:06 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morning gott folk!

Ny vecka, vi är inne på årets näst sista vecka.. Fort det här året har gått, snart är det 2009 redan.. Iaf så blev jag väckt av att Jörgen ringde och då var klockan redan åtta. Så då var det bara att knalla upp, William satt vaken i sin säng och typ väntade på att jag skulle komma. Så han fick lite välling och en torr blöja. Min knäck fick godkänt av Jörgen iaf. Så man kanske skulle baka lite till och ha med sig på jul, om jag orkar, för det va ett jäkla pill att få i det i formarna.. Men ska baka ischoklad imorgon tänkte jag, får se om jag lyckas med det också.


Nu ska jag lyssna igenom Per Gessles senaste platta, som min käraste fixade till mig. Han vet att jag älskar Per Gessle/Gyllene Tider/Roxette .. Japp jag är ett Per fan! =) Han är great på att göra musik tycker jag! Vad jag hört hittills verkar den bra. William springer runt med alla sina leksaker här hemma och busar, pappa har extra lång rast idag. Han ska inte vara tillbaka på jobbet förrän om en timma. Så då får vi njuta lite extra av pappsen.. =)


I eftermiddag blir det en tripp till Vänersborg och till veterinären. Det kommer inte att bli poppis för Rocky. Men han är ju så illa tvungen.. Så han blir frisk i lilla tassen, men den ser ju betydligt mycket bättre ut redan. Så det ska nog läka fint! Nej nu ska jag gå och jaga min son som har hittat nåt han inte får ha =)


Kokat knäck

2008-12-21 20:30:55 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Kvällen börjar lida mot sitt slut, iaf för våran del.. Jörgen sover och William sover, Rocky ligger här bakom mig och sover han med, jag hör att han snarkar min lille busvoffe =D Idag har vi haft en riktig slappardag, inte mycket nytta som blivit gjord här inte. Jag har klätt granen och ja våran gran är inte vacker, toppen är sne och den ser allmänt plastig ut. Jag är uppvuxen med riktig gran, och det hade vi hela min barndom, och det vill jag även att William ska få, så nästa år SKA jag ha en riktig gran.. Menja klädd blev den iaf. Fast mitt glitter räckte inte riktigt, så det blir att shoppa mer sådant. Samt att en lampa på julgransbelysningen va paj, så jag måste köpa ny lampa också.


Vi åkte även hem till Williams farmor och farfar en stund idag.. Jörgen spelade lite PS2, och jag lekte med William.. =D När han märkte att farbror Jonas hade vaknat så sprang han in i hans rum o sa "hoppa hoppa" Då skulle han lyssna på Klaras hoppsång. Toker! Hahah.. Han älskar den låten och kan lyssna hur många gånger som helst.. Vi åkte en snabbis till Willys när William va där, så jag kunde koka knäck =)


När vi kom hem så va William me mig i köket när jag skulle koka.. Det gick jätte bra att göra knäck men det va lite pilligt att få ner det i formarna, så en del kom ju på plåten, hehe! Nu står knäcken i köket och håller på att stelna.. Får väl se om det blev bra, om inte så va det ju faktiskt första gången jag gjorde det. Det har ju vart min mamma som gjorde det i alla år när man va liten .. =D Min mamma ringde när jag höll på me baket, vi ska åka till henne och Velu på torsdag är tanken och byta lite julklappar oså. Jag tror jag ska ge henne en förstoring på William, eller på familjen.. Vet inte riktigt än.


Imorgon ska vi till vetrinären på återbesök med Rocky. Då ska dom sy igen tassen.. Hoppas det ska gå bra, och att det blir sista besöket på vääääldigt länge. Nu däremot ska jag sätta min tjocka rumpa i soffan och kika på TV innan det är dags att nana kudden .. =)



 



William satt snällt och tittade på när Mamma kokade knäck, i hopp om att få smaka, men icke sa nicke!

Söndag 21/12

2008-12-21 10:26:46 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallååååå Hejsan!

Japp här sov vi till 9, fast ja William va nog vaken en stund innan, för han sa ingenting, men Jörgen kom upp och skulle gå på toa o då kika han in till honom och då satt han där vaken. Helt knäpptyst! Men jag knallade upp och bytte blöja och gav han välling.. Sen lekte vi en stund innan pappsen ropa på William, och då sprang han in med väldans fart. BUSUNGE!


Dagens planer då? Jo vi ska ta upp julgranen, samt klä den är tanken! Sen vet jag faktiskt inte, laga någon middag idag kanske.. Kanske ta en promenad idag, solen skiner ute ju =)  *myspys* En skön dag med inte så mycket saker att göra, skönt att få slappna av lite tillsammans med familjen =) För nu är ju Jörgen hemma hela dan idag ! =)


Nej om jag skulle göra lite nytta här hemma .. =D


Fixar och trixar

2008-12-20 21:39:07 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll!

Åh va jag har grejjat idag eftermiddag, William har haft en bra dag då han vart huuuur snäll som helst, inget trots idag inte, bara mammas lilla hjärtegull! Vi har tvättat, dammsugit hela lägenheten, bytt till julgardiner, satt fram lite mer julpynt, tanken va att ta fram julgranen ikväll, men jag orkar inte det så jag gör det imorn istället, så kan ju William vara med och hjälpa mig med det =) Ska strax ner och hämta tvätten, jag har inte orkat göra det än, det är ingen som tvättar efter oss ändå så det gör nog inget om den hänger lite extra!


Jag är så himla sugen på nåt gott, har chips men jag är sugen på nåt annat, scones känns lite lockande, ska se om jag har allt som behövs för det, för då kanske jag ställer mig och bakar så här på kvällskvisten .. *tokig mamma* Jörgen är iväg och jobbar idag med .. =(  Så vi träffar inte pappsen förrän imorgon. Lite tråkigt. Men ja man får se det positivt!


Imorgon har vi inte så himla mycket planerat faktiskt, det blir nog bara att ta det lugnt, för sen är veckan fullspäckad med saker att göra.. bland annat att Rocky ska på återbesök till veterinären, vi ska julhandla all mat, samt kanske köpa nån mer julklapp till William, sen är det julafton, vi ska hälsa på min mamma och önska henne god jul. Jag SKA till pappa och önska han en god jul, samt tända ljus för min underbara pappa! ♥ Sen blir det väl att träffa min andra bror så William får önska honom god jul .. =) Och i mellandagarna ska vi klämma in lite kinamat hade vi pratat om.. =)


Nu ska jag ner o hämta tvätten, och kika på sconesen =D




 


Lördag 20/12

2008-12-20 16:56:27 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Eftermiddag!

Vill börja med att svara på en anonym kommentar jag fick idag om att vara så falsk och att jag inte alls bryr mig om Rocky osv. Ska du komma med ett sånt "påhopp" tycker jag att du kan stå för vem du är, och för det andra, hade jag inte brytt mig om honom hade jag väl inte betalat tusentals kronor för att han ska må bra och för att han ska bli frisk! Och JA jag har kallat han för fula saker när jag har vart arg på honom, men det är sånt man säger och jag skulle aldrig vilja se honom död, ALDRIG! För han är min bebis och jag älskar honom!


Anw, Pappsen sov länge idag, vid kvart i ett kom han upp, och innan dess har jag och William busat och ståjjat, vart ute med Rocky och tatt en liten kort promenad. Det är inte så bra för han och gå längre sträckor. Sen sov William en stund och det gjorde jag med. =) Sen åkte vi iväg en stund till Williams farmor och farfar, skönt för rocky att få komma till dom lite. Märktes när vi kom dit att han saknat dom.. =D + att han fick vara utan tratten lite, det va väldigt poppis, men nu när vi kom hem åkte den på igen :/


Har tvättstugan idag med.. Skönt att få tvätta upp kläderna. William tar en liten nap och jag har börjat städa lite. Har "förminskat" köksbordet ett snäpp så Rocky kommer förbi lättare med tratten, han smäller i Williams stol hela tiden annars. Sen plocka ja bort vaxduken på bordet för den va såå skitig! Nån som vet om man kan tvätta vaxdukar eller är det bara att köpa en ny? Tänkte jag skulle ge det ett försök med William och julgranen, så kanske tar upp den ikväll om jag orkar och klär den när han gått o lagt sig, det är lättast då.. =D


Nyårs shopping =D

2008-12-19 21:55:43 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Hejhopp!

