Ont i örat :/

2008-10-31 20:52:23 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Det är faktiskt väldigt synd om mig =/ Jag har sjukt ont i mitt öra, så jag ringde till Sjukvårdsrådgivningen och frågade vad jag skulle göra, så jag fick en tid på Jourcentralen. Hon kollade massor i mitt öra, men det va inget fel, ingen öroninflammation och ingen vaxpropp.. Visserligen va det väl bra, men förstår inte va det är som värker, jag skulle iaf ta ipren mot värken, tur är väl att vi har det hemma. Eftersom apoteken inte öppnar förrän imorn. men men, nu har jag fått klaga av mig lite..

Eftersom det är så synd om mig, så har jag köpt mig en påse godis, så jag ska tröst äta ikväll! haha.. Håller på o tvättar med, fast tvätten håller på att torka nu, så jag ska ner om en stund och plocka upp den. Har lite tvätt här uppe som jag ska vika först, fan va tvätt man har hela tiden, är det inte smuts tvätt som ligger lite här var så är det ren tvätt som ska vikas och in i garderoberna.. Det håller mig sysselsatt iaf..

Annars blir det bara lite myspys med min älskade sambo, som jag hindrade från att gå ut idag, snäll jag är va? Tyckte han kunde vara hemma med mig och hålla mig sällskap, hehe! Så nu ska jag sätta min tjocka rumpa i soffan o pussas lite <3

Fredag 31/10

2008-10-31 13:08:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Sista dagen på Oktober månad, va fort det har gått! Men skönt o komma vidare, =) Ett steg närmare julen så att säga, älskar julen och all dess myspys, hur kul är det inte att gå hemma och "jukstäda" för att sen pynta hemmet med mysiga adventsljus stakar o tomtar o sånt, hur underbart som helst =) hehe. Imorse vaknade jag av att William stog o peta på mig, så då fick jag gå upp o byta blöja, sen knallade vi iväg till dagis :)

Efter dagis gick vi och fikade på Ritz, inte dåligt att jag fått med mig Jörgen på fika 2 dagar i rad! Sen glömde ju jag köpa potatis igår så sprang in o gjorde det på Hemköp.. Sen gick vi hem en sväng, då hade posten kommit så nu har vi ett paket att hämta ut på posten till William, den nya barnkammarboken som vi beställde, samt en ramsbok o en liten snutte =) Får se om vi orkar gå dit idag eller om vi tar det i helgen..

Har precis hämtat William på dagis, han stenslockna i vagnen på väg hem, så nu ligger han och sussar sött i sin säng, jag sitter och funderar på vad vi ska äta till middag idag, är nog lite sugen på ostschnitzel och hemma gjort potatismos :) Tror nog allt jag kan få min kära sambo att äta det med, heh! Annars är det bara mys och slappning som står på schemat idag, ska även skicka in min satans mobil med, för den verkar ha gjort sitt, knappt inte en enda knapp funkar nu, så är det nån som har en mobil att låna mig i typ 2 veckor säg till, annars blir det svårt för er att få tag i mig!

Torsdag 30/10

2008-10-30 16:48:33 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallååå Hallååå..
Jag har faktiskt inte hunnit sitta här o skriva i lugn o ro förrän nu, imorse gick vi o lämnade William på dagis, det va verkligen glashalt ute. Tur man inte ramlade iaf, men det var allt nära ett par gånger, men det är alltid så i den här stan så fort den första halkan kommer så är kommunen aldrig beredda på det. Efter vi lämnat William, gick vi o tog en tidig fika på Ritz, luktar ju såååå gott när man traskar förbi där. Sen lånade vi Håkans bil och åkte o handlade lite, behövde köpa diskmedel samt lite tvättlappar.. Vi köpte lite lotter på Coop, och JAG vann en hink med massa olika gottigott i :) Jag, som aldrig vinner.. men nu vann ja tamejtusan, så nu har vi lite gott att mumsa på ikväll..

När vi kom efter att ha hämtat William på dagis, va det bums i säng för hans del och sova middag! Vi passade på att sova lite vi med, man får passa på när tillfälle ges, hehe! Annars har det inte blitt många knop hemma hos oss, jag har dammsugit Williams rum, och märkte att han inte längre verkar vara rädd för dammsugaren, innan satt han jämt o gallskrek så fort den där hemska maskinen kom fram, men nu va han tom med mig i samma rum och han sa inte ett ljud.

Annars har Jörgen precis bakat en kaka, Hallonkaka som vi ska fika med sen =) Ska bli kul hur det ska smaka :) Annars blir det nog mest mys idag, kanske blir en liten promenad senare, det är ju allt vi gör numera, promenerar! Men det är ju nyttigt och skönt för kroppen.. Nu ska jag mysa med min familj!

Mammafika hos Linda & Mio

2008-10-29 20:22:52 Marie babblar
» Kommentarer(5) «


William har som sagt varit hemma från dagis idag.. Va jätte skönt att ha en hemma dag med min prins! Men imorn ska han nog få gå o leka lite, han tycker ju det är så kul :) iallafall, efter 13-tiden kom Helen & Dexter och hämtade oss. Sen släppte Helen av sin syster i VBG, o sen startade vi resan mot Brålanda, och vi körde fel, haha! Men så kan det gå.. Vi kom fram iaf, William va lite "trotsig" i början o skulle slå mig hela tiden, och Mio.. Men sen kom han väl mer i balans o va inte så extrem.. William testade Mios hoppgunga, en mycket rolig sak enligt William, men han fattade inte att man skulle hoppa utan han gick runt, runt, runt i cirklar hela tiden. Vi fikade lite med, smörgås och pepparkakor =) Mums! William blev sur när han inte fick äta kaka, utan han fick nöja sig med smörgås.

Strax efter 17, åkte vi hemåt.. William somnade i bilen o vaknade när vi va hemma.. Han hade saknat pappa massor =) Sken upp som en sol när vi kom innanför dörren =) Sen busade han lie o nu har jag precis lagt honom, han va så trött efter dagens bus :) Så nu hoppas jag att han sover gott inatt, och är redo för en ny busdag imorn.. Imorn är tanken att vi ska träffa Nathalie & Pluttis! Får se va vi ska hitta på, annars är det inget på planeringen imorron :)

Ikväll kommer mitt älskade Grey's Anatomy, efter förra veckans slut, kan man inte missa dagens avsnitt, det går bara inte! Tänkte ja skulle göra mig lite kvällsmat tills det börjar =) Nu har ja precis skickat över lite bilder till Helen som jag tog idag =) Både Dexter & Mio blir så fina på kort, 2 små modeller de där .. :) Trivdes verkligen i deras sällskap, skönt när man "klickar" så fort med nån .. =) nej nu ska jag sluta babbla och kika runt lite =)

DEXTER! =)


MIO



Onsdag 29/10

2008-10-29 08:45:24 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon, God Morgon =)
Idag är det "lill-lördag" och vad innebär det? Jo det ska jag ta o berätta.. För det första är William ledig från dagis idag, jag tyckte det blev lättast, så han hinner sova nåt innan Helen & Dexter kommer och hämtar oss. För vi ska åka till Brålanda, hem till Linda & Mio på fika. Ska bli skoj, det va jätte längesen jag träffade Linda & Mio nu, har nog inte setts sen Williams 1-års kalas vi hade, + att det ska bli riktigt skoj o se hur dom bor .

Jörgen får lite "sovmorgon" idag, för han va hemma sent igår. William är rätt snäll ändå.. Nä han är alltid snäll, fast han är aningen busig, just nu sitter han o spelar trumma på sitt rum, han låter inte jätte musikalisk, men låter vackert för mammas öron, hihi! Så jag vet inte alls när vi är hemma idag, Jörgen har ett möte på AF idag som jag måste påminna han om, så han inte glömmer av det.

Nu ska jag sätta mig o leka med bilarna med William, för nu ropar han "Maaaaaaamma OM" så söt! <3

Pinsamt Marie, PINSAMT!

2008-10-28 22:21:37 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Jag är så PINSAM, så det är inte sant.. Alltid när jag kommer till dagis och ska hämta William så tar jag på mig sånna där blåa fula tossor (finns ofta på Vårdcentraler o sånt) Ni vet säkert vad jag menar, satte William i tamburen o gick och hämtade hans ytterkläder, o sen klädde vi på han och gick iväg, när vi kommit 500 meter från dagis, tittar ja ner på mina fötter o börjar apskratta, ber Jörgen titta på mina fötter, och han skrattar nog lika mycket han, jo jag har glömt att ta av mig tosserna, tänk om jag inte upptäckt detta i tid? och gått hela vägen hem med dessa? Fyfan va pinsamt!

Efter dagis vilade vi hela familjen, jag låg mest i sängen o njöt över att bara ligga där med täcket över mig! hehe. Jörgen lagade go middag idag, korvstroganoff =) Mums va det, tyckte William med som mumsade i sig massor. Vid 18 knallade vi bort till Jessika & Hugo, drack kaffe och tjöta skit, så jag lär väl inte somna än på ett par timmar, men det gör inget för då kan jag sitta uppe tills Jörgen kommer hem, efter 12 inatt. Fick en jätte fin overall till William av Jessika som Hugo hade haft förra året. Den satt jätte fint på honom =) Skönt att ha det nu när det blitt lite kallare ute. När jag gick hem va det bara 2 grader ute så jag satte på han overallen så han inte skulle frysa :)

Har precis kikat på DH, lika bra som vanligt =) William ligger o sover, han somnade med en gång efter att han ätit sin välling. Så nu har jag lite "ensam" tid, skönt. Det va längesen jag hade det så nu njuter jag. Behöver vara lite för mig själv ibland. Nu vet jag dock inte vad jag ska hitta på, men det ger sig =)

Tisdag 28/10

2008-10-28 10:15:50 Marie babblar
» Kommentarer(1) «


God Morgon! =) Imorse gick jag upp vid kvart i 8, o klädde på mig, den gamla vanliga proceduren skedde, byta blöja på William o klä på han kläder för att sen bege sig till dagis, det tar ju lite längre tid när man ska fram och tillbaka, men så länge vädret tillåter är det bara skönt att få promenera lite, både Jörgen och Rocky följde ju med oss, när vi kom till dagis skulle dom ha sångsamling som dom alltid har på morronen =) Så William vinkade hejdå till mamma o sen gick han in.

