Hemma ..

2008-05-31 20:23:03 Dagboken
» Kommentarer(0) «


.. för ett klädombyte, och ska packa ner lite andra kläder till William och en filt, sen ska vi bege oss ner till stan och kolla på alla raggarbilar som är i stan för det är cruising här, får se om pappa jörgen ville följa med oss eller inte, men hursomhelst så ska vi ner och kika.

Precis vart hos Williams farmor och grillat, tusan va mätt jag blev! :)

Sådär

2008-05-31 14:39:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är allt tvättande klart, nu ska bara skiten torka!
Så nu sitter jag enbart och slappar och lyssnar på Takida - Curly Sue, jag älskar den låten! Så underbart!
Sitter och längtar efter min prins! ♥ Så tomt här hemma utan honom, ingen som ropar efter mamma, bara helt tyst, så jag får förgylla lägenheten med ljuvlig musik!

Nu ringde min kära sambo och tjöta, bara massa dynga! hahaha! :)

Snart klar

2008-05-31 13:53:10 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu går sista maskinen med tvätt, sen ska allt bara torka, och sen ger jag mig iväg, till min älskade son. Jag saknar min lilla plutt, vart ifrån han hela dagen juu :/ Dom ska grilla där borta med, får se om vi går o köper nått att grilla vi med. Sen är det ju Cruising här idag med, ska väl kanske ner sen ikväll o kika, om lilleman vill det vill säga! :)

Nu ska jag sortera lite tvätt, vika den och lägga in den i våra garderober! :)

Pappa

2008-05-31 11:13:12 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(0) «


Sitter och lyssnar på Andera Bocelli & Sarah Brightman - Time to say goodbye, den låten spelades på pappas begravning, väcker såna minnen för mig, jag saknar dig oändligt mycket pappa.. ♥ Önskar du fanns hos mig.

JAG SAKNAR DIG ♥

Lördag 31/5

2008-05-31 10:05:19 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon!

Här sitter jag med 2 bamsehögar med tvätt, haha! Jag ska nämligen tvätta idag, och det va fan mer tvätt än jag trodde, tur det finns 2 tvättmaskiner i tvättstugan numera, då går det hela mycket fortare. Fast sen ska ju skiten torka oxå, det är ju det som tar tid tyvärr. Nu hann jag inte med att tvätta vagnen idag heller, för William är hos sin faster medans jag tvättar, det är enklast så. Iaf när Jörgen inte är hemma, han kommer ju vara nere på Nitlotten hela dagen och kvällen idag med :/

Ska väl snart sätta mig och äta frukost eller ngt, behöver ju ha ngt i magen, tror jag slänger i mig lite yogurt. Tänkte jag kunde städa lite sen med. Passar på när lilleman inte är hemma, för då får jag inte städa ifred ändå. hehe.

Saw III

2008-05-30 22:39:17 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Klockan 23 börjar Saw III på TV1000 så jag tänkte lägga mig och kika på den, enda filmen i den serien jag inte sett, så perfekt att den kommer på tv. Jörgen är fortfarande inte hemma, han är nere o hjälper dom med Nitlotten som skall byggas upp. Det ska ju öppna till nästa helg, så det blir nog bra med den saken.

Sen hade jag tänkt att jag skulle gå och lägga mig, kan behöva få lite sömn innan William vaknar imorn bitti, hoppas han är på bättre humör då och inte lika kinkig som han varit idag. Hejs!

Sommarhetta..

2008-05-30 16:41:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Gud va det är varmt ute, 30 grader i skuggan! Jag & William har suttit ute lite på balkongen men fick gå in då det blev för jobbigt för honom, stackarn är dessutom jätte förkyld, snoret bara rinner och är allmänt jobbigt för han. Hoppas min lilla prins blir bättre snart, han är dock nästan som vanligt, lite kinkigare men det får man ju ta.. Det går åt mycket vatten till han just nu, men han älskar ju vatten så det är ju inget problem att få i han.

I förmiddags mådde jag riktigt piss.. Men efter jag ätit och vilat lite så känns det bättre, inte helt bra men betydligt bättre. William sitter och leker nu, och jag gör ingenting, ska väl sätta mig ner och leka med lillskiten^^ Kanske ger oss ut en sväng sen när värmen lagt sig lite.

Fredag 30/5

2008-05-30 09:18:22 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon!

Min älskling va hemma jätte sent inatt, så han får sova nu så tar jag William denna morgon, William fick sin välling i vanlig ordning sen gick vi upp, sitter här med en kopp te, och william busar på golvet! :) Sitter i sin gåstol lite, han använder den typ aldrig längre, haha! Men han tycker lekbrädan på stolen är rolig ^^

Det blir nog ingen träning idag, inte när Jörgen är så trött och jag har svårt att ta mig dit för det är punka på min cykel :/ menmen, måste fixa den så jag kan cykla till gymmet och känns mig mindre beroende av jörgen på det sättet. Det får bli en promenad idag istället.

Äntligen hemma..

2008-05-29 21:09:34 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Äntligen är jag hemma och får slappna av lite och bara ta det lugnt :)
Det har ju vart fullt upp idag, träningen i förmiddags, sen hem till Williams farmor eftersom han va där, stannde kvar där för vi skulle hem till Williams kusin Erik som hade kalas, då fick vi även träffa Williams syssling Leo, underbart sööt =) Liten liten kille på 2,5 månad! Ja för man blev ju inte bäbiskär då? Och önskade att man själv hade en liten plutte!

Sen gick jag och lilleman hem, pappsen är inte hemma. för han skulle åka ner till Göteborg och hämta Nitlottens byggnadsställning. Får väl se när han kikar hem, nu ska jag lägga mig i soffan och bara slappa!

Första träningspasset gjort

2008-05-29 12:27:13 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Idag kom vi äntligen iväg, fyfan va skönt de va att röra på fläsket, började med att cykla lite, men jag fick så jävla ont i röva av den sadeln, såg sen att dom hade andra cyklar med andra sadlar så ska testa dom nästa gång istället, sen tränade jag magmuskulaturen, och avslutade med konditionsträning, 20 min på gångbandet. Super skönt! Ett bra första pass tycker jag! :)

Nu ska jag gå och ta mig en välbehövlig dusch, jag luktar inte så gott direkt, haha! Sen blir det käka nån lunch. Kl 16 ska vi på kalas hemma hos Williams kusin Erik som fyllt år. Tyvärr har vi inte hunnit köpa nån present till han, så han får få det en annan gång.

Torsdag 29/5

2008-05-29 09:15:23 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon!

Kom hem runt 11-tiden igår och då hämtade vi William som stensov, vaknade inte när jag tog upp han, i bilen eller när vi kom hem, enda gången han vaknade var när han saknade nappen, och efter jag stoppat in den somnade han om lika fort igen. Vi har sovit väldigt gott inatt, William vaknade runt 6 första gången, men stoppa om han igen sen vaknade han väl runt 7 halv 8. Då gick pappsen upp me honom och bytte blöjja.

Nu kryper han runt här och pillar på allt i vanlig ordning, hehe.. Idag är tanken att vi ska komma iväg och träna. Jag måste verkligen det, måste komma igång nu, Annars har vi inga planer för dagen, Jörgen ska jobba eftermiddag idag :/ Så då blir jag och lilleman hemma, inte så fint väder idag heller. Men det kanske blir fint sen?

Nu ska jag få nått i magen, Hejs!

Åka lastbil :)

2008-05-28 13:02:58 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Det blev ju ingen träning idag :/ Vi kom aldrig iväg.. Eftersom vi skulle lämna tillbaka bilstolen och första gången vi va där så tyckte hon inte att den va tillräckligt ren, så då fick vi åka hem o tvätta av den igen, och sen gick hon med på det. Då fick jag min hundralapp tillbaka. Så nu är vi äntligen av med den bilstolen, är inte nöjd med den alls. Så kommer inte ha en sådan stol till nästa barn.

Jag ska åka med Jörgen på jobbet idag, han ska köra till Skara, så William ska vara med sin faster och leka idag :) Men han kommer sova hemma idag ändå, Nathalie skulle gå hem med han till oss ikväll, så han ligger snällt och sover när vi kommer hem ikväll, nu ska jag göra mig iordning, vi ska snart åka =)

Onsdag 28/5

2008-05-28 09:11:21 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon!

Idag ha jag ätit frukost, jag är ingen frukost människa, så det resulterade i att jag fick ont i magen, min mage är verkligen inte van att äta på morgonen, men det är väl bara nått jag behöver vänja mig vid. Sen har jag betalat mina räkningar för denna månaden, begärt ytterligare föräldrapenning för nästa månad. Kommer dock ringa ett par dagar innan och kolla så jag verkligen får den.

Nu ska jag göra iordning William, packa hans väska, för Nathalie ska passa han medans vi är o tränar. Ska även skura rent babyskyddet så vi kan åka och lämna tillbaka det på NÄL.

Ciao

Mammafika

2008-05-27 17:07:01 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag har vi vart på fika, vi var hurtiga så vi mötte upp Elin & Naima och gick hemifrån oss till Överby :) Duktiga vi är va? När vi kom upp mot Överby kom åsa & melwin och mötte oss, sen gick vi till briggen och fikade, köpte en dagens lunch så ingte gotti gott för mig, för dem som trodde det :) ICKE!

Sen gick vi runt o kikade lite, enda jag shoppade var en ny keps till William, då den andra är för liten. Så nu har en blå snygg keps, som passar hans huvuvd bättre, fick köpa storleken 1-3 år. Enda som passade honom, märks att han börjar bli stor. Sen kom pappsen och hämtade oss och vi gick in på Coop o köpte vovvemat ;D

Nu har vi precis ätit en god kycklingpanna som Älsklingen lagade ♥ Underbar sambo jag har va?
Imorn förmiddag blir det träning, då ska vi svettas, LÄNGTAR!

