Lördag 31/1

2009-01-31 08:59:48 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Morrn Morrn..
Morgonpigga familjen? William ropade efter mig vid 8, jag låg redan vaken så det va bara gott att komma upp tidigt idag. Har bara hunnit äta välling nu på morgonen sen har vi satt upp lampan i hans rum, jag börjar bli en "handy-woman" det ni =P När William nanar sin förmiddagslur tänkte jag hoppa in i duschen, behöver en dusch just nu känner jag, sen ska vi bege oss ner mot staden och leta födelsedagspresent.. =) Får se vad vi hittar för skojjsigt =D Kanske tar en fika i stan jag och min lille underbaring, har vart skit jobbigt att behöva lämna bort han så mycket denna veckan, allt jag vill är ju att spendera tid med min lille kille, han är ju allt för mig <3 Men nu när flytten är klar så kan vi leka, busa och pussas en himla massa igen =)

I eftermiddag är det 3-års kalas på planeringen! Williams kusin Liam fyllde ju 3 år i början på månaden, så nu ska han ha kalas =) Kalas är alltid roligt, mumsigt med tårta, annars blir det eventuellt att städa gamla lägenheten om det finns tid till det, vilket jag hoppas på att det finns, det går ju faktiskt ganska så fort det som tar tid egentligen är ju ugnen när den skall göras rent. Men vi köpte något bra medel sist, fast det får Jörgen göra för jag tål inte doften av det. Nu ska jag leka med min plutt, han står här breve o drar i mamma =)

Lamp-Shopping!

2009-01-30 22:09:39 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Vilken dag!! Jag har inte vart still i 5 minuter tror jag.. Vi har fått upp en hylla idag, o början på takfläkten, har iaf fått upp själva fästet, får väl ta det imorgon när Jörgen vaknat till liv. Vid 14-tiden åkte jag och Jessica ut till Överby, shoppade 2 gardiner på Jysk, ett till vårat sovrum och ett par till Williams rum.. Sen blev det även en lampa till Williams rum och en till köket =) Så jag är mycket nöjd över dagens inköp =) Spec då det va lampor som vi slapp borra upp.. Jörgen har vart måttligt irriterad över att vi bara hade sådana lampor.

Va hemma sent idag, ja runt halv 8.. Då va William hemma med pappa och hans faster var här. Så jag har satt upp lampan i köket, den andra får jag sätta upp imorgon, ska även fråga Carina om hon kan stryka mina gardiner (jag har fortfarande inte införskaffat ett strykjärn) Men såg att dom hade ett billigt på Maxi, så kanske skulle investera i ett, det tåls att fundera på.. Har även träffat Åsa & Melwin på Överby, dom tog en fika med oss på Coop. Himla go kille, och jag verkligen älskar han, jag har ju varit med sen han va yttepytte bebis, så han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, och nästa helg ska vi på hans storasyster Theas 3-års kalas =) Undra vad man ska köpa till henne? Får kika på det.. =)

William ligger och sover och jag ska nog gå och vika tvätten från idag, roligt nöje va? Jörgen slutar inte förän 03.30 inatt så han är väl hemma runt 5. Ja då sussar jag sött.. Imorn blir det stan och leta present till Liam, ev städ om det hinns med. Får hoppas det gör det så vi blir av med den där satans lägengheten även om den är våran tom 30/2. Men lika bra att få det gjort, nu ska jag ut en snabbis med Rocky innan säng gående :)



Fredag 30/1

2009-01-30 10:59:07 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Morrn Morrn =)

Jag har sovit gott inatt lite för gott, för jag försov mig idag så jag missade min enda lektion.. Alarmet hade ringt men jag hade nog tryckt av det i sömnen så jag missade min matte lektion, men jag fick sova lite längre, mycket gott =) Efter att vi lämnat William på dagis åkte vi bort till den gamla lägenheten och plockade ner takfläkten så vi kan sätta upp den här. Så nu fick Jörgen åka bort igen för vi glömde dammsugaren, vi ska ju sätta upp våra hyllor och tavlor idag =) + att jag håller på att tvätta, första gången här, va lite knepigt att förstå sig på maskinerna, men jag fick läsa instruktionerna så det gick bra =) Ska snart gå när och hämta första tvätten och hänga upp den. Får ju hänga den uppe i lägenheten eftersom det inte finns något torkrum :/

Ikväll ska jag bara mysa och gotta mig, ska ta mig ett lååååååångt bad när William somnat, Jörgen ska jobba ikväll så det blir bara jag och lilla prinsen hemma .. =) Börjar komma ikapp med disken nu med, diskmaskinen har gått på hög varv, jag är alldeles för lat för att diska för hand :P Så det får maskinen sköta.. =) Hihi..
Annars händer det inte så mycket mer idag, måste ner till stan också, hitta gardiner till Williams rum, samt köpa en present till kusin Liam som ska ha 3-års kalas imorgon =)

Dags för natten..

2009-01-29 23:34:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja nu är det snart dags att krypa ner i den varma och goa sängen.. Jag har hållt igång som bara fan idag, har grym träningsvärk i mina ben, märks att jag är otränad! Iaf så börjar vi få lite ordning, jag har 2 lådor kvar att packa upp nu, men det är bara kläder kvar så det fixar jag imorgon, idag fixade Jörgen tv:en samt sorroundsystemet =) Nu skall det bara skruvas och pillas, och borras och få upp alla tavlor, sen är vi så gott som klara här, sen kommer ju det tråkigaste av allt, att städa den gamla lägenheten! =( Blää jag vill verkligen inte, vi får la åka bort dit på lördag o börja för imorn ska Jörgen jobba.. Jörgens syster kom över innan ikväll och passade William såvi kunde åka och handla, hon bor bara några trappor bort, helt perfekt =) Så imorn ska jag laga kalops! =)

Imorn är planerna sådana att jag ska till skolan 8.20-9.40. Mellan 10-13 har jag bokat tvättstugan.. Och sen ska vi bara slappa, Jörgen ska ju som sagt jobba på Tanumstrand imorn, får la se om han ska stanna hela helgen eller om han kommer hem på natten. Vore ju en fördel om han kom hem så vi kan städa.. =) Usch nej va trött jag känner mig nu, kommer bli gott att få nana kudden lite, vi hörs imorn=)

Torsdag 29/1

2009-01-29 17:36:47 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå..
Märks att bloggen blir lite åsidosatt, men jag vill få ordning här hemma först av allt.. Iaf så satt jag uppe för länge igår kväll, fixade lite här hemma, diskade en disk, ja allt porslin måste ju diskas upp på nytt nu. Sen fick jag en god natts sömn, men om den var så god det vette tusan, jag har så himla svårt att sova första natten i ny lägenhet, men några timmar fick jag allt.. vaknade upp vid 7 och sen kunde jag inte somna om.. Kvart i 8 kom det en hantverkare hem till oss som skulle sätta upp en spegel inne i badrummet, ja det tog han 1,5 timma, för ja han pajja väggen oså.. men upp kom spegeln iaf, så William blev sen till dagis imorse..

Sen åkte vi ut till maxi för att köpa några hinkar för sopsorteringen, det fanns ju inga här. Samt en ny "leksakslåda" till William =) Han har ju så mycket leksaker nu, vet inte vart jag ska göra av allt typ. Jag har vart i skolan idag mellan 10-15.30.. På min lunch träffade jag Emma & Sandra + deras barn och en prommis. Mycket skönt vill jag lova, samt att vi fick snacka en massa skit =) Hihi.. *Me Like*

Nu kommer William springandes med en massa skor och ropar "Skåååå" Får ta han innan jag får alla hans skor i knät :P

Onsdag 28/1

2009-01-28 21:51:48 Dagboken
» Kommentarer(1) «


HejHej..

Börjar jag berätta hur dagen har sett ut? Iaf, så lämnades William på dagis vid 9, och sen dess har vi flyttat.. Va klara runt halv 6 men körande av alla grejjer och då gjorde vi ett brejk för dagen och åkte och beställde pizza. Nu är det bara källaren och garaget kvar + städning av gamla lägenheten. Måste vara klar med det på måndag för då stänger dom av strömmen. Ja det är iaf rörigt hemma hos oss nu, fast det kanske inte är så konstigt. Vi har iaf fått ihop tv-bänken och jag tycker den är skiiiit snygg om jag får säga det själv, väldigt enkel men ja snygg =) + att vi har fått igång internet också så jag kan hålla er uppdaterade .. =)

William har varit med sin faster hela dagen, jätte trist att behöva lämna bort han så mycket nu, men ja vi har faktiskt inget val, inte så lätt att flytta med en 1,5 åring. Men vi hoppas komma iordning ganska så fort. =) Imorn är det skola för min del. så därför måste jag hitta lådan där jag packat ner alla mina böcker, kan vara en fördel.. Har lång dag imorn dessutom från 10.10-15.30. Hatar långa dagar spec när alla andra dagar är så slappa ..

Jaja, nog tjatat för min del, nu har jag MASSA lådor att packa upp..

Fått nycklarna

2009-01-27 22:34:49 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Hej Allihopa!
Idag efter att William nanat middag fick jag ett väldigt trevligt samtal från dom som hade lägenheten som vi ska ha, och vi kunde komma och hämta nycklarna redan idag. Behöver jag berätta att jag blev väldigt glad? Så efter det fick William vara hos sin faster Carina och vi började med att köra bort det vi packat hittils, så det har jag även packat upp idag. =) Duktigt va? Så det mesta finns där borta, bara våra möbler som fattas, kommer bli grejt. Det stora flyttlasset går imorgon efter att vi lämnat William på dagis.. =) *längtar* När vi kommit iordning lite lovar jag att bjuda hem er på fika, men först efter att Sandra kommit hem från Norrland, det är lovat ;) hihi..

Vi va hemma vid halv 9 idag =/ Och ja nu har vi fortsatt och packat det som vart kvar.. Är ju lite småplock sådär.. Men det blir ju lätt det, första gången idag jag fått sätta mig ner och slappna av och jag kan lova er att jag är dödstrött ögonen går i kors snart.. Ja sömnen inatt kommer bli underbar det är en sak som är säker, tänkte bara uppdatera lite, nu ropar lådorna på mig igen..

Hörs vi inte av snart, så vet ni varför..

