Kväll

2008-06-30 22:39:14 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja då var kvällen kommen, vi har inte gjort så mycket, tvingade med mig hela familjen upp till ICA Maxi, för jag behövde köpa presentpapper & ett grattiskort, eftersom vi ska på Melwins kalas imorn :) Så ska han få en liten paket från oss. Hoppas han blir glad för det han får. Shoppade även lite tvättlappar, o mjölk :) Det går ju åt i detta hushållet :) hihi.

Sen har vi bara degat framför tven framför CSI New York, en bra serie. Jag älskar alla CSI versioner, vare sig det e vanliga eller Miami, eller New York. Annars har vi haft en ganska lugn dag, måste verkligen städa imorn innan vi ska på kalas, har verkligen inte hunnit idag, har ju tvättat hela eftermiddan, så tiden springer ju bara iväg för en..

Snart är det väl dags för sängen oxå, sitter här och slappar med en kopp te, så avkopplande på nått sätt.. :)

Äntligen

2008-06-30 16:24:54 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Äntligen har Kronofogden lyckats lokalisera mina pengar, dom hade tydligen kommit till deras kassa i Göteborg idag! Typ sådär en månad försent, vart pengarna varit den senaste månaden är det ingen som vet, men nu ska dom iaf betalas tillbaka till mig, så dom borde komma i veckan, vet inte hur många dagar det tar man jag gissar på att det tar ca 3 bankdagar. Nu är det bara lite andra pengar vi ska inkassera oxå, när det nu blir av!

Har precis slängt i dom första maskinerna med tvätt, och väntar på att mina älsklingar ska komma! Längtar efter dom jätte mycket, nej om man skulle börja städa oxå, det är ju det jag tänkt göra idag med, funderar på om vi ska köpa nån god pizza ikväll, undra om min sambo är sugen på det?! :)

Damaged

2008-06-30 15:48:53 Videos
» Kommentarer(1) «




Fullkomligt älskar denna låten, lyssna och njuuut!

Tandläkarbesök

2008-06-30 15:34:16 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Det gick hyfsat denna gången med, tog ju min tablett som jag skulle en timma innan jag skulle vara där, sen fixade dom nått litet hål, och sen vart det klart, ska tillbaka i augusti igen, och då får man väl se vad dom hittar på då. Det är väl ytterligare nån lagning som ligger och väntar på mig, va och lämnade tillbaka Jessicas busskort som jag lånade, och sen gick jag hem, william fick vara kvar hos sin farmor och dom, så hämtar Jörgen honom när han slutar jobbet vid 4, så jag kan grejja med tvätten ifred, börjar nämligen tvätta vid 16. Så jag ska alldeles strax börja sortera tvätten och gå ner i tvättstugan.

Sen måste jag dammsuga här hemma, så William slipper se ut som en hund.. haha! Det syns på hans kläder om han krypit runt, även om man själv inte ser det så väl så ser man det på William, haha! Så ja det är lika bra att sätta igång :)

Älskling ♥

2008-06-30 15:12:14 Fotografi
» Kommentarer(2) «



Måndag 30/6

2008-06-30 08:54:24 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn ;)

Sista dagen i Junimånad, så snart går vi in i juli :) William hade vart uppe tidigt idag, Jörgen jobbar ju förmiddag och då hade William vaknat när han gick upp, så dom hade ätit frukost tillsammans, och sen somnade lilleman om tills strax efter 8, då han fick lite välling och en torr blöjja. Så nu kryper han runt här hemma och busar. Vi ska träffa Åsa sen lite senare, innan jag ska lämna William hos hans faster för jag ska åka till tandläkaren.

Sen blir det hem och börja med tvätten, fast då är troligen Jörgen hemma, vet inte om vi skulle åka och köpa tapeter till Williams rum idag med, och kanske sätta igång med tapetseringen :) hehe.. Nu ska jag äta frukost och göra mig iordning :)

Simpson the movie

2008-06-29 22:27:45 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vi har precis kollat på film här hemma, vi hyrde film genom våran boxer, så det blev Simpson the movie. Den var helt okej att se, man fick sig allt några goa skratt, haha! Imorn är det ny vecka, jag ska träffa Åsa på förmiddagen, sen får jag gå och lämna William hos sin faster för jag ska iväg till tandläkaren :/ och sen ska jag tvätta mellan 16-20 :( tråk tråk..

Vi tänkte vi skulle börja tapetsera Williams rum denna veckan, det kommer bli blått :) Ska bli så skoj att få börja, både jag och jörgen längtar, då vi vet hur snyggt det kommer bli :) Vi tapetserade ju om hela förra lägenheten ensamma, så detta kommer bli ännu snyggare, vilket kommer göra att jag kommer trivas här ännu bättre och inte vilja flytta härifrån!

I helgen åker min älskling bort igen :/ Det är jobb i Strömstad då.. Tråkigt för mig.. Men vi klarade ju oss sist så det ska nog gå bra denna gången med, nu är det dags för sängen, så god natt! :)

Torp & Överby

2008-06-29 18:48:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är vi hemma igen efter en shoppingtur på både Tort & Överby :) Va inne en sväng på Biltema, va ju ute efter att hitta en tuta till våran bil, men det fanns bara en kvar och eftersom volvo har fubbla tutor så sket det sig. Men vi hittade iaf en blöjhink, eller ah pedalhink som vi kommer ha som blöjhink, det återförsluter lukten lite bättre. Sen gick vi en sväng inne på Torp och kikade, va inne på lindex och fyndade på rean till William :) Det blev strumpor, 2 set tröja & byxa, och ett par badbralls med byggare bob på ;D hehe..

Sen åkte vi till Överby och gick o kikade lite, Älskling behövde en ny parfym, jag verkligen älskar den parfymen, den luktar så gått så det är nästan så man blir.. ja, haha! :) Jag shoppade ett nagellack :) Sen gick vi och kollade på tapeter, eftersom att vi bestämt oss för att tapetsera om här hemma, och tanken är att vi ska börja med Williams rum, sen vårat sovrum, och sen vardagsrummet. Köket vet vi inte om vi ska göra om än, men det funkar än så länge. Vi ska göra fondvägg dessutom, det kommer bli supersnyggt när vi väl är klara :)

Nu är vi hemma och slappar lite, lilleman ska ju sova om ca 1 timma, och då ska vi ha lite mamma pappa mys. Ska göra en jätte go grej med tacos, cheddarcheese dip, & grön Jalapeno, hoppas det ska smaka =)  hihi..

Uddevalla

2008-06-29 11:14:23 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag hoppade min tvätttid idag, och bokade imorn istället, för vi tänkte att vi skulle åka till Uddevalla hela familje, vi ska först till Biltema och kika på lite delar till bilen, sen hittar man ju alltid ngt skoj på biltema, det finns ju inte bara bildelar där, utan även en hemavdelning, den gillar jag! Sist vi va där hittade jag massa skoj :) Vi går säkert in en sväng på Torp med :) Kanske kan hitta nån liten leksak till Willepille :) hihi..

Men jag ska iaf försöka städa när vi kommer hem, jag måste verkligen det.. Inte för att det ser ut som fan här, men mest för min egen skull, det blir så fint hemma efter man har städat, har även lite funderingar på att möblera om vardagsrummet, och börja lite smått med att snart göra iordning Williams rum, för han ska ju faktiskt inte sova inne hos oss i all evighet, men ett tag till får han nog allt göra det :) Kommer kännas konstigt sen när han börjar sova i eget rum.

Nej, nu får jag packa skötväskan och klä på oss så vi kommer iväg nån gång =)

Söndag 29/6

2008-06-29 09:29:41 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon!
Lillprinsen väckte oss första gången runt 7 tiden, men sen somnade han om till 9 ist, då gick jag upp och gjorde välling till honom, och plockade ur diskmaskinen och in med ny disk. Så bytte vi blöjja med såklart :) Så nu kryper han runt här hemma och busar, som han brukar göra på morronen, pappsen ligger fortfarande och sover, han va så trött så vi gick upp utan honom :)

Idag är det  tvätt som står på schemat, mellan 12-16, tänkte jag skulle passa på och städa emellan oxå, för det behövs, massa hundhår överallt. Jobbigt på sommaren, för rocky fäller så fasansfullt mycket då. Så då får man dammsuga ofta. Så det är väl vad som står på schemat idag, alltså en hemma dag med familjen!

Vad ska ni kära läsare göra idag? :)

Dödstrött

2008-06-28 22:38:18 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jag är så trött! Tror jag ska gå och lägga mig, höll på att somna på soffan, så det är nog lika bra, det blev ju inte så många timmars sömn inatt, så jag har lite att ta igen, ska bara göra mig klar för natten sen kryper jag ner under mitt goa täcke och kramar kudden :)

Jörgen har åkt iväg en sväng, vet inte vad han skulle göra, men han är väl hemma snart, nej nu blir det sängen för mig, god natt!

Proppmätt

2008-06-28 21:12:19 Dagboken
» Kommentarer(0) «


åh va jag är mätt, vi har precis käkat tacos här hemma, åh ja det är ju bara föör gott! Jag kan äta hur mycket som helst, och kan inte stoppa mig själv från att sluta äta, det går bara inte. Men nu är jag hursomhelst proppmätt, haha! När maten sjunkit lite ska jag äta mina smaskiga jordgubbar som jag doppat i choklad :) Åh, det är ju Las Vegas på tv ikväll, det får jag inte missa. Typ det enda programmet som är bra som går på helger, annars är allt skit skit skit!

Imorn tänkte jag att jag skulle städa och tvätta, Jörgen är ju hemma imorn, så då blir det lättare att hjälpas åt, än när man är ensam. Skönt att kunna umgås lite oxå, han jobbar ju rätt mycket min älskling. Så dom dagar han är hemma, dom får man njuta av :) Nej om man skulle gå o kramas lite ist för att sitta här :) ♥

Fika på stan

2008-06-28 17:32:58 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Jag & William gick ner till stan innan, vi skulle träffa Angelica :) Och det gjorde vi, hon kom och mötte oss på vägen.. Sen gick vi till Strandgatan och tog en liten fika, inget märkvärdigt direkt, satt och snackade lite skit, hehe. Sen följde hon med oss till Hemköp, eftersom jag behövde handla lite, dels va det mest creme fraichen jag till affären för, men kom hem med både mjölk, bröd, smör och en dricka tills ikväll, vi ska äta tacos när älskling kommer hem :) Mumma :)

Angelica följde även med oss hem, så nu vet hon vart jag bor, fast jag tvivlar på att hon  skulle hitta hit igen ;D haha, fast det är inte så lätt när hon aldrig vart i detta område innan, så jag förstår henne, hon åkte hem ganska nyss och vi ska lägga oss och vila lite..  dock inte alltför länge, men en liten stund skadar inte =) hihi..



Anna, Jonnah & jag - Bild från igår, på nitlotten :)

Middagslur

2008-06-28 13:25:13 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu har jag & William sovit middag, det va skönt vill jag lova, ska fixa iordning mig lite, för gud va sleten jag ser ut, haha! Sen ska jag ringa Angelica, och kolla om vi ska ses :) Skulle behöva komma ut och få lite frisk luft och inte bara sitta inne i lägenheten, kanske man kan ta sig en promenad ner till stan eller nått, jag behöver köpa creme fraiche tills ikväll, vi ska äta tacos, och jag har glömt att köpa det, minnet är bra men kort :) hihi

Lördag 28/6

2008-06-28 10:51:18 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Dagens!
Om man ska sammafatta gårdagen så var den lyckad :) Vi satt först hemma hos Jessica, Jag, Anna & Jonnah, och såklart jessica då. drack lite cider och åt chips och tjata skit, som man brukar göra på förfester, sen körde williams farfar ner oss till stan, så gick vi in på Nitlotten allihopa, vi sprang nog ut ett antal ggr oxå för att kissa, det va alldeles för lång kö till toaletterna. haha! :) Sen efter dom stängde vid 1, gick vi vidare till sand och va där till 2, precis innan vi skulle gå blev det lite slagsmål, men men , det är sånt som händer. Vid halv 4 var det dags att gå hemåt. Och sen vaknade William kl 6 imorse :)

Jörgen gick upp o gjorde iordning välling till honom, och sen åkte han och jobbade vid 8, jag och William somnade om och sov till halv 10, så nu är det full fart på lilleman här hemma, hehe.. Skönt att vara hemma med han igen, saknar ju min lilla goding då jag är borta från honom, men samtidigt är det skönt att få komma ut och göra nått annat än att bara vara mamma.

