Läggdags!

2009-07-31 23:52:03 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll :)
Idag har vart en riktig slappdag, inte gjort ett piss.. Vi har ju ändå varit barnlediga så jag har passat på att sova, Haha. Vilket nöje va? Men det senaste dagarna har jag inte sovit överdrivet mycket, så det va skönt att bara kunna ligga i söngen idag. Men nu är det andra bullar igen ^^ . När vi vaknat till liv igen så åkte vi iväg och hämtade ut Jörgens ordningsvakts jacka som kommit tillbaka efter ha vart på lagning. Passade på att handla lite också när man ändå var ute och åkte. Så vi gjorde Hamburgare till middag.

Va o köpte lite onyttigt godis på Hemmakväll, samtidigt som jag hyrde en film "Benjamin Buttons - Otroliga liv" Orkade inte se den idag, så det får väl bli imorn istället. Jörgen jobbar ju ändå, så why not liksom? Just nu sitter jag och för över mina bilder från den bärbara till den externa och den stationära datorn, som en liten backup ifall nåt skulle hända. Bättre att vara på den säkra sidan, vet ju hur jävla förtvivlad man blir när nåt sånt skulle hända. Hänt oss 1 gång, jävlar va jag grinade då. Som tur va så skedde det innan William kom till oss. Tänk om man hade förlorat alla bebisbilder!

Sista Juli nudå, alltså endast 24 dagar kvar till Prinsens 2-års dag! Jisses va fort tiden har gått, det är helt ofattbart. Tänk att för två årsen gick jag med världens bamsemage och bara väntade på att förlossningen skulle sätta igång. Aldrig trodde jag i min vildaste fantasi att han skulle vara så enveten och att jag skulle behöva tvinga till mig en igångsättning för att han skulle behaga att komma ut, dock behövdes ju aldrig igångsättningen eftersom han kom ändå. Efter mycket blod, svett och tårar.. Våran Prins, Vårat Allt!

Imorn är det dags för barnkalas igen, denna gången är det Lokes tur =) Får hoppas han gillar presenten vi har köpt till honom, men nu ska jag nog gå o lägga mig tror jag. Datorn får stå på, jag orkar inte sitta uppe tills överföringen är klar. Är över en timma kvar och jag ska orka gå upp med William imorn, Jörgen är inte hemma förän jätte sent!

God Natt!!

Fredag 31/7 - Utgång!

2009-07-31 12:56:45 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallå!
Trevlig kväll igår, vi satt hemma hos mig först och drack cider, rökte, och tjatade :) Vid 23 åkte vi ner till Backstage och träffade Björn. Men då Backstage inte är mitt typ av ställe så gick vi till Lipz ist, det va 18 där igår, jisses va mycket smått ^^ Haha. Hoppas inte jag betedde mig så när jag va 18! Pinsamt juuue :P Men i trevligt sällskap så blir allt bra och det blev det också :) *myspys*

Idag är Jörgen hemma, han mår inte så bra så han fick sjukskriva sig, får se om vi kan komma ut o köpa en blomma idag iaf, för Jörgens mamma fyller år idag! Grattis! Annars händer det väl inte så mycket mer idag, ska kolla när vi får tillbaka våran underbaring som vart hos faster under natten! Jag saknar han.. <3 Nej om man skulle lägga sig o slappa medans man kan ^^


Torsdag 30/7 - Home Sweet Home!

2009-07-30 14:46:37 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Borta bra men hemma bäst! :)
Igår kom Fridas kompis Michaela till henne med sin dotter Wilma, vi har pratat en del på nätet så det va skoj att träffas! Vi gick även ut på promenad ca 8 km gick vi. För barnen går verkligen inte ihop, bara bråkar hela tiden. Jätte jobbigt verkligen! :( Så inatt strax innan 12 kom våran Älskling och hämtade oss.. Det har varit roligt att träffa Frida men inte så roligt att barnen inte klarade av att leka ihop =( men men..

Nu är vi iaf hemma, imorse fick vi åka och handla en sväng, brödet och mjölken va slut. Så har jag o William busat en massa här hemma, vi har bådat nanat nap, jag va helt slut.. Jisses det tar på kroppen att åka hemifrån! Anw, ikväll kommer Emma hit, vi ska dricka några cider och tjöta, sen är tanken att vi ska ner till Strandgatan och ta en cider där. Kan bli riktigt trevligt! :)

Nu däremot ska jag se vad jag ska laga för mat idag, får se vad vi ska hitta på :)
Ha en bra torsdag!



- Bilder finns på Bilddagboken!

Tisdag 28/7

2009-07-28 09:45:32 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon Världen!!
Jag hinner inte riktigt med det här med bloggen just nu känner jag, den är inte en stor prio när vi är här. Man gör så mycket annat så ja det tänks inte på. Igår åkte vi hursomhelst in till Borås, gick o kikade lite i affärer sen skulle Frida jobba så jag träffade mamma en stund, vi åkte ut till Knalleland och kikade lite där, åt lunch på McD, shoppade ett par nya skor till WIlliam för en billig peng, man får passa på när det är rea :) När vi kom in till stan blev det att gå o köpa lite godis!

När vi väl kom hem till Sandhult så blev det grejja med lite annat. När barnen somnat kom Peter över. Jissses, det va nog 7 år sen jag träffade han sist. Jag och Frida satt och spelade kort. Ja det var allmänt trevligt, så det blev en sen natt igår, kom inte i säng förän efter kl va 1. men men så kan det gå,

Klev upp vid halv 9 idag, trött, trött, trött :P Haha men så kan det vara.. Men man lever bara en gång. Nä nu ska jag gå och fixa kaffe till oss så vi vaknar till liv :)

Nu är vi framme!