Tisdag 27/1

2009-01-27 12:57:22 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå Hallå..
Idag blev det ingen skola för min del, jag somnade inte förän kl va 4 imorse, så nä jag orkade inte gå upp 06.30 och gå till skolan sen. Fick lämnat William på dagis idag, gick lite lättare när mamma lämnade han, inte skrek han sådär hysteriskt som han hade gjort igår. Sen fick Jörgen va chaffis åt sin systersons klass, dom skulle åka skridskor men hade ingen förälder som kunde köra deras packning så det fick Jörgen göra. =) Vid 12 hämtade vi William, han satt fortfarande och åt när jag kom, han blev så glad så.. Och nu ligger han och sover så sött. =)

Idag blir det att packa typ allt, för imorn bär det av =) Ja imorn flyttar vi!!! Äntligen kommer vi bort från Kronogården.. =) Kommer bli så najs och få plocka upp alla saker precis så som vi vill ha det :) Ja det kommer bli helt perfekt =)
Nu ska jag gå och sova lite jag med, efter att bara sovit 3 timmar inatt så är jag ganska trött =)

Öppna Förskolan

2009-01-26 20:15:43 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Va mums det va med kinamat idag =) Det blev bara jag, emma och lille Melvin.. Han skötte sig så duktigt såå, men vad annars? :) Sandra bangade på oss :P Efter det blev det lite kikande på stan och sen en kopp kaffe hos Emma, mycket trevligt.. Lite gosigos med Melvin blev det ju också såklart, han är så himla go den killen =) Sen kom Jörgen och William och hämtade mig.. och vi hann vara hemma i ca 40 min innan det va dags att gå igen för att möta Emma och Melvin och ge oss iväg till ÖF =) Va massa där idag, vi va inte alls så få som vi brukar men det är bara skoj =)

Imorn är det inte mycket på schemat, ja packa då.. Men det hör ju till vardagen nu känns dom som.. Jörgen har packat massa glas idag, så ja lite mindre. Vi va ju och köpte 10 flyttlådor till idag, för dom vi lånade av Sandra har ju gått åt, :) Får hoppas det räcker med 20 lådor, annars blir det köpa mer. Det ska bli så himla skönt när allt som har med flytt o göra är över och man kan starta vardagen på riktigt i våran nya fina lägenhet, så jag kan bju hem mina kära vänner på fika =) För ja, jag är skyldig dom ex antal fikor nu, hahaha =)



   

Måndag 26/1

2009-01-26 09:39:41 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn Morrn..
Kass natt har det vart, sovit skit dåligt.. Somnade nog inte förän efter kl va 2, så ja segt har det vart. William vaknade vid 8, och då gick jag o tog mig ett bad som alltid på morgonen, bästa sättet att starta dagen på.. Sen åkte en ledsen William och pappa till dagis, när Jörgen skulle lämna honom så skrek han så att han skaka och ropade efter pappa. Hjärtskärande om ni frågar mig, hade jag vart med så hade jag inte lämnat min bebis, jag är för mesig för sånt tydligen. Klarar inte av att se mitt barn gråta så hysteriskt, vet att man ska gå ändå och att dom slutar gråta, men det spelar ingen roll...

Vi ska strax åka iväg och fixa flyttlådor så vi kan packa ännu mer, vi är inte klara på långa vägar, hehe! Så jag har precis fått lite bukt på mitt hår =) Vid 11 ska jag möta Emma så ska vi gå ner till stan, och möta upp Sandra =) Sen blir det kinabuffé, så jag hoppar frukosten idag och går direkt på lunchen ist, vid halv 1 har jag min första lektion, matte =/ Seeeegt! Jaja.. Nu ska vi strax ge oss, och innan dess ska jag ut med Rocky!

Dom bästa!

2009-01-25 23:44:06 Marie babblar
» Kommentarer(3) «




Helt klart det bästa vänner man kan ha, tack tjejer för att ni är så himla underbara!

Packat åter igen..

2009-01-25 20:51:40 Dagboken
» Kommentarer(1) «


HejHej.
Vid 13-tiden kom Williams faster Carina och hämta honom, så vi skulle kunna packa lite. Efteråt va ja tvungen att lägga mig en stund för det kändes som att mitt huvud skulle sprängas, det resulterade i en nap på 3 timmar. Mycket skönt måste jag säga, så har vi packat 5 lådor idag med, så nu finns det inga flyttlådor kvar, så måste skaffa fler imorn. Jörgen får åka och köpa det efter att han lämnat William på dagis.. Sen har Jörgens bror vart här på middag, idag blev det ugnsstektfalukorv och hemmalagat potatismos ala Marie ;) Mycket gott, så nu är jag proppmätt =)

Imorn blir det kinabuffé med Emma & Sandra.. Sen ska jag till skolan, och sen är det eventuellt ÖF =) Hela dagen är alltså fullbokad imorn. Emellan det ska vi även packa, ja det lär vi ju varje dag nu tills vi flyttar på onsdag eftermiddag! Nu ikväll ska vi väl gotta oss framför tv:en, jag har massa godis, chips och ostbågar kvar =) haha.. Hoppas ni har haft en bra söndag, nu ska jag få William att sova, han har inte somnat än :P



Söndag 25/1

2009-01-25 09:10:49 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Morrn Morrn..
Gud jag har inte alls sovit bra inatt, inte William heller.. Han har vaknat ett antal ggr inatt för att han inte har hittat nappen så då har mamma så snällt fått springa upp och leta upp den, oftast har han kastat ut den så den legat på golvet den lilla busen.. Men nu är vi iaf uppe eller har varit ca en timma men då har vi ätit välling, bytt blöja och borstat tänderna, som inte va så poppis idag, men kan inte vara det alla dagar. Men det gick tillslut iaf =) Jörgen ligger fortfarande och sover men han kom ju inte hem förrän runt 4 imorse så han är nog tröttis får la se hur länge han ska sova..

Idag blir det fortsätta med packningen, det är ju ett evighetsarbete känns det som. Men det är skönt när allt är nerpackat och vi är i den nya lägenheten och jag får packa upp det och inreda vårat hem precis som jag vill ha det =) Jörgen lär ju dock få sätta upp alla tavlor för jag är inte så bra på det där med borra, skruva och sånt.. Men det kommer nog bli najs. Så försvinner jag från bloggen ett par dagar sen så vet ni varför, kommer inte ihåg vilket datum dom kopplar in internet där borta heller, har för mig att det va 29:e, men sånt kan ju alltid strula också.. Jaja.. det blir nog bra.

Nu vill William leka =)

Packat lite

2009-01-24 21:33:13 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Hej hopp..
Det har vart en ganska så seg och tråkig lördag idag =/ Vi har inget gjort så väldans mycket, sovit i omgångar typ.. Sen har vi fått packat 5 lådor idag. Enbart vardagsrummet än så länge. Ska väl ta köket imorn, det som kan packas ner. Och ja kanske våra garderober, så svårt o veta vad man kan packa ner innan och vad man inte kommer behöva. Williams rum blir iaf det allra sista som vi packar. Han behöver ju ha sina saker. Va i affären idag o köpte mig lite mera gott, lite chips och dip som jag mumsat på nu, jag är propp mätt, s tror inte jag ska vara vaken så himla sent idag, igår satt jag ju uppe till klockan va 1, nopp det blir det inte idag..

Måste orka gå upp imorn med, Jörgen behöver ju få sova, han är ju hemma runt 4 halv 5, så ja han är nog inte så pigg att gå upp med William imorn bitti skulle jag gissa på :P Imorn händer det inte så mycket heller, har inte så mycket planerat, blir väl att fortsätta med det eviga packandet, men jag är tveksam på att flyttlådorna som vi lånade av Sandra kommer räcka så vi får nog åka o köpa ett par, =) Eftersom det redan gått 5 st, ocg vardagsrummet är inte nerpackat allt än. Jaja det blir nog bra i slutändan, ringde till dom som har lägenheten nu, och dom skulle lämna in nycklarna på onsdag så då kunde vi åka och hämta dom, hoppas vi får dom med en gång på onsdag.. =)

Nej nu ska jag lägga mig i soffan en stund.. Och innan läggdags måste jag ut med Rocky en snabbis =)

Lördag 24/1

2009-01-24 08:49:16 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Morrn Morrn..
Här är vi pigga och glada? Eller inte.. William vaknade första gången vid 07.20, men han fick så snällt sova till 8, hans mamma va inte riktigt redo på att gå upp då.. Men ja upp kom vi sen, och William har ätit välling, Jörgen gick och la sig igen, han hade ont i huvvet =/ William sitter här i vardagsrummet med mig och leker, och snart kommer han nog och klättrar på mig för han vill se sina videos på Youtube, det brukar han göra iaf, + att det börjar lukta skit här nu.
Så jag kanske borde gå och byta blöja på han igen :P hehe..

Idag är planerna inte så många.. Jörgen ska jobba ikväll på Tanumstrand, så jag och lilleman blir ensamma, så ja vi borde börja packa, men det är nog inte så lätt med denna lilla herrn, för när jag packar annat så brukar han komma och packa upp, så snäll är han =) Får se hur vi ska styra upp de, får väl packa när han sover annars, ja för vi har faktiskt inte packat en pryl..  *Shame on me* men men.. Så nu får jag vara desto effektivare. =) Jag tror inte att jag har fattat att vi ska flytta på onsdag, det ska bli så jävla gött så ni anar inte =)

Nu ska jag ta min sure son, han ska titta på Hippo på Youtube ;)

17 månader

2009-01-24 00:37:16 Foto - William
» Kommentarer(2) «







Idag är William 17 månader, shit va fort tiden har gått.. Liten har blivit stor =)

Fredag 23/1 - Shopping & Klädparty

2009-01-23 22:27:07 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallååå .. =)
Imorse fick jag kliva upp 06.30, gud va det tog emot.. Skulle vara i skolan 8.20 och det var jag.. När jag gick till skolan imorse så snöade en himla massa. Hade bara en lektion idag, så efter det gick jag ner till stan, köpte mig nya jeans, leggings och ett linne. Sen gick jag och klippte av mig håret. Ja ca 10-15 cm va det som rök, allt det långa iaf.. Så nu har jag en kort frisyr, men jag trivs ganska så bra idag, huvudsaken är ju att det kommer växa ut igen =) Sen träffade jag Sandra och Loke, gick till Max och åt lite lunch.. Enda hamburgekedjan som har go mat. (Jag är inget McD fan) Sen kanllade vi hem till Emma, för hon skulle ha klädparty för märket "Rabdido" dock inget för mig, tyckte det va ganska snarlikt Me&I. Iaf inget för min plånbok heller just nu.. Har tillräckligt med utgifter denna månad.

När jag kom hem, hjälpte jag Jörgen med tvätten som han och William fixat så bra.. Alexandra hade vart här och lämnat lite kläder som hon hade lånat av mig, så jag testade mina gamla jeans som jag hade innan jag blev gravid, och vet ni vad? Jag fick på mig dom! Dom satt lite tajt men jag fick på mig dom och det va huvudsaken! Sen klädde jag och William på oss och åkte till Överby, där vi shoppade lite mer, nya jeans, bodys och scarf till William, och en tröja till mig, sen gick vi till Coop och köpte godis, så träffade Familjen soon 2 be Edin =) Alltid lika trevligt!