Idag har jag varit på Överby med Emma & Sandra =) Gott att komma iväg en sväng utan barn. Det behövs faktiskt ibland =D Jag hittade mig en nyårsklänning, tur jag hade tjejerna med mig som smakråd, annars hade jag nog kommit hem tomhänt. Blev himla glad när jag kom i en 38, vilket betyder att jag gått ner lite isf, minskat lite i måtten iaf. Himla roligt för min del, det stärker mitt självförtroende en himla massa. För ja tycker enbart mig själv vara väldigt tjock, fast jag är nog kanske inte det?! Jaja.. i klänningen kom jag iaf!


Sen hade vi tänk att vi skulle fika men på Överby var alla fik fulla så vi åkte till stan o satte oss på Mejeriet, Trevlig fik måste ja säga, dom hade gott julkaffe, dit får vi gå igen.. =) Tiden bara rusade iväg o rätt va det va så va klockan nästan 4 och det va dags att åka hem. Gick ut med Rocky med en gång för han va lite nödig. När vi kom in satte jag på han tratten och klippte upp hans tassbandage. Ja det va inte poppis vill ja lova, ni skulle ha sett hans blick när den där hemska tratten kom på =( Min stackars bubbis.. Allt blev så jobbigt för han helt plötsligt han går in i allt me den satans tratten, har fått byta matskålar till han, funkar inte o ha dom som är på ställning nu. Utan dom får stå rätt på golvet för att han ska kunna äta o dricka.


Efter att jag nattat William ställde jag mig och gjorde lasagnette, det va mums i magen vill jag lova.. Har inte ätit nån riktig middag idag så det va riktigt gott idag =) Har lite chips som väntar på att jag ska mumsa på dom, men jag är så mätt nu så jag orkar inte riktigt det! Jörgen är iväg och jobbar nu =/ Himlans tråkigt.. Men ja börjar bli van nu.. HAHA!

Nej om jag skulle sätta på rocky ett bandage så vi kan gå ut en snabbis.. då åker tratten av en stund, det blir nog bra =)


Ha en trevlig lördagkväll!




 

Första bilden är på mig i klänningen jag ska ha på nyår, visst är den fin? =)

Fredag 19/12

2008-12-19 09:16:56 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon kära läsare =)

Som sagt inget dagis för William idag, ringde när jag hade vaknat och personalen tyckte det va bra att vi höll han borta från magsjukan. Vi vill verkligen inte ha det nu. Så nu ska William inte till dagis förän i början på Januari. Till dess får han leka med mamma och pappa på dagarna och sakna sina dagiskompisar. Blir ju roligare då när dom ses igen! Vid 8 kom pappsen hem och hade med sig tvättlappar *behövligt* Så blir de när man har en klantig mamma.. =P


William ska få vara hos sin faster Carina en stund idag..  Jag ska till Överby med Sandra och ev Emma och titta efter kläder till nyår. Jag ska faktiskt ha klänning har jag tänkt mig. Jag äger faktiskt inte en enda klänning som passar iaf! Alla klänningar jag har hade jag innan jag blev gravid med William, och det är ju som sagt ett tag sen. Sen dess har man ju blivit, lite tjockare, lite bredare, mycket mer fett som hänger ut varstans =P Då får jag allt köpa mig en ny! Och det är ju inte fy skam det heller!


Ikväll ska Jörgen åka till Tanumstrand och jobba =( Tråkigt för oss.. Men får väl köpa nåt gott att mumsa på ikväll så jag inte känner mig helt ensam! Detta är iaf sista helgen förutom nyår då som han är inbokad där. Ska bli skönt att få en helg snart med honom, det känns som att det var väääääldigt längesen. Jag ska alldeles strax klä på mig och gå ut med Rocky. Tror han kan va lite nödig, men jag måste borsta mitt hemska hår först innan jag gör nåt annat! =P


Nej nu ska jag bege mig ifrån dumburken ..


Paket från Jotex

2008-12-18 21:03:28 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hejsan Hoppsan!

Som ja skrev innan idag så somnade jag så gott efter att jag vart ute med Rocky. Sov fram tills klockan va 12 och då klev jag upp. Väldigt gott att få sova lite måste jag säga, det sker ju inte alltför ofta numera. Vid 14 hämtade vi William på dagis, jisses  va det blåste ute :/ Nej inget väder jag gärna är ute i.. Vi åkte hem en stund och sen frågade Emma om vi ville komma bort o ta en kopp kaffe, tackade vi inte nej till.. Fast då va ju Jörgen tvungen att köra oss, och det gjorde han =) Snäll min älskipälski är va? Emilia och Alvin va hos emma också, jätte trevligt att träffa dom, Emilia ska ju va med på våran nästa tjejkväll, kommer bli hur skoj som helst =) *längtar* men först är det nyårsfirandet som står på schemat =D


Jörgen hämtade oss hos Emma sen, åkte till Sibylla och köpte mat till mig, kände inte för att laga middag idag. Sen svängde vi förbi OKQ8 och hämtade ut mitt paket som kommit från Jotex. I paketet fanns mina julgardiner som jag beställt, samt en "ljusboll" =) Nu ska jag bara hitta en vänlig själ som vill hjälpa mig att stryka dom, eftersom vi inte införskaffat oss ett strykjärn, det måste jag verkligen köpa mig ett. Är ju faktiskt bra att ha.. =D


William somnade runt 7 idag, och imorn blir det inget dagis.. Dom hade satt upp en lapp om att det går maginfluensa nu på dagis, och det är jag faktiskt inte så himla sugen på att William ska få. Och jag hoppas innerligt att vi slipper det. Så ja då får han helt enkelt vara hemma. Det hade ändå varit sista dagen för han att gå imorn innan jul ledigheten, så ja får ringa och berätta det imorgon istället. Ska strax fixa iordning Rocky o gå ut en sväng och sen ska jag trycka i han medicinen innan vi ska sova.. =)


Imorgon är det fredag! =) Jörgen får köpa med sig tvättlappar hem på sin rast vid 8. För jag glömde givetvis våra hemma hos Emma. *klantskalle* Annars funderar jag på att baka julgodis imorgon =) Iaf kola och knäck .. =) Låter det lockande? =) hehe..

Ut me rocky va det ja.. Hejsvejs!



   


Torsdag 18/12

2008-12-18 08:54:06 Dagboken
» Kommentarer(5) «


God Morgon =D

Det va tidig morgon idag, Jag hade ställt klockan på 6, men kom inte upp förän runt halv 7 ändå. William va tack o lov lätt väckt idag o inte alls så sur som han brukar bli när jag väcker honom. Han skulle vara på dagis vid 8 idag, eller ja en stund innan så han kunde vara med på frukosten, han va så snäll att han gav mig en kram när jag lämnade han på dagis annars så springer han bara in o börjar leka och skiter i morsan. Men idag va han generös =)


Sen promenixade jag hemåt igen, och ja här sitter jag nu.. Jag ska göra iordning Rocky för en promenad, dvs plastpåse på onda tassen.. och sen ska jag lägga mig i min varma goa säng och somna om för en timme eller två kanske, ja det låter lockande iaf =)


Annars vet jag inte vad vi ska hitta på idag riktigt än.. Men det ger sig, den som lever får se =D


Fika hos Sandra & Loke

2008-12-17 22:49:27 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Evening! =D

Åh vilken fullspäckad dag, jag har inte vart hemma sen ja lämnade William på dagis i stort sett.. Efter att ja lämnat han gick hem till Williams farmor o tog en kopp kaffe. Sen kom Jörgen och hämtade mig och vi åkte till veterinären med Rocky. Nu såg man verkligen hur illa såret va, efter att veterinären rakat bort en massa päls från hans tass. Åh stackars min lilla vovve säger jag bara, gud va hemskt det såg ut.. Men han slapp bli sövd och klara det galant utan lugnande *min duktiga vovve* Han fick antibiotika och smärtstillande injicerat (stavas?) o sen ett tassbandage på det, när vi ändå va där bad jag dom klippa klorna på han. Sen fick medicin o hämta ut, antibiotika för infektionen, han hade ju feber också, 40 grader =( Samt att han fick smärtstillande som vi ska börja ge han imorron. Dagens kalas slutade på ca 1500 kronor. Det är dyrt när djuren blir sjuka.. Men kosta vad det kosta vill så länge rocky mår bra, så lever jag gärna fattigt resten av månaden! Vi ska tillbaka till veterinären på måndag för återbesök, då ska dom ev skära i hans lilla tass, så dom kan sy igen det. Åh min bebis!! Måtte han bli bra snart.. Jobbigt att se han ha så himla ont =(


Sen åkte vi och hämtade William på dagis. Men ja han ville stanna kvar och ville inte alls följa med hem, men när ja berättade att vi skulle hem till Loke på fika, då sa han bara; Jaaa =) och smackade så gott =D Jag och William va först på plats, sen kom Jessica, Emma & Amelie, jätte trevlig fika med trevligt sällskap =) Vi ska ju fira nyår ihop med dom, förutom Sandra och Johannes då, för dom är ju i norrland.. Men med dom andra, hemma hos Jessica & Rachid.. Ska bli hur kul som helst =D Jag längtar! Det är ju bara 2 veckor kvar nu, men det kommer gå fort =)