2009-07-26 23:08:01 Dagboken
» Kommentarer(2) «


BORÅS, BORÅS, BORÅS!!
Tågresan gick finfint, William skötte sig jätte bra, gick alltså och oroade mig heeelt i onödan, första biten mot Herrljunga somnade han så sött så, sista biten satt han vaken och grejjade i vagnen.. Japp jag är stolt över min lille kille! När vi kom fram till Borås stod Frida, och hennes mamma och väntade på oss och lilla Philip låg o sov i bilen.. =) Va sååå kul o träffa dom igen efter ca 1 år och 3 månader.. Ja inte ska det ta så lång tid tills nästa gång iaf den saken är säker!

Sen har barnen lekt, gick väl lite sådär i början man nu kommer dom allt överens, kan säga så här det är 2 barn båda med en egen vilja, envisa som åsnor , haha! :) Men det är så det ska vara ! :) Vi har hunnit med och äta mat och leka, William ligger o nanar så sött i Philips växasäng som han får låna under tiden vi är här! :) Nu ska vi titta på Twilight och äta godis, mumma! =)

Imorn ska Frida jobba ett par timmar och under tiden ska vi träffa Willes mommo, och leka lite! Frida jobbar kort pass, och efter det ska vi kika lite i affärer, jag ska se om jag hittar en jacka till mig, och en present till lilla Loke som fyller 1 nu i veckan. Japp, det va lite update från min sida.. ! :)

Älskar dig Jörgen, mer än du kan ana <3

Söndag 26/7 - Borås

2009-07-26 08:33:56 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Varför är man alltid så trött på morgonen?
Även om man har sovit hela natten? Jag har fått sova ca 8 timmar inatt, men jag hade lätt kunnat sova i minst 2 till. Men så kan det va, är iof oftast så när det gäller mig, jag kan aldrig sova för mycket, är en trött själ helt enkelt =) Igår var vi ute på en liten shoppingrunda, dock enbart till Wille, han fick nya jeans, mjukisbralla, en typ fotbollsdress och en tjocktröja. Jag fick endast ett par leggings, dom går ju änna åt.. :)

Sen gjorde jag tacos och bjöd hem Jessica & Jonathan på det. Jörgen är väl inte så himla förtjust i det, då jag lätt hade kunnat äta det 5 dagar i veckan, men det är ju såååååå gott! William åt inte så mkt, han åt mest det där mjuka brödet. Hahaha.. När han gick och nana så satt jag typ i soffan hela kvällen och gjorde NADA..

I eftermiddag ska jag och William åka till Borås och till Frida, Christopher och Philip! Och där ska vi stanna i några dagar. Är faktiskt liiiite nervös över hur det ska gå och åka tåg med William i 2 timmar, men jag får nog ta med mig lite rån som muta, iaf i förebyggande syfte. Jag hoppas han kan sitta i vagnen på tåget för där sitter han iaf still. Men vi får se. Ska hursomhelst bli jätte skoj att träffa Frida, Är över ett år sen vi träffades sist, så det är bannemig på tiden nu ^^ Vet dock inte hur jag ska få med  mig allt :P Kamera, dator, packning o allt som man kan tänkas behöva. Svårt när jag ska packa för William också, vet ju inte hur mkt kläder han kommer att använda. Eller hur mycket blöjor han kommer förbruka? Men det ger sig väl, för ta en bunt.. =)

Nu ska jag byta Williams blöja, ge han frukost och grejja med lite annat, gud jag kommer sakna min älskling massor, Buuuhuuu :( Även om man är tillsammans jämt så kommer kännas att inte träffa han på flera dagar, det kommer nog William också känna. Men han kommer ju bli jätte glad när han träffar pappa igen =) Nej nu ska jag sluta babbla..
Vi hörs när vi hörs.. Men nån update lär det väl bli, jag kommer som sagt ha datorn med mig :)

P&K

Lördag 25/7

2009-07-25 08:53:14 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon Kära vänner =)
Igår var vi inte hemma mycket vill jag lova, strax efter 1 åkte vi hem till Kajsa & Harry, Kajsa hade bakat en jätte god äppelpaj, mums! Och barnen fick leka lite, dock slutade de med att dom stängde in stackars Harry i soprummet så han fick värsta bulan i pannan :/ Stackars liten! Sen tog vi en liten promenad hem till Sara & Toni =) När vi kom dit stod Sara o skärde jordgubbar och då blev William som i himmelriket, japp han älskar jordgubbar, så han smaskade i sig rejält min lilla glupske kille :)

Vi stannade och grillade med dom, det va mums! Tyckte William med.. =) Han fastnade verkligen för Toni, lekte med honom hela tiden,skulle sitta i hans knä o äta. Ja det var bara Toni, Toni, Toni för han igår. Men det är roligt att se, att han inte bara ska vara hos mamma, mamma, mamma när man är borta hos vänner! :) Just när vi tänkte gå till bussen och åka hemåt så kom det världens störtskur så dom va snälla och körde hem oss så vi slapp stå i regnet. Jätte snällt verkligen! William stupade i säng när vi kom hem, kan ju förstå att han va trött så som han hållt igång hela dagen. Haha.. Jörgen typ vände i dörren när han kom hem bara, han skulle till Uddevalla till Fjordfestivalen en sväng, så han va hemma rätt sent inatt, så han ligger fortfarande och sover, bara jag och William som är vakna, men vi ska väcka han om en timma, för då är det dags för tvättstugan!