Nu har jag suttit en stund och betalat alla våra räkningar, kan ju säga att vi är ett par tusen fattigare nu, alltid lika tråkigt att se pengarna sina iväg, men men.. Nu är det iaf gjort och det är skönt slipper man oroa sig för att saker o ting inte ska bli betalt. William ligger och sover nu, somnade ganska fort när vi kom hem, jag ska väl strax fortsätta att vika den där sablans tvätten .. =)





IKEA

2009-01-22 20:29:26 Dagboken
» Kommentarer(8) «


hejhej..
Nu är vi hemma ett par tusenlappar fattigare, haha nä så illa är det inte.. Men som alltid när man åker till Ikea så blir det mer än vad man har räknat med :P Jag åkte ju egentligen dit för att bara köpa en tv-bänk och hyllor. Men ja det blev lite småplock också =) Bland annat ett nytt bäddset till William =) Efter att vi vart på Ikea åkte vi till nån butik som heter Terräng i Göteborg, Jörgen köpte en knopp till sin batong med polisens vapenmärke på, det skull visst vara bra att ha. Varför förstår jag inte riktigt? men men..

När vi kom hem gick Jörgen och la sig en sväng för han hade så ont i huvvet, jag och William röjde här hemma och lekte och busade o hade skoj :P Sen fick vi ge oss ut en sväng igen, skulle skicka tillbaka ett paket, handla lite mjölk och bröd. Vi hade bara "äckligt" bröd hemma som inte jag äter. Slank ner lite barnmat till William med.. Han får det när jag är lat och inte orkar laga mat, det händer inte så ofta men ibland så :P

Har precis ätit go kvällsmat, macka med onsalakorv på, och ett glas Oboy =) Imorn ska William till dagis, jag ska till skolan börjar 8.20, sen ska jag ner till stan och klippa mig, och efter det möta Sandra för att gå hem till Emma, hon ska ha klädparty, =) Kan bli trevligt, får se om jag köper nåt eller bara kikar =) Jörgen och William ska tvätta kläder, så dom har att göra dom med. =)

Måste berätta en sak, det är helt sjukt hur pappig William har blivit, han har vart väldigt pappig innan, men nu är det extremt. som idag tex, Jörgen gick på toa för nr 2 :P och ja då sätter sig William utanför och sitter där och väntar tills han är klar, mig vill han inte gå till, han ska vara hos pappa. Givetvis så duger jag när inte Jörgen är med, men när Jörgen är hemma, är William som klister i röven på han. Det kan bli ganska jobbigt mestadels för Jörgen som inte kan göra nåt utan att William hänger som en svans efter han.. :P




 

Nya bäddsettet, + en sneakapeak av det vi köpte på Ikea, det är givetvis inte allt vi köpte för den va en hel del :)

Torsdag 22/1 - IKEA

2009-01-22 09:10:07 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn Morrn..
Igår när vi skulle gå och lägga oss så låg William och gallskrek i sin säng, när jag kom upp stog han upp i sin säng o skrek, tror han drömt något läskigt, så han fick komma upp en stund till oss. Men han somnade om efter en stund och vi kunde gå och lägga oss också. Vi ska strax klä på oss och åka till IKEA =) Ska bli jätte skoj, Jörgen skulle ner till nån butik som heter Terräng, dom säljer typ ordningsvakts saker där om jag fattat det hela rätt. Tänkte att medans han gör det så går jag och William och kikar i Nordstan, dom har ju så mycket mer i Göteborg.. *Shopping-tokig*

Nej om jag skulle fixa mitt hår som står åt alla håll och kanter just nu :P HAHA.. Och William står o gapar på sin pappa för att han inte får äta upp hans frukost :P

Fika hos Sandra & Loke

2009-01-21 21:11:33 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hej Allihopa =)
Idag var jag duktig och var i skolan, hade bara en lektion, svenska stod på schemat =) Då jag går typ samma kurs som förra terminen så tyckte inte min lärare att jag skulle gå "heeela" den kursen utan bara läsa det jag inte hann med förra terminen och typ vara ledig istället eller kunna arbeta med dom andra kurserna jag läser, det tyckte jag var en jätte bra idé, speciellt då jag hamnat efter lite, och har en del schemakrockar då skulle jag ju kunna ta igen den tiden jag missar =) Superduper bra! =) Efter skolan åkte vi hem till Sandra & Loke =) Dom andra hade tagit en promenix men Jörgen fick köra dit mig :)

William va helt facinerad av deras katt, han va duktig och klappade fint.. Ja han kan bara han vill.. Sen fikade vi massor, och tjötade massor, precis som vanligt med andra ord =) William lekte så snällt med dom andra barnen, ja han kan vara snäll bara han vill, nä skoja bara. William är väldigt snäll =) Mammas hjärta!! Vid 18-tiden kom Jörgen och hämtade oss, och vi passade på att ta med oss lite flyttlådor som vi fåt låna av Sandra & Johannes. Jätte snällt :) *Vi tackar* Sen blev det en tur till Maxi för och handla lite mjölk och bröd .. Slank även ner ett par svarta stövlar till mig, jag är en sucker på stövlar, älskar dom! =) När vi kom hem blev det sängen för William, och nu sover han så gott :)

Imorn är han ledig från dagis för vi ska ju till IKEEEEEEEEEA!! =D Jag älskar Ikea, så imorn har jag massa ny shopping att visa upp för er, dock kommer inget av det komma upp imorn, utan det blir när vi har flyttat! Men det kommer bli najs! Nu är Jörgen och hämtar Rocky, samt ett paket från "Pippilotta" med kläder till William =) Nej nu ska jag göra mig lite kvällsmat och sen mysa framför tv:en =)

Melvin



Tuvis och mamma Jessica



Loke



William



Dom nya stövlarna


Onsdag 21/1

2009-01-21 08:34:05 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn Morrn..
Jag sitter här med mitt te i hopp om att min röst ska bli lite bättre, jag är fortfarande hes, fattar det inte! Jag har aldrig vart hes så här länge innan, så ja förstår inte varför jag är det, men men kan inte göra så mycket åt saken. William ska snart åka till dagis och efter att han blivit lämnad så ska jag fortsätta med matten, jag hann med ett par sidor igår, tanken är att jag ska hinna med ett helt kapitel denna veckan för då har jag kommit ikapp, men ja det är ett par sidor kvar. Sen måste jag ta tag i engelskan men den är det inga problem med, för engelska är kul =)

Idag är det som sagt fika hos Sandra =) Ska bli jätte kul.. Skulle egentligen mötts i stan och gått tillsammans upp till Sandra, men då jag inte hinner ner till stan 14.30, så får Jörgen köra upp mig. Bättre att jag kan komma på fikan då =) hihi.. Imorn blir det Ikea =) *Jippi* Som jag längtat.. Men det blir inte att hälsa på min bror tyvärr, han kunde bara på fredag och då ska jag klippa mig, samt att vi har tvättstugan så tyvärr så passade det sig inte denna gången, men vi får väl ta det en annan gång ist.

Nu däremot måste jag klä på mig, samt William som fortfarande har jamas på sig. :P

Seg dag

2009-01-20 20:21:42 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hejhej! =)

Vilken seg dag vi har haft idag.. När William somnade för sin middagslur så gick jag o la mig o vilade jag med. *Trött Mamma* Slumrade väl aldrig riktigt till men det var gott att bara få ligga och slappna av, märks att man gör det allt mer sällan nu när ens barn är så stort. Alltid när William va liten, så gick ja o la mig när han sov, men nu nää, det finns så mycket annat som måste göras. Har ju faktiskt ett hem att sköta också. Pappsen har fixat med bilen idag, så nu får vi värme där i, och slipper frysa rumpan av oss. Väldigt skönt må jag säga.. =) När pappsen grejjat klart, styrde vi bilen mot Vänersborg och till Mobilbanken, tror det hette så.. Jag shoppade ett nytt headset till mobilen, det där original headsetet är inget för mig, för jag vill ha "Walkman lurarna" dom me små hörsnäckor till. Och ett sånt fick det bli! =)


Sen blev det hem att fixa lite mat, William har verkligen testat alla gränser idag. Och vi har verkligen fått känna på att han testar vårat tålamod. Men det är ju så här det kommer vara ett par år framöver ;) HAHA.. Ja är det ju faktiskt nu det börjar och vi som föräldrar ska ju "tillrättavisa" honom när han gör fel, och förklara för han hur det ska vara. Ja det är inte lätt alla gånger, men man gör ju sitt bästa =) William kommer växa upp och bli en duktig kille, det är det vi strävar efter iaf!


Han somnade för en liten stund sen, med nalle puh vid sin sida.. Imorn är det skola igen för min del mellan 12.30-13.50, sen får Jörgen köra upp oss till Sandra. För där är det fika, lika skoj som alltid =) William ska iaf till dagis imorn, hoppas innerligt att han inte ska bli dålig nu, men med alla dagisbaciller som går så lär väl han vara sjuk inom en vecka igen.. Jaja, Hoppas på det bästa.


Antingen torsdag eller fredag ska vi åka till Ikea =) Och shoppa.. Jag ska köpa TV-bänk. Samt lite hyllor, ska kika efter förvaring för Williams alla leksaker så vi kan få en bra plats för dom sen i nya lägenheten, det slinker nog ner en och en annan pryl med, det brukar det ju göra när man är på Ikea. Hihi.. Nej nu ska jag plugga lite trååååkig matte! Avskyr matte, dels för att det är så tråkigt och sen för att jag inte fattar ett skiit!


Tisdag 20/1

2009-01-20 11:24:38 Dagboken
» Kommentarer(1) «


oj oj oj, nu börjar januari månad lida mot sitt slut, det är inte alls så många dagar kvar, tiden går fort när man har roligt =) Jag va gött seg på att komma upp imorse, halv 8 klev jag upp ur sängen och ja min lektion började 8.20 så Jörgen fick så snällt köra sin sambo till skolan, och William med såklart, men han brukar inte tacka nej till att åka bil. Jag kom 5 min försent men det gjorde inte så mycket, fick en ny mattebok, samt en planering.. Eftersom jag inte vart i skolan på en vecka så låg jag lite efter, får arbeta ikapp mig hemma i den mån jag hinner. Sen gick jag vidare till Engelskan, Fick med mig lite uppgifter hem som jag ska grejja med, =) Så nu har jag nåt att göra när jag har tråkigt :P

Jörgen kom och hämtade mig när jag hade slutat, så åkte vi hem till hans mamma för William va där. Skedde en liten olycka, William ramlade ner från stolen :/ Blev jätte rädd, både han och jag.. Men det gick över ganska fort, tror inte han slog sig direkt utan blev mest rädd. Gud va mitt mammahjärta slog fort då! Men som tur va gick allt bra. Idag vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på, vi har inga planer alls, så de blir nog bara att vara hemma och dra. Vi får la se, det är ju inte direkt något promenad väder ute.