Anw, jag, emma & amelie tog en promenad från Strömslund.. Skildes av vid Karlstorp, dom skulle vidare hem till amelie och jag hem till mig.. Så det va bara att klä på William pyjamasen och ge han välling sen somnade han bums! =) Så jag har precis tittat på dokumentären om den där gravida mannen, väldigt intressant måste jag säga.. Fast jag hade inte velat att Jörgen va gravid med våra barn, den biten sköter gärna jag, och gärna förlossningen med för den delen.. =D


Imorn är det torsdag och vi har inget planerat mer än att William ska till dagis.. Ska se om jag kan få en tvätttid, vi råkade ju missa våran idag. Eller rättare sagt jag glömde påminna Jörgen. Annars kanske det finns i helgen, jaja vi får se, det löser sig!! =) Snart dags att nana kudden, William ska va på dagis 8 imorn.. =)


William hade skoj, och va jätte snäll hemma hos Sandra =)



Sötfisen Hugo testa Lokes gåstol =) Han satt mest o chilla..



Lilla Loke =D



Söta Tuvis =)



Gladisen Melvin =)


Onsdag 17/12

2008-12-17 08:46:34 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Go Morron! =)

Det blev sent igår, låg o kikade på Titanic som gick på TV3 en himla fin film, romantisk =) Ja den är bra men himla lång och med tv's alla reklampauser så blir den ännu längre. Men det är en film man inte tröttnar på och tycker bli långtråkig! Sen somnade jag som en stock, haha =) Gott vare, vaknade vid halv 8 idag när Jörgen ringde o väckte mig.. Så snäll sambo som jag är gick jag upp o koka kaffe till honom, tills han kom hem på sin rast. Då bytte ja på William och han fick välling, nu springer han runt här hemma med sina bollar, och det känns på doften att han håller på att bajsa.. *doftar inte gott* Så jag får strax gå o byta på han igen. Sen får ja göra mig iordning för att gå till dagis.


Vid 12 idag ska vi till Vänersborg för Rocky ska till veterinären, vet inte hur lång tid det kommer ta.. Men hoppas det går fort. Kl 15 ska vi på fika hemma hos Sandra & Loke. =) Fika är alltid trevligt, får la se om han är lika snäll hos Sandra som han va hos Emma.. =) Jag håller tummarna för det iaf.. =D Men han brukar vara snäll sålänge det finns fika =) hahaha..


Nej om jag skulle klä på mig så vi kommer iväg .. =D


Hemmadag

2008-12-16 20:48:54 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallååå Hejsan!

Då börjar denna dagen lida mot sitt slut.. Ja ska nog börja kvällensinlägg med att skryta lite om mig själv, mest för att jag känner mig så himla stolt över min prestation, fick VG i engelskan, hade hon kunnat sätta MVG så hade jag fått det *stolt stolt* Men jag kan få MVG i betyget nästa termin när jag läser Engelska A, ska kämpa för att få det också! =) Nu väntar ja bara på att man ska få reda på vilket betyg det blir i svenska, tanken är att vi ska få reda på det imorron, men då är vi hos veterinären med Rocky, så jag får vänta tills dom skickar hem det.

Men jag hoppas på ett Godkänt där iaf, men vi får se.. =)


Efter att vi hämtat William på dagis, åkte vi hem och hade myspys.. William dansade så sött o det kan ni ju se här nedan, han ser ut som ett litet fyllo =D HAHAHA.. Min lilla gospelle. Jörgen lagade blodpudding till oss idag, mums! William tyckte det va gott, och även Rocky fick smaka lite granna. Är ju så himla synd om våran lilla vovve, men imorn ska doktorn titta på han iaf, så får vi hoppas att han snart blir bra i sin lilla tass.. *tykka synd om*


Nu har jag iaf JULLOV! Så nu kan vi ut o hitta på en massa skoj =) Bara o säga till .. Ringde dom om lägenheten idag, som ja bävat för detta samtal.. grejjen är den att jag har sjukt svårt att ringa såna samtal, telefonfobi? Kan man kalla det så? Anw, så fick jag det gjort, stängde in mig i sovrummet (för att ingen skulle höra) o tanten pladdra på som bara den, vi får iaf tillträde den 28:e januari, dagen innan kommer det en städfirma o städar lägenheten, tänk om man kunde ha den lyxen!


William somnade strax efter 7 idag med.. Ja han är väl tröttis min sötnos.. =) Fast han har lagt sig vid i ganska många nätter nu. Han brukar ju vilja vara uppe till 8 iaf utan problem men ja.. vill han sova då så får han väl sova då.. Imorn är det dagis för William, och på eftermiddagen är det fika hos Sandra & Loke =D Hon hade ju bakat massa gott julgodis som jag hoppas att vi får smaka på =D *Hihi*


Nej nu ska jag sluta pladdra och kika på TV lite granna.. !! =D

William hade gjort sånt fint kort på dagis till mamma & pappa =)



Våran sötfiiis =)


William dansar igen .. =D

2008-12-16 18:19:12 Videos
» Kommentarer(10) «



Tisdag 16/12

2008-12-16 08:55:45 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morsning Korsning! =D

Har sovit lite halvkasst, har hört att rocky legat o slickar på sin tass typ halva natten, och eftersom han inte får de så har ja fått gå upp o säga till han typ hela tiden, så då gick han o la sig i Williams rum i tron om att jag kanske inte skulle höra honom? Ja matte har bättre hörsel än han tror. Steg upp vid 8 och gjorde iordning kaffe och smörgåsar till Jörgen, William låg o drog sig i sängen då, innan vi bytte blöjan och han fick en flaska välling. Så om en liten stund ska vi klä på oss och gå till dagis, tror han saknar sina kompisar på dagis, och det är ju sista veckan där för i år. Sen kommer han inte till dagis förän i Januari igen.. :/ Men ingen ide att han ska va där när vi båda är hemma.. kl 10.30 idag får jag reda på mitt betyg i engelskan, jag hoppas verkligen hoppas att jag kommer få ett VG. (man kan inte få högre betyg på komvux)


Sen har vi inte så mycket mer planerat idag faktiskt. Imorn är det veterinären med Rocky, och antagligen så kommer dom söva ner honom för att kunna sy, så då får Jörgen köra hem mig så vi kan ta oss till Sandra imorn eftermiddag. Annars kanske vi bara får komma lite efter kl 3. Det kanske inte gör så mycket, jag får kolla med henne =) Men det hoppas jag inte ska vara några problemas. =D


Nu ska ja göra mig iordning för att knalla till dagis, hörs sen!


Öppna Förskolan

2008-12-15 21:17:00 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallå Hallå =)

Vi kom iväg till ÖF idag, Rocky fick vara hemma och vila tassen. Inte bra för han att springa runt en himla massa nu när det fortfarande blöder. Vi har vart helt desperata efter en veterinär som kan ta sig an honom, då vi inte har så himla gott ställt just nu, då Jörgen har en månads innestående lön så behövde vi ett ställe där vi kunde få ta på räkning så länge. Det va ju nästintill omöjligt, men jag gjorde en chansing att ringa Rockys vanliga veterinär. Vanligtvis kommer man ALDRIG fram via telefon utan får skicka ett fax. Men tro det eller ej jag kom fram. Och givetvis skulle vi få ta räkning, får troligtvis kommer hans lilla tass behöva sys. Och ja då kommer dom få söva honom, för annars går det aldrig, när dom tom får ge lugnande när klorna ska klippas. Han är lite busig våran vovve, sist va det nån som fick en hård munkorg i huvvet, typ Williams farfar.. *så det kan gå*



Min "lilla" storebror


På ÖF va vi en himla massa idag =) Emma & Amelie kom på slut tappen men hann med att fika med oss iaf =) Inte kan dom missa fikat, höjdpunkten på hela ÖF ju. Idag bakade vi pepparkakor, ett jätte stort hjärta. Fast William hade sönder vårat när vi skulle åka hem. Så det har hans gottesugna mamma mumsat i sig. =) *Smaskens*


William har vart hemsk sen när vi kom hem, kastat alla leksaker, och han kastar dom ju inte dåligt hårt heller, *morr* lyssnar inte på mig eller Jörgen för fem öre. Så himla tyken är han! Undra vem han kan ha ärvt det av tro? Inte är det mig iaf. Så ja det blev en nattning med en himla massa skrik o bråk idag. Jag blir så himla ledsen när han håller på så, för han är verkligen inte en liten bråkstake, han är ju mammas solstråle, min lilla prins William.


