. Cherry Blossom .

2009-04-30 22:34:18 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(1) «



Underbara dag :)

2009-04-30 22:20:11 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll ;D

Eftermiddagen har vart underbar <3 Vi har haft sååååå mysigt! Vi packade ner saft, baguetterna som vi gjorde iordning här hemma, och sen satte vi oss på cyklarna, och cyklade till Spikön, William ville titta på ankorna som dom har där, han var alldeles överlycklig! Gott med fika va det också, det är defenitivt något vi gör om igen =) på hemvägen stannade vi på Sibylla och köpte en mjukglass och delade på! :)

När vi kom hem slog jag en pling till Åsa och frågade om dom ville med ut o leka, och det ville dom :) Jörgen la sig en stund, för han skulle ut idag med Björn & Co. Klart han ska få det, är ju bara jag som vart ute det senaste. Men nu kommer det dröja innan jag går ut igen.. Dels tycker jag det blivit lite mycket, sen vill jag vara med William och inte lämna bort han så hela tiden.. Och sen finns det roligare saker att lägga sina pengar på just nu.

Imorn är det freeeeeedag, och röd dag.. Vi ska träffa Åsa, gå bort till dom o mumsa lite tårta som hon ville bjuda på :) Och fika tackar vi gärna inte nej till.. Annars blir det väl en ganska så lugn dag imorgon, ska bli kul o se hur bakis Jörgen är imorn^^ Hahahahaha.. =) Nej nu va jag lite elak kanske :P Men nu är det íaf dags för mig att strax göra mig iordning!

Puss&Kram




Torsdag 30/4

2009-04-30 09:48:26 Dagboken
» Kommentarer(2) «


GRATTIS GRATTIS På födelsedagen världens bästa Åsa!! Hipp Hipp Hurra!! =)

Idag är jag sådär trött igen, fast Jörgen har snarkat värre än värst inatt, men jag orkade inte gå ut o lägga mig i soffan så ja låg kvar o störde mig. William vaknade vid 7 imorse så jag gick in o hämtade han och sen la jag mig igen, haha! Han la sig brevid Jörgen och sen låg vi en stund till innan dom gick upp för att fixa välling. Blev en liten cykeltripp till dagis sen vid 9 också, så nu är han där.. =) Dom skulle ut o leka precis när vi kom, :)

I eftermiddag ska vi ut på en liten fika-trip.. =) Vi ska cykla (tror jag) ner till kanalen och mata pippisarna, och sen cykla lite längre bort o fika, jag ska göra baguetter som vi ska ha med oss :) Det ska bli riktigt mysigt att komma ut så med familjen =) Så efter dagis blir det att åka till Ritz o köpa det! :) Vill ju ha färskt bröd. Mums ska det bli iaf =)

Skulle egentligen tagit en promenad med Åsa nu på morgonen.. Men jag känner att jag orkar inte riktigt det just nu. Gud va jag är seg idag, men vi ska ju cykla i eftermiddag.. Så jag får ju min motion då :) Hehe.. Ja så är det ju Valborg idag då? Jahopp vad säger man åt det. Här händer det inget märkvärdigt iaf. Bortsett från att det är röd dag imorgon möjligtvis, och imorgon ska vi tvätta igen, kul va? :P Hahaha.. Jag vill ha en egen tvättmaskin! Ska bara vinna på lotto först då jävlar ska jag ha en sån ;) Hihi.. Nepp, nu är jag sugen på frukost, :) Heippa !

Grey's Anatomy - Ett Känsloavsnitt

2009-04-29 22:28:49 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll =)

Vi har allt haft att göra idag, trots att det vart en dag utan några som helst planer, William nanade middag till klockan va 3, jag slumrade till i soffan och sov sååå gott :) Hehe, sen packade vi in oss i bilen och åkte och handlade, det behövdes verkligen, men nu är de fullt i kyl o frys igen, gottigott :) Måste även gratulera William farbror Patrik som nu är Ordningsvakt, han har en dag kvar på utbildningen, men han klarade ju provet, så han får väl sin bricka samt förordnadet imorgon, roligt! =) Grattis Grattis!

Sen lagade vi lasagnette till middag, William mumsade som bara den, blev även en go kvällsprommis, vi stannade borta vid Williams farmor för William skulle leka med "atik" (=Patrik) Han är goer våran son! Jag måste få skryta lite också om han, han är ju så himla underbar, jag tänker ofta på vad jag gjort för att få en sån underbar son, eller ja rättare sagt vi. Kunde inte fått en bättre unge, och jag är så himla lycklig över att han finns i våra liv, och förgyller det med sitt underbara skratt! Är dessutom så himla stolt över att han pratar så himla bra, får beröm om han från dagis varje dag över att dom tycker att han är så himla duktig.. Det värmer i mitt mamma hjärta ska ni veta! :)

Idag är det ju onsdag och det innebär ju att det är Grey's Anatomy :) Jag tycker det va ett väldigt känsligt avsnitt, och jag kan faktiskt erkänna att mina tårar var inte långt borta. Speciellt i slutet när alla Izzies vänner fick cancer beskedet, många man läst om det senaste, även folk i ens omgivning har ju fått cancer, så det är ju ett väldigt aktuellt ämne dom tar upp i serien, iaf en sjukdom som jag känner finns i ens närhet. Så ja de kändes.. För ett par år sen fick min pappa beskedet att han hade cancer (prostata cancer) Men han blev som tur va av med den, men ja tillslut orkade hans kropp inte mer och han gick bort, men inte pga cancer.. Miss you daddi.. <3

Nej nu ska jag sluta babbla.. Men ja det va lite från mig, ha en bra kväll!


Onsdag 29/4

2009-04-29 09:46:36 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn..

Gissa om jag är trött idag? När William vakna vid halv 8 va jag helt död! Och ändå har jag sovit hela natten utan avbrott! Jag känner mig fortfarande helt slut i kroppen, så det blir nog att vila en stund sen, förstår inte vad det är med mig? När vi orkade ta oss upp ur sängen fick William välling, innan vi klädde på oss och gjorde oss klara för att ta oss till dagis. Idag cyklade vi faktiskt hela familjen, nu när vi har 2 cyklar igen, Jörgen lagade ju min cykel igår =) Gött, nu kan man ut o hitta på sånt bus igen ^^ Och William tycker faktiskt att det är väldigt roligt att cykla :) Hihi..

Idag har vi inga "måsten" Gud så gott! Ska bara slappa och ta det lugnt, jag däremot ska alldeles strax gå ut med Rocky! Sen kanske om jag orkar så borde jag vika in gårdagens tvätt, men jag får se på det :P Hehe. Jag ska nog göra mig en kopp te innnan jag går ut med hunden, om de går gå ut med han vill säga.. Med tanke på hur det va sist vi va ute så ja.. Då stack han ifrån mig för han såg en humla, får la se hur det går idag.. HAHA!

Nej nog babblat här hörrni! Ha en bra onsdag, så hörs vi ikväll! ;D

Fika hos Sandra..

2009-04-28 22:28:26 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallåjsan :)

Dagen har vart bra :) Vi har tvättat en himla massa, fick hängt den ute på balkongen idag, så jag måste ta in den innan vi lägger oss ikväll, sen åkte vi hem till Sandra på en liten fika, hon hade gjort smörgåsar och det va jätte gott =) Bra tips inför nästa fika att ha så, tycker jag :) Barnen lekte och William sprang ifrån hennes katt, han tyckte Tratten va lite läskig, och ändå har han en stor schäfer hund hemma. Han är lite knäpp våran son :P

När vi kom hem stannade vi hos hans farmor en sväng, William lekte med Buddha, samt att han fick sig en glass =) När vi kom hem gosade vi en massa, William va hungrig och trött, så han ville bara sitta hos mig och gosa, det tackar man ju inte nej till direkt. Ja och han somnade ganska hyfsat i tid idag, fast jag märker att han sover oroligt, har redan vaknat ett antal ggr för att han inte hittar nappen :/ Får väl se hur många ggr jag kommer få gå upp inatt..

Imorn är det inget planerat, ska väl bara slappa och ta det lugnt antar jag.. Mysa med familjen, och kanske gå ut o leka. =) Gott att inte ha ngt att göra fkt :) Nej nu ska jag ta in tvätten, så jag inte glömmer det :P




Tisdag 28/4

2009-04-28 09:51:24 Dagboken
» Kommentarer(1) «


HejHopp.. =)

Sovit sådär inatt, Rocky har vart kass i magen så vi har vart ute typ varannan/var tredje timma under nattens gång.. Vad gör man inte för de små djuren? Vid halv 8 vaknade William och ville gosa med pappa lite innan vi gick upp o gjorde frukost. Blev välling och en yogurt :) Mumma.. Nu är han på dagis och det va inga problem att lämna han, värre va det med att få av han ytterkläderna, han är så iiivrig, våran lillekille!

Jag ska alldeles strax sätta igång med tvätten, har bokat tvättstugan mellan 10-13. Har blivit en hel del tvätt trots att det bara var några dagar sen jag tvättade nu. I eftermiddag efter att William nanat middag ska vi hem till Sandra på en fika :) Fast vi blir nog kanske lite sena, men det gjorde nog inget.. =) Ska bli kul så William får busa av sig med Loke och Harry lite.. Dom andra fisarna är ju lite små för Williams lekar än så länge :P Heheh =)

Nej om jag kanske ska plocka ihop tvätten och knalla ner :)



Mina underbara älsklingar <3

Läkarundersökning..

