Snosat Bebiiis =)

2009-02-27 22:28:27 Dagboken
» Kommentarer(2) «


HallåHallåå..

Det blev ingen "inte-hitta-på-dag-i-dag" efter att jag hämtat William på dagis så gick vi till stan och tog sen bussen till Vänersborg för att hälsa på Alexandra, Daniel och deras lilla dotter Nova! En yttepytte liten tjej på 8 dagar! Åh hon va så liten och helt underbar, nu är jag extra sugen på att få en liten bebis till, får väl se när det blir av, haha! =) Vi fikade och hade jätte trevligt, William stojjade och lekte med Daniel, han tyckte nog han var en rolig prick =) Heheh.. Vid 18-tiden kom pappa Jörgen och hämtade oss och jag handlade lite frukost till Ullreds-resan imorn.

När vi kom hem gjorde vi en jätte go pastasallad =) Hela salladen tog slut ikväll, så som vi åt! HAHA.. Nu ska jag snart gå och lägga mig, jag ska upp kl 04 imorn bitti, kvart i 5 kommer Emma och hämtar mig. Sen blir det Ullared för hela slanten, så jag behöver dom få timmarna sömn jag kan få inatt, jag längtar ihjäl mig efter morrondagen, det ska bli så skoj och åka bort sådär med flickorna =D Nej om man skulle göra sig iordning för natten =)


Fina lilla Nova =)




Fredag 27/2

2009-02-27 09:34:04 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God morgon! =)

Sovit sådär inatt, Jörgen köpte såna där "snark-plåster" igår för o testa.. men dom va skit, funka inte det minsta lilla. Men nu har han iaf testat dom. William och jag gick upp vid halv 8, han åt välling och sen gick vi och väckte pappa. Jag tycker det är himla mysigt och bli väckt av William på det sättet, när han kommer in i vårat sovrum, lägger huvudet på sängkanten och säger "Heej Mamma" Underbart =) Sen fick han en banan och mumsa på, mycket gott enligt herr William, nu är han på dagis och busar av sig.. Ska hämta han vid 12 sen, tills dess vet jag inte vad jag ska göra..

Planerna för idag då? Ja det är väl inte så mycket.. Vi har faktiskt inget planerat idag, en sak jag vet är att jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll, kl 5 imorn bitti åker jag, Emma, Jessica och Kajsa till Ullared =) Ska bli jätte skoj, och på kvällen funderar jag och min älskade på att gå ut, det va hur längesen som helst vi va ute ihop, så det ska bli roligt =) Får se vart man ska gå bara.. Lägger in lite bilder från gårdagen då vi va nere vid kanalen och matade pippisarna :)





UTMANAD!

2009-02-26 20:29:36 Tidsfördriv
» Kommentarer(2) «


Jag blev utmanad av Sandra

Utmaningen är i sig inte svår utan du ska helt enkelt gå in på dina foton
på datorn välja 6:e mappen och sedan ta den 6:e bilden och lägga in den
här på bloggen. Samt utmana 6 andra.



Utmanar: Alla som vill!

Torsdag 26/2

2009-02-26 09:38:54 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallååååå =)

Sega familjen? Ja verkligen! Segat hela morronen, William är iaf på dagis nu, och de gick jätte bra att lämna han. Han sprang in till dom andra barnen och skulle leka med en gång, han sket verkligen i att vi va där så ja då va det bara att gå. Tycker det är sååå skönt att William trivs så bra på sitt dagis, och personalen är ju underbar, goa människor hela bunten! Jag ska snart till skolan :/ Har en låååång dag idag, åh jag vill verkligen inte, men jag har 2 prov idag så jag måste änna gå, har prov i Svenska och Engelska, jag har dock inte pluggat nåt, men får hoppas det går bra ändå.

Går ända till halv 4 idag, sen blir det hem och fixa middag.. =) Sen ska Jörgen iväg när jag kommer hem typ, det hinns inte med så mycket annat idag, för sen vill jag bara vara med min underbaring <3 Kommer sakna han såååå idag! Men förhoppningsvis så saknar han sin mamma också när hon är borta.. Hihi. Nej om man skulle se vilka böcker man ska ha med sig kanske?

Vet ni vad, vi har äntligen fått det bevisat, Jörgen lider av sömnapné. Vilket innebär att man snarkar kraftigt och gör andningsuppehåll i sömnen, vilket resulterar i att när han vaknar efter en natts "sömn" än han helt utmattad. Så nu ska han få CPAP behandling, satt och läste lite om det igår och så som jag fattade det så är CPAP en mask han kommer andas i när han sover, som vidgar nåt i halsen så han kan andas och inte slutar andas i sömnen typ, kanske jag kan få sova gott snart.. Ååh, jag hoppas verkligen detta ska hjälpa nu..

Handling..

2009-02-25 22:23:45 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå Hallå på kvällskvisten.. =)

Vi har haft en segisdag idag.. La mig en stund o nana idag när William sov, men han vaknade strax efter att jag lagt mig så det va inte mycket till vila, men men.. Sen lagade vi middag, ostschnitzel och hemmalagat potatismos, riktigt mumma och William åt jätte mycket och själv, han är så himla duktig när det gäller maten, han äter mycket och själv jätte duktig är han, jag är såååå stolt över han! Min goa underbaring <3

Sen kom Jörgens lillasyster hit och passade William så vi kunde åka iväg till affären och gå där o titta och handla i lugn o ro. Det är ju bokrea nu och fanns många fina böcker, ska nog kika på lite böcker till William någon dag, :) När vi kom hem strosade han runt i jamas och drack välling eller "lelli" som han säger, haha! Min going.. Gud va han utvecklas för varje dag som går, nya ord hela tiden. Underbart o höra han utveckla sitt tal. Han somnade på stört idag, mysigt!

Och sen va det ju Grey's Anatomy som alltid <3 Åh va jag älskar det programmet.. Nej nu ska jag nog slita mig härifrån och ta mig ett bad, imorn är det lååååååång dag i skolan 10.10-15.30 Hur segt som helst! :/ Åååh..
Jaja, får la se hur det går, måste man ju äta i skolan med, usch.. Avskyr deras mat!

Onsdag 25/2

2009-02-25 13:05:50 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå Hallå..
Lillherren tyckte att det va morron vid 7 idag, så då fick Jörgen så snällt gå upp, han hade fått några timmars mer sömn än mig eftersom jag låg och kollade på Hannibal igår kväll.. =) Han dock inte se klart hela filmen för det va inte klar förän 00.40, men jag har ju sett den innan.. Iaf så kom vi iväg till dagis runt 9, och sen fick vi åka och hämta upp Jörgens föräldrar, för Jörgens pappa skulle vara vittne på en rättegång för en trafikolycka för ett år sen. Dom sista vittnena ljög ju rätt bra kan man ju säga och det skulle vara hans "kompisar", haha! Dom gjorde ju verkligen så han åkte dit.. Men men synd för han :P

Sen blev det att hämta lillfisen på dagis, han hade vart så snäll så sa dom =) Och nu ligger han och sover middag.. Jörgen är iväg och hjälper Martin att flytta ett kassaskåp, får se när han kommer hem.. Sen blir det väl att laga lite middag tillsammans, får se vad vi ska äta för mumsigt idag då, annars vet jag inte alls vad vi ska hitta på idag. Men det ger sig väl, jag skulle behöva städa lite, så himla grusigt inne i hallen nu, blir ju så när man går ut o in i detta slaskvädret, så William får hjälpa mig sen när han vaknat, kasta lite skräp som han gillar :P Hehe.. Nej nu ska jag ta nåt litet o äta..

Fika hos Emma

2009-02-24 21:46:05 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Ja det blev en tripp till Sjuntorp efter William vaknat från sin middagsnap, Dom bodde verkligen i ingemansland, förstår att dom vill flytta närmare stan, jag hade nog aldrig klarat av att bo där utan körkort. Anw, så kom Emmas kompis Kristina dit och hennes dotter Julia. William fick en lek kompis, Benjamin är ju lite för liten för att leka med, iaf för att klara Williams leker :P Sen fick lillfisen lite mat, och sen fikade vi med semlor, hade med mig lite kex till han eftersom han inte äter semla, han tycker det är "Bläää" som han säger, och bara fräser om han får grädde på tungan, han är knasig min unge! :P

Vid halv sex kom Jörgen och hämtade oss, och vi åkte hem och lagade nåt att äta, fick bli pasta carbonara.. =) Mumsigt! Nu sitter han och spelar PS, och jag har suttit här en bra stund, men finns ju inget annat att göra när han spelar så ja får la sysselsätta mig med något. Har dessutom rensat på min Bilddagbok nu, tatt bort dom kontakerna jag hade som bara blänger på mina bilder, aldrig kommenterar och sen satte jag så att ENBART mina vänner kan se mina bilder där. Så vill ni se mina bilder men inte är vän med mig, får ni väl slänga hit en kommentar så kanske vi kan ordna det.

   


Tisdag 24/2 - William 1,5 år

2009-02-24 11:42:26 Dagboken
» Kommentarer(3) «


HejHej..