Imorn blir det dagis för den lille herren iaf, det kan ju behövas! Kanske han är lite snällare när han kommer hem imorn, imorn får jag dessutom veta vilket betyg jag kommer få i engelska. =) Ska bli skoj, tror jag behöver prata med min svenskalärare också, men jag jag tror inte att jag kommer bli godkänd, men man ska tänka positivt. =) Nu däremot ska ja snart nana kudden så jag kommer upp imorn bitti =)




William och morbror Hasse =)


Måndag 15/12

2008-12-15 12:55:38 Dagboken
» Kommentarer(1) «


hejhopp =)
Inte hunnit blogga förrän nu, för min bror har vart här på besök. Han kom med julklappar till mig och William, så snällt så! Sen har han busat en himla massa med sin systerson, =D Nu va William inte så rädd för han heller som han va sist. Jätte kul o få träffa brorsan lite, det sker ju inte alltför ofta. Ja så vi har haft en rolig förmiddag.. =)

Ska väl snart börja göra lite mat.. Börjar bli hungrig, har inte ätit nån frukost direkt mer än kaffe då =P haha.. Tänkte vi skulle äta ugnsbakad falukorv och potatismos idag =) Kan William få lite mat i magen oxå innan vi ska till ÖF idag. Är ju som sagt sista gången idag, det känns lite tråkigt faktiskt, men iof så träffar vi ju dom andra tjejerna ganska ofta utanför ÖF.. =) Och det är ju bra.

Annars är det inte så mycket mer på schemat idag men det räcker gott o väl, nu sover William så gott.. Han va lite svårsövd idag, ville inte riktigt sova men sen kom tröttheten och trängde sig på. =) Nu tror jag att jag vill göra mat! =)

Våran stackars voffsing

2008-12-14 20:42:23 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Gaah va sega vi har vart här hemma idag, inte många knop som har blivit gjorda. Vi har mest gått o dratt här hemma och myst en himlans massa, vi får passa på när vi har pappsen hemma, för nu drar ännu en arbetsvecka igång för han.. Snart slut jobbat för hans del på posten =( Tråkigt att gå tillbaka till att vara utan jobb o gå hemma igen. Får hoppas han kan hitta sig nåt fast snart, men som det ser ut på arbetsfronten nu inom transport så är ju det bara att glömma.

Jag och William har iaf tagit oss ett gott bad, han har blivit lite anti mot det här att bada men fick han sitta i mitt knä och plaska ja då gick det bra. sen åkte vi iväg till affären o handlade hem lite mjölk och potatis, det behövdes fyllas på. Sen va vi ju hemma hos Helen som sagt, William brydde sig inte så mycket om granen, han satte kulorna i gungning mer än så va det inte, men ja han kände ju på dom. =)

Sen hämtade vi hem rocky oxå, och stackarn har skadat sin lilla tass jätte mycket! Blöder ju en hel del som sagt.. det är ett jack in vid trampdynan :/ Men husse har smörjt och satt på bandage så hoppas vi att det läker snart o att han slipper åka på besök till vetrinären. Imorn kommer även bror/morbror på besök med lite julklappar till William =) Och sen är det sista "unga föräldrar" för detta året :/ Lite tråkigt men det drar ju igång igen till våren som tur är =D ..

Nu är det snart dags för mig att krypa ner, ja känner hur huvudvärken smått tränger sig på..

Söndag 14/12 ~ 3:e Advent

2008-12-14 09:59:42 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Då va söndagen åter kommen, nästan all snö är borta nu =( Gräsmattorna är gröna åter igen, jag som hade hoppats att det skulle få stanna, hoppas iaf att det kommer en ny laddning snö snart. Vill att det ska komma massor så William kan få testa på att åka pulka. Blä för gröna gräsmattor i december! Anw, så vaknade vi inte förän kl va 9 idag.. sen satte vi oss i soffan och William fick en flaska välling, sen har han varit högt o lågt hela tiden..

Idag har vi inte så mycket planer faktiskt, funderar på att gå bort till Williams farmor och farfar när Jörgen har piggnat till osådär, han ska få se faster helens julgran så får jag se hur han reagerar på det, och sen ta ställning till om vi ska ta upp våran eller inte. Ja han pillar ju som sagt på det mesta.. igår hade vi hela köket fullt i skor, någon som går o lägger in dom där, undra vem det kan vara tro? Kan det va William?

Nej nu längtar magen efter frukost, =) o William ropar på mami!! =D

Lördag 13/12 ~ Lucia

2008-12-13 20:43:29 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag är det Lucia, och jag har inte alls haft lusten att sitta vid datorn idag.. William vaknade vid 8 imorse så då gick vi upp fast jag kan lova att det tog emot, Vid halv 10 somnade han igen och det gjorde jag med, med besked. Och vi vaknade inte förän klockan var halv 12, och lunchdags. Sen väckte vi pappsen, William blev jätte glad när han märkte att pappa va vaken, han hoppade upp i sängen, och hoppa som en dåre =D Min sötboll =)

Sen klädde vi på oss och gick ut en sväng medans pappsen satt o grejja, vi gungade o åkte kana o skrattade en himla massa, tills william ramlade och dunkade i huvet :/ Fick jätte ont o en liten bula, så då gick vi in istället. Sen fick vi åka till affärn och köpa ägg så vi kunde laga middag, idag blev det potatis, stekt fisk och dillsås, uppskattades av den lille, men han brukar ju uppskatta det mesta våran lilla prins =D

Han somnade strax efter 19 idag med, så jag har gått o plockat lite här hemma, får passa på när han sover för då får det ligga ifred en stund iaf, innan han river ut det igen.. HAHA.. =) Nu ska jag fortsätta titta på dansbandskampen =)


Idol kväll

2008-12-12 22:14:28 Dagboken
» Kommentarer(4) «


hejsan hoppsan.. Det kom ingen o tittade på lägenheten idag, Jörgen va tvungen att sova så vi sa att dom kunde komma på måndag istället om dom kunde då vill säga. Efter att William sovit en nap när vi kom hem från dagis gick vi på promenad med Emma & Sandra, en skön promenix på 2,5 timma! Gick runt slussarna o snackade en massa skit =D Blev även en hel del kort tagna idag, både på lucia firandet och ute på promenaden.. =)

Jag och William kom hem lagom tills det var dags att tvätta, och sen dess har han vart rent ut sagt jävlig! Han har gjort precis ALLT som han vet att han inte får göra, dratt ut en massa böcker o kastat dom allt va han kunde på bordet, tatt sina hårdaste leksaker och smäller dom allt va han kan i golvet så det dånar i hela lägenheten.. TROTS! Men han är allt go min lille kille även om man får vara framme o skälla lite på honom.

Han somnade strax efter 7 idag, det va skönt. Tro det eller ej. Lugnt och tyst blev det iaf. Sen har jag mest legat på soffan och kollat på idol ätit lite chips och godis =) Samt börjat bläddra i min Föräldrar och barn tidning som kom på posten idag! =) Nu tror jag att jag ska ta o fortsätta med det, samt kolla om luciafilmen blev nå bra.. =)

Luciafirande på dagis =)





Melvin gör såna gooa miner



Mammas underbara hjärta =)



William stack iväg med Sandra .. =)


Nåt som får mig att gråta..

2008-12-12 20:48:07 Musik
» Kommentarer(1) «




spelades på pappas begravning, så denna låten kommer allt få mig att gråta och tänka på min underbart världsbästa pappa! Som jag saknar oerhört, snart gått 2 år sen han gick bort.. med den här låten skickar jag ett par tankar till dig min älskade pappa! ♥

Fredag 12/12

2008-12-12 09:10:41 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Hallå gott folk =)
Vi har vart vakna bra länge nu, eller ja William sover nu, hoppas han vaknar till 10 =) Anw, Gick upp vid 05.45 o gjorde oss iordning, William fick en flaska välling o sen på med pepparkakskläderna, 07.15 skulle vi vara på dagis. Åh luciatåget va såååå fint. William va så himla duktig.. *mamma stolt* Jörgen kom precis i tid o kunde filma medans jag tog kort =) William kunde de flesta rörelserna till låtarna, gud va han lär sig saker hela tiden, jag blir helt paff hur fort han utvecklats sen han började på dagis, raketfart! =) Sen va det fikatime, vi hade med oss saft, lussebullar och pepparkakor, och givetvis clementiner, kan man inte glömma.. William älskar clementiner.. Sen åkte vi hem och nu sover lillprinsen lite.