Tisdag 27/5

2008-05-27 08:26:08 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon!

Idag började Jörgen jobba jätte tidigt, så han va inte hemma när vi gick upp, vaknade vid kvart i 8 idag, så då var det dags att stiga upp, ska alldeles strax gå o ge William välling och sen ska jag sätta mig och äta lite frukost. Och sen ska vi göra oss iordning för vi ska åka till Överby och fika :) Kollade även mitt konto nyss och mina pengar kommer imorgon, tur för försäkringskassan det, hehe.

Så imorn kan jag betala mina räkningar så får jag se hur mycket jag får över sen, men jag har nog så jag klarar mig, dock blir det inte allt för mycket över till shopping denna månaden, får ta det nästa istället. Då det behövs lite mer sommarkläder i min garderob. Nej nu ska jag göra frukost till oss :)

God Natt

2008-05-26 21:42:51 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då var det dags att krypa ner i sängen, känns som att det är dags.. Jag skulle behöva en god natts sömn, så jag ska bara fixa mig för natten och ta en tablett, för min huvudvärk och mensvärk så jag hoppas jag ska få sova gott inatt. :) Man kan ju alltid hålla tummarna, men tippar på att jag kommer få sova med mitt headset på, =/ hatar det! Men Jörgen kan ju inte hjälpa det, han står ju i kö till att få det fixat men när det blir, det vet ju ingen..

God Natt!


Handling

2008-05-26 19:47:39 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Precis hemkommen, gick hem till Åsa innan, barna käkade hennes gryta hon lagat idag, den va nog god för William åt 2 portioner, fast iof älskar han all mat, men den luktade väldigt gott :) Sen gick vi ut till lekparken o barnen gungade o sen fikade vi med jordgubbar, älskar jordgubbar! Det är sommar för mig, att kunna sitta ute och äta jordgubbar! Sen kom pappsen och hämtade oss och sen åkte vi och handlade massa mat :) Så nu har vi fullt i kylskåpet igen! :)

Imorn är det mammafika igen :) Ska bli skönt att komma ut o tjata av sig lite, det kan behövas =) hahaha..

Sömntutan

2008-05-26 14:50:05 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Min lilla William är en riktig sömntuta! Sovit i över 2 timmar nu. Att han orkar, fast jag hade ju iof lätt kunna göra det. Men bättre jag sover gott på natten än tar mig några tupplurer mitt på dan, jag sitter här iaf med huvudvärk, ovanligt? försöker få i mig en massa vätska, tror jag kanske druckit lite för dåligt idag. Får bli bättre på det, men nu har jag laddat upp med en kanna vatten och massa is ska det va :)

Tänkte ge oss ut och gå sen igen med Åsa :) Gå ner till slussarna och kika =) Det är ju sånt fint väder idag :) Så inte kan man sitta inne, nu hör jag att William har vaknat. 

Måndag 26/5

2008-05-26 08:42:19 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Inte God Morgon!

Jag är skitsur!! För jag har inte fått min föräldrapenning så det första jag gjorde när jag gick upp var att ringa till försäkringskassan, och fick till svar att dom typ glömt bort mig, för jag gjorde absolut inte min begäran för sent. och det sa hon själv, så ja nu får jag inga pengar föräns om typ 3 dagar? Så jag är måttligt irriterad.

Som tur va är iaf William på bra humör, och jag ska gå och göra välling till honom nu, precis bytt hans äckliga bajs blöjja så nu slipper han gå runt o lukta skit ^^ Snäll jag är va? Sen har jag tänkt gå ut o gå en runda, :) Och eftersom jag inte fick några pengar idag, kan jag inte åka o träna i eftermiddag, eftersom jag inte har några skor att träna i :/
*morr morr*

Söndag kväll..

2008-05-25 21:40:04 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vi va ute på en promenix efter att William käkat sin välling vid 17-tiden, gick bort till Jörgens mamma, har fått isatt en ny bilstol till William med, eftersom jag ska lämna tillbaka babyskyddet. Har ju tvättat sitsen idag, ska bara torka av bälten o själva stolen, men det går ju fort. Har ätit varma mackor till kvällsmat, riktigt smarrigt, så nu är jag proppmätt.

Blir att gå och lägga sig snart, Jörgen ska jobba förmiddag denna veckan, plus att jag är väldigt trött så det vore skönt att få komma i säng i normal tid. Så ha en fortsatt trevlig söndag!

Tvättdax

2008-05-25 12:41:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja då håller man på med den trååååkiga tvätten :/ har tid ända till 4. Men just nu sitter jag och väntar på att Jörgens föräldrar ska komma hit så vi kan åka till apoteket, vi behöver tabletter. Jörgen & William sitter i köket och äter lunch, eller William äter och Jörgen matar honom. :) Sen när jag kommer hem så är det dags för oss att äta, idag blir det potatis och fiskbullar ;-) Mums! Nä, snart dags att gå ner till tvättstugan!

Söndag 25/5

2008-05-25 09:29:18 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon!

Då var det återigen söndag, tråkigt med söndagar, fast idag är det morsdag, den kommer spenderas med min underbara familj :) Fast dock ska vi tvätta mellan 12-16, behövligt kan jag säga. Man får en del tvätt när man har barn. Så det behövs rensas upp i tvättkorgen nu. Behöver oxå åka till Apoteket, jag behöver ha ipren, vet ju att jag kommer få mensvärk o då är dom bra att ha, och pappsen behöver sina tabletter för sura uppstötningar och halsbränna.

Ska väl snart ut och gå en promenad i det fina vädret så vi inte sitter inne hela dagen, och missar solen, nej nej. det får bli en promenad, idag ska jag tvätta Williams babyskydd som vi hyrde när han föddes, för det ska lämnas tillbaka på NÄL, så då får man en hundralapp tillbaka, inte mycket att hänga i granen ;p Vi måste även få den andra bilstolen insatt i bilen, så Willepille kan åka bil :)

Ytterligare en bild :)

2008-05-24 22:29:39 Fotografi
» Kommentarer(2) «



Hemma, trött och ont i huvvet

2008-05-24 19:02:18 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då va man hemma igen, dock dunkar huvvet en del nu, men har iaf tatt en tablett så får väl se om det hjälper snart. Vi har vart på överby idag o kikat lite, shoppade dock inget mer än glass, en korv o så köpte jag Libero's limited edition på Up & Go blöjjor, dom va super söta och William trivs i dom blöjjorna :)

Nu ikväll ska vi käka lite chips och titta på Eurovision Song Contest, sen händer det väl inte så mycket mer, ska bli skönt att ta det lugnt :) Så HEJJA HEJJA CHARLOTTE & SVERIGE!!

Lördag 24/5 - William 9 Månader

2008-05-24 09:33:31 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Då var det lördag idag, jag har sovit stenhårt inatt, himla skönt när man får sån sömn. :)
Vid halv 8 imorse åkte jörgen till jobbet, lite tråkigt att han ska jobba idag, men han fick ju vara hemma med oss igår så då får man ju kanske räkna med de. Men hoppas han kommer hem i normal tid i eftermiddag så man hinner umgås lite.

Idag är våran lilla (stora) kille 9 månader, tänk att det har gått 9 månader sen vi fick träffa honom första gången, i 9 månader har vi varit föräldrar till världens underbaraste lilla kille. ja och nu är han full av bus våran 9 månaders lilla kille, ställer sig upp mot allt, klättrar och kryper och är allmänt busig. Han ger inte mamma och pappa många lugna stunder, men vad gör det? det hör ju till när man är barn, nu är det bara 3 månader kvar tills busen fyller 1 år!



William 9 Månader ♥

Godis, godis, godis ..

2008-05-23 19:14:06 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja det ska vi äta idag, för på måndag ska vi bli nyttigare och sundare, kommer inte äta lika mycket sött som förr, men nån gång ibland får man ju unna sig, va iaf nere på hemmakväll och hyrde film, National Treasure 2, och köpte lite godis. Ska snart lägga William, för han börjar bli trött hör jag, allmänt sur och grinig, så det ska bli skönt att få lite mammapappa tid. Kunna ligga och kramas i soffan :)


Nu gäller det, jag ska lyckas!

2008-05-23 16:07:41 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Det blev Överby en sväng, Jörgen skulle hämta sin mamma o systrar, så jag åkte med, fast hoppade av på överby och gick och träffade Åsa. Gick runt lite granna och sen kom jörgen och hämtade mig igen, då åkte vi till Sportlife och där tecknade vi ett träningskort för 12 månader. Så nu gäller det, jag är trött på denna äckliga kropp, så jag ska bli smalare, jag vill och jag kan, tänker inte ge mig förän jag uppnått mitt mål, att tycka om min kropp igen! Så nu kommer jag springa där borta så ofta jag kan.. :) Men då behöver vi barnvakt om jag o Jörgen ska träna ihop, men vi får kika på det, förhoppningsvis finns det ju någon som ställer upp!

Jag kommer nog att sätta 55 kg som mål, jag vill ner till den vikten, alltså ligger jag på 8 kg för mycket, 8 kilo som jag vill bli av med, spec magen och allt överhänget! Så på måndag börjar mitt nya liv, då ska jag shoppa nya skor som jag kan träna i, o nått plagg att ha med, Wish me luck?