2009-04-27 22:34:52 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Kväll.. =)

Dagen har flytit på bra idag och jag har haft att göra.. Under tiden William va på dagis grejjade jag med datorn för och få ordning på allt. Passade även på att vika in tvätten som jag tvättade i lördags, imorn är det tvättdags igen, känns som att man bara tvättar och tvättar.. Men det är ju så när man har barn :P Efter William nanat nap, så la Jörgen sig en stund, så fick jag PANIK! Det va en geting i vardagsrummet, men Jörgen vägrade ta den, tur man har snälla vänner som hjälper en då. Min räddare i nöden Åsa kom o kastade ut getingfanskapet! Vad skulle jag göra utan henne? :)

Sen va det bus o lek som stod på schemat, William dock tjatade bara om att han skulle till farmor och leka med Buddha (Deras hund) det var bara, Buddha, Buddha, Buddha.. Så han fick vara där när vi åkte till Uddevalla för Jörgen skulle ju på läkarundersökning inför Bussutbildningen, och det gick jätte bra.. Han blev godkänd och va frisk (så frisk som han kan vara) :P Heheheh..

Passade även på att handla en snabbis när vi ändå hade barnvakt.. :) Och sen va det nana-tajm för William när vi kom hem och då knallade jag hem till Åsa.. Och här sitter jag nu, och bloggar och kikar på Ballar av stål :) Mycket trevligt med lite sällskap på kvällen.. Ska väl knalla hemåt om en stund, eller ja när min gubbe vill ha hem mig, hehe! Ska ju upp till skolan tidigt imorn.. Bläää.. Måste lämna in det nya schemat på dagis med, William ska ju from nästa vecka gå fulla veckor. Får se hur det kommer gå, jag vill ju egentligen inte ha han så långa dagar på dagis.. Men som tur är det bara en månad det gäller för sen slutar jag skolan.. =)

Nej nu ska jag sluta blogga.. =)

Måndag 27/4

2009-04-27 10:57:50 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja hallå jaa..

Grillningen hos Sandra, va hur rolig som helst.. Det va riktigt längesen jag skrattade så mycket under en kväll som då. Lovade ju en bildbomb igår, MEN.. dels va jag jävligt trött igår, sen kraschade den bärbara datorn, den vägrade starta upp så vi fick radera hela hårdisken, låter roligt va? Så nu har vi fått börja om från ruta 1, med alla inställningar, drivrutiner, virus skydd, alla bilder, musik, mm. Med andra ord har jag och göra! Erkänn ni är avis på mig? :P Hahaha.. Fick iaf en efterlängtad pizza igår kväll :) Min älskling is the best! :)

Seg natt hare vart, somnade nog runt 2 tiden inatt, o sen vaknade William vid 7 imorse så då gick vi in och busade med pappsen, innan vi gick upp o åt frukost. Sen vart det dagisdags, och Jörgen skulle till Arbetsförmedlingen för o skriva på papper om Bussutbildningen som börjar nästa vecka.. Så nu måste han genomgå en läkarundersökning. Och det ska han göra ikväll hos nån läkare i Uddevalla.. Hoppas detta ska gå vägen nu iaf, så han får ett jobb.. :)

Så idag ska vi inte göra så mkt, bara slappa och ta det lugnt, åka o handla lite i eftermiddag, Rockys mat är slut o inte ska stackarn behöva gå hungrig.. Även betalat alla räkningar, så nu är vi fattiga bokstavligt talat :/ Men men, det löser sig.. Jag kan leva på luft inga problem, huvudsaken är att William har så han klarar sig och det har han ju :)
Nu ska ja föra över bilder, tjohej!

Lördag 25/4

2009-04-25 10:05:25 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Morrn Morrn ;D

Gårdagen va jätte mysig, vi fikade på Gillet med Emma och Sandra + barnen såklart :) Jätte gott att kunna sitta ute och fika. Pratade en del om det här med sockerbegär, och jag känner att jag måste ta tag i det snarast o sluta smocka i mig på kvällarna framför Tv:n, Inte bara för att jag tycker jag är tjock utan också för min hälsa, hur bra är det att vara beroende av socker? Kan jag ta mig ur mitt nikotinbegär då ska jag banne mig klara av sockret också, klart att man inte ska behöva sluta helt, men iaf minska på det till enbart lördagar som jag säger till William, då ska jag ju hålla det själv också!

Efter att vi kommit hem igår och William fått lite mat i magen så gick vi ut och tog en promenad och mötte Angelica, William fick gå hela vägen och det gick jätte bra. Han höll mig i handen hela vägen, så duktig min lilla kille! Väl hemma så tog vi varsin kaffe och William fick juice (Barnjucie) vågar inte ge han apelsinjuice igen på ett tag, ifall det va det som utläste allergi chocken. Sen fick William lägga sig o vi kikade på Talang.. Brukar inte titta på det i vanliga fall, men det va ju lite roligt :) Hihi..

Kom i säng hyfsat i tid ändå.. :) Och idag vaknade inte William förän kl 9! Hur underbart är inte det? Älskar när han vill sova lite extra på morgonen för det betyder ju att jag också får göra det :) Nu sitter han breve mig och dricker mjölk och busar ^^ Om en stund ska väl Carina hämta han så ska dom till BIKE, dom har nåt jippo där idag vad jag har förstått det som. Så då hinner jag duscha o grejja här hemma, ska ta en snabb tvätt sen, mellan 13-15 hinner ju tvätta en maskin iaf. Ska även med Emma och Jessica och handla vid 2 någon gång.. Och sen vid halv 5 ska jag möta Emma och ta en "för" cider :P

Vi ska ju upp till Sandra och Johannes och grilla idag, det ska bli så jävla roligt :) Första riktiga grillningen, om man inte räknar med våran korv grillning då :P Men det gör jag inte just nu. Hahaha.. =) Ja det kommer bli najs. Och Jörgen va snäll och lämnade kameran hemma, så räkna med en bildbomb imorn :) Hihi.. Nej nu ska jag klä på mig och packa Williams väska :) Ha en underbar lördag, för det ska jag ha!

PS. jag saknar dig älskling, önska du kunde vart med ikväll <3 DS.


Fredag 24/4

2009-04-24 13:09:48 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Idag fyller Williams fröken år, Grattis till henne ;D Imorse knallade jag iväg till skolan för att göra nationella i Engelska (skrivdelen) Och man fick sitta i 80 min med det, jag satt i 40 sen hade jag skrivit 4 sidor med 600 ord, man skulle hålla sig emellan 200-600 ord helst inte överskrida det. Men det kändes som att det gick bra iaf, får hoppas på det också.

När jag kom hem satt William och käka frukt med sin pappa.. Sen klädde vi på oss för att åka och handla, William fick vara hos sin faster, lite roligare än o flänga ut på Överby, Vi handlade, köpte en ny plattång en roooosa =) Ska testa den sen, och sen fick det bli en tur in på apoteket, så jag äntligen kunde få ipren, min räddare i nöden så jag slipper den jävla värken i min trasiga visdomstand.. (Dom ska dra ut den, så jag väntar bara på en kallelse till NÄL) Men som sagt det kan ju dröja.. Jag har haft ont i den sen i Oktober nu, så ja det är ett tag.. Va även in en snabbis på Bolaget o köpte cider till imorn.

Måste berätta en sak om våran kära vovve.. Imorse när jag kom hem från skolan så skulle jag gå ut med han. Vi gick ut på baksidan o igenom skogen tills vi kom till korsningen då satte han sig ner o vägrade gå (Vill påminna att vi har en schäferhanne på 45 kg) Fick släpat han över vägen o in i skogen.. Tänkte vi skulle gå därigenom för då kunde han få gå lös en bete, men så kom det en humla, och han sprang hem, jag fick ju springa efter hundfan för att han blev så rädd.. Grejjen är den att vi gick där igår, och då kom det en humla emot mig, och jag är livrädd för getingar och humlor. Så jag skrek till så antagligen blev han rädd då, likadant på våran vind hade det legat 3 st humlor så hade den ena rört på sig och han blev skit rädd.. Jag tror inte det är en schäfer vi har, för han är LIVRÄDD för brödrosten också? Detta är ju fan inte normalt för en sådan stor hund, va bara tvungen att berätta det ^^

Nu ska jag packa skötväskan, för sen blir det en fika på stan med Emma och Sandra :-)

Torsdag Kväll

2009-04-23 22:14:46 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Då var kvällen kommen idag med.. Vi har haft en mysig dag, suttit och fikat på balkongen, varsin kopp kaffe och en kaka. =) Mysigt och kunna sitta på balkongen och fika, ja tack vare mina underbara tjejor :) Your the Greatest!
Sen kom Carina och "lånade" William en stund, och då passade vi på att gå en promenad med Rocky i skogen, och sen åkte vi upp till Överby för att kolla hur mycket det skulle kosta att byta ut fälgen på mitt ena cykeldäck (Jörgen har förstört det) Skulle gå på 700-800 kr, svindyrt! Men det e nåt han får pröjsa, fast ja det blir ju våran ekonomi, men det är fortfarande billigare än att köpa en ny cykel, och jag vill ha min cykel.

William slockna med en gång när han kom hem, han va så trött att han inte ens orkade äta sin välling, ville bara ha nappen och snutten och somna.. Tog inte många minuter innan han snarkade där inne. =) Sötnos! Har suttit och tittat på Criminal Minds nu ikväll och väntar på att Jörgen ska komma hem, så jag hinner umgås med han innan jag ska lägga mig, har ju Nationella i Engelska imorn på morronen, sen måste vi åka o handla och sen drar väl han vid 3 imorn till Strömstad. Är lite nervös inför provet faktiskt, för jag vill ju inte bara ha ett G, jag satsar ju på att få ett MVG, eller iaf ett VG.