Vid halv 11 ska vi möta Emma & melvin.. för att knalla ner till stan och möta upp Sandra och Loke =) Ta en promenix i det underbara vädret =) Ja för det ligger faktiskt massa snö kvar ute, hoppas det håller sig så här nu, fast det får gärna komma lite mer snö.. =) Sen kommer det ju nån vid 15, och ska kolla på lägenheten.. och kl 4 är det tvättdags. så idag är det fullt upp .. Ska även klämma in att fota lite idag, tänkte passa på när vi är vid slussarna, kanske kan få lite bilder på grabbsen när jag ändå håller på =D

Jo tänkte förklara för er som inte vet vad "Aladob" är .. Det är små fyrkantiga skinkbitar i gelatin.. Man skär det som fyrkanter (som man skär en skivbar leverpastej) och har på mackan eller vad man nu vill ha den till .. =) Jag kan äta den precis som den är =D Mums filibabba! =) Nej om man skulle packa skötväskan kanske, och ta sig nåt o äta innan det är dags att ge sig iväg igen =)

Mystorsdag =)

2008-12-11 21:37:38 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ååh va jobbigt det var att kliva upp imorse, och jobbigare blir det imorn. får typ gå upp 05.45 imorn för att hinna me allt, ska packa fikakorg, göra mig iordning, göra iordning William, ja det är mycket som ska hinnas med, gå ut med rocky. Mycket som ska göras på sååå kort tid, 07.15 ska vi vara på dagis för då är det luciafirande, sen hade jag tänkt att ta med mig William hem, jag är ju ändå hemma så kl 11 ska vi möta Sandra & Loke i stan för att gå en promenad =) Tänkte gå till Slussarna, då kan man passa på att fota lite med :) nu när det är så vinterfint här .. =) *passa på*  Kl 15 imorn kommer det nån och ska kolla på våran lägenhet, hoppas nån kan ta över den från 1:a februari, så vi slipper dubbla hyror. och kl 4 ska jag tvätta så imorn är det fullt upp =) Samt att Jörgen åker till tanumstrand och jobbar så jag och lillfisen blir ensamma, men vi ska nog klara oss bra utan pappa, får leka en himla massa o pussas! =)

Idag har William varit på dagis, snutten har fortfarande inte kommit tillrätta, hoppas den gör det snart! Jag tog mig en nap på 3 timmar när William va på dagis, huuur gott som helst =D Sen hämta vi lillgrabben och åkte ut till maxi för att inhandla fika till luciafirandet på dagis. och så gick jag förbi charken, åh vet ni vad jag såg?! ALADOB! =) Mums.. så jag köpte mig givetvis en bit som JAG bara JAG får röra, den är väääldigt förbjuden för jörgen... =) Sen har vi ätit tacos och myst, vi kan ju faktiskt inte mysa i helgen så jag tog min mysdel idag =)

Just ja, fick tillbaka min telefon idag =) Den funkar! Tro det eller ej, men får väl se för hur länge, har ändå tänkt att köpa en ny nästa månad, får se va jag ska göra med denna då.. Papperskorgen kanske? =P Nej nu ska jag lägga mig o sova i soffan/sängen för att orka gå upp imorn när klockan ringer, återkommer imorron med lite roliga bilder =)

Torsdag 11/12

2008-12-11 06:38:56 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Tänka sig, att detta datumet fast 2006 är en av det lyckligaste datumen i mitt liv för den 11/12 2006 så fick jag ett underbart plus på gravtestet, det va då vi fick veta att William bodde i min mage och att vi skulle bli föräldrar, det va då resan började, o se den har ju inte blivit annat än lycklig?! =)

Som sagt så e jag uppe ganska tidigt idag, ställde klockan på 6, brukar som sagt ta ett tag innan jag kommer upp sängen, ska snart väcka William för han har inte vaknat än, senast halv 8 måste vi ha gått hemifrån, det har kommit mycke mer snö idag, och det snöar en del fortfarande. Jörgen ringde innan och i Göteborg fanns det ingen snö alls :/ Va trist! Ja gillar när det är mycket snö, för annars kan det kvitta.. =)

Idag har jag inte som helst planer mer än att lämna William på dagis, ska be Jörgen hämta ut min telefon idag med. För den kommer idag =) Wiiihoo.. Sen blir det väl bara en massa myspys skulle jag gissa på. Ska nog sova lite när jag kommer hem oxå, för det kan jag faktiskt då =) hehehe..

Promenix

2008-12-10 21:42:36 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Det är synd om min lille kille, nån har tatt/fått med sig hans snutte + napp från dagis så när vi skulle hämta han idag, hade han inte sovit alls =( För ja han hade ingen napp eller snutte .. Så ja ska sätta upp en lapp på dagis imorn, och hoppas att nån lämnar tillbaka den. För William kan inte sova utan snutte, vi har en på dagis och en hemma, och det är bara dom två som duger, så spelar ingen roll om jag skulle köpa en ny, för han skulle inte ta den. Tro mig jag har testat.

Så efter vi hämtat han, gick jag för att möta Emma.. William somnade såklart i vagnen.. Tröttis! Vi gick runt spikön och hem igen, snöade en del när vi promenixade, så både jag och Emma såg ut som 2 snögubbar tillslut, haha! =) Va verkligen jätte skönt att  komma ut o röra på sig, och med trevligt sällskap kan det inte bli annat än bra, får försöka göra det till en vana, så man kommer ut på prommisar lite oftare =)

Sen mötte jag upp Jörgen och vi åkte o handlade, lite gott juleskum.. För det är ju faktiskt inte lika onyttigt som annat godis har vi kommit fram till . =D Man får faktiskt äta skumgodis när man är med i viktväktarna så då borde man få det som "halvfet-mamma" oxå.. Blev lite smått o gott. Imorn ska vi äta tacos o mysa, för Jörgen är inte hemma i helgen, han ska ju jobba =( han ska även jobba på Nyår nu, så jag får komma utan honom, jätte tråkigt men det va så himla bra betalt så han va nästan tvungen till det.

Imorn blir det upp tidigt, William ska va på dagis kl 8, och sen ska jag gå hem och sova! =) Nu ska jag titta på sista kvarten av Grey's, och sen Dirty sexy money =)

Onsdag 10/12

2008-12-10 08:49:06 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hejhopp =D
Varför har jag så himla svårt att komma upp på morronen, när klockan är runt 8 och vi ska gå upp, då är jag helt död, har skit svårt att ta mig upp, och det har jag aldrig haft innan, så jag fattar inte varför det har blivit så nu? William har ju lixom vaknat runt 8 ja hur länge som helst, så jag borde ju vara van, men näää det går inte, och när jag väl kommer upp ja då ser ja ut som jag inte sovit på 2 veckor typ. men upp har jag kommit iaf, William har fått både frukost o blöjan bytt!

Vi ska gå till dagis om en liten stund, sen ska jag till skolan :/ Hade nog hellre stannat hemma.. men men, det är bara 3 dagar denna veckan, sen är det bara 1 vecka kvar innan dessa kurser är slut. =) Efter jag hämtat William på dagis vid 14, ska vi knalla bort o möta Emma, och ta en promenad med henne och Melvin =) Trevligt! :D

Det är jätte halkigt ute idag, och det har snöat! Så vi tar den "stora" vagnen idag.. Jag gillar lufthjulen bättre när det är sånt här väglag, och det är en helt annan fjädring i smart duon, än i scootern. Nej om man skulle ta på sig innan det va dags att traska iväg till dagis .. =) Hörs ikväll!

Fika hos Emma

2008-12-09 22:07:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


hejhopp! =)
Vid 11-tiden gick vi och mötte upp Emma & Melvin, traskade ner till stan och mötte Emilia & Alvin, och Sandra & Loke.. Så där gick vi barnvagnsmaffian, haha måste sett ut =) Gick hem till Emma, och efter en stund kom Jessica & Tuva, och Amelie & Hugo.. En jätte trevlig fika, och William va jätte snäll och inte alls sådär pillig som han brukar vara.. =) Han va mysig min lille kille.. Sen efter det flesta hade gått, jag och emilia stannade kvar en stund till, så satt William o gungade i Melvins matstol, och helt plötsligt så bara han började nicka till, haha sötunge!