Fredag 23/5

2008-05-23 09:54:41 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallåååå :)

Solen skiner, det är fredag! Kan det bli bättre? :-)
Sovit gott har jag gjort inatt, utan mina lurar, inte ofta jag får göra det, så idag känner jag mig pigg.
William är på bra humör idag med, ingen grinpelle som han var igår mestadels av tiden. Men idag är han min solskensunge! :) Idag har vi inte ett skit planerat, det blir en ta det lugnt dag idag, speciellt då vi hållt igång hela veckan med saker att göra :)

Vi, lilla familjen, har iaf tänkt att gå till Sportlife och prata med dom, för både jag och Jörgen har funderingar på att skaffa oss ett träningskort, vi är båda trötta på våra kroppar. sen behövs det väl en del ansträngning när det gäller kosten och matvanor oxå, men vi ska väl fixa det, får ha nån dag i månaden då man får synda.. Vi får se om det blir kort. jag berättar sen, nu ska vi äta frukost o se ut! :D


Min favorit

2008-05-22 23:19:19 Fotografi
» Kommentarer(1) «




Denna var en av favoriterna bland alla sjukt fina bilder jag fick, det skulle visst komma mer bilder imorn sa hon. Madelene du får komma och fotografera oss hur mycket du vill, för attans vad glad jag är för dessa bilder. Tänk va lite vackra foton kan göra en lycklig! ♥

Smakprov

2008-05-22 20:27:24 Fotografi
» Kommentarer(5) «



Kvällen

2008-05-22 19:45:40 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Har verkligen inte vart Williams dag idag, stackarn har dunkat i huvudet 2 ggr idag, först under fotograferingen då tippa han framåt o va inte beredd så då dunka han i huvudet, och nu när han kröp på golvet mot mig, så dunka han i det. Stackars lilla mammas William, men detta är ju bara början på vad han kommer slå sig. Men han blir ju så ledsen :( usch usch . Det gör ont i mitt mamma hjärta då när han är ledsen, då blir jag oxå ledsen.

Har precis lagt William för natten, han va så trött och grinig. Så han sover nog gott. Jag sitter med spänning och stor nyfikenhet och väntar på kortena som underbart snälla Madelene va här och tog idag, jag är sjukt nyfiken. Men hon sa att dom blev bra, så jag litar på henne, lovar att slänga upp några här när jag fått dom :-) hihi..


Torsdag 22/5

2008-05-22 16:03:45 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God eftermiddag!

Idag har det inte alls funnits någon tid för dator. William vaknade vid kvart över 5 imorse, tror ni jag va sugen på att gå upp? Nä, jag skulle inte tro det, men tack o lov somnade han om, och vid 7-tiden klev vi upp ur sängen. Gjorde lite nytta hemma, sen åt han och sen klädde vi på oss för att vi skulle träffa Åsa & Elin :) Vi gick en promenad ner till stan, åt frukost på Espresso House, det va namnam, och det lär göras om snart igen :)

Åsa & co följde med oss hem, för Madelene kom hit vid 13.30 och fotade oss med barnen :) Jätte skoj att hon ville komma, hoppas på att det blev många fina kort på william, och på mig och William :) Hon är verkligen duktig på det här med fotografera, så hon får gärna komma fler gånger, sen är det ju alltid lika skoj att få träffa hennes super söta dotter Linnea :) en riktig liten charmig tjej :) Så håll utkik ikväll efter fotona :)

Nu ska jag vila, William sover, han va super trött, så jag ska passa på jag med. När han vaknar ska jag dammsuga för det hamna en heeel del kaksmulor o sånt på golvet, så går det när man har barn och får gäster :)

William ♥

2008-05-21 22:08:46 Fotografi
» Kommentarer(2) «




Världens finaste kille, eller hur? ♥

Lekt med tant Åsa ;)

2008-05-21 20:03:36 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Det blev ingen hemma dag idag :p Vid 4-tiden messade jag Åsa, och frågade om dom ville följa med ut, men barnen låg och sov så vi knalla bort till dom, då Åsa så snällt bjöd oss på fruktsallad, med goa jordgubbar i. och dom som känner mig vet hur mycket jag älskar jordgubbar. :) Sen gick vi ut och gungade o killarna lekte i sandlådan lite :)

Nu är vi hemma igen, William sover för natten, stackarn va jätte trött, jag har precis gjort dip, som jag ska ha till Grey's Anatomy sen, ska alldeles strax springa ut med Rocky så han får gjort sina behov och sen ska jag lägga mig och mysa i soffan :)

Info

2008-05-21 15:54:47 Tidsfördriv
» Kommentarer(6) «


- Namn
- Ålder
- Bor
- Hur hittade du hit?
- Stammis eller ej?
- Vad gillar du med denna bloggen?
- Hur ofta besöker du bloggen?
- Kommer du besöka den igen?
- Övrigt - säg vad DU vill ha sagt!

Hemma igen

2008-05-21 14:14:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då var man hemma igen, fick gå en sväng på Etage, medans dom fixade med vagnen på Beginners, vi fick en låne sulky så länge, så vi slapp gå och bära på William, gick bara o kikade lite, sen gick vi och småhandlade lite på Ica Maxi, sen blev det lunch från Max idag, så nu har vi syndat med skräpmat den här veckan, inte ofta vi äter sånt faktiskt, men nån gång ibland får man göra det :)

William ligger och sover nu, kan han behöva, sov bara nån timma imorse men inte mer, så han kan behöva lite sömn, Jörgen ska väl snart åka och jobba så då får vi se vad jag och lilleman ska hitta på. Kanske tar oss en hemmadag och bara gosar idag, kan va gott när vi va ute o flängde hela dagen igår.


Onsdag 21/5

2008-05-21 11:30:08 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Dag!
Nu är även min blogg flyttad till Publishme.se, får väl se vad jag tycker om detta, så detta blir första inlägget från den nya plattformen. Vi ska alldeles strax åka till Överby så dom får fixat våran vagn, sen vette tusan vad vi kommer hitta på idag, kanske tar vi oss en lunch ute, det skulle varit gott. :) Nej nu ska jag klä på oss..

Desperate Housewives

2008-05-20 22:22:11 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ååååh, jag skrev ett jätte lång inlägg osså försvann det, Grymt irriterande så jag får väl helt enkelt börja om från början, *morr*

precis kikat på Desperate Housewives, lika spännade och bra som vanligt, dh är ett av mina favorit serier som jag följer =) det och grey's anatomy, i love it ! ;D Kan sitta i flera timmar o titta på det :) hihi.. jag är så glad, på torsdag ska det komma en tjej hem till oss som heter Madelen, och hon ska fotografera mig och William. Skit duktig är hon på att fota , kika in hennes blogg HÄR . Hon tar verkligen hur snygga foton som helst, så sen kommer jag ha massa snygg kort att visa er :)

Funderar på att snart gå och besöka sängen, efter att vi hållt igång hela dagen så är jag ganska trött i kroppen, behöver ett par välförtjänta timmar av sömn, för att orka med morgondagen, då de är nya äventyr som skall hittas på. Fullt av bus och lek såklart. Imorn har vi iaf inte så mycket planerat, en ganska lugn dag förutom att vi ska till Överby och få vagnen fixad ;)

Nej nu lämnar jag er för idag, så får ni ha en fortsatt trevlig kväll :) Den här gången kopierar jag inlägget innan jag publicerar det så jag slipper göra om det en gång till :) God natt ♥


Äntligen hemma :)

2008-05-20 18:35:38 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu är vi äntligen hemma, kom väl hem för ca en halvtimma sen.
Vi har spenderat dagen uppe på Överby, fikat med Linda & Åsa, väldans trevligt :) Barnen trivs ju så i varandras sällskap, lite shopping blev det oxå. Hittade en T-shirt & leggings till mig själv, William ville ha såpbubblor så det fick han. Va även inne och pratade med dom på Beginners (där jag köpt min vagn) skummgummit har ju spruckit lite på våran vagn, så jag skulle komma in imorn så skulle dom byta det :) helt perfekt juu ;D

Nu sitter jag och William här hemma, han sitter och leker här nedanför, så jag passade på att slänga in ett litet inlägg, är ju snart dags för han att sova, om ca 1 timma. Han har knappt sovit nån midddag idag, så det kommer nog inte bli så svårt att få han i säng, sen ska jag käka, bara ätit en fralla på hela dagen. Så ja, det känns i magen.

Tisdag 20/5

2008-05-20 09:30:32 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon! :)

Idag är det verkligen en god morgon! Jag är på ett sånt bra humör så det finns inte!! =) Vet att en del har märkt att jag vart lite nere den senaste tiden, men det har defenitivt vänt, det berodde på att jag inte fick träffa  min älskade Jörgen på ca 2 veckor, iaf inte så mycket som jag behöver, jag är halv utan honom. Jag behöver min dagliga dos utav honom, jag skulle aldrig klara mig utan Jörgen. Men nu när vi återgått till det normala så är jag genast mycket gladare :) Det kanske märks? :)

Idag ska vi som sagt på Fika på Överby :) Ska bli jätte skoj att komma ut och träffa tjejorna, kameran åker med såklart så jag kan fota dom små kidsen ;D hihi. Se om man hittar ngt fint att shoppa med :) U never know ;)

Snart Sovdags!

2008-05-19 22:05:24 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Jaa, precis kollat på ett avsnitt av Våra bästa år, vart nyfiken vad som hände idag, men eftersom jag satt o mata willepille då, så missade jag det, tur man kan ladda ner dagens avsnitt snabbt och lätt :) hihi ^^ Snart borde väl min älskling komma hem från jobbet, men jag funderar starkt på att gå och lägga mig snart, ögonlocken börjar bli tunga nu, plus att det är en dag imorgon med. :)

En rolig sådan, kl 12 ska vi möta Linda & Mio på Överby, för en fika på Briggen, även Åsa & kidsen kommer =) Och som alla vet så älskar jag & William att fika, o tjöta.. haha ^^ Så det ska bli skoj. Tänkte jag skulle kolla om jag kan hitta några fina sommarskor till mig för en billig penning, då ekonomin inte är riktigt fet denna månaden. Men titta kan man alltid göra, det kostar inget!

Promenad med Åsa :)

2008-05-19 19:29:19 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Min helt klart bästa promenadkompis, en väldig kär vän som ligger mig varmt om hjärtat helt enkelt. Kan prata om allt med henne, känns skönt då jag inte öppnar mig för särskilt många, men Åsa har nått speciellt. Sen har hon ju 2 helt underbara barn. Nu har vi varit ute och gått i lite över 2 timmar, och bara pratat massa strunt. Känns skönt att man har någon att göra det med, så varför inte Åsa? :) hihi.