Så det är det vi ska ägna våran förmiddag åt, besöka tvättstugan, men har inte så himla mycket tvätt som tur är. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på idag, kanske ut och ta en promenad tillsammans, innan Jörgen ska vila för att orka jobba ikväll. Jepp de är bara en himla massa jobb hela tiden. men men.. Nu är det en liten herre som vill ha uppmärksamhet =)

Fredag 24/7 - En månad kvar..

2009-07-24 10:59:41 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn Morrn!
Igår var en riktig seg och trååååk dag! "/ Regnet bara öste ner hela dagen, så vi kom inte ut mycket, förutom en stund på kvällen, då tog vi en promenad hem till Jessica som bjöd på nybakta bullar och kakor o kaffe =) Mums va det! Det va ungefär våran dag igår, hände inte sådär märkvärdigt mycket.

Idag har vi hittils hunnit med att handla, blev ingen bok för mig idag.. Vi hann inte riktigt kika på det, så jag får se om jag ger mig ut i helgen eller om jag klickar hem den på nätet. Hursomhelst så ska vi hem till Kajsa & Harry idag på fika! Ska bli jätte skoj och se hur dom bor. Sen ska vi hem till Sara & Nicolina en sväng, dom bor ändå i samma samhälle, så det är ju inte helt fel =) Jörgen jobbar ända till 23 ikväll, så då slipper vi sitta hemma och uggla hela dagen! :)

Fattar ni eller? Det är BARA en månad kvar tills William fyller 2! Helt sjukt hur fort tiden har gått.. Jisses!

Nej nu ska jag fixa nåt o äta, så hörs vi ikväll =)
P&K

Torsdag 23/7

2009-07-23 09:29:39 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Morsning Korsning ;D
Igår hade vi en myspys dag, full med massa bus och lek, har märkt att William sover mindre o mindre middag för var dag nu, fast det är såklart olika, häromdan som han i 3 timmar och då fick jag väcka han för att han inte skulle sova bort hela dan, medans som igår då sov han 20 minuter på hela dagen och vägrade sova mer. Men frågan är ju hur stort behovet är att sova middag? Hur är det för er andra med 2-åringar, sover dom middag och hur länge isf?

Vi va nere på stan igår och träffade Sara, Toni & Nicolina. :) Fikade på Strandgatan, stans dyraste ställe.. Det måste vara så, det va ju sjukt vilka priser dom har där, + att man märker egentligen inte priset förän man står i kassan och ska betala. Det va jätte trevligt, och William va jätte snäll.. Sen gick vi ner till bryggan och satte oss en stund, William kikade på båtar och körde Nicolina i vagnen. Guuuud va söt hon är den lilla tjejen alltså, jag kan säga att jag smälte som smör i solsken, gudomligt söt! Man blev inte dåligt bebis sugen, men jag är allt nöjd med min lille kille, min lilla gosis! :)

Det blev en sväng hem till faster Jessica som klippte William lite, gott o bli av med det långa håret =) + att hans hår blir tjockare av att klippa det! William fick även inbjudan till kalas igår, till Linnea! Skojjigt, bara hoppas Jörgen kan köra oss då, vore jätte skoj o få vara med o fira hennes 2-årsdag!

Idag då? Vad ska man göra idag? Vi har ingenting planerat, så jag får se vad vi ska hitta på.. =) Nåt blir det ju iaf. En himla massa myspys! :) Nu ska vi däremot gå ut och gå med Rocky så han får kissa och bajsa. Ha en bra dag!




Onsdag 22/7

2009-07-22 10:34:06 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så var det redan Onsdag!
Tiden går fort när man har roligt, nu är det inte heller så långt kvar tills jag ska börja skolan igen "/ Uscha va tråkigt det ska bli, jag är inte alls motiverad för det kan jag säga, bara veta att jag ska behöva kämpa med den där förbannade matten återigen gör mig alldeles spyfärdig! Men det är väl bara att ta tag i det och förhoppningsvis bli klar med skiten! Men de handlar ju också om att få pengar, för det behöver vi ju alla ha.. Nog om det!

Igår va vi nere en snabbis på stan och åt kinamat med W's farmor, farfar, faster & kusin! Mumsigt värre, William va överlycklig för att dom hade vattenmelon där! Helt galen i det! Sen på eftermiddagen kom Jessica & Liam förbi och fikade och lekte med oss, även Liams pappa kikade förbi en sväng.

Idag fick vi sovmorron till 8.30 av våran underbaring. Snällt va? Har vart ute på en promenix hela familjen, gick ner en sväng till lekparken så vovven fick springa lite också, och William leka lite, inte lätt när man har en massa spring i benen och heter William. Idag är tanken att vi ska ner till stan och fika med Sara & Nicolina , ska bli jätte skoj, för vi har aldrig setts innan, utan bara pratat på nätet, men det är alltid skoj att knyta nya kontakter. :)

Nu vill William nana, så vi ska gosa lite innan dess! :)

. KeYs .

2009-07-21 22:20:21 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(1) «



Tisdag 21/7

2009-07-21 08:50:25 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon!
Sovit gott? I know I have.. William och Jörgen gick upp imorse, medans jag fick ligga kvar en stund, iaf tills Jörgen skulle åka till jobbet, då var det bara att kliva upp. Vi har precis ätit frukost, William stog o skrek efter gröt och snäll som jag är fixade jag iordning det till honom, så han blev mätt i magen :) Min lilla goseplutt!