Vid halv 6, kom pappa Jörgen och hämtade oss .. =) När vi kom hem va jag tvungen att slänga nåt i magen, hela ja va skakis efter att inte ätit mer än en macka på hela dan.. *Shame on me* Imorn ska jag till skolan och William ska till dagis, och efter det ska vi träffa Emma & Melvin och ta en promenad =D Skönt att komma ut o röra på sig, så hoppas det blir lika fint väder imorron som det har varit idag.. =)

Precis tittat på säsongsavslutningen på Desperate Housewives, och så får det ju inte sluta! =( Nu får man ju vänta skit länge innan det börjar igen.. Buuuhuuu.. jaja, nu ska jag sluta babbla, men kolla in min sötis på videon nedan =)

Melvin sitter gott i sin gunga =)



Gladfisen Tuva .. :)



William gungar i melvins stol =D


William dansar =)

2008-12-09 21:34:39 Videos
» Kommentarer(6) «



Tisdag 9/12

2008-12-09 09:04:32 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå Hallå =D
Jag måste säga att jag sovit gott inatt, visst tog det sin lilla stund att somna i soffan men när ja väl somnade så sov ja gott, bytte sovplats runt 3 o somnade om så fint så. Wlliam vaknade vid 6 då han inte hittade sin napp, och sen somnade han om till nästan halv 9. så vi har bytt blöjja och han har fått lite välling, idag dög det med välling igår skulle han ha "mamma-pappa-frukost" Toker!

Rocky e fof dålig i magen, va ute me han igårkväll, sen fick Jörgen gå ut me han inatt, och nu fick ja springa ut imorse =( Stackarn! Det bara rinner ur han.. Får hoppas han blir bättre snart lilla voffsingen. Senare ska vi möta Emma & Melvin o ta en promenad ner till stan och möta Emilia, för Emma ska ha fika hos sig idag, jätte snällt att vi får komma =D Både jag och william gillar ju att fika =) hihi..

Har iaf satt batteriet i kameran på laddning så jag kan knäppa lite kort sen (i vanlig ordning) heheh =) dom små bebisarna är ju så himlans söta så man måste ju bara ta kort på dom. Inte för att dom är så små bebisar längre, dom börjar faktiskt bli ganska stora, men jämfört med William är dom små .. =) tihi..

Jag återkommer =D

Förra årets julkort

2008-12-08 22:39:18 Foto - William
» Kommentarer(2) «




förra årets julkort, se så liten fis William va då, inte ens 4 månader .. =D
Min lilla pluttis, i år har jag inte skickat några julkort, det har inte hunnits med, så jag visar er detta söta ist =)

Öppna Förskolan

2008-12-08 20:47:27 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll =D
Vi har haft en slödag idag, William har vägrat sova middag utan sov en kvart innan pappsen kom hem, sen har det vart full rulle på honom hela dagen =) Vid 16-tiden åkte vi hela familjen till ÖF, det är så kul när Jörgen följer med, dels för att William tycker om när pappsen är med, och för att jag inte behöver springa efter William hela tiden, + att jag vill att han ska lära känna dom andra grabbarna oxå =D Han har iaf tackat ja till att vara med på nyår nu, Så himla roligt! + att jag fått barnvakt med, gissar att William inte hade tyckt det skulle varit så roligt iaf, haha .. =)

När vi kom hem lekte vi lite till, sen va det natti för lilleman, ja ska strax gå och ta ett bad och förbereda mig för en halv-natt på soffan .. japp, jag kommer sova där till 03, inatt då Jörgen går upp o åker till jobbet då kan ja lägga mig i sängen, just pga mitt öra =( Ja vill gärna inte ha hörlurar på mig o massa musik strålandes in där, när jag har så ont.. Bättre att låta det vila, och förhoppningsvis bli bra =) så då gör vi på detta sättet .. =)

Imorn blir det fika hos Emma :) Ska bli trevligt.. =D Fika är alltid trevligt, och med bra sällskap kan det inte bli bättre =) Nej nu ska jag ta en ipren och krypa ner i ett varmt bad, som alltid på kvällarna när William somnat! =) Så himlans gott =)



*William och pappa åker kana*

Måndag 8/12

2008-12-08 11:24:10 Dagboken
» Kommentarer(4) «


hallå hallå kära läsare =D
Natten har inte vart rolig, har haft ytterligare en natt med öronont, som strålat upp i huvet och ner i tänderna, när Jörgens alarm ringde vid 03, hade jag inte somnat än, gissar på att jag somnade runt 5 så har på sin höjd sovit max 3 timmar inatt, så jag struntade i skolan idag, och William fick vara hemma från dagis, vi ska vara hemma imorn med men då har vi roliga planer på g ist =D Inte för att ja har ont o inte kunnat sova =) Vi ska nämligen på fika hos Emma imorn, ska bli skoj, det ändå jag är nervös för är Williams "pill-mani" vill ju inte att han ska förstöra nåt, men ja får jaga han hela tiden o se till att han håller sina små små fingrar i styr! =)

Nu ligger William och sover så sött .. Skulle kanske ja med göra =P Men Jörgen kommer hem snart från jobbet och då vill jag ju umgås med honom, vid 16 idag är det Öppna Förskolan som vanligt på måndagar =) Så busen får leka lite.. hihi. Idag har han ju bara fått leka med sin tråkiga mamma som gnäller om sin öronvärk . men men .. fattar inte varför det aldrig försvinner .. =/ Synd om mig .

Nej jag ska nog kika på lite TV ist =)

Söndag 7/12 ~ 2:a Advent

2008-12-07 12:57:19 Dagboken
» Kommentarer(2) «


hallå hallå hallåå..
ja måste börja med att berätta om gårdagen, emma, robban, therese & amelie kom och hämtade mig hemma, sen åkte vi vidare till hemköp, ja tog ut pengar och emma stack hem och hämtade deras godis, sen åkte vi och hämta pizzorna o sen vidare upp till Sandra.. =) Vi käkade pizza och sen börja vi sjunga Singstar, aldrig gjort det innan och det va hur kul som helst, så nu ska jag nog tjata på Jörgen att vi ska köpa ett PS :) Får "bearbeta" han lite, hehe =D Vid 10 åkte vi hem till Emma, för Johannes och Loke ville komma hem .. =) Klart dom skull få de, och hos Emma va det ingen hemma.. Så där satt vi tills klockan va ca 02.15 och sen fixade jag skjuts hem för mig och Sandra. =D En riktig kanon kväll va det. Vi satt sammanlagt tillsammans i ca 10 timmar, o samtalsämnena tog aldrig slut, sjukt underbara tjejer och vi kommer ha det så kul i fortsättningen med, längtar redan till nästa mammakväll =) Har typ övertalat Jörgen med att fira nyår ihop me tjejerna, bara Jörgen inte får jobba då, men annars är vi gärna med på det! Trivs så bra ihop med dom, och det vore så himla skoj om Jörgen blev så bra vän med deras killar oxå =)

 

Idag gick jag upp vid 10, sov alltså 2 timmar längre än ja brukar .. =D Man får passa på . Sen har vi inte hunnit med så himla mycket än, har iaf fått nåt i magen, vi får åka o handla sen för våran frukost e slut, smöret va visst slut, så det kan gå! Blir väl att hämta våran lilla älskling snart med, När Johannes kom hem med Loke igår saknade jag min prins så himla mycket.. Aww gosigooos.. =) Imorn är det skola och dagis för mig och William, sen blir det ÖF i vanlig ordning, och träffa tjejerna igen =) Lika trevligt som alltid =D ..

Nej om man skulle röra på sig kanske, så man kommer härifrån nån gång.. Ska bara skicka över lite bilder först, det tar sin lilla tid =D Men lägger in några från gårdagen, annars kan ni kika in i min bilddagbok =)










Lördag 6/12

2008-12-06 08:54:27 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Vill börja dagens inlägg med att säga GRATTIS till min vän Emma, som födde sin son Benjamin imorse .. =) En liten kille på 3040 gram och 49 cm. Så lustigt för vi sat o prata på MSN igår kväll o hon sa att hon hade lite ont, men att det kom var tjonde minut eller mer sällan, så de va ju inga regelbundna värkar, och nu imorse fick jag ett SMS av henne, att nu hade han kommit. Några dagar innan beräknat förlossningsdatum. Så nu svävar hon och hennes sambo på rosa moln, kommer ihåg det själv så himla tydligt när man låg på förlossningen o precis fått träffa sitt underbara barn, Jag har aldrig vart så lycklig som då, se dom små små fingrarna, titta på det vackra ansiktet, och bara få känna barnet andas, och hur hjärtat så vackert slår, det finns inget underbarare än det! Vilken lycka! =)

Idag gick jag upp strax efter 8, William låg vaken och väntade på mig, nu springer han runt här. och det börjar lukta lite skumt, hehe! =) Så det är nog dags att byta blöja igen skulle jag tippa på! Sen vid 16, ska vi vara hos Sandra idag.. Ska bli himla skoj, men innan dess kommer Williams faster hit och hämtar honom .. =D Nej om vi skulle äta lite frukost, eller iaf jag. William har ju redan ätit välling .. =)

Nån måste hata mig?!