Nu ska jag lägga mig lite, jag är trött :P

Shopping & ÖF =)

2009-01-19 22:25:17 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå Hallå så här på kvällskvisten =)
Efter att William vaknat från sin middagslur, lr ja jag väckt han. så klädde vi på oss och åkte ut till Överby, skulle hitta födelsedagspresent till Jörgen, det fick bli kalsonger det va det ända han ville ha, så det fick bli det! Hoppas han blev nöjd? Hittade ett par jeans och en tröja på H&M till William.. Min lilla snygging! =) Sen blev det inte så mycket mer shoppat än lite tvättlappar på Coop då =P hehe, dom går ju alltid åt.

Efter det släppte Jörgen av oss på ÖF, vi kom dit runt 5, men hann lagom till fikan så trevligt så! =) Köpte förresten en torkställning också, det finns ju inget torkrum i tvättstugan dit vi ska flytta så det behövs ju nånstans att hänga kläderna så det fick bli en sån, efter ÖF åkte vi hem och paketerade telefonen + alla tillbehör, och sen till Hemköp och skickade iväg den, så nu är den påväg! Blev även lite ingridienser till tacos så det har jag ätit ikväll, *Mums*

Nu ska jag snart gå och lägga mig, för jag ska upp till skolan imorn, 8.20 börjar min första och enda lektion så ja slutar så tidigt som 9.40 imorn. Hur gott som helst! =)

Bus Melvin



Söta Tuvis



Min Tokunge!



Söt Loke!



William fick nya jeans när vi va inne på H&M


Måndag 19/1

2009-01-19 09:46:02 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå Hallå .. =)

Sleeping Beauty? Är det jag det? Nja, men inatt har jag iaf sovit väldans gott. Blev väckt vid halv 8, då va William vaken men Jörgen gick upp och bytte blöja och gav han välling, jag tog tempen och den va på 37,2 så ingen feber idag! Måste vart tänderna för nu är han sitt gamla vanliga gosiga glada jag igen! Lillkillen som vill vara med mamma. Jag har knappt fått ta i han nu när han har varit sjuk, det är bara pappa som gäller då, men imorse kom han in till mig och gav mig puss och kram och ville inte gå ut ur sovrummet =) *Underbart*


William springer fram och tillbaka här hemma nu, så skönt att han är frisk igen! Bara jag som behöver få tillbaka min röst, men jag har ju inte ont i halsen eller så men den kommer nog snart. Idag ska jag skicka iväg den rosa telefonen, har fått pengarna för den nu så nu ska den bara paketeras och skickas iväg! Så nu är jag av med den, och några hundralappar rikare =D Underbart!! Det har snöat en himla massa också, började igår kväll och har väl hållit på hela natten, för min del får det gärna bli vår nu, kanske ger oss ut på en promenad idag, då blir det "stora" vagnen som åker fram.. Den är mycket bättre i snö, det har jag nog sagt innan :P


Jag är hemma från skolan idag, det funkar inte att sitta på 3 lektioner utan röst, på engelskan måste jag kunna prata, funkar inte att sitta och hålla käften, får se om vi går till ÖF idag eller om vi stannar hemma. Hade iof vart gott att komma ut och träffa folk, men vi får se.. Jag får klura lite på det innan jag bestämmer mig. Jag behöver åka ut till Överby eller ner till stan och leta efter en present till min älskade sambo, men jag har ingen som helst aning vad jag ska köpa, men han är inte så kräsen och brukar bli glad för det mesta, han anser nog att de är tanken som räknas men vill ändå köpa något som han har nytta för? *Undra vad*


Nu ska jag dricka upp mitt te, sen ser jag att William vill kramas, min underbaraste bästaste unge!! <3


Fortfarande ingen röst

2009-01-18 21:51:03 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Nä, fy bubblan säger jag bara.. Nu har absolut INGEN röst, försöker jag prata så kommer det bara hesa läten.. Ja så mig är det inte lätt att förstå, Ja får änna pressa fram orden och anstränga mig riktigt rejält för att kunna prata, jag kan lova tt det är gött jobbigt. Så please rösten kom tillbaka till mig!! Vi har inte gjort många knop här idag, jag har sovit en stund på dan, mycket skönt! William har haft feber igen =/ Men vet inte om det kan bero på tänderna, han har ett par nya tänder som är på väg upp.. imorse hade den varit på 37,9 och nu när han gick och la sig så va det ingen feber så får kolla imorgon så får vi se.. Men är nästan säker på att det beror på tänderna. Han va lite ledsen när vi skulle lägga han idag, ville inte sova alls, men efter en stunds gosande så gick det bra, när han fick med sig sina gosedjursråttor.

Nu flyttar vi snart, nästa onsdag ska vi väl få nycklarna till nya lägenheten.. Måste fixa flyttlådor med, för det har vi inga alls! Det ska bli så himla gott att flytta från den här gräsligt fula lägenheten! Åh va jag avskyr den, slippa dessa fula tapeter. Jag kommer trivas mycket bättre i det nya. =) William får närmare till dagis och jag får närmare till skolan. Super! =)
Imorn ska jag till skolan, jag måste! Även om jag kanske inte kan prata så är det ju bra om jag är närvarande..

Vi håller på att titta på "National Treasure" som går på TV4 nu, men har sett den så många ggr, så jag passade påatt skriva lite här ist. Ska gå och göra mig en kopp te nu, med lite honung i.. Sen blir det snart sova kudde..

Söndag 18/1 - Inflyttningsfest

2009-01-18 13:43:07 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå .. =)
Igår åkte jag upp till Sandra vid 16-tiden, jag och Johannes delade på en pizza, och Sandra käkade sallad, sen tog vi varsinn grogg o tjöta =) Sen åkte vi vidare till Amelie & Stefan som hade inflyttningsfest, det va jätte trevligt :) Lika skoj som vanligt att träffa sina vänner och tjöta och ta en grogg eller så . =) Vid kvart i 1 kom Jörgen och hämtade mig och Johannes hämtade Sandra, jag tappade rösten totalt, så ja kände att det va väl dags att åka hem då, inte så roligt och sitta knäpptyst på en fest och inte kunna prata, men jaja.. På nästa fest hoppas jag inte att jag bli så här förbannat hes! :P Hahha..

Imorse fick vi åka upp till jourcentralen, Jörgen hade så förbannat ont i sina bihåler. Och jajjamen visst va det bihålsinflammation, så ja pencillin blev det där, o i väntat på att apoteket skulle öppna blev det en fika på Coop. Och sen lite gottigott inhandlat på Maxi, ja jag är faktiskt himla gottesugen idag, så ikväll när William somnat så blir det myspys :) Imorn ska jag iväg och simma med Sandra innan skolan, himla gott =) Och förhoppningsvis blir det ÖF med. Nu däremot ska jag äta upp min lilla chokladbit som ligger i väskan och lockar mig =)







Lördag 17/1 - Älsklings födelsedag! ♥

2009-01-17 09:43:15 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Idag är det ingen vanlig dag, för det är Jörgens födelsedag =D GRATTIS älskling! Ja idag fyller han 34år. Så stort grattis till honom, Hoppas du får en fin dag älskling, <3 Kommer en surprise i veckan för han, men det kan jag inte berätta här för ja han läser ju faktiskt min blogg :P Det första jag gjorde imorse va att lägga mig i ett varmt och skönt bad, hur avkopplande som helst, och ett perfekt sätt att starta dagen på. Iaf om ni frågar mig, finns inget bättre än att bara få ligga där och slappna av, men givetvis kom William in och ville plaska i vattnet .. Ja för vet ni vad? William har lärt sig att öppna dörrar!! Han når numera upp till handtaget! Min buuuuse!

Om en stund ska vi nog göra oss iordning och åka och handla lite, =) Lite av varje blir det nog.. Sen hoppas jag att Jörgen orkar köra mig till Strömslund, annars får ja lösa det på annat vis, men det blir nog bra i slutändan. Dagen i allmänhet kommer nog bli ganska så rolig, jag hoppas på det iaf. =D Nu ska jag ta William innan han driver Rocky till vansinne :P



Pappas grav

2009-01-16 21:22:42 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Hej Hej ..
Efter att William ätit lunch klädde vi på oss och packa skötväskan och satte oss i bilen och åkte till Borås. Eftersom det är 2 år sen pappa dog ville jag väldigt gärna besöka hans grav, bara få stå där en stund och ägna mina tankar åt honom, att få vara "nära" fast ändå så långt borta. Pappa har fortfarande inte fått någon gravsten men det var väl på gång som jag förstod det på mamma. Får hoppas det, för det ser ganska tomt ut =/ Men det va jätte fint hos pappa. <3 Efteråt åkte vi och hälsade på min bror på hans jobb, han jobbar som reseåterförsäljare för Ticket, så William sprang in där och busade med sin morbror. Inte blyg för fem öre trots att det är ett tag sen dom träffades, men han hade skoj :) Man saknar allt sina syskon ibland ;) Ja han är ju en gottegris, han sticker snart till Kenya till solen, jag är inte alls avundsjuk :P

Sen åkte vi vidare till Knalleland och kikade lite, mamma var ju också med oss =) Gick och kikade lite.. Men hittade inget av intresse, iof så letade vi inte efter nåt heller, det finns ju faktiskt så mycket mer affärer i Borås än va det finns i Trollhättan. Sen körde vi hem mamma och begav oss hemåt, klockan va ju ganska mycket och vi ville vara hemma i lagom tid så William hann få sin ögonsalva. Nu ligger lillfisen i sin säng och försöker sova, jag ska snart slänga ihop något att äta, har bara ätit en korv på hela dagen så magen kurrar lite =D

Imorgon är en rolig dag, det är älsklings födelsedag samt att det händer en annan rolig grej, *hemlis hemlis* . Ja morgondagen kommer bli spännande, massa bus ska hittas på, eller hur?




William och hans morbror ..




Fredag 16/1

2009-01-16 09:48:44 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Sovit gott inatt .. *Underbart* Strax efter 7 var det en liten kille som ropade.. Så det var bara att knalla upp, och fixa lite välling ungefär halva flaskan slank ner. Så fick bli lite yogurt efter det. Smaskens tyckte William. Fick bytt blöja och gett han ögonsalvan, va liiiite svårare idag, nu vet han ju vad mamma ska göra så det är inte så omtyckt. Nu har William vart feberfri sen igår eftermiddag.. Jätte skönt! Vilket innebär att han frisknar till =) Nu är det bara lite hosta kvar som ska försvinna och snoret i näsan, men det kommer väl allt eftersom. =D

Jörgen har ingen röst idag :P Så han får prata så lite som möjligt, slipper vi höra han gnälla ;) HAHAHA.. Inte för att han gnäller så himla mycket men ändå :P Jag ska strax klä på mig så ska jag gå ut med Rocky, tror jag ska gå en längre sträcka idag, just för den dagen det är idag.. Behöver få rensa mina tankar lite, och vad är inte bättre än en promenad? Tjockisarna behöver röra på fläsket, ja för Rocky är faktiskt tjock, det tyckte veterinären när vi va där sist, att han behövde banta lite.. :P Inte lätt att bli gammal..