Sen vet jag inte alls vad jag och William ska hitta på.. Nåt blir det väl, gå ut o leka kanske, tänkte kolla med Emma & Co om det va nån som va fikasugen? För det är jag, på en kaffe på strandgatan eller liknande. Får kolla med dom :)
Nej nu ska jag nog avsluta för idag, jag återkommer imorn ^^


Torsdag 23/4

2009-04-23 08:38:38 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hej Hopp...

Dagarna knallar och går, det är redan torsdag idag! Shit va veckan gått fort.. Låg kvar o drog mig till 8 idag, Jörgen va uppe med lillbusen och grejjade, sen kom han in till mig och åt sin välling, och nu är Jörgen iväg och kör sin lillebror till tandläkaren. Jag har precis bytt blöja på William, fast det ville han ju såklart inte att jag skulle göra allt är bara nej, nej, nej om man frågar han någonting! Hahah.. Min nej sägande lilla kille. <3

Idag ska jag till skolan, jag har en matte lektion jag skall gå på, egentligen skulle jag haft engelska efter matten, men eftersom vi har nationellt prov imorn så är det ingen lektion idag, kan ju vara skönt. Segt att behöva gå till skolan så tidigt imorn egentligen, vi ska vara i Aulan 8.20. Lite nervöst måste jag väl erkänna att det är, vet ju inte vad vi kommer få skriva om alls.. Kan ju bli ett ämne som man inte kan ett piss om..

En glädjande nyhet är iaf att det ska bli skit fint väder på lördag =D Jätte skoj, dels för att William ska på BIKE-dagarna med Carina, jag ska till Sandra och grilla och Jörgen ska jobba, så på lördag ska vi vara barnlediga.. Men William är ju bara några trappor bort :) Mucho skönt! ^^ Nu vill William ha banan så jag ska fixa de åt han =)

Allmänt Babbel

2009-04-22 22:12:14 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Kvällsing..

Idag har det vart lugnt, tvättat och donat här hemma.. William har även fått bada, han är så himla löjlig för när jag klädde av han o hade han i famnen då klammra han sig fast sig på mig och bara skrek för han ville inte bada. Han va typ skit rädd, men när han väl kom ner i badet då va de frid o fröjd o han satt och plaskade med sina ankor och hade jätte skoj, tills det var dags att tvätta håret, det är inte omtyckt vill jag lova. Men det gick iaf.. =)

Under tiden han badade stod pappen och lagade mat, stekt torsk, potatis och dillsås.. Mummsigt vare! Sen klädde vi på oss och gick på promenad, stannade till på lekparken och lekte i sandlådan, William bakade kaka, för vi hade med oss sandleksakerna ut. Och sparkade lite boll =) Gud va skönt det var att komma ut idag, och få lite frisk luft =)

William va lite svårsövd idag, somnade strax innan klockan va 21. Och då va det ju dags för Greys. =) Love that show! Tråkigt det här med Izzie bara, har läst lite om vad som kommer hända, men det va ju väntat sen innan.. Jag har satt mig i sovrummet nu, Jörgen smörjde in sina knän med tigerbalsam innan så ja det går ju inte att vistas i vardagsrummet det stinker ju för fan skit!!

Imorn är det skoldags, men jag har bara en lektion som tur va, dock är det ämnet jag avskyr mest, matte! Men lika bra att ha det gjort. Annars är det inget direkt planerat imorn, blir väl bara hem och pussa på william imorn. Jo jag funderade på en sak, när William sover så klarar han inte att ha täcke på sig, för om vi lägger på han det får han panik, är det någon mer vars barn som är så? Så ja hans täcke ligger bara vid fotändan, och ibland använder han det som kudde, men går verkligen inte att lägga på han det.. Är han bara lite tokig kanske?? :P Hehehehe..

Badar med alla sina ankor :)






Onsdag 22/4

2009-04-22 09:43:51 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Tjena Mors!

Sovit som en princessa inatt.. =) Vid halv 8 var de en liten kille som ropade på mamma.. Så det var bara att knalla upp och hämta honom, gick och bytte blöja på William och tog tempen, idag är han feberfri, jätte gott! Han är jätte pigg  och jävlig som vanligt ^^ Men gott att han är pigg iaf :-) Tog mig ett långt o varmt bad imorse när resten av familjen satt och åt frukost, åååh va skönt det va! Finns inget goare än att bada.. William ska också få bada idag,

Dom ringde Jörgen nu om den där bussutbildningen han ska gå, och han börjar den 4/5, så det är ju inte så långt kvar tills dess, måste erkänna att jag kommer ha lite svårt att se han som busschaufför, haha!! Men som sagt det är ju ett jobb, och något annat jobb verkar ju inte gå att få i dags läget.

Alldeles strax ska vi klä på oss och gå ner till tvättstugan har bokat tvättpasset mellan 10-13. Inget vidare roligt men det får gå. Skulle träffat Amelie och Hugo idag egentligen, men vi fick skjuta på det då William inte vart riktigt kry så han får vara inne idag iaf om febern håller sig borta, så kan han få gå ut imorrn.. Men dagis skippar vi resten av veckan..

Nej nu ska jag göra iordning tvätten och klä på min son :)


En himla massa goooos <3

2009-04-21 22:27:02 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallå..
Här sitter jag nu och är skit trött.. Vi har bara myst o gosat hela dagen.. Han har bara velat ligga i famnen o mysa med antingen mig eller Jörgen och ja tro mig jag tar alla mystillfällen jag får. När han vakna var han jätte groggy av tavegylen, har typ bara lyckats få i han vatten idag, han har inte alls velat äta, men huvudsaken är ju att han får i sig vätska. Vi va tvugna att åka iväg en snabbis och handla, och då va han såpass pigg.. Nesselfeber ska väl inte smitta va jag vet.

När vi kom hem ville han ha välling innan han skulle sova, så han fick en flaska o den drack han upp med en gång, han måste vart jätte hungrig. Han fick även lite tavegyl, hostmedicin och ipren för o dämpa febern. Han har inte så hög feber. Nu låg den strax under 38 grader. Har precis tittat på Desperate, och nu funderar jag på om jag ska gå och lägga mig, Jörgen är ute på prommis med Rocky. Men han kommer nog snart dom har ju vart ute i 1,5 timma snart.

Imorn är jag ledig, sköööönt! Får ladda lite inför det nationella provet i Engelska som är på fredag, men det är ju tyvärr inget man kan öva inför. Men det ska bli skönt att få det gjort. Dock är det ju bara första delen på testet. Fick även SIM-kortet till mitt mobila bredband idag, så nu är det aktiverat och funkar också :) Jörgen får ju användning för det i helgen när han ska sova i Strömstad och har med sig datorn upp.. =)

Nej nu ska jag pussa William och sen krypa ner under täcket, sov så gott :)
Puss&Kram

Tisdag 21/4

2009-04-21 12:31:03 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Halloj!!

Inatt har jag sovit på soffan inne hos William, vid 6 imorse vakna jag av att han kräktes på sin kudde, så det var bara att ta bort den o han somnade om lika fort igen, gick upp vid halv 8 och gick in till Jörgen, strax efter vaknade William och fick komma in till oss, kollade febern på han 38,2 och så fick han äta lite välling, innan vi klädde på oss o gick upp. Åkte till läkarn med han idag för o kolla upp det som hände igår bland annat.. Dom tog halsprov på han ifall det kunde vart halsfluss men det va det inte, utan han trodde han fått en släng av nesselfeber, det va visst ganska vanligt, och man vet inte riktigt varför man får det, det kan bero på en rad olika orsaker. Men han fick tavegyl emot det iaf, för det kliar nåt jävulskt, eller ja det kunde göra det iaf. Nu ligger prinsen i sängen och sover, man blir ju väldigt trött av tavegyl, får väl se hur länge han sover..

Så idag har jag vart hemma från skolan.. Imorn är jag ledig så ska inte dit förän på torsdag.. Känns skönt att få vara med min älskling när han inte mår så bra just nu. Men det känns iaf skönt att veta att det inte va nåt jätte allvarligt med han iaf. Idag ska vi inte göra ett skit, vi ska bara vara hemma och mysa och leka om han orkar med det, får se hur pigg han är när han vaknar sen.. Ska iaf försöka få han lite mat eller välling..

Nej nu ska jag dra mig från datorn, mysa med min sambo och prata lite med honom.. Vi hörs ikväll!

Det slutade med ambulansfärd..

2009-04-20 22:57:48 Dagboken
» Kommentarer(10) «


En jätte lyckad dag tjejer, tack för att ni kom <3
Jag hann handla, städa och baka tårta idag, :) Wonderful! Emma och Benjamin kom vid 2.. William hade precis vaknat från sin nap då så det va ju alldeles lagom, dom andra kom vid 3 och hade med sig en jätte fin och bra present till mig. Balkongmöbler, vi hade ju inga innan eftersom dom vi hade där vi bodde innan var alldeles för stora för denna lilla balkong, o dessa va hur bra som helst. Tack än en gång, ni är så jävla underbara, är glad att jag har er i mitt liv <3

Efter att alla åkt och vi ätit middag tyckte jag att han kändes varm så jag bytte blöjjan o tog tempen, 38,3 stannade den på. såg även att han hade en liten blåsa vid hakan, sen hittade vi fler blåsor, på kinde, bröstet, armen.. trodde då att det var början till vattenkoppor, så jag förvarnade alla som varit här idag att det kunde vara det.. Sen blev det bara värre o värre. Det blossade bara upp o hans "blåsor" blev bara större och större.. William blev jätte hängig o dåsig, och orkade knappt hålla ögonen öppna, man kände att hans andning blev sämre och han började andas jätte tungt.