Tidig dag idag, började skolan 8.20.. Så jag klev upp vid halv 8. Gav William välling och en ny blöja sen fick han gå in och väcka sin pappa. Typ slängde i mig en kopp te för att hinna ut med Rocky innan ja va tvungen att gå till skolan. Efter att min lektion hade slutat kom Jörgen och mötte upp mig så gick vi till Ritz för en fika, semla såklart =) Det är ju semledagen idag, jag fick i mig en halv Semla med vaniljkräm i, ingen äcklig mandelmassa för min del. Nu är det snart dags att hämta min älskade skatt från dagis, saknat han massor!! :)

Han är förövrigt 1,5 år idag dvs 18 månader. Tänk att min skatt har blivit en sån stor kille som dessutom börjat prata jätte mycket och kan jätte många ord nu, han apar efter precis allt, gud va det är roligt att se! Nu är det ju bara 6 månader kvar sen är han 2 år! Shit va fort tiden går. Efter att William sovit middag ska vi åka ut till ingemansland Sjuntorp och hälsa på Emma och Benjamin, har ju lovat det jätte länge men inte förän nu blir det av, så kan det gå med för mycket saker att göra hela tiden ^^ Hehe!

Idag ska det komma nån gubbe från Eidar och ta en kik på golvet och balkongdörren, får se vad han säger om det. Förhoppningsvis kanske vi får golvet utbytt, för det är ju ganska så gammalt golv, hehe! Nej nu ska jag sluta pladdra och fortsätta vika tvätten innan vi ska åka till dagis! :)




Har ni ätit eller ska ni äta någom semla idag? =)

ÖF - Unga Föräldrar

2009-02-23 21:12:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Halloj!
Ja det har vart fullt upp, efter skolan gick jag hem och hämta William för att möta Emma och Melvin och traska bort till ÖF, nä vi kom dit va redan Emma, Sandra och Kajsa där. =) Mycket trevligt, barnen lekte och vi fick prata av oss. Jätte skoj va det, Sen va det fikatajm, William skulle ha smörgås eller "Öögås" som han säger, och banan, min fruktgalne pojk! Han är tokig i banan och kan äta hur mycket som helst, men det är ju nyttigt, :) Det va sångstund idag, det va riktigt längesen det va nu, William tyckte det va jätte kul och hoppade och studsade i mitt knä.. Efteråt kom pappsen och Rocky och mötte upp oss, så tog vi en promenad hem =)

Nu ligger William och sover och jag ska strax ta mig nåt att äta.. Har inte blivit så mycket av den varan idag då jag knappt vart hemma. Får se vad jag slänger ihop. Imorn är det tisdag och fettisdagen, då ska vi köpa hem några goda semlor. Jag har kort dag imorn, skööönt! 8-20-9.40 så jag har hela eftermiddagen fri.. Gottigott :) Får se vad vi hittar på för roligt =) Nej nu kurrar lilla magen.. =) Tjing!




   


Måndag 23/2

2009-02-23 10:45:22 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallåååå.. =)
Sovit sådär inatt, drömt sjuka drömmar.. Bla så låg jag på sjukhus typ i Varberg av alla ställen, och då såg dom att jag va gravid, väntade en liten tjej men sen upptäckte dom att jag också hade en tumör i magen så jag fick välja på att föda barnet eller ta bort det, men födde jag barnet så skulle jag dö.. Helt sjukt va det, vaknade flera gånger och va tvungen o känna på magen så det inte va nån mega tumör där inne, helt sjukt! Ja jag hoppas inte jag har nån tumör nånstans iaf ;) Idag va det dagis för William, gick jätte bra och lämna han trots att han inte vart på dagis på typ 2 veckor, han brydde sig inte ens när jag gick, så det va ju bra =) Sen va det bara att gå hem och köra igång med tvätten, samt ringa Eidar och gnälla lite.. Bla på den som har sin cykel i barnvagnsförrådet, och tar upp hela förrådet typ, och där fick man inte ha sin cykel :P Tji fick hon :P Hahaha..

Dom ska iaf komma hit nån dag och ta en kik på våra golv, finns lite hål här o där, och även på balkongdörren där det är hål i, samt på vinden som det regnar in på.. Idag är det skola :/ Skit tråkigt men jag börjar inte förän halv 1 så det är rätt okej, efter skolan ska jag bara hem och hämta upp William och sen blir det en liten promenix bort till ÖF och Unga föräldrar, William behöver få träffa andra barn lite, och jag deras mammor :) Hihi.. Nej nu ska jag ner i tvättstugan igen.. =)

Söndag 22/2

2009-02-22 22:34:46 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll!

Vilken natt säger jag bara.. la William vid halv 9 igår. Men vid kvart över tre inatt ja då vaknade han och trodde det var morron o att han skulle få komma upp, så det va kämpigt inatt han somnade inte om förän kl va runt 6 :/ Ni kan ju gissa hur trött jag va sen? Hade dessutom gått o lagt mig runt 1-tiden.. Och sen vknade han vi kvart i 8 igen och då gick vi upp.. Vid 10-tiden frågade jag Williams faster om hon kunde komma över o ta han en stund va så trött så jag inte visste va jag hette, ok om han hade vaknat nån gång på natten i vanliga fall då hade ju kroppen vart van vid det, men nu har han inte vaknat på nätterna sen han va 3 månader så det kändes ju.. Sen somnade jag om och vaknade inte förän klockan va halv 2! Får la se när jag kommer i säng ikväll, för nu är jag skit pigg!

Idag fick även William en till syssling en liten tjej vid namn Iszabella.. :) Mysigt! Vi va uppe på Maxi en sväng och köpte ingrideneser så vi kunde baka pizzabullar, dom blev klara för en liten stund sen och guuuuuud va smaskiga dom va! Goaste pizzabullar jag nånsin ätit, mums! Imorn är det skola och ÖF på schemat, tråkigt med skola igen jag har haft det så bra här hemma, så imorn är det dagis för William, men med våran tur så går han väl bara denna veckan och nästa ligger han sjuk! Nej nu ska jag gå o ta en bulle till och kramas med min älskling <3


Se upp i backen!

2009-02-21 21:23:24 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Åh vilken mysig dag vi haft idag.. Efter att Jörgen vaknat klädde vi på oss och gick ut och åkte pulka, jag o William knallade upp i en lagom backe o så åkte vi ett par gånger, han tjöt av skratt min lilla älskling. Efter vi åkt ett par gånger gick vi bort till ICA nära och köpte lite dricka och sen hem för lite mellis, idag fick det bli varm choklad och en banan.. =) Väldigt smaskigt, William var helt rosig om kinderna min lilla gosepelle.. Va jätte mysigt att busa i snön så imorn ska vi göra samma sak, underbart! <3

Har även vart och solat lite idag, behöver pigga upp min bleka hy lite, och det va underbart att få ligga där i 25 minuter och bara slappa inte tänka på nåt, så ska nog sola nåt mer i veckan tror jag om tid ges, no more blekfis! Haha.. William tog en nap medans vi solade, (hans faster passade han så länge) Sen vaknade han lagom tills maten va klar, slängde ihop en lasagnette idag, mycket gott =) Vid 19 gav sig Jörgen av mot Grebbestad för att jobba. Inget roligt väder att köra i dock, så får la se när han är hemma sen, tar nog ett tag.. :/ Hoppas iaf han klarar sig utan nån olycka. :)

Har tittat på Melodifestivalen, eller jag tittar väl fortfarande men det var ju bara skit idag, inte en enda låt som var bra.. EMD var väl lite halv okej, men nää bara skit! Men det kan ju inte vara bra hela tiden heller.. Haha.. Nej nu ska jag lägga mig i soffan, ha en fortsatt trevlig lördag kväll =) Puss&Kram





 

William skickar iväg en slängpuss ;)

Lördag 21/2

2009-02-21 11:01:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hejhopp..