Sen traskade vi hemåt allihop, ska hämta William igen vid 12.. Får hoppas han har haft det bra på dagis, det brukar han ha! =) Sen blir det väl hem och sova, sen vet jag inte vad vi ska hitta på för bus! Men det ger sig, nu ska jag nog ta o greja lite här hemma, nu är det ju ingen som kommer o drar mig i kläderna och vill leka, =)

Hörs sen!

Snart Sovdags

2008-10-27 22:09:23 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag har inte dagen bestått av mycket, William hade vart jätte duktig på fotograferingen på dagis, han skrattade hela tiden :) Det är min kille de, han vet att man ska posa när kameran kommer fram, han är väl van vid mammas fotande hela tiden, hehe! Ätit massor hade han oxå gjort, han somnade med en gång när han kom ner i vagnen, gissa om han va trött? han har nog saknat sina kompisar på dagis när han har varit hemma.. Vi tog en sväng förbi Hemköp på vägen hem för jag behövde inpackning till håret då min är slut, det är jobbigt med tjockt hår vill jag lova, när jag klipper mig nästa gång ska jag tunna ut det lite.. Men när det blir, det får vi se! =)

Vid 14-tiden hade jag ett möte på skolan med Studievägledaren, vi pratade om vad jag ska göra nästa termin, skulle prata med min matte lärare om jag kunde få göra nationella i matte denna termin o även söka in på omvårdnad, förhoppningsvis kommer jag in, och kan utbilda mig tull USKA, det hade varit perfekt! Men vi får se hur det blir, förhoppningsvis löser sig allt till det bästa. Efter mötet cyklade jag hem till Jessica, och hon färgade mitt hår. Så nu har jag ingen utväxt, skööönt!

När jag kom hem hade William precis vaknat från en tupplur och Jörgen skulle laga middag, blev kött, ris och brunsås! Mums! William satt med oss och åt banan. Tyckte han va mums =) Finns nog ingen mat/frukt tokigare unge än våran son =) Sen busade vi ännu mera och sen va det godnatt för Williams del, han somnade superfort idag, förhoppningsvis sover han till 8 imorn, o kl 9 ska han vara på dagis =) Nu ska jag umgås lite med min sambo innan det är dags att gå o lägga sig o sova, ha en fortsatt fin kväll ..

Marie

2008-10-27 18:41:33 Foto - Marie
» Kommentarer(1) «




Fotograf: Christian Berg

Måndag 27/10

2008-10-27 10:00:02 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon kära vänner =)
Imorse gick Jörgen upp med William halv 8 och gav han välling, när jag vaknat till liv ringde jag till dagis och frågade om William fick gå ändå trots att jag är ledig, och det fick han för han går ju ändå bara 3 timmar om dagen. + att dom hade fotografering idag på dagis 8.30 så det va bara att slänga på sig kläder och cykla till dagis. Jag som hatar att stressa så, men imorse blev det verkligen stressigt, nackdelen med att inte ha en bil, hehe! Om 2 timmar ska prinsen hämtas igen, och kl 14 ska jag till skolan o prata med studievägledaren, massa flängande fram och tillbaka..

Men tillsdess ska jag bara slappa.. =) Njuta av tystnaden och plocka iordning lite i lugn och ro, samt betala dom sista räkningarna, såg att jag hade glömt att betala dagisavgiften så det är lika bra att få det gjort =) Bortsett från detta har vi inget planerat idag, får se vad vi hittar på för bus =) hihi..

Äckligt trött..

2008-10-26 21:52:41 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Fullspäckad dag =) efter lunchdags tog vi oss en prommis till ÖB i regnet, eftersom vi inte har någon bil. Köpte en elvisp äntligen, vi har haft en annan variant av de sen innan men nu köpte vi oss en riktig. och sen fick William en söt liten lampa att ha i sitt fönster om kvällarna när det är sovdags så han får lite myskänsla, plus att det inte blir så "ensamt" när han ska sova.. =) Efter det skulle vi på kalas hem till Williams faster Helen, hon fick lite choklad av oss. =)

Efter ett par timmar där gick vi hem, William somnade såklart på vägen hem, trött efter allt ståjj! Han busade ännu mera hemma, men runt 7-tiden kände han att han ville sova! Så jag gjorde välling medans jörgen bytte blöjjan o gjorde han klar för natten. Sen somnade han så gott i pappas armar, finns det nåt mysigare?! William älskar att somna hos sin pappa.. Jag älskar oxå att somna hos hans pappa, hihi <3

Imorn är jag ledig, eftersom jag har lov! Men jag ska ringa dagis när ja vaknat o kolla hur vi ska göra denna veckan, om William ska vara hemma eller om han får gå dom få timmarna ändå? Ska även kolla när det är fotograferingsdags, + att jag ska träffa en Studievägledare imorn, och prata om vad jag ska läsa nästa termin, om jag ska läsa nåt mer än Matte 3! men vi får se vad hon säger imorn, annars är det mys med familjen som står på schemat! =) hehe..

Nej nu ska vi kolla på tv, och jag lär somna i soffan för så trött är jag, puss & kram

Williams Mamma

2008-10-26 17:41:31 Foto - Marie
» Kommentarer(5) «



Söndag 26/10

2008-10-26 08:27:56 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Va fort denna månaden har gått, oktober är ju snart slut! Jisses! Igår kväll kikade vi på Ghostrider som gick på Tv1000.. Gillar den filmen ;) hehe.. Lagade lasagnette gjorde vi på kvällen sen oxå, mycket gott! =) Inatt fick man dra tillbaka klockan oxå, så man får sova en timma längre, men inte här hemma inte. William vaknade ju i vanlig ordning o idag stod klockan på 7 *gäääsp* men men.. upp kom vi iaf, och sitter vilden och leker på sitt rum :)

Idag om det klarnas upp tänkte vi ta oss till ÖB en sväng, och sen ska vi på kalas hos Williams faster. Men jag tänker då inte gå ut o gå, om det ska pissregna, inte det minsta sugen på det.. Så vi får se helt enkelt, just därför suger det att inte ha bil, men what to do? Annars finns de väl inte sådär jätte mycket på schemat idag, vilket är skönt =) Imorn måste jag ringa Williams dagis och prata lite med dom hur vi ska göra denna veckan? Jag är ju hemma så egentligen behöver inte William vara på dagis, men jag tror att dom ska ta kort denna veckan, så jag måste kolla upp vilken dag och så det är så han får vara med på det iaf. :)

Nu ska jag gå o leka med min underbaring <3

Lördag 25/10

2008-10-25 18:39:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då va det lördag kväll.. =) i förmiddags åkte vi till Vänersborg, jag o William tillsammans med Jessika & Hugo =) Det va så mycket folk där så det va jobbigt att vara där, men William fick en bil iaf, och jag hittade ett skärp. Sen tröttnade vi på att gå där så vi åkte till Överby och shoppade istället, MYCKET ROLIGARE! 

William fick ett par nya jeans :) och en jätte tuff tröja med trycket "I'm a monster" , haha! =) Ibland är han ett litet monster, men mestadels min lilla ängel ^^ blev även ett par leggings till mig! Men jag är nöjd. Just nu håller vi på att tvätta massa massa kläder.. Då William fått för sig att skita så jävla mycket på morronen o bajsar igenom blöjan ja då blir det en hel del tvätt, haha!

Ikäll ska vi mysa här hemma, när William gått o lagt sig och se på Dansbandskampen eftersom Date är med.. (Dom vi va o kolla på förra helgen när vi va ute) Jörgen har ju som sagt vart deras busschaufför ett par gånger. Nu däremot ska jag gå o pussa på det bästa som finns i mitt liv ♥ Mina killar!!

Våran älskade bil :/

2008-10-24 15:40:31 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(12) «


Våran älskade bil, är helt total kvaddad! En jävla dåre körde på dom (Jörgens pappa, mamma, lillasyster & lillebror) Dom lånade våran bil för att komma till GBG med deras hund för han ska kastreras, o sen körde en riktig dåre in i bilen.. O bilen är total förstörd, kommer troligtvis bli skroten för den, + att vi inte har nån bilbarnstol vi kan använda längre, för jag sätter då aldrig William i den.. FAN! Va fan ska vi göra? Inte fan har vi råd just nu att köpa en ny bil?! Jag vill bara gråta just nu, Man känner sig så handikappad utan bil o allt.. Våran lilla pärla. Det kommer bara bli skrot kvar av den..