Då ringde jag ambulansen, dom kom o titta på hur han syresatte sig och det va bra, men när vi kom ut så avtog det ganska bra och han blev piggare. Dom körde oss till Jourcentralen och när vi va framme va nästan allt borta. Men han fick allergi medicin, och sen fick vi med oss cortison hem ifall det skulle komma tillbaka, vilket jag hoppas att det inte gör. Gud va rädd jag va för min lilla kille, mitt mamma hjärta har bultat extra fort idag kan jag lova. Men nu ligger han i sin säng och nanar, och det ska jag med strax göra.. Har skola imorn, börjar 8.20 :/ William ska ändå vara hemma imorn så jag får mysa med han när jag kommit hem.. Men innan sängen kallar på mig måste jag rasta vovven, nej nu ska jag ge mig, det har vart en händelserik dag idag, på både gott och ont.. Vi hörs imorn ist!! =)


Måndag 20/4

2009-04-20 07:42:00 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå så här på morronkvisten.. =)

Här är vi pigga och glada? Eller inte, möjligtvis glada men pigg vettetusan om jag är ;) Haha.. William är pigg iaf, han har vart uppe sen halv 7, jag själv fick gå upp vid 7, för Jörgen skulle iväg o köra sin bror till Uddevalla för han ska gå Ordningsvaktsutbildning, (den som Jörgen gick förra året) Får hålla tummisarna att han ska klara den han med så han också får jobba som O-vakt. Det lyckas han säkerligen med =)

Klockan 9 ska William till dagis, och sen bär det av att handla.. Måste ha en grej till tårtan idag, så den blir smaskig, en ny grej som jag aldrig testat så får väl se vad det smakar ^^ Hihi. Sen måste vi städa o dona här hemma, och vid 3 kommer mina underbara vänner och fikar lite och barnen får leka med varann, hoppas inte William är lika egotrippad som sist, då INGEN fick leka med hans leksaker, men man måste ju faktiskt dela med sig, det är lika bra att han lär sig det nu..

Nu sitter han här breve mig och tjötar och mumsar på några majskrokar och dricker juice, han är galen i juice, så jag får nog köpa ny sen, för han har snart druckit upp våran, den lilla busongen!! ^^ Nej om man skulle göra en kopp te så jag vaknar nån gång.. =) Ha en bra måndag =)


Sega Söndag..

2009-04-19 20:20:27 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hejsan.. =D

Dagen idag har vart riktigt seg och William har vart ganska jävlig, inga kontakter i den här lägenheten går säkra när han är i närheten ^^ Haha.. Stackars våran stationära dator som alltid råkar ut för hans bus. Kan ju inte vara bra för en dator att bli avslutad på det sättet. Annars har vi inte gjort så mkt, Åsa har vart här eller är här, och vi har vart ute på promenad en sväng, och nu sitter vi vid varsin dator, jag vid den bärbara, Åsa vid sin bärbara och Jörgen vid den stationära.. Haha det måste se ut, William ligger och sover och nu ska jag plocka fram lite kvällsfika så ska vi spela TP (=Trivial Persuite)

Imorn är dagen fullspäckad, William ska till dagis, sen ska jag städa, åka och handla.. baka tårta, sen kommer mina kära vänner på fika, ska bli roligt o träffas, det va ett tag sen nu känns det som iaf sen vi alla träffades ihop med barnen. Tråkigt att inte Amelie och Hugo kunde komma, ,men jag är inte så sugen på magsjuka om jag ska vara riktigt ärlig. Så vi skulle träffas i veckan ist :)

Så får hoppas att ingen dör på kuppen efter att ha ätit min tårta, för jag hade faktiskt tänkt att baka den själv. Har bara bakat tårta 2 ggr innan och det va till Williams 1-års kalas.. Så jag får väl börja öva nu inför 2-års kalaset. Det är ju faktiskt inte så långt kvar tills det är dags, tiden går ju fort när man har roligt, nej nu ska jag avrunda för nu ska vi spela.. Kan ju hoppas att man vinner ^^ Ha en bra söndag!
Puss&Kram

Söndag 19/4

2009-04-19 08:01:11 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn Morrn =)
Blev en sen natt igår, kom inte i säng förän efter klockan ett och sen fick jag ont i huvet o kunde inte somna så jag va praktiskt taget vaken när Jörgen kom hem vid 4, så vi pratade lite innan han somnade o jag tog en tablett o gick o la mig på soffan för att gå upp vid 7 när William vaknade. Så mycket sömn inatt? Nej det vill jag inte påstå att jag har fått, men jag överlever allt, kroppen orkar allt med än vad man tror :)

Han har ätit välling o nu springer han runt här o ska kramas med Rocky, mina goooingar! Vi sitter båda framför tv:en och tittar på Disney Channel.. =) Finns ändå inget roligt program på morgonen på en söndag o William gillar o se på djur tecknade som verkliga :) Händer idag då? VI har inte så mycket planerat, antar att det blir att gå ut och leka en sväng, ta med sig Williams sandleksaker ut o sätta sig :)

Kanske ta med sig lite fika ut.. Nej nu ska jag avsluta här, William drar i sin gammla mamma o tycker inte det är roligt o titta på datorn, han vill leka så nu är det playtime ;D

En jätte bra födelsedag..

2009-04-18 21:50:33 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Ja då har dagen paserat och ja inte känns det att man är 21 nu ist för 20..
Vi har vart ute o gått en massa massa idag. Va ute o gick i ca 4,5 timma.. Gick till Överby, fikade och sen handlade lite och sen gick vi hem =) När vi kom hem tog vi en kopp kaffe ihop med Åsa och Micke. Jörgen gick o la sig o sen gick vi ut till lekparken för o leka och busa =) William sprang runt o lekte med en liten tjej o baka kaka ihop med henne =) Han har blivit så himla självständig min lilla kille.. Han kan själv, och ska göra allt själv, ingen hjälp ska han ha.. =)

Sen gick vi in o gjorde tacos ihop med pappsen, William fick välling o gick o la sig medans vi åt =) Mums!! Har precis tittat på 2½ män.. Och nu för jag över bilder och musik till den bärbara datorn.. Det tar sin lilla tid så att säga =) hehe.
Får tacka alla som har grattat mig idag <3 Tusen tack!!
Jag har haft en underbar dag med massa skratt och bus, den kunde inte ha blivit bättre :)



Vi stannade på Vårviksgård på hemvägen och tittade på ankorna, William va överlycklig, hade han kunnat ta med en hem hade han gjort det, tro mig!

Lördag 18/4

2009-04-18 09:35:02 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Mörrn Mörrn!!

i8Ingen sovmorgon idag inte.. William vaknade halv 8 o skulle ha välling, det var bara att kliva upp o göra välling till den hungrige stackarn. Sen fick han så snällt gå o väcka sin pappa. Så gick vi upp o åt frulle, eller iaf Jörgen och William jag måste vänta ett par timmar innan jag äter. :-) Fick ett gulligt grattis av min sambo idag.. =)

Ska inte fira min födelsedag direkt, ska bara en tårta som vi ska mumsa på senare idag.. Mer än så blir det inte idag.. Vi ska ut o gå sen, ska köpa så vi kan äta tacos idag, Jörgen har inget att säga till om då det är min dag i dag =) Så han får så snällt äta eller vara hungrig :)

Har precis vikt in gårdagens tvätt så nu hänger det inte överallt, vi har väl precis bestämt att vi ska gå till Överby och handla nu, och gå hem.. Hurtigbullar, japp det är vi det :) Hahahaha.. Nej nu ska jag göra mig iordning så det händer nåt här hemma.. Jörgen ska ju sova ett par timmar innan han ska jobba ikväll =)

Grattis till mig 21 år!!

2009-04-18 08:19:01 Dagboken
» Kommentarer(11) «




Kl 06.06 den 18/4 1988 såg jag dagens ljus för första gången.. =)
En liten tösabit på 2975 gram och 49 cm!
Grattis till mig! =)

Ny Dator

2009-04-17 21:39:55 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hej Hopp!!

Underbar dag! Solen har strålat hela dagen.. William har vart på dagis och under tiden har vi vart o slängt skräp.. Jonas fick övningsköra, han kör ju med Jörgen så ja lite skraj va man allt ;) haha.. Blev en sväng till Överby med och hämta ut min mobajl som va klar från service. =) Finally. Nu hoppas jag att jag slipper lämna in den på ett bra tag framöver. Sen va det bara att åka hem så William fick nana lite, blev dock ingen lång nap utan han vaknade efter en timma bara..

Sen klädde vi på oss o åkte till Maxi och handlade lite som vi glömt igår, men än en gång glömde jag köpa nya sopsorteringspåsar så jag får väl kika imorn igen, haha! Fick sen ett sms att datorn kommit, gick riktigt fort. Beställde den i onsdagskväll o nu kom den =) Så var bara att hämta ut den på vägen hem.. Jörgen har suttit nu i eftermiddag med alla inställningar, virusskydd o lite annat smått o gott =) Så nu kan jag blogga massor härifrån.