Igår fjäskade jag till mig att jag skulle få lite sovmorron till halv 9 *lyx* William vaknade kvart i 8 så då fick Jörgen gå upp och göra välling och byta blöja medans jag låg kvar och gottade mig, sen kom dom in o väckte mig med pussar ocj kramar, underbart uppvaknande! Nu ligger Jörgen och vilar, och sen ska vi ut och åka pulka med William, det ska bli jätte skoj, känns som att jag ser fram emot det mer än någon annan, det är nu det börjar bli roligt med vinter igen, när ens barn blir så stort så man kan hitta på sådana saker ihop, jag är egentligen ingen vintermänniska och äger inte ens ett par termobraller, så det ska jag nog köpa mig till nästa vinter, för då ska vi vara ute och leka massor jag och min prins <3

Idag ska Jörgen jobba :/ Jätte tråkigt tycker jag. Egentligen skulle Åsa ha kommit hit, men eftersom Thea spydde inatt så vill jag inte chansa om det är magsjuka, för det vill jag verkligen inte ha! Så då är det bättre och sitta ensam och tråka. Tråkigt men sant, får hoppas det kommer något roligt på TV ikväll, visserligen är det ju Melodifestivalen, men hoppas det kommer nån rolig film efteråt. Nej om man skulle äta något kanske, godis till frukost är kanske inte så nyttigt men väldigt gott =D Hihi

När lammen tystnar

2009-02-20 22:49:34 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Underbar dag! <3
Mötte Åsa och Thea vid 11, knallade ner på stan, fick bli en lunch på Max, och sen tog vi bussen till överby kikade lite, men köpte ingenting mer än lite gottigott, fika bli en fika på Coop med, och sen kom Jörgen och hämtade oss, köpte en pulka på Maxi till William så den ska vi premiär åka imorron om vädret tillåter, han testade den lite ikväll och han skratta så gott min underbaring, så han tyckte nog om den, hihi! Kan ju alltid hoppas.. Imorn ska vi åka i backen jag och William, ska bli roligt och se hur han reagerar :)

Nu sitter jag och älskling och tittar på när lammen tystnar, åh Anthony Hopkins är så bra i den här rollen, han framstår verkligen som en psykopat. Ja ingen hade ju gjort den rollen bättre än vad han gör. Jag funderar på att börja skriva "dagbok" för här kan jag ju faktiskt inte skriva ut precis vad jag tycker och tänker om vissa saker, eller så kanske jag ska skaffa min en "privat" blogg som bara JAG kan läsa och som ingen annan har tillgång till, det kanske skulle vara nåt. =) Nu börjar filmen igen..

Galen Fotograf ;)

2009-02-20 10:30:12 Foto - Marie
» Kommentarer(4) «




Jag i ett nötskal =P

Fredag 20/2

2009-02-20 09:07:45 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Redan Freeeeeeedag?
Gud va fort veckan gått, och snart är mitt lov slut =( Redan skola nästa vecka.. Men gud va skönt de har varit att fått vara hemma med min underbara familj. Eller tokiga familj kanske man ska kalla den? Vi är ganska tokiga :P Haha.. Sovit hyfsat gott inatt har iaf kunnat sova utan hörlurar så då måste jag ju sovit gott, kvart i 8 blev det uppstigning idag och jag är inte alls lika trött som jag vart föregående dagar, känns skönt! =) Planerna idag? Träffa Åsa och gå på promenad, måste köpa diskmedel det är snart slut, och våran diskmaskin går ganska flitigt och då är det bra att ha diskmedel :) Hehe.. =)

Bortsett från det, så vet jag inte vad vi ska göra.. Leka och busa och pussas en himla massa kanske? :) Som vanligt med andra ord :) Kanske städa lite också, iaf dra en sväng med mister dammsugare.. Nej nu ska jag köra mig lite te och kaaaaaanske äta frukost, ha det bra !

En himla massa fotande..

2009-02-19 22:23:40 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hejhej..
Dagen idag har vart fullspäckad, vid 11 mötte vi Åsa och Thea på gården, sen gick vi ner till stan, Åsa skulle köpa medicin till Melwin, och sen åt vi lunch på Oden. En jätte go pasta fläskfilé med kantarellsås och parmesan. Mycket rimligare portion när det är dagens än va det brukar vara, sen blev det en go promenad och en himla massa fotande, hade nästan 300 bilder när jag tömde kameran idag, åsas bilder då också men ja det blev en himla massa =) Haha.. Efter promenaden gick vi hem till Åsa och fikade, och William bajsa utanför blöjan snälla som dom är i familjen Jensen så fick William låna en tröja av Melwin, så han slapp gå hem i bajsig body :P Sen satt vi o svor över jävla MSN, som inte funka som vi ville =) Haha..

När jag och William kom hem, hade pappsen lagat smarrig kalops, vilken lyx vi har som har maten på bordet när vi kommer hem =) Jörgens bror var även här och käka, för en stund sen fick jag ett jätte trevligt mms, från min vän Alexandra, att hon och hennes kille fått en liten dotter nu ikväll, GRATTIS GRATTIS! Åh vilken lycka dom känner nu, och vilken underbar resa dom har farmför sig, jag längtar såååå tills vi är där igen och får snooosa bebis! Kanske borde jobba på det där ;) Haha.. Äh, det blir en bebis när det blir =) Men ack va underbara dom små liven är, stora som små.. Ja visst längtar man efter att få gå med stora magen, och va jag ska njuta då.. Som bara den, älskade verkligen att vara gravid.. Man kunde stoppa i sig hur mycket som helst och inte en tanke på vad det gjorde för kroppen :P Haha.. Tänk om man kunde tänka så nu? Nää det går inte.. Nej nu ska jag mysa med min man, innan vi ska sova! <3



   



mer bilder finnes på min Bilddagbok =)

Torsdag 19/2

2009-02-19 10:15:15 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn Morrn!

Fyfan va jag är trött, imorse steg vi upp vid 8, Jörgen gjorde välling och jag bytte blöjja på William, han hade kissat igenom, jag fattar inte hur han lyckas, på nåt vänster vänder han snoppen i blöjan så den ligger uppåt och då skyddar ju inte blöjan, sen har jag legat på soffan o vilat, jag är så sjukt trött så det finns inte, jag fattar inte varför jag är så trött, vart så trött idag så ögonen gått i kors, men nu är jag piggare, ska strax klä på mig och göra mig iordning för om en stund ska jag träffa Åsa & Thea och gå ut och leka en sväng och även luncha ihop.. *Myspys*

Annars är planerna inte så många idag, William springer runt och är nakenfis (i blöja) och jag försöker knåpa ner lite kludd här, ska packa med oss lite frukt ut tror jag, och kanske lite välling till magen :) Nej om man kanske skulle klä på sig och kladda på lite smink så man ser lite normal ut, för nu börjar klockan ticka =)

Som jag längtat!

2009-02-18 20:37:41 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Today is the day, ååååh va jag har längtat för idag är det säsongsstart för Grey's Anatomy! Mitt favorit program, bara en halvtimma kvar nu sen sitter jag bänkad framför tv:en, finns inget bättre program än det =) Så gött när ens favvo program börjar gå på TV igen =) Finns det nåt att göra på kvällarna mer än att sitta framför datorn =) Hihi.. Idag har vart en riktig slappardag, har bara slappat, lekt med William.. Och när jag inte orkat leka så har jag legat på soffan i hans rum för att ändå vara med när han vill.. Sen va vi och handlade en sväng blev lite smått o gott :) Så har ätit en redig kvällsmat, lite yogurt, müsli, 2 mackor och en kopp te, riktigt mums! Lillfisen ligger och sover så gott, somnade som en stock efter välling och tandborstning.. =)

Imorn är det torsdag och snart helg, Jörgen ska jobba i helgen.. Det börjar tillhöra vanligheten att han alltid jobbar helger nu. Inte många helger han vart ledig nu det senaste, men jag klagar inte! Det är bara bra att han får jobba, eftersom han är arbetslös annars. Man bara önskar att han ska få ett jobb men som det ser ut nu så är väl det omöjligt. Bara önsketänkande.. :/ Så jag får se vad jag ska hitta på.. Nej nu ska jag rota i skafferiet och se om jag hittar nåt gott o äta =)

Onsdag 18/2 - Grattis Lelle

2009-02-18 11:27:07 Dagboken
» Kommentarer(0) «


:) Grattis Storebror på 28-års dagen, nu är du snart gammal :P
Imorse sov vi ända till 8, väldigt gott, jag gick upp och gjorde välling och bytte blöja medans Jörgen försökte dra sig upp ur sängen, han har fått nån form av ryggskott. Så han hade ganska så ont, men sen kom han upp iaf. Vi har inte gjort så mycket idag, tanken av att vi skulle till Emilia på fika men det blev inte så :/ Men det kommer väl fler gånger antar jag, annars vet jag inte vad vi ska göra idag . Blir väl kanske att ta en promenad i eftermiddag och bara umgås med familjen, jag skulle behöva plugga lite men det är ju sååååååååå tråkigt, har både matte och engelska som jag behöver hålla på med :( Gud va det är tråkigt!

Snart dags för lunch till William och lite medicin.. Han äter ju fof pencillin, men ska bara äta till lördag. Sen är den kuren klar. Så hoppas jag att han slipper vara sjuk på ett tag nu, förbannar dessa jävla dagisbaciller och sjukdomar! Undra vad man ska laga för mat idag då? Ja nåt ska vi väl hitta på.. =) Fått tid till BVC nu med för 18 månaders kontroll och vi ska dit i början på Mars, ska bli riktigt roligt att se hur stor våran kille är, har ju inte vart på BVC på 6 månader så det är ju ett tag sen, nej nu vankas det lunch.. =)


Saab's Öde?

2009-02-17 23:01:11 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja inatt avgörs det.. Blir det nedläggning eller vad kommer hända tro? GM håller presskonferans inatt och då lär vi få veta, lägger dom ner Saab kommer i stort sett halva Trollhättan bli arbetslösa, och då kan man ju lycka till och få ett jobb här i framtiden! Det är ju inte bara dom på Saab som blir av med sina arbeten utan även alla Saabs underleverantör och andra företag som är beroende av dom, ja inget lätt läge. Jag hoppas iaf att Saab får fortsätta här i Trollhättan.