Idag har vi inget planerat, vara hemma och mysa, ikväll ska vi äta tacos, och jag ska göra choklad doppade jordgubbar hade jag tänkt mig :) Visst låter det gott? Nu får jag gå och leka med lilleman som tycker mamma är tråkig som sitter här..


färdig

2008-06-27 16:26:32 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Nu är jag klar med min outfit, idag blev det svarta leggings, jeanskjol, rosa linne, sminket och håret fixar jag hos jessica eller om jag sminkar mig hemma, jag får se hur jag gör :) haha.. Skönt att iaf vara klar och slippa bekymra sig om det, jag måste iaf äta nått innan jag ger mig iväg, har endast ätit en pirog på hela dagen, så jag ska väl ställa mig i köket o laga nått att äta, om grinolle tillåter mig att göra det, för nu är han hur sur som helst, och vill helst bara bli buren på!

Så fort jag sätter ner han börjar han tjuta som en stucken gris, haha! Ja det är inte lätt att vara liten alla gånger, speciellt inte när man inte får sin vilja igenom, :) träffade en av Williams blivande fröknar på stan innan, så vi varnade henne om hans matmani, han är tokig i mat, och vill helst äta hela tiden om han fick.

Gah, hur ska jag ha håret? plattat eller lockigt?

   

party party ikväll

2008-06-27 15:14:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja det står på schemat ikväll, nu är det helt bestämt! Va i stan innan, hittade mig 2 tröjor och ett par leggings :) Så nu har jag ngt att ha på mig ikväll oxå, blir väldigt vanlig klädsel inget speciellt, funderar på om jag skulle locka håret så som jag hade sist jag va ute, det var ju rätt fint tyckte jag :) Tog en sväng förbi systemet med, och köpte mig 3 cider till. Tre goda Xider Rasberry Blossom :) Dom är ju så gooooda :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, för sen vill nog William leka, innan jag ska göra mig iordning!

Ingen djurpark

2008-06-27 10:46:21 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Det blev ingen djurparken imorn, Jörgen skulle jobba imorn, så vi skjuter upp det tills en annan gång, istället funderar jag på att följa med Jessica & John ut, om hon kunde få barnvakt, Jörgen är ju hemma med William. Så jag behöver inte lämna bort honom :) Skönt för honom att vara hemma lite med sin pappa oxå :) och inte bara med mig, även om William mest kommer sova :p haha..

Fredag 27/6

2008-06-27 09:00:39 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God morgon gott folk :)

Nu är min nya design uppe. va tycks? Det är som sagt Emma som gjort denna fina design, kika in hos henne vetja :) Skriv en rad :) Hon är jätte duktig på det här, och kommer nog anlita henne i fortsättningen, och denna designen är här för att stanna.. Som ni vet byter jag design ganska ofta, men denna kommer jag ha kvar läääänge.

Försöker få tag i min kära bror, vi har ev planerat att besöka djurparken imorn med William, tanken va ju att jörgen skulle följt med men han var i så sugen på det nu, så isf åker jag & William redan idag, men jag är inte helt hundra på hur det blir än, fast iof så kanske han sover fortfarande.. Inte alla som e uppe så tidigt som jag är. Fast sen är ju kruxet vart vi ska sova, mamma sover jag inte hos, eftersom hon har en instabil hund som jag inte vill ha nära William så frågan är om vi kan sova hos min bror, om jag tar med mig resesängen.. dilemma dilemma!

Lättaste hade ju varit om Jörgen följt med oss.. får se hur vi löser detta!

Liiite Shopping!

2008-06-26 13:04:22 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu är vi hemma igen, försöker få William att sova en stund men ja han vill inte riktigt, och snart är det ingen idé att han somnar heller eftersom vi ska vara hos tandläkaren 14.15, så går typ en halvtimma innan, tänkte jag skulle till apoteket först och hämta ut nya p-piller, för mina e slut!

Det blev lite shopping, Jörgen orka inte gå där med, men 2 par skor till William & 2 par till mig, en "vanlig" sko, och en fin flipflop sandal :) Har ju inga direkta sommarskor, så jag köpte dom, kosta inte så värst mycket ändå så :P

Ska väl börja göra oss iordning, och slänga ngt i magen innan vi ska gå, pappsen orkar inte följa med då han e sjuk så han får vara hemma o vila ist.

Torsdag 26/6

2008-06-26 08:53:18 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn!

Usch va sent vi la oss igår, efter 12 inatt :/ Det kändes faktiskt imorse när William vaknade runt 7-tiden. :/ Men det var bara att gå upp sen, jag ska strax börja göra mig o lilleman klara för om en stund har vi tänkt att åka ut till Överby och shoppa lite, jag har precis betalat min telefonräkning, denna månaden låg den på ca 300 kr, jag använder ju inte abonnemanget så mycket, så får la se vad den ligger på nästa månad, väntar på att dom ska dra 650 kr för mitt träningskort oxå. Sen har jag resterande att leva på..

I helgen ska jag ev gå på bio med Jessica, vet inte vilken dag bara. Antingen fredag eller lördag! :) Ska bli skoj. Idag 14.15 ska William vara hos tandis med, usch ja lider med honom, men dom ska väl mest prata tror jag. Nej nu får jag ta min son, han är såååå sur för han inte får dra sin pappa i håret^^ haha!

Smakprov..

2008-06-25 23:30:29 Tidsfördriv
» Kommentarer(3) «


Min blogg kommer renoveras lite inom kort, ska ge er ett litet smakprov så får ni säga vad ni tycker, jag är superduper nöjd med det lilla jag sett hittils :) bry er inte om texten på bilden..



Vad tycker ni?
Det är undebara Gilraen som ska fixa åt mig!
Nya designen kommer upp inom kort :)
Håll utkik!

Läggdags för lilleman..

2008-06-25 20:26:33 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Han va så tröttis så jag la han strax innan 8, han somnade ganska fort efter att han smaskat i sig sin välling, att det kan vara så gott? Förstår inte det, jag har ju själv inget o jämföra med, då jag inte va ett vällingbarn, men är han mätt i magen så är jag nöjd! :) Jag har precis mumsat i mig lite kvällsmat, gott för magen, funderar på att köpa Windsor Pilates träningvideo imorn, är det nån som har denna eller testat den? Är den värd att köpa?

Imorn ska jag och Älskling åka upp till Överby, jag ska shoppa lite, skor till mig och lilleman, sen kommer det säkerligen slinka ner lite kläder till honom, det brukar göra det när vi är ute och shoppar, ska se om jag hittar nått till mig oxå :) hihi. Jag behöver ju nya kläder, mycket som behövs, men det har jag inte råd med just nu.. Men ibland får man ta sig råd :)

Lovely ♥

2008-06-25 18:43:41 Fotografi
» Kommentarer(6) «



Segis..

2008-06-25 16:07:28 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja det kan man lugnt säga att jag är idag, förkyld och jävlig. Känns verkligen att man har nått i kroppen som inte är helt hundra, men tur jag har en oftast så snäll son som inte bråkar med sin mamma, haha! :) Vi har precis vart iväg och handlat lite smått, behövde ha hem lite mjölk och bröd, + att jag shoppade nyponsoppa det är sååå GOTT! ;D

Jag vet inte vad vi ska göra nu i eftermiddag, Jörgen har åkt till jobbet, men det blir nog bara vara hemma och mysa skulle jag tro, jag känner mig inte social idag, så är inte sugen på att umgås med nån. Man får ha såna dagar med, nej nu ska jag gå o lägga mig och kramas med William ♥

Onsdag 25/6

2008-06-25 10:54:38 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Dag!

Jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt så det finns inte :/ Som tur va har jag fått sova lite nu på morronen, William valde att somna om efter att han ätit sin välling så då valde jag att göra det med. Så jag har precis gått upp, och jag mår väl inte helt hundra idag, har ont i halsen, det är väl förkylningen som spökar, ska snart gå och ta mig ngt att äta så jag får nån näring till att göra nått idag..

Har inget planerat idag, men vi får la se vad man ska hitta på.. Nått kommer vi väl på så smånigom.. Nu ska jag gå och kramas med William  istället :)

Bebisgooos :)

2008-06-24 22:18:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Åh vilken underbar dag vi haft idag, först dagis beskedet, gjorde mig så glad, känns verkligen som att allt ordnar sig. Sen va vi på bvc, William vägde 9,2 & va 77,3 lång! :) Lång och ståtlig mammas kille! Sen åkte vi hem till Karro & Filippa, vi gick först till affären och köpte oss ngt att äta och lite fika, bullar! Mumma.. Sen hem till Karro, William busade i hennes kök o rev ur saker ur hennes lådor, haha buse..

Sen kom Jenny, så vi satt och snackade skit, och sen gick vi på promenad hem till mig : ) Så fick hon se hur vi bodde oxå, lilla Filippa sov i stort sett hela tiden, men jag fick hålla henne en kort stund o nosa lite på henne, så liiiten men guud va go hon va, en riktig liten sessa :) Jag blev riktigt bebissjuk och jätte sugen på att skaffa syskon till Wille, men nej jag är inte redo för det än..

Så nu sitter jag bara och slappar, Älskling kom hem tidigt från jobbet idag, för han mådde inte bra :/ Hoppas han mår bättre imorn, annars kanske han får stanna hemma från jobbet.. Jag har iaf inget planerat imorn, sköönt! Nej nu ska jag lägga mig i soffan, jag mår inte heller helt 100..

Dagisplats

2008-06-24 11:22:57 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Idag när posten kom så var det ett brev från kommunen och William har fått dagisplats, från och med 1:a September som jag ansökte om. Skönt att allt löser sig, att jag kom in på skolan, och nu dagisplats med William, det bästa av allt är ju att hans dagis ligger typ brevid min skola, så det är långt för mig att gå när jag ska hämta honom sen :) Hoppas vi kommer trivas med personalen, och att inskolningen går bra.. Men tror Jörgen kommer få sköta inskolningen då jag går förmiddagar, för jag kan ju inte ta ledigt då tror jag? Nån som vet hur det funkar?

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, för vi åker till Karro sen iaf :) Höres i eftermiddag!

Tisdag 24/6 - William 10 Månader!

2008-06-24 09:00:55 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Morrn!

Det blev lurarna inatt :/ Varje natt jag får sova utan dom är underbar, men det va inte en sån natt.. Jag har smittat ner Älskling med min förkylning så nu snarkar han värre än vanligt! Så det blir inget tränande för oss den här veckan hur gärna jag än vill träna, och känner att jag behöver, Men när jag får pengar på torsdag ska jag köpa Pilates träningsvideo, så jag kan träna hemma, när jag inte kan komma till gymmet.

Det blir nog inget hälsa på Karolin & Filippa idag, jag är ju som sagt förkyld och inte vill jag smitta ner en 4 veckors bebis. Vore så tråkigt om hon blev sjuk, så bättre vi ses när jag blivit frisk istället. Men bvc ska vi till 10.30, ska bli kul o se hur stor våran kille har blivit :) Jag gissar på att han kanske är 78-79 cm lång & väger ca 9,5, Får se om mina gissningar stämmer! : )

Idag fyller min älsklings bebis 10 MÅNADER!! Tänk att min prins är sååå stor? om 2 Månader är han 1 år! Jag vill inte att han ska bli stor jag vill att han ska vara min lilla bebis föralltid? Men jag vet att det funkar inte så, han kommer växa upp och bli en stor kille, men kommer alltid vara min lilla prins!