FAN FAN FAN FAN!!!!!  Vad fan ska vi göra nu lixom? Försäkringsbolaget kommer ju lösa in våran bil o sen ser vi aldrig den mer igen! Bye Bye! Usch jag är bara så jävla ledsen just nu.. Slänger in en bild på hur bilen ser ut nu.. Man ser hur den är knäckt i mitten.. :/


Fredag 24/10

2008-10-24 07:37:14 Dagboken
» Kommentarer(1) «


FREEEEEEEEEEEDAG!! =)
Underbart med fredag även om det innebär om jag får gå upp tidigt :/ Börjar 8.20 idag nämligen... Hur segt som helst! Men å andra sidan slutar jag 11.30 idag med, det känns bättre.. Missar jag inte hela dan, får se om Jörgen lämnar William på dagis idag eller om han ska vara hemma idag med, vi får se! Plåtningen igår gick jätte bra, jag va dock aningen spänd och nervös, men det släppte mer o mer allt eftersom, så han fick väl några bra bilder som jag ska få sen när han fixat klart dom :) Ska bli skoj att se.. Får ha tänkt ut lite mer ideer till nästa gång, haha! =)

Sofia kommer o plcokar upp mig innan skolan, så vi slipper gå i regnet! =) Riktigt höstväder nu med regn o rusk.. Jag vill ju ha sol, inte massa regn, då vill man ju bara sitta inne, nejnej.. Idag har vi inte så mycket på schemat, imorn däremot ska vi åka till Vänersborg för att gå på Oktobermarknaden, (man kanske kan fynda några julklappar) Vi får se helt enkelt =)

Nu ska jag däremot gå och sminka mig, och pussa lite på William som är vaken :)

Torsdag 23/10

2008-10-23 12:30:37 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Dag!
Igår hann ja helt enkelt inte blogga, så kan det va.. Vi va iaf hemma hos Sofia så barnen kunde leka, och sen följde dom med hit, :) Sen åkte jag & Jörgen, o William till Biltema för att köpa en grej till bilen, och sen va dagen slut.. =) Tittade såklart på Grey's Anatomy, och vilket jävla slut då?! jaja..

Nu på förmiddan har vi vart i Vänersborg, på rättegång.. Vi va kallade som vittnen både jag och Jörgen, men åtalet blev nerlagt så vi slapp att vittna, kändes ju meningsfullt att sitta där i nästan 2 timmar för att det sen inte ska bli nåt. men men, om 1,5 timme kommer Mia och hämtar mig för vi ska ner till stan, för jag ska bli fotad av en fotograf i studio :) Det blir en ny erfarenhet, har aldrig blivit fotad i studio innan, men det ska bli jätte skoj! =) Alla erfarenheter är ju bra :)

Sen har jag inget mer planerat, blir till att leka med William, då ja knappt inte träffat han på hela dan, han har ju vart hos sin faster hela tiden, nej nu måste ja fixa håret o sminka mig, samt kolla vad ja ska ha på mig :) hihi

Prinsen ♥

2008-10-21 22:26:32 Foto - William
» Kommentarer(3) «



Desperate Housewives

2008-10-21 19:43:07 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Vi har haft en riktig slödag idag.. Inte hittat på nåt alls utan bara haft en sån där, "pussa & krama dag" Wonderful! Älskar våra mysdagar, för det finns inget bättre än att få pussas och kramas med William. Va ute en liten sväng i affären bara och köpte lite bröd, och ströbröd, för Jörgen har fått för sig att han ska ställa sig och göra hemmagjorda köttbullar, tok! Jag har precis gett William vällingen, och pussat han godnatt!

Idag kommer ett av mina favorit program nämligen Desperate Housewives det kan jag ju såklart inte missa. William ska vara hemma från dagis imorn med, och jag hoppas att jag kan gå till skolan eftersom jag inte ska dit på torsdag för då ska vi på rättegång, så är jag inte borta alltför mycket, men det beror helt på hur Jörgen mår imorn om jag kan gå eller inte, men hoppas han är bättre. men men vi får se imorn =)

Nej, jag ska väl se hur det går för Jörgen med hans köttbullar, haha! :)

Tisdag 21/10

2008-10-21 10:35:33 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon! =)
Det har inte vart en rolig natt direkt, William har vaknat många ggr, o sista gången vaknade han och bara gallskrek, gick inte o trösta med bara napp denna gången, så jag tog upp honom och då kasta han sig runt halsen på mig =/ Verkar som han drömt nåt jätte hemskt, för han vägrade att somna om, stackarn! Jörgen försökte oxå, men utan vidare resultat, så efter många försök så gav jag han välling runt 7, och sen tog det ytterligare en stund innan han somnade om, o sov till halv 9, hostar som bara den gör han oxå! Stackars min bebis som alltid ska behöva vara dålig, nu sover han iaf! Hoppas han kan få nån timmes sömn, så kan jag ge mig ut på en prommis med Rocky, Jörgen är ju dålig han med..

Så det blir ingen fika hos Linda & Mio för oss idag =( Jätte tråkigt tycker jag, för jag hade sett fram emot det.. men jag drar inte dit William när han inte är kry o riskera att dom andra barnen blir smittade oxå.. nej nej. William får vara hemma ett par dagar från dagis nu med, så han frisknar till.. Hemska dagisbaciller som ska drabba han jämt! Nej om man skulle klä på sig o gå ut i regnet :/ BLÄÄÄÄ

Unga Föräldrar

2008-10-20 21:22:57 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Fullt ös som vanligt! Svenska provet gick skit, känner det på mig.. Va jätte mycket jag inte kunde, men kan ju hoppas att jag blev godkänd ändå, men det tvivlar jag på, men jag försökte ju iaf, tycker det är huvudsaken och jag gjorde mitt allra bästa, mer än så kan jag inte göra tyvärr. Så jag slutade 1 timma tidigare idag, fick skjuss av en klasskompis hem, skönt att man slapp gå i regnet :) William låg o sov när jag kom hem, så jag la mig o vila en stund ja med, det gjorde under, gud va pigg ja kände mig efteråt :)

Och då va det dags att gå till Öppna Förskolan, för unga föräldrar! Idag va vi 3 mammor som kom :) Trevligt när det inte är så många, man lär känna varandra bättre då, + att man slipper dom här grupperingarna som brukar vara när man går på tex Babyöppet. Jag hade med mig kameran idag så jag knäppte lite bilder såklart :) Imorn ska vi hem till Linda & Mio på fika, ska bli kul o se hur dom bor =)

Annars är det bara vanlig skola imorn, och  dagis för Williams del, som vanligt! Slänger väl in lite bilder sen kanske ;)

Måndag 20/10

2008-10-20 08:11:47 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Mooorgon gott folk =)
Då va det återigen måndag, o jag har ett jävla svenskaprov idag, vet att jag kommer kugga det, det känns så iaf.. Men får göra det bästa och försöka iaf, mer kan jag inte göra, förhoppningsvis klarar jag det ändå, men men vi får se. Borde väl snart göra mig iordning, för William ska snart till dagis o efter det ska jag till skolan :/ Usch ja vill inte gå idag.. Men det är bara att bita ihop, första lektionen har jag matte, hur pigg är man på det då på morronen?  Ne fyy..

I eftermiddag ska jag och William gå till Öppna Förskolan och leka =) + träffa andra barn och deras mammor o tjöta lite :) Ska bli skoj, för nästa vecka har dom inte öppet då det är lov. Tråkigt tycker vi =( men men.. Annars har vi inget planerat idag, tycker det räcker gott o väl.

Nu blir det makeup time!

Veckoslut

2008-10-19 21:45:16 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då va denna vecka slut då :) Och en ny startar, sista veckan i skolan innan höstlovet! =) William har vart super duktigt med sitt gående, han har gått jätte mycket idag, mitt mammahjärta smälter varje gång han ställer sig upp o traskar iväg, hihi! Vi har inte gjort så mycket idag, har vart hemma hos Williams farmor & farfar, sen gick vi och handlade lite på Hemköp, då vi planerade att äta tacos idag :)

William somnade i vagnen på väg hem, så ja lyfte bara över honom till sängen, när klockan va lite efter sex, väckte jag honom så han skulle kunna sova inatt, men det va inte poppis vill ja lova, han va väldigt sur efter det, grinade för minsta lilla, så han ville helst sitta i knät o gosa o fick han inte det, ja då fick nog alla i huset höra på hans vackra stämma. Han har en egen vilja utan dess like, jag undrar vem han har ärvt det av? Vi smällde i oss tacosen iaf, gott vare =) Och efter det fick Jörgen natta William. Nu sover han så gott så min prins! Imorn bär det av till dagis, och jag har skola =(

Imorn eftermiddag har vi planerat att gå till ÖF som vanligt =) Alltid lika trevligt där.. Nu däremot ska jag smaska lite godis, innan jag ska gå och sova! =)

William går :)

2008-10-19 13:20:43 Videos
» Kommentarer(7) «




William går hemma hos sin faster, (Kvaliten är kass, då de är filmat med mobilkamera)

Söndag 19/10

2008-10-19 11:05:30 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Förmiddag!!
Gårdagen va kalas, vid halv elva igår kväll fick vi skjuts till Träffen Båberg, då vi skulle kika lite på Date, (Jörgen känner dom sen innan, då han kört deras turnébuss) Så då ville vi dit och kika lite :) Va trevligt, alla möjliga åldersgrupper där. Allt från 20 upp till 50,60, mycket blandat. Jörgen fotade en del.. Blev mycket fina bilder! Vid halv1 åkte vi in till stan och gick till Sand, trevligt det med! Alla trodde Jörgen var vimmelfotograf bara för att han hade kameran med sig, haha! Det va lite roligt, sen tog vi en taxi hem, och la oss o sov! Dock har ja sovit as kasst inatt, haft massa kramper i magen =/ Gött jobbigt.

William har visst varit lite konstig i magen igår och idag, bajsat jätte mycket så han är jätte röd i rumpan. Men antar att han ätit nått som hans mage inte tyckt om =( Stackars min bebis. Vi ska väl gå bort om en stund och pussas och kramas med våran älskling, saknar han JÄTTE mycket! Alltid lika jobbigt att vara ifrån honom.. Men vet ju att han har det kul hos farmor.

