Måndag 31/8

2009-08-31 10:08:20 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn!
Igår spenderade vi som sagt dagen i Göteborg på Liseberg. Va lite skeptiska när vi åkte från Trollhättan då vädret va sådär, men när vi kom fram sken solen och det va fint väder. Najs! Åkte massor, va inte alls långa köer, 10 min MAX. Så det va helt ok. Kom ca 2 skurar under tiden vi va där, men det gjorde inte så mycket, vi hade ju ändå med oss paraply ifall det skulle regna nåt. Vi spelade lite, vann lite små vinster.. Vinner tamejfan aldrig. William va jätte nöjd, han åkte några karuseller, trummeliten, ponnykarusellen, parisehjulet och farfarsbilar. Han va såååå lycklig, min lilla fis. Köpte såklart en ballong till honom, skulle vara en kanin, så fick han små söta kaninöron.. Mammas going!!

Precis innan vi skulle åka hem gick Jörgen och vann en stjärnvinst på Kexchoklad, Hahaha! Ja nåt fick vi ju vinna iaf. Trodde jag aldrig. Efter det somnade William och sov hela vägen hem. Han va nog trött efter allt det roliga på Liseberg. Vaknade när vi kom hem för ny blöjja och välling och sen somnade han om så gott så . Sovit gott hela natten och sen gick vi upp vid 7. Jörgen är iväg och övningskör, och jag har varit och lämnat William på dagis, han berättade allt för fröken om allt han gjorde igår när vi kom, sötunge :)

Idag är det back to vardagen.. Skola för min del. Har Datakunskap och Matte idag :/
Sen tänkte jag och William gå till Öppna Förskolan, det va sååå längesen vi va där nu, så det ska bli skojjsigt. William tycker nog att det är skoj. Nu ska jag göra lite frukost så jag orkar med dagen.. =)
Så jag lägger in lite bilder från igår! :)









 



 

Frukosten ska ätas med kaninöronen på och i nya stolen :)


Söndag 30/8 - Liseberg

2009-08-30 08:02:24 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon..
Upp tidigt som alltid med den här lilla herren.. Men idag fick ja iaf sova till halv 7, 10 min längre än igår. Generöst va? Så nu är vi pigga och glada, eller inte! Vi har testat dom nya blöjorna mommo hade med sig. och dom passade jätte bra, jag brukar inte köpa Pampers i vanliga fall, kört Libero sen William föddes men dessa satt bra =) Så har vi tatt ur alla leksaker ur förpackningarna så William kan leka med dom, hihi! :)

Pappsen va ju iväg och jobbade igår, så han ligger och sover nu.
När han vaknar blir det att packa iordning så ska vi åka ner mot Göteborg och Liseberg. Vi ska möta Mamma & Velu utanför. Det ska bli roligt, är ett år sen vi va där nu. Och eftersom Jörgen inte åker nåt så vågar man ta med sig kameran ner och få fina bilder när William åker karuseller. Åh, det ska bli så roligt, nu förstår han ju så mycket mer än vad han gjorde när vi va där förra året. Ska bli superduper skoj!

Igår hade vi ju barnkalas, nästan hela Jörgens familj va här, och min mamma, Velu & min gudmor Berit! William fick jätte fina presenter allt från Bobbycar, kläder, leksaker, skor, till korv och bröd. Hahaha.. Det är ju så att han är helt galen i korv och bröd, så det va väl lite av ett skämt ^^ Haha, men han blev glad.. Han behövde inte ens öppna paketen innan han visste att det va korv däri, min lilla fisroooompa! Jag va sååå trött igår kväll, att jag somnade framför TV:n, och vaknade vid 02 inatt, så då va det bara att gå och lägga sig i sängen, tills William ville upp imorse..

Nu däremot ska vi göra frukost :)











 





Lördag 29/8 - Kalastaaaaajm!

2009-08-29 08:06:48 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God "tidiiiig" morgon!
Ja fyyyy.. William bestämde att vi skulle gå upp 06.20 imorse, jag va inte pigg.. Försökte söva om han i hans säng, men det gick inget bra så vi låg o gosa istället, som den gos han är låg han o kramade om sin gamla mamma och pillade mig i håret. älskadeälskade duuu.. Efter en stund gick vi in till pappsen för att trackassera honom lite, men det va inte så intressant så vi gick upp istället. Fixade lite välling, och nu tittar vi på Nicke Nyfiken!

Fast William springer iof lite fram och tillbaka, han ska göra så mycket saker hela tiden. Haha! Idag är det fullt upp, vi ska grejja i lokalen när Jörgen vaknat, blåsa ballonger, och göra fint där nere igen. Vid 15-tiden börjar kalaset, det stora kalaset. För hela tjocka släkten :) Vi kommer bli ganska många, heheh! Men det ska bli roligt, får se till att batteriet på kameran är laddat så jag kan få många fina bilder på min älsklings kalas!

Nu är det myyystajm!

Fredagkväll..