2008-12-05 21:27:34 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Jag har haft tvätt tid idag, och den som va före mig måste avsky mig på nåt sätt, när jag kom ner va allt avstängt så ja slängde in min tvätt och satte på maskinerna.. Och på en utav maskinerna har nån satt igång ett program och sen stängt av på strömbrytaren. Så då sätts det föregående programmet igång automatiskt med min tvätt i, och inte vilket tvättprogram som helst utan "grovtvätt + förtvätt" på 175 min. Så i 3 timmar gick en maskin, vi har tvätt tid i 4 timmar, ni kan ju gissa hur glad jag va? Och det gick inte att avbryta programmet heller.. *morr* på sånt.. Så ja det måste finnas nån som hatar mig, varför gör man annars så? Stor mening o sätta igång ett program för att sedan avbryta det.. Just min tur!

Annars har vi inte gjort så mycket mer, ätit lite mat =D Det blev kalops idag så min kära familj fick smaka oxå.. Snäll jag är va? Sen har det vart mest röjj från Williams sida, som det brukar vara, vid halv 7 åkte Jörgen iväg till Tanumstrand för att jobba, men han kommer hem inatt igen, vanligtvis när dom ska jobba hela helgen brukar det finnas så dom kan sova över. men nu fanns det ingen sovplats, så dom får så snällt åka hem och åka tillbaka imorn kväll istället. Ett himla åkande, men finns ju inte så mkt att göra åt det just nu! ..

Åh imorn är det äntligen lördag, KANONKUL =D Nu har jag dessutom rena kläder att ha på mig, fast jag har inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mig, faster Carina kommer och hämtar William runt 12 imorn, han ska ju sova där medans jag är och roar med ihop med tjejerna =) ska bli skit kul .. =) Åh ni skulle sett innan, min stackars bebis bet sig jätte hårt i läppen, tårarna sprutade och han började blöda jätte mycket =( Hela händerna var fulla i blod i massa blod i ansiktet, usch va rädd ja blev när jag såg allt blod, min stackars lilla bebbe, så vi gick o tvätta bort allt blod o satte och o kramades, ville bara ha han nära mig när han va så ledsen, o sen gjorde vi lite välling o sen va han glad igen, och somnade så sött efter det =)


Fredag 5/12

2008-12-05 09:53:03 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon FREEEDAG!! =D
Så gott ja sovit inatt, väckte Jörgen vid 02.50, eftersom min telefon är på lagning så behöver jag ha hans telefon på natten så jag kan lyssna på musik annars kan jag inte sova. Så han gick upp och åkte till jobbet, och jag somnade om så gott, tills klockan blev 8 och han ringde o väckte mig, va vaken fast log o drog mig i sängen, ville ligga kvar under det mysiga och goa täcket, fick gå in o väcka William för han sov fortfarande, o då blev det liv i luckan kan jag lova.. Ja han hatar när han blir väckt, men det botades ganska fort med välling + att pappa kom hem på rast, då blev han på sitt goda humör =) Sen körde Jörgen oss till dagis, och sen gick jag och Rocky hem, va dyngsur när vi kom in, likaså Rocky, så nu stinker det blöt hund här hemma.. *Blääää* Luktar så illa..

Nu snöar det massor ute! Men det lägger sig nog inte, det är ju + 2 ute.. Synd!! =( Det va bara massa slask ute när vi gick hem.. Idag åker Jörgen till Tanumstrand så jag o William blir ensamma ikväll =( Jätte tråkigt men vi får försöka hitta på nåt skoj, eller jag får väl försöka hitta på nåt skoj, när han somnat. Enda positiva är att det är lördag imorn =D Annars ska jag väl inte göra så mycket idag, ska ta mig ett gott bad när William sover sen.. Måste bara inhandla shampoo och balsam för det va visst slut här hemma.. Sen kanske ja handlar nåt gott tills ikväll =P hehe.. Nej nu ska jag äta frukost. ha det bra =D


Matlagning

2008-12-04 21:55:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hejsan så här på kvällskvisten! =D
Dagen idag har inte bestått av mycket, enbart slappning.. Efter att vi hämtat William på dagis åkte vi till posten och lämnade in min förbaskade telefon! Ja har haft den en vecka imorn och den är redan sönder igen =( Så ja nu är den på väg tillbaka till Norrköping och Mobilakuten igen, kanske kan hoppas att dom kan laga den denna gång med tanke på att det tog 5 veckor sist! Annars skiter ja snart i hela den telefonen och köper mig en ny, bindningstiden går ju snart ut, så isf kan jag lika gärna förlänga det ett tag till.. jaja vi får se!

Efter att William gått o lagt sig ikväll, ställde jag mig o gjorde kalopps, så nu är jag proppmätt! HAHA.. Gud jag år nog alldeles för mycket känner jag nu, får lägga mig på soffan en stund innan jag ska ut på kvällspromenaden med Rocky. Imorn är det dagis som vanligt för William, fast han ska inte vara där förän kl 9, så det räcker att vi går upp vid 8 imorn =)
Han va så söt innan idag. måste berätta.. Vi satt i hans rum o lekte, och sen försökte han klättra upp i sin gåstol som står där inne, givetvis lyckades han inte med det, (den står i gungställning nu) så jag lyfte upp han o satte han där i, och började gunga som en tok och var helt överlycklig =D haha min tokbebis!

Tänka sig att imorn är det fredag, Jörgen åker till Tanumstrand imorn o jobbar och kommer inte hem förän på söndag =( tråkigt att inte få träffa han på hela helgen, men det är pengar och det behöver vi just nu känns det som! Har det inte så fett på den fronten så det får det gärna bli mer av =) Nej soffan va det, min mage exploderar snart, haha! Och ändå e jag sugen på glass ^^

Torsdag 4/12

2008-12-04 11:49:04 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Hallå Hejsan! =D
Det va en tidig morgon idag, När ja väckte William strax innan 7, blev han vansinnig på mig, ett himlans morronhumör han har, gillar inte när han blir väckt, utan blir en riktig surpuppa då. Jösses säger jag bara, men efter mycket om och men kom vi iväg till dagis, då han genast blev på sitt solskenshumör. =D Sen gick ja till skolan, hade svenska nationella idag, skulle skriva uppsats, ska jag va riktigt ärlig har jag inte den blekaste om hur det gick, men klart att jag hoppas att det gick bra . Det håller vi tummarna för .. =) Sen gick ja hem till Jörgens mamma en sväng, smaskade i mig en lussebulle *smaskens smaskens* Tanken va ju att William skulle vart där på lördag, men en liten kille på deras gård som är kompis med Williams kusin har fått vattkoppor :( Och Williams kusin ska oxå vara hos farmor så då riskerar han att bli smittad. Så han får vara hos sin faster Carina istället, jag vill inte riskera att han får vattkoppor nu! Inte till jul iaf.

Anw, nu är vi hemma en sväng, William ska vara på dagis till 14, sen ska jag åka en sväng till Willys.. Köpa lite slödryck o så inför lördag =D Aah ja längtar, men imorn är det fredag så det är inte så långt kvar nu, *Wiiihoo* hehe.. Tänkte jag skulle laga kallops till middag idag, känner mig sugen på det! Det är ju så himla gott =D Annars blir det lugna puckar idag. Min helg börjar ju nu, för imorn är ja ledig från skolan, det enda jag ska göra imorn är lämna William på dagis några timmar. Nu ska jag nog få nåt i magen, den kurrar!

Vi komma vi komma från pepparkakeland..

2008-12-03 22:14:35 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Åh vilken dag jag har haft, jisses! När jag kom till skolan idag så va det uppsats delen i engelska.. Gick bra, fick olika ämnen att skriva om, jag valde att skriva ommitt liv, och ja där finns det en hel del att skriva om. hehe! Efter lunch va det svenska nationella läsdel, gick bra tror jag. Och imorn är det sista delen i svenska, uppsats! Hoppas verkligen att det inte kommer bli för svårt. Men sen efter det slutar jag, och är ledig på fredag, helt underbart :)

Har vart en sväng på Systemet idag med, fick köpt mig 4 cider.. men sen ska jag ha med mig min Vodka oxå, så jag kan grogga ;) Sandra ska visst göra bål med, det ska bli spännande tycker jag! Jag har aldrig druckit bål innan så det är roligt att testa nåt nytt, =D Sen ska vi äta pizza oxå, fattar ni hur kul vi kommer ha?!?!