Nej nu ska jag nog ta mig nåt att äta =)

Tvättpass

2008-10-18 17:51:06 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Efter att vi ätit lunch idag, klädde vi på oss o gick till Willys och handlade lite, efter att vi varit där, lämnade vi av William hos farmor, eftersom han ska sova där inatt =) Kommer säkerligen gå galant, sen begav vi oss hem för att jag har bokat tvättstugan mellan 16-20 och Jörgen & John skulle fortsätta laga bilen, så nu är den lagad o klar iaf, vilket känns skönt! Nu ska vi bara ombesikta bilen, och förhoppningsvis går den igenom.

Ikväll är tanken att vi ska till Båberg, men vi får se om vi kommer iväg dit. Jag ska strax ner till tvättstugan och hänga upp den sista tvätten, sen ska det bara torka innan jag tar upp det =) Sen blir det väl att göra sig iordning, fixa håret, som tar timmar att platta typ.. och sminka sig, men det gör jag på 5 min. Sen kanske det skulle komma några vänner hit.

Nej, tvätten va det =)


Lördag 18/10

2008-10-18 09:00:54 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon!
Våran lilla herre vaknade vid 8 som vanligt så Jörgen klev upp och gjorde välling till honom, medans jag låg kvar en stund för att sen gå upp och byta blöja på honom. Nu leker han i sitt rum, med alla sina bilar och bollar. Det är så underbart att komma in till William på morronen, för alltid möts man upp av ett leende, aldrig är han sur när han vaknar, alltid superduper glad =) Hur underbart är inte det då? Att alltid mötas av ett glatt barn :)

Hur det blir ikväll vet jag inte än, vi har inte bestämt oss riktigt än.. Så vi får fundera under dagen =) hehe.. Vart kallt inatt iaf, det syns på gräset ute, och bilarna.. Det ligger frost på marken, Det va nog bara 1,3 + grader inatt, så de känns att vintern är på väg. Hoppas vi får snö detta året iaf. (Jag är inte så förtjust i snö, men för Williams skull hoppas jag det) Så han kan få gå ut o leka i snön, o åka pulka o allt sånt man älskar som barn!!

Nu däremot ska jag göra mig frukost, som jag vet att jag kommer få dela med min son..

Världens finaste Rocky

2008-10-17 21:23:32 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(1) «



Friday Night !

2008-10-17 21:20:04 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Kväll!
Inte hunnit blogga så mycket idag, efter att vi lämnade William på dagis åkte vi till gymmet och tränade, tog det ganska lugnt, gick på gåbandet i 30 min och sen tränade vi lite styrka efteråt. Kl 11 hade vi möte med våran advokat, som ska sköta allt med försäkringsbolaget efter trafikolyckan. Skönt att slippa det och veta att han sköter allt sånt. =) Vid 12 hämtade vi William på dagis, han va lika glad som vanligt att se mamma och pappa. åkte hem så han fick sova middag, somnade redan i bilen på vägen hem, mammas tröttis! =)

När William vaknat, klädde vi på oss och åkte o hämtade hans farfar, o sen vidare ut till Knorren så Rocky fick leka av sig samtidigt passade vi på att fota lite, lägger upp bilder senare! Annars finns dom på min Bilddagbok. (Men ni måste vara medlem för att kunna se mina bilder) Sen fick William vara hos farmor lite, vi åkte hem och vilade.. Va hur trötta som helst! Fattar inte va det är med mig, som gör att jag är så himla trött nuförtiden.. Sen kom John och hjälpte Jörgen med bilen, men dom fick inte iordning på den, så nu får den stå i garaget tills felet är lagat! Så John fick köra oss att hämta William, för han hade stenslocknat stackarn, så nu ligger min prins o sover <3

Annars händer det inte så mycket mer ikväll, vi ska mysa tillsammans framför tv:n! Jag och min älskling, som jag älskar mer än allt annat, <3 Vet inte vad jag skulle göra utan honom.. <3


Fredag 17/10

2008-10-17 08:26:14 Dagboken
» Kommentarer(3) «


ÄNTLIGEN FREDAG! Sovit hyfsat gott inatt, fast fick gå upp vid 5 och ge William nappen, för den hittade han inte så då va han lite ledsen, stackars liten! Ska snart åka och lämna William på dagis, sen har vi funderingar på att åka och träna. Jag är ändå ledig idag, jag tog ju ledigt för att vi skulle åkt till Linköping, men eftersom det blev ändrade planer så är jag ledig ändå =) Så ska plugga lite ikväll tänkte jag, har ju svenska prov på måndag, så det skulle ja behöva plugga till, samt lite matte, som jag avskyr!

Kl 11 ska Jörgen på möte hos våran advokat. Lite frågor han behöver ta upp med honom efter krocken, då Jörgens Whiplash skada kommit tillbaka igen. Annars händer det väl inte så väldans mycket mer =) Imorn ska William sova hos farmor så vi ska få lite mamma pappa tid =) Inte ofta man är bara med varandra när man har barn, så man får göra olika prioriteringar, man får mysa när dom små gått o lagt sig :)

Nej, nu ska jag klä på mig så vi hinner iväg till dagis!

Nytt objektiv

2008-10-16 19:23:08 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallåååå =)
Har änna vart fullt upp idag, efter att vi hämtat William på dagis åkte vi och plockade upp Emma, som va på Willys. Sen åkte vi till Vänersborg för att lämna tillbaka det objektivet vi köpte i lördags, vi va inte riktigt nöjda med det, så vi åkte till Uddevalla sen för att köpa ett annat, ett Tamron 70-300 mm. Och det är vi jätte nöjda med =) Precis vad vi letat efter! =) Sen åkte vi hem till oss och fikade lite, jag passade på att fota Emma lite, när hon ändå va här.. Korten blev ok, men jag blev tyvärr inte riktigt nöjd, men man kan inte lyckas alla gånger, eller hur?

Annars har vi bara varit hemma idag.. Inte orkat med så mycket mer. William va jätte då trött då han inte sovit så mycket idag, så han la sig redan kl 19 idag, brukar lägga han vid 20 annars, men är man trött så är man! =) Vi har bestämt oss för att inte åka till Linköping på intervjun imorn, dels för att vi har ett möte med våran advokat, och för att vi båda känner att vi inte är redo att flytta så långt bort. Inte än iaf, vi fortsätter leta efter jobb på närmare håll. =)

Ikväll är det inte mycket roligt på tv, inte mer än Hell's Kitchen iaf.. Nej nu har jag slut på vad jag ska skriva så jag gör det =)

Fotografering

2008-10-16 17:37:41 Foto - Familj & vänner
» Kommentarer(9) «


 

Modell: Emma Lindgren

Torsdag 16/10

2008-10-16 10:30:10 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Förmiddag! Idag har jag ingen skola på förmiddan utan bara en lektion i eftermiddag! =) Annars hade jag börjat 8.20 idag och det hade jag inte vart alltför sugen på.. hehe! Så gott att man slipper gå upp så tidigt :) Klev upp strax efter 8 idag, och vid 9 lämnade vi William på dagis. Han blir alltid lika glad när han får komma dit och leka med sina kompisar =) Skönt att han trivs så bra där, och vi trivs precis lika bra med personalen, dom är great! =)

Annars händer det inte mycket idag, jag har faktiskt inte planerat nått i eftermiddag! Utan ska nog bara ta det lugnt o mysa med min pluttis =) Pussa extra mycket på honom, hihi.. Fick min tidning idag, "Föräldrar & Barn" så jag ska nog lägga mig och läsa i den lite nu :)

en riktig trött onsdag..

2008-10-15 20:05:37 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Usch jag har vart riktigt trött idag :/ sista lektionen i skolan satt jag med världens huvudvärk o jobba med min grammatik i svenska, det gick inte in så mycket just då, ville bara åka hem o lägga mig och vila då.. men när jag kom hem höll älskling på med maten, kallops.. så jag lekte med William ist som precis hade vaknat från sin middagslur, :) Efter maten la vi oss allihop o skulle vila lite, men det va inte William alls sugen på, förståligt! men mamma och pappa va trötta..

Jörgen kom hem för en liten stund sen, han har varit och hämtat våran hund hos sin mamma, jag o William stannade hemma och busade ist. =) Han satt under databordet och skulle bita mig i fötterna, skit unge! Har även klickat hem ett jätte najsigt underklädes set nu, med inrådan från Jessika =) Mohaha.. Får hoppas det passar ;) William har precis fått välling och medicin, och nu ska han sova.. Fast han står mest i sin säng och säger att han inte ska sova.. haha!

Idag kommer Grey's Anatomy och det missar jag INTE! Funderar om jag skulle göra varma mackor till det o mumsa i mig =) hihi.. Imorn är det torsdag, o det innebär att min första lektion är inställd så jag börjar inte förän 12.30 imorn, hur skööönt är inte det?! Fast inte innebär det sovmorron ändå :p Upp lika tidigt som vanligt, eftersom lillprinsen vaknar då och ska iväg till dagis =) På fredag ska han eventuellt vara hos sin faster när vi ska till Linköping. Nej nu ska jag snoka runt liiite =)

Onsdag 15/10

2008-10-15 08:56:31 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Idag säger vi ett stort GRATTIS till Denver som fyller 1 år! =) Det är hiskeligt va fort tiden går.. Idag är det en ny dag, och det innebär skola för min del, Jörgen har precis åkt iväg till dagis med William, ja ska möta Sofia om en stund och gå till skolan.. idag har jag muntlig redovisning om boken jag läste, hoppas det ska gå bra.. Igår satt jag o gjorde massor i min grammatikbok i svenska, så nu är det inte många kapitel kvar innan jag är helt klar med den! Så jag har alltså lyckats jobba mig ikapp, sen ska jag ta tag i grammatiken i engelska, men den är lätt! Och sen ska jag ta mig i kragen o börja jobba med matten hemma, så jag blir klar med den boken och kan börja i nästa..