Ska alldeles strax göra ordning William för natten, så ska han få välling o sen är det natti natti, sen ska jag sätta mig o smaska på min chokladkaka, eftersom jag inte fick nån av den vi köpte i helgen så får jag väl helt enkelt köpa mig en egen ;D hhehe ..

William busar med mamma :)

2008-05-19 16:15:40 Videos
» Kommentarer(1) «



Platt byte .

2008-05-19 15:18:34 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är fastighetsskötaren här, han har bytt våran kylskåpsdörr, och håller på att byta 3 utav plattorna på spisen, dom funkar inte helt som dom ska, så nu får vi nya istället ! Skönt det, hoppas dessa ska fungera bra för oss nu. :) Snart är jag klar med tvätten, det sista hänger på tork nu så jag ska ner och hämta det om ca 40 minuter. och snart åker Jörgen till jobbet med :/ så då ska vi ut och gå med Åsa o barnen, kanske stannar så dom kan gunga någonstans.

Måndag 19/5

2008-05-19 10:41:44 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Dagens !!

Jag har sovit ända till kl 9 idag, då var det dags att gå upp kände jag, sovit alldeles för länge, nästan i 12 timmar! hehe, busade med William imorse, han kröp runt o busade som han brukar göra på morgonen, sen har jag och Rocky vart ute på en promenad, skönt när solen skiner så fint ute som den gör idag, tror jag och William ska ta oss en promenad i eftermiddag när Jörgen är på jobbet.

Ska börja tvätta kl 12 med, jätte kul eller inte! Men de är lika bra at göra det så man blir av med smutstvätten. :)

God Natt!

2008-05-18 22:12:17 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Älsklingen kom hem lite efter 7-tiden idag, William blev jätte glad att pappsen kommit hem :) Skrattade o hade sig, sen gick jörgen o william och bytte blöjjan medans jag gjorde iordning vällingen, sen va det natti natti för lilleman, han va så trött så, skrattade åt precis allting! Så han sover så gott i sin säng.

Har tittat på Sanningens ögonblick, att folk kan med och ställa upp på sånt, hade jag aldrig kunnat med. Fan va man hade skämts, av dessa frågor! Nej, ingenting för mig.

Ska alldeles strax gå och göra mig iordning för natten, borsta tänderna o sånt. Imorn är en ny dag och vi har tvättstugan mellan 12-16. Sen får vi väl se vad som hittas på :)



     

Design :)

2008-05-18 16:47:11 Dagboken
» Kommentarer(9) «


Lite pill på designen har gjort idag, Tack AnnMary för hjälpen! :)

Jag och William har inte alls gjort så mycket idag, suttit inne hela dagen har vi gjort iaf. Väntar på att Jörgen ska komma hem nån gång, ingen aning om när det blir. Men snart hoppas jag. Tråkigt att vara ensam nu, William står i sin gåstol nu och blänger på mig och skrattar! haha, han är så underbart söt :) Sjunger för mig gör han oxå, gud vad jag älskar min lilla son ♥ Utan honom, hade inte livet varit något värt..

Funderar på om jag skulle göra nått att äta snart, laga nån middag tills Jörgen kommer hem kanske, ska nog ringa och höra med han, vad han kan vara sugen på ? :)

Vad tycker ni om denna designen?

Söndag 18/5

2008-05-18 09:34:07 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Godmorgon!

Jag har fått lite sovmorgon idag :) Gick upp nu vid 9, William vaknade vid sjutiden, men han somnade om igen, skönt att bara ligga o dra sig lite, hehe! :) Nu har William fått ny blöjja och välling så nu sitter han och leker lite, hur länge det nu varar innan han kryper iväg och busar ;) Han brukar inte sitta på sin filt i värst många minnuter.. hehe.

Idag är de jätte dåligt väder =/ Är jätte kallt ute, så jag tvivlar ju på att vi kommer gå ut  idag. Pappsen har åkt och jobbat så det är bara jag och lilleman hemma, vi får hitta på nått bus hemma istället. Men vi kommer säkert på nått. Nu ska jag gå och äta frukost, för det kurrar som bara den i min mage. Puss! ♥

Tacos kväll :)

2008-05-17 21:07:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja, tacos blev kvällens mat, himmel va gott det va. Så nu är jag superduper mätt i magen!
William kom hem strax innan kl 8, dom körde hem honom så vi slapp hämta, han hade varit jätte snäll sa dom. Han lekte lite på golvet innan det var dags för pyjamas, ny blöjja, o matning som pappsen så gärna gjorde. Så nu ligger lillprinsen och sover. Har precis kollat på ett avsnitt av Las Vegas. En jätte bra serie, tråkigt att det är sista säsongen, fan att dom la ner den serien! :/

Ska strax lägga mig i soffan och mysa med min underbara sambo, som jag längtat ihjäl mig efter nu när han gått kurs! Jag älskar dig Jörgen ♥

Avslappnad

2008-05-17 17:48:27 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ja det blev en hel del mat, och jag fick mig tilltjatat tacos idag :) Jag älskar tacos, det är ju så jävla gott. Man kan äta det hur mycket som helst, iaf jag! :) Sen åkte vi och köpte ett par nya jeans till Jörgen, han shoppar typ aldrig kläder, men nu behövde han det. Dom andra var väldigt trasiga. Kollade en stund oxå när williams kusin Jonathan spelade i klassbollen.

Sen behövde vi hem och vila, både jag och Jörgen va jätte trötta, inte kunnat vila direkt under dessa 2 veckor. Så det va skönt att bara få slappna av lite. Tagit mig ett bad nu med, gud va underbart det va. Jag älskar att vi har badkar så jag kan få slappna av, man känner sig som en annan människa när man kliver upp. Körde lite hårinpackning oxå, mitt hår behöver verkligen sånt.

Nej, ska göra mig i ordning, ska väl snart hämta Willepille :)

Lördag 17/5

2008-05-17 08:47:32 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Grattis Noooorge!!! :)

Ja idag är det ju Norges nationaldag, så då får jag ju säga grattis till Norge! =)
Vi fick ingen sovmorgon idag, William vaknade kl 6, men somnade om till kl 7 sen och då gick hela familjen upp. Underbart att få vakna tillsammans med sin Älskling, det va ju ett tag sen jag gjorde det nu, så jag tvinga han till att klia mig på ryggen imorse, I LOVE IT ! Nu ska vi snart åka till affären och handla lite, kan ju behövas! Sen kanske vi skulle gå o titta på när Williams kusin Jonathan spelar klassbollen.
 
Så nu får jag sluta skriva och klä på mig :)

William Vikström

2008-05-16 21:03:34 Fotografi
» Kommentarer(1) «


image419

William på språng

image420

William leker med Nicko

image421

Åker Lastbil ^^

image422

Blivande Gangster?

Godis är gott :)

2008-05-16 19:50:09 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God kväll ..

nu på eftermiddagen har jag & William varit i stan en sväng, handlade hem lite helg gott. Det blev godis och lite dricka idag som jag kan gotta mig med. Lilleman har ju lagt sig, Stackarn va jätte trött så jag hoppas han ska sova gott och inte vakna allt för tidigt imorn bitti, så nu är det bara att vänta på att våran Älskling ska komma hem.

Blir väl att kolla på tv ikväll, se om man hittar nått bra o se, men det tvivlar jag på. vet ni om det kommer nåt bra ikväll?


Skoj ;p

2008-05-16 13:27:38 Tidsfördriv
» Kommentarer(1) «


Vem:
Saknar du:
 Pappa ♥
Rörde dig sist: William :)
Vill du slå: Många ^^
Kramade du sist: William .
Vill du prata med: Pappa
Skrek du på sist: Jörgen :p
Vill du vara som:  mig själv
Sårade dig senast: vet ej
Vill du bli galet full med: haha, ingen aning ..
Fick du sms ifrån senast:
Jörgen ♥

Har du:
För många vänner:
Nope
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar:  Nej
Någon annan psykisk sjukdom: Nope
Färgat håret: yes!
Några piercings: ja, tungan & läppen
Egen dator: Nej, vi delar
Bra självförtroende: absolut inte!
Varit kär: är kär
Stulit någonting: Japp

Hur:
Går du:
  Normalt?
Svarar du i telefonen: "Hej, det är Marie eller Hallå"
Fördriver du tiden: Sova?
Mycket pengar har du: så jag överlever .
Ofta bäddar du sängen: eh. aldrig ! :P
Ofta städar du: När jag tycker att det behövs
Många stör du dig på: ett par st

Tror du:
Att du kommer bli något:
Det hoppas jag
På rymdvarelser: Nej
Att folk tycker om dig: Ja, några iaf. Annars hade dom väl inte umgåtts med mig?
På ett liv efter detta: Nej
Att du kommer leva länge: Ingen aning


Promenix

2008-05-16 12:06:47 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Imorse när vi satt o lekte så hörde jag hur det knackade på dörren, det va Åsa som kom och frågade om vi ville följa med ut på promenad, det ville vi såklart, hon hade ringt oxå, men eftersom jag är sveriges sämsta människa på att svara i min mobil, och det gick inte ringa på hemtelefonen så fick hon komma upp och knacka på. Det va bara att slänga på William kläder o sen gå ut. Han somnade ganska fort i vagnen och sen sov under hela tiden vi var ute så i nästan 2 timmar :) Nu sitter han och leker o tjoar o har sig, min lilla gosigos ♥

Jag håller på att fixa lunch till oss, sparar väl en tallrik till pappa Jörgen eftersom jag är så fruktansvärt snäll, så får han nått i magen innan han ska åka till jobbet, blir lite stuvade makaroner med korv till :) lätt att laga och det går dessutom fort :) Nej nu får jag gå till köket :)

Fredag 16/5

2008-05-16 08:59:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Äntligen Fredag!