Nej, nu ville Jörgen ha datorn, så jag får så snällt flytta på mig :) Höres sen!

Jag är inte hel..

2008-06-23 23:12:46 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(4) «




Jag kommer aldrig sluta sakna dig.. Jag kommer alltid fälla en tår när jag tänker på dig.. Jag kommer nog må dåligt för att du inte finns hos mig för resten av mitt liv.. Att du är borta betyder smärta för mig. Att veta att jag aldrig mer får se dig, får mig att vilja gå under jorden. Jag vet att jag inte klarar mig utan dig, varför var du tvungen att lämna mig?

Pappa, jag är inte hel utan dig..


Egen tid

2008-06-23 21:24:37 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja då var det kvällen då.. Tiden på dygnet då jag får vara lite för mig själv. Ena tiden på dygnet jag egentligen kan få koppla av, och göra lite som jag själv vill, ingen liten bebis som drar i mig och vill leka, eller ropar efter mamma, för han ligger i sin säng och sussar så sött, va precis inne och kollade till honom och pussade på honom, min underbara prins ♥

Funderar på om jag ska ta mig ett bad, eller bara göra ngt annat, hehe beslutsångest, beslutsångest! Inte lätt hörrni? Vi tog en promenad med Åsa & kidsen innan, behövde prata av mig lite, och såklart att Åsa ställer upp, vad skulle jag göra utan henne? Ja vem skulle orka lyssna på mig då? Glad att jag har henne :)

Imorn kommer det inte bli mycket bloggande, jag har fullt upp hela långa dagen.. På morronen är det BVC besök, sen ska vi hem till Karolin, och få träffa hennes lilla lilla Filippa, hon är bara 4 veckor gammal, tror ni Marie kommer bli bebissugen efter det? Ja, tippar på ett JA! hehe, sen ska vi hem till Åsa och leka lite :) Fullspäckad dag för mig och lilleman :)

Mitt hjärta ♥

2008-06-23 14:20:12 Fotografi
» Kommentarer(4) «



Måndag 23/6

2008-06-23 11:42:30 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Dag!

Sovit hyfsat gott inatt, skönt att få ha sin Älskling brevid sig igen, trots att han snarkar, haha!
Nu på morronen har vi inte gjort så mycket, William vaknade vid 9 idag, skönt att han sov lite längre, då gick jag upp och gjorde välling, sen har vi ätit en gemensam frukost ihop, och varit ute på promenad :)

Annars vet jag inte vad vi ska hitta på idag, William ligger och sover nu, men det blir nog bara att vara hemma idag, sånt tråkigt väder så man vill ju inte göra så mycket annat än att vara inne.. Imorn är det ju dags för bvc besök, det ska bli spännande och se va prinsen väger :)

Söndagkväll

2008-06-22 22:28:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då var det söndagkväll, jag har precis ätit en minipizza.. Jörgen köpte sig en färdigpizza i affären då dom hade billigt, men eftersom jag inte äter kebab så tog jag en liten istället :) Så nu e jag mätt i magen för natten. Ska väl lägga mig i soffan med min älskling och glo lite på tv, känner inte alls för att sitta här idag.. Icke!

Vet inte ens vad jag ska skriva om, så jag slutar nu, och lägger in en bild på Wille ist.


Tvätta :/

2008-06-22 15:55:40 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jag fick ju boka en tvätttid idag eftersom William kissade ner vagnen igår, så det är lika bra att tvätta upp all den andra tvätten oxå när jag lika gärna håller på. Så det blir nog några maskiner, det blir ju lätt en hel del tvätt när man har barn.
Åsa & Mulle har precis varit här och fikat och lekt, så nu ligger William och sover en sväng efter allt bus, dom killarna har en tendens att hålla igång, haha! :)

Nej, nu ska jag ner till tvättstugan!

Söndag 22/6

2008-06-22 10:05:01 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon!

Idag har min lilla pluttis vart snäll mot sin mamma, han vaknade först runt 7 och va hungrig så då fick han en vällingflaska, och efter det somnade både han och jag om, och vaknade inte föräns nu, så nu är vi båda två utvilade för massa bus :) Precis varit och tagit mig en ipren, jag har mensvärk. Tur det finns hjälpmedel som tar bort värken, så jag slipper vara sur och grinig hela dagen.

Idag kommer min underbara underbara älskling hem, äntligen! Jag har saknat honom sjukt mycket, William med, imorse när vi satt i sängen så ropa han efter pappa och tittade så efter honom, så han kommer nog bli över lycklig när pappsen kommer hem, :) Nu får han inte åka bort på länge, det orkar vi inte! Det är jobbigt att sakna någon så mycket, men det ska bli skönt att få hem han nu :)

Idag ska jag & William tvätta, fast inte föräns i eftermiddag, sen kanske Åsa & Mulle kommer hit en sväng och leker med oss :) Det vore ju jätte skoj! :) Annars vet jag inte vad som händer, tror vi ska vara hemma iaf :) Orkar inte ta mig ut, vill ha en slapp söndag då det var så mycket ståhejj igår! 

Nu ska jag gå o leka med min underbara son, hejs!

Älskling ♥

2008-06-21 22:54:45 Fotografi
» Kommentarer(4) «


 


Äntligen hemma..

2008-06-21 18:16:24 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja det har varit en låååång dag idag, och vi har inte varit hemma på hela dagen, åkte vid 9 imorse och kom hem för en liten stund sen, dopet gick bra William skötte sig bra för att vara så pratglad som han är, hade ju med mig en påse majskrokar och dom gick åt i kyrkan, både han och liam skulle ha, Men han va duktig och gapade inte alls för mkt, men man kan inte begära så mycket av en 10 månaders och det får dom ju räkna med!

Sen var det dopfika, bjöds på kycklingsallad, tårta och kakor! Det va gott :) William fikade oxå, tyckte han va mums :) Leo fick jätte många fina doppresenter. Tråkigt nog så hände det en olycka på dopkalaset, va tvungen att byta blöjja på william där men det fanns inget skötbord så jag tänkte att jag byter i vagnen, tror ni inte att han kissar ner hela vagnen då? Jo det gjorde han, som tur va fanns det en tvätttid imorn, så jag kan tvätta vagnen, för inte kan han sitta i vagnen som är nerkissad, det fick han ju göra hem, hade ju inte så mycket val..

Nu resten av kvällen ska vi bara mysa jag & William.. Har ju inte blivit så mycket av den varan idag.. Men nu ska vi ha en riktig myskväll jag och min underbara son.. ♥

Bilder kommer sen när jag orkar tömma kameran ;)

Lördag 21/6

2008-06-21 07:22:36 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Morgon!

William väckte mig redan vid 6 men jag va inte så sugen att gå upp då, inte han heller tror jag, för han låg och myste med sin kudde och snutte. Så jag låg o drog mig till kvart i 7 typ, sen gick vi upp och jag tappa upp ett bad till William, så fick han sitta där i och plaska en stund, så nu är han ren och fin och luktar gott inför dopet. Jag ska alldeles strax fixa lite frukost till oss, så vi är mätta i magen när det är dopdags. Sen ska jag sminka mig och fixa kalufsen. Packa Williams skötväska så allt nödvändigt finns med.

Vet inte riktigt när vi kommer hem idag, Ska vara i Vänersborg kl 11, så vi åker hemifrån vid 9 tiden! Men är väl hemma i eftermiddag nån gång, nu måste jag packa ner Jörgens kavaj så jag inte glömmer den, för David skulle låna den. Nu måste ja gå så jag slipper stressa sen, Hejs!

Sovtime

2008-06-20 23:27:56 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja klockan tickar på, och jag börjar bli tröttis, så jag ska alldeles strax krypa ner i min tomma säng, ska pussa lite på William innan jag lägger mig. Så jag inte känner mig helst ensam inatt, kommer dock kännas väldigt konstigt att vakna utan Jörgen, kommer nog William känns oxå, att hans pappa inte ligger i sängen, men måste ställa klockan, måste senast gå upp kl 7, men jag tror min lilla herre vaknat innan dess, nej nu sängen.. Godnatt!

Jordgubbar & Glass.. : )

2008-06-20 20:42:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Efter att vi var klar med tvätten så blev en viss liten herre väldigt suris, så jag tänkte att då kan vi lika gärna gå ute en sväng, gick hem till Williams farmor så han fick busa av sig, Där bjöds det på jordgubbar och glass, smarrigt och alla som känner mig, vet hur tokig jag är i jordgubbar! Mums va det, det tyckte William oxå, : )
Sen innan vi gick hem, åt vi en bit princesstårta. Smaskens, sen traskade vi hemåt för William va trött, och nu ligger min prins och sover, och jag sitter här helt ensam :( ska snart ta mig en dusch :)

idag.. för exakt 1 år sen, låg jag hemma med förvärkar.. Mina allra första tecken på värkar, måste vart i vecka 31 eller nått, fyfasiken va ont jag hade då, dock inget mot dom riktiga värkarna men ändå, det gjorde ju ont :p Ja det var verkligen en läskig känsla just då.. Nu 1 år senare, så har jag min underbara prins hos mig :)

Imorn är det dop, så nu ska jag duscha, för det hinner jag inte imorn bitti, för då är det William som ska bada!

Tvättdags!

2008-06-20 13:32:58 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God dagens!

Vi har vart på Överby en sväng, Jörgen skulle köpa nya skor, och ett nytt skärp. Och det hittade han. Och nu har han precis åkt till Strömstad, så tråkigt tycker jag, men men.. Det är väl bra att man är ifrån varandra oxå gissar jag på?
Jag fick handlat lite nödvändigheter på Maxi jag med, som tamponger då jag inväntar röda veckan på söndag^^ Intressant info va? Har ganska nyligen slängt i en maskin med tvätt, vi behöver ju rena kläder inför morrondagen, vi ska ju på dop då, så då vill man ju vara lite snygg!

Hämtade även ut mitt paket jag fått från h&m, 2 T-shirtar till William, 2 enkla linnen till mig, och en klänning till mig :) En typ mysklänning :) Skit go att ha på sig verkligen! Men eftersom vädret är som det är får jag nog ta jeans imorn på dopet. Ska strax börja med våran mat, William ligger och sover en stund, så han är nog hungrig när han vaknar..

F r e d a g 20 / 6

2008-06-20 08:21:19 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja då var det midsommarafton dåå, inget märkvärdigt för mig och William, medans dom allra flesta sticker till kusten och super skallen av sig, jag & William stannar iaf hemma och har det mysigt! Han väckte mig första gången kl 6 imorse, men sen somnade han om till klockan 7, efter han fått sin välling så gick vi o bytte blöjja, och det va en jävla äcklig blöjja, för herrn hade bajsat så det runnit utanför, haha! Så det va bajs på pyjamasen, tur att jag tvättar idag då!

Jag det är vad jag ska pyssla med under förmiddagen och eftermiddagen, för jag har bokat tvättstugan mellan 12-16 så rolig midsommar kommer jag ha? Men äh, lika bra! Vi har ju ändå inte planerat att göra nått då kan vi lika gärna tvätta. Idag åker våran älskling till Strömstad oxå :/ Hoppas han hinner äta en midsommar lunch med oss innan han sticker. Denna helgen kommer verkligen kännas, kommer sakna han sjuuukt mycket. Men det får gå..

Nu ska jag äta frukost ihop med min familj ♥

Snart läggdags

2008-06-19 22:59:15 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja klockan börjar bli mycket, Jag och William kom ner till stan innan iaf, efter att han vaknat och fått i sig lite middag, men vi tog bussen ner, för det regnade så mycket och jag hade ingen lust att vara alldeles dyngsur så ja fick betala den nedrans bussen, gick till butiken och köpte presenten, (vågar inte skriva vad jag köpte ifall Leos mamma skulle läsa) sen köpte jag även ett fint kort till :) Sen gick jag & William till Systemet, köpte mig några cider, som kan va gott att ha hemma, om man vill dricka nån kväll eller till maten.. Tro nu inte att jag sitter och super när jag har William hemma, för det gör jag inte! Men ibland kan det vara gott att ta sig en cider, när William gått och lagt sig!