Sen har jag och William bara vart hemma idag, legat i soffan mest hela dan och sen har vi tatt lite pepparkakskort =D Han är sååå söt min lilla pepparkaksgubbe! Vid halv 8 vad det natti natti för William för imorn ska han va på dagis vid 8. Jag börjar 8.20 imorn, hur segt som helst, så jag ska strax gå och lägga mig.. =/ 


 

Marie

2008-12-03 15:44:20 Foto - Marie
» Kommentarer(3) «




Bjuder på en bild på mig.. =P


Onsdag 3/12

2008-12-03 08:37:11 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon, God Morgon! =)
Gud va jag har sovit inatt, som en stock.. Men när kl va 8 ropade William på sin mamma och ville byta blöja o få frukostvällingen, i samma veva kom Jörgen hem på rast och åt lite han med och tog med sig Rocky så han slipper vara ensam i så många timmar (han lämnar honom hos sin mamma) Jag har nationella i engelska idag med, fast idag ska vi skriva en text om n åt, men det ska nog gå bra tror jag! =D Vi får hoppas det iaf. hehe..

Annars har jag faktiskt ingenting planerat idag, vilket jag måste säga är ganska skönt, att få ta dan som den kommer. Bara leka med William och mysa med honom, ja för det finns inget bättre än få han i min famn och bara hålla om honom, han gör mig så lycklig <3 och är det finaste jag har, trots att han går mig på nerverna ibland. Men han är ju min lilla bebi, trots att han inte så liten längre, utan faktiskt ganska stor, det är så himla skoj att följa alla hans framsteg från födseln tills nu, och det är helt otroligt hur fort det har gått.. =)

Nu känner jag att det är dags att byta blöjja igen, för det luktar BLÄÄÄÄ... William stinker!! haha =D

Nationella Prov

2008-12-02 19:58:28 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå sådär i stugan! =)
Provena i skolan gick jätte bra idag.. eller det kanske jag inte ska säga för jag vet inte resultatet än, men det kändes bra, och jag tyckte att det kändes lätt, både läsdelen, och hörövningen. Så jag hoppas det har gått bra, imorn har vi skrivdelen för engelskan i nationella, men då börjar vi inte förän 10. Så vi slipper gå upp så himla tidigt.. Det tackar nog William för, för han är sååå suris när han blir väckt, snacka om morronhumör, han är nog tamejfan värre än mig i det läget.

Efter att vi hämtat William på dagis åkte vi till Överby och handlade lite mat .. =) Nu har jag massa gott att laga hemma =) Sen har vi bara vart hemma, det blev inget hos Sara idag, då Alice hade vart vaken hela natten så ingen av dom va nog särskilt pigga att bli fotade. Men vi har haft det mysigt här hemma, pillerpelle har öppnat alla skåp i tron om att han ska få riva ur allt som finns där i, men då e mamma snabbt framme och säger JAJJA! men han lyser bara upp med sina bruna ögon och flinar åt mig ^^ busråtta!

Anw, det är bokat nu.. På lördag blir tjejkvällen av, hemma hos Sandra! Där ska det drickas, mumsas, sjungas.. och jag vet att det kommer bli många härliga skratt.. Vi är ett sånt himlans gott gäng, känns som jag känt er typ halva mitt liv. men framför allt är det bara ett par veckor, kan knappt tro det .. =) Allt känns såå himla naturligt! Ja hursomhelst kommer vi få det himla roligt ihop :) Och då får William sova hos farmor eftersom Jörgen jobbar då.. Men det kommer gå bra som alltid! =)

Nu ska jag kanske passa på att ta en dusch, har lasagnette i ugnen som jag skall äta sen .. och snart kommer ju DH, och det får jag ju inte missa för allt i världen.. !


Tisdag 2/12

2008-12-02 12:07:11 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallåå..
Gud va jag va trött imorse, klockan ringde kl 6, men jag snoozade tills den va halv 7, då va de bara att kliva upp och klä på sig, slänga på William lite kläder, och strax därefter va det på med ytterkläderna och knalla iväg till dagis. När vi kom dit brydde sig inte ens William om mig, sprang in till dom andra barnen med en gång. Sen gick jag till skolan, har haft 2 nationella prov i Engelska idag, en läsövning och en hörövning. Båda två va riktigt lätta så jag tror det gick jätte bra där. Trodde faktiskt att det skulle vara svårare. men icke då! =) hehe..  Och sen slutade jag, så jag traskade hemåt i regnet och här sitter jag nu och väntar på att Jörgen ska komma hem så vi ska åka till NÄL.

Han ska lämna tillbaka den där "snarkmojjängen" han fick med sig hem igår, den ska ha mätt hans snarkningar inatt, så vi får hoppas att den visar att det va illa, för det ÄR illa.. Sen behövs det handlas lite oxå såg ja i kylskåpet, kanske vi kan hinna med det innan vi ska hämta William kl 14. Blir ev en sväng hem till Sara med, ska fota henne och dottern Alice, så dom kan skicka in ett  kort till tidningen.. =)

Annars står det inte sådär jätte mycket mer på planeringen idag =) Men nu däremot ska jag ta mig nåt att äta.. 

Dagens bravader

2008-12-01 20:29:01 Dagboken
» Kommentarer(6) «


God kväll!
Vid halv 12 idag kom Åsa hit o mötte upp oss, traskade först iväg till skolan så jag fick lämna in mitt svarsbesked om kurserna jag sökt inför nästa termin. Så jag får studera då med. Va sista inlämningsdagen idag så det va lixom ett måste, sen gick vi vidare till Stavre, Åsa och barnen gick o lekte medans jag va o träffade tandsköterskan. vi pratade en hel del, och hon skulle prata med min tandläkare om att skicka en remiss till NÄL, för min tandläkarskräck o för den ångesten jag har för att gå till tandläkaren, så jag får narkos o dom lagar mina tänder under narkosen. Skulle det bli så skulle en STOOOOR klump från mitt bröst försvinna, nu snackar vi lättnad. Jag skulle inte behöva gå o vara så rädd hela tiden, slippa den jävla ångesten jag har att gå till tandläkarn, jag hoppas verkligen hoppas att jag få komma dit.
Jag fick iaf en ny tid till tandis i januari, så ja vi får se hur det ska gå..

Sen lämnade Åsa av sina barn till barnens pappa, och vi gick o funderade på vad vi skulle äta, William somnade, o vi bestämde oss för att vi nog va lite sugna på pizza =) Sagt o gjort nu va det bara att välja en av alla stans pizzerior, det blev en på Tingvalla. Vi delade på en, och William fick smaka lite han med, fast han tyckte nog kanterna va godast att tugga på, sen knallade vi vidare till ÖF! Och där var Sandra & Loke.. Sen droppade dom andra in en efter en.. =)
Vi är sånt himla gott gäng som är på ÖF nu, man kan prata om precis allt med dom tjejorna, utan att skämmas! Man kan verkligen vara sig själv.. Jag märker det så tydligt på William oxå hur han trivs med allihop, jag kan gå iväg utan att blir hysterisk o ska springa efter mig, så man vet ju att han är där i goda händer =)

Vi ska iaf planera in en tjejkväll, med lite singstar/karaoke här snart, och lite alkohol på det. Ska bli skit skoj! =) Och så roligt att alla va överens om att INTE gå ut, hehe! Ja det kommer bli skit bra! =) Nu ska jag ta mig en kvällsmacka o sen blir det snart sova, vi ska upp skit tidigt imorn, William ska va på dagis vid 07.50 :/ Känner redan hur jag bävar över att behöva gå upp så tidigt .. =/






Måndag 1/12

2008-12-01 10:40:25 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallåååå .. =)
Gud va kasst jag sovit i natt, gissar på att jag sovit MAX 2 timmar på sin höjd.. Har haft så ont i örat och att det strålat ner i mina tänder =( Hur jobbigt som helst. Det gör fortfarande lika ont, har tatt örondroppar både igår kväll och idag får la se om det hjälper, annars vet jag inte vad jag ska göra, läkarna hittar ju inget fel i mitt öra, men ändå slutar det inte göra ont =( jaja.. Nu har jag fått gnälla av mig lite..

Gick upp vid 8 idag, då vill lillplutten va vaken o stod o ropade på mig, ny blöja + välling fick han.. Sen sprang han runt en stund hemma, och sen somnade vi båda igen, så har precis stigit upp, William håller på att vakna, och vid halv 12 kommer Åsa, och vi ska börja gå mot Stavre. Efter Tandis ska jag och William gå till ÖF. Så det blir en lång dag med massa gående idag, är inte hemma idag förän efter 18. Men det ska blo skoj. Hoppas bara att det inte börjar regna.

Nej om man skulle klura ut vad William ska äta för nån lunch idag.. och sen packa lite vad som ska has med!
Tjingeling!