2009-08-28 22:29:00 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll !
Har ni haft en bra dag? :) Det har jag! Vid 12 kom Madde och hennes supersöta dotter Linnéa! Madde sminkade mig, fixade mitt hår och sen fotade vi. Först inne lite, och sen gick vi ut. Tog inte så jätte många bilder, vi tänkte ta en session nästa gång när Willepille är hemma så han kan vara med också, min lilla modell . Efter att vi var klara så kom min älskade vän Erica på besök! Som jag saknat henne, ni anar inte. Va ca 18 månader sen vi sågs sist. Men hon är en såndär vän som att även om vi inte pratat på ett bra tag så finns hon alltid där, och det var som om vi sågs igår. Det kändes inte som att det va evighetersen vi sågs. Det känns som igår vi satt i mitt kök i Borås och hade våra "måndagsmiddagar" hehe.. Det va tider det ^^

Efter att Erica åkte hemåt, så åkte vi till ICA Maxi för att handla inför kalaset, Carina behövde grejjer så hon kunde fixa smörgåstårtor till oss. Samt att det blev köpt en hel del kakor o sånt som man ska ha på ett kalas. Ska bli skönt att få det överstökat nu, roligt att ha kalas, men det är roligare när det är över, Hahaha! Har även tvättat nu på kvällen som alltid, ja jag tycker inte att jag gör nåt annat än att tvätta hela tiden ;) Men så kan det vara..

Älskling åkte iväg och köpte pizza till oss nu ikväll, riktigt mums! Sitter här vid datorn och halvtittar på "Sagan om ringen" Dom visar hela triologin på TV3 i helgen. Så då finns det ju nåt att titta på iaf.

Nej jag laddar upp lite bilder från dagens fotografering ist :)
Tyck gärna till! :)

 

 

Fredag 28/7 - Fotografering

2009-08-28 11:19:14 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hej!
Klockan ringde tidigt imorse igen.. Men då va vi redan vakna för William kom in till oss vid kvart över 6! Hoppas han slutar med att gå upp sååå tidigt snart. Men idag gjorde det iof inget eftersom han skulle vara på dagis kl 8. Och jag hade tråkig jävla matte, men ja det gick väl rätt fort ändå.. Skönt att ha denna veckans lektioner avklarade. Och bara njuta av allt vad helgen har att erbjuda. Snart borde jag dock gå o rota i min garderob för o se vad jag ska ha på mig, eftersom Madde kommer om 45 min, hon ska fota mig! Ska bli kul, va längsen jag blev fotad nu, så får se hur det ska gå, hahahha!

Sen kommer Erica hit. En gammal vän från Borås. Ååååh vad jag har saknat henne, det va evighetersen nu, senast måste nog ha varit på Williams dop. Blir väl kanske en sväng ner till stan och luncha! Sen måste vi åka och handla till kalaset, en massa måsten idag.. Och ikväll ska jag tvätta.. Som vanligt?! Jaja.. No life!

Men nu måste jag leta kläder..
See u later

Skapa en egen Hemsida?

2009-08-27 22:17:25 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallå =)
Mötte upp Sara tidigare idag för en liten fika och tjöt innan de va dags för lektion. Idag hade jag Webdesign. Lärde oss inte speciellt mycket idag. Var mest grunderna för html , men det är bra att kunna det med. En himla massa koder hursomhelst, men det ska väl sjunka in så småningom. Får vi hoppas iaf, Hahah..  Tanken är väl i slutändan att vi ska skapa våran egen hemsida! Fick sluta lite tidigare, så efter skolan gick jag hem till Jessica där min lille älskling va. Hon fick ju hämta han från dagis idag, och det hade gått jätte bra.

Åkte iväg sen så min älskade man fick klippa sig, lika snygg som alltid blev han! Sen åkte vi en sväng till Överby, va inne på den nya Rusta butiken en sväng. En ny Nicke Nyfiken film fick det bli till vår lilla älskling, och en matta till vardagsrummet. + lite handling på ICA Maxi. Nackdelen är att vi måste åka dit imorn igen, för då ska vi handla saker till kalaset på lördag. Jörgens syster ska göra smörgåstårtor till oss.

Snällt va? Helgen är fullbokad! Imorn kommer Madde hit vid 12, och vi ska köra en Photosession , Sen skulle även Erica komma under dagen fattade jag det som. Sen är det massa som ska fixas inför kalaset på lördag. Lördag är det som sagt kalas. och Söndag ska vi till Liseberg med min mamma! Ska bli roligt :) William kommer vara helt tokig på Liseberg, Haha.. Men det ska bara bli skoj!

Ha en fin Torsdagkväll..

Torsdag 27/8 - Webdesign

2009-08-27 09:28:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tjena Mors!
Igår var jag och my loved one på Bio! :) Det va roligt att bara göra något ihop, vi två! Vi såg Harry Potter & Halvblodsprinsen. Den va helt OK, men inte en såndär WOW film, då tycker jag dom tidigare Harry Potter filmerna vart bättre. Kunde vart lite mer fart o fläkt eller hur man ska förklara det. William fick vara hos farmor under tiden. Det hade gått jätte bra, så vi hämtade han runt halv 9 sen va det direkt i säng när vi kom hem!
Han va såååå trött

Men kl 6 imorse va det en liten kille som kom inklampande till oss, jag gjorde ett försök att gå och lägga mig med honom i hans säng, men han kom tillbaka efter bara en kvart. Så Jörgen va så snäll och gick upp med honom. Jag däremot kom inte ur sängen förän efter 8. Hahah.. Somnade om så gott så. När jag väl dragit mig upp ur sängen, så va det dags o klä på sig och gå o lämna lill killen på dagis.

Idag har jag min första lektion i Webdesign, det ska bli jätte roligt. Lite mindre roligt är väl att lektion är på 4,5 timma! Men får hoppas att det går fort, Jessica ska hämta William på dagis idag så han slipper vara där tills efter 17 då jag slutar, känns liiiiite väl långt för honom. Så kan han leka med Liam istället! Annars orkar jag inte hitta på nåt annat mer idag, kommer nog va rätt trött sen skulle jag gissa på..