Lilleman vaknade första gången strax innan kl 6 idaq, *Gääsp* men sen somnade han om till kl 8 då jag steg upp och gjorde välling till han, Jörgen hade redan bytt hans blöjja innan han åkte till kursen. Så nu efter vällingen fick jag byta blöjjan igen, eftersom lilla herren hade bajsat, så nu är han nöjd o belåten ett tag till, nu sitter han och leker med sina leksaker så jag passar på att skriva ett inlägg.

Idag är det sista dagen på Jörgens kurs, tack o lov! Skönt att de är över nu, så man kan få ha han hemma lite mer, William saknar ju sin pappa jätte mycket på dagarna, nu när han vart borta från han så mycket. Dock ser vi han väl inte så mycket idag, tror han skulle jobba i eftermiddag, men han får ju träffa sin pappa imorn då iaf :)

Nu är det frukost-time! Jag måste äta, för gud va jag slarvat me det, åt en macka igår o en pan pizza på hela dagen, och det är alldeles för lite!


God kväll ..

2008-05-15 21:51:18 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag har vart dötrött idag =/
Men vi har iaf vart hos Williams farmor idag , gick dit efter att han hade käkat lite lunch, sen har vi varit där hela dagen, jag har vart dödstrött hela dagen idag verkligen. Inte mycket jag orkar med. Hoppas jag har mer ork till saker och ting imorgon, så man får lite gjort.

Imorn är sista dagen på Jörgens utbildning, tack o lov! Skönt att det är över, för vi saknar verkligen honom på dagarna, så tråkigt att inte ha någon hemma att umgås med, visst jag har William, men man behöver ha lite vuxet sällskap. Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, men först måste jag rasta rocky så han får kissa lite ,

God natt!

Torsdag 15/5

2008-05-15 08:17:34 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Gääääääääääääsp!

Jag är trött , i stort sett varit vaken sen kl 6 imorses , Jörgens alarm ringde då, så då vaknade jag. Gick dock inte upp då utan försökte somna om, men det gick inge vidare bra. Har precis bytt blöjja på William och han ska strax få en flaska välling, men jag ska dricka en kopp te först så jag vaknar till. Just nu är jag som en zombie, känner mig som det iaf. Kanske borde äta nåt med, har inte ätit sen igår imorse, fy på mig eller hur?

Nej, men jag tappade matlusten igår av vissa orsaker som jag inte tänker ta upp här. Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på, kanske ska träffa Åsa i eftermiddag om allt går som det ska, denna veckan har det bara kommit massa saker i vägen när vi ska ses, får se om det blir av idag. Annars går vi nog och leker med Liam. :)

Vad ska ni göra idag?

Fick hem en trött William ..

2008-05-14 20:30:58 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Jag har vart duktig idag :) *Tycka* Jag tvättade idag o mellan tvättpassena så städade jag o moppade golvena så nu är det rent och fint här hemma , fritt från en massa hundhår, för tillfället iaf, Rocky hårar ju hur mycket som helst . sen har han fått en fästing till. Han har haft världens otur med det i år. Hur många som helst. Ska köpa sånt där fästingmedel till han när pengarna kommer. Så kanske han slipper dom elaka busarna!

William har varit med sin farmor & faster på Överby och hjälpt dom med handligen. Så han fick nåt gott i magen han med , han hade käkat pommes o smakat på lite beanäissås , o även käkat mjukglass och sina älskade majskrokar , haha han är tokig i typ allt man kan stoppa i munnen :)

Nu är vi hemma och William ligger i sin säng o ska sova , jag ska ha "mammatid" och kolla på Grey's Anatomy . Sen blir det väl lägga sin antar jag , men ska ladda in lite bilder innan det är dags . :)

Jag saknar mig ..

2008-05-14 15:15:45 Fotografi
» Kommentarer(3) «


image416

image417

image418

Det va på den tiden man va snygg , och verkligen kände sig som det .

Ny tvättmaskin =)

2008-05-14 13:49:48 Dagboken
» Kommentarer(5) «


När jag kom hem efter att ha lämnat William , tog jag lilla vovven med ut på en promenad för han behövde få göra sina behov . Sen fixa jag lite med tvätten och gick ner till tvättstugan , då va vaktmästaren där och installerade en ny tvättmaskin *me like* gött med 2 maskiner nu . Går det ju mycket fortare att få sin tvätt ren . Så det är ju perfekt :) Äntligen lite förbättring inom detta bostadbolag , hihi!

Ska snart ner i tvättstugan igen o sen kanske jag ska dammsuga lite om jag orkar ^^ är inte på det bästa humöret idag , vilket jag tycker att jag har all rätt att vara !! Nej nu ska jag inte sitta här och vara negativ utan pallra mitt feta arsle ner till tvättstugan ..

Onsdag 14/5

2008-05-14 09:22:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Halloooj :)

Åh William vaknade vid 4 imorse , helt pigg och låg o tjata , kan ju lova att jag och jörgen inte var direkt pigga på att tjata med honom . Men han somnade om sen efter en stund iaf , så det va la skönt det . Sen vaknade han igen vid halv 9 så vi har ganska nyligen ätit frukost , eller ja han har . Jag har inte så kommit så långt i  min planering .

Om en stund ska vi gå bort till Williams farmor , för han ska vara där några timmar idag när jag ska tvätta . Så då kanske jag skulle passa på att ta en sväng med dammsugaren när han ändå inte är hemma , så kanske man kan få lite nytta gjord , nej nu får jag ta lilleman innan han river hela lägenheten :)

Träd till barn som föddes år 2007

2008-05-13 20:52:37 Dagboken
» Kommentarer(5) «


God kväll :)

Idag har jag och William vart nere i stan , skickade tillbaka ett paket som pappa Jörgen fått , men inte ville ha kvar . Sen tog vi oss en korv och mos på torget som vi delade på . Myspys! :) William är ju så tokig i mat så då får jag så snällt dela med mig . hihi . Sen åkte vi upp till Björndalen då dom hade planterat träd för alla barn som föddes år 2007 . ca 550 barn föddes ju i Trollhättan under -07 . Så alla barn fick ett diplom o sen bjöds det på glass.

Vi träffade Emelie & Linus där uppe , jätte kul o se dom . Jag & Emelie gick i föräldragruppen tillsammans sen var vi beräknade nästan samtidigt , jag den 8:e & hon den 12:e . Fast ingen av våra gossar kom på beräknat , linus kom den 18:e och Wille den 24:e . Så det skiljer inte många dagar på dom små . Dom skrattade så gott ihop våra killar! Får bli att träffas nu i veckan och ta en promenad :)

Nu ska jag kolla på ett ännu efterlängtat avsnitt av Desperate Housewives :)

Tisdag 13/5 - Grattis Erik !

2008-05-13 09:26:38 Dagboken
» Kommentarer(3) «


HejHej :)

Gick o la mig tidigt igår , för en gångs skull . samtidigt som min underbara sambo . :) Ska nog fortsätta med att lägga mig tidigt . Imorse vid halv sju vaknade lilleman , då stog han upp och ropade , så jörgen tog han och bytta hans blöjja , sen somnade han om efter en stund , och vi gick upp vid 9 , då han fick en flaska välling . Så nu görs det inte mycket , jag njuter av en kopp te , o William leker o har sig .

Ingen aning vad vi ska hitta på idag , kanske tar en promenad i eftermiddag , annars har vi inget planerat faktiskt .

Grattis till Williams kusin Erik som fyller år idag !

William Busar :)

2008-05-12 20:17:34 Fotografi
» Kommentarer(4) «


image413

Leker med dammsugaren

image414

Va glad man kan va då

image415

Man blir hungrig av att busa massor


Måndag 12/5

2008-05-12 09:42:24 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Morrn!

Jag är så trött och seg idag så jag vet inte vad .. Vi gick iaf upp idag strax efter 9 . William vaknade första gången lite runt 7 tiden , så pappsen han få byta hans blöjja medans jag låg o somnade om i sängen ^^ så han fick sin välling och nu sitter han och leker , ska väl strax göra mig lite frukost och sen leka med min bråkstake till son .

Eftersom han kommit på att man kan ställa sig upp själv så har jag inte många minuter jag kan ta det lugnt man får ju passa på honom hela tiden så han inte ramlar , eftersom han släpper taget om bord eller va det nu är han står emot . Ja dom växer upp fort dom små :)

Jag saknar dig Storebror <3

2008-05-11 22:15:36 Fotografi
» Kommentarer(0) «


image412

Söndag kväll

2008-05-11 22:03:57 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Jaha då sitter man här en söndag kväll ..
Inte gjort alltför mycket idag , mest slappat och tagit det lugnt .. Skönt att ha såna dagar med att man inte behöver göra så mycket . Men imorn börjar jobbiga veckan igen , då jag ej kommer se Jörgen så mycket igen . Eftersom kursen hans fortsätter . Men det är ju bara denna veckan ut tack och lov .

Nu ska jag göra mig en kvällsmacka o lägga mig i soffan , jag mår inte så bra ikväll . Känner mig jätte deppig och vill bara gråta o ha mig . Men det vill jag inte , får sån äcklig huvudvärk efter att jag gråtit . Vet inte , men jag känner mig så jävla ensam , :(

Söndag 11/5

2008-05-11 10:02:04 Dagboken
» Kommentarer(6) «


God Morning Sunshine! :)

Har sovit ganska gott inatt , förutom att vi haft en flugeljävel som flugit omkring i sovrummet hela natten , kanske dock inte lika underbart , utan mer aningen jobbigt . men men .. William har iaf sovit gott och det är väl huvudsaken iaf . Glömde berätta igår att han slog sig igår , fick bordskanten mot huvudet :/ Stackarn blev ju jätte rädd , och det kan jag förstå! för det blev mamma & pappa oxå! Men vi kylde ner bulan , och nu är det bara ett märke . :)

Ska väl inte göra så mycket idag , kanske går ut en sväng i solen .. Annars blir det nog att bara ta det lugnt och njuta av varandra , för imorn börjar Jörgen kursen igen , och då ser vi sådär lite av varann igen , men nu är det ju bara 1 vecka kvar , sen är han utbildad ordningsvakt om han klarar provena! Och det hoppas vi ju att han ska göra ..