Idag är planerna noll, vi ska inte göra någonting idag.. Gud så gott! Bara slappa, mysa och leka hela dagen lång! När William behagar att gå och sova ska jag springa ut med Rocky en snabbis, kanske sätta på klädseln på vagnen som jag tvättade igår, gud va den va smutsig, men nu så! Nu har han en ren och fin vagn! :)

Ha en bra dag!
P&K

Måndag 20/7

2009-07-20 14:09:07 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå underbara läsare! :)
Har ni haft en bra helg? Det har jag haft! Kan börja med att summera den, i fredags va jag ute med tjejerna, förfestade hemma hos Jessica, och vid 22 gick vi ner till stan. Men vi kom inte in på nåt öltält för det va så smockat med folk och jag orkar inte trängas, så i slutändan hamnade vi på Swania där Jörgen jobbade, trevligt att se han "in action" Jag hade så ont i mina fötter så det va sanslöst, men vad hade jag väntat mig? Vattenfyllda blåsor över hela fötterna, behöver jag säga att det gjorde ont?!

i lördags var vi nere en sväng på stan och kikade, William ville se det stora sångkalaset, jag var bara sååå besviken på att dom inte spelade några av deras gamla låtar, så William kände ju inte igen en enda, men han dansade och hade skoj ändå, så det gick nog ingen nöd på honom! :) Tanken va sen på kvällen att jag skulle ha gått och sett när Dead By April spelade, men jag va såååå trött så jag orkade verkligen inte, satt hemma och slappnade av istället.

Igår var vi nere på kvällen, William sov sen middag så han skulle orka vara uppe länge, vi gick i stan, åt langos, köpte godis och bara hade trevligt. Vi tittade på fyrverkerierna och William var helt extas, hoppade upp ur vagnen och sa; "Oj mamma, titta PANG" Haha.. Ja så avslutningen på Fallens dagar var helt klart lyckad för våran del. Var hemma runt 01 inatt, och jag och Jörgen kom inte i säng förän klockan var runt 2! Men så kan det gå :P

Idag händer det inte mkt, vi har precis varit iväg och handlat. och ikväll ska jag och Wille tvätta, roligt värre eller inte, men ja ett måste emellanåt, Jörgen ska snart åka till jobbet så då blir vi ensamma, får se vad vi ska hitta på för bus, men nu ska han sova, så jag ska sätta mig och spela lite, ha en trevlig måndag ! =)






Fredag 17/7 - Fallens Dagar

2009-07-17 10:12:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå soliga FREDAG! :)
Gud va jag har sovit gott inatt, UNDERBART! Finns inget bättre än att få en god natts sömn! Man känner sig som en ny människa när man vaknar upp på morgonen. Va skönt att Jörgen va hemma på morgonen när vi vaknade också. Han börjar inte jobba förrän halv 11 idag, så vi får träffa han lite idag iaf. För nu blir det inte mkt av den varan, för nu ska han jobba till 19.30 ikväll, sen blir det bara hem och duscha och åka till Swania och jobba som ordningsvakt. Och William ska vara med faster idag för jag ska ut med tjejerna! :)

För det är ju Fallens Dagar idag, och det missar man inte om man bor i Trollhättan.. Det händer en rolig sak om året här och det är Fallens Dagar. Idag ska vi väl inte ner så mycket på stan mer än ikväll då. Imorn ska vi ner med William och titta på det stora sångkalaset, gå lite på stan, äta langos och ha trevligt :) Så det kommer nog inte bli så mycket uppdaterat i helgen, men annars hörs vi ju på måndag..

Nu ska jag ha en underbar helg ihop med vänner och familj!

Torsdag 16/7

2009-07-16 08:15:46 Dagboken
» Kommentarer(5) «


God Morron Bloggen :)
Jag är trött, jag vill sova! Men det ville inte William, men han vaknar inte på nätterna iaf, så jag ska väl egentligen inte klaga! Men en timma till hade inte varit fel. Nu sitter vi i soffan och tittar på Barnprogram tillsammans. Jörgen ligger och har det gott i sängen, fast han va ju inte hemma förän 4 imorse, eftersom han va iväg och jobbade.

Igår var vi och hälsade på Williams farmor & farfar. Passade på att hämta ut Williams bilstol som kommit från IF. Så Jörgen ska få montera in den idag innan han åker och jobbar i eftermiddag. Är bra att det är en sån stol som vi hade innan, får då vet vi ju precis hur den ska sitta. Kalasbra! Det är en BeSafe Izi Kid (tror jag den heter)

Idag smygstartar Fallens Dagar här i stan! Jörgen ska jobba Fredag & Lördag på Fallens Dagar. Jag tänkte att jag skulle gå ut imorgon. Får se om det är nåt att ha i år. På lördag ska vi gå och se på "Det stora Sångkalaset" med William. Ska bli roligt o se hur han reagerar, med tanke på att han gillar deras musik såpass mycket! Ja detta är nåt att se fram emot, det enda roliga som händer i Trollhättan. :)

Nu ska här underhållas, ha en bra dag, från en trött mamma..

Onsdag 15/7

2009-07-15 09:36:45 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hejsan Hoppsan! :)
Ja eller God Morgon framför allt ..
Sovit konstigt inatt, känts som om det kryper i benen på mig "/ Gött äckligt!
Men hursomhelst så vaknade William runt 7 idag och då va det bara skönt att gå upp ur sängen.
Idag va tanken att vi skulle åkt och hälsat på Sara & Nicolina men jag vet inte om det blir så. För när Jörgen kommer hem, ska väl han vila innan han ska åka till Grebbestad och jobba. Så William vill nog träffa pappa en stund innan dess.