Nu ska jag vika tvätt .. =)
Imorn ska jag ev fotograferas! :) Yaaay


Onsdag 26/8 - Bio?

2009-08-26 12:51:25 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå mina kära vänner!
Imorse steg vi upp tiiidigt, för tidigt för min del, jag va helt död imorse, men ja halv 7 ringde klockan för väckning. Upp o klä på sig, göra iordning mig och William. För William skulle vara på dagis strax innan 8 så han kunde vara med på frukosten och jag hade min lektion 8.20. Seeegt vare. Men nu är det över o det är skönt. Haha..

Dagens planer? Ska strax iväg och ta en fika med Jessica på ritz :) Mumma.. Sen är det dags och hämta hem lillkillen från dagis. Han har säkert haft det jätte bra där med sina kompisar. Ikväll tänkte jag och min bejb gå på Bio och se Harry Potter. Hoppas den är bra, det verkar som att den ska vara det iaf. Men ja vi får se. Jag är faktiskt lite mer sugen på att gå och se den nya Beck filmen, älskar Beck! Men det blir nog bra i slutändan..

Tack för alla fina kommentarer ni skrivit, det värmer att höra..

Snart läggdags..

2009-08-25 21:37:55 Dagboken
» Kommentarer(6) «


God Kväll!
Kvällen har flygit förbi idag.. Vi har varit produktiva eller vad det nu heter, Hahahah!
Jag har tvättat och grejjat idag, när vi hämtat William på dagis så åkte vi en sväng till hans farmor och sen fick han stanna där medans vi åkte till Överby. Fast han va väl mest hos Jessica (faster) Och där trivdes han bra, han fick ju mat ^^ Haha.. Han ska vara hos henne på tordag eftermiddag. Hon är så snäll och hämtar han från dagis då, eftersom jag inte slutar förän kl 17, och Jörgen inte slutar förän 18 så va hon snäll och kunde ta han.. Gulle dig!

På Överby blev det inhandlat lite CD-skivor så vi kan göra en Backup på alla våra foton, kan vara bra att göra utifall att nåt skulle hända med hårdiskarna. Sen köpte vi lite underkläder till mig, kalsonger till W, och strumpor till Jörgen. Efter att vi fått i säng William myste vi med ost & korvbitar, Yammmiii :)
Ska alldeles strax gå och sova upp tidigt imorn o gå till skolan, imorn har jag engelska tiiiiidigt på morronen så det innebär att William får gå tidigt till dagis!

Sen funderar vi på Bio, är sugen på att gå och se den nya Harry Potter filmen, nån som sett den och vet om den är bra?


Varför?

2009-08-25 16:05:16 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(15) «




Varför tycker folk det är så himla roligt att klanka ner på andra människor?! Jag kan inte förstå det.. Jag menar min son är 2 år gammal, visst ska man inte ha nappen dygnet runt men det har han inte heller, vi försöker så gott det går att bara ha den när han är ledsen eller när han ska sova, men han är dessutom bara ett barn, och varför bry sig så om någon annans barn har napp eller inte? Jag kan inte förstå det.. Det är väl vårat problem, mitt och Jörgens, som är Williams föräldrar!

Men jag har läst ganska många "elaka" kommentarer som cirkulerar i det flesta bloggar, alltid är det dom anonyma som ska kommentera, varför är det så svårt för vissa att stå för sina åsikter? Varför kan man inte bara säga det rätt ut? Rätta mig om jag har fel?! Men som i detta fallet varför uttrycka sig på det viset om ett litet barn har napp eller inte? För oss är han en stor kille, varesig han har napp, snutte eller gosedjur.

Tisdag 25/8

2009-08-25 09:26:36 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Goder Morgon!
Sovit gott? Det har jag.. Dock kom William in till oss 4 imorse, men han hittade inte sin napp så jag fick följa med han tillbaka och leta efter den sen somnade han om så gott igen så. Strax efter 7 va det uppstigning och dags för frukost. William skulle såklart ha gröt, och snäll som jag är så fixade jag givetvis det till honom :) Sen klädde vi på oss och gick till dagis för o lämna våran stora kille där!

Jag ska alldeles alldeles strax ta tag i tvätten och få det gjort för den här veckan.. Lika bra! Dom ringde från Lärcentrum (min skola) imorse och berättade att jag kommit in på Webdesign! Åh va glad jag blev. Det va ju en kurs med väldigt få platser och väldigt mycket sökande, så jag kom som reserv, men nu är det väl någon som hoppat av och då fick jag en plats istället, ååååh va jag är glad! Det som är mindre roligt är väl att nu måste jag köpa ytterligare en bok, vilket betyder ytterligare en utgift bortsett från alla tusen räkningar vi har, men men..

Annars idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men det ger sig!
Nu vart det tvättdags..

Williams Födelsedag!

2009-08-24 23:17:22 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag fyller min älskling 2 år!
Fattar ni att jag har fått vara mamma i 2 underbara år?! Det är knappt att jag förstår det själv. Men jag älskar det, det finns inget underbarare än att vara mamma! Hursomhelst dagen startade med att William kom inknallandes till oss 7 imorse och ville gosa, goseplutten! Vi åt frukost i lugn och ro, innan vi knallade iväg till dagis. Efter jag lämnat han gick jag till skolan och köpte en bok till Datorkunskapskursen och skrev in på Hem&Konsumentskunskaps kursen! Så jag kom upp i heltids studier, och får fullt bidrag från CSN.