Stal detta av Lily hoppas det inte gjorde nått .. :)

Vill ju veta lite om er läsare , så släng in en kommentar med info om er ! :D

- Namn
- Ålder
- Bor
- Hur hittade du hit?
- Stammis eller ej?
- Vad gillar du med denna bloggen?
- Hur ofta besöker du bloggen?
- Kommer du besöka den igen?
- Övrigt - säg vad DU vill ha sagt!

Grill Time!

2008-05-10 19:35:07 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vi är hemma nu , har vart i lekparken med Åsa och hennes familj , åt en jätte god sockerkaka o kakor . Och barnen lekte med varandra . och vi andra satt och solade oss lite . Nu har vi precis satt på grillen och ska grilla lite kött , till köttet blir det god klyftpotatis . Jörgens bror skulle komma bort oxå o käka , gott när man kan lyxa till det lite på helgen :) Så snäll han är  min underbaring som ville grilla :)

Nu har vi grillat och jag är jätte mätt :) haha . William fjäskade till sig lite potatis av sin farbror , :) Snart ska vi se på Las Vegas o lilleman ska få gå o lägga sig ! :D

Lördag 10/5

2008-05-10 10:02:28 Dagboken
» Kommentarer(9) «


God Morgon!

Ingen direkt sovmorron idag , Lilleman vaknade tidigt , fast jag har mest legat och halvsovit hela tiden , han ligger ju ändå och leker i sin säng när han vaknar så det går nog ingen nöd på honom .
Nu ligger han o ska vila lite , man ser att han gnuggar sig i ögonen och det brukar oftast betyda att han är trött , vi får väl se om han somnar eller om han bara ska ligga och gosa lite :) Jag vet inte alls vad vi ska hitta på idag , men en sväng ut i solen blir det nog allt ^^

idag är det Engla's begravning och den kommer sändas på SVT , jag tycker det är sjukt att man vill sända sitt barns begravning och skulle aldrig falla mig in att göra det . Begravning är nåt för familjen och nära anhöriga inte nåt för hela svenska folket . Jag kommer inte titta på hennes begravning , kommer DU?!

Fantastiska Fyran ..

2008-05-09 22:56:14 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vi har sett 2:a delen till den ikväll och haft det myspys . William somnade i vanlig tid efter vällingen och nu ska vi gå och lägga oss , vi båda är jätte trötta , jag är verkligen trött efter att ha suttit ute i solen hela dagen , så god natt!

Fredag 9/5

2008-05-09 10:33:13 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tjooohoo :)

Idag hade älskling lite sovmorron så jag fick mysa lite imorse , det va längsen nu ! :) William vaknade så klart av att han hörde att pappsen var vaken och då ville han pussas och kramas . Sen somnade han om en stund o jag kunde sova vidiare , lat som jag är ^^ haha ..

När vi gick upp fick William lite välling eftersom det kurrade i hans lilla mage . och sen ringde jag tant Jessica o prata lite i teleföön , pratar iof fortfarande . Nått kul ska man ju få göra på morronen , o nu ska Willepille sova en liten stund till , sen får vi se vad som händer . Kanske går ut en sväng sen eller ngt .

Nu ska jag försöka få ngt i magen , hej svejs!

Älskipälski är Hemma!

2008-05-08 21:00:02 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är vi oxå hemma igen .. HAHA , det är inte mycket man är hemma när solen skiner ute . Vi gick iväg i förmiddags efter att William ätit o sovit till hans farmor och hälsa på faster med , han är ju helt tokig i henne . Ja så man ser ju att han tycker om henne jätte mycket :) Satt ute i solen o William & Liam lekte som bara den .

Sen ville William gå in och sova , så då tog jag med mig Liam till affären så gick vi och köpte oss varsin glass ;D
Annars har vi inte gjort så mycket idag , pappsen kom och hämtade oss hos williams farmor . och nu sitter vi hemma , ska strax sätta mig i soffan och ha lite mamma pappa mys . det är inte så ofta vi ses nu när han går utbildning så skall inte sitta framför dumburken hela kvällen . Hejs!

Ut i solskenet :)

2008-05-08 12:59:20 Dagboken
» Kommentarer(2) «


William är påklädd , väskan packad och jag är oxå klar . Så nu ska vi gå ut i solen , kanske gå bort o köpa oss en glass och ut och leka i det fina vädret jag och min prins! ♥ Får se när vi kommer hem , men det blir nog i eftermiddag eftersom Jörgen inte ska jobba idag så då vill vi umgås lite med honom :)

Torsdag 8/5

2008-05-08 10:00:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn Morrn!

Pigga familjen? Hell no .. Willepille vaknade i vanlig ordning när Jörgen gick upp så han låg o ropa på pappsen lite innan han skulle åka så dom fick pratat lite iaf , sen somnade vi om en stund till tills vi gick upp vid 9-tiden o William fick sin välling , o sen ringde min älskling Frida .. , jag saknar dig jätte mycket och önskar att vi kunde ses ♥
Nu sitter jag o får i mig en macka och lite nyponsoppa så jag klarar dagen , William sitter o leker o är allmänt tyst , haha ! Ska väl klä på oss om en stund och gå ut och gunga lite eller nått . Inne orkar jag inte sitta hela dagen :)

Familjen Trött

2008-05-07 22:31:50 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hela familjen ligger och sover .. Jörgen kom hem vid kvart i 10 , tog sig lite att äta och sen gick han och la sig .. Jag längtar tills dessa 2 veckor med utbildningen är över , så jag kan få träffa min sambo lite , för det kan jag lova är inte mycket av den varan just nu :/ Jag hatar det ! Det ska bli skönt när den tar slut på fredag nästa vecka .

Ska nog snart gå och lägga mig jag med , jag ska bara gå ut med Rocky innan så han får kissat lite granna , kan ju vara skönt att ha gjort det för natten . Funderar på om jag ska äta nått innan jag sussar kudde , nej detta blev bara ett ytterligare meningslöst inlägg!

Prinsen är hemma ..

2008-05-07 20:18:33 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Gick och mötte dom utanför , åh min prins blev så glaaad när han såg sin mami , han ville komma upp med en gång , o tjöta mamma , mamma , mamma o armarna upp i luften . Åh blir man inte lycklig då? ♥

Så vi bytte blöjjan när vi kom upp o satte på pyjamasen och sen satt han på golvet och lekte medans jag gick o gjorde vällingen o han somnade bums! Så nu har jag vart nere och hämtat sista tvätten , ska bara lägga in den oxå . Sen blir det slappning i soffan framför ett efterlängtat avsnitt av greys anatomy . :)

Det gör så ont ..

2008-05-07 18:24:31 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(1) «


Låt mig få gråta - det gör så ont
Be mig inte glömma - det vore att förneka
Säg aldrig att tiden läker såren - skorpan rivs lätt upp
Be mig inte vara stark - jag har förlorat allt
Hjälp mig att hitta meningen - jag finner ingen
Säg inte att du förstår - om du aldrig själv drabbats
Ord är överflödiga - räck bara ut en hand

Utmaning

2008-05-07 14:51:08 Tidsfördriv
» Kommentarer(2) «


SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

DIG:
1. Hur lång är du ? 1,62
2. Vad vill du bli när du bli stor? barnmorska :)
3. Vad pluggar du ? Ska börja läsa upp mina betyg till hösten
4. Har du långt hår ? till skuldrorna
5. Vilken hårfärg har du ? Ljus blondt
6. Sminkar du dig ? Det händer
7. Har du haft sex senaste månaden? Ja
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? svarta
10. Har du kysst någon idag ? Nej

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ?
Nej , pappa är död
2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? just nu mamma , eftersom hon är den i livet
3. Hur många syskon har du ? 6
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? ja ja sluta tjata!
5. Vilken mat lagade din pappa senast ? tror det var fiskgratäng
6. Hur många ställen har du bott på ? 5
7. Vem i din familj stör du dig mest på? ingen
8. Vilken familjemedlem är snällast ? haha det säger jag inte
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? träffade min bror för 2 veckor sen typ

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ?
i måndags
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Frida ♥
3. Har du kysst nån kompis ? Japps
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? Njae
5. Vem har du varit kompis med längst ? Jeanette heter hon ..
6. Vem känner dig bäst ? Jörgen & Frida
7. Längsta tid du varit osams med en kompis ? 3-4 år
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? ja
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? haha, verkligen inte!

KLÄDER:
1. Vad har du på dig nu?
linne & shorts
2. Har du bytt om idag ? Ja
3. Favorittröja ? Allt e fult typ ^^
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet ? Naket? ;)
5. Har du gett bort kläder nån gång? Ja
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång ? Alltid
7. Har du handlat kläder via internet ? Ja
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång ?
9. Fulaste plagget andra könet kan ha ? Linne.
10. Vad använder du för skor ? gympa

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? Ja då
2. Klä dig annorlunda ? beror på
3. Vara dig själv ? Ja !
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? No way!
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? HAHA JA ! ;D
6. Pierca dig ? Jajjamen!
8. Ha sex på offentlig plats ? Nä .. 
9. Vara omogen ? klart
10. Äta småkryp ? aldrig.