Nej om jag skulle sluta babbla för stunden och klä på mig så vi kommer ut någon gång :)

2 år har gått..

2009-01-16 08:34:12 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(3) «





Tänder ett ljus för min älskade pappa .. <3

Idag är det 2 år sen du gick bort, 2 år har gått sen du lämnade mig.. 2 år av smärta och sorg, kan inte säga att jag bearbetat det fullt ut även om det gått 2 år sen vi tog vårt sista farväl, när du låg där på sjukhusbädden med ögonen slutna, min lilla goa pappa. När du dog, dog även en del i mig, en del som ingen kan få till liv igen.. En bit som ingen kan ersätta förutom du.. Jag saknar dig dag in och dag ut.. Jag bara önskar och önskar att vi snart ska ses igen och att jag ska få krama dig och aldrig släppa taget aldrig aldrig så du inte kan försvinna från mig igen!

Du va min bästa vän den jag litade på till 120 % den jag aldrig behövde skämmas för när jag hade gjort något fel, kunde alltid komma till dig om något va fel eller jobbigt. Och nu fick du inte ens se eller träffa ditt barnbarn, fattar du hur ont det gör i mig? Fattar du att jag lipar som en stucken gris så fort jag tänker på dig? FATTAR DU HUR MYCKET JAG SAKNAR DIG????????????

Kom tillbaka pappa, JAG ÄLSKAR DIG, och jag vill inte leva utan dig... SNÄLLA?
Ja vet att det är omöjligt , men kan jag inte bara för en liten stund få önska..
Jag älskar dig förevigt, FÖREVIGT!! <3


Våffelätarn

2009-01-15 21:49:09 Foto - William
» Kommentarer(0) «





Dagen i allmänhet

2009-01-15 19:57:39 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Då va det kväll åter igen.. Dagen har väl flytit på ganska så fort idag.. Alexandra, hennes mamma och hennes lillebror vågade sig hit på en liten fika. Dock på egen risk, vet ju inte vad det är för nåt Jörgen bär på, men dom kom ändå =) Va jätte kul att dom kom, Alexandra är en sån person så oavsett om vi inte ses eller pratar på länge så kan vi prata som att vi träffades igår. + att man kan prata om allt med henne, och vet att det stannar hos henne med. Ja underbart med såna vänner, + alla andra mina vänner också såklart =) Men gladast är jag för dom 4 vännerna man kommit så nära på sista tiden.. Glad att jag hittat er ska ni veta!! =)

Till middag idag blev det hemmalagat potatismos och lax. Mumsigt tycker jag, Men William ville inte äta. Så då slapp han väl då. Vi ska göra våfflor nu, ska bli riktigt gott kan jag lova, jag har ju gått o suktat efter våfflor i 2 dagar nu. Så det kommer sitta gott i min mage kan jag lova. Åh va jag längtar tills William är frisk så man kan komma ut och hitta på saker, då jävlar ska här promeneras och fikas.. Så nu kära vänner vet ni vad ni har att vänta er.. =) Ni blir tvugna att umgås med mig ;) Får hoppas ni inte har nåt emot det?

Nej nu vankas det våfflor :P

Snacka om Tjockis?!

2009-01-15 12:49:52 Foto - Marie
» Kommentarer(8) «




5 dagar innan William föddes ..
*Tänker tillbaka*

Torsdag 15/1

2009-01-15 09:43:47 Dagboken
» Kommentarer(10) «


God Morgon!
Natten har vart sådär, William vaknade vid 4 och va jätte ledsen och storgrät. Så jag gick in till han och han va jätte varm samt att han inte hittade sin napp, så han fick lite ipren och efter en stund kunde han somna om igen, och nu vaknade han inte förän klockan var efter 9. Så han somnade nog om gott sen, William har precis fått sin salva och det är inte det lättaste att ge vill jag lova, men han är ju betydligt bättre i ögonen, om bara febern vill ge med sig också, han har ju haft feber i 4 dagar nu.

Idag ska vi inte göra nåt, precis som alla andra dagar :/ Umgås, kramas och pussas hela dagen låååång :) Finns inte så himla mycket att göra nu när vi bara är hemma, kanske skulle städa men det vet jag inte om jag orkar just nu. Nej jag ska äta lite frukost tror jag, kurrar i magen .. :) Hörs senare..

Vad tycker ni förresten om den nya designen?


Tråkigt att vara sjuk =(

2009-01-14 21:53:05 Dagboken
» Kommentarer(8) «


Ja usch det är verkligen så himla tråkigt att William är sjuk, dels för att det är så himla jobbigt för honom och sen för att det är såååååå tråkigt att bara sitta hemma hela tiden, känns som vi missar allt roligt just nu :( Hoppas nån vill leka med oss nästa vecka ist? För då bör vi vara friska hela familjen.. *hoppas hoppas* Vi har iaf vart ute en liten stund idag, William fick vara hos farmor så vi kunde åka till apoteket och hämta ut hans medicin samt handla lite . Ja förrådet behövs ju fyllas på lite under veckans gång.. William har blivit så himla anti välling nu när han varit sjuk, nu ikväll drack han väl ca 20 ml sen ville han inte ha mer. Men iof så åt han 2 mackor hos sin farmor så han va väl kanske inte hungrig.. Men annars brukar han sluka vällingen.. Får hoppas han inte vaknar inatt av hunger bara..

Ja så nu på kvällen har vi inte gjort så mycket, vi gör inte så mycket när William är sjuk.. Men ja det ser betydligt bättre ut idag än vad det gjorde igår. Det rinner inte så hiskeligt ur hans ögon längre, men det är inte det lättaste att få i salvan i ögonen, vi måste vara 2 för och få i den. Jörgen får hålla fast han medans jag kletar i det i ögat :P Men han är duktig min lille kille, :) Dom ringde även från ett företag i Borås till Jörgen idag om ett jobb, och skulle han få det så får han pendla dit eller bo hos min mamma på veckorna, för nu vill jag faktiskt inte flytta tillbaka inte nu när vi ska flytta till Karlstorp, och för att jag fått så underbara vänner som jag kommit så nära, så jag vill inte flytta ifrån dom och börja om från noll igen.. Visserligen har jag vänner i Borås men det är inte alls på den nivån som dom vännerna jag har nu är. Nej jag vill stanna i lilla Trollhättan, hade ni frågat mig för 6 månader sen hade det inte låtit så kan jag lova ;P hehe..

Men dom skulle ringa imorn så vi får se då hur han gör . Skulle ju bli ensamt på veckorna men ja man vänjer sig nog antar jag.. Jag har ju ändå William och Rocky att ta hand om =) Och isf får jag ju längta extra mycket efter min älskling .. <33. Nej om jag skulle sluta babbla kanske :P


Älskar dig min skatt

2009-01-14 11:39:19 Foto - William
» Kommentarer(4) «




Älskar dig mer än allt <33

Onsdag 14/1

2009-01-14 08:18:12 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Goder morgon!
Inatt har vi sovit hyfsat, William har också sovit ganska så gott tror jag, han vaknade vid 7 imorse och ville komma upp, jag gjorde välling och han åt ca halva flaskan. Sen tog ja tempen och den låg på 37,9 så det är ju feber även om den inte är så hög just nu, men det kan ju ändras under dagens gång. Sen fick han lite salva i ögonen som vi fick med oss från Jourcentralen igår, det ser ju yttepytte lite bättre ut idag, men långt ifrån bra. Måste iaf till apoteket idag och hämta ut resterande ögonsalva så han blir bra i sina små ögon..

Annars är det "lill-lördag" idag.. Inga som helst planer, eller jag hade planer idag men dom har jag ställt in. Enbart umgås med min sjuka familj, måste komma ihåg att ringa skolan och sjukanmäla mig, eller jag anmäla mig för VAB, för det är ju faktiskt därför jag är hemma, Jörgen är ju också dålig så han orkar inte ta William fulltid så därför stannar jag hemma, hoppas jag kan gå till skolan nästa vecka iaf. Nej nu ska jag försöka äta något.. =)



Ytterligare ett besök..

2009-01-13 22:19:14 Dagboken
» Kommentarer(1) «


..hos farbror doktorn.. Ja runt 21 åkte vi upp till Jourcentralen då läkarn såg med en gång att han hade en kraftig ögoninfektion. Som vi misstänkte men det tyckte ju inte hon på vct, men nu fick han iaf salva utskriven som vi ska hämta ut imorgon, för nu är ju inga apotek öppna. Nu sover han iaf plutten och det är skönt, han hade 39 graders feber när vi försökte få han att sova första gången vid 20. Så min lilla grabb mår inte alls bra. Hoppas salvan hjälper nu och han snart blir bra.. =)

Ja vi har som sagt inte vart utanför dörren idag, bara varit hemma och degat, William har fått bada lite, och det va nog skönt att få svalka kroppen lite. Sen har vi busat och kramats, tvättat hans ögon stup i kvarten samt näsan som rinner som en kran, ja det är inte lätt att vara sjuk :/ Stackarn.. Ja inte så mycket mer händer hemma hos oss just nu.
Skolan har hamnat i kläm och så får det vara tills familjen är frisk, men jag hoppas kunna gå snart så jag inte hamnar efter för mycket. men men .. Williams hälsa går före!

Nu ska jag ta mig en smörgås för jag är hungrig, äckligt sugen på våfflor men det ville inte Jörgen äta så jag får ta mig en äcklig macka :P

Mamma Blogg

2009-01-13 18:40:27 Tidsfördriv
» Kommentarer(1) «




*Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden! Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag! Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*

Jag har fått den här fina Awarden av Jessica, Tuvas Mamma & Emma, Melvins Mamma för att hon tycker att jag ska vara stolt över min underbara Mammablogg! Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den!