Efter att jag hämtat födelsedagsbarnet på dagis så åkte vi ner till Polisen så jag fick hämtat ut mitt nya ID-kort. Nu kan dom inte gnälla på banken nå mer. Och inte på nåt annat ställe heller för den delen, vi åkte bort till Williams farmor en stund, tog med oss lite fika. Jörgen grejjade med bilen eftersom den snart ska besiktas. Gick väl inte så jätte bra. Det lutar åt att vi kommer få köpa ett nytt Bromsok :/ Inte så värst kul, tycker inte den där bilen gör nåt annat än kostar en massa pengar.

När vi kom hem satte vi igång med middagen, Ugnskyckling, ris och currysås! :) Yammi! William fick öppna sina födelsedags presenter, vi hade köpt kläder, lite leksaker och ett tält! Tältet blev han helt överlycklig för. Han hämtade kudde så skulle vi ligga där och gosa jag o han, min älskade prins! <3 Nu ligger han och sussar sött i sin nya säng. Och på tal om det, så går det jätte bra! Han sover hur bra som helst. Ja han är en stor kille nu.. Nu är det snart dags för mig med att krypa ner och sova, vi har haft en underbar dag idag! Iof har vi ju alltid det, men idag har vart extra bra!

Vi hörs imorn igen..
Tjingeling!



Öppnar Paket!




William 2 år!

2009-08-24 07:31:03 Foto - William
» Kommentarer(8) «




Grattis våran fina lilla älskling på 2-årsdagen!

Söndag 23/8 - Barnkalas

2009-08-23 22:24:10 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll Allihopa!
Dagen idag har varit fullspäckad, imorse hörde jag William redan vid 06, gick in till han och gav han nappen, trodde att han skulle somna om igen, men bara en kvart senare hörde jag att har var uppe och tassade, så han fick komma in till oss och gosa, dock va det mest lek från hans sida, men så kan det va ibland, det blev hursomhelst en tiiiiidig morgon. Strax efter 10 åkte vi till Maxi och handlade lite granna, sprang in på H&M och köpte en skjorta och en tröja till William :) Så han kunde vara fin på sitt kalas. På vägen hem däckade han, så Jörgen fick bära upp han till sängen..

Sen va vi nere och dukade och fixade med ballonger nere i lokalen.. Strax innan kl 15 kom Josefina med den superduper fina tårtan hon bakat till William. Tusen tack! Sen kom hans kompisar och fikade och lekte. Jag tycker det va ett lyckat kalas, och tack till dom som kom, och tusen tack för alla fina presenter våran lilla älskling fick!

Nu ikväll har vi haft Jörgens föräldrar, lillasyster och Williams kusin på ett litet fikabesök! William va superglad för att dom kom, han va nog inte still en minut medans dom va här, och när dom åkte hem så stupade han i säng. Våran lille fiiis! Kan ju hoppas att han sover lite längre imorn, iaf till 7! Men jaja vi får se. Det är ju dagisdags imorn och den stora dagen! Våran lilla älskling blir 2 år!! Jisses va fort tiden går.

Imorn ska jag till skit skolan :/ *villintevillintevillinte* But I guess I have to..








Lördag 22/8 - Djurparken & Ny säng

2009-08-22 23:00:46 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Long Time No See..!
Mycket har hänt sen sist jag skrev.. Vi har haft fullt upp..
i Torsdags förmiddag styrde vi bilen mot Borås Djurpark. Men när vi kom till Fristad så såg jag att jag hade glömt bankomatkortet hemma, *paniiiiiik* Men som tur va kunde mamma legitimera mig så jag kunde ta ut pengar, passade även på att hämta ut en ny internetdosa, eftersom Swedbank i Trollhättan är totalt IQ-befriade! Men hursomhelst så hade vi en jätte trevlig dag på Djurparken.. William älskade att gå och titta på alla djuren, favoriten va nog elefanterna och björnarna.. Vi kom precis när dom höll på att mata björarna. :) Jag köpte även en gosistiger till han som han numera inte släpper, antar att det blev en favvis!

I fredags hade vi slapp dag, William va på dagis och busade, jag hämtade nyckeln till Kvarterslokalen, och sen va vi iväg och handlade inför kalaset. Fick inköpt både kakor, ballonger och lite annat smått o gott. Och superduper snälla Josefina ska hjälpa mig med tårtan, hon va så himla snäll och ställde upp med att baka hela tårtan. Jag kan inte mer än att tacka så hjärtligt för det, jag är sååååå himla kass på att baka. Så det var rätt gött att slippa just den biten.

Idag har vi varit på mitt favorit varuhus nämligen IKEA! Det blev köpt en ny säng till William, madrass, täcke, sängkläder med mera.. Man kommer aldrig hem tomhänt från Ikea, oftast med mer saker än man åkte dit för. Men så kan det gå. William ääääälskade sin nya säng, och hoppade upp o ner ur den heeela tiden! Våran stora kille! Ikväll har jag varit hemma hos Jessica och färgat håret, så nu är ja fin i det med igen =) Imorn är det barnkalas som står på schemat, ska åka och inhandla en skjorta till William, och sen förbereda med dukning o sånt. Morgondagen kommer nog bli kanon.. Slänger in lite bilder ist :)












New Moon

2009-08-21 10:23:31
» Kommentarer(3) «


The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD



Onsdag 19/8 - 4 Days Left

2009-08-19 14:41:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Dagens!
Imorse klev vi upp tiiiiiidigt, jag hade satt klockan på 06.30 för att orka med med risk för att ligga och snooza en stund, ja och så blev det också, fast sista gången hade jag råkat stänga av alarmet, men jag kom allt upp ändå. :) Strax innan 8 lämnade jag William på dagis så idag fick han vara med på frukosten, sen gick jag och mötte upp Sara, för vi har Engelska ihop. Dock har vi världens sliskigaste lärare, uääääääk säger jag bara. Har jätte svårt för honom. Sist jag hade han så bytte jag kurs enbart för honom. Ja äckelpäckel är va han är!