Idag då? Vad har vi gjort? Jo vi har myst o pussats, Jörgen har bakat bullar, sen packa vi en påse med bullar, tog med oss lite päroncider och gick över till Åsa och fikade. William blev jätte glad över att få träffa Melwin och Thea. Åsa har ju köpt sig en systemis hon med nu, jätte roligt! Kan man gå ut och fota ihop.. =) Sen gick vi hem och åt middag. Ugns stekt falukorv med hemmalagat potatismos.. =) Mums! Jag har precis kommit in efter att ha vart ute med Rocky, det är kallt ute, BRRRR! Ska strax gå o lägga mig och sova så får vi se imorn vilken dom Saab får, håll tummarna för Trollhättans framtid att de får stanna.. Nu är det natti..!



William nyklippt

2009-02-17 20:44:24 Foto - William
» Kommentarer(1) «



Tisdag 17/2

2009-02-17 09:11:15 Dagboken
» Kommentarer(10) «


Morrn!

Igår hade jag verkligen inte blogglust sådeså! Jörgen fixade med bilen igår, han fick byta kyl, då den förra va sönder så det va ju inge bra, när han va klar åkte vi ner till Försäkringskassan, och sen släppte han av mig vid Hemköp där jag mötte upp Angelica, fick veta att hennes mamma läser min blogg så (hej hej Angelicas mamma) :P Hehe. Vi åkte upp till Överby och kikade, köpte en ny mössa till William och hårspännen till mig, fikade på Espresso House, mer än så blev det inte, sen åkte vi hem.. Jag hade ju totalt glömt bort att jag skulle tvätta, och Jörgen kunde ju inte gå ner heller eftersom tvättstugenyckeln sitetr i min nyckelknipa (samma nyckel som fö går till vinden och barnvagns skåpet) Inte så smart att det bara finns en sån nyckel kanske.. Men jag hann med tvätten iaf, och tur va väl det.. =) Somnade som en stock igår kväll och har sovit jätte gott tills William väckte oss imorse.. =)

Idag är planerna sådana att jag ska åka med Emma och Jessica hem till Kajsa på Me&I party.. William ska vara hemma med pappa. Det skadar nog inte, jag är ju inte borta så himla länge ändå. Så jag ska strax hoppa in i duschen så man ser lite någorlunda ut när man ska träffa folk. Jag tänkte även att jag skulle sätta mig med Williams garderob strax, det är en del kläder som behöver rensas ut som han vuxit ur, så himla tråkigt att han växer ur alla sina kläder :( Men det är ju så himla roligt att shoppa nytt till han, HIHI! =) Nej nu ska jag gå, jag har massa att göra =)



Måndag 16/2

2009-02-16 09:24:30 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå ..

Åh jag har sovit så gott inatt, va hur trött som helst igår så somnade som en stock efter att jag varit ute med Rocky. Fick gå upp kvart i 8 idag och ge William en flaska välling, sen va han mätt och Jörgen fick ta över och byta blöjan. Nu sitter Jörgen och William och kikar på TV, börjar märka att William börjar bli lite trött, så om en stund ska han nog få sova lite, han är ju hemma hela långa veckan från dagis och det är såååå skönt att få vara med honom =) Jag funderar på om jag och min lilla älskling skulle gå till Älvhögsborg och bada idag.. Det kanske han skulle tycka var kul :) Får fundera på det iaf!

Idag är det inget ÖF eftersom det är sportlov, så då får man hitta på något annat istället. Jag ska försöka hinna med att räkna lite matte nu på lovet så jag kommer ikapp dom andra, men det ska nog inte vara några problem får göra det när William sover. Nu däremot tror jag att jag ska göra mig lite frukost, för magen kurrar och en go kopp te, mums! =) Annars så händer det inte så mkt mer idag, jag ska tvätta i eftermiddag, men inte förän ikväll, nej nu ska jag äta frukost, jag är hungriiiiiiiiig ;D

Det finaste som finns ♥

2009-02-15 23:48:08 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(3) «




William, åh du är så himla fin..
Du är allt jag nånsin önskat mig, du är det finaste en mamma kan få..
Du är det absolut bästa jag har, och aldrig lämnar mamma dig, ALDRIG!

Du är vår käraste lilla snutteplutt
så liten och vansinigt söt.
Även om du gråter och släpper en prutt
och rumpan är alldeles blöt.

Du ska få många goa pussar
du ska få massor av knasiga namn.
Vi ska peta med bomullstussar
och hålla dig ömt i vår famn.

Vi ska älska dig så in i norden
nu räcker inte orden.....

Promenad från Överby

2009-02-15 21:35:03 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Vi har vart duktiga idag jag och min karl, efter att vi segat hemma ett bra tag så åkte vi upp till Överby, Jörgens pappa skulle låna bilen sen så vi skulle gå hem, gick in på Coop köpte tvättlappar och en ny nappflaska till William. Gick vidare till Espresso House så jag fick köpt en Chai Latte, så himla gooo =) Älskar den! Sen hittade jag äntligen ett par nya vantar eftersom William slängde min ena vante, så nu slipper jag frysa om mina små händer, på hemvägen stannade vi på Hemköp och köpte lite chips och dip, och nu är min älskade iväg och köper pizza till oss, åh jag är så hungrig! Så det ska bli såååå himla gott! =) Sen blir de kolla på nån film och bara mysa, kan inte bli bättre! =)

Jo Jörgen och jag satt och läste lite innan, och läste att arboga mamman, bara skulle få 75.000 kr i skadestånd för att hennes barn blev mördade, och dessutom tyckte dom inte att det va mer sorg för man förlorat 2 barn.. ? Usräkta, men jag tycker hon skulle få flera miljoner, det va ju det finaste i hennes liv som en jävla fucked up människa tog ifrån henne och hennes familj, nej usch blev riktigt arg när jag hörde att hon bara ska få så lite.. Vart är rättsystemet på väg egentligen?

Nu är jag ledig en hel vecka, det ska bli så himla underbart att inte behöva gå till skolan att bara få vara hemma och mysa med min familj, kan inte bli bättre! Och givetvis hitta på lite annat skoj i veckan =) Nu kommer min älskling med pizza!! =)

Söndag 15/2

2009-02-15 09:54:45 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hej å hå!
Konstigt att när man är barnledig så kan man aldrig sova ut, inte jag i varje fall.. Kan göra det när William är hemma om Jörgen tex går upp med han, men nu när han inte är hemma så går det absolut inte! Får väl lägga mig lite tidigare ikväll istället =) Gårdagen var jätte lyckad, vi kom till Emma vid 5, då hon fick sin present och en blomma av oss alla. Får hoppas hon tyckte om det men det tror jag allt :) Sen satte vi oss och en jätte goooo pizza, smaskens.. =) Sen vare party för hela slanten, spelade ölspelet och tjata och hade skit skoj! =) Vid halv elva klädde vi på oss och skulle gå på krogen jag och Emma kom in vid kvart i 12 typ, det hände lite tråkigheter på vägen.. :( Tyvärr sånt som händer, men vi försökte med det bästa..

Sen iaf så dansade vi gärnet.. Hur skoj som helst va det! Efteråt blev det mos med kebabsås, mums! Fick skjuts hem av Jessica och Rachid, hur snällt som helst! Tack så jätte mycket! Så ja nu sitter jag här, Jörgen ligger och sover, jag ska nog göra mig nåt att äta för jag är hungrig, eller ja tom i magen.. Trots att jag tyckte att jag bara åt hela kvällen igår, hahaha! =) Men men :P Ska bli roligt att se bilderna från igår sen, jag hade ju ingen kamera med mig igår så jag hoppas jag får bilderna av tjejerna sen :) Hehe, nej nu kurrar magen ;)

Tack för en underbar kväll <3

Lördag 14/2 - Fest för Emma

2009-02-14 09:23:12 Dagboken
» Kommentarer(10) «


Today is the day, som alla har väntat på! =)
Ikväll är det nämligen fest för Emma och det ska bli såååå jävla kul =) Hihi.. Har längtat hela veckan, och eftersom William är feberfri så tycker jag det känns ok att gå :) Han vaknade 7 imorse jag va inte så pigg på att gå upp men han va hungrig och magen skrek så jag hämtade in han tull våran säng så fick Jörgen gå upp och göra välling. Så det fick bli morrommys i sängen, aldrig fel! Sen hoppade jag i badet så nu är jag ren o fin till ikväll =)

Alltså det är en liiiten grej jag stör mig på, i ett föregående inlägg har jag fått ex antal kommentarer det är nog från ca 7-8 olika personer men det som facinerar mig mest det är att ALLA har samma ip-nummer. Hur kommer det sig tro? Jo givetvis är ju alla dessa olika personer som bla kallar sig för "Marianne, Sofie, Tess, Mona" samma person.. Moget? Nä, skulle inte tro det!