Nu är min älskling hemma, sista natten vi sover ihop nu tills på söndag natt :/ Känns ju sisådär kul.. Men jag hoppas jag kan sova utan min snarkande buffel vid min sida ;) Imorn är det midsommarafton, jag har inget speciellt planerat, det blir tvätt på dagen mellan 12-16 och sen får jag se vad jag och Willepille hittar på för nått skoj. Eller om vi bara blir hemma och degar!

Vad ska ni göra på midsommar?

Busunge

2008-06-19 20:10:43 Fotografi
» Kommentarer(2) «



Fika & Handling

2008-06-19 14:12:16 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Vi kom iväg till Överby idag iaf, skönt var ju det! Vi fikade på briggen, William åt spagetti och köttfärsås som jag hade mig, sen smaskade han i sig Melles rester, synd att låta god mat gå till spillo, när man har ett matvrak som gärna äter mer än gärna! haha, Jag fikade bara en fralla och dricka idag, hade inte så mkt tid att fika heller, eftersom vi skulle ha handlat innan Jörgen skulle börja jobba, men en snabbis hann jag med .

Sen vart det in på ICA Maxi och handla, blev lite av varje, lite godis och dricka till helgen, lite midsommar mat för imorn, Sill & potatis, får se om Jörgen äter med oss eller om han redan hunit åka då. Måste hur sm helst ta mig in till stan när William vaknat och ätit, måste fixa Leos present idag, för imorn är det inte öppet nån stans. Så jag hoppas på uppehåll så jag och William kan gå ner, alldeles för snål för att ta bussen . Speciellt när jag har 2 friska ben att gå med.

Nu ska jag käka nått och plocka undan i köket!

JAAAAAAAAAAAAAA!!

2008-06-19 10:32:39 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Jag kom in! Jag kom in på Komvux, har ju sökt Grundläggande Vuxenutbildning och idag fick jag beskedet, att jag kom in! Den 14:e Augusti är det kursstart, nu kommer bara det stora problemet, vem ska ha William? Fast tror det kan funka med tanke på att Jörgen jobbar eftermiddag så när jag är i skolan är Jörgen hemma med William, tills vi fått en dagisplats iaf, jag är hur glad som helst..

Ringt till CSN nu med, ansökt om studielån, men jag får ju bidrag oxå för att jag har barn, får hem papper i nästa vecka så vi får se vilket jag tar, men åååh jag är i en lyckobubbla nu!

T o r s d a g 19 / 6

2008-06-19 08:39:56 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Good Morgon!

Sovit hyfsat gott inatt, fast såklart med lurarna på, det börjar som sagt bli ganska jobbigt, och tänk då på att såhär har det varit i flera år! Det är inte hållbart i längden, så man väntar varje dag på att det ska dimpa ner ett brev i brevlådan från önh. Men icke då! Idag fyller min mamma år, GRATTIS! Får ringa och gratta henne sen :)

Idag ska jag & William till Överby och handla lite, fika med mammorna såklart :) Får se vad det blir mer idag, om vi hittar på nått eller om vi bara blir hemma, idag fick vi sova lite längre med, William vaknade halv 8 :) och nu fick pappsen byta blöjja på busen, han är så kär nu i sin pappa så det finns inte, när hans pappa är hemma existerar inte jag! Han ska absolut inte vara hos mig, så han är verkligen inte mammig, utan tvärtom han är pappig!


Kvällen!

2008-06-18 20:55:04 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Då var det kvällen, jag har hunnit med ett bad, få i mig lite mat, och nu har jag bänkat mig vid datorn! :) William har inte somnat än, för han är en buse idag och vill hellre leka med sin pappa, ja han får ju passa på, för i helgen träffar han inte sin pappa alls :( Tycker jag är jätte tråkigt, men vi behöver dom pengarna så få får pappa så snällt åka iväg och jobba som ordningsvakt!

Han sitter o kollar på den fruktansvärda fotbollen nu, det är ju så tråkigt! Nån mer än mig som tycker fotbollen är skit? Jag har inte sett en enda match och jag kommer inte göra det heller, bojkottar skiten! Imorn ska vi till Överby en sväng, jag ska köpa doppresent till Leo, fika med mammorna, sen ska jag handla inför helgen så jag och William har så vi klarar oss, utan att behöva åka till affären, för vi har ju inte tillgång till bil när pappa Jörgen är borta.. klart det funkar med buss, men där är jag snål och tycker att det är alldeles för dyrt att åka buss, så ska jag nånstans så går jag hellre.

Nu ska jag snoka runt lite på nätet, hejs!

Hemma..

2008-06-18 17:57:01 Dagboken
» Kommentarer(0) «


...efter fika hos Åsa. Ja vi fick inte bara fika idag, utan hon bjöd även oss på middag, pasta med grekiska biffar! Gud så gott det var :) Sen fick vi ju bullar oxå, så jag slapp laga mat idag, vilken lyx! Sen gick vi ut på prommis, William däckade i vagnen o Thea & Melle gungade en massa, sen gick vi vidare och dom följde mig hem, men precis när jag kommit in, tror ni inte det kommer en störtskur då, stackarna :/ Hoppas dom inte blev alltför blöta iaf.

Nu väntar jag på att min kära sambo ska komma hem, så jag kan lägga mig i ett varmt bad, känner att min kropp behöver det just nu. Har ont i huvvet med, men har tatt en tablett får se om den börjar verka snart! :)

O n s d a g 18/6

2008-06-18 09:15:56 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn!

Imorse när vi vaknade så hade jörgen redan åkt till jobbet, vanligtvis brukar antingen jag eller William vakna när han gör sig iordning, men inte idag, lilleman väckte mig 06.40 och efter lite mys och gos gjorde jag en flaska välling, sen blev det blöjbyte, nu sitter jag i telefon ytterligare en gång med försäkringskassan, för att få dom att lista ut vart mina pengar tagit vägen, jag vill ju gärna ha mina pengar! Givetvis ska dom krångla... Jag orkar inte med detta krångel mer, jag kommer väl aldrig få se mina pengar igen!

Idag ska vi gå hem till Åsa och mumsa kanelbullisar, gott för själen och bra för magen, haha! William håller på och terroriserar mig och kryper överallt och pillar ;) Han är överallt där han inte ska vara, stackars rocky som blir utsatt för alla hans bus, haha! Nej om man skulle ta sig ngt att käka, sen ska vi gå ut med rocky!

Kväller..

2008-06-17 21:50:28 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då vart det kväll åter igen, jag sitter här i vanlig ordning och väntar på att min Älskling ska komma hem, han borde vara på ingång nu, fast vi lär nog inte ses så mycket ändå, han lägger sig nog efter att han ätit, då han ska jobba förmiddag imorn, jag och William ska däremot gå och äta kanelbullisar hos våran favorit :) Hon bakar så gott, ja vi älskar hennes bakverk, hehe! :)

Får snart börja kika på present till Mulle, han fyller ju år om 2 veckor, då blir han stora killen! Frågan är ju vad man köper till en liten kille som redan har allt? haha.. Vi hittar säkert nån fräsig leksak som han kan tycka om :)

Nån som har ett tips på vad jag kan köpa?

Utlottning av design hos Welons

2008-06-17 21:32:26 Tidsfördriv
» Kommentarer(0) «


Just nu pågår design utlottning hos min vän Linda, klicka HÄR för att komma till tävlingen!


Jag älskar dig min prins ♥

2008-06-17 20:01:27 Fotografi
» Kommentarer(3) «




Min kärlek till dig är oändlig ♥

Besök

2008-06-17 16:52:15 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ja det har vi haft :) Det va lika trevligt som alltid, vi ett-tiden kom Linda & Mio hit :) Hon hade med sig paj som hon gjort (fuskpaj) de ska jag med köpa, ni vet ekströmspaj, som bara lägger i form och sen i ugnen? Men det va go iaf, smakade som riktig paj! :) William sov dock när dom kom, och sov nästan hela tiden dom var här. Han slog på stort idag och sov i hela 3 timmar! det är inte vanligt för att vara honom, han sover MAX 2 timmar! Så nu är han redo för massa bus!

Givetvis var kameran framme när dom va här, så jag knäppte lite kort =) Kan visa er sen ikväll när jag har lite mer tid när William sover :) I förmiddags var vi även och tränade, skönt vare, hade velat gå på sånt här pass som dom har men det tråkiga är att det ligger bara på eftermiddan, och då jobbar ju Jörgen.. :/ Och William är för liten för att ta med sig dit, dom har ju annars Barnpassning på Sportlife, men då ska barnen va såpass stora att dom är självgående.

Nej nu ska jag ta min busunge och tvinga han till att kramas med mig, för jag behöver en kram..

Tisdag 17/6

2008-06-17 08:41:30 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Morsning Korsning!

William satte igång vid 6 imorse o tjöta, så han fick lite leksaker och pilla med efter en stund, sen gick jag upp och gjorde lite välling till herrn, sen blev det upp o byta blöjja för han hade ju såklart bajsat så det luktade ju inte så värst gott :/ haha. Nu står min underbara Älskling i köket och ska fixa vitlöksbaguetter till oss :) Nam Nam ;D

Sen ska vi nog åka och träna tror jag, hoppas det iaf. Har ju inte tränat sen i lördags, så det behövs nu, fast hur mycket jag orkar med får vi se, med tanke på att jag har  ganska ont i min svank idag, tror jag sträckte nån muskel där igår, men det är bara att se till att det lägger sig så är man på't  igen! ;D hehehe..

Nej nu ska jag joina min familj i köket, hörs senare!

Då var vi..

2008-06-16 20:13:33 Dagboken
» Kommentarer(3) «


..hemma igen! Var inte borta jätte länge, men vi kom utanför lägenheten iaf! Vi gick till Williams farmor, hans faster Nathalie och lillkusinen Liam kom o mötte oss, tror ni inte det kom världens skur när vi kom utanför dörren, ja och givetvis blev vi genomblöta mest William som skulle hänga utanför regnskyddet! Han blev aningen sur när det kom en massa regn på han, men hänger man utanför får man skylla sig själv!

Nu är vi hemma, William somnade i vagnen på vägen hem, så han har fått sin flaska välling och ligger i sin säng och ska sova nu. Jag ska ha "mammatid" mina få timmar om dagen då jag får vara ensam, jag tycker det är så fruktansvärt skönt att bara få sitta ensam i ett rum, jag är sån som person att jag behöver några timmar om dan helt ensam.

Imorn ska vi träna på förmiddan, och sen kommer Linda & Mio och hälsar på oss :) Får se vad som händer mer under dan, känns som att det är ngt mer inbokat men kan inte komma på vad ^^ haha!

Lite Mamma ord..

2008-06-16 15:34:52 Tidsfördriv
» Kommentarer(3) «


DU VET ATT DU ÄR MAMMA NÄR...
- Du inte kan minnas när du senast sov mer än sex timmar i sträck.
- Du njuter av en lång sovmorgon till 8:00.
- Du hittar durkslaget i toalettstolen.
- Du varje gång som du går ut för att köpa nya kläder till dig själv istället kommer hem med pyjamasar med små grodor på i storlek 60.
- Du lyssnar fascinerat med halvöppen mun när folk pratar om aktuella biofilmer, teaterpjäser, nya romaner och annat du aldrig hört talas om.
- Du inte längre kräver att det du har på dig ska vara rent. Inte SÅ fläckigt duger bra.
- Du tycker att Sempers aprikospuré är riktigt god.
- Du börjar använda ändelsen -is på det mesta. Dagis, mellis, gullis, sötis och absurda självkonstruerade avarter som tröjis, parkis, vovvis och sängis.
- Din senaste litterära upplevelse är Max Balja och din näst senaste Max Potta.
- Du råkar kalla din partner för pappa.
- Du vill skicka lönnmördare på barnet som gjorde sönder ditt barns leksak så att det började gråta.
- Du har bara tid att raka det ena benet.
- Du gömmer dig på badrummet för att få vara ifred.
- Barnet kräks, och du fångar det i händerna.
- Du skaffar en barnvakt då du och din man inte varit ute ensamma på evigheter, och sedan tillbringar du halva kvällen med prata om dem och ringer och kollar att det går bra.
- Du använder ditt eget saliv till att tvätta ditt barn i ansiktet.
- Du har inte hjärta att ge bort bebiskläderna, det är så slutgiltigt att barnet blivit stort då.
- Du säger minst en gång om dagen: "Det här med moderskap är ingenting för mig", men vet att det inte finns något i hela världen du skulle byta bort det mot.