Det bästa av allt är ju att vårat internet är trådlöst så man kan sitta vart som helst  lägenheten o slippa massa kablar o bös *Wonderful* Imorn är det min dag, och jag ska baka en tårta till min lilla familj som vi ska avnjuta ihop. Mer än så blir det inte, Jörgen ska jobba på kvällen så det blir lugna puckar här hemma..

Nu ska jag umgås med mina älskade <3

Ny Leksak ;D

2009-04-17 18:57:46 Marie babblar
» Kommentarer(1) «




Denna kom på posten till oss idag :-)
En liten födelsedagspresent till mig kan man kanske säga^^ Fast vi båda kommer ha del av den =)

Fredag 17/4

2009-04-17 09:49:42 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Morrn Morrn ;D

Vart uppe sen innan 7 idag, har ju tvättat och donat.. =) Hängde ut tvätten på balkongen idag för solen lyser ju så fint, kanske det torkar lite snabbare ^^ Har hunnit lämna William på dagis, och nu slänger jag i mig lite frukost innan jag ska hämta tvätten, och vi ska ge oss iväg o slänga skräpet från igår. Gott att bli av med skiten, så slipper man tänka på det. :) Idag har vi inte så mycket planerat faktiskt. Ska väl träffa Åsa en stund i eftermiddag, och laga middag, idag ska vi äta kalops :-) Mumms!

Jag vet någon som fyller år imorn, vet ni det?
Nej nu bör jag gå ner innan Jörgen kommer och hämtar mig, han är o kör sin lillebror till tandis! Hejsvejs..

Röjt ut klädkammaren..

2009-04-16 21:29:09 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallå Västindinden, vi kommer dit när vi får vind i en.. *trallar*
Nu va jag käck och rolig va? Höhö.. ;-) Idag har jag vart dutti och vart i skolan.. Vart flitig som fan på matten och nästan räknat klart hela kapitlet. Sen hade vi engelska prov, lätt as usual ^^ Nästa vecka är det det första Nationella Provet i enegelska, det kommer gå galant :-) Sen mötte jag upp Åsa så gick vi hem till mig och jag fixa middag, potatis och sill.. Sommarmat! Mumma va gott det va, åh va jag åt ;D Haha.. Hon hjälpte mig även att rensa ur klädkammarn..

Det är så här att när vi flytta in så slängde vi in all möjlig skit där som vi inte visste vart vi skulle göra av om vi skulle spara det eller om det skulle kastas. Det har inte blivit av att vi gått igenom där tidigare, men nu blev det av. Är ett par kassar med skit som skall kastas imorn. Och nu kan man gå in där och hitta det man vill ha. ÄNTLIGEN!

Åsa gick strax efter 8, och då va det bara o lägga lill-killen som vart ute med faster Carina hela eftermiddagen och busat! Han är inne i en nej period just nu, så allt är nej, nej, nej.. Imorn ska jag upp tidigt, ska nämligen tvätta klockan 7, så roligt ska jag ha! Men skönt o minska skiten innan det är dags och tvätta nästa vecka igen.. Bara massa tvätt, tvätt, tvätt.. Tur Jörgen har en sån underbar sambo som tvättar åt han ;D Fast han får allt hjälpa till ;) Hahaha..

Nu ska jag placera min feta röv i soffan, ha en bra torsdag :)

Torsdag 16/4

2009-04-16 09:46:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morsning korsning ;D

Vilken härlig dag.. *lalalala lalala* Solen skiner och vädret är underbart.. Kan inte bli bättre.. Blir på så underbart humör när solen skiner.. Har redan kommit ut på en liten promenix när vi lämnade han på dagis. Blev bara och lämna han i tamburen för dom skulle ut och leka. Gott för han o slippa den där tjocka dumma overallen ute nu iaf, och bara ha regnisar på sig :) Alldeles alldeles strax ska jag gå och äta frukost, så jag har lite ork att plugga engelska.. Iof så är det ganska lätt så jag behöver inte hård plugga, men jag borde nog läsa igenom det en gång iaf :-)

Slutar sent idag :/ Tråkigt.. Sen blir det bara hem och göra middag, tänkte vi skulle äta sill och potatis. Jag är liiite sugen på det faktiskt, men får väl se om mina killar vill äta sill med mig, annars får dom helt enkelt äta något annat, höhö! Vi skulle behöva ta någon dag här framöver också och rensa ur våran klädkammare så vi kan få lite ordning. För det ser bara ut som ett rum man kastat in allt man inte behöver just nu, förjävligt!

Får se om vi kanske hinner med det i eftermiddag/kväll.. Nej nu ska jag röra mig mot köket och sen pluggeliplugga..

Blaha Blaha..

2009-04-15 21:19:18 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Jaha vad har vi gjort för roligt idag då?
Jo bortsett från att jag har varit jävulskt trött, sov en stund när William va på dagis, sov när han kom hem och sov sin nap.. så ja det har blivit en hel del sovande idag.. Men jag får vara pigg för o titta på Greys, Jörgen skulle se nåt program så jag fick spela in det, så får jag kika på det sen ist . Men jag missar det ju inte och det är ju huvudsaken.. Kan inte missa mitt favvis program ^^

Vi har vart en sväng hos Faster Jessica idag, William var kvar där så vi kunde åka och handla.. Alltid lättare att få gå o strosa ensamma i affären, när William är med så tänker man på så mycket annat, iaf jag.. Och jag glömmer alltid hälften av det jag ska ha handlat! Men nu har jag iaf fått handla ett par middagar framöver ^^

Imorn är det skola igen.. Mellan 12.30-15.30.. Vi har engelska prov imorn.. Men det ska jag nog fixa, det brukar jag göra som sagt. Annars är det väl inte så mycket på schemat imorn, men det räcker och blir över.. Nej nu ska jag gå o smaska på lite vit choklad ^^ :-P



Onsdag 15/4

2009-04-15 10:23:24 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja hallå ja..

Klev upp runt 8 idag och det var den vanliga morgon rutinen nu, byta blöja, ge välling, knalla iväg till dagis.. Har ätit lite frukost och nu sitter jag mest bara här och kollar runt lite. Vädret är väldigt tråkigt, mulet och regnet hänger i luften så vad hittar man på då ?  Sitter inne och bara myser? Tycker jag låter som en alldeles utmärkt idé :-) Hihi..

Har egentligen inte så mycket att skriva idag, :/ Händer inget speciellt idag.. Har inga planer alls, så jag antar att det bara blir att gosa så mycket som möjligt då jag är ledig idag, imorn däremot är det skola, och jag har engelska prov, så jag kanske skulle läsa på lite, inte för att ja brukar göra det men ja för ovanlighetens skull..

Rubrik?

2009-04-14 23:33:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Trevlig dag vi har haft idag.. Slöat mest hela dagen.. Eller ja.. Under tiden William va på dagis så tog vi en go promenad. Jag, Jörgen och Rocky! Sen va det bara o hämta lillfisen o hem o nana middag.. Sen åkte Jörgen iväg för den där jobbgrejjen, men det blev inte så mycket med de, för han hittade inte dit.. Så han mailade honom om dom kunde ses någon annanstans, så vi får väl se hur det blir med det.

Vi lagade lite middag när Jörgen kommit hem fick bli hemlagat potatismos med ostschnitzel idag =) Väldigt mumsigt! =) Sen messade jag Åsa och fråga om hon ville hänga med ut och gå en sväng, blev lite över en timmas promenad på kvällen med =) Mycket skönt, känner mig trött i kroppen nu kan jag lova.. Sen kom Åsa över hit och hjälpte mig lite med matten, skrev lite stöd anteckningar i boken, kan komma bra till hands på matten på torsdag, samt att jag fick låna hennes miniräknare.. (en sån där avanserad manick) ska bara förstå mig på den också ^^ haha!

Kollade såklart på Desperate också, Dubbelavsnitt! Det kan man ju bara inte missa ^^ Nu sitter jag här o kikar en liten stund innan jag ska gå och lägga mig o snosa kudde =) Imorn är jag ledig, sköööönt!! Ska bara njuta hela dagen. Är det någon promenad sugen ja då är det bara att säga till =)


Tisdag 14/4

2009-04-14 09:48:27 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Morrn Morrn ;-)

Uppe med tuppen? Japp det har vi varit idag, klockan ringde halv 8, men William ropade efter mamma vid 7.20 så det va bara att gå upp, fast jag gick bara ochhämtde in han till oss sen la jag mig under täcket en stund till. Lat som man är, började skolan vid 8.20 idag. Vi skulle göra ett gammalt Nationellt Test, så fick gå när man va klar, jag va klar vid 9 så jag gick då.. Och nu sitter jag här hemma och är seg som bara den, trött är jag också! Men tror ja ska äta frukost och sen vika tvätten från igår, samt plocka lite här hemma, ta ur disken ur diskmaskinen och sätta på en ny så vi blir av med all disk.

William skall hämtas vid 12, och sen ska Jörgen åka till Frändefors och prata med nån om ett eventuellt jobb, dom skulle ha träffats förra veckan men det blev inte så, bara hoppas det blir nåt nu, vi behöver verkligen det här, gärna nu!! spec då jag inte får en krona under juni och juli .. *hoppas hoppas hoppas* Enda nackdelen är ju att behöva åka till Frändefors varje dag, är ju en bit.. Och bensinen är ju tyvärr inte gratis.. Men det är ju bättre än inget jobb alls om han nu får det vill säga.

Ja håll er tummisar nu! Nej om man skulle ta sig lite frukost så saker och ting blir gjorda här hemma någongång ^^





Måndag 13/4

2009-04-13 10:18:56 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morsning Korsning!