Annars händer det inte mycket mer idag, jag har inte planerat nått speciellt idag. Bara umgås med William och leka med honom =) Lite skolarbete ska jag väl oxå hinna med, men det tar jag på kvällen när William gått o lagt sig. Nu däremot ska jag gå ut med Rocky! :) Vad ska ni hitta på då?

Mamma & William

2008-10-14 22:16:05 Foto - William
» Kommentarer(3) «



Anställnings Intervju

2008-10-14 18:41:38 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Det ringde en på ett jobb Jörgen sökt idag, nackdelen är då att jobbet finns i Finspång och det innebär ju isf att vi får flytta dit. Vi ska till Linköping på fredag, då ska Jörgen på anställningsintervju och efter det ska vi titta på en lägenhet om det nu blir en flytt. Jag har lite blandade känslor om det här, samtidigt som att det vore skönt på ett sätt o skoj o flytta, så har jag precis börjat trivas här.. Och om vi flyttar så får vi börja om helt från början, inte bara jag utan även Jörgen.. Men det blir nog bra när vi är där, vi har ju varandra och det är huvudsaken!

Efter att jag kommit hem från skolan, så åkte vi hem till Björn, han va väldigt trött och hade ont. Kan man förstå.. Är ju inte lätt att gå igenom en hjärtoperation. Annars har vi inte gjort så mycket mer.. klockan börjar bli mycket o det är snart dags för William att gå och lägga sig. Jag ska titta på Desperate Housewives ikväll, samt att jag borde plugga lite svenska och matte, främst svenska då jag ligger efter o även matte, för jag måste bli klar med denna boken den här terminen..

jaja, det va nog allt för denna gång, återkommer ikväll med lite bilder! =)

Tisdag 14/10

2008-10-14 08:29:07 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Morgon! Ja orkade upp idag igen. Fast jag har sovit jätte dåligt inatt :/ Legat o tänkt en himla massa.. Kanske inte är så bra när man ska sova så det är nog därför jag sovit så himla kasst, men ja ska allt pallra mig till skolan ändå, ska möta Sofia 9.40 o sen ska vi gå tillsammans.. =) Idag har vi engelska, det ämnet jag känner att jag är bäst på :) Nog det enda ämnet som jag faktiskt inte har svårt för varken när det gäller, läsa eller skriva lr lyssna, prata.. :)

I eftermiddag efter att jag har slutat skolan, ska vi hem till Williams fadder Björn och fika =) Vi skulle åkt dit i förra veckan men då åkte ju William på halsfluss, och då ville vi inte smitta han, snällt va? :p Annars händer det inte så värst mycket idag, William ska snart till dagis, och jag ska till skolan om en timma..

jaja, nu vet ni lite av våra planer för dagen, nu ska jag äta frukooost :)

Snart läggdags..

2008-10-13 21:45:48 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja då var även denna dagen snart förbi.. Efter att vi hade varit på ÖF åkte vi iväg till affären och handlade.. Blev lite annat än bara bröd och mjölk som va tanken från början, det brukar bli så. När vi kom hem va det nästan läggdags för William, så han fick sin välling och medicin, o efter en stund somnade han så sött så, som han alltid gör.. :) Tänkte jag skulle sätta mig lite med min svenska bok om grammatik. Jag ligger lite efter där, så jag tänkte jag skulle ta igen det, kan ju lika gärna passa på nu när jag inte har nått att göra =)
 
Imorn är det skola igen :/ Som alla andra dagar.. Fast snart är det LOOOOOV! Gud va det ska bli skönt!! haha.. Jag har precis varit ute med Rocky så han fick kissa och bajsa, snäll jag är va? :) haha. Imorn har jag inget inplanerat än, vilket är skönt.. Det är jobbigt att vara ute o flänga hela dagarna, även om jag trivs med att ha mycket att göra, så är det skönt att bara få vara hemma oxå! =)

Nu ropar svenskan på mig.. Uäää..

Fotograferade på ÖF

2008-10-13 20:30:06 Foto - Familj & vänner
» Kommentarer(6) «


Jag fotade en riktig skönhet idag när vi va på ÖF, en liten kille på snart 4 månader.. Spana in hans mamma HÄR







Öppna Förskolan

2008-10-13 15:39:53 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Skolan gick bra idag, tiden flöt på helt ok, Fick veta att vi ska ha prov i Svenska "Grammatik" på måndag, får la se hur det går.. Ska givetvis göra mitt bästa, men får se hur det går. Jag tycker grammatiken är den svåra delen i hela kursen. Efter att jag kommit hem, lagade vi middag! "Stuvade makaroner & korv" , väldigt mumsigt! Och snart ska vi klä på oss och gå till Öppna Förskolan, för Unga föräldrar.. William gillar att få busa av sig med dom andra barnen =)

Ska möta Emma & Melvin på vägen och gå tillsammans! =) Tänkte jag skulle ta med mig kameran och fota lite! :) Allt skoj med lite bebisbilder, hihi! I längtan på att våran ska börja gro i magen, det är mycket bebistjat från min sida nu märker jag, stackars Jörgen som får stå ut med det varje dag! haha.. Annars händer det inte så mycket mer idag!

Nu ska jag gå o packa ner det vi ska ha med oss, hörs ikväll!


Måndag 13/10

2008-10-13 09:22:04 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon =) Då va det ny vecka igen.. Vi har precis varit och lämnat William på dagis, det gick så bra så, han blev glad att få träffa sina kompisar igen och få leka :) Tror han saknat dom när han har varit hemma, men skönt att få vara hemma oxå :) Idag börjar jag skolan 10.10 med matte :/ Usch vilken jobbig start på dagen, jag avskyr matte.. Men det är bara att bita ihop, snart har vi ju höstlov o då får jag vara hemma en hel vecka och lata mig :)

Annars har jag mest mensvärk, och det suger.. Jobbigt att sitta i skolan med mensvärk iaf, det är ju en sak hemma.. Men jag får ta en tablett innan jag går, Jörgen ska till arbetsförmedlingen idag med, och lämna in sitt arbetsgivar intyg. Så hoppas vi att det händer nåt på den fronten nu. Så jobbigt de här med att dom varslar från både Saab & Volvo det drabbar lastbilsjobben hårt, inte alls lätt att få ett lastbilsjobb här, men vi får hoppas han hittar ett snart, annars får han väl satsa på nått annat, eller söka mer utanför stan.. jaja, det ordnar sig!

Nej nu ska jag äta lite frukost, så jag klarar mig..

Ny design, IGEN! =)

2008-10-12 22:40:41 Dagboken
» Kommentarer(8) «


Nu har jag ny design igen, även denna gång är det Michaela som varit i farten, men visst blev det snyggt? Älskar den blåa färgen, den är verkligen en riktigt snygg blogg nu, tycker jag! Superduper nöjd! Vill ni ha en snygg design tycker jag verkligen ni ska fråga Michaela :) + att hennes son är gudomligt söt :) .. hihi!

Älskling kom ju hem med pizza, smaskigt va det! Jag orkade ju givetvis inte hela, så den kan Jörgen äta till lunch imorn, det som är kvar. Jag äter ju i skolan.. beroende på om det är nått gott att äta =) Jag måste kläcka ur mig detta nu, det flesta som känner mig vet redan, vi ska försöka att skaffa ett litet syskon till William.. Har pratat om det länge, men nu känns det rätt, jag känner mig redo att gå igenom en graviditet till, jag längtar faktiskt att få göra det, att få bära på ytterligare ett kärleksbarn. Fast först o främst får de ju komma och bosätta sig en liten bäbis i min mage, och det vet man ju aldrig hur länge det kan dröja, men vi jobbar på det iaf =) Vissa har jag märkt är emot det, men som sagt.. Det är vårat val, och för oss känns det hur rätt som helst! =) ♥

Så jag har precis slutat med mina p-piller, eller jag gjorde det i veckan, så nu får vi se när det tar sig! Jag hoppas på att det ska göra det snart :) Ska väl snart gå och lägga mig för natten, så jag orkar gå upp till skolan imorn bitti. Hoppas på en lugn o slö dag i skolan iaf. Orkar inte med massa stress hit o dit. nej nu ska jag gå.

Ha en fortsatt trevlig söndag kväll!

Söndagkväll

2008-10-12 21:00:17 Marie babblar
» Kommentarer(2) «


Har inte gått nå vidare att blogga idag, det har nog vart något fel på blogg.se men nu verkar det gå iaf! i förmiddags va jag ute och gick med Åsa & hennes barn.. Blev bara en snabbis för hon skulle åka och jobba sen, men det va skönt att röra på sig, vi kom hem lagom till att William skulle äta lunch. Efter han gjort det åkte vi till Maxi, för jag behövde köpa tamponger, och till Apoteket för att ha ipren, min bästa vän när jag har mens!