Det är med en stor Ära som jag ger den här Awarden vidare till:

Jessica, Tuvas Mamma

Emma, Melvins Mamma

Sandra, Lokes Mamma

Åsa, Thea & Melwins Mamma

Amelie, Hugos Mamma

Tisdag 13/1

2009-01-13 12:15:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jisses vilken natt .. =/  Inte alls fått sova mycket, William har haft sån hosta, låter som han ska hosta upp sina lungor, och hostar han inte så skriker han hela tiden :( Min lilla pluttis, det här tar verkligen på honom, han är inte alls sig lik. Knappt någon aptit har han heller så nu lever han på välling, men får inte i sig så himla mycket heller. Ja det är inte lätt att vara sjuk, feber har han ju också, så vi har fått avboka det vi hade planerat i helgen =( Riktigt tråkigt, men just nu är det viktigare att William blir frisk, även Jörgen har drabbats och har ont i hela kroppen, misstänker att det är en släng av influensa.. Sämst av allt är ju att jag får en sån dålig start i skolan men dom förstår nog. =)

Idag har vi varit på Vårdcentralen med William, men dom sa väl inte så mycket.. Skulle komma tillbaka på fredag om han inte blivit bättre då. Så ja inga planer mer idag, vi ska vara hemma och satsa på att bli friska. Men en glädjande sak har jag allt, ja la ju ut min rosa mobil på tradera, för 700 kr. Och ja det har passerat 1400 för ett tag sen :P Det är iaf lite roligt, att ja kommer få dubbelt så mycket för den som jag ville ha från början ;) hahaha.. =)

Nej nu ska jag försöka få William att sova lite.. Han har vart uppe sen halv 6 typ..

En liten vimmelbild..

2009-01-12 14:27:45 Foto - Marie
» Kommentarer(4) «




Amelie, Jag, Emma & Emilia .. =)

Måndag 12/1

2009-01-12 10:47:39 Dagboken
» Kommentarer(6) «


William har haft en jobbig natt, hostat en massa och inte sovit helt bra.. :/ Jag har också sovit oroligt mycket pga att han inte mår så bra, när vi gick imorse hade han snorat så att det täppt näsan på han :/ Men ingen feber idag än så länge, det kan ju komma under dagen.. Så ska kolla den efter lunch sen.. Tänkte iaf dra iväg mig till skolan vid halv 1, japp jag börjar inte förän dess, himla skönt att inte börja så tidigt på måndagar =) Så jag borde nog äta något snart, William ligger och sover lite, tar på kroppen att vara sjuk. Så det blir inget ÖF idag, även om han inte har någon feber så är han förkyld och jag vill inte smitta dom andra barnen.. Vi får träffa dom när William är frisk ist . =D

Så det är inte alls mycket på planeringen idag, går i skolan mellan 12.30-15.30 idag.. Måste kolla hur jag ska göra med svenskan och engelskan.. För jag har fått en schemakrock dom 2 lektionerna ligger på samma tid. Så vette tusan hur man löser det. Tråkigt väder är det också, himla tråkigt att traska ut i det här vädret men men vad gör man? Nej nu ska jag sluta babbla och värma gårdagens pizza :P

Feber :/

2009-01-11 19:39:50 Dagboken
» Kommentarer(4) «




Min älskling har feber :/ Termometern stannade på 38,2 .
Så beroende på hur hög den är imorgon så stannar jag hemma med min älskling.. Jörgen är ju visserligen ändå hemma med William, men jag klarar inte av att vara borta från han när han är sjuk .
Mammas hjärtegull ♥

Söndag 11/1

2009-01-11 13:22:30 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God dagens.. =) Nu är vi pigga och glada eller ja det har vi vart i ett par timmar ;)
Gårdagen va jätte trevlig, vi va hemma hos Emilias kompis Julia, vi drack några groggar spelade "Med andra ord" ett jätte roligt spel som jag och Emma förövrigt vann =D Mohahahha.. Vid halv 12 gick vi till Sand. Det va så lite folk där så vi tänkte att vi skulle gå och kika på Lipz, men där va den en satans kö, så vi gick tillbaka till Sand, o då va det mycket mer folk där, vi dansade en himla massa i puben och hade skit skoj! =) Efteråt gick vi till torget och köpte oss mos med kebabsås, himmelskt gott! =D Sen kom Jörgens pappa och körde hem mig och Emilia, Stefan kom och hämtade Amelie och Emma.. =) Lyckat må jag säga!

När William vaknat imorse kom han in o klappa mig på huvvet, och lät mamma sova ett par timmar till, fast jag hörde allt hur han och pappa busade ute i vardagsrummet. Mina tokar! Så vi har ätit lunch här hemma eller ja William har ätit lunch och nu leker han med sina klossar . Ikväll blir det pizza när William somnat.. Nu ska pappsen och Rocky gå ut o gå en sväng så nu ska vi mysa jag och min prins <3 Vi har faktiskt inget planerat idag, =) Det är ju faktiskt min sista lediga dag, imorgon börjar jag skolan igen, och William ska till dagis imorn, men nu ska jag byta Williams blöja, för nu luktar det bajs.

Lördag 10/1

2009-01-10 08:57:21 Dagboken
» Kommentarer(19) «


Morrn morrn, vi bokade om våran tvätt tid och tog den nu imorse istället mellan 8-12. Annars hade inte jag hunnit få några rena kläder innan jag ska träffa Emma i eftermiddag. Kan erkänna att det vart lite mycket "festande" nu det senaste.. Först va det ju i början på dec, sen nyår, så ska vi ut idag, och sen är det en grej nästa helg vi ska på. Men idag är ju Jörgen hemma med William så jag lämnar ju inte bort han.. Då känns det mer ok än vad det hade gjort annars. Även om det känns som mycket nu det senaste.. Men efter nästa helg så blir det lugnt ett tag.. :) Ikväll ska vi ju faktiskt ut och dansa, och bara ta några groggar, jag dricker ju som sagt knappt längre, även om jag går ut så är det väldigt lugnt.. =) Så jag kommer ju utan problem kunna gå upp när William går upp imorn .. =)

Vid 10 ska vi till faster Jessica, hon ska fixa mitt hår eftersom jag äntligen fick tag på hårfärg igår =D Ska bli så himla gott att bli av med den där hemska utväxten, jag är så himla trött på den, nackdelen med att vara blondin, det syns så himla tydligt när den där utväxten börjar komma, men tyvärr så trivs jag inte i någon annan hårfärg så då är jag blondin :P
Nej nu ska vi ner till tvättstugan igen =D

Mumien 3

2009-01-09 23:25:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå hejsan så här på kvällskvisten.. :P Det blev inget simmande med Sandra idag, Johannes blev sjuk så han kunde inte ta Loke, men det kommer fler tillfällen :) Ist satt jag och pratade en stund med Lollo i telefon, vi hörs inte av allt för ofta nu, men alltid lika trevligt att prata med henne =) Efter att William sovit middag körde Jörgen bort oss till Åsa, han orkade inte följa med, för han hade huvudvärk. Men det va trevligt att komma bort en stund =) William va dock ganska elak, han knuffades och skulle bitas en himla massa. Något som verkligen inte är okej för mig. Men nån stans tror jag han fattar att det är fel och att man inte får göra så.

Sen kom Jörgen och hämtade mig och vi åkte ut till Maxi och handlade .. Blev lite av varje :P Träffade Emma och Robban på Maxi, och ja Jörgen skämde ut mig totalt, men ja Emma fick sig nog ett gott skratt iaf, en sak är säker att jag kommer hämnas, snart mycket snart :P *Hämnden är ljuuuuv* Sen åkte vi till Hemmakväll och hyrde Mumien 3, och köpte 1,4 kilo godis, jag gissar att jag kommer gå uåå några hekton i helgen :P Mohahha..

Imorn ska jag ut på impulsutgång med Emma, Amelie & Emilia.. Det ska bli skoj när det inte är så planerat =) hehe.. Vi kommer nog få kul, Jörgen får vara hemma med William =) Ska även tvätta imorn eftermiddag men det ska väl hinnas me det med tror jag, så jag kan få mig rena kläder, hahaha :P Nu ska jag snart sova så jag orkar upp imorn =) Ha det bra!


Fredag 9/1

2009-01-09 08:24:04 Dagboken
» Kommentarer(8) «


GRATTIS GRATTIS kusin Liam på din 3-årsdag! =) Ja tiden går fort även för denna lilla kille att bli stor, :) William springer runt som en galning här hemma nu med alla sina bilar i väntan på att vi ska åka till dagis, så han får leka .. =) Men han har visst börjat knuffas en del på dagis så vi är extra hårda med det här hemma nu att han inte får göra så. Och verkligen inte får slåss.. Men han brukar fatta ganska fort att man inte gör så. Han är rätt smart min lille kille :)

Vid 11 kommer Sandra och hämtar mig så ska vi åka och simma en stund.. Ska bli gott o röra på fläsket lite, då kan jag fika med gott samvete sen ;) hehehe.. =D I helgen har vi inga planer alls, jag ska tvätta imorn eftermiddag, mindre kul men jävligt nödvändigt måste jag säga, har inte kunnat tvätta sen jul typ, för det har vart helt fullbokat i tvättstugan :/ Nu är det mina sista ledighetsdagar =( På måndag börjar jag skolan igen.. Så himla tråkigt. Måste till skolan idag och köpa min engelska bok, tråkigt bara att slänga ut 400 kr på en jävla bok.. Men har ju inget val, måste ju ha den jävla boken.

Nej nu ska jag klä på mig.. Hörs ikväll ! =D

Tandläkaren

2009-01-08 21:32:33 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Ska snart gå och lägga mig *gäsp* Det har varit en jobbig dag för mig idag.. Vet inte hur många gånger idag jag fått sån ångest att jag bara känt för att lägga mig på toa och kräkas upp hela maginnehållet, hatar att må så här. Gjorde det hela förmiddagen inför mitt tandläkarbesök, det blev inga sprutor idag iaf, dom kollade igenom mina tänder o lite så, konstaterade att jag behövde dra ut 2 av mina visdomständer, försökte förklara för henne att ALDRIG att jag gör det i vaket tillstånd, utan då får dom söva ner mig. Jobbigt nog så verkar hon inte förstå mig hur jobbigt jag tycker att det är med tandläkarn, vilken ångest jag har, och hur rädd jag är.. Hon skulle iaf "fundera" på om dom skulle skicka en remiss till NÄL eller inte, sen skulle dom väl höra av sig.. Visst låter det positivt? INTE!

Iaf, så efter jag vart där så gick jag och mötte upp Åsa på BVC.. Hon va där på Melwins 1.5 års kontroll .. Han va duktig kille som klarade av sin spruta galant, mer ja som blev skärrad.. hatar o se barn få sprutor :S Uscha bucha.. Åkte ner till stan och kollade efter baddräkt till mig, jag ska ju simma med Sandra imorn, men ja jag hittade ingen iaf. Så jag får helt enkelt simma i bikini, får gå o shyla mig med handduk så ingen ser min fläskiga mage, i vattnet syns den ju inte så himla mycket ändå, men ja.. :P Sen har Åsa bjudit hem hela familjen på fika, det ska bli trevligt =)

Vi gick hem från stan idag, och det va isgata hela vägen, har inte kommunen hört talas om salt, eller sand? Uppenbarligen inte, iaf inte i den här kommunen! Så ja det tog oss 1,5 timme att gå hem, en promenad som MAX tar 30 min annars. Men hem kom vi båda två, och då vankades det middag här hemma, Jörgen gjorde stekt fisk med potatis och dillsås =) *Mums* Nu ska jag gå och borsta mina tänder och sen krypa ner under mitt varma täcke.. =)


Torsdag 8/1

2009-01-08 09:45:40 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Jag ser det snöar, jag ser det snöar.. Ja det va ju roligt?! Kunde inte snön kommit för 3 veckor sen ist? Ja nu är det iaf helt vitt ute och det kommer massa med snö, så William får vara ute i snön idag och leka på dagis när dom går ut. =) Tycker han nog om, hihi.. Min lilla busråtta. Blev som sagt en tidig kväll igår, jag gick och la mig innan klockan blivit tio och jag somnade nog på stört :P Gott vare iaf =) Idag har jag lite små ont i halsen, men det brukar ja få ibland, inget allvarligt =) hehe.. Har lämnat lillbusen på dagis, så nu är han där och busar en stund till =D ..