Angels, do them exist?

2008-06-16 15:07:06 Fotografi
» Kommentarer(1) «



Lagat middag..

2008-06-16 14:28:06 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då har jag vart en duktig hemmafru åter igen och lagat middag till hela familjen. Jörgen får äta sen när han kommer hem ikväll och William ska äta när han vaknar från sin middagslur, han får ju då inte kättfärsås, utan köttfärs med makkisar. Det va gott och mättande iaf, och det va ju huvudsaken, ska se om vi kanske kan komma ut lite sen, ska våga mig på att ta med mig vovven samtidigt, hoppas han är snäll så ska det nog gå alldeles utmärkt ;)

Ska nog lägga mig och vila lite jag med nu när lilleman sover =)

Måndag 16/6

2008-06-16 10:51:46 Dagboken
» Kommentarer(12) «


Hejjsan :)

Det blev ingen tandläkare idag, jag fick ringa och lämna återbud, hade gärna gått och fått det gjort men nu kunde jag inte så jag fick en ny tid den 25/8, dagen efter Williams 1-årsdag! kul kul, eller inte! William ligger och sover nu, stackars va trött, men så går det när man vaknar tidigt på morgonen..

Fortfarande inget nytt om mina försvunna pengar från Försäkringskassan, ringde idag och kollade o då skulle en handläggare ringa upp mig INOM 2 DAGAR?!?!??!?!??! Hur jävla länge ska jag behöva vänta på mina pengar? Till nästa år eller? Jag har redan väntat för länge tycker jag. menmen, lika bra att inse att jag aldrig kommer få se röken av dom pengarna igen..

Arg William

2008-06-15 22:35:09 Fotografi
» Kommentarer(2) «




William är arg på mig för att han inte får komma in i köket!

Söndagkväll..

2008-06-15 21:21:40 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Då var det snart slut på denna dag med, imorn väntar en ny vecka.. Den börjar ju inte så bra, för imorn 12.45 ska jag vara hos tandläkaren och fortsätta med mina lagningar. :/ Men som tur va har jag min tablett som jag ska ta en timma innan, gör att jag kan slappna av på ett helt annat sätt. Jag hoppas det ska gå bra iaf, så håll era tummar för mig!

Annars är det väl inte så mycket mer planerat förän till helgen, min älskling lämnar mig ensam i helgen :( Han åker på fredag eftermiddag upp till Strömstad och kommer inte hem förän på söndag :/ Kul o sitta helt ensam då ;/ Va fan ska man hitta på lixom? Nån som vill umgås med mig då? Hatar att vara ensam..

Laga mat..

2008-06-15 12:49:31 Dagboken
» Kommentarer(1) «


William väckte sin älskade pappa vid 11, då tyckte inte han att pappsen skulle sova mera! Så då fick han helt enkelt gå upp ur sängen, nu står pappsen och lagar mat till oss, mumsig korv stroganoff :) Ska bli jätte gott, william ska få lite korv och ris han med, sparar det tills han ska äta middag, han får ju det innan Jörgen slänger i massa kryddor o sånt. Vill ju inte att våran lilla goding ska få ont i magen..

Får se om vi kommer ut nåt sen, det regnar ju bara en massa hela tiden.. Men jag behöver få lite frisk luft med.. :) Vi ska iaf äta snart, hörs sen!

Tröttis :)

2008-06-15 09:39:19 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu somnade Lilleman, efter röjt runt som bara den sen halv 8 imorse.. Somnade i min famn, och det gott folk det händer då fan inte ofta längre! Myspys :) Men efter en stund la jag ner han i sängen, tänkte att jag skulle äta lite frukost och sen lägga mig på soffan och vila när William ändå sover, för jag är trött idag kan jag lova! Varför förstår jag inte, för jag gick inte och la mig sådär väldans sent igår.

Söndag 15/6

2008-06-15 07:45:18 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då var vi uppe nu :) William sitter här brevid o leker med min plånbok, haha! Ska snart byta hans blöjja så ska han få en flaska välling med. Gick upp vid 7.30 idag, Annars brukar vi ju ligga o dra oss, men eftersom Jörgen behöver sova så fick vi hoppa det idag. William vill ju givetvis gå in till pappsen hela tiden, han kryper till sovrummsdörren och bankar på den för han vill komma in, han är så kär i sin pappa så det finns inte, vissa dagar när Jörgen kommer hem från jobbet då existerar inte jag, då ska han bara vara hos sin pappa och jag får knappt peta på han, vadå pappig?

Ska kolla tempen nu på William, men tror inte han har någon feber det verkar inte så på han iaf, och han känns inte varm heller för den delen, så det va väl bara nått tillfälligt, kanske är tänderna som spökar. Hoppas han är frisk, för då kanske vi kan ge oss ut lite idag, och inte bara sitta inne, för jag blir dum i huvudet av att bara sitte inne i lägenheten. Jag måste få komma ut!

Vad tycker ni om min  nya design? :)

Ny design :)

2008-06-14 23:20:47 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu har jag bytt design 2 ggr under denna dag :) haha. Men nu är jag superduper nöjd tack vare min älskade vän Linda som fixat detta åt mig, så checka in hennes blogg, för hon är JÄTTE på designer och ändå har hon inte hållt på länge. Tusen Tack! ♥

Ska väl snart gå och lägga mig, om jag ska orka gå upp med William imorn, för Jörgen kommer vara hemma typ 4 inatt så han behöver få sova ut imorn, så då får jag ta William helt enkelt, han har ju ställt upp för mig mycket nu det senaste då han vet att jag sover dåligt på nätterna. Så det är väl det minsta jag kan göra..

Jag har iaf fått in alla fotona i fotoalbumet nu, Ä N T L I G E N! Skönt nu när det är gjort.

Saknar min Älskling, vill att han ska vara hemma så vi kan kramas! Så tråkigt att vara ensam juu, saknar han massa mycket! menmen, that's life I guess.. Nej nu ska jag dra mig från dumburken.

Handling

2008-06-14 17:49:15 Dagboken
» Kommentarer(3) «


I förmiddags var jag och tränade, dock fick jag inget sällskap idag för Jörgen känner sig förkyld så han ville inte det, men han körde dit mig iaf så fick jag träna ensam, det gick ju bra ändå.. Körde på det vanliga passet. Skönt var det att svettas iaf o bränna lite fett, hehe! Är så stolt över mig själv som äntligen börjat träna, så nån gång hoppas jag komma i bra form!

Sen kom Jörgen och hämtade mig så jag kunde hem och duscha, William var hos sin farmor men Jörgen fick åka o hämta hem han, för han har feber, men det märks inte på han, nu har jag iof inte tatt febern på han för han har sovit i 2 timmar, sen va jag iväg och handlade oxå. Men tänkte jag skulle kolla den alldeles strax, måste ändå byta blöjja på han :)
Om en timma ca åker pappsen iväg från oss, och mot jobbet :( Tråkigt att sitta hemma ensam ikväll, men jag har ju Wille att umgås och leka med, en stund iaf innan han ska gå o sova. Nu ska jag umgås med min underbara familj !

Lördag 14/6

2008-06-14 10:17:32 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn!

Sovit ganska skapligt inatt, William vaknade dock när pappsen kom hem inatt strax efter kl 1, men han somnade om sen som tur va. Sen vaknade han halv 7 imorse, busunge! Men somnade om en stund till och vid 8 fick han sin älskade Välling :) Vad vore livet utan välling?

Älskling sitter och äter frukost nu, sen har vi tänkt att dra o träna en sväng.. Vi har ändå inget att göra så då kan vi lika gärna åka till gymmet och bränna lite fett ;D hehe..

Ikväll sticker Jörgen till Tanumstrand och ska jobba som ordningsvakt för första gången, kommer vara tråkigt att sitta ensam ikväll :( menmen.. Lika bra att jag vänjer mig kanske. Han ska ju jobba där på midsommar oxå. Men det är väl gott med lite extra pengar sen, men ändå tråkigt för oss :(

Nej nu ska jag byta om, och sen ska vi väl bege oss ..

Shaken Baby Syndrome!

2008-06-13 23:48:36 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(3) «


Skakade barn

Varje år händer det som inte får hända. Spädbarn misshandlas så svårt av sina föräldrar att barnen dör eller får svåra bestående skador som ger men för livet.

Livet med barn är inte enkelt alla gånger, det vet varje förälder. Trötthet och barn som inte låter sig tröstas är en kombination som kan leda till frustration. Men därifrån är steget långt till att alla spärrar släpper och en förälder skakar sitt barn så allvarligt att det får bestående hjärnskador eller dör. Ändå händer det. Förmodligen oftare än vad vi tror.

Skakade barn, eller Shaken baby syndrome, är efter plötslig spädbarnsdöd den vanligaste dödsorsaken bland bebisar som är upp till sex månader gamla. Barn i alla samhällsklasser och från alla kulturer utsätts för denna form av misshandel.

Vad innebär Shaken baby syndrome?

Barnen som misshandlas är alltid små. Det kan handla om barn upp till ett år, även om det är vanligare att barnet är under sex månader.

Begreppet skakade barn, eller Shaken baby syndrome, innebär att barnets huvud skakas på ett så kraftigt sätt att hjärnan skadas. Skadorna kan vara av olika omfattning men är ofta alllvarliga. Barnets huvud kan också dunkas mot ett hårt underlag, till exempel skötbordet, på ett sätt som gör att huvudet skadas. 


Vad händer med barnet?

Huvudet på ett litet barn är väldigt stort i förhållande till kroppen. Det utgör ungefär en tredjedel av kroppen. Nackmusklerna är inte heller färdigutvecklade. Detta gör att barnet inte kan hålla emot alls om det skakas kraftigt.

Barnets hjärna är mjuk och geléliknande. Vid kraftiga skakningar slungas hjärnan mot det hårda skallbenet med våldsam kraft. De små blodkärl som går mellan hjärnan och hinnorna som finns runt hjärnan slits av och barnet får en hjärnblödning. Med hjälp av datortomografiröntgen går det att upptäcka hjärnblödningen.

Barnet kan också få kvävningsskador och dödsfall förekommer. Om barnet skakas kraftigt samtidigt som den vuxnes händer håller hårt om barnets bröstkorg trycks lungorna ihop och barnet kan inte andas.

Både skakningarna och kvävningstillståndet gör att hjärnan svullnar. Det finns en risk att hjärnvävnad dör när det uppstår syrebrist. Hjärnvävnaden återbildas sedan som vätska så man kan säga att hjärnan "smälter".

I värsta fall kan våldsamma skakningar leda till att barnet dör. De barn som överlever riskerar att få svåra skador eftersom hjärnans förmåga minskar avsevärt när bara enstaka stråk av hjärnvävnad finns kvar. Barnen kan få motoriska handikapp, bli utvecklingsstörda, få krampsjukdomar som epilepsi, bli blinda eller få beteendestörningar.


Varför gör föräldrar sitt barn illa?

Det är ytterst sällan som en förälder beter sig på detta sätt av ondska. Oftast handlar det om trötthet, i kombination med frustration och maktlöshet. Du tycker att du gjort allt som står i din makt för att få barnet att sluta gråta och ändå fortsätter det. Andra utlösande faktorer kan vara problem vid matning och toalettträning.