Åh va gott jag sovit inatt, utan att bli störd! William sov ända till 9 idag så jag ska inte klaga.. Känner mig som en ny människa, väldigt utvilad och det är mycket skönt kan jag lova :) Idag är sista lediga dagen, usch va det känns tråkigt att gå tillbaka till den "vanliga" vardagen.. Jag ska till skolan imorn och William ska tillbaka till dagis och leka med sina kompisar. Som tur va är det kort dag imorgon för mig, så jag kan komma hem till mina älsklingar fort igen.. Helst av allt skulle jag bara vilja vara hemma hela tiden med dom, men det är ju tyvärr inte möjligt =( men men..

Vi ska snart ge oss ut på en promenad, tänkte gå runt slussarna.. Skönt o komma ut i friska luften. Så innan dess ska jag nog slänga nåt i magen. Och kanske börja fundera på vad vi ska äta till middag idag, nej nu ska jag göra mig iordning så vi kommer ut =) Hörs i eftermiddag/kväll..

Söndag 12/4

2009-04-12 21:09:39 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Kväll allesammans!

Gårdagen var jätte lyckad =) Vi va först hemma hos Johanna och Markus, sjöng Lipz och hade trevligt, runt 6 tog vi oss en prommis ner till stan och Villa Stranna. Sen vankades det buffe, och gud va gott det va. Det fanns allt, potatis, prinskorv, köttbullar, HUMMER!!, lax mm.. Underbart! Så vi åt och vi drack J Hade jätte trevligt, runt 12 blev det en sväng in på Lippan och dansa gärnet, men vet inte va det va med mig, för strax efter 01, så va jag helt slut.. Jag ville bara äta o sen hem och lägga mig, tror Emma kände likadant, det blev iaf en mos med kebabsås och en taxi hem!

 

 Idag har jag varit på Benjamins dop, Amelie kom och hämtade mig vid halv 11. Lite jobbigt va att det va högmässa, dvs en jävligt lång gudtjänst. Men blev en hel del kort tagna som jag håller på och skicka till Emma nu. Fikat va jätte trevligt, goa tårtor som hon bakat, och Benjamin fick jätte fina presenter.. När jag kom hem hade Jörgen och William gått ut på promenad, så jag donade och grejjade lite hemma, skönt att få plocka i lugn och ro, när dom kom hem lagade vi middag. Stekt falukorv och stuvade makaroner =) Mums, William har blivit som jag var när jag var liten.. galen i korv!Ni skulle bara veta vad min matsedel bestog av när jag va mindre, haha ^^ Ni skulle garva :P

 

Fick även åka en sväng till affären och handla, va slut på både det ena och det andra så dags att fylla på. Imorn är det sista lediga dagen innan det är skoldags igen. Jag vill verkligen inte :/ Vill vara hemma med mina älsklingar, men det är ju tyvärr inte möjligt! =( men men.. det är mjukstart på tisdag iaf. Imorn eftermiddag har jag bokat tvättstugan, och vi har sjukt mycket tvätt denna veckan igen, Hur det nu är möjligt? Jag fattar inte det, och vi är liksom 3 personer? Men jaja.. Bara tvätta och se glad ut.. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min älskling som somnar snart ^^

 

Hoppas ni har haft en trevlig helg och påsk =)

 

Puss&Kram



Lördag 11/4 - Påskafton!

2009-04-11 11:53:23 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallojsan!

Imorse ville William stiga upp halv 7 *Gäääsp* gjorde ett par försök att få han och somna om men det funkade icke, han ville upp och leka och så fick det bli, Men efter några timmar ville han nana igen och vi skulle lägga oss båda 2 på madrassen som ligger i hans rum, (jag har inte plockat bort den sen mammsen åkte än) Så vi la oss där och han somnade, så jag lyfte bara över han till sin säng och sen somnade även jag en liten stund.. Mycket mysigt! Tills jag hörde att Jörgen va vaken då klev jag upp :) Vi ska snart klä på oss och gå ut och gå en promenad ! =D

Igår kväll va Åsa här och vi spelade lite TP, Jag vann ju tyvärr inte .. Va ju inte det lättaste spelet, men det va roligt :) Efter att hon gått hem, gick jag ut med Rocky innan jag gick o la mig! Ikväll ska Jörgen jobba och William ska sova hos sin faster för jag ska iväg på Buffe med Emma och Robban.. =) Sen blir det Lipz, ska bli riktigt kul =)

Nej om man skulle klä på sig så man  kommer ut kanske ^^ :)



Ger Rocky godis :)

Fredag 10/4 - Långfredagen!

2009-04-10 09:13:34 Dagboken
» Kommentarer(11) «


Morrn Morrn!!

William vaknade riktigt tidigt idag, så ja försökte få han att somna om men det funkade väl sisådär, men upp steg vi vid halv 8 och gjorde välling. Sen väckte vi pappsen, tyckte allt han skulle komma upp.. =) Klockan är ju bara 9 så vi har inte hunnit hitta på så mycket. Jag vet faktiskt inte alls vad vi ska göra idag? Pappsen ska jobba ikväll så då blir vi ensamma så det blir väl bara att mysa idag så mycket som möjligt =) Ska väl snart sätta oss och äta lite frukost , William ska få lite frukt då han redan ätit, =D

Usch minns denna dagen när jag va liten.. Min mamma är ganska kristen så hon tog påsken på ganska stort allvar när vi var små.. Så på långfredagen skulle man ha tråkigt, för det var sorgens dag, så vi fick sitta på våra rum och pyssla, inte träffa kompisar, eller vara ute och leka, vilket gjorde den här dagen väldigt lååååååång.. Så ska det iaf inte vara för William, så senare i eftermiddag blir det nog ut o leka en stund :-)

Nu ska jag pussas lite med min älsklingar och fixa lite frulle =D



William gör "Fuck You" :P

Torsdag 9/4 - Skärtorsdagen

2009-04-09 11:02:55 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn!

Mommo har sovit inne i Williams rum inatt, och blev nog helt förskräckt när han såg att det låg nån hemsk tant o sov i hans rum för sen han vaknade har inte sagt ett knyst utan bara legat o tittat på henne, när vi kom in till honom vid halv 8 såg han helt livrädd ut, mammas lilla älskling!! Men det gick allt bra sen när vi ätat lite frukost, fick bli räksmörgås till frukost idag, mycket smaskigt må jag säga, inte var dag man får en sån frukost.. William va väl inte så förtjust i räkorna men ägg åt han gärna =) Och typ 3 glas juice.. =) Toker!!

Nu sover William, han somnade riktigt tidigt.. Satt och pratade med Faster Jessica (Gackas) William kallar henne så. Via Webcameran, och sen slocknade han i pappsens famn, så när han vaknat ska vi åka till Överby och kika lite. =) William ska få en påskpresent av Mommo.. =) Får väl se vad han väljer ut ^^ En till boll kanske? Eller anka? Ja vi får se.. =)

I eftermiddag åker Mommo hem, och saker återgår till det normala, men nu ska jag vara lite social mot min mamma.. =) Hörs ikväll!

Besök av Mammsen..

2009-04-08 22:28:03 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallååå =)

Blev en trevlig fika/lunch med Emma och Jessica.. William somnade på vägen in till stan, men vaknade när vi var framme. Det blev en smaskig pasta fläskfile, (barnportion) Billigt o bra, och precis lagom portion! Vid halv 4 tiden gick jag bort till resecentrum för att möta upp mamma/mormor, och William blev hur blyg som helst. Han hoppade ur vagnen o kasta sig upp i famnen på mig, och mommo fick inte komma för nära för då blev han ledsen.. Inte lätt! Men dom träffas ju inte så ofta, det va 3 månader sist så vad ska man räkna med egentligen? Blev lite handlig på Maxi sen och då gick det bättre, mommo fick muta William med lite kex, o då släppte blygheten..

När vi kom hem åt vi middag, ugnstekt falukorv och hemmalagat mos =) Sen va det bada-time för William med alla ankorna och det går bättre o bättre för varje bad, han har ju vart väldigt anti mot att bada det senaste men nu går det mycket bättre, han skriker inte som en stucken gris längre tack o lov. Men när vi ska tvätta håret ja då hörs det nog i hela huset! Det är inte poppis att få vatten över huvvet, men som tur va så tvättar han inte håret varje dag så det går väl an, han får gilla läget iaf!

Snart dags att nana kudden, jag och mamma har suttit och spelat lite kort, va evigheter sen jag gjorde det, så det va skojjigt! Ingen Grey's idag =( Den förbannade Hockeyn gick ju på TV, men nu är det över och man slipper skiten ett tag framöver, gott! Imorn tänkte jag och mammsen av vi ska ner till stan en sväng.. Jörgen ska åka till Vänersborg o prata me någon om ett lastbilsjobb, håller tummarna att det kan vara nåt! =) Puss & Kram!


Onsdag 8/4

2009-04-08 09:56:38 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn!!

Vilket tråkväder vi har! =( Vart har solen tagit vägen? Här hemma har vi vart uppe ett tag nu, William vaknade 7, kan han inte sova till 8? Men tror det har me o göra att det ljusnar så tidigt nu.. Idag blir det kika i affärer och en fika på stan med Emma och Jessica. Åh nu ser ja att det regnar ute! Fan!! och det är jag som ska ut med Rocky också, enbart för att det regnar, nej fyfan nu blev jag deprimerad! Jag hatar när det regnar men inget o göra åt, hunden måste ju ut oavsett..