Sen har vi inte gjort så mycket mer, älskling har grejjat med bilen som vanligt :) Sen åkte vi ner till Lilla Edet för att hämta Jörgens arbetsgivar intyg så han kan lämna in det till Arbetsförmedlingen imorron. Imorn är det skola som gäller för min del, och dagis för William =) Sen på eftermiddagen ska vi gå till Öppna Förskolan och leka =) William älskar ju det, så det är bara roligt, plus att jag får träffa lite annat folk :)

Snart ska Älskling åka iväg o köpa pizza till oss, så vi smocka i oss ! =) Mums.. Blir en saftig köttfärspizza, precis som kebabpizza, fast med köttfärs på istället, eftersom jag inte äter kebab.. :)

Söndag 12/10

2008-10-12 08:31:58 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Tiden rusar iväg även denna vecka, och nu är det REDAN söndag, alltså snart dags för en ny skolvecka :/ Annars är det väl inte så mycket inplanerat idag vad jag vet, kanske ska fota en tjej i eftermiddag, (men det är inte helt 100 än) Vi får se. Vi har precis gått upp, Pappsen ville sova lite längre idag, så då får han de, snälla som vi är :) William väckte mig strax innan 8, då ville han ha välling, o ny blöja =) + att han fick sin medicin.. Men nu är han fri från sin halsfluss iaf. Så man kan träffa andra igen. Sköööönt! Jobbigt när man måste isolera sig så från andra, men skönt att han är frisk nu, och han får gärna hålla sig frisk oxå! Nu är vi trött på att vara sjuka..

Igårkväll tvättade jag hela kvällen, skönt när man fyllt upp garderoberna med rena kläder. =) Nu hör jag att William sitter här brevid o skiter, jag både hör och känner lukten! haha.. jaja han får skita klart först så får jag byta på han sen. Nej om man skulle göra lite nytta här hemma kanske ;)

Det finaste vi har !

2008-10-11 21:52:21 Foto - William
» Kommentarer(4) «









Höstmarknad

2008-10-11 19:05:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja det va ju höstmarknad i stan idag, så efter att William ätit lunch åkte vi ner till stan och kikade lite. Va inte så mkt att ha, men vi köpte lite snacks, och kockos toppar att smaska på! =) Jörgen åkte oxå iväg och köpte ett nytt objektiv till kameran, ett 55-200 mm . Så nu har vi 2 st! Det är bra att ha + att vi hittade detta till ett bra pris!

Efter det åkte vi hem och lagade middag, hemmalagat potatismos & ungsstekt falukorv! Det va jätte gott.. Sen gick vi på prommis och fotade lite =) Blev en hel del fina bilder.. William fick gå lite när vi va ute oxå, såklart hållandes i mamma hand då han inte går själv än, men det är på go väg. Nyss gick han från mig till Jörgen 5-6 steg, så han gör ju framgång, han är bara lite feg! :)

Annars håller vi på att tvätta, det ska bara torka nu så jag kan ta upp tvätten sen, snart dags för lilleman att gå o sova, så jag ska gå o plocka undan lite i hans rum =)

Lördag 11/10

2008-10-11 08:52:36 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Då var det även Lördag igen, hääärligt! Jag gillar lördagar, dagen mitt i helgen o man bara kan slappna av, för man vet att det inte är någon skola eller jobb imorn heller (om man inte jobbar helger vill säga) Strax efter 8 gick jag upp och gjorde välling till William, och gav han sin medicin. och bytte blöja.. Så nu sitter han i hallen och leker o är arg på mamma för att han inte får vara i köket och leka. Skitunge!

i eftermiddag har jag bokat tvättstugan, så i eftermiddag vet ni vart ni hittar mig ;) Har inte sådär överdrivet mycket tvätt utan som jag brukar, ett  par maskiner blir det allt! Annars händer det inte mycket, trist väder är det ute, så det blir nog bara hemmamys med familjen! =) Men det tackar jag inte nej till.. hihi! Det bästa som finns är att få mysa med sin familj ♥

Nu ropar William på mig, vill att vi ska spela trumma ihop! :)

Fredagkväll..

2008-10-10 22:15:02 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag har det vart en riktigt seg dag, Jörgen har grejjat med bilen hela dagen och jag och William har bara varit inne och myst hela långa dagen! :) Han är inne i en underbar ålder nu, och vill kramas o gosa jätte mycket, visst sen pillar han ju på allt som kommer i hans väg, men det hör ju till att pilla, o hitta på bua =) hehe.. Jörgen verkar ha fått ordning på våran bil nu iaf. Skönt det.. Jag har tom fått sova middag idag, inte dåligt det.. Även om det inte va så länge så behövdes det idag.. Vet inte alls varför jag börjat bli så trött igen, men gissar att det har med förkylningen att göra.

När Jörgen va klar med bilen, åkte vi till Maxi en sväng, köpte oss lite helg-gott =) Det är ju då man får unna sig.. Lite chips och dip blev det :) O bröd så vi kan äta varma mackor imorn, det är ju så förbaskat gott, tycker inte ni det? Annars har vi inte gjort så mycket mer ikväll, William fick sin välling, pencillin och hostmedicin innan han gick o la sig, han somnade så sött såå :)

Mammas hjärtegull ♥

2008-10-10 21:40:18 Foto - William
» Kommentarer(0) «



Veckans Ordspråk

2008-10-10 16:53:39 Tidsfördriv
» Kommentarer(2) «


Var dig själv, alla andra är redan upptagna
/Oscar Wilde


Fredag 10/10

2008-10-10 08:58:04 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Äntligen Fredag!! Och vi är sjuka.. =/ Hur kul är det då? Så det blir väl bara att sitta hemma i helgen antar jag o se till att bli friska, men det är skönt att det iaf inte är några problem att få i han medicinen.. För han blir mest sur för att den tar slut, så här har vi inga problem med det. Han får både pencillin och hostmedicin.. Hoppas han blir frisk nu. Känns som att han är mest sjuk hela tiden, sen han började dagis iaf.. Men men, det är väl bara att gilla läget.

Fick gå upp vid 6-tiden idag för William va ledsen, han saknade nog mest nappen, för sen somnade han om och vi sov till 8. Jag hade helst sovit längre, men det går inte :p Nu gör vi inte så värst mycket, William terroriserar sin pappa genom att stänga av TV:n för honom, så ja han är lite busig, det märks inte på honom att han är sjuk iaf. Det är väl ett gott tecken..

Nej, jag får väl gå och underhålla honom..

William har fått halsfluss :/

2008-10-09 20:30:41 Foto - William
» Kommentarer(2) «




Mitt stackars hjärta har halsfluss :( Alltid ska han bli dålig..

Läkarbesök

2008-10-09 15:19:42 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Imorse kom jag iaf iväg till skolan, men när jag kom ner i cykelkällaren, då hade nån jävel försökt och sno mina ventiler. För det fanns ingen luft alls i framdäcket, så det va bara springa upp o hämta cykelpumpen och pumpa däcket, så jag kom lite försent. men men.. Svenska lektionen flög iväg, sen cyklade jag hem och då hade vi fått en tid kl 11 hos läkaren med William.. Dom tog blodprov och halsprov på han, och sen skrev läkaren ut hostmedicin till han. Så hoppas han snart är av med sin jobbiga hosta..

Se dess har jag bara vart hemma, efter läkarn gick vi hem så William fick lite mat i magen och sen fick han sova middag i ett par timmar. Så han vaknade för en liten stund sen, så nu vet jag inte alls vad vi ska hitta på.. Blir väl bara att mysa hemma, skulle iof behöva gå och köpa bröd. För det såg jag va slut nu, får se om jag får med mig min sambo på det. Eller om han ska fortsätta att grejja med bilen, det går väl inte riktigt framåt just nu.. men men..

Nej nu ska jag ta min son, som bara hittar på bus! :)

Torsdag 9/10

2008-10-09 07:17:31 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag är jag verkligen uppe med tuppen! 06.30 ringde min klocka idag =/ Så då va det bara att gå upp, jag börjar skolan 8.20, så jag cyklar väl hemifrån runt 8. Hatar att gå upp såhär tidigt medans hela min familj fortfarande ligger o sover, man blir inte alls avundsjuk, neeeej då! Sitter och dricker en kopp te, för min hals värker =( *Huuua* Jobbigt detta måste jag säga, vill inte  vara sjuk mera, vill vara frisk nu, och slippa halsont, o en rinnande snok..

Annars händer det inte så mycket idag, har håltimme mellan 9.40-12.30 så då åker jag hem o vilar mig lite, hehe! Har svenska nu på morronen och det brukar inte vara sådär jobbigt, vet inte om jag ska få skriva en recension om boken jag läste, jaja vi får se! Jörgen ska väl fixa med våran bil idag, så den funkar.. Just nu finns det inga bromsar på för dom ska han byta oså. Så han får snällt ta en promenad till dagis idag :)

Jaja, det va nog allt för mig, håll tummarna för mig att jag inte somnar i skolan idag..

Fotat Alexandra

2008-10-08 22:32:04 Foto - Familj & vänner
» Kommentarer(0) «


 

 

Min första fotografering

2008-10-08 22:12:58 Dagboken
» Kommentarer(9) «


Ja som ni märker, har jag att göra på dagarna, hehe! Det är tomt på bloggfronten.. Vid 13-tiden idag kom Alexandra hit. Vi fikade med kaffe och bulle o tjötade skit :) Jag berättade om min lilla "hemlis" för henne, skönt att kunna berätta det för nån, annars hade jag spruckit, haha! =) Mer om de en annan gång, tids nog kommer jag berätta oxå, men tills dess hålls det hemligt, så ni får vara nyfis ett tag till.. :)

Sen packade jag ner kameran o vi begav oss till Vänersborg för att fota! Våran första anhalt blev Skräckland.. Jätte fint där så ett perfekt ställe att fota. Blev massa fina bilder, kanske lägger ut ett par här sen. Efter det åkte vi hem till hennes kompis Angelica, snosade lite på hennes bebis, en 2-månaders skrutt.. Vägde luft om man jämför med William.. hehe! Sen fotade vi lite mer hemma hos henne, och sen körde hon och Daniel hem mig..