Efter att vi har hämtat han på dagis så får Jörgen köra mig till den hemska tandläkarn, bara ja tänker på det så vänder sig min mage ut o in, ja det är så hemskt för mig att gå dit, jag överdriver inte. Jag har en hemsk skräck för att sätta mig i den där hemska hemska stolen, för jag vet hur dom kommer tortera mig med dessa hemska sprutorna, inte ens dom lugnande tabletterna hjälper längre :/ Vet inte vad jag ska ta mig till om jag inte får komma till NÄL, kommer aldrig palla att fortsätta gå då.. Det är verkligen en pärs, jag lipar som en stucken gris varje gång jag är där, det är verkligen skit jobbigt, och efteråt har jag ont i hela kroppen, dels för att jag lipar så, och för att jag spänner mig så himla mycket.

Anw, så ska jag träffa Åsa sen efter, hon ska ju till BVC med sina små, det ligger precis i närheten av där jag går hos tandläkarn, så ska hon hjälpa mig att hitta en baddräkt, jag ska ju iväg och simma med Sandra imorn, så jag behöver nåt att simma i, har bara bikini men känner inte för att visa min fläskiga kropp i bikini just nu. Hoppas jag hittar någon bara. Nej om man kanske skulle ära frukost?

och sen så, GRATTIS LINDA.. på födelsedagen !!

Fika =)

2009-01-07 20:14:07 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Snacka om att jag är trött nu? Efter att vi lämnat William på dagis åkte vi hem och satte igång o städa.. Blev väldigt bra måste jag säga, va skönt att få lite hjälp.. Annars brukar det vara jag som städar här hemma, men jag får dra en sväng med dammsugarn imorn med, för det ligger lite kaksmulor överallt, orkade inte det nu ikväll.. Vid 1-tiden började det komma gäster, vi va: Emelie & Sebastian, Linda & Mio, Sara & Alice, Åsa & Thea och Melwin .. + Jörgen som också var hemma och va lekfarbror =) Det va jätte trevligt, och roligt att alla kom =)

Åsa och barnen stannade kvar en stund extra efter att dom andra gått hem.. och sen kom pappa Micke och hämtade dom =) Melwin hade doppat ner hela sin tröja i Rockys vattenskål så den va dyngsur, buse! Så jörgen blåste hans tröja torr så han slapp åka hem i blöta kläder, :) Saknat Melwin och Thea massor, så det va jätte kul att få träffa dom, givetvis Åsa också, hehe! =) Sen lagade Jörgen middag, potatisgratäng och fläskfilé, det va riktigt gott.. Men William va inte så sugen, han åt några skedar sen ville han inte ha mer ..

Höll på och somna när jag och William låg i soffan och gosade, så ja det blir nog ingen sen kväll för mig inte :/ Imorn ska jag till tandläkarn, och blä vilken ångest jag har, ont i magen och mår illa pga det :( Skit jobbigt är det! Det finns inget värre för mig än gå till tandläkarn, så jag hoppas jag får komma till NÄL ist, och att dom verkligen fattar hur jobbigt det är för mig :/ men jaja.. nog om mina bekymmer, nu ska jag ta mig en clementin och lägga mig i soffan .. =)

Sara och Alice =)



Emelie & Sebastian, och Mio :)

 

Melwin :)



Min buse, William =)


Onsdag 7/1

2009-01-07 08:28:56 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå hallå .. =)
Inatt har jag sovit gott.. eller ja 5 timmar sov ja ruskigt gott, så jag ser det som en god natts sömn =) Jörgen skötte allt på morgonen idag och jag låg kvar i sängen och drog mig, men nu är vi klara här hemma, ska åka och lämna William på dagis om en liten stund, så han ska vara där till 12. Han går ju bara 3 timmar om dan nu när Jörgen går hemma, men det räcker gott väl .. Är väl mest William som brukar vilja stanna kvar längre och leka med kompisarna..

När vi kommer hem sen ska vi sätta igång och städa .. För vi 13-tiden får vi fika besök =) Jörgen ska även baka en sockerkaka säger han, haha! =) Nej jag får väl ta på mig lite kläder så vi kommer iväg till dagis kanske ;) Men vi hörs av senare =D

Some serious shopping .. =)

2009-01-06 22:04:51 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallå hejsan, efter att William tatt en nap idag så klädde vi på oss och for till Överby hela familjen, köpte lite kläder till mig, eller ja ett linne och en tröja =) William fick 3 tröjor inne på H&M =) Så lite shoppande blev det allt, köpte mig även en klocka med brett läderband, känner lite nu i efterhand att det inte va så jätte nödvändigt, men den va snygg samt att det va halva priset, så jag betalade bara 249,- för den =) Så nu kan jag hålla koll på klockan också :)

Skulle köpa hårfärg, men den va slut som jag använder, får kika efter den i slutet på månaden ist. När vi kom hem satte Jörgen igång med middagen, blev kalops. Hade bjudit hit Jörgens föräldrar och hans lillasyster. Jätte skoj att få lite middags sällskap, till efterätt blev det glass och kolasås.. =) William tyckte nog att det va jätte skoj att farmor och farfar och faster var hemma hos honom och hälsade på, plus att han fick visa ALLA sina leksaker för Nathalie .. =) 

När dom åkt hem somnade han så gott så efter en flaska välling =) Gosunge!! =D Imorn kommer det lite fika besök så imorn MÅSTE jag städa.. William ska nog till dagis i 3 timmar och leka lite.. Ja det är faktiskt dags för dagis igen :/ Men han har nog saknat sina kompisar :) Jag och älskling sitter och tittar på "Drömkåken" nu, men om det är en drömkåk det vette tusan :P haha..

Min nya klocka =)



farmor, farfar & faster Nathalie kom på middag =)



William är extra busig när han har besök hemma .. :P


Tisdag 6/1

2009-01-06 09:50:52 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Morgon, =) Jag har varit uppe ett bra tag vill ja lova.. Vaknade vid 4 typ och kunde inte somna om :/ Och då har jag bara sovit i ca 3 timmar, börjar tro att min kropp inte vill sova.. Hur normalt är det att vara vaken i 21 timmar per dygn? Jaja, det ger sig väl.. Nån gång får väl jag också sova! Iaf så låg jag o spelade "Need for speed" på mobilen halva morronen i väntan på att William skulle vakna, men han va ju tröttfis som banligt och vaknade inte förän klockan va 8! :P

Så nu har hela familjen vart uppe ett tag, vi sitter och lyssnar på "Det stora sångkalaset" William favorit skiva, han älskar alla låtarna som finns på den, men en favorit är Klaras hoppsång. =) Idag bör jag städa hemma, men får se om jag orkar det idag eller om jag gör det imorn förmiddag, vi får ju faktiskt besök imorn av Linda, Sofia & Emelie och deras små .. =)
Idag blir det en sväng till Överby och fixa Jessicas födelsedagspresent, för det hanns ju inte igår tyvärr :/ Måste köpa hårfärg också, så jag kan färga håret, ska bli så jävla gött att bli av med den mörka utväxten.. :P

Nej nu är William ptålig, han vill inte att mamma sitter här, han vill leka =)

Ny mobil =)

2009-01-05 23:04:15 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Heej hopp =)
Inatt sov jag INTE gott vill ja lova, sista gången jag tittade på klockan visade den 05!! Så imorse fick Jörgen gå upp med William och ja sov tills klockan va 11. Så har inte kännt mig alltför pigg idag kan jag lova. Men iaf så klädde vi på oss och åkte till Överby, jag gick in på Expert och köpte mig en ny mobil, en Sony Ericsson C905 =) Väldigt najs får jag lov att säga att den är .. =) Iaf vad jag märkt hittils, va en viss Jörgen som ville byta med mig nu, Mohahahah.. Men det går ikke för sig. Så nu är den rosa helt till salu, för den som vill köpa den, först till kvarn ;)

Blev massa mat handlat också, så nu ska vi nog klara oss ett tag =) Efter att vi handlat släppte Jörgen av mig hos Emma, så gick vi tillsammans till Jessica.. som förövrigt fyller 22 idag! GRATTIS GRATTIS!!!! =) Där bjöds det på tårta, och kakor .. =) Ja det va jätte skoj att vi fick komma och fira hennes födelsedag :) Vid 18-tiden kom Jörgen och hämtade mig, så vi åkte och hämtade William som var hos farmor. Och när vi kom hem så däckade han så gott =) Så nu på kvällskvisten har jag suttit och pillat på min telefon, fört över bilder och musik och gjort den lite mer personlig! =)

Jörgen och hans kompis Björn har suttit här hemma och druckit lite, så dom åkte ganska nyss och skulle gå ut.. Det kunde han gott göra, det var väldigt längesen han va ute, det har typ bara vart jag som vart ute och festat. Såklart han ska få komma ut lite han med. Bara hoppas att han inte blir för dålig imorn bara :/ Orka med bakfulla killar ?!??! ..
Så jag ska strax pälsa på mig, och gå ut med rocky en snabbis .. Det är väldigt kallt ute, det ska gudarna veta.
Nej nu orkar jag inte mer, imorn är det tisdag , och vi har inget alls planerat =)




Min nya telefååååån =D

Buse

2009-01-05 21:17:55 Videos
» Kommentarer(0) «




Filmat med mobilkamera .. =D

läggdags

2009-01-04 23:26:04 Dagboken
» Kommentarer(10) «


Ja nu är det snart dags att krypa ner i sängen och sova lite så man orkar med morgondagen, idag har vi inte gjort så himlans mycket bara vart hemma och gosat, lagade en god middag. Potatismos, prinskorv, köttbullar och till det lite sill =) William åt ALL sin mat själv med sked, hur duktig som helst, fick hjälpa han lite i slutet bara, men han har blivit jätte duktig på att äta själv nu :) Det är ju mycket lättare för han att äta när det är potatismos och sån konsistens på maten. =)

Sen åkte Jörgen och William till farmor och jag fick vara ensam en liten stund, det va skönt.. Kollade lite på TV och sen la jag mig i sängen o vilade lite. Även om jag inte somnade så var det skönt att bara få ligga och slappna av en stund. När dom kom hem va det en extremt trött kille som va med sin pappa.. Han vaknade inte ens till nåt, jag klädde av han och han sov fortfarande, bytte blöja och satte på han pyjamasen och ja han sov ändå.. Sen lyfte jag in han i hans rum och ner i sängen och inte en min rörde han, min lilla tröttis, och då va klockan bara halv 7. Så ja får väl se när han vaknar imorn bitti.. Nu ska jag iaf gå och lägga mig .. =) NATTI!



trött liten kille som precis fått på sig jamasen <3

Sony Ericsson W580i

2009-01-04 22:34:39 Marie frågar
» Kommentarer(7) «





Nån som är intresserad att köpa denna för ett rimligt pris?
Ska nämligen köpa en ny så jag har ingen nytta för den längre.