Sara följde med hem på en kaffe innan hon skulle tillbaka för nästa lektion, så nu har vi slängt i oss lite lunch och ska strax iväg för att hämta våran lilla kille på dagis! :) Imorn ska han vara ledig för då ska vi åka till Borås! Och besöka alla djuren i Borås Djurpark! Första gången vi åker dit som en familj, ska bli roligt att se hur William kommer reagera, hihi jag lääääängtar! =)

Nu måste jag klä på mig, nu ska jag hämta hem min godiing <3

God Kväll

2009-08-18 22:34:20 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll kära vänner!
Idag har jag vart så duktig och tvättat en massa kläder, så dom hänger på tork, förhoppningsvis är det torrt imorn så jag kan vika in det i garderoberna, det suger att inte ha torkrum/torkskåp. Men det är bara att gilla läget. Sen va jag och älsklingen en sväng på Ö&B, köpte lite plastglas/muggar och tallrikar. Bra att ha eftersom vi ska ha kalas nu i helgen, och jag orkar inte med en massa disk, så det är det bara att slänga skiten sen! :)

Efter att vi hämtat lillfisen på dagis så stannade vi borta hos Williams farmor en stund. Han lekte och busade med sina kusiner, speciellt med Liam, dom är ju närmast varandra i åldern, skiljer 1,5 år ungefär på dom! Jag och Jörgen passade på att åka in till Sportex när William ändå va där borta och köpa oss varsitt par "Walking-skor" . Verkligen super skönt med ett par riktiga skor, som man kan gå långt i utan att få ont i fötterna!

När vi kom hem hade Jörgen monterat ihop Williams nya leksakshylla som jag beställde för nån vecka sen, visade en bild här på bloggen :) Så däri ligger det flesta av hans leksaker nu! Jätte fint blev det. Hihi. Nu är det bara den nya sängen som saknas, åååh va jag längtar tills vi ska köpa den! Men nu däremot ska jag gå o sova för jag ska till skolan imorn 8.20-11.30 :/ Bläääääääääää...


Tisdag 18/8 - .. 5 Days Left

2009-08-18 09:40:50 Dagboken
» Kommentarer(1) «


morrn morrn!
Hade skit svårt att sova igår, så jag gick upp och satte mig och läste lite innan jag gick o la mig igen, o sen låg jag och lyssnade på lite musik innan john blund kom för att besöka mig. Sen sov jag gott tills kl blev 7 och det va dags att gå upp. Har vart och lämnat Wille på dagis, och sen gick jag till skolan för att köpa min engelska bok, usch va dyrt det är med kurslitteratur, bara den boken gick på nästan 400 kr. Sen ska jag ha en till och den kostar ungefär lika mycket, så det kommer bli dyrt det här :/ men men, det är ju böcker som jag måste ha, och inte kan skita i att köpa :/ ..

Sitter i telefon just nu, får se när man kan komma fram och se vad dom kommer säga sen .. Ska även besöka tvättstugan om en liiite liten stund och tvätta kläder, roligt va? Nej jag vet inte om jag tycker det. Men det är ett illa måste. Annars blir det ganska så lugnt idag, inget planerat, utan bara massa gooos!

Igår gjorde vi inte heller så mkt, va på Överby och kikade, handlade lite mat, fyllde på med blöjor.. Dom går åt som smör i solsken.. Köpte en liten födelsedagspresent till vår lilla älskling som fyller 2 år på måndag! :) Tiden går verkligen skit fort! Han är ju så stor nu, ja min lille fisrompa! Nej tvätten va det..

Måndag 17/8 - Skoldags

2009-08-17 08:15:02 Dagboken
» Kommentarer(4) «


hejhej :)
Så var det åter en ny vecka och för min del innebär det att det är skola idag :/ Kan säga helt ärligt att det är ingenting jag ser fram emot men det är ju tyvärr något som måste göras, annars får vi inga pengar ! Men innan dess har jag massa saker att göra, först ska jag lämna William på dagis och sen ska jag ner till Polisen och skaffa mig ett nytt ID-kort så jag kan få ut en internetdosa till min bank någon gång eftersom mitt ID-kort har gått ut. Kommer säkert se helt weird ut, men jaja..

Sen måste jag köpa pennor, block o annat skolmaterial, måste även kolla upp vilka böcker jag ska ha, så måste jag köpa dom med, kommer bli ruinerad efter den här dagen, ja det är fan inte billigt att plugga, men vem har någonsin påstått det? Sen slutar inte jag förän 15.30 i eftermiddag, och då ska vi åka och handla.. Får ta med mig en banan i väskan är alldeles skakig nu men jag hinner inte äta frukost nu, så det får bli så. Förhoppningsvis hinner jag få nåt i magen innan jag börjar skolan. men vi får se.. Nu ska jag gosa med min plutt innan han ska iväg och leka med alla andra barn :)

P&K

Älskade Barn

2009-08-16 11:03:43 Foto - William
» Kommentarer(3) «




Foto: Marie Zetterblad

Lördag 15/8

2009-08-15 22:03:33 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå Hejsan!
Japp idag är jag tillbaka o kladdar här igen :)
Dagen idag började tidigt för vår del, lite för tidigt om jag får tycka så? Wille vaknade vid 7 o skulle gå upp, jag var rena zombien då juu.. Jisses! När pappsen vaknat till liv åkte vi till Maxi och handlade, Rockys mat hade tagit slut och han va hungrig så det va inge mer med de, samt att vi behövde fylla på blöjförrådet, så nu har han ett tag till !