Senare idag kommer Williams faster och hämtar honom, och då ska jag försöka göra mig iordning, vet inte vad jag ska ha på mig bara =/ Vid 5 ska vi alla vara hos Emma, och då är det pizza-time! Åh va gott det ska bli med pizza, jag riktigt längtar, sen börjar partyt! =) Åh det ska bli sååå roligt, lika roligt som vi alltid har det, sen är det tanken att vi ska gå på Lipz med :) Sen blir det väl mos med kebabsås efter krogen, ja som ni märker är hela kvällen planerad och det kommer bli sååååååå skoj! Can't wait! =) Nej nu ska jag gosa lite med William, han är lite nanig =) Puss!

Fredag 13/2 - Emmas Dag! =)

2009-02-13 12:30:22 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag fyller världens bästa Emma år =) GRATTIS på födelsedagen, kika in hos henne och säg Grattis vetja då blir hon nog glad :)

Inatt sov jag på soffan fick sån värk i örat igår så jag hade inte klarat av att sova mellan två snarkande killar. Så det fick bli soffan istället. Strax efter 7 gick Jörgen och William upp, natten hade väl vart sådär, William vaknade första gången vid 4 men sen somnade han om, vid 7 fick han välling som han slukade och vid 10 somnade jag och älsklingen om, och sov till 12. Men nu har han vart väldigt ledsen för pappa inte var hemma.. Men han är väl på väg, så vi har legat i soffan och pussats och kramats och försökt få älklingen på andra tankar tills pappa kommer hem.. =)

Sen ska jag be Carina kommer över en stund och passa William, så vi kan åka till affären, plus att jag behöver ha lite annat handlat :) Ska nog hitta på nåt mysigt att äta ikväll, för imorn jobbar Jörgen och jag är inte hemma. Vi ska ju fira Emma imorn, det kommer bli as kul :) Mammas lille älskling får vara hos Carina, hon bor ju bara några trappor bort från oss, så skulle det vara nåt kommer jag bara hem. =) Inget mer me det! Nu ska jag ge William lite mat och se om han är hungrig :)

Fika på Överby & läkarbesök

2009-02-12 20:35:10 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Idag blev det promenad till Överby med tjejerna, vi mötte Emilia där.. Blev en fika på Briggen, och sen kikade vi i affärer i Siba-huset när plötsligt brandlarmet gick och vi va tvugna att utrymma byggnaden, tror inte det brann någonstans mn det var väl en säkerhetsåtgärd antar jag. Köpte inget mer än fika och "rumpsalva" Fick skjuts hem av Emma och Robban. Jörgen hade vart hos läkarn med William, och han hade någon slags infektion va det va visste dom inte riktigt, men ja han fick en pencillinkur för säkerhets skull =) Denna gången va det inte lika lätt att få i han medicinen som det varit innan, men det gick. Hoppas den dumma febern går ner nu.. Kännt mig som en riktigt dålig mamma idag som vart ute och fikat när min pojk vart dålig, och att jag inte var med när han va hos läkarn.. Usch va hemsk jag är!

Imorn har jag iaf lite saker att göra.. =) Har lite av varje som skall ordnas :) Men det kommer nog bli bra. Hihi..
Jörgen är ute och går med Rocky nu, jag har precis fått William att sova, han sover inne hos oss inatt, så jag fick ligga breve tills han hade somnat annars va han bara ledsen.. Men nu ligger han därinne och snarkar för högan sky.
Åh jag är så hungrig, men det är för sent och laga mat och jag är inte alls sugen på att äta smörgås, så vette tusan.. Får la hålla mig tills imorn annars ;) Haha.. =D

Åh, va jag längtar till lördag! <3

Torsdag 12/11

2009-02-12 09:51:16 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Nej ingen bra natt.. William har vaknat till o från hela tiden och sen vid 5 va det kört sen dess har jag vart uppe varje kvart typ för det va nåt han ville ha, sen hade han svårt att andas för han va så tät i näsan.. Så fick skjuta in lite nässpray så gick det väl lite lättare, vid halv 8 fick Jörgen gå upp och byta blöja och ge han välling. Imorse låg hans temp på 39,4 så den är fortfarande hög. Men nu fick han alvedon ist för ipren, får se om vi får ner tempen då.. Jörgen är ute en sväng nu, sen när han kommer hem så ska jag iväg, ska möta Jessica strax efter 12, och sen ska vi möta upp Emma, gå ner till stan och möta upp Sandra och sen Emilia, och promenera till Överby och ta en fika =) Ska bli gott med en promenad, Williiam får vara hemma med pappa =)

William ligger och sover nu, och jag tänkte att jag skulle koka mig lite te, och göra lite frukost. Kan ju vara bra så man har nåt att förbränna sen :P Kan ju vara en fördel? :P När jag kommer hem igen så är det inte så mycket på schemat mer än laga middag, tänkte göra min favvis idag; lasagnette =) Mumma! Hihi.. Men nu va det längesen vi åt det så det kan ju sitta fint =) Annars så har jag nog inte så mycket mer att säga idag =)

Mor & Son

2009-02-11 22:06:19 Foto - William
» Kommentarer(2) «




Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig min skatt, tänk va livet blev underbart den dagen då du kom till oss!
Du är det absolut bästa som har hänt oss, vad hade man egentligen för liv innan du kom till oss, inget liv alls!
Du betyder allt för oss, och kommer alltid att göra <3 Jag är så himla stolt att få vara din mamma, att få se alla dina framsteg från att du föddes tills nu 1,5 år senare. Alla små hyss du hittar på är underbara, William jag älskar dig mer än livet och för dig skulle jag gå genom eld, mamma gör allt för dig ♥

Fika

2009-02-11 19:56:08 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Ja då va fikat avklarat :) Gick jätte bra, Rocky skötte sig exemplariskt och skällde inte alls mycket =) Jag trodde han skulle skälla jätte mycket men nej då, sen gick han o la sig, hälsade lite på barnen men sen va det bra. Största samtalsämnet idag? Hur full vi ska få Sandra på lördag så hon dansar med oss :) Det går nog å ordna ;) Hehe.. Ja sen fika vi, det bjöds på kladdkaka, nybakade bullar och kokostoppar =) Hoppas det smakade. William va lite nanig så han sov en stund, men sen kom han och fikade han med. När jag tog tempen innan han la sig nu ikväll visade den på 39,6 :/ Jobbigt för han! Men han verkar inte vara speciellt påverkad av den, för han äter som vanligt och beter sig precis som vanligt, bara lite mer gosigare och det gör inte mig nått alls =)

Nu sover min lilla prins iaf, efter lite ipren och en flaska välling.. Jörgen är ute och går på promenad med Rocky och jag sitter här och funderar på vad jag ska göra till kvällsmat idag.. Vet inte riktigt va jag är sugen på. Imorn blir det promenad till Överby med Jessica, Emma, Sandra och Emilia.. William får vara hemma med papi. För han är nog inte feberfri imorn skulle jag tro, man kan ju alltid hoppas men jag tvivlar på det. Annars är det rätt lugna puckar imorn.. Det vanliga bara som skall göras =) Nä jag bjuder på lite bilder ist, annars kan ni ju kika in i min Bilddagbok vettja ;)

Söta Tuvis =)



Emma och goingen Melvin, som är en riktig buse =)



Söte Hugo va här också



Loke räjsade i gåstolen =)



Mammas prins fikar =)



Alla barnen =)



fick tyvärr ingen bra bild på Alvin.. :/ Får fixa det nästa gång =)

Onsdag 11/2

2009-02-11 08:51:27 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Morrn!

Sovit sådär inatt, hade svårt att komma till ro, men när jag väl gjorde det så har jag sovit bra.. William är hemma från dagis idag, lika gott för han att vara det, han ska vara hemma hela nästa vecka också, för då har jag lov så då finns det ingen mening med att han ska vara där. Vi måste ut en sväng och köpa margarin, för det hade vi visst inget hemma och dricka glömde jag köpa igår så det får jag köpa idag, sen ska Jörgen ställa sig och baka bullar. =) Ska bli väldigt gott med nybakta bullar :) Hihi..