Mina hjärtan ♥

2009-01-04 17:00:16 Foto - William
» Kommentarer(2) «




Ni är dom bästa som finns .. finns alltid för mig om jag är ledsen eller nere, ställer upp för mig oavsett vad ..
Jag kunde inte ha en bättre familj, kunde inte fått en bättre pappa till William.
Ni är solskenet i mitt liv ♥

Söndag 4/1

2009-01-04 12:32:15 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Det blev ingen promenad idag, Loke va hostig och Emma hade andra planer, men det kommer fler gånger. =) Istället tar vi en slappa-så-mycket-som-det-går-dag! Bara gå hemma och dra och inte göra ett skit, laga någon goo middag sen =) Men så mycket är ju inte klockan än, William har precis ätit lunch, men om ett par timmar så ;) Vi kanske går ut och går en promenad istället, vi i familjen .. =) Då får man klä sig riktigt varmt för det är ett par minusgrader ute nu.. Jag behöver iaf köpa mig nya skor, ett par stövlar, sen fyller ju Jörgen år snart, och vad fan ska man köpa till honom då? Ja det tåls ju att fundera på...

Imorn är det ny vecka, min sista vecka som ledig =( Men den veckan är full planerad nästan, imorn ska vi hem till Jessica och Tuva på tårtfika, eftersom Jessica fyller 22 =) på tisdag är inget planerat än, på onsdag kommer, Linda, Emelie och Sofia hit på fika =) på Torsdag ska jag till tandläkarn och fredag åker vi till Göteborg till min bror och ska in och shoppa på IKEA . Men lite andra saker ska jag hinna klämma emellan också. =)

Fika hos faster Jessica ..

2009-01-03 23:28:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Då var kvällen kommen och även denna dagen lider mot sitt slut.. Vi har inte gjort så himl mycket idag, vart hemma och busat en himla massa, William är i en sån himla härlig ålder just nu, han lär sig MASSOR hela tiden, allt man gör apar han efter. Så vissa saker får man akta sig med vad man gör, han härmar inte så mycket i talet än, men det  kommer väl, han är ju inte så gammal än heller, men ett par ord pratar han allt, men vissa saker är svåra att förstå, hehe! Puff betyder iaf puss, så mycket fattar vi =) och mamma och pappa då, men det säger han ju hela tiden non stop, haha! Sen såklart en massa andra ord ^^

Efter att vi ätit middag åkte vi hem till Williams faster Jessica, hon hade bakat kladdkaka och mjuk pepparkaka, mums va det =) William lekte en himla massa, och bråkade med Liam som vanligt, han drar han i håret när han blir arg på han, haha! Men dom är allt söta ihop.. Snart är det dags att krypa ner i sängen, men ska nog dricka en kopp te först ;) Imorgon ska vi ut och gå promenad, ska gå till Överby, Sandra skulle lämna in sin kamera. och sen ska vi eventuellt kolla på lite annat skojjigt =) Hoppas ni har haft en trevlig lördag kväll? Det har iaf vi haft.. Nu ska jag göra lite annat nödvändigt som behövs göras innan det är dags att gosa kudden .. =)



Utmanad

2009-01-03 16:27:21 Tidsfördriv
» Kommentarer(5) «





VAD ÄR DET BÄSTA MED MIG?

lägg upp samma text på din blogg och se va folk tycker är det bästa med dig?


Lördag 3/1

2009-01-03 12:31:59 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgoooon =)
Det va skönt att sova i sängen inatt :P Men fick gå upp vid ja halv 8 för då va det en ledsen liten kille som ropade, och Jörgen gick och la sig i sängen, han hade svårt att sova i soffan, så jag flyttade ut mitt täcke dit sen, och efter att William ätit välling o fått ny blöja la vi oss i soffan och kramades, o lillfisen somnade så gott så.. Så jag somnade en stund jag med, himla gott vare måste jag säga, så nu är jag pigg och alert, och sugen på att hitta på något. Jag tyckte vi skulle åka till Knorren och ta en promenad och ta med oss lite varm choklad, tyckte jag lät mysigt, får la se om jag får med mig Jörgen på det :P

Annars är det faktiskt en sådan där skön dag då vi inte har något planerat utan tar dagen som den kommer =D Man orkar inte ha fullt upp hela tiden heller, skönt att bara få slappa och ta det lugnt, få mysa med familjen. För ja snart börjar skolan för min del igen :/ Jätte tråkigt tycker jag, det har varit så skönt att bara gå hemma och slappa, leka, mysa med William, och nu ska han tillbaka till dagis igen. men vi har ju iaf en hel vecka till på oss att njuta, men sen är det tillbaka till verkligeheten igen =( Tråååååkigt.

Men jag har ett ganska så slött schema denna terminen med, dock har jag fått några schemakrockar som jag inte riktigt vet hur man gör med, men får kolla upp det. Nej nu ska vi hitta på något här hemma =)


Sagan om ringen

2009-01-02 23:38:34 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallååå Hallåååå =)
Jag och Jörgen har varit på Hunne och Halleberg idag, lämnade William hos farmor en stund och åkte dit, samt att vi hade med oss kameran såklart så det blev allt några bilder, men inte så jätte många, det var svårt när solen låg som den gjorde. Och eftersom vi hade sovit så extremt dåligt inatt åkte vi hem och sov en timma, gud va skönt det var. Och välbehövligt nu när speciellt jag börjat sova så dåligt på nätterna, Jörgen är ju konstant trött ändå eftersom han inte kommer in i djupsömnen pga snarkningarna.. :/

Anw, har precis tittat på sista delen i sagan om ringen triologin, mycket bra filmer som man kan se om och om igen =) Jörgen ska väl ut och åka nu tror jag, så jag sitter la här och ugglar en stund till innan det är dags att gå och lägga sig och krama kudden :P Börjar faktiskt känna mig liiiite trött, ovanligt? Tycker jag bara skriver om hur trött jag är hela tiden? Kanske har dåligt järnvärde, ja vad vet jag?!

Och till Anonym, om du nu tror att Jörgen blev av med jobbet IDAG, så blev han det i typ slutet på Augusti.. Så ja det är way back.. Och sen dess har han varit arbetslös förutom de veckorna han jobbade på posten då, men va har det med saken att göra, det är väldigt många som blir av med sina jobb just nu.. Inte bara Jörgen med tanke på hur konjukturen är i dagens läge. jaja, coulden't care less !!



Fredag 2/1

2009-01-02 10:22:07 Dagboken
» Kommentarer(23) «


God Morgon Freeeedag! =)

Jag somnade ganska tidigt igår, gick och la mig vid 22, annars brukar jag allt sitta vaken till 12, men jag va väl trött efter allt firande på nyår. Så det va skönt att komma i säng i tid. Vid 1 flyttade jag ut till soffan för då vaknade jag av att Jörgen snarkade. :/ Inge vidare, men sen vaknade jag inte förrän 8 då William hade vaknat. Då va det dags att kliva upp.. Han fick välling och ny blöja och sen gick vi in och väckte pappsen =) Sen har det bara varit full rulle på William, hahaha.. Men han borde väl bli trött snart och sova en stund, känner jag att de inte hade varit helt fel, haha! Jag är också tröttis vill jag lova =)


Ja idag är det fredag, men det känns inte som fredag.. Känns typ som om det skulle vara söndag. Jaja.. Vi ska väl hitta på något skoj idag med, men vad det blir det vet jag inte riktigt än. Vi har inget speciellt planerat än så att säga. Men det ger sig, har ju en busig liten herre att leka med, finns alltid något att göra när man har barn :P


Snart flyttar vi ju med dessutom, slutet på denna månad bär flytten av, ska bli så himlans gott att flytta ifrån Kronogården, + att få en mycket snyggare lägenhet än denna extremt fula skiten.. Åh jag längtar! =) Nej nu ropar William att jag ska komma och titta när han plockar ur och lägger tillbaka leksakerna i lådan .. :P


Torsdag 1/1 ~ Nyårsdagen

2009-01-01 13:17:12 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå 2009!!!

Gårdagen va grejt! Jessica fixade håret på mig och det blev jätte bra. Sen kom Jessica och hämtade mig eftersom jag inte visste helt hundra vart dom bodde. Jätte fin lägenhet hade dom, grymt avis! =) Rachid stog med maten när jag kom, potatisgratäng och fläskfilé, sen damp dom andra in också. Dom gick till fel hus först, hahaha.. Maten va riktigt god, jag blev proppmätt, sen spelade dom andra rock band, jag hade inte riktigt fingerfärdigheten för det så tittade på ist. HAHAHA..

Efterrätt blev det också, mumsig glass med chokladsås.. Vi pratade om allt mellan himmel o jord precis så som det brukar bli =) Vi är sånt himla gott gäng, alla funkar verkligen så himla bra ihop =) Hur underbart är inte det? =) Jörgen önskade faktiskt att han kunde ha varit med istället för och jobba, men det är lätt att vara efterklok, men det tar vi igen =D


Vid halv 12 fick vi för oss att vi skulle ner till stan och titta på fyrverkerierna, så packa ner all dricka, slängde på oss kläderna och började knalla ner till stan, det va kallt i klänning, strumpbyxor och pumps vill jag lova, men man blev lite varm allt eftersom man gick =) Vi skålade allihop nere vid fallen, och ja drack en klunk av min äckliga champagne, nää det va verkligen ingenting för mig, haha! Sen gick vi hem till Emma och fortsatte där, hade verkligen skit kul igår =) Måste göras om snart igen. Vid 3 kom Pontus och hämtade mig och körde hem mig.. =)

Tack för en underbar nyår!


Idag är jag trött och seg, vaknade nog vid 12 eller nåt.. Saknar min lille bebis massor! Så jag hoppas vi kan åka och hämta han snart, saknar hans små upptåg =D Nej nu kurrar det nåt jävulskt i min mage så jag ska se vad jag kan slänga ihop till frukost =)







Mer bilder finns på min bildddagbok =)