Sen va det bara myspys på schemat, vid 15.45 hade Jörgen fått en tid på Jourcentralen eftersom han har en ögoninfektion som inte vill ge med sig, men nu fick han en liten starkare salva att droppa i ögat så hoppas vi att det ska ge med sig denna gången. Carina tog William nu en stund på eftermiddagen, jag va såååå trött. Jag hade nog kunnat somna stående om det va så. Ja är så trött numera, börjar fundera på om man kanske har järnbrist lr ngt. Kanske vore värt att kolla upp?

Annars är det en lugn lördagkväll hemma hos oss, Jörgen är iväg o jobbar, William sover, jag har precis vart inne och pussat lite på honom, min älskade prins! Jag sitter faktiskt och kollar på min favorit film Twilight! Kan inte se den filmen någon gång för mycket. Jag längtar sååååå tills November då New Moon kommer. Men jag måste nog säga att den film jag längtar mest av i Twilight sagan är Breaking Dawn! :) Nej nu har jag väl babblat tillräckligt, nu ska jag fortsätta se på min älskade film.. <3 Ha en fin lördagkväll!


Fredag 14/8 - Update

2009-08-14 23:00:28 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hejhej..
Hoppar in här och uppdaterar lite, det har vart skönt att haft en liten paus. Jag har änna kännt att jag varit tvungen att skriva innan som ett illa måste, och så ska det inte vara, jag ska blogga för att jag vill och inte för någon annan orsak. Så det kanske blir så i fortsättningen med, och det är inte alltid man är på topp, jag har inte varit det den här veckan. Haft en jobbig förkylning i kroppen bland annat, sen har det vart lite annat jobbigt, men det kommer jag inte ta upp här, det är hursomhelst saker som har löst sig. :)

William har ju börjat på dagis igen, det känns skönt att komma tillbaka till rutinerna igen och till vardagen nu när ledigheten tar slut. William behöver få komma dit och träffa sina kompisar, vi ser ju hur han utvecklas som person när han får vara där. Vi är glada att han får gå på ett sånt bra dagis, och är sååå nöjda med personalen. På måndag börjar jag skolan igen, och William får börja gå efter sitt nya schema, det ska nog funka superbra tror jag!

Annars har veckan vart rätt så lugn, i helgen jobbar Jörgen som vanligt, idag i Sollebrunn på Arvingarna, imorn skulle han till nåt nytt ställe, Hunnebostrand tror jag det va (?) Är inte helt säker, men ja det ger sig! Hehe. Idag fick vi paket på posten på tal om annat från H&M! Kläder till mig och William såklart, men dom får han inte nu, utan det ska bli födelsedagspresenter. Får se vad man ska köpa mer till han, ska ge mig ut i veckan tänkte jag, eftersom han fyller nästa måndag, jisses.. Tiden går så fort! tänk att min lilla kille snart är 2 år!! Helt ofattbart.

Nu ska jag fortsätta läsa min bok, och sova.. =)
Jag återkommer en annan dag <3

Fotat - Slussarna

2009-08-14 21:23:54 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(2) «










Alla foton är tagna av mig och Jörgen.
Och får inte enligt upphovsrättslagen kopieras utan tillåtelse!

Mår dåligt

2009-08-12 11:47:17 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(3) «


Jag mår inte så bra så jag kommer göra ett uppehåll här, Hej!

Så Länge Vi Båda Andas

2009-08-11 19:25:32 Marie babblar
» Kommentarer(0) «




Nu är den min, min, min..
Så ni vet vart ni har mig ikväll! :)

Tisdag 11/8 - Besök av Hasse

2009-08-11 11:01:23 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God förmiddag! :)
Igår tvättade vi, men på eftermiddagen åkte jag med Emma till Torp så William och pappsen fick tvätta själva, det verkar som att det har gått bra :P Hahaha.. Sen blev det ett par koppar kaffe hemma hos Emma och deras nya lägenhet är verkligen jätte fin. Strax efter 22 körde Emma hem mig, o sen dess försökte jag sova typ, somnade efter halv 4 typ. Vid 1 slutade jag försöka och gick o la mig i soffan med täcke och kudde o kollade på tv. Vid kvart över 6 imorse vaknade William, så det har inte blivit så värst många timmars sömn idag.. Så ja jag är trött!

Men inte kan jag sova för det, idag va det Williams första dag på dagis efter semestern, ja det gick väl sådär.. Han va väldigt framåt i början men när han märkte att vi gick så blev han ledsen. Det är så jobbigt för han blir panikslagen o skriker samtidigt som han typ kippar efter andan, och det krossar mitt hjärta att lämna min ledsna son där. Även om jag vet att det går över på bara någon minut. Men det känns ändå.

Idag kommer iaf min lilla storebror på besök, han ska fira William lite eftersom han inte kunde komma på hans kalas så tar vi det idag istället. :) Får se vad han får för skoj av sin morbror. Säkerligen en Ambulans eftersom han ska plugga till Ambulanssjukvårdare. Så det skulle inte förvåna mig, tur att någon i familjen Zetterblad är smart :P Hahaha.. Min hylla kom även idag från Ellos, och ja kan man bli annat än besviken? Ja det va nån sak som va fel iaf så det gick inte att montera ihop den .. *ledsen i ögat* Men dom skulle skicka nån ny del, det lär väl ta 100 år!