SKOLAN:
1. Vad heter din skola ? --
2. Vad heter din favoritlärare ? --
3. Vad är ditt favoritämne ? engelska
4. Snyggaste läraren på skolan ? --
5. Har du bra betyg? --
6. Tråkigaste ämnet ? matte
7. Har du skolkat mycket senaste året ? --
8. Har du fuskat på prov ? aa
9. Hur tar du dig till skolan ? --
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när du vart i skolan ? ne



1. Vet du vem FATO är ? tror inte de
2. När tuggade du tuggummi senast ? kommer inte ihåg
3. När var du på semester senast ? Semester?
4. Vilken färg är det på din tandborste ? blå vit
5. Är ditt hår tråkigt ? aa, jag tycker det iaf
6. Vad har du för påslakan just nu ? vita med gråa hundar på
7. Vem såg dig naken senast ? Jörgen
8. Hur ofta duschar du?  Så ofta jag kan
9. Gillar du BUBBEL ROLLER ? Va är det?
10. När ska du gå och lägga dig  Ikväll ? Blir väl runt 23


Mammas lilla kille , ute på äventyr .

2008-05-07 13:41:02 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Lillplutten somnade sen igen , och jag fick väcka han när hans faster kom för att hämta honom . Han ska vara med henne under eftermiddagen då jag börjar tvätta om en stund , =/ Hade hellre varit ute och lekt med William än att sitta inne och tvätta , men jag får ta mig en fika på balkongen så jag får lite sol på mig .

Nu ska jag väl fixa nån lunch till mig , och byta sängkläder i sängen :)

Onsdag 7/5

2008-05-07 10:18:28 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon! :)

Jag & William har tagit sovmorgon idag , vi gick inte upp föräns kvart i 10 , vaknade av att pappsen ringde och väckte oss , annars hade vi nog sovit väääldigt länge . Inte alla morgonar William vill sova så där länge :) Men gud va skönt det är att känna sig utvilad nu ..

Williams faster kommer och hämtar han sen så skulle dom ut och leka , eftersom jag ska tvätta i eftermiddag så kan vi inte vara ute så mycket så då får han leka med sin faster och sina kusiner istället . Hans pappa ska väl ändå jobba i eftermiddag så dom hinner inte träffas heller .

Nu ska jag ta mig en sen frukost ;)

Dagispapper & fika :)

2008-05-06 19:57:29 Dagboken
» Kommentarer(1) «


i förmiddags åkte jag o lilleman ner till stan och gick till kommunhuset för att lämna in hans ansökan för dagisplats , så vi iaf står i kö till det , har ansökt om att jag vill ha in han i September , skrev det som önskemål iaf . Sen var det ju meningen att jag skulle hämtat mina betyg med , men när jag ringde så skulle dom prombt skicka dom med postförskott , och ta extra betalt för det , när jag kunde komma och hämta dom , gött irriterande . Måste iaf ha dom senast fredag , annars kan jag inte söka till komvux .

och sen gick vi hem till tant jessica och lekte med liam . William och liam trivs verkligen ihop , man ser hur kul dom har . :) så det är skoj . vi kom hem för en liten stund sen och lilleman var så trött så ögonen gick i kors på han , så han somnade med en gång .. om en timma ska jag kika på desperate housewives , men nu ska jag kika på våra bästa år ;D hejs!

Tisdag 6/5

2008-05-06 07:28:57 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon!

Jag är uppe med tuppen idag igen , haha! William sover fortfarande , han vaknade när pappsen skulle åka till kursen men så fick han sin nasse o då somnade han om igen , jag kunde dock inte somna om så det va lika bra att gå upp då , gick och gjorde mig en kopp med te som jag hade tänkt att piggna till av . 

Idag ska vi åka till min gamla skola för att jag måste hämta mitt betyg från 8:an , så jag kan lämna in min ansökan till komvux , även lämna in ansöknings papprena om dagisplats till William! Så det är gjort , jag glömmer alltid bort det , så lika bra att ta tag i det idag .. Det är väl våra planer för dagen .. 

Nu blir det frukost! 

Natti Natti ..

2008-05-05 23:02:36 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jörgens bror Peter har precis varit här och lämnat lite stuffs , bla Jessicas busskort .
Så nu kan jag gå och lägga mig , ska ju åka till min gamla skola imorn och hämta mitt betyg som jag behöver för att söka in till komvux , ska nog passa på att lämna in dagisansökan med . när jag ändå är i stan ..

Nu blir det sängen , god natt !

Gunga :)

2008-05-05 21:30:52 Fotografi
» Kommentarer(1) «


image411

Willepille älskar att gunga ;D

Tröttare än korv ..

2008-05-05 20:46:06 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja då sitter man hemma igen för första gången sen i förmiddags ..
Vi gick ju som sagt hem till Åsa en kortis , hann inte vara där så mycket innan vi skulle möta Elin utanför . Sen följde vi med Åsa för hon skulle hämta Thea på dagis . Sen traskade vi ner mot stan , mot lekparken där vi skulle möta upp karin och denver . Barnen lekte , gungade och lekte i sandlådan o vi fika tokiga mammor fikade :)

Sen gick vi en sväng inne i stan o kikade lite , o sen hemåt .. fast vi träffade på Williams faster/fadder Jessica så vi följde med henne hem istället o sen gick vi upp en svängis till willes farmor o farfar så fick han leka lite där , sen gick vi hemåt , o william kramades lite med pappa och sen fick han gå och lägga sig o sova .

Så nu sitter jag här och ska väl gå o göra nått att tugga på , jag har sånt sockersuuug så det finns inte . Men eftersom jag ska stå emot o bara äta sött på helger (kan väl hända att den slinker ner nån bit under vardagen) men inte idag och inte nu :p

Lekparken ..

2008-05-05 10:09:31 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nu ska vi alldeles strax knalla iväg hem till Åsa , o sen blir det pallra oss ner till stan o gå och leka i lekparken , när vi kommer hem det vet jag inte , ska väl vara ute så mycket som möjligt om vädret tillåter , är vi hemma saknar vi bara Jörgen ändå så lika bra att vi har något att göra , men vi hörs när vi kommer hem :)

Måndag 5/5

2008-05-05 07:27:47 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Godmorgon!

Här har vi i familjen varit vakna sedan kl 6 *Gääääsp* Willepille låg o snackade med puh då ;) Så pappsen tog han och bytte blöjja o la sedan tillbaka han i sängen , tror dock han somnat nu igen , men jag kan inte sova nu mer :/ Usch jag som vill , men men .. jag får la fördriva tiden med annat tills han vaknar igen och vill ha en flaska välling .

Jörgen har iad åkt till sin utbildning nu , vilket betyder ensamma veckan för oss här hemma :( Vi ska till lekparken idag , men vädret ser inte alls bra , så jag hoppas det spricker upp annars är det inte så kul att sitta ute och fika . Nej håller detta i sig så stannar vi nog tom hemma .. Eller så åker vi och hämtar mina betyg istället som jag har planerat att göra imorgon..

Nu ska jag iaf dricka upp min kopp med te , vad ska ni göra idag?

God Natt Bloggen!

2008-05-04 22:44:16 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu har jag tänkt att gå och börja göra mig redo för natten med llt vad det innebär . Behöver få sova några timmar innan det är dags att gå upp igen , men vet ju aldrig när det behagar lilleman att vakna , förhoppningsvis slipper han vakna av att Jörgens alarm på mobilen ringer imorn . och om han nu gör det så hoppas jag att han somnar om .

God natt kära läsare , vi hörs imorn ..

Gladfiis <3

2008-05-04 21:52:09 Fotografi
» Kommentarer(1) «


image410

Lite handling ..

2008-05-04 21:46:52 Dagboken
» Kommentarer(0) «


När Jörgens pappa kom för att lämna bilen , så fick han köra mig till affären först var tvungen att ha lite mjölk och matburkar till William . Sen blev det en påse med majskrokar till lilleman då han är tokig i dom , och bra att ha med sig när man är ute och fikar :) hehe .

Ja usch , jörgen börjar sin utbildning imorn :/ Jätte kul för honom då han velat göra detta såååå länge , men vi har inte haft råd , då utbildningen kostar nästan 10.000 kr . Men nu hade vi det så han kunde göra den , men för min egen del tycker jag inte alls att det ska bli kul , för utb är från 8-16 o sen efter det ska han jobba lite , så vi kommer inte se röken av honom den här veckan , det blir bara jag och William ..

Imorn ska vi iaf leka med Åsa & Elin , och deras barn .. vi ska gå ner till stan till lekparken och leka .. Eftersom pappsen ändå inte är hemma så får vi aktivera oss så mycket som möjligt med saker att hitta på ^^ heheh ..
Så imorn hoppas vi på strålande solsken , det har iaf jag beställt .

Min lilla familj ligger och sover , det är bara jag som är pigg och alert , som sitter uppe . Ska väl hålla mig uppe iaf en timma till , ska väl kika om det finns nått på TV att se med .. Nej nu ska jag plocka här hemma som jag alltid gör på kvällarna , städa upp efter William .. :p

Räkmacka på SlussCafét ..

2008-05-04 16:26:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja i förmiddags så traskade vi bort och hämtade Willepille o då stog han på balkongen o sket så jag fick byta hans blöjja det första vi gjorde , hehe! Sen blev det att gå och möta Åsa med familj och Jörgens bror Patrik följde även med . Ååååh det va så gott med räkmacka , guuud va jag längtat efter det , jag älskar ju verkligen skladjur , Mums!
Finns ju inget goare , sen busade vi ju såklart med Thea & Melwin , våran favvisar såklart :)

Sen blev det att traska hemåt , skönt när man kommer hem och får slappna av lite . Även om det är super kul att ha saker att göra . Så nu blir det väl slappning resten av kvällen , Willepille ligger och sover i vagnen , får la se när han vaknar , men han var så trött och grinig så han sover nog en stund får vi hoppas. :)

Nu ska jag lägga mig o vila lite medans jag kan ^^

Söndag 4/5

2008-05-04 11:04:14 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Sovmorgon!