Igår gjorde vi inte så väldans mycket, slappade och tog det lugnt mest! Fick ju som sagt paket från H&M igår, i där fanns ett par solglasögon till mig och en badrumsmatta från H&M's HOME Kollektion, passade perfekt på min lilla toalett. Det är roligt med lite nya saker i hemmet. Det är synd att man inte är gjord av pengar och kunde shoppat massa fint! Just nu springer William fram och tillbaka till köket och hämtar mat till Rocky som han matar honom med. Sötnos!


Tisdag 14/7

2009-07-14 09:11:49 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God morgon!
Ja ingen rolig natt! Somnade nog inte förän efter halv 2 inatt "/ Så segt!
Kände mig inte alltför pigg när William vaknade vid halv 8, men jag har ingen annan än mig själv att skylla!
Varför var jag tvungen att somna på soffan?
Idag ska jag hursomhelst inte somna någon annan stans än i min säng, den saken är säker.

Har suttit och ringt en massa samtal nu på morgonen, samt skickat med Jörgen ett par brev som han får posta. Bra att han jobbar på posten kan han lämna in dom direkt till dom :) Han ska även få hämta ut ett paket från H&M som har kommit till mig, har glömt vad jag beställt så jag är änna nyfiken nu, Hihi!

Dagen är hittils oplanerad, bara kvällen som jag ska spendera i tvättstugan, ja inte hela kvällen då, men en liten stund iaf. Vad ska ni göra för skojjsigt? :)

Måndag 13/7

2009-07-13 23:02:09 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll :)
Eftermiddagen har vi spenderat i Sjuntorp i trevligt sällskap!
Vi åkte ut för att träffa Emma & Benjamin, och hos dom var även Kristina och hennes lilla familj, riktigt tjock va hon nu, 2 dagar över tiden nu, usch jobbigt. Minns när jag gick över tiden med Wille, gud va jag tyckte det var pest och pina att gå där med magen i sommar hettan "/ Nää det va inge roligt. Speciellt inte 16 dagar övertid, men finns ju dom som haft det värre så jag ska inte klaga.

Jörgen kom och hämtade oss efter att han hade övningskört, både William och Jörgen stupade i säng, mina små tröttisar! Men jag va väl inte så dålig jag heller. Somnade på soffan innan klockan hade blivit 20 och vaknade när den va 21.30 . Inte bra! Undra hur jag ska sova inatt nu då? Men jag va verkligen såååååå trött, jag bara totaldäckade, det är inte likt mig. Vettetusan varför, kanske håller på att bli sjuk, hoppas inte!

Söndag 12/7

2009-07-12 22:58:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God kväll Bloggen!!
Dagen börjar lida mot sitt slut, jag är hungrig och borde äta, men jag orkar inte!
Så jag får väl lägga mig på tom mage och äta en ordentlig frukost imorn istället. Det känns lite mer lockande just nu. Idag har vi haft Jessica & Liam på besök :) Jätte skoj att dom kom hit, vi fikade och William fick en lek kompis en stund, tråkigt nog slutade det med att William slog en hård marackas i huvudet på Liam, och sen ville han gå hem. Är det så man behandlar sina kusiner tro? Det gick hursomhelst bra med Liam, ingen större skada hem.. Men man gör inte så! William sa förlåt iaf och dom blev kompisar igen.

Vi gick ut på en liten promenad innan det var dags för mina killar att gå o lägga sig, speciellt för Jörgen som ska upp 02.30 och jobba. Även William va trött så det var bara att säga god natt, så fick jag sitta uppe ensam. Imorn är det ytterligare en ny vecka, tanken är vi ska åka ut till Sjuntorp och hälsa på Emma och Benjamin. Va längsen vi träffade dom nu, då dom flyttat tillbaka till Norrköping, så man får passa på när tillfälle ges :)

Det är lite skrämmande om bara en månad ska jag börja skolan igen och William måste tillbaka till dagis. Jag trivs så fruktansvärt bra med att gå hemma med honom, och jag börjar redan nu känna separationsångest att lämna honom där. Jag älskar hans dagis och personalen där tro inget annat, vi är jätte nöjda med dom! MEN, jag vill vara hemma med honom, jag önskar att jag kunde få vara det också, men tyvärr så går inte det. Usch har sån ångest över det! Vill inte behöva gå och lämna bort han vareviga dag.. Varför kan inte livet vara lätt för? Varför kan man inte få vara hemma med sina barn om man vill det? Jo för att våra liv styrs av pengar, utan pengar överlever man inte!

Nu ska jag gå och pussa på min prins innan jag knyter mig för natten!
God Natt!

New Moon Trailer - Fanmade

2009-07-11 19:48:28
» Kommentarer(2) «



Lördag 11/7

2009-07-11 08:53:34 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morgon, God Morgon :)
Somnade rätt sent igår, jag fastnade i min bok precis som vanligt! Haha. Ja, det är svårt att sluta läsa när man väl har börjat. Igår hade vi en riktig mysdag, efter Jörgen kommit hem från jobbet åkte vi ut till ICA och storhandlade, gud va behövligt det va. Sen somnade William ytterligare en gång, så han kom inte i säng förän sent igår men de gör ingenting, bara mysigt att ha han uppe lite längre. Vi myste med pizza, smaskade lite godis och hade det jätte mysigt! Sen gick han och la sig i våran säng och somnade. Vilket typ aldrig händer. Jag blev gött paff, när han helt plötsligt snarkade. Men mysigt vare, kanske inte blir så svårt att byta över till vanlig säng från spjälisen ändå! :)

Nu är vi uppe och pigga, ja Wille iaf. Jag skulle ljuga om jag sa att jag var särskilt pigg! Men han är så mysig på morgonen ändå, så det gör ingentting, han sitter helst bara och gosar och myser framför TV:n. Världens bästa unge <3 Om en timma ska vi ner och gör tvättstugan osäker, givetvis följer min lilla hjälpreda med mig, vad annars? Jörgen ligger och nanar så gott i sängen och har det bra, får se när han går upp, vet inte riktigt när han va hemma imorse.