Nu ska jag göra annat, vi ska hämta William om en timma!
P&K


Måndag 10/8 - Slut på det roliga

2009-08-10 11:05:23 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon Måndag!
Helgen va helt ok, i fredags va det fest.. Skojjigt! Men nu blir det inget ut för min del på ett bra tag, vill bara vara hemma med min prins istället. Speciellt nu när allt med skola o dagis drar igång då finns det inte tid för sånt längre. Familjetiden är alldeles för dyrbar för mig. I lördags gjorde vi inte alls så mycket, bara slappade hela långa dagen typ. :) Och igår kväll var vi hemma hos David & Elina en sväng, William lämnade en liten present till Iszabella, sötnosen!

Och nu är vi tillbaka i vardagen igen, Jörgen är tillbaka på körskolan, imorn börjar William på dagis igen.. Vi ska mjukstarta denna veckan. Tis,Ons, tors med att gå 3 timmar per dag, på måndag nästa vecka drar hans nya schema ihop, jag måste kolla mitt schema för o se vilka tider han ska gå. Jag vill inte ha han där för långa dagar, men jag har för mig att jag har ett ganska så bra schema den här terminen så det ska nog inte vara någon större fara :)

Idag skulle vi egentligen hem till Jessica & Tuva, men så såg jag att vi hade tvätt tid, så det får änna gå före. Måste ju få våra kläder tvättade. Hur roligt de nu kan vara o tvätta. men men.. Annars är det lugna puckar här idag, får se vad som händer och sker, nu ska jag göra nåt annat, typ slappa, jag är förkyld o de tär på krafterna.


Vi ska Gifta oss!

2009-08-08 11:37:22 Dagboken
» Kommentarer(15) «




Vi ska bli man & fru!
Min lycka går inte att beskriva i ord just nu, att få bli din fru är allt jag någonsin velat. Jag vill leva ihop med dig och våran son för resten av mitt liv, jag vill bli gammal ihop med dig. Vill ägna resten av mitt liv till att göra dig lycklig för det har du gjort för min ända sen den dagen vi träffades!
Du fulländar mitt liv <3

Fredag 7/8 - Party!

2009-08-07 10:30:11 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Morrn!!
Igår tvättade vi på eftermiddagen, inte så mycket tvätt men gott att få ha rensat ur tvättkorgen ^^ Den växer ju så fort när man har barn. Haha. Sen cyklade vi bort till Willes farmor och hälsade på. Fikade med lite kaffe och kakor. Aldrig fel om man säger så. Vi passade tom på att köpa glass på Glassbilen igår, det va år och dar sen jag gjorde det sist. Man ibland kan man ju få gotta sig!

Idag är det planerat förfest hos oss och sen utgång till Pråmen! Försöker få med mig min älskling också, speciellt när han är ledig i helgen, vore jätte skoj! Vi kommer bli fullt hus här ca 10-11 personer som kommer! Hahha.. Får se hur vi ska få plats allihopa, men finns det hjärterum så finns det stjärterum! :)  Tror det kommer bli kalas skoj! Jag ser fram emot kvällen..

Men nu kommer ju det jobbiga, vad man ska ha på sig? Men det lutar att jag ska ha min svarta klänning från Gina. Va längesen jag hade den nu, så det får nog bli så. Ska försöka ta mycket kort så jag kan visa er imorn :) Nej nu ska jag sluta babbla och grejja här hemma istället!
P&K

Wille älskar Voffsingar!

2009-08-06 23:36:05 Foto - William
» Kommentarer(0) «




William med söta Cliff!
Han är galen i hundar :)

Till Barnrummet

2009-08-06 14:55:53 Marie babblar
» Kommentarer(1) «



Då vi inte har någon direkt leksaks förvaring mer än "vanliga" lådor, så tyckte jag denna va smidig o samtidigt snygg! Så den kommer snart pryda Williams rum :)

Torsdag 6/8 - Grattis!

2009-08-06 12:07:07 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Grattis till Linnea på 2-årsdagen!
Igår va det segt iaf på förmiddagen, jag grejjade med min tvätt, och städade lite här hemma. Sen gick vi ut på våran baksida och lekte med Emma och Melvin, eller ja barnen lekte och vi drack kaffe ^^ Haha! Alltid trevligt med sällskap, sen gick vi in en stund o lekte där tills Emma och Melvin åkte hem och då hoppade William i säng, jätte trött av allt bus! :)

Idag händer det inte så mycket, vi ska tvätta vid 15-tiden, sen ska vi gå och dricka kaffe med Williams faster och jag ska pussa på Liiiam <3 Lilla goooingen! =) Annars är dagen ganska så lugn man får ju passa på att vara ute i det fina vädret så länge det vill stanna hos oss! Hoppas verkligen det är fint väder imorn, får då tänkte vi gå en sväng till Pråmen o kika :) Kan bli najs.. =D

Nu ska jag fixa mat, lasagne står på menyn idag! =)

Onsdag 5/8

2009-08-05 11:22:48 Dagboken
» Kommentarer(3) «


:) HejHopp!
Idag mår jag bättre, dock drömt hemska drömmar om Jörgen inatt :/ Förstår inte varför, typ att han var otrogen och lämnade mig och William . Så att säga att jag sovit gott vore en lögn. men men.. Igår va jag nere i stan och tog en fika med Emma, jätte trevligt, sen åkte jag med Jörgen i lastbilen. Göteborg fram och tillbaka. Somnade nog inte förän klockan va ca 4 imorse, så ja jag är lite seg i kolan idag, men så kan det va! Man får hoppas mardrömmarna aldrig faller in, tror aldrig min älskling skulle göra något sådant mot mig!