En frustrerad förälder är givetvis inte automatiskt farlig för sitt barn. Vi har olika stark förmåga att kontrollera våra impulser. Det är först när maktlösheten och frustrationen blir för stor, och när man helt enkelt inte vet vad man ska ta sig till, som kontrollen över impulserna kan brista.

I de flesta fall när det gäller skakade barn är det barnets pappa eller styvpappa som misshandlar, men det händer även att kvinnor skadar ett barn på detta sätt. Till stor del kan det handla om det utanförskap som uppstår när ett par blir föräldrar. Männen kan uppleva sig som utanför, inte minst när det gäller den närhet till barnet som kvinnan får genom amningen. Barnet, hur efterlängtad det än är, kilar sig in mellan föräldrarna och kräver ständig uppmärksamhet och skötsel. Omställningen kräver mycket mognad från båda i en relation.


Svårt att upptäcka

Eftersom det i mer än hälften av fallen saknas synliga tecken som blåmärken, brännmärken och brutna leder på barnen är det svårt att upptäcka misshandeln. Det finns heller ingen enskild skada som endast förekommer vid barnmisshandel av det här slaget. Därför bör sjukvårdspersonalen ha kunskaper om barnmisshandel samt erfarenhet av vanliga olycksfall och vardagliga symtom hos små barn om de ska kunna göra ett rättvis bedömning.

Att små barn får kramper är inte ovanligt. Det kan röra sig om feberkramper eller så kallade affektkramper som kan utlösas när barnet blir argt. Dessa är ofarliga. Andra kramper kan uppkomma när barnet blivit kraftigt skakat. Andra symtom kan vara att barnet har svårt att andas, är vid sänkt medvetande eller är medvetslöst. Det kan också vara slött, kräkas utan synbar anledning och ha svårt att suga eller svälja.  

När det gäller skakade barn är ögonundersökning och hjärnröntgen de enda möjligheter läkarna har att visa att barnet blivit fysiskt misshandlat. 

Vad som kan vara varningssignaler är att föräldrarna ger märkliga förklaringar till det som hänt. De ändrar versionen eller påstår att inget särskilt hänt. Föräldrarna söker sig sent till vården och säger då att skadan uppstod flera dagar tidigare. Det är inte ovanligt att föräldrarna skyller på ett syskon eller säger att bebisen av egen kraft ramlat ned från skötbordet eller sängen. I vanliga fall gör föräldrarna allt för att hjälpa läkarna att ställa rätt diagnos, vid misshandel gör de allt för att dölja det som hänt.  Föräldrarna kan också ha sökt sig till barnmottagningar eller barnakuten för enklare skador vid ett flertal tillfällen, något som kan tolkas som ett rop på hjälp.


Att våga prata

Att prata om vad som är jobbigt med att ha småbarn kan lätta på bördan. Våga var sårbar och erkänn, både inför dig själv och andra, att du känner dig maktlös ibland. Du är inte ensam om att känna så här. Att få höra att andra upplever småbarnsåren på ett liknande sätt kan göra att det som känns tungt och besvärligt blir lättare.

Vänd dig till en släkting eller vän som du litar på och berätta hur du känner. En annan möjlighet är att prata med en BVC-sköterska som du känner förtroende för. Du kan få hjälp med att förstå barnets signaler och tillsammans kan ni lägga upp en strategi för vad som ska göras om barnet till exempel inte låter sig tröstas samtidigt som frustrationen hos dig ökar. Det finns också psykologer hos BVC som finns där för din skull.


Sätt att trösta en gråtande baby

  • Håll babyn mot ditt bröst och massera barnet försiktigt.
  • Sänk störande ljud och släck lampor.
  • Spela stillsam musik.
  • Håll om babyn och andas långsamt och lugnt. Babyn kan känna av hur du mår och själv lugna ned sig.
  • Ta ett djupt andetag. Sätt ned barnet i sängen en stund, även om det skriker hysteriskt. Det är bättre än att göra något förhastat som du får ångra.
  • Sjung lugna sånger för babyn eller prata på ett lugnande sätt.
  • Gå ut och gå med barnet i barnvagn eller ta med det på en åktur i bil.
  • Ring till en släkting eller vän som du litar på och be att han eller hon tar över ett tag så att du kan vila en stund.
  • Spela in ett entonigt ljud, som en dammsugare eller hårfön, och spela det för babyn.

Att vara medmänniska

När något känns för svårt att prata om är det ibland lättare att blunda, att inte låtsas se. Det som verkligen borde diskuteras blir istället tabubelagt och ingen vågar ta upp ämnet, kanske av rädsla för att stöta sig med någon.

Om du tror att ett barn i din närhet blir misshandlat kan du välja att gå två vägar. Du kan prata med föräldrarna om du tycker att er relation är sådan att de tar till sig vad du säger. Kanske bli du avvisad, men kanske är du den hjälpande hand som de behöver. Du kan också göra en anonym anmälan till de sociala myndigheterna. Vad du än väljer att göra måste ditt syfte vara att hjälpa familjen och se till att barnet har det tryggt.


SKAKA ALDRIG DITT BARN!

Fredagkväll

2008-06-13 23:00:29 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då var det kvällen åter igen, Nathalie har vart här en stund då vi behövde åka iväg och handla och William sover så voere väldans onödigt att dra upp han ur sängen när hans faster kunde komma hit o vara här så länge. Jag snappade åt mig en påse chips i affären, som jag tänkte jag kunde äta ikväll, Jörgen ska ut o åka o kika lite på stan hade han tänkt sig .. :) Så då kan jag sätta på en film och ligga och mysa i soffan och slappna av lite :)

Imorn är det lördag, och jag funderar på om vi ska åka o träna om inte han ska jobba, tycker jag låter som en utmärkt ide :) Har ju inte tränat sen i onsdags nu.. så det känns som att det är dags! få pressa magmusklerna lite.

Nej nu ska jag kolla på min dator vilka filmer vi har o se om jag kan kika på nån^^
Kanske skriver en rad innan jag går o lägger mig

Äntligen klar

2008-06-13 17:45:12 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja äntligen klar med tvätten, nu är det tomt i tvättkorgen, tvätten är vikt o inlagd i garderoberna förutom det som inte hann bli torrt, det har jag hängt upp :) Har tom hunnit med att äta lite, William kryper runt, runt, runt som aldrig förr, jag vet vad han fått all sin energi ifrån, men vild ja det är han. Snabb som bara den, men då sover han gott inatt min lilla prins! ♥

Usch idag har vi inte kommit utanför dörren :/ Men vädret har ju vart så kasst så man har inte velat, men jag hade velat komma ut och ta en promenad, men inte i regnet, kanske går ut sen när Jörgen kommit hem om han är sugen på det. Nu sitter William och låter som en indian, ni vet när man sätter handen framför munnen o slår fram o tillbaka så det bli ljud, så sitter han och gör. För har hans tokiga pappa lärt honom!

Nu ropar William på mig, och vill inte att mamma ska sitta här mer utan  komma och leka!

B E A U T I F U L ♥

2008-06-13 15:39:49 Videos
» Kommentarer(3) «



Tvättar

2008-06-13 13:10:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja då har man dratt igång med skiten, eller ja för lite drygt en timme sen.. Det är massa med tvätt som ska tvättas. Men så är det ju när man har barn, bara att gilla läget, hehe! Vi har haft åska här med, så då var jag snabb på att stänga av datorn o dra ur alla kablar. Sist vi hade åska så kortslöt det vårat modem och det vore väldigt tråkigt om samma sak hände igen..

Imorn ska Jörgen göra sitta allra första jobb som ordningsvakt, i Tanumstrand tror jag det hette, så då träffar vi inte pappsen alls :/ Tråkigt för oss, men kul för Jörgen att få göra det han vill, vi finns ju lixom kvar när han kommer hem. William kryper runt här och sjunger för mig, haha! Det låster så sött, "Lalala la la" sjunger han..

Jag har fått bomma igen till köket, annars kryper han in där heeeeeeela tiden och ska pilla, så nu står hans matstol i vägen så nu kommer han inte in! haha! Alla sätt är bra? det funkar väl tills han fattar att han kan klättra över stolen, men än så länge så har han inte gjort det..

Fredag 13/6

2008-06-13 10:37:26 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Förmiddag kanske man ska säga ; )

Våran lillprins vaknade kl 7 imorse, då stog han upp o ropa på mamma&pappa, så söt så! Min underbara Älskling gick upp och bytte blöjja och gjorde välling, så jag kunde ligga kvar i sängen och dra mig, är han inte underbar? Sen klädde vi på oss för min Älskling skulle köra mig till tandläkaren så jag fick hämta min tablett som jag ska ta på måndag då jag har tid för besök hos den elaka doktorn, som ska borra i mina tänder :/ aj aj aj..

Nu ligger min lillplutt o nanar lite, han va så tröttis, så jag ska passa på att sätta mig ute i köket i lugn och ro o äta frukost. För sen ska jag sortera tvätten, och vid 12 ska jag tvätta :/ Så där jätte roligt eller inte! Men jag måste juu..

Sen är det ju alla studenters dag idag, här i Trollhättan så vi får säga GRATTIS till dom ;D Själv tog jag aldrig studenten, men man kan ju inte vara som alla andra, haha! Nej magen kallar på frukost nu..

Jag stannar..

2008-06-12 21:01:55 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(4) «


på publishme.se, tycker om min blogg här alldeles för mkt för att byta, klarar inte av det! Så nu vet ni vart ni har mig! haha

Kvällen..

2008-06-12 20:30:22 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vi är nysshemkomna från Åsa, det va jätte trevligt som vanligt, Åsa bjöd på Jordgubbstårta och jag hade med mig bullar, kan det bli bättre än så? nej jag tror inte det. Barnen busade som bara den och hade skoj, William älskade Theas rum då hon hade massor med bollar, och han älskar bollar : )

Sen kom pappsen och hämtade oss, så åkte vi ut till Knorren så rocky skulle få springa lite, han gjorde ett försök att komma i vattnet men det klarade han icke, kände inte alls för att få med oss en blöt hund hem, haha! men men, försöka kan man ju ^^

Nu håller vi på att laga lasagnette till kvällsmat, och sen ska vi en myskväll, för imorn är det jobbdag för Älskling, han har vart ledig idag, och jag ska tvätta från 12-tiden. : ) Kul dag va?
Nej nu får jag ta maten..

Testing..

2008-06-12 10:29:09 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(4) «


Har börjat testa Metrobloggen, är väldigt trött på att det jämt krånglar här på Publishme.se så om ni vill får ni gärna kika in på http://metrobloggen.se/williamsmamma070824 : ) Får se om jag byter helt sen..


Projekt

2008-06-12 10:03:16 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Jag har plockat ur alla kort på William ur fotoalbumena, och ska sätta det i en finare ordning, och ni ska veta att det är inte ett kort vi pratar om utan massor, får se när jag ska få orken till det och hur jag ska organisera det hela, haha! Men tänkte väl ha dom från att han föddes och sen uppåt. Som sagt det är en heeeeeeel del kort, så jag kommer ha att göra ett tag framöver, haha!

William har somnat hos Jörgen nu, gissa om han gick på högvarv! haha^^

Torsdag 12/6

2008-06-12 08:48:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn Morrn!

Inatt har jag sovit bra, inga lurar inte alls! Jag känner mig så utvilad när jag slipper ha dom, sover tusen gånger bättre då. Så inatt har jag fått en godnatts sömn, behövs ju emellanåt, så man orkar med vårat lilla energiknippe! Han sitter ute i köket nu med pappsen och läser tidningen.