William hade feber imorse med, kan inte den där tanden gå igenom nu så han slipper ha feber.. Men det märks inte på han för fem öre att han har feber han röjer på i vanlig ordning, min lilla buse! Ja ska väl greja lite här hemma innan alla kommer, dra ett extra varv med dammsugaren, Jörgen får lämna Rocky hos Helen, det blir nog bäst så, så slipper han bli så stressad över alla barn, och han slipper skrämma slag på alla.. Han skäller ju ganska högt när han skäller.
Nej nu måste jag gå.. ;)

Lite feber

2009-02-10 19:44:26 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Ja idag när vi hämtade William från dagis så sa dom att han hade feber, men tyckte han hängde med tillräckligt för att kunna vara där sina 3 timmar så han fröken tyckte inte att dom behövde ringa. När vi kom hem så kikade jag in i munnen på han o där fick jag svaret, 2 nya tänder är på väg upp, den första har redan spruckit igenom medans den andra fortfarande ligger precis under tandköttet och på väg att spricka upp sådär har jag svaret på febern men han får nog vara hemma ändå imorn, :)

Han har busat på som bara den här hemma idag, vi va iväg och handlade lite, Jörgen tackade ja till att baka bullar till fikat imorn, sen köpte jag kladdkaka och bjuda på, får hoppas det duger för damerna? Ikväll har vi ätit tacogratäng med fläskfilé, det va helt ok, dock kunde man skippat ananasen som va i, fast den pillade jag iof bort och gav till William :P Han tyckte det va smaskens :) Har precis lagt han, dock på tom mage för han ville inte ha vällingen.. Kan ju inte tvinga i han den heller, men sen va det ju inte så jätte längesen han åt heller, så det kan ju vara därför . Nu är Jörgen ute och går en stund, skönt att vara ensam lite faktiskt, det är ju inte så ofta man får sin "egentid" längre..

Innan hade jag ju alltid min egentid när Jörgen jobbade, men nu när han är arbetslös blir det ju inte så. Så då passar jag på dom tillfällena jag får, för mig är det väldigt skönt att bara få vara ensam ibland. Bara få sitta för mig själv och inte göra ett skvatt, bara få vara jag.. =) Imorn kommer tjejerna hit vid 15-tiden på fika! Ska bli mycket trevligt =) Första gången det blir fika hemma hos oss, hehe! Kan ju vara på tiden.. =) Jo jag kom och tänka på en sak när jag läste Emmas blogg idag om att vi tjejer kommit varandra så himla nära på så kort tid, vi har ju faktiskt bara umgåts i lite drygt 3 månder. Helt sjukt. Känns som jag kännt er hela mitt liv eller ja en stor del av mitt liv iaf. Det är så himla gott att vi är ett sånt gott gäng, man behöver verkligen inte skämmas för nåt, för ja vi alla är ju ganska öppna om allt inför varandra :) Ja tjejer ni är underbara och är värda guld för mig <3

Nej nu ska jag sätta mig framför tv:en lite.. Men först kolla om William somnat! =)

Tisdag 10/2

2009-02-10 10:56:56 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallå Hallå.

Tidig morgon har det varit, gick upp strax efter 7 o då va William vaken också, så han fick komma upp och va med mig, så vi åt frukost ihop (han drack välling och jag te) sen klädde vi på oss och gick och väckte pappa, sen fick ja skynda mig och fixa mig iordning o gå till skolan, hade bara engelska idag så nu är "skoldagen" avklarad, så himla skönt! Nu kan jag ägna mig åt annat resten av dagen.. William är på dagis till 12, sen ska han sova middag och sen tänkte vi åka och handla så vi kan göra tacogratäng idag, mums! =)

Annars så skulle väl Björn komma hit (Williams fadder) Ska nog dona och grejja här hemma, Tjejerna kommer ju hem till oss på fika imorn, ska se om ja kan skicka iväg Jörgen en stund då också eller så får han vara här och vara lekfarbror, känns lite taskigt att kasta ut han ur sitt eget hem för att vi ska fika :P Fast sen kanske han inte vill vara här heller när vi sitter o skvallrar och snackar om vårat roliga, =) Vad vet jag? HAHA.. Han är allt en liten fikakärring innerst inne, så appropå det måste jag köpa fika idag.. Om jag inte fjäskar lite med Jörgen om han vill baka bullar, :) Han tycker ju det är såååå roligt att baka då kan han fan få göra det :)

Nej gud vilket flummigt inlägg det där blir, bäst jag slutar nu :P

ÖF - Unga Föräldrar

2009-02-09 21:38:15 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Det blev ingen skola idag, jag fick förhinder.. Så kan det gå, har även hunnit städa hemma och fixat och donat. Strax innan fyra mötte jag upp Emma, Jessica & Emilia och sen traskade vi bort till ÖF, utanför mötte vi Amelie o sen gick vi in.. Det lektes en himla massa, William va jätte snäll idag visade inte en endaste tendens till att bitas. Gjorde mamma väldigt glad måste jag säga, det är ju så min goa kille är =) Min prins! Men det kanske går i perioder, vad vet jag? Efter ÖF promenixade vi hem med Emma, Jessica och Amelie.. Vi bor ju väldigt nära varandra nu, =)

Sen åkte jag och Jörgen iväg o postade lite brev samt passade på att hämta ut mitt paket jag fick från Jotex idag. I där fanns en matta, som jag har i hallen och även ljusstakar i svart så fina så =) Kom även paket från H&M idag, i det paketet fanns hängslebyxor + 2 jackor till William :) Så nu nanar lilleman så sött, och vi ska äta lite sen kvällsmat här hemma.. Sen blir det i säng ganska tidigt, jag börjar 8.20 imorn, skönt med bara en lektion och sen ha hela dagen ledig, underbart! Får se vad vi hittar på .. =)








 

nya jackorna..

Måndag 9/2

2009-02-09 10:24:34 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Morrn!

Usch va jag ville sova längre idag, trötta jag! Men upp kom vi vid 8, William ville ha gröt till frukost eller ja ville och ville det sa han väl inte direkt men ja tyckte det va kul att han kanske skulle få nåt annat än välling hela tiden, han tyckte iaf gröten va go och han åt en jätte portion, sen fick han springa nakenfis här hemma, rumpen va jätte röd och han hade ont när jag tvättade rent, så lufta den tyckte han va roligt, speciellt när han såg att snoppen hängde o dingla, haha! =P Sen klädde vi på oss och gick till dagis, och William hade ingen tid alls att säga hejdå till mamma, det va leka som gällde för hans del, mamma va väl bara jobbig som stod där och tjata :P Hehe.. Hoppas han får en bra vecka på dagis utan massa bit olyckor.

Skola idag mellan 12.30-15.30, sen blir det hem och hämta William för att sen möta Emma och Jessica och promenera bort till ÖF =) Sen hinns det inte med så mycket mer idag =) Håller på att tvätta nu, tråååååkigt. Men tyvärr ett illa måste, jag ska nog plocka undan lite här hemma och dammsuga, herr pälsboll fäller sjukt mycket!

Nina Söderqvist

2009-02-08 23:16:24 Musik
» Kommentarer(0) «



Söndag 8/2

2009-02-08 21:42:12 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll!

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen men så kan det bli ibland.. :P
Igår va det ju ganska fullt upp först kalas, sen nanade familjen lite och efter 16 när Williams faster hämtat honom åkte vi till min kära bror och hälsade på, han bjöd på semla och kaffe, så nu är årets första semla äten, jag hade tänkt att hålla mig tills den 24:e, men nu när han bjöd kunde jag ju inte tacka nej. Strax efter 19 kom vi till Scandinavium då hade dom lite underhållning innan själva melodifestivalen började, Björn Gustafsson va där också en sväng och vinkade till publiken, det va riktigt häftigt att få vara med på plats, och dessutom ha parkett plats, trodde jag aldrig! Detta va iaf något som både jag och Jörgen skulle vilja göra om igen =) Hihi..

Efter att vi vaknat idag, vi fick ju sovmorgon eftersom vi va barnlediga, så tog vi en promenad med Rocky.. Jätte gott väder har det vart idag, lite kyligt men med solsken och fågelkvitter. Sen åkte vi och städade ur det sista ur den gamla lägenheten så nu ska vi bara lämna in nycklarna sen är allt klart =) Skönt att slippa oroa sig för det, har vart en sväng på Maxi med, handlade hem lite gottit =D Så nu har vi suttit och spelat Buzz - Djungelparty =) Lånade det av Williams kusin Casper innan, =) Mycket roligt och man fastnar väldigt lätt, ska nog fortsätta spela sen när Jörgen kommer hem, han är och hämtar sin syster nu.. =)



Lördag 7/2

2009-02-07 10:45:13 Dagboken
» Kommentarer(8) «


Morning =)

Imorse klev vi upp vid åtta, bytta på William och gav han välling så han fick ligga hos pappa i våran säng och mumsa medans jag gick och tog ett bad =) Sen har det vart full rulle , haft ont i magen idag med, fattar inte va det är med min mage, men vet ju att jag har känslig mage, men nu har den vart katastrof, kanske borde äta lite nyttigare? Jaja.. Snart ska vi klä på oss och knalla tvärs över gården hem till Åsa på kalas =) Ska bli jätte trevligt! =) Hon bjuder på tårta, och jag älskar tårta :) Hihi..