Dagens planer? Städa lite tror jag, iaf den vanliga sysslan hemma hos oss DAMMSUGA! Har man en pälsapa så har man, och sen håller jag på att vika in tvätten, märka alla Willes kläder så det är gjort till dagis starten i slutet på månaden. Slipper jag det sen.. Sen vette tusan, fundera ut dagens middag kanske? Det är ju faktiskt fint väder ute med, hela 24 grader och solen skiner, det va ju änna på tiden om man säger så ;) Hoppas den stannar ett tag nu, då blir jag glad ;D

Nope fortsätta med tvätten..
Have a nice day !

Tisdag 4/8

2009-08-04 12:31:59 Dagboken
» Kommentarer(8) «


God Dagens..
Igår va jag på så kasst humör hela dagen, så hade jag uppdaterat bloggen igår hade det bara bestått av gnäll, gnäll, gnäll.. På kvällen igår efter jag hade tvättat klart blev jag så himla less på allt så jag gick ut och gick i 45 min för att rensa skallen, det är mycket nu, mycket jag inte klarar av, helt enkelt alldeles för mycket för mig! För mycket känslor som svallar över och oftast känns allt bara piss! Men jag antar att det är så ibland, man orkar inte alltid, och JAG orkar inte vara på topp!

Gick och la mig tidigt igår, sov ända till 9 imorse, men har sovit apdåligt, ont i magen :/ Har jag iof fortfarande, men men.. Dessutom är William inne i en jobbig period just nu, han trotsar till tusan, kastar saker och lyssnar inte för fem öre. Idag fick Carina komma och ta han, och då känner jag mig ännu mer kass, när jag inte orkar så lämpar jag över det på någon annan ist! Blä vilken hemsk mamma jag är :( Känner mig iaf som det ! :/

Annars händer de inte mycket idag, ska träffa Emma en stund i eftermiddag och gå ner till stan. Annars blir det lugnt!
Ha en bra dag!

Söndag 2/8

2009-08-02 23:59:31 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Mitt i natten, jag är en liiiiten nattsuddare jag ;D Hihi..
Idag har vi vart seeega, iaf jag.. William och jag gick upp vid 9 tiden, då flyttade vi med oss täcket ut till soffan och la oss där, haha! En riktig mysmorgon med andra ord, ja han är allt en liten myskille våran son, iaf när han vill! När pappsen kom upp blev han genast pigg och inte alls lika mysig längre. Då va det hopp och stoj som gällde. Sen kom vi ut på en promenad, och efter det en tur till Överby för att inhandla nässpray till lilleman, och lite mer tvättlappar och välling. Samt lite annat nödvändigt som tagit slut hemma..

Väl hemma började Jörgen med maten, ugnstekt falukorv och potatismos! Japp, vi gillar det hemma hos oss ! =) Hihi.. Sen kom Sötisarna Emma och Melvin förbi för en kaffe och bus! Alltid lika skoj och träffa dom! :) William va helt slut när dom hade gått, så han somnade så sött så! Annars ikväll har jag inte gjort så mkt, började titta på Benjamin Button, men tror inte jag orkar se klart den idag, får se hur långt jag hinner innan jag blir jätte jätte trött, ska nämligen sova på soffan idag, Jörgen har sån hosta så han klarar inte av att ha "sömn-masken" på sig.. Får la se hur gott jag ska sova inatt, men det ger sig, allt för min man <3

Imorn är det slapp dag, har tvättstugan på eftermiddagen bara.. Annars är planerna noll! :) Gott det med ! Får njuta av sista ledigheten för snart börjar allvaret igen :/ Inge kul! :(
Lämnar en tanke till mamma, för hennes morbror gick bort imorse!
Vila i frid Ragnar!

Lördag 1/8

2009-08-01 23:02:20 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll !
Snacka om att jag fick sovmorgon idag? William vaknade inte förän klockan va Halv 12?! Vadå sömntuta? Det har aldrig hänt innan! Men jag klagar inte, absolut inte, det var bara skönt att få sova ut. När vi väl kommit upp så grejjade han en massa med sina leksaker och jag fick lite tid över till annat. När Jörgen vaknat började han med maten, hemmagjorda färsbiffar med potatis och sås! Gudomligt gott, Wille käka som en häst, han var nog vrål hungrig ;D Hihi..

Det blev inget kalas för oss idag, då William dratt på sig en förkylning, hes och tät i näsan :/ Vi ville inte smitta lilla Loke. Så Jessica & Liam kom hit istället och vi fikade på baksidan nere i lekparken så killarna kunde leka också! Sen gick vi upp och åt lite glass, sen fick jag ett ryck och möblerade om Willes rum, flyttade sängen från ena änden till den andra. Längtar sååååå tills vi ska köpa den nya sängen, kommer bli såååå fint! Hihi, svårt att fatta att min lilla kille håller på att bli stor, han är ingen liten bebis längre, även om jag ibland önskar det!

Han somnade rätt tidigt idag, eftersom han vaknade så sent så sov han ju ingen middag.. Får väl se när han vill gå upp imorn. Inte alltför tidigt hoppas jag. Haha .  Jörgen är iväg och jobbar i Grebbestad, så han är inte hemma förän sent as usual. Han kan väl inte sova för länge imorn heller, eftersom han ska jobba det tidiga passet på måndag. Blev ingen film idag heller, jag är alldeles för trött för det känner jag, nej om jag skulle krypa ner i min säng lr ngt. :)