Nu är det gos som står på schemat.

Fredag 10/7

2009-07-10 09:49:22 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Underbara morgon!
Vart en orolig natt, William har vaknat många gånger och jag vet egentligen inte varför, jag antar att han drömt nåt konstigt, han va klar vaken när Jörgen gick upp vid halv 3 inatt. Kanske ville han säga hejdå till pappa innan han åkte till jobbet! Ja det kan ju faktiskt vara så med barn.. :)

Igår satt vi och kollade lite på nätet efter en ny säng till William. Det börjar ju bli dags att byta bort spjälsängen nu mot en lite större säng. Svårt att veta vilken man ska ta bara. Vi är lite inne på en säng vi såg på IKEA. Men det tåls att funderas på lite till innan vi bestämmer oss. Har ni förslag på någon speciell säng, får ni jätte gärna lämna en kommentar, alla förslag är välkomna!

Vi va ute och spelade boll i regnet hela familjen igår, mysigt värre :) Gick bort till Williams farmor, för att se om vi fick liv i våran bil, och tillslut så. Den har vart avställd ett tag, då vi inte haft tid eller pengar att fixa den. Men nu ska gamla Bettan igång igen, så med ny försäkring och nu är hon påställd igen. Jörgen ska bara fixa bilen inför besiktning och sen är hon på rull igen! Och Jonas kan få tillbaka sin bil som vi har lånat under tiden. Men allt gott att ha sin egen bil igen! + att den nya bilstolen borde komma någon gång nästa vecka!

När Jörgen kommer hem från jobbet så ska vi åka och handla, det ekar i kylskåpet just nu! Sen ska han sova, för han ska åka till Grebbestad och jobba ikväll. Så jag och lillfisen får en ensam helg, han kommer ju hem och sover, men annars så ser vi inte han så mycket. "/ Nej nu ska jag sluta för idag, och mysa med min underbaring <3

Ljudet Av Ditt Hjärta ..

2009-07-09 22:42:32 Marie babblar
» Kommentarer(2) «




Nu ska jag avnjuta resterande kväll med denna bok.
Vi hörs imorgon..

Torsdag 9/7

2009-07-09 09:59:54 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Good morning people!
Sovit gott? Det har jag, när jag väl kom i säng :)
Jag har ju fått min tredje Twilight bok nu, så på kvällarna sitter jag mest och läser i den! Underbar bok! Är helt frälst i den bokserien, det tråkiga är ju bara att nästa bok är den sista boken "/ men what to do?! Jag längtar som tusan tills nästa Twilight film kommer i November. New Moon kommer vara sjukt bra! :)

William tyckte att vi skulle gå upp vid 7 idag, det tyckte inte jag! Så han fick komma och gosa i våran säng tills vi orkade oss upp vid 8 igen.. Idag har våran älskling namnsdag, grattis Jörgen <3
Dagens planer är så mycket som ingenting.. Underbart! Vi ska bara slappa och myspysa hela dagen. Igår eftermiddag var vi och hälsade på Willes faster och drack en kopp kaffe och babblade skit. Jätte trevligt. Hennes son Liam är så underbart goo. Hihi :)

Nu ska Jörgen jobba hela helgen i Grebbestad också "/ Inte alls kul .. Men det är ju pengar, man får se de så. Så det blir inte mycket pappa & son tid denna helg inte. Tråkigt! Man märker på William att han saknar pappa, inte roligt att hänga med morsan hela dagarna, men tyvärr får det ju bli så nu =( Han överlever nog :)

MJ - Heal The World

2009-07-08 22:40:27 Musik
» Kommentarer(1) «




Media kanske inte alltid framställde MJ som världens bästa människa alltid, men en sak kunde han, skriva musik, som ingen annan. Tackar dig för några av världens bästa låtar!

Dagens Wille

2009-07-08 22:21:37 Foto - William
» Kommentarer(4) «




T-shirt från Kappahl
Jeans från H&M
Skor från Skopunkten :)

Förresten är detta nåt ni vill fortsätta att se? Eller ska jag sluta med det, tyck till?!