I eftermiddag ska vi ner och möta mamma/mormor.. Hon kommer runt halv 4, och stannar tills imorn. Så Jörgen får åka och handla lite när vi är i stan sen. Då min mamma praktiskt taget är allergisk mot allt, eller ja det mesta iaf. Men det ska nog bli bra det med ^^ William springer runt här hemma och är galenpanna.. Nej nu ska jag röra på fläsket här :P

Hörs ikväll!


Grillat! =D

2009-04-07 22:08:08 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag efter att William nant middag klädde vi på oss och gick o mötte upp faster Jessica och Liam för en prommis till ÖB, skulle kolla om dom hade hundgodis men icke sa nicke.. Det fick bli ett påskägg till William istället. Köpte även med oss en engångsgrill för att grilla lite korv på gården hemma.. =) William har gått o tjatat om att han vill äta korv och jag ville grilla så det var bara att slå två flugor i en smäll, och se va bra det blev? :) Jörgens 2 systrar var med och grillade, och barnen sprang runt och lekte som stollar ^^ Skoj vare!

Imorn blire kika på stan och fika med Emma och Jessica.. Sen vid halv 4 ska vi möta upp min mamma som ska komma och hälsa på oss, och stannar tills på torsdag! Ska bli skoj o träffa mammsen lite, vi träffas ju inte alltför ofta, senast var i Januari.. Får bli bättre på det, men blir inte att man åker till Borås så, när det inte finns någonstans för mig och William att sova, jag behöver nog inte berätta varför vi inte sover hos min mamma.. Ni kan isf bläddra tillbaka o läsa under fliken "Juli 2008" Mer behöver jag inte säga..

Får se vad vi ska hitta på när mamma är här, hon kommer nog mestadels för hon vill träffa William tippar jag på ^^ Ska hon allt få se hur busig han är :P Nu ska jag gå o fixa mig inför natten och försöka dra av det hemska plåstret från mitt munsår.. *aaaaaaaaj* nejnej natti!!!

Tisdag 7/4

2009-04-07 10:24:14 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå Hallåå..

Ingen rolig natt, har haft svårt att sova pga ett svidande munsår, ser lite bättre ut idag men fyfan va det är jobbigt! Önskar det kunde försvinna så man kunde känna sig lite normal. Men men, snart ger det väl med sig hoppas jag! Vi har inte hunnit med mycket idag, jag har inte ens fått på mig vanliga kläder än, sitter fortfarande i morgonrocken och William har fortfarande jamas på sig.. Men vi är ju faktiskt lediga o då får man slöa hela förmiddagen.. När William nanar middag tänkte jag ta mig ett bad, känner att jag behöver det, o sen ta tag i tvätten som ligger och väntar på mig.. Ska bara hitta orken också?

Idag ska vi väl inte göra så väldans mycket.. Det finns inget planerat på schemat iaf, mycket gott! Nej om man skulle slänga nåt i magen för det kurrar något hemskt just nu, hunger hunger!! Ska kolla frysen också vad vi ska ha till middag, är lite smått sugen på ugns stekt falukorv och hemmalagat mos :) Nom nom!! =)

Får säga Grattis till min barndomskompis Jeanette som fyller 21 idag.. =)

Tvätt, Tvätt, Tvätt!

2009-04-06 21:44:54 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja vi kom allt iväg och handlade idag.. Jörgen köpte sig en förpackning med nutrilett då han känner att han behöver ner i vikt så han ska väl ge det ett försök, jag smakade på en drink o det smakade röv! Hade aldrig klarat att dricka ett helt glas utan att behöva kräkas, usch bevare mig väl! Men vill han dricka det så får han de, jag håller mig till den goa maten.. =) När vi kom hem va det läggdags för William, blev en sen middagsnap och sen vaknade han inte förän klockan va närmare halv 5! Så hjälpte han oss med sista tvätten , pelleredig som han är! Nu ska skiten bara vikas in i garderoberna också . Får se om jag orkar det ikväll, vagnen ska fixas också, ska sätta på klädseln på den.. Lättare va det med Smart Duon än Scootern här är ju massa små pill, men får ge mig på det sen tror jag.. Nu sitter jag mest här och beklagar mig över mitt svidande jävla munsår!! Bara det är läkt till på lördag då vill man ju se någotsånär respektabel ut.. Men det ger sig!

Det va en himla massa tvätt att tvätta idag, jag fattar det inte.. Är ju bara en vecka sen vi tvättade sist knappt det ens en gång. Sen kom Carina och lånade William en stund det va en aning skönt må jag säga.. (Får man säga så om sina barn?) Han har vart elak till tusen idag iaf mot mig, tror han slitit av halva mitt hår idag, han drar inte nådigt vill jag lova, så med världens spränghuvudvärk så var det skönt att kunna lägga sig och vila en stund utan att behöva bli totalt misshandlad av sin son. Jag har precis lagt William, eftersom han sov middag så sent fick han lägga sig lite senare idag..

Snart sängdags för oss också! Imorn skulle jag behöva städa, får se om jag orkar med det på förmiddan, går ju faktiskt ganska fort, :) Sen ska William få ett bad också, nej nu ska jag lägga mig i soffan en stund och bara mysa =)

Måndag 6/4

2009-04-06 10:14:57 Dagboken
» Kommentarer(3) «


William är på ett hemskt humör idag, får väl fan för att jag sa att han va så snäll och underbar igår. Idag lever han jävul och man ser verkligen hur hornen tränger igenom i pannan.. Hans jävulshorn alltså. Han gör allt han inte får göra och är allmänt sur! Kanske blir bättre efter att han sovit en stund sen. Vi får hoppas på det iaf annars kommer denna dagen bli olidlig. Vi ska väl snart åka iväg och handla lite, måste köpa kritor för vi har tänkt att måla påskbrev här hemma, klart att William ska få måla också! Får väl se om han tycker det är kul, han ska iaf få testa =)

Senare i eftermiddag har jag bokat tvättstugan.. Måste se till att få vagnen tvättad också den är bra sketen nu.. Men skönt att denna inte alls blir lika fort sketen som den beiga blev, den klädseln tvättade jag ju nästan en gång i veckan.. Medans Scootern som vi fick i Augusti -08 har jag aldrig tvättat men nu börjar det bli dags känns det som. Ska bara se till att jag får av klädseln.

Annars blir det väl ut en sväng i eftermiddag och leka på gården, inviga dom nya sandleksakerna kanske? Nej nu står William o sliter i mig så jag får ge mig.. Ha en fin måndag!

Eragorn

2009-04-05 22:58:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallå..

Segsöndag! Det har inte blivit många knop gjorda idag inte.. William har varit helt underbar idag, visserligen är han underbar alla dagar men idag va han lite extra, han har legat och kramats en himla massa idag och bara gosat med sin mamma, det va inte igår han låg sådär stilla vill jag lova, sen har han legat och kliat sin mamma på ryggen, hur underbar är inte ungen? Så ja en underbar segsöndag har det varit!

Vi kom ut på en liten eftermiddagsprommis, gick ner till stan och hem igen.. Då vi myste lite till innan det va dags för vilden att sova. Sen åkte Älskling iväg och köpte pizza till oss o sen har vi tittar Eragorn, en jätte bra film! Filmen är precis slut och det är snart dags att krypa ner i sängen o nana.. Imorn är det en ny vecka och en hel vecka med min underbara familj! Ska bli så himla gott o få vara med William utan att skynda iväg till skolan.. *Lovely*

Nej nu ska jag ut med Rocky innan det är dags och sova!

Söndag 5/4

2009-04-05 09:42:56 Dagboken
» Kommentarer(10) «


Morsning Korsning =D

Igår var jag helt slut, efter att jag vart ute med Rocky vid 9, så gick jag o la mig halv 10! Fattar ni halv 10?! Men jag somnade gott.. Gick upp vid 9 idag =) Lovely.. Eller ja William ville upp vid halv 6 första gången men jag lyckades få han att somna om till 9 blev det då, inte mig emot! Så nu har vi hunnit med 2 blöjbyten hittils, han ska ju ALLTID skita typ 5 min efter att man bytt kisseblöjan, intressant vetande va? Men idag har vi iaf ingenting planerat.. William springer runt här mellan sitt rum och vardagsrummet så jag passade på att skriva ner lite här innan han vill leka med sin gamla morsa ^^

Igår hade vi en trevlig shopping ihop med Emma och Emilia.. Dock blev det inte så mycket handlat men hittade iaf en Piké till William, tycker dom är så himla snygga! Sen blev det Ballerinaskor till mig, och ett par foppatofflor till William =) Själv tycker jag att dom är fula, men dom va så söta till barn så han fick ett par, svarta sådana =) Sprang runt i dom hela eftermiddag igår, passade även på att mäta hans fot när vi va på skopunkten. Han där sa att William ska ha 24-25 på deras skor, han har ju JÄTTE fötter för guds skull.. Ni som har barn på 1,5 år hur stora fötter har dom?

Nu väntar vi bara på att pappsen ska vakna, han ligger och snosar kudde så gott så.. Han jobbade ju igår så han va hemma rätt sent inatt.. Får se vad vi kan tänkas hitta på idag, nåt blir de väl alltid, nej nu är det tyst här måste se vad William hittar på för bus..