Sen när vi kommer hem igen ska William äta och sen sova.. Sen ska William till sin faster, och då åker vi till Götet och kikar på Melodifestivalen LIVE.. =) Vi har fått jätte bra platser, parkett plats, 23 rader från scenen tror jag det va. Hur bra är inte det då? Ni får la kika om ni ser oss :P Inte för att jag tror det men ändå ;) Hehe.. Men innan vi ska till Scandinavium så ska vi åka till min bror och hälsa på och hämta vårat PS :) Nu måste jag klä på William han springer fortfarande runt i jamas :P



Tacokväll =)

2009-02-06 21:40:56 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll! =)

Jag kom iväg och fick köpt en present till Thea, samt tacos till kvällen :) Vid 17-tiden kom Åsa hit och vi började med maten, sen ringde hon sin gubbe så fick han och barnen komma hit och äta med oss. Det blev lite söligt med 3 barn som kastar mat kors och tvärs men som tur har vi skinnsoffa och ja en dammsuagre så det problemet var lätt åtgärdat när vi hade ätit klart, jag blev såklart proppmätt som alltid :) Sen ville barnen leka lite, och det gjorde dom med besked, tror dom drog fram varenda leksak i Williams rum, HAHA.. Tur det bara är o slänga tillbaka leksakerna sen ;P När Micke, Thea & Melwin gått hem så följde Åsa med mig ut med Rocky, hon tog William.. Så han fick komma ut och bajsa.. Tar vanligtvis inte ut Rocky ihop med barnvagnen eftersom han drar så, vissa dagar går det bra ihop med vagnen men jag tar inte risken ifall det skulle bli för jobbigt. Sen blev det välling och natti natti, och William somnade på stört, tro jag det, så som han hållt igång :P

Morgondagen är fullspäckad.. Kl 11 ska vi på Theas 3-års kalas, Vid 16 ska vi lämna William hos hans faster och sen ska vi bege oss till Mölndal till min broder och hälsa på och hämta vårat PS. Sen är det Melodifestivalen på schemat =) Ska bli så himla gott att åka iväg en kväll bara jag och Jörgen, inte allt för ofta det händer, som bara vi gör något tillsammans. det är vi värda tycker jag, efter alla motgångar vi haft den senaste tiden.. =)




William älskar verkligen Rocky :)



Kan bli stökigt när 3 barn leker ihop :P


Fredag 6/2

2009-02-06 13:41:08 Dagboken
» Kommentarer(5) «


God Middag!!

Usch vilken jobbig natt jag har haft, haft såååå ont i magen! Men nu har det iaf släppt och kroppen börjar återgå till det normala igen. William har vart på dagis idag, igår hade han bitit en tjej igen :( Blir trött på detta nu, och idag hade han bara nafsat någon lite, han hann väl inte mer innan personalen kom på han. Så det gäller att hålla ett extra öga när han är bland andra barn nu. Kan jag inte få tillbaka min snälla lilla kille ist? Hoppas iaf att detta bitande ska gå över snart..
Ni som haft barn som bitits, vad gjorde ni åt det? Och hur ska man hantera det när han bits? Tror säkerligen inte att han gör det för att vara elak, men jag måste ju markera att det han gör är fel!

Just nu ligger William och sover, Jörgen ligger också och vilar, jag har legat hela förmiddagen.. När han är pigg igen så ska vi ut och leta efter en födelsedagspresent till Thea, hon ska ju ha kalas imorn, men jag har inte den blekaste aning, vad köper man till 3-åring som i stort sett redan har allt? (Shopping-galen mamma) Jaja, nåt ska vi nog hitta.. =)
Ikväll ska Jörgen spela mellan 18-22 så han är ju hemma ganska tidigt, köpte chips och dip igår så jag har nåt att mumsa på ikväll, men är lite sugen på tacos, så ska kolla om någon vill komma över och käka med mig, Jörgen är ju inte så värst intresserad av det ändå, så jag äter själv :)

Imorn är det dags för melodifestivalen och det ska bli sååååååå kul =)

Inte många knop

2009-02-05 20:53:27 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Nope, inte här inte.. Blev aldrig någon "lunchdejt" med Åsa idag, vi tar det en "playdejt" imorn istället.. Har vart i skolan idag, segt som fan! Min ena lärare ville prata med mig idag, och frågade hur jag hade det, för hon tyckte jag såg så himla ledsen ut, men ja tycker inte alls jag ser ledsen ut, ni som ser mig ofta, ser jag ledsen ut? för det är jag verkligen inte. Jag är ju världens gladaste Marie, jag har ju det bra nu, iaf när vi fått flytta =) Vi har lekt och busat en himla massa här hemma idag, åkte iväg och handlade lite granna ensamma =) Gott att få go o strosa i affären utan barn en stund =) Williams faster va här och passade honom =) Vid halv 8 va det natti natti, och det gick så lätt så!

Imorn ska jag inte till skolan =) Bara William som ska till dagis, så jag ska nog vila lite då, slappa! =) Har precis ätit kvällsmat, 3 knäckemackor, mycket gott! =D Ska nog allt lägga mig tidigt idag med, så jag är utvilad när William vill komma upp imorn bitti, troligtvis ska Jörgen iväg och spela imorn, men vet inte riktigt än, vi får se imorn! Då bjuder jag nog hem Åsa på lite tjöt och gottigott =) Hihi.. Nej nu ska jag mysa med min älskade <3



v ä r l d e n s  F i n a s t e ♥

Torsdag 5/2

2009-02-05 09:23:15 Dagboken
» Kommentarer(1) «


HejHej

Idag har vi vart uppe sen kvart i 7 typ, William vaknade då av att han hade kissat igenom sin blöja, så det vara bara att bya på han och sen ville han inte somna om, så han fick komma in till mamma och pappa och mysa. det va mycket studsande i sängen o hej o hå =) Sen gick vi upp för lite frukost, William fick välling och pappa kaffe, jag hoppade över frukost då men ska nog ta mig lite yogourt (?) innan jag går till skolan, har nyss lämnat William på dagis bad dom hålla ett extra öga på hans "tuggande" och hoppas innerligt att jag slipper få höra att han bitit någon idag..

Idag har jag min långa dag i skolan 10.10-15.30 =/ Seeeeegt! Men Åsa kommer vid lunch så jag får pladdra av mig lite. Jag tycker det är såå jobbigt med Williams bitande, behöver prata av mig lite! Snart kommer det dessutom en hantverkare hit, han ska byta ut våran toalettstol, dels är den väldigt gammal, och sen är sitsen väldigt tung, så skulle William råka smälla ner den och ha sina fingrar emellan så skulle han krossa sina små söta fingrar . Så nu hoppas jag att vi får en i plast ist. Skulle vara mycket bättre. Ja det är väl dagens planer =) När jag kommer hem i eftermiddag ska jag bara mysa med min goseprins :)

Fika

2009-02-04 20:20:07 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag mötte vi upp Nathalie och hennes älskling vid Williams dagis, tog en promenix till stan och tittade på marknaden, William somnade så gott i vagnen och då passade vi på att fika, han vaknade när vi fikat klart o såg jätte ledsen ut för att han inte fått någon fika =( Så på vägen hem skuttade vi in på Hemköp och köpte med oss lite fika så fick det bli en fika hemma också, =) Nathalie och hennes skrutt följde med hem till oss :) Väl hemma efter lite lek skedde en olycka, William bet hennes älskling på kinden :/ Blir så himla ledsen när han håller på så, han hade dessutom bitit en tjej på dagis idag =( Min älskling är ju inte sån som skadar andra barn, han är ju himla goo! Hoppas vi lyckas få ur detta bitandet ur honom, barn ska ju inte behöva vara rädd för han, men det gick iaf bra, och barnen fortsatte att leka. Vid halv 6 gick dom hem, och William fick lite middag..

Vid 19-tiden va han jätte nanig, så efter att jag vart så duktig och vikt tvätten fick det bli välling och god natt för William!
Imorn är det dagisdags igen, och skola för mami.. Lång dag imorn =/ 10.10-15.30.. Gaaah, jobbigt! frågan är om man ska gå hem och äta, eller om jag ska äta i skolan.. Lutar nog åt att jag går hem och sen går tillbaka igen. Annars har vi inget inbokat imorn, men eftersom jag slutar så sent, så ska det bli skönt att komma hem och inte göra någonting heller. Är rätt trött i kroppen nu vill jag lova, nej om man skulle ta sig lite kvällsmat, ska lägga mig tidigt idag! =P

Onsdag 4/2

2009-02-04 09:37:34 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn Morrn!!

Alltså jag fattar inte vad det är med oss? Vi vaknar ALLTID innan William, men nu sen vi flyttade hit så vaknar ingen av oss.. Alltså om inte William väcker oss så försover vi oss.. Fattar inte varför. Idag tog vi en promenad till dagis, det tar ju faktiskt bara 10 min att gå, men är det kallt ute så blir det lätt att man tar bilen :P Men idag va vi duktiga ^^ Rocky fick följa med också, det va inga problem att lämna William han kastade sig till sin fröken och vinkade sedan hejdå till mamma. Har precis tagit en dusch, och nu håller älskling på att göra varma mackor till oss till frukost =) Mums!