Onsdag 8/7

2009-07-08 14:16:33 Dagboken
» Kommentarer(9) «


God Dagens!
Har ni haft en bra dag? Det har jag haft, hittils iaf :)
Förmiddagen har sett ut som vanligt, en massa bus och lek. Det gillar vi ♥
Vi har grejjat, gräddade lite våfflor till mellis och bara myste! Underbart

Igår kväll satt jag och tittade på Michael Jackson - The Memorial ..
Gud va fint det va, alla artister som var där och hyllade hans liv, hans familj fanns närvarande för att sörja sin far, bror, son och vän.. Det var en sån himla vacker tillställning. Det finaste av allt var när MJ's dotter Paris trädde fram för första gången, och berättade hur mycket hon älskade sin pappa, och att han var världens bästa pappa! Tårarna sprutade på mig, dels för att det va så fint och för att jag asocierade hennes smärta med min egen. Ja, jag vet precis hur det känns att förlora sin pappa, jag gick igenom precis samma sak för 2,5 år sen. Och smärtan släpper aldrig, den finns där dagligen.. Det känns som man själv har frusit till is, medans världen omkring en bara fortsätter.. Man är bara inte riktigt närvarande. Ja lider med hans barn, och alla andra barn som förlorar sina föräldrar!
My love goes out to you.. ♥ 

Nu har jag suttit i telefon och babblat en bra stunf, först ett samtal till TryggHansa för att avsluta mina försäkringar, och sen ett nytt samtal till IF för att teckna Hemförsäkring, Barnförsäkring till W, olycksfallsförsäkring för mig och Jörgen. Och alla dessa fick jag för en summa för mindre än 300 kr/månaden. Hos TryggHansa betalade vi över 300 kr/mån för enbart Williams, så det är ju en stor pris sänkning, ska även försäkra bilen hos Volvia. Samt att jag nu hyrt bilstol genom IF :) Så nu får vi snart en bakåtvänd stol, som han kan ha tills han är 4 år, sen får vi en framåtvänd bältes stol, och den får vi behålla. Superduper bra =)

Dagens Wille

2009-07-07 21:57:06 Foto - William
» Kommentarer(1) «




Dagens Outfit kommer från H&M .

Idag begravs Michael Jackson

2009-07-07 18:02:58
» Kommentarer(2) «


Aftonbladet på plats vid Forest Lawn

Familj och vänner har samlats för Michael Jacksons begravning. Gästerna vällde ut ur svarta bilar och bussar vid Forest Lawn.

Aftonbladets Magnus Sundholm är på plats utanför kyrkogården där familjens begravningsceremoni har börjat.

Ceremonin är privat i hänseende att allmänheten inte får närvara. Men cirka 300 personer, familj och vänner kom dit.

Det är oklart om alla Michael Jacksons barn närvarar vid begravningen.

De flesta av gästerna är klädda i svart men några kom i klara röda, gula och orangea kläder.

Utanför Hall of Freedom på Forest Lawn möttes de och kramades.


Vägarna avstängda

Fans och media har samlats på tvärgatorna vid kyrkogården där Michael Jackson snart ska begravas.

Vägen som går till kyrkogården och Los Angeles Zoo är avstängd till klockan tio, lokal tid.


"Hardcorefans"

Aftonbladets Magnus Sundholm står tillsammans med ett hundratal människor.

- Det är hans riktiga hardcorefans, säger han.

Fansen lyssnar på popstjärnans musik på små bandspelare och har klätt upp sig i Michael Jackson-hattar, svarta t-shirts med sin idol på och vita handskar.

- En grupp från Sydamerika är helt klädda i vitt.

De flesta fans är redan vid Staples Center, vid den stora officiella minnesceremonin ska var där man redan har börjat släppa in folk.

Men stämningen är ändå hög vid kyrkogården.

- Det är så där konstig festbetonad stämning. Folk som kör förbi tutar och vinkar. Precis som när Lakers vann eller OJ Simpson friades.


Många poliser

- Just nu när det nästan fler polisen än fans, säger Magnus Sundholm.

Trafikpoliser på motorcyklar och i bilar.

Enorma resurser inom polisen har frigjorts för arrangemanget. Polisbevakningen ska gå på nästan 30 miljoner kronor.

Den tillfälliga borgmästaren har idag gått ut och bett fansen donera pengar till staden, för att täcka omkostnaderna.

Catarina Håkansson




Tisdag 7/7

2009-07-07 12:51:15 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Middag :)
Jag har inte hunnit blogga förrän nu, haft fullt upp med att flänga efter Wille, haha! Vi har vart uppe sen 7 imorse och grejjat och haft oss. Hunnit slappa och titta på TV har vi också, riktigt mysigt vill jag lova att det är.
Det är sådana här dagar som är så underbara, då man inte har några som helst saker som man måste göra, utan vi kan bara va.. Bara mysa som mor och son, och ha det superduper mysigt som vi alltid har :)

Idag hade jag tänkt att vi skulle äta våfflor till middag, inte så nyttigt för figuren men väldigt gott! William vägrar sova middag idag så vi får väl se när han däckar, Jörgen ska snart iväg och övningsköra återigen. Förresten, så fick jag en kommentar häromdagen om hur det funkade med snarkmaskinen (CPAP) Jag upplever att det är en magisk maskin.. Jag sover hur gott som helst på nätterna o märker inte av maskinen direkt, men jag kan tyvärr inte svara för hur Jörgen upplever det. Jag tror inte att han har lika mycket huvudvärk som innan iaf :)


Dagens Wille

2009-07-06 23:06:32 Foto - William
» Kommentarer(5) «




Dagens Outfit kommer från Kappahl

Måndag 6/7

2009-07-06 09:26:40 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God morgon!
Vi är sega idag, men det får man vara när man är ledig :) Vi har ju inga förpliktelser ingenting, vi tar dagen som den kommer helt enkelt. Håller på att göra mig en kopp te, en bra start på dagen, sen får jag väl eventuellt ta mig nåt att äta. Mulet väder idag med, lite skönt ändå, har inte tänkt att gå ut alls idag förutom då när vi går ut på vovven, vilket är snart han behöver ju rastas!