Vid 12 kommer tanten från TryggHansa och ska prata, :) Får se vad vi kommer överens om, hoppas vi ska komma till ett bra val, då vi vill ha alla våra försäkringar på ett och samma bolag det blir enklast då tycker jag. : )

Sen ska vi ta med oss lite smaskiga bullar och gå hem till Åsa och fika, så barnen får leka lite, dom har ju så kul tillsammans, Snart får man köpa present till Melle med, för om 3 veckor fyller han 1 år! Tänk va tiden gått fort, kommer så väl ihåg när Åsa skickade sms att Melwin va född. Gud va jag läntade efter att William skulle komma till oss då, och snart är vi där själva, snart är våran William 1 år! : )

Nej nu ska jag fixa lite här hemma, och leka med William ♥

K Ä R L E K ♥

2008-06-11 22:47:48 Fotografi
» Kommentarer(2) «




Jag älskar dig William Anton Vikström ♥ Du betyder allt för mig..

Då var vi..

2008-06-11 21:13:10 Dagboken
» Kommentarer(1) «


..hemma efter dagens fläng! I förmiddags tränade vi ett pass, jag hittade en underbar maskin som man tränar magen med, den kommer jag bänka fast mig vid, vid varje träningspass! hehe, det kändes när man pressa musklerna, och det är ju så det ska vara, det ska ju kännas att man tränar! :) Sen åkte vi hem och käkade lunch och sen släppte Älskling av mig och William hos Åsa :)

Vi gick ner till stan, hon skulle kika på en grej inne på Sportex, och sen till Nitlotten för jag skulle hämta en grej. Sen gick vi och handlade lite, min kära sambo älskar mjölk så det går åt en del i vårat hushåll, köpte mig även lite lovely apelsinjuice! ♥  Så underbart gott är det, fast färskpressad är ju godast såklart!

Imorn kommer det en tant från Trygg Hansa och ska prata försäkringar med oss, hoppas vi kommer fram till ett bra val. Vi har ju bilen föräskrad där, så vore bra om vi fick alla föräkringar hos samma bolag!
Nu regnar det här, kan ju behövas då det vart sån hetta under ett bra tag, skönt i luften om inte annat, nu ska jag gå och slappa i soffan och se om det finns ngt bra på tv!

Onsdag 11/6

2008-06-11 09:10:31 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Morgon!!

Sovit hyfsat gott inatt, fast det har ju vart lurarna som gällde inatt, jobbigt detta, jag hoppas Jörgen kan få en tid hos önh snart så han kan få hjälp med detta, för det är jobbigt för både mig och Jörgen. men men, tills han får en tid är det bara att gilla läget. William väckte mig vid halv 8 idag, då var han igång i sin säng och lekte med sin Puh! Så jag låg o halv sov medans jag låg o tittade på honom, strax efter 8 fick han en flaska välling!

Nu har vi precis gått upp, grabbarna sitter i köket och läser tidningen, och jag ska alldeles strax sätta mig där och äta en macka, sen ska vi inom det närmsta åka till gymmet och träna med, najs najs! :) Sen får vi se vad som händer för skoj mer idag.. Vi har inget planerat iaf så får ta dagen som den kommer!

Jag tror iaf att vi går ut o går en sväng, det blåser inte lika mycket idag ser det ut som. nej nu måste jag gå för magen kurrar!

Dagen börjar..

2008-06-10 22:01:08 Dagboken
» Kommentarer(2) «


..lida mot sitt slut, och den har endast bestått av lek och bus och mys idag! Mysigt med sånna dagar oxå, så man får slappa lite, fast jag har nog hellre tusen järn i elden om jag ska vara riktigt ärlig! haha :) Men man får ta sig lite lugn och ro ibland, kroppen behöver det! Jag har precis ätit kvällsmat, blev kräm och havrefras. Ska snart gå och borta tänderna, så jag inte glömmer det, har en tendens till det.

Tråkigt nog så var det inget Desperate Housewives idag ;/ Så ja har gjort lite annat som behövdes här hemma, plockat upp efter lilleman tex, ja han river ju ut en hel del saker under dagens gång, så det är väl det jag gör på kvällarna när han gått och lagt sig :)

Imorn är det träning igen som gäller, ska bli skönt att köra ett pass, jag längtar! Tycker det är så fruktansvärt kul och träna, men även lite jobbigt, men man känner sig bättre i kroppen när man fått pressa den lite :) Måste fixa min cykel så jag kan cykla på pass sen ;D

Nu ska jag lägga mig i soffan innan jag ska sova, Tjing!

Våran prins William ♥

2008-06-10 20:13:39 Fotografi
» Kommentarer(3) «



Bullbak

2008-06-10 15:18:39 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Japp, det va det i förmiddags, Älskipälski ställde sig och gjorde en massa smarriga bullar till oss, han är lite hemmafru aktig när han själv vill, haha! Fast städning lämnar han över till mig ;) Annars har vi inte gjort så mycket annat idag, bara vart hemma, det blåser så fruktansvärt mycket ute idag ;/ Gillar inte det alls, jag som hade velat gå ut och gå, men det blir det inte när det är sånt här väder, istället pillar vi lite hemma, finns alltid ngt att hitta på..

Tänkte jag bla skulle byta sängkläder, dra en sväng med dammsugaren, det behövs alltid när man har en hund! Och så självklart leka med William, man får inte nog! Han är så busig min lilla kille, nyss rev han ur alla skor ur skohyllan! haha är dom inte för goa dom små? :)

Tisdag 10/6

2008-06-10 10:10:18 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon!

Min älskade sambo och son lät mig få sova ut idag, gick inte upp förän kvatr i 10, William somnade ju om efter att han käkat välling så då passade jag på att sova lite extra, idag är det sådär kasst väder, så då tänkte vi ev åka ut till Knorren så rocky kan få springa lite, tycker inte om att han gör det när det vart sån hetta, så han får göra allt sånt när det är svalt ute, jag o voffsingen ska alldeles strax gå ut och ta oss en promenad..

Pappa Jörgen står i köket och bakar bullar, smaskens! Så jag funderar på att bjuda hit mina fikapartners på bullar! :) Låter som en bra idé va? Nej nu får jag springa ut, lilla vovven är nödig!

Dagens Äventyr..

2008-06-09 20:56:27 Dagboken
» Kommentarer(3) «


I förmiddags spenderade vi nån timma på gymmet.. Körde 10 min uppvärmning och sen körde vi igång passet som en av tränarna på Sportlife knåpat ihop till oss, o avslutade med ett pass på gåbandet, alldeles lagom och en skön avslutning. Sen åkte vi och hämtade våran lilla älskling som var hos sin faster medans vi tränade.

Åkte hem, lagade middag, stuvade makaroner och köttbullar som även William fick till middag, han äter nästan allt jag lagar nu. Enda gånger han får på burk är om han tex är hos sin farmor då brukar jag skicka med en burk med mat. Smidigast så, :)

Sen gick vi hem till Åsa, så pojkarna kunde leka av sig lite, sen ville dom bada så alla tre hoppa i badkaret och badade, synd att jag inte hade kameran med mig, för dom hade så fruktansvärt kul ihop, man såg verkligen glädjen hos dom små trollena. hehe.. och sen tog vi oss en promenix :) hehe..

Nu ligger min lilla prins och sover, han va sååå trött stackarn :) Tänkte jag skulle lägga mig i soffan och koppla av lite, precis plockat undan massa skit, så det är jag värd! :)


Måndag 9/6

2008-06-09 08:57:50 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon!

Jag har haft en god natts sömn, fick sova ända till kl 8 då William väckte mig och Jörgen, så jörgen gick upp och gjorde välling o sen gick jag och wille och bytte blöjjan :) Nu sitter jag med en go kopp te och bara sitter, hehe! Ska väl gå o sätta mig och äta frukost så jag inte tränar på tom mage sen. Kan vara bra att ha nått att förbränna. Det är väl det som står på dagens schema för tillfället, sen får vi se vad vi hittar på för bus.

Header

2008-06-08 21:45:22 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(1) «


Någon som vill göra en ny header till mig? Eller kan tipsa om nån som är bra på bloggdesigner?

Denna dagen..

2008-06-08 20:19:36 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då var denna dagen pasé. Ja den har gått fort, men kan ju bero på att jag dels låg och sov till klockan va halv ett, så mestadels av dagen sov jag bort. Sen åkte vi iväg en sväng och handlade lite, kan behövas ibland, men typ bara det nödvändigaste som mjölk och bröd som är färskvaror. Sen har vi lilla familjen gått en promenad, inte sådär jätte varmt ute nu, inte vart idag heller, blåst en del, men bara skönt att det blir lite svalare =)

William somnade vid halv 8 idag, han va jätte trött :/ Så nu sitter jag här ensam, ska snart lägga mig i soffan och slappa och äta jordgubbar *Mums* Kanske finns det nått kul på tv ikväll, vi får se :) hehe.. Imorn är det ny vecka igen och vi får se vad vi hittar på för bus, imorn ska det tränas iaf :) ha det bra!

Söndag 8/6

2008-06-08 13:43:32 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Dag!

Vilken kväll det var igår! Super kul hade vi, hoppas jag kan tala för alla då jag säger det, satt först hemma hos björn och grillade och åt gott, och drack och tjötade och hade allmänt trevligt :) Vid halv 11 tiden gick vi ner mot stan och till Nitlotten, va där en sväng o tjötade och drack lite fler cider. Sen gick vi till Sand den sista timmen och avslutade allt med lite fyllemat på Ammis! Sen tog vi en taxi hem :)

Nu har jag legat och sovit halva dan, när jag vaknade imorse hade jag ont i huvudet, men nu är det bra. nu är det lek och bus som står på schemat, hehe. Vi ska göra oss lite mat med, så man slipper gå hungrig! Ha det bra!



Jag & Elin :)



Mina tjejer!

En kväll ute..

2008-06-07 17:49:02 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Sitter och håller på att göra mig irordning, kläderna är valda, det blev ett svart linne, jeanskjol, vita leggings och ett par svarta skor med liten klack på. Håret är lockat, lånade jessicas locktång och den gör mirakel, älskar den så funderar på om jag ska köpa mig en egen. :) hehe, nu ska jag bara sminka mig, men det blir en lätt sminkning, då jag redan är lite brunbränd i ansiktet, hoppar jag foundation och tar maskara, målar brynen och nån snygg ögonskugga bara! Sommrigt sådär =)

Väntar på att min sambo ska vakna, för när jag är klar ska han köra mig till Björn! Och då ska vi korka upp våra flaskor och äta gooo grillad mat :) Nu längtar jag, så fruktansvärt kul att komma ut med tjejerna. Nu måste jag sminka mig så vi kommer härifrån! Puss!

Lördag 7/6

2008-06-07 11:01:27 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon!

Va gott jag sovit inatt, gick inte upp förän kl 10, inte William heller, han vaknade iof vid 8 och åt välling men sen somnade han om igen, till kl 10. Sen gick vi upp och busade, vi har suttit och lyssnat på Medlodikrysset nu på morronen, men vi kunde inte så mycket, haha! Men lite kunde vi allt, :)

Idag är det party time för mig och tjejerna, skönt att få komma ut lite för oss alla utan barn. Är fof inte helt 100 på vad jag ska ha på mig, men det löser sig. Ska ju inte vara där förän kl 19 ikväll, så jag har tid på mig att ha beslutsångest ;D Vi ska väl snart åka till Williams farmor en sväng, kanske lilleman o liam kan bada ihop :)

Ha en trevlig Lördag!

Slit, och äckliga händer..

2008-06-06 21:27:10 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja usch ja, vart nere på Nitlotten hela långa dagen idag, burit brädor o slängt o haft oss, men vi fick en go middag iaf, jag åt nötbit med pommes och beasås :) Smaskens för magen. Så nu har man avnjutit sin första middag på Nitlotten och många fler kommer det bli, trust me! Klart att William ska få komma dit och äta med, han måste ju veta vart mammsens favorit ställe är ;) hehehe..