Utmanad av Emily

2009-04-04 10:12:36 Tidsfördriv
» Kommentarer(3) «


Fyra tvprogram jag brukar se:
* Grey's Anatomy
* Desperate Housewives
* Criminal Minds
* Våra Bästa År

Fyra saker jag gjorde i går:
* Promenerade
* Handlade
* Fikade
* Bytte sjukt många bajsblöjor

Fyra som står på min önskelista:
* Bli smal
* Ny garderob
* Mutcho pengar
* Ny grejs till kameran ^^

Fyra saker jag avskyr:
* Falska människor
* Folk som snackar skit hela jävla tiden
* När min son är sjuk
* Att vara fattig :P

Fyra saker jag tycker om att göra:
* Fotografera
* Shoppa lite FÖR mycket
* Mysa med min familj
* Festa med min underbara vänner =)

Fyra saker jag åt i går:
* Smörgås
* Chips och Dip
* Paj
* Knäckebröd

Fyra namn jag skulle kunna tänka mig att döpa ett barn till (förutom det/dem jag redan har)
* Nova
* Leon
* Amanda
* Ellioth
(Ni kanske förstod hur mycket lättare jag ttycker det är med tjejnamn)

Fyra jobb jag skulle vilja ha:
* Fotograf
* Webdesigner
* Barnmorska
* Sjuksköterska

Fyra snabbmatsställen jag gillar:
* MAX
* Mc Donalds
* Kinamat
* Sibylla
 
Fyra personer som jag ringer eller sms:ar nästan varje dag:
* Jörgen
* Jessica V
* -
* -

Fyra bloggar jag utmanar:

* Emma
* Sandra
* Amelie


Lördag 4/4

2009-04-04 08:22:31 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag är trött, William är pigg.. Inget sovande här inte! Klockan sju hörde jag att nån ropade "Mamma , Mamma" och han ville ha välling, lilla magen va väl hungrig så gjorde iordning en flaska med majsvälling.. Har fått i han lite Dophilus men det va inte det lättaste för han tyckte inte det smakade så väldans gott inte som den yogurten vi brukar köpa, tro jag det! men fick han sitta och mumsa själv så gick det bra och skålen blev tom :) Han fick lite vindruvor till efterätt och smaskens va det, för dom vaslut illa kvickt.. Nu springer han runt här med majskrokar i varje hand o tuggar ^^ Tokunge!

Jörgen ligger och sover, han jobbade ju igår kväll så han är nog trött.. Vilken lyx att få sova! =) Men då somnar jag nog tidigt ikväll ist :) Jörgen ska ju jobba ikväll igen så det spelar ju ingen roll då. Får se vad man kan hitta på.. Idag måste jag upp till Coop så jag får se om min underbara älskade har lust att åka dit en sväng idag när han har vaknat till liv.

Annars är det rätt lugna puckar idag, ut och leka kanske.. Det är aldrig fel, eller iaf komma ut på en promenad. Solen börjar ju kika upp nu, då kanske man blir lite piggare ^^ Kan ju hoppas! Nej jag ska nog göra mig nåt som får mig och vakna.. =) Och leka med min underbaring, är så himla glad att han finns i mitt liv, vet inte vad jag skulle göra om jag inte ha William , det bästa som har hänt mig <3



William, bara någon dag gammal <3

Ingen magsjuka iaf.. *Puh*

2009-04-03 21:57:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja ni anar inte vilken lättnad det är.. Så fort någon nämnar magsjuka så vrids hela magen om i mig, och jag känner mig illamående, magsjuka är bland det värsta jag vet, men som tur va hade inte William det utan det berodde nog mest på det han ätit så idag har han knappt ätit nåt, men fick en flaska med majsvälling innan han skulle sova och det slank ner, nu hoppas jag att hans  mage ska stabiliseras, han ska få lite Dophilus imorn bitti så man får återställt bakteriefloran i tarmen..

Jag och Åsa har vart ute och gått en del idag, det behövdes! Mer vill jag inte diskutera här.. När jag kom hem hade jag köpt med mig vindruvor och juice till William och han blev själaglad, kastade sig över vindruvorna och smockade i sig. Tänk att man kan bli så glad över lite vindruvor? Men det är ju nyttigt godis =)

Pappsen är iväg och jobbar han fick hoppa in lite extra idag, och det gör ju ingenting.. Så han kommer hem inatt. Imorn vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på? Kanske ta en promenad ner till stan eller ngt. Hursomhelst ska vi inte sitta inne i lägenheten och ruttna :) Nej nu ska jag lägga mig i soffan o glo på TV =)

Fredag 3/4

2009-04-03 11:22:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallåå..

Det blev ingen lång dag på dagis idag.. Vi lämnade William vid 9 och han gå ner till stan och lämna in filmen innan dom ringde och ville att vi skulle hämta han, för dom hade skickat hem ett barn igår med magsjuka, och William hade vart lite lös i magen, men det har han vart i över en vecka, och jag vet inte varför. Men det är iaf inte magsjuka, det luktar inte magsjuka och han är pigg och aptiten är som den ska.. Och de senaste blöjorna har det inte vart löst, men tror han kan ha ätit något för magen är inte riktigt på topp..

Om en stund kommer Angelica hit, hon ville se hur vi bodde.. Så varför inte? Vi är ju ändå hemma nu.. Kanske blir en tur till stan i eftermiddag, behöver in på banken och sätta in lite pengar. Måste bara kolla hur länge dom har öppet, men går väl ner när Jörgen ska sova, han behöver ju vila lite för han ska jobba på Tanumstrand ikväll. Nu vankas det lunch och sen sova middag för Williams del, ja fy va gott det hade varit med en middagsnap, nej nu ska jag betala en räkning som jag visst glömt ^^ Tokigt :P

Sen update!

2009-04-03 00:04:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


JA det blev lite sent nu.. HAHA.. Men jag har kollat på film, kikade på "Prom Night" men va inte så himla kul o titta på en skräckis så här sent och när man dessutom kikar på den ensam, Jörgen ligger o nanar kudde.. Så ifall jag drömmer mardrömmar inatt har jag ingen annan än mig själv att skylla. Men jag ska ju lämna tillbaka filmen imorn så då va ju det ett måste o se den idag, hade känts ganska surt om jag inte tittat på den och fått lämna tillbaka den. Men nu är den sedd iaf, och det va en bra skräckis, lite psyokopatmördar-film av det hela..

Idag har Emma och Jessica och deras underbara barn varit här.. William va dock inte på det bästa humöret, dom skulle helst in få pilla på hans leksaker, ock lekte dom med nåt då skulle William leka med det osv. William smakde även lite väl mycket på Tuva idag :/ Hoppas det gick bra och att hon inte fick nåt märke :(

Nu tänkte jag att jag ska gå o lägga mig, klockan är över läggdags för läääääänge sen.. God natt gott folk!







Magazine TTELA

2009-04-02 19:17:47 Marie babblar
» Kommentarer(3) «




Läs den HÄR!
Ni får bläddra fram några sidor för att komma till artikeln

Torsdag 2/4

2009-04-02 09:53:13 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn Morrn..

Usch va trött jag va imorse, ville inte alls stiga upp ur sängen, men Jörgen skulle iväg och William ville ha välling så jag fick så snällt kliva upp vare sig jag ville eller inte.. Det blev välling 2 blöjor bytta innan vi kunde ge oss iväg till dagis. Idag ska dom äta påsklunch, mums va gott! Samt att dom ska klä ut barnen till påsk kärringar! :) Ska bli roligt att se, nästan så jag får ta med mig kameran och knäppa ett kort på honom när jag hämtar han sen .. Men innan det är dags för hämtning har jag en del saker som skall göras, jag ska städa.. Ingen storstädning men iaf dra ett varv med dammsugarn, plocka undan Williams leksaker som han slänger överallt, ja jag gillar inte när dom ligger över hela lägenheten, utan han får gärna hålla dom i sitt rum.. Men försök o berätta det för honom?

Sen har jag även en hög med tvätt att vika och lägga in i garderoberna.. Plus att jag skulle behöva putsa rutorna eller ja iaf balkongdörren, för där är det en massa fina handavtryck och fingeravtryck, undra vem dom kan tillhöra? Kan inte vara William va? Hehhehe.. Nej om jag skulle ta tag i mina sysslor så jag kommer någon vart innan vilden kommer hem igen.. ^^ Puss & Kram..

Onsdag 1/4

2009-04-01 22:20:47 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu var vi inne i en ny månad, min månad.. =) Ja om inte alls så länge så fyller jag gammal, hela 21 år! Pension nästa! Dagen har varit fullspäckad därav dålig uppdatering, va iväg på förmiddagen med min älsipälski, och sen vid halv 1 mötte jag upp tjejerna för kinabuffé :) Mymsigt värre.. Sen blev det en tur på stan, då det va månadsmarknad, dock inget shoppat våran älskling kom ner till stan med Rocky, gott för den gamle hunden med en lite längre promenix, sen tog dom bilen hem, eftersom han hade Jonas bil så gick vi hem..

Möttes påvägen hem och det va mycket skönt att komma ut och röra på fläsket.. Imorn är det torsdag och Jörgen ska till Alingsås på förmiddagen, så jag ska lämna William på dagis och gå hem och städa, visst låter det roligt? Men det behövs, eller ja jag tycker att det behövs.. Kan va gott o få rensat undan lite. :) Annars kommer nog tjejerna hit och fikar lite.. Eftersom det inte blev nåt med fikat hos Amelie idag så tänkte vi nog fika imorn ist, för vi sa väl så??

Ikväll blire lugnt, ja för det är ju faktiskt snart dags för nana-time.. Ska bara ut med Rocky innan jag kryper ner under mitt gosiga varma täcke =) Nej om jag kanske skulle röra på mitt fläsk från datorn, natti natti så hörs vi imorn!