Idag ska jag till skolan på en lektion, sen ska vi träffa Nathalie och hennes goding =) För en gångs skull blir denna "dejt" av, alltid är det någon av oss som vart sjuk, men nu jävlar ;) Kan va gott för Jörgen att vara hemma själv lite och slappna av =) Annars är det inte så mycket mer som står på schemat idag, nu däremot ska jag gå och blåsa håret så man får bukt på det nån gång idag :P

Fotat

2009-02-03 21:15:39 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Jag har tatt kort på lägenheten nu för dom som vill se, så jag tänkte lägga in det sen =)
Jag har tvättat en himla massa idag, orkar inte vika tvätten idag =/ Vissa plagg är fortfarande inte torra så dom får hänga på torkställningen tills imorgon. Sen åkte vi till ÖB en sväng, skulle kika lite kom hem med lite av varje.. Sen ställde jag mig och lagade mat, blev spagetti och köttfärsås med massa vitlök i. Underbart! Så nu luktar jag säkert helt underbart ;) HAHA.. Sen nattade vi lillen så nu nanar han så sött i sin säng =D

Jörgen sitter och tittar på TV, National Treasure 2 går på TV1000.. Den är ganska så bra den filmen! =)
Imorn är det skola mellan 12.30-13.50, sen ska jag hem till Nathalie och hennes goding på fika! =) William följer med såklart så kan barnen leka ihop! Annars är det lugna puckar, skönt och komma ut lite, har ju inte vart alltför mycket av den varan denna veckan, har vart mycket att grejja med, men nu är vi ju nästan klara =)

Williams Rum!



Köket



Hallen



Vårat Sovrum



Vardagsrummet



Vardagsrummet




Tisdag 3/2

2009-02-03 10:16:36 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Goder Morgon..

Jag har dock vart uppe sen 7. William vaknade strax därefter, han hörde väl att jag va uppe, så han fick välling och sen fick han gå och väcka sin pappa. Jag tog mig en kopp te, och sen gick jag iväg till skolan för en engelska lektion, sen kom Jörgen och Rocky och mötte mig, så jag har precis ätit lite frukost, så nu är jag mätt i magen =D Nu är det bara slappning en stund till, William ska hämtas vid 12. Så innan dess ska vi grejja lite, ska sätta upp en grej på väggen och sen om jag kan få upp 2 grejjer i Williams rum. Kommer bli naaaaaajs =) Sen om jag orkar ska jag ta lite kort i lägenheten, får se! :P

I eftermiddag ska jag tvätta, och sen ska jag även laga spagetti och köttfärsås till middag idag =) Blir en mysig hemmadag, kanske en promenad i eftermiddag också om Jörgen är sugen på det, han börjar känna sig lite dålig igen nämligen, hoppas han slipper och bli sjuk, vill verkligen inte att vi ska bli det igen, jag orkar inte det! Nej nu får jag ta tag i sakerna så det händer nåt, Kram Hej!

Dagens bravader..

2009-02-02 22:10:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


HejHej!!
Idag har jag vart i skolan och det gick bra, fick med mig en bok på engelska hem som jag ska läsa.. =) Ska nog bläddra lite i den innan jag lägger mig och sover. Börjar tidigt imorn 8.20 =/ Drygt att behöva gå upp kl 7. När jag kom hem va det lite lek o sånt på schemat, sen klädde vi på oss och åkte till Överby, köpte en lampa till sovrummet så nu har Jörgen fått sätta upp den också, efter att vi hade handlat åkte vi och lämnade tillbaka flyttlådorna som vi hade lånat av Sandra Johannes, tack för lånet =) Sen blev det hemåt och natta lilleman, han somnade med en gång för en gångs skull, men sen hade han inte sovit så länge idag heller. kan ju bero på det.. =)

Har spelat lite Uno nu ikväll, annars har vi inte gjort så mkt. Rocky kom hem ganska nyss, Jörgens bror har vart ute och gått en sväng med han :) Imorn är planerna inte så många har en lektion imorn från 8.20-9.40 sen slutar jag! =) Gott!! Sen har jag bokat tvättstugan mellan 15-18, gott o slippa ha en överfull tvättkorg. sen blir det väl bara dona här hemma i vanlig ordning, nu är det inte så mycket mer som ska göras, har en tavla kvar + lite små plock. Spegeln blev lite halvsne, men Jörgen tycker inte att det syns så där märkvärt utan bara om man tänker på det, men jag tycker det syns skit mycket =/

Måndag 2/2

2009-02-02 10:10:57 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Vill börja dagens inlägg med att gratta Thea på 3-års dagen! GRATTIS!!!

Vi försov oss imorse, vaknade inte förän klockan va 08:35 och William ska vara på dagis kl 9. Så ja det va lite smått stressigt, fick ge han välling och sen slänga på han kläderna och sen ge oss iväg. Kom bara några minuter försent, så inte så jätte mkt, vi har precis ätit frukost här hemma, köpte barkis när vi va och handlade igår, det va riktigt mums! Idag är planerna sådana att vi ska grejja hemma, tror inte det blir någon ÖF, har en del saker att göra samt att jag är i skolan mellan 12.30-15.30, så tiden blir lite knapp..

Igår spelade vi ju Uno, Jörgens bror Patrik vann HELA tiden, så vi spelade tills jag vann, det va ett antal ggr kan jag lova. Sen gick jag o la mig för då va klockan runt halv 12, somnade som en stock och har sovit hur gott som helst =) Nu är det bara 3 små saker som ska upp på väggarna sen är det klart =) Har en liten tavla, spegel och en annan liten grej. Hoppas få upp det snart, + att vi bör sätta fast alla kablar så William slipper snubbla på dom, han är ju aningen klantig när det gäller sånt :P

Melodi Festivalen

2009-02-01 21:19:30 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Tjena Tjena, Mittbena :P

Idag fick vi oss en go promenad till Sylte =) Va ju som sagt hembjudna till Amelie på fika, mycket trevligt, och hennes fika va jätte gott, duktig hon är som bakar själv, jag är så himla lat så jag köper alltid =P William verkade gilla deras hund Mongo, gav han bulle och sprang runt och lekte.. Himla mysig hund måste jag säga =) Efter fikat kom Jörgen och hämtade oss, han och hans mamma hade vart i gamla lägenheten och städa, så nu ska det typ bara torkas golv där och putsa rutorna, men det behövs ju ingen ström till så det kan man ju ta närsomhelst =) Gott att slippa känna sig stressad , och kunna fixa här hemma i lugn o ro. =)

När vi skulle åka från Sylte, stod det en dåre på en balkong o skulle ringa snuten för att det va "tomgångskörning förbjuden" jag bara skratta åt han, Jörgen visste tydligen vem han va, och ja han är visst sån.. Tragisk människa om ni frågar mig, polisen har nog en aning viktigare för sig än säga ajja bajja till folk som kör på tomgång i typ 5 min. Efter det åkte vi iaf upp till Maxi, fyllde på blöjförrådet lite, de är aldrig fel.. Och lite annat smått o gott blev det, bland annat ett "Uno-spel" Så det ska vi spela sen.. =)

Har även bjudit Jörgens bror, och Williams kusin Erik på middag, en sen sådan.. Blev en jätte go kalops! Jag älskar kalops det är såååå himla gott! Så det blir det till lunch imorn, nu ska jag gå och plocka bort i köket och sen ska vi spela, ska nog poppa lite popcorn till =) och vet ni vad? Jörgen har vunnit 2 biljetter till Melodi festivalen på lördag =) Han svarade enbart på en fråga i GT och sms:ade in svaret, och han vann!! =) Så på lördag ska vi åka ner till Göteborg och titta på första deltävlingen där Scotts, Alcazar, Marie Serneholt, Shirley Clamp mfl ska vara med =)







Söndag 1/2

2009-02-01 09:06:11 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon Februari!!

Igår orkade jag verkligen inte blogga jag va såååå trött. Vi lunchade på Oden med Åsa, mötte henne efter att hon gjort sin tenta, köpte även present till Liam, fick bli bilar, och han blev glad för dom =) Vid 3 skulle vi på kalas, va jätte trevligt kom inte därifrån förän klockan va 7, Jessica hade gjort en jättefin tårta till Liam på "Cars" på.. Så man va tvungen att äta runt oblatet (heter det så?!) för att inte förstöra den, haha! När vi gick hemåt kom Åsa och mötte oss, William somnade i vagnen, sen följde hon med till oss, nattade William och sen åt vi våfflor, mumsigt! =) Kollade på film, smaska på chips och godis, en jätte trevlig lördag kväll, va verkligen skönt att slippa sitta ensam när Jörgen jobba, tack för sällskapet! När Åsa hade gått hem stupade jag i säng, fick flytta ut till soffan vid 5-tiden för jag hade glömt mitt headset nere i vagnen o orkade inte springa ner och hämta det så ja la mig på soffan tills William ville ha upp sin gamla mamma.. :P

Vi har vart uppe en stund nu, känner att det snart är dags att byta blöja på William igen, för han luktar en aning illa =P hahah.. Jörgen ligger och nanar får la se hur länge han ska sova idag, planerna idag är fika hos Amelie, men får se.. William är lite snorig, så får kolla med dom andra först så det är ok för dom, vill ju inte att dom andra ska bli det.. Så annars får vi bara stanna hemma, inte mer med det! Nu ska jag byta blöja, det stiiiiiiiiiinker!