När jag kom hem stod Jörgen och grejjade med bilen. Så jag stannade där ute tills vi skulle gå och hämta William då han va hemma hos farmor. Skrutten satt o smaska i sig Clementin när vi kom som han älskar =) Imorn börjar jag skolan 8.20 =/ Segt! Så jag får cykla imorn, då känns det inte alltför ruggigt. Men usch va det är kallt på mornarna.. Sen har jag håltimma imorn, tänkte jag cyklar hem då o kan äta lunch =) Nej nu ska jag snart gå o lägga mig så jag orkar gå upp imorn :p

Onsdag 8/10

2008-10-08 09:37:27 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon! Då va det mitten på veckan typ återigen.. Jag är hemma idag, har apont i halsen o känner mig inte alls frisk. Och eftersom jag är hemma får William oxå vara hemma, ingen mening att släpa bort han till dagis i 3 timmar då. Då kan han lika gärna vara hemma.. Så det blir väl bara att vara hemma och mysa idag :) Hade solen kikat fram hade jag velat ge mig ut och fota, men det är nog bäst att vi är hemma idag.. Så får vi göra det när vi mår bättre.

Jag ska strax gå ut med Rocky, sen ska jag försöka få nåt i magen för den kurrar.. Jag känner att jag inte har så mkt mer att skriva om, så jag avslutar med en bild ist :p


Det bästa i mitt liv ♥

2008-10-07 21:40:17 Foto - William
» Kommentarer(2) «



Fullspäckat.. som vanligt

2008-10-07 20:27:21 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Dagen har varit fullspäckad som vanligt! Efter att jag slutat skolan så gick jag hem, William låg o sov så jag satt mest och slöade. När han vaknade och hade ätit klädde vi på oss och åkte till Vänersborg, till Tygladan, då jag skulle köpa mig lite svart tyg, som jag ska ha som fotobakgrund.. Tror det kan bli snyggt om man ska fota porträtt, men man kan ju givetvis ha andra bakgrundsfärger oxå, det är ju en smaksak.

Efter det åkte vi och handlade på ICA MAXI skönt att fylla på kyl & frys lite.. Aldrig fel, va meningen att vi skulle hälsat på Williams fadder Björn, då han äntligen kommit hem från sjukhuset efter sin hjärtoperation! Men det fanns helt enkelt inte tid till det, klockan va nästan läggdags för William när vi kom hem, så vi får ta det imorn istället.

Måste läsa lite Engelska ikväll, vi har Wordtest på Glosor imorn, har inte läst igenom dom än men gör det sen, fick förresten tillbaka mitt engelska prov idag (som jag dels inte ens pluggat till) 61/66 så det är ju MVG på provet! =) Jag är nöjd med mitt resultat och det jag presterade! Jag måste nog säga att jag är ganska stolt över mig själv! Om jag får lov att skryta lite^^ hehe! =) Snart är det Desperate Housewives på TV, och det ska kikas på samt avnjuta lite ostkaka ;D

Nej, det va väl nog om idag..

Tisdag 7/10

2008-10-07 08:25:00 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Då va det Tisdag då.. William ska snart till dagis, så Jörgen får köra dit han, jag börjar inte förän 10.10 idag och då med Engelska.. Har gått o dratt på mig en jobbig förkylning känner jag nu, ont i halsen och näsan är jobbig så jag skulle helst stannat hemma, men det går ju inte. Ska dricka en kopp te innan jag beger mig till skolan så får vi se om det känns bättre sen..

I eftermiddag kommer Sara hit, (Hon ska ha bebis i början på November) Inte sett henne sen i somras så det ska bli kul o träffas o se hennes stora mage =) Kanske jag får fota henne med, om hon vill det såklart :) hehe.. Tycker det är så vackert med gravida, kanske mycket därför jag själv vill vara det igen, för att jag tyckte att det va så vackert + att det är en sån underbar känsla att bära runt på sitt eget barn.

Annars händer det väl inte så väldans mycket, vi ska väl bara njuta tillsammans :) Nej nu ska jag göra mig iordning! :)

Foton

2008-10-06 21:41:09 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(3) «









Måndag 6/10

2008-10-06 20:18:31 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja det har vart tomt på bloggfronten.. Men vi har knappt inte vart hemma.. Efter att vi lämnat William på dagis åkte vi till Vårdcentralen för Jörgen skulle dit, för han har så himla ont i sin nacke. Så han fick lite tabletter och remiss till sjukgymnast som han ska gå hos. När vi va klara där åkte vi upp till Expert och köpte den efterlängtade systemkameran :) Köpte även kameraväska + minneskort. Fick ett bra pris av Chrille så det va bara att slå till (Jörgen känner han sen innan) Så nu har vi en bra kamera oxå att fota med!

När vi hämtat William på dagis så styrde vi bilen mot Uddevalla, men vi höll på och krocka med en älg jävel, Jörgen såg inte älgen, men det gjorde jag så jag ropade "Jööörgen, AKTA, det är en ÄÄÄÄLG!" Så Jörgen bromsade in o tutade på den. Så då sprang den över.. Har aldrig vart så nära en älg innan, så det va lite häftigt men samtidigt läskigt om man tänkte på vad som kunde ha hänt om ingen av oss sett älgen.

Väl i Uddevalla åkte vi till Biltema och shoppade dom sakerna vi behövde ha till bilen.. Så vi kan få den fixad! =) Sen släppte Jörgen av mig & William på Familecentrum så vi kunde gå in och leka :) När vi kom hem lekte jag med kameran och fotade allt möjligt. Jag har precis fört över bilderna till datorn och många blev bra, men jag kan inget om kameran så det är väldigt amatörmässiga kort, men jag lär väl mig med tiden att hantera den =) Nej nu ska jag kolla på TV med min Älskling! ♥

Nu är den MIN!!

2008-10-06 12:39:37 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(3) «




NU ÄR DEN MIN!! Batteriet sitter på laddning så ikväll ska jag fota med min underbara systemis =) I'm so happy! :D

Här bor vi familjen Zetterblad - Vikström

2008-10-05 22:58:09 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(1) «


 

 

 


Pluggat

2008-10-05 22:42:35 Marie babblar
» Kommentarer(1) «


Nu har jag även fixat alla sidorna i engelska skönt att ha det gjort, nu ska jag bara läsa ut den sablans boken oxå, sen är jag klar med det skolarbete jag haft liggande, skönt må jag säga! Sipper man tänka på det iaf. Annars har det inte gjorts så mycket här ikväll, vi har lekt och busat i vanlig ordning, när William lagt sig, poppade jag lite popcorn och kikade på TV. Skönt att få slappna av liite =)

Imorn är det dags för dagis för William, pappsen får lämna han kl 9 imorn, o hämta han vid 12.. Jag börjar inte förän 10.10, skönt när man börjar sent o inte behöver stressa upp på morronen, utan kan göra sig iordning i lugn och ro :) Tänkte att jag och William skulle gå till ÖF imorn vid 16-tiden med, skönt att få komma ut o träffa lite andra mammor med. Känns som att det behövs, haha! :) Sen tycker ju William om att vara där borta och leka, spelar ingen roll om det är stora barn eller bebisar han har lika kul ändå =) Men han är väldigt nyfiken på dom små, och vill gärna "klappa" .. Men då får man vara på sin vakt, så dom små inte får sig en "hård klapp" av honom.. hehe!

Nej om man skulle stoppa nått i magen som inte är godis kanske? :p sägs om det =) haha..

Städat

2008-10-05 15:35:19 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Va skönt det är när hela lägenheten är ren och fräsch! Jag skicka ut Jörgen, William & Rocky en sväng så jag kunde få städa ifred! Och nu är jag äntligen klar =) Så det känns skönt.. Men den är väl lika hårig om några dagar igen då Rocky fäller så mycket och då får jag städa igen, men tills dess njuter vi av en nystädad lägenhet :)

Dom borde nog komma inklampande närsomhelst, så då borde vi nog passa på att laga middag! Jag börjar bli hungrig och det tippar jag på att William oxå är :) Han har ju inte ätit sen lunch. Får se vad vi ska röra ihop, nått blir det iaf :)
Har vart skönt att få va ensam en stund oxå, utan sambo och barn.. Även fast jag saknar dom o allt ståhej som blir här hemma så är det skönt när det är helt knäpp tyst och det enda som hörs är jag själv! =)

Nej nu ska jag fixa vidare med ngt annat här hemma, hörs ikväll!

Söndag 5/10

2008-10-05 09:09:47 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon!
Här hemma är det bara jag & William som är vakna, gick upp vid 8 och gjorde välling o bytte på lillprinsen medans pappsen fortfarande ligger o sover, vissa har det bra :) Har sovit så himla dåligt inatt =/ Vet inte varför jag börjat göra det, skit jobbigt! Går alltid upp runt 4-tiden och går på toaletten, och efter det kan jag inte somna om =( Vet inte varför det är så. Men jobbigt är det iaf..

Idag bara regnar det ute, så det blir att hålla sig inne idag och ha en riktig myssöndag.. Inte fel det heller. William håller på att klättra upp och ner i soffan hela tiden, min lilla buse =) Det gäller att ha ögon i nacken nu, annars hittar han på massa saker som han inte ska, skitunge! =) Funderar på att städa lite idag, inte för att det är jätte stökigt men lite hundhår finns det alltid att dammsuga upp :) hehe..

William ♥

2008-10-04 23:03:19 Foto - William
» Kommentarer(1) «



Lördagkväll

2008-10-04 22:56:48 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll!

Eftersom det inte direkt blev nån cykeltur, (det började regna och sen pajja Jörgen min cykel :p) Han skulle fixa mitt stöd på cykeln, men då råkade han pajja hela bakdäcket ist. Snällt va? Men cykeln funkar nu iaf, jag fick Håkans däck som han hade på sin cykel, så jag kan ta mig till skolan iaf.