Sen åkte vi till Jätten och köpte oss lite gott :) William har somnat hos pappa nu, trött efter allt badande idag, han tyckte nog det va jätte skoj att plaska runt i babypoolen, även i stora poolen! haha.. Min lilla fisk, imorn ska han vara hemma med pappsen, för jag ska ut o svira i nattlivet, första ska vi grilla och dricka gott, sen blir det partaj på Nitlotten! :)

Måste gå o tvätta mina händer o smörja in dom, äckligt torra nu! Jag HATAR torra händer, det är sååå äckligt!

Nu ska jag gå o kramas med min underbara familj.. ♥

Fredag 6/6

2008-06-06 11:30:06 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Dag!

Fan va slöa jag och Willepille vart idag, bara legat och myst nu på förmiddagen och inte gjort nått vettigt alls, haha! Det har vart rätt gott det med, inte ofta han vill ligga och mysa längre, han flänger hellre runt i lägenheten o pillar på allt han inte ska pilla på. Men nu är han i full fart igen och busar ;) tror han ska få leka i skurvattnet från igår, men ICKE!

William ska leka lite hos sin farmor sen, jag ska hjälpa Jörgen och köra skit från Nitlotten, jag har inget bättre för mig ändå. hehe, så bara skönt att komma ut, kanske man får ytterligare lite färg. vi får la se... Nej nu har ja ingen ork att sitta här mer

Tvättning & städning..

2008-06-05 22:00:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Det är precis vad jag ägnat hela min dag åt, tvätta en massa saker, fick tvättat Williams vagn idag, så nu är den ren och fin igen. Fick städat hemma oxå, så lilleman kan krypa omkring här och busa o ha sig, :) hehe, slipper han se ut som en hund sen oxå. Pappsen kom hem runt 18-tiden, då åkte vi med ner till Nitlotten och kikade, imorn har dom premiär! Jag ska dit med tjejerna på lördag och parta lite! Längesen man va ute nu o svirade, hehe!

Men det ska bli superkul att komma ut, först grilla lite på kvällen och dricka lite gott. Funderar fof vad jag ska ha på mig, funderar på mina vita högklackade och en jeanskjol till, men vet inte vad jag ska ha för överdel. får se helt enkelt. Det blir nog bra, ska nog knåpa ihop nått =) Längtar en massa iaf :)

Nu ikväll åkte vi iväg och handlade lite mjölk o så, jag snappade åt mig lite körsbär. eftersom dom är svindyra men ville bara ha nått litet att smaska på. Nu ligger William hos Jörgen och sover, han kom i säng lite senare idag, men han har sovit en del på dan, så det gör inget. Nu ska jag gå o ta mig ngt att dricka är jätte törstig!


William åker kärra bakom cykel ..

2008-06-05 10:52:46 Videos
» Kommentarer(1) «



Torsdag 5/6

2008-06-05 09:45:53 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon!

Givetvis vaknade William när Jörgen skulle åka till jobbet idag och då va kl inte ens 6, Men han somnade om sen igen som tur va. Så då fick jag sova lite till, vid 8 gick jag upp och gjorde välling åt honom som han slukade i ett nafs, sen dess har vi vart uppe nästan, William leker på golvet nu, pillar väl på allt man inte ska pilla på men så är det ju att vara liten, hehe.. Tänkte jag skulle göra mig en smörgås så jag får nått i magen :)

Sen ska jag ta tag i tvätten och sortera den så det är klart när jag ska börja tvätta om ca 2 timmar! :) Tänkte jag skulle städa med om lilleman tillåter mig att göra det, man vet aldrig med honom, haha! :) Det skulle behövas hur som helst iaf. Inte för att det är jätte sketet här hemma, men när man har hund blir det lätt att det samlas bollar med hår lite överallt i lägenheten, och sen har man en son som stökar ner ganska bra, haha!

Nej, nu ska jag inte sitta här med o prata gojja, ha en fin dag!

Hemma..

2008-06-04 19:58:05 Dagboken
» Kommentarer(4) «


.. efter dagens bravader ;) i förmiddag var vi på Nitlotten tillsammans med pappa Jörgen, han skulle lämna Davids verktygslåda, så william fick busa lite med kusin David, tyckte han va jätte skoj! hehe. och nu i eftermiddags har vi vart ute och promenerat med Elin och hennes supersöta dotter Naima :) Gick till Slusscafet och fikade med en våffla, William och Naima käkade majskrokar ;) Sen tappade Naima sin Bobo :/ Så vi fick gå tillbaka och leta efter honom, som tur va, va det nån snäll som satt han på muren :)

Sen traskade vi hemåt, nu sitter jag här i väntan på att kl ska bli 21, William ligger o sover, somnade nästan på vägen hem, så det va bara att byta på han och sen lägga han, tog inte lång stund innan han somnade, skönt för då kan jag gå och pilla lite här hemma, imorn är det tvättdag, tänkte jag skulle städa oxå, Jörgen ska jobba förmiddag, så då får William så snällt hjälpa mig med tvätten^^ hehe, får la se hur det ska gå :)

Onsdag 4/6

2008-06-04 09:26:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon!

William vaknade redan vid halv 6 imorse :/ Åh va jag inte var pigg just då, han fick lite leksaker o sen somnade han om, och vid halv 9 fick han sin välling och sen gick vi upp, jag har en äcklig rethosta, lr jag har slem i halsen som retar, så ja det är bara att försöka få upp det, oerhört jobbigt. William verkar lite bättre med sin förkylning, fast näsan rinner fortfarande, men han hostar inte lika mycket, bara jag kvar men med mig är det ju inte så jobbigt.

Idag är det inte så mycket planerat, vi i lilla familjen ska ta oss en promenad sen, Sen vette tusan vad man ska hitta på idag, Kanske träffa Åsa sen när hon kommer hem från Ikea :) Vi får kolla på saken.. :) Tänkte jag skulle ta mig ner till stan idag, och gå och shoppa på Systemet inför lördagen, det blir nice detta ;D

William busar med sin farbror

2008-06-03 22:15:33 Videos
» Kommentarer(1) «



Fullspäckad dag..

2008-06-03 20:27:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


.. som alltid! i förmiddags var vi och fick ett litet schema på gymet, ett bra grund pass som vi ska följa i början.. En bra start helt enkelt, sen kan man ju öka succesivt, men jag får träna sen när jag blivit frisk igen, snart hoppas jag, vill börja pressa mig själv nu. Det behövs, och viljan är stor! :)

Sen träffade jag & William, Åsa o Melle och gick på promenad, gick en sväng ner till stan o kikade lite o sen hem igen. Så nu är jag trötter, snart är det dags för Desperate Housewives, ett måste på Tisdagskvällen..

Tisdag 3/6

2008-06-03 08:53:02 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morron!

Alltså jag blir knäpp på det här med Skatteåterbäring, Jag har ju en skuld hos Kronofogden som jag betalat halva summan av, ändå dras hela skuldsumman från min skatt, som kronofogden får betala ut från sig sen, en jävla omväg om ni frågar mig, och extra krångel. Så jag får väl mina pengar nästa vecka eller nått. Bara jobbigt, men men ..

Vi ska snart åka och lämna William, och sen till Sportlife, fast jag ska inte träna, men jag känner att jag behöver vara med på introduktionen iaf. Sen om Jörgen ska träna det märker vi väl. Annars är det en rätt lugn dag idag, inte så mkt planerat mer än att jag ska till apoteket och köpa nässpray!

Ljuvlig dag..

2008-06-02 21:53:32 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Helt underbart kul dag idag, först shoppingen på eftermiddagen, och ja jag älskar ju att shoppa!
Sen var vi ju hemma hos Björn, Williams fadder, vi plaskade i poolen o hade skoj, solade lite, inte William då men jag satte mig en stund och fick lite färg :) Sen tog vi en promenad hemåt, stannade utanför farmor o sa hej, Williams farmor alltså, sen traskade vi hem, och William somnade på stört, vart mkt bus idag!

Nu sitter jag här och tar mig en kall och go cider! :) Mums! Min älskling har ganska nyss kommit hem från jobbet. Så det blir att mysa med honom ikväll ♥ Nu måste ja shoppa nått att ha på mig på lördag med, eller om jag rotar fram nått i garderoben! =)

Badtime!

2008-06-02 20:50:01 Fotografi
» Kommentarer(0) «




Premiär doppet hemma hos Williams fadder Björn!

Hemma en sväng..

2008-06-02 15:22:36 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vi har precis kommit hem från Överby, det har vart shopping på schemat! Va inne och shoppade på h&m, en bikini till mig (jag skiter i folk som kanske inte tycker jag borde ha bikini, kanske inte har en fit kropp just nu, men jag vill oxå sola som alla andra så jag bryr mig inte! jag har faktiskt fött barn) sen köpte jag ett par shorts och ett linne, William fick 1 linne, 1 T-shirt och ett set med T-shirt och shorts! :) Sen fick han även ett par fräcka badbrallor.

Jag ska strax packa en liten väska till oss, sen ska vi gå hem till Williams fadder Björn och sola o bada! LÄngesen han träffade sin fadder nu så det är  på tiden, vi kommer väl hem ikväll nån gång! :)

Måndag 2/6

2008-06-02 09:21:26 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon Bloggen!

Somnade som en stock igår, men hade lite svårt att sova för mina skavsår! Synd om mig, tycker jag! William väckte oss vid 8-tiden imorse och va ledsen, då hade han rivit sönder lite av sin blöjja busen. SÅ han fick på sig en blöjja och komma upp och busa lite med pappsen mendans jag gick och gjorde välling till lilleman.

Nu sitter jag här med lite te, har lite ont i min hals, men inget märkvärdigt! Vi ska åka och träna sen men jag kommer ta det lugnt eftersom jag har skavsår som sagt och dom gör förbannat ont kan jag lova. Sen ska jag tvinga Jörgen att köra mig till Överby så jag kan köpa shorts och ett nytt linne. Kanske ett par skor oxå! :)

Mammas fina William .. ♥

2008-06-01 22:14:49 Fotografi
» Kommentarer(1) «




Jag älskar dig mer än något annat här i världen, och kommer alltid finnas vid din sida! ♥

Söndagkväll

2008-06-01 21:33:51 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Då var det slutet på denna veckan.. Och imorn är det ny vecka med nya tag!
Imorn blir det träning som gäller, ett skönt pass, längtar redan! Tänkte jag skulle ge mig ut på shorts jakt i veckan, pengarna från skatten ska ju visst komma denna veckan.. så då kan jag unna mig lite nya kläder kanske :) Om jag hittar ngt vill säga, brukar inte göra det när jag är ute på jakt iaf, måste verkligen köpa mig ett par nya skor. så jag ska kika på din sko istället. Har inte vart där än ^^

Nu i eftermiddags har jag vart ute med jessica och liam, promenerade till stan och gick förbi Nitlotten, min älskling var ju där, liam fick åka lite truck med jörgen, och det va ju jätte skoj tyckte han, haha! sen gick vi o köpte glass, och gick hem till Lotta och fick se hennes minsting, en jätte söt liten kille på 2 veckor, tror ni marie blev bebissjuk? Svar: JA! Men det får allt vänta, jag vill studera först innan det bli på tal om en till ..

Ska väl sätta mig i soffan o möla lite vattenmelon ^^

Söndag 1/6

2008-06-01 13:15:20 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Dag!

Igår va vi hemma jätte sent, va hemma runt 1 natt, för vi va nere på Cruisingen o kollade. Det va jätte trevligt tills en viss person kom och balla ur totalt! Tragiska människa! Sen åkte vi hem och sov, William sov nästan hela tiden, William vaknade kl 9 imorse o ville upp, sen åkte vi iväg hem till Victoria för Jörgen skulle lämna tillbaka hennes traktor som dom lånat för att köra saker till Nitlotten, sen blev det lite handling på Maxi..

Sitter o pratar med Jessica persika i telefööön, William sover middag.., sen ska vi gå ner till stan en sväng o kika lite. Det är väl det som händer idag, ikväll ska jag och Jörgen grilla när han kommer hem.