Jaaapps , det har det vart här hemma , fast min underbara sambo kom och väckte mig vid 10 med lite pussar och kramar , kan man bli väckt på ett bättre sätt? Nathalie och Willepille var ute o gick tiiiidigt imorse på musikens dag! Usch för att vara ute så tidigt och gå så långt . Vi ska snart gå och hämta honom för att möta upp åsa med familj och gå ner till slusscafeet och ta en härlig räkmacka! ;D Gud vad jag har längtat , var ju inte alls där förra året så nu behövs det verkligen .

Jag har saknat min lilla kille jätte mycket och nu längtar jag ihjäl mig efter honom .. Nu ska jag gå och klä på mig! Puss!

Saw IV

2008-05-03 23:21:31 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Det kom ingen liten kille hem till mamma idag , han sov över hos sin faster för dom ska ut o gå kl 7 imorn bitti på musikens dag , så då fick han stanna över natten , han kom hem med faster såklart och hämtade lite blöjjor och kläder o sånt , och pussade mamma och pappa godnatt ! Fast nu saknar jag min lilla kille JÄTTE mycket .

Mådde dessutom apa innan , va mycket därför han fick sova där med , mådde så illa :/ Men efter att jag fått i mig lite mat som min älskling så snällt gjorde iordning så mådde jag lite bättre , sen la jag mig o soffan och såg att Saw IV kom på TV1000 , så den har jag kikat på , rätt läskig film .. Jag har blitt så himla blödig efter graviditeten , gråter för minsta lilla , likaså till filmer , och ser jag nått läskigt på film så kan jag bli jätte rädd , visst är jag töntig?

Vi ska väl gå och lägga oss om ett tag , och imorn ska vi ta oss en välförtjänt sovmorron båda två! Älskipälski är ledig från jobbet imorn dessutom , skönt att få en dag med min favorit ♥ Inte så ofta man har det numera , eftersom han måste jobba så vi har tak över huvudet och mat på bordet!

Nu ska jag gå och vara social med min underbaring ♥ God Natt!

En moders kärlek ..

2008-05-03 18:27:35 Fotografi
» Kommentarer(5) «


image409

Går inte beskriva ♥

Barnledig & Tvättstuga ..

2008-05-03 16:49:04 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Har hållt på att tvätta nu i cirkus en timma! Tråkigt men tyvärr ett illa måste , vi behöver ju ha rena kläder . Nyss kom Williams faster Nathalie & farfar Göte och hämtade honom , så jag kunde få tvätta i lugn och ro samtidigt som Nathalie ville vara med sin brorson . Så klart får hon det , vet ju att han har det bra i hennes sällskap . Sen får han komma ut lite , då jag inte orkat gå ut idag med sveriges mest jobbigaste huvudvärk enligt mig själv . Tog en superduper äcklig treo innan :/ Blääääch !

Men det har börjat avta lite , men trycker fof lite .. Hoppas det försvinner innan kvällen iaf , nu kan jag ju vila lite mellan tvättpassen då lilleman är hos sin faster :) Skönt för han att komma bort från morsan lite med , kan ju inte vara så kul och leka med samma person jämnt , lite omväxling är ju bra! ;D

Hon skulle väl komma med han runt 7-halv 8 då det är dags för min lilla herre att krypa ner i sin säng .

Åh va jag är lycklig att jag har min lilla prins , utan honom vet jag inte vad jag skulle göra! Han är verkligen mitt allt , han och jörgen ♥ , det är ni som gör mitt liv värt att leva , ni är meningen med livet! ♥♥♥

Lördag 3/5

2008-05-03 09:44:05 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon! :)

Pappsen tog lilleman idag igen och jag gick upp strax efter 9 tiden , efter att William legat busat lite med mig i sängen , så då gick vi ut i köket och läste tidningen , william läste såklart oxå , fast han gjorde mest sönder tidningen . hehe , jag förstår inte hur man kan vara så tokig i tidningar som han är .

Pappsen ska alldeles strax åka och jobba ;/ Vilket vi inte tycker är roligt men vi vet ju att han måste , eftersom han ska gå en utbildning nu i 2 veckor och inte kommer kunna jobba som vanligt så för att vi ska få våran ekonomi att gå ihop så måste det bli så här nu :(

Nej nu får jag ta lilleman innan han blir jätte ledsen för att pappa ska åka till jobbet ..

God natt puss från William ..

2008-05-02 22:46:16 Fotografi
» Kommentarer(1) «


image408

Här säger vi i familjen Zetterblad/Vikström god natt ♥
Lilleman sover redan , o vi ska ha mamma , pappa mys nu!

Fint väder ..

2008-05-02 20:27:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jaaaa , det har vart ett helt okej väder idag ;D Efter att William käkat sin lunch klädde vi på oss och gick och hämtade upp Jessica & Liam och traskade ner till stan , stannade på Sibylla för att köpa oss en glass på vägen ner , det är så gott med mjukglass , jag älskar det! :)

Gick och kikade i lite affärer , jag köpte en ny pyjamas till William , en vit med spöken på ^^ Han var super söt i den . Sen efter en stund traskade vi hemåt igen , följde med Jessica hem en stund så pojkarna fick leka , Och nu ligger lilleman o sover o jag sitter o smaskar godis ;D det är ju helg nu så då får man unna sig ^^

Nu väntar jag bara på att min älskade sambo ska komma hem , jag saknar honom jätte mycket! ♥

Fredag 2/5

2008-05-02 09:55:15 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon!

Jag tror bestämt jag har ont i mitt huvud idag med =/ Attans!
Kanske beror på det äckliga vädret som är nu , jag ville ju ha sol idag . Ser ut som att vi kommer få sitta inne hela dagen idag med , usch! Hoppas det spricker upp iaf och man kan komma ut en kort stund iaf , jag måste ha lite frisk luft innan jag dör av huvudvärk .

Jag ska iaf gå ut med Rocky alldeles strax , han har varit lite dålig inatt och spytt 2 gånger , vet inte om han ätit något han inte borde eller varför han spytt . Typiskt han att han alltid ska spy på våra mattor , han spyr aldrig direkt på golvet utan alltid på mattorna .

Nej nu ska jag gå ut o få lite luft ^^

Sweet Dreams ..

2008-05-01 23:06:50 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Nu ska jag gå och lägga mig och krama kudden , och hoppas på att få sova gott inatt o att jag slipper vakna upp med världens huvudvärk . Jag hoppas givetvis att solen lyser när jag stiger upp imorn , så man slipper sitta inne ytterligare en dag , för det är så fruktansvärt tråkigt att sitta inne . Jag vill vara ute och hitta på roliga saker med William .

Vi har precis plockat en fästing på Rocky , o nu ska jag gå och borsta mina bissingar! God Natt ! ..

Det va så gott ..

2008-05-01 20:34:07 Dagboken
» Kommentarer(1) «


.. med pasta sallad så nu håller jag på att göra en till , jag har kokat pastan , stekt kycklingen och nu är det bara grönsakerna som ska i , o det bästa av allt , fetaost. - i love it! Har gjort dressingen med , nu tog jag bara en vitlök i , det blev så starkt med 2 sist . Nu ska jag gå o fixa grönsakerna , detta ska bli gott :)

God Natt mitt Hjärta ..

2008-05-01 19:44:46 Dagboken
» Kommentarer(1) «


william har vart kinkig hela dagen idag , Har jag lämnat han 2 sekunder så har han börjat gallskrika , han skulle vara med sin mamma hela tiden , blir lite påfrestande för mig oxå , då jag inte ens kan gå på toaletten utan att han blir ledsen . Tror det kan vara ytterligare en tand som spökar för mitt lilla hjärta , jag har inte sett nån iaf , men jag har väl dessutom inte tittat så noga heller.

Nu har han precis fått sin kvällsvälling , och jag har lagt han i sängen . Så vi får hoppas att han får sova gott . Idag skäms jag lite , det enda jag ätit på hela dagen är 2 knäckemackor o lite apelsin juice , men jag har inte haft någon matlust idag :/ Tyvärr .. Får väl se om jag äter något innan jag går och lägger mig ikväll ..

William sover middag

2008-05-01 13:45:14 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Han somnade tillslut efter lite bråk med mamma , han behöver ju sova middag , men det tycker inte han att han behöver då det är mycket roligare att vara vaken , men han somnade tillsammans med Nalle Puh! Så vi får väl se hur länge han behagar att sova , 1 timma iaf hoppas jag på . Fast på ett sätt vill jag att han ska vakna så jag får något att göra , för det har jag inte nu , har sådär superduper tråkigt så det finns inte !

Kollade iaf på Aftonbladet nyss , o där visade dom en ritual dom har i Indien då dom kastar små bäbisar från höga torn , ca 15 meters höjd ner o så fångas dom upp av lite tyg ?! Hur kan detta få vara lagligt? Barnen måste ju skada både nacke , rygg och huvud! Det ser man ju bara på SBS , vad det gör med barnen? Nej , jag blev väldigt upprörd då jag såg detta , Fyfan!

Torsdag 1/5

2008-05-01 11:49:25 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Dag!
Jag har sovit tills kl 11 idag! Vilken underbar sambo jag har , jag vaknade med jätte huvudvärk så han tog william och bytte blöjjan o gav han at medans han kom med en huvudvärkstablett till mig :) Sen sov jag vidare till strax efter 11 då det va dags att gå upp tyckte jag :)

Så nu sitter jag här , Jörgen ska alldeles strax åka och jobba så då blir vi ensamma , så tråkigt :( Det blir ingen fika idag heller , eftersom det regnar inte så skoj att sitta på en uteservering o det regnar , så vi får kika på en annan dag när det är bättre väder . Så nu vet jag inte alls vad jag och William ska göra , blir nog bara att vara hemma och mysa o leka hela dagen ..

Vad ska ni göra idag? !