I eftermiddag/kväll ska vi tvätta, tror Jörgen ska övningsköra i eftermiddag. Får kolla upp det. Annars är dagen rätt lugn, precis som jag vill ha det just nu, är tillräckligt mycket flängande ändå hit och dit! Min mamma messade mig igår, min brorsdotter ska visst ha barn igen, hon är i v8 redan, så det kommer alltså skilja 11 månader mellan barnen. Så tätt skulle inte jag vilja ha på mina barn "/ Skulle jag aldrig palla, minst 2 år emellan känns ok. Så det stora barnet är lite mer självständigt, när man är 11 månader är man ju väldigt beroende av sin mamma.. Ja hon kommer nog få det tufft tror jag.
Nej te va det ja..

Gunga

2009-07-05 22:50:30 Foto - William
» Kommentarer(0) «



Söndag 5/7

2009-07-05 11:05:13 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Trött, tröttare Tröttast!
Igår var vi ute på cykeltur i det fina vädret, cyklade till Spikön i hopp om att William skulle kunna leka där, men det var ju fullt i fågelbajs överallt från dom förbannade kanadagässen "/ Så vi cyklade till en annan rolig lekplats vid Götalunden, hade en jätte mysig familjedag <3 Sen stannade vi en stund hos Williams farmor och William lekte i sandlådan, när vi kom hem fick han duscha av sig all sand innan det va nana-tajm. Han va såååå sketen!!

Idag är det slapp söndag, vilket innebär att vi ska göra så lite som möjligt. Har vart ute på promenad på förmiddagen, William går alltid numera på våra morgon promenader med Rocky, är rätt gott att slippa ta med vagnen, även om det tar sin lilla tid eftersom han ska stanna och plocka stenar, kottar och pinnar :)

Nu står Jörgen och gör lite lunch till oss, korv med bröd :P William nanar middag så det är lugnt och tyst hos oss! :)
Tjingeling!

Lördag 4/7

2009-07-04 09:15:54 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Today I'm happy! :)
Hade en mysig fredagkväll med min älskling, vi va o köpte lite gott, och sen åkte han iväg och hämtade pizza! Så vi hade det myspys, fast jag gick o la mig i ganska hyfsad tid. Gott att ha han hemma i helgen, och att han får vila upp sig lite, hur mycket man nu kan vila när man har en liten busunge på snart 2 år! :)

Idag tänkte jag att vi skulle ta med oss lite fika och cykla till Spikön. Och fika och leka, titta på ankorna som William älskar sååå. Och kanske mysa med en glass. Underbart! Finns inget underbarare än att få spendera tid med min familj. Det bästaste som finns :)

- Vännen jag är så himla glad för eran skull (v) ..

Fredag 3/7 - En massa GRATTIS!!

2009-07-03 11:07:20 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Jag vill börja att gratulera Sandra & Johannes på bröllopsdagen! Grattis kära nii .. =)
och Grattis till Melwin på 2-års dagen! :
)
Idag fick vi ha morgonen ihop med vår älskade Jörgen, aldrig fel. Busat hela morgonen, och vart ute på promenad med Rocky! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Men nåt blir det alltid, inte sitter vi hemma hela dagen inte. NopeNope!

Igår skrev min bror till mig på MSN och ville ha Williams person nr, för han ska öppna ett konto till William där han ska spara pengar till hans körkort. Hur snällt som helst. Något jag verkligen inte hade förväntat mig. Men inget vi tackar nej till.. Tusen tack!! :)

Nu ska jag fortsätta babbla i telefon..

Update:
Haha ja det är ju fredag idag ;) Jag hade skrivit torsdag, det är inte hälsosamt att gå hemma hela sommaren :P

Torsdag 2/7

2009-07-02 11:22:23 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon, God Morgon :)
Kvart i 9 vaknade vi imorse, det är gott med sovmorgon.. =) Det tackar vi inte nej till, men William har vart sååååå sur och gnällig hela morronen, han ska slåss o nypas. Och när man säger till han då står han och skitsurar o skriker, ja underbar ålder det där, trotsen börjar komma mer o mer, men det är bara att se glad ut, för det är ju så här det kommer vara nu, och det är bara att visa vem det är som bestämmer.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi har inte så mycket planerat än så länge.. Jörgen är iväg och övningskör och sen ska han iväg och jobba. Så han ser vi inte förän ikväll. Men det verkar inte som att han ska jobba i helgen iaf, så kanske får vi mysa med våran älskling i helgen =) Det är väldigt längesen vi hade en helg tillsammans nu, så det ska bli gott!

Nej nu ska jag se om William vill sova så vi kan gå ut sen..

Onsdag 1/7 - Ny månad

2009-07-01 12:22:22 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är vi inne i Juli månad.. =)
Tiden bara springer iväg.. Ja det går fort när man har roligt sägs det :)
Imorse va det upp tidigt, hade bokat tvättstugan kl 7 "/ Huuuuuur segt som helst att gå upp då, spec när William fortfarande låg och sov, men det va rätt bra då slapp jag konka med han ner. Så nu är vi klara med tvätten och William ligger och sover, tror han ska med Carina ut en sväng sen så då ska jag nog ut o gå en sväng..

Jörgen har slutat jobbet nu, men ska snart iväg och övningsköra buss.. Undra när han ska få uppkörning egentligen? Tycker han borde få det snart, så han kan få busskortet avklarat. Skulle vilja gå till Knorren med Rocky, men det är alldeles för varmt ute för han att gå dit och hem.. Han lär ju kolavippa av värmeslag innan vi kommit dit. Speciellt med den tjocka pälsen.. Men hade nog vart gott för han med ett svalkande dopp. Han älskar ju att bada och simma, tokvovven!
P&K