Så vi tog oss en prommis sen ist, glömde ju köpa bröd när vi va på Coop innan, så vi gick till Hemköp. Det slank ner lite annat oxå som vanligt, det brukar ju göra det när man är i affären och man går o kikar =) Nu ikväll har vi tittat på CSI Miami. Och ätit godis, jag börjar känna mig ruskigt trött :/ Har även gjort min svenska läxa, så nu är den klar. Har bara kvar min engelska läxa som ska vara klar tills på tisdag.. Men det orkar jag inte med idag. Kanske borde lägga mig och läsa min bok, det som är kvar, men jag blir så satans trött när jag ska läsa bara =( men men..

Annars har det vart lugna puckar idag, man vill helst bara slappa på helgerna och mysa med familjen!

Första Stegen!

2008-10-04 17:49:13 Williams Framsteg
» Kommentarer(4) «


William tog precis sina 3 första steg!

Lördag 4/10

2008-10-04 11:02:25 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Underbart med heeeelg =) Va skönt det kändes att man inte hade nått speciellt att gå upp till imorse, vi vaknade vid 8. För då va det en liten herre som va vaken. Jörgen gick o gjorde välling och bytte blöja, för det fick inte jag göra för William, han är en bestämd liten herre som vet vad han vill :) Sen åt vi lite frukost, William fick en yogurt som han smaskade i sig vääldigt fort min buse! :)

Sen somnade han en stund, kan behöva ladda batterierna lite ibland, speciellt när man är så busig som han är! Han klättrade tom upp i soffan själv innan, och det har han aldrig gjort innan, det är väl nu det börjar med allt klättrande gissar jag på. Han har ju hållt sig ganska lugn när det gäller sånt hittils. Eftersom han inte går än så har han inte börjat utforska det direkt. Det är ändå rätt skönt att han inte går än måste jag säga, men det kommer väl snart gissar jag på :) Ska bli kul o se han tulta runt här hemma.. hehe =)

Tänkte vi skulle ut o cykla en sväng.. Vi ska ner till stan och köpa lördagsgodiiis :) Så då kan vi lika gärna cykla och få lite motion.. Nej nu ska jag klä på mig för det har jag inte gjort än :p

Tacos Kväll

2008-10-03 21:20:03 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll!

Haft en superduper mysig dag idag.. Hämtade William kl 12 på dagis, för att sen åka hem så han fick sova lite middag, då passade vi på att äta i lugn o ro, blev hemmalagat potatismos & ostschnitzel :) Yummie =) När han hade vaknat åkte vi till Maxi för att köpa saker så vi kunde äta tacos ikväll.. När vi kom hem satte jag igång med tvätten, va ju bara 2 maskiner idag så det va knappt nåt, vilket va hur skönt som helst. Jag borde snart gå ner och hämta tvätten, men jag gör det om en liiiiten stund =)

Annars har vi inte gjort så mycket mer än busat :) Det som vi gör varje dag.. hehe =) När lillfisen gått o lagt sig gjorde jag och Älskling tacos! Mums va det, så nu är jag uppsvälld som en ballong eftersom jag aldrig slutar att äta i tid :p men men, det gör inget för jag är mätt och belåten och det är ju huvudsaken^^

Skulle egentligen åkt ner till Lilla Edet idag och hämtat Jörgens arbetsgivar intyg, men det blev inte så.. Får se om vi kan ta det i helgen, för han behöver ju lämna in det till Arbetsförmedlingen. jaja, det ordnar väl sig. Nej nu ska jag ner o hämta den satans tvätten.. :p

Sony DSLR A350

2008-10-03 19:22:53 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(0) «



Denna ska bli vååååran, snart hoppas jag :)

Fredag 3/10

2008-10-03 09:30:03 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ja då va det äntligen FREDAG!
Jörgen kom och väckte mig vid 8, då hade han och William vart vakna i en halvtimma, jag har inte kunnat sova sen 4 inatt typ, bara legat o vridit o vändit mig och sovit jätte oroligt, men ja det har väl sina orsaker. Sen åkte vi och lämnade William på dagis, han går 9-12 nu, alltså 15 tim/veckan.. Nu när Jörgen är hemma och letar efter annat jobb. Hoppas han kan hitta sig nåt snart iaf.

Idag vet jag inte vad vi ska göra, William är ju på dagis till kl 12, vid 16 ska jag tvätta.. Ovanligt va? Men det är lika bra att passa på då det finns tvätt tid.. + att det är skönt när det inte är överfullt med tvätt. Sen blir det väl bara att mysa och leka i vanlig ordning! =) Kanske kommer vi ut på en prommis hela familjen..

Hopeless?

2008-10-02 22:36:47 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(1) «


 

- Allting känns så himla hopplöst just nu :/

Torsdag 2/10

2008-10-02 20:35:32 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Kass med bloggandet idag med, men då jag knappt varit hemma har inte bloggen vart en hög prioritet men nu är jag hemma och har lite tid över. Vart i skolan fram tills 12, inte haft en enda lektion då dom skrev bokrecension och eftersom jag inte va klar med min bok behövde inte jag det, så jag fann Jessika och satt o tjöta bort ett par timmar där istället, sen gick vi hem till Jessica (Jörgens syster) och drack kaffe :) Sen va det dags att hämta William på dagis..

Vi åkte hem en sväng och William stannade kvar hemma hos farmor, samtidigt ringde idioten, dvs Jörgens chef, då jag ville komma ner och lämna tillbaka hans lastbilsnyckel samt kontroll till grinderna och hämta Jörgens arbetsgivar intyg. Men det tyckte inte han, utan det skulle Jörgen göra, men jag förstår att Jörgen inte orkar träffa honom.. För han är ett svin rent ut sagt. Fattar inte varför han inte bara kan betala ut pengarna, så nu värkar det som att det blir att stämma honom, vi ska träffa våran advokat den 17:e så då får vi se hur man går vidare med detta.. Fan, att han ska krångla till det så! Men är det såhär han vill ha det så är det såhär han ska få det. det är bara det att jag orkar faktiskt inte med detta, börjar bli väldigt påfrestande.. Men hittils har vi iaf kontaktat VD:n för Centralen, han skulle väl prata lite med han, inte för att det kommer att hjälpa men.. Sen blir det väl att ta det med tidningen..

Iaf, sen åkte vi ut till Överby, Williams kusin Anna va där med sin klass, och bjöd på tårta som dom hade bakat :) Det sa vi mums till, samt att vi handlade lite då såklart =) Annars har det vart lugna puckar idag! Ska sätta mig och mysa med min älskling nu.. ♥ för nu orkar jag inte vara mer sur idag..

Grey's Anatomy

2008-10-01 20:37:57 Marie babblar
» Kommentarer(1) «


Äntligen hemma efter en svettig workout, satans det va tufft! Min kropp är ju inte speciellt tränad, så jag är inte van vid att röra på mig så mycket under så kort tid, men skoj va det och jag kände att jag levde, hehe =) Det lär ju göras om igen, super skoj va det! =) Vi va bara 4 st under passet idag, rätt skönt att det inte va så många eftersom det va första gången för mig. Instruktören va jätte trevlig och duktig och pushade på oss bra :)

Har precis tatt mig ett varmt bad, och tvättat bort den äckliga svetten :p Ska snart slänga ihop lite kvällsmat och sen är det säsongspremiär för Grey's Anatomy, som jag längtat! Jag verkligen älskar den serien, och klarar inte av att missa ett avsnitt :) Så det blir nåt gott idag med, ska skutta i mina myskläder o sen är det mys på hög nivå! =) hehe..

Imorn blir det att gå upp tidigt, börjar 8.20, och ska lämna William kl 8. Usch va jag hatar när jag måste ställa klockan så tidigt, för jag är såååå trött då! jaja, det är bara 2 dagar i veckan.. men ändåååå.. Nej nu får jag mova på mig! =)

Onsdag 1/10

2008-10-01 15:35:34 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Oktober månad .. Vilket betyder Höstlov denna månaden, fördelen med att gå i skolan är att man har lov lite då och då, och höstlovet infaller alltid vecka 44 (oftast iaf) Så det ska bli skönt att få vara hemma en vecka. =) Bara mysa o ha det bra. Imorse började jag skolan 10.10 med Engelska, vi fick massa hemläxa, så jag har ex antal sidor att ha klara tills på tisdag, men det ska jag väl klara + att jag har svenska läxa till måndag.. Men jag kan ju plugga lite i helgen!

Vid lunch ringde Jörgens "sk chef" och vi hade ett minst sagt otrevligt samtal.. Det är så här att han totalvägrar betala ut Jörgens semester ersättning, eller ja han kommer mest med massa lögner hela tiden. Så nu när han ringde frågade jag honom varför han ljuger hela tiden, speciellt då han är skyldig enligt lag att betala ut! Vilket gör mig måttligt förbannad! Så han gapa på mig och sa en massa massa otrevliga saker, men ja han fick tusen ggr tillbaka, och betalar han inte kommer jag lämna in en stämnings ansökan, och det vet han om! Men han påstog att han skulle fixa det nu denna veckan, jag vet inte riktigt om jag kan tro på det, med tanke på att han ringde mig i mitten på Augusti och sa att det va löst men att det sen inte va det.. Så ja vad ska man tro? .. Ni kan ju gissa hur mitt humör va efter att han hade ringt sen..

Jag ska iaf iväg o träna bort mina aggretioner idag, har bokat in mig på ett Aerobicspass, så då kanske jag är på bättre humör sen, kan ju alltid hoppas.. :p haha! =)  Jag har aldrig gått på pass innan, så detta blir mitt första, ska bli skoj o se hur det är =) Nej nu ska vi snart äta middag och kl 18 ska jag iväg o träna :)