Lunnen & Gaddis

2009-06-30 23:01:11 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Haft en jätte mysig dag.. :)
Efter att William sovit så gick vi och mötte Emma & Melvin, jag fick lämnat in mina lappar, så nu slipper jag tänka på det! Köpte en baguett på Baggis, sen gick vi till lunnen och vi fikade, barnen lekte och va allmänt busiga, hihi! Precis som det ska vara med andra ord, på vägen hem träffade vi Amelie och bestämde att vi skulle åka ut till Gaddis o bada med Emma, Robban & Melvin :)

Sagt o gjort, packade in oss i Amelies bil o åkte ut, hemma hade det visst åskat o regnat, men inget regn ute på Gaddis, tack o lov =) Vi badade, och jag fick ta årets första dopp. William va som e fisk i vattnet, han älskade att bada, ingen badkruka här inte, det är bra det. Vi gick ut lite längre så han fick "simma" lite.. Han kan ju givetvis inte simma, men flaxa lite med armarna, när jag höll i han gick super!

Vi va hemma strax efter 21, och då däckade William efter en flaska välling, ska snart nana ja med, ska upp o tvätta 7 imorn bitti, eftersom jag skippade min tvätt tid nu ikväll, men det va roligare o bada :)
Pusselipuss



Melvin & William

Tisdag 30/6

2009-06-30 10:15:36 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon kära vänner!
Halv 9 klev vi upp ur sängen här hemma, och satte igång med morgon rutinerna, det är samma visa varje morgon, så man kan det här vid den här tiden :) William skrämde livet ur sig själv innan, han vred på Volymen på förstärkaren till nästan MAX, och sen satte han på den.. Ja ni kan ju gissa om han hoppa högt? För det kan jag lova er.
Sen dess vill han inte vara på golvet, han sitter antingen i soffan eller som en klisterlapp i röven på mig! Sött? Jo men visst hörreni..

Våran termometer visar att det redan är 29 grader ute (i skuggan) Så det kommer nog bli ytterligare en het dag! ;) Just the way I like it. Hoppas vi kan komma iväg och bada någon dag denna veckan.. Idag ska vi som sagt ta en fika med Emma & Melvin, måste passa på att lämna in lite papper också, en lapp till Lärcentrum (där jag studerar) att jag vill gå höstens kurser! Jag har kommit in på Engelska B, Matte Grund, Datorteknik, hamnade som reserv på Webdesign, men jag hoppas jag kommer in där med!

Måste även till kommunen en snabbis och lämna in ett annat papper. :)
P&K

Dagens bravader..

2009-06-29 23:09:39 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Jag och William har varit på vårat kära lilla sjukhus idag.. Hos käk-kirurgen.. Det gick jätte bra, jag träffade deras tandhygienist idag. Det gick bra, hon polerade min tandsingar, och tog bort otroligt smärtsam tandsten jag trodde jag skulle avlida på plats. Men det gick väl bra ändå.. William satt så fint i sin vagn och lekte så snällt, mitt underbarn! Sköterskan tyckte han va så snäll och så fin sååå! Japp jag är stolt över min fina kille, mammas hjärtegull <3

När vi kom hem så var det bara att ställa sig framför spisen och laga mat :) Carina kom och lånade William, eller va nog rättare sagt William som krävde att få följa med till farmor. Imorn ska vi på play date med Emma & Melvin, blir en fika i lunnen =) Mysigt! Man får ju änna passa på nu när vädret är så fint som det är!

Imorn eftermiddag ska vi tvätta dessutom, nu ska jag babbla vidare med Fridus! =)
Tjingeling

Måndag 29/6 - NÄL

2009-06-29 10:57:52 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag är en ny underbar dag :)
Kom inte i säng förän efter 01 inatt, gissa om jag va trött imorse när W vaknade! My Gosh!
Sen gick vi ut på en skön morgon promenad hela familia, med Rocky, sprang in en snabbis på ICA för att köpa en burkmat till Wille, jag orkar inte laga lunch idag då jag inte tänkt att äta själv, så det fick bli så :)

William somnade i pappsens famn innan han skulle åka till jobbet.
Nu sitter jag och tittar på VBÅ som va evighetersevigheter sen jag såg, Haha! När jag gick hemma mammaledig va det ju det enda man tittade på, men bästa med den serien är att man kan missa ett halvår och man vet fortfarande vad det handlar om :)

Idag ska jag och William till NÄL, jag ska ju bara träffa en tandsköterska och prata så då kan han lika gärna följa med ! Får se vad vi hittar på sen, nu däremot ska jag dricka kaffe, för en viss fröken Drotz va ju tvungen att skicka över sina gäspningar till mig :P

Grillat är gott :)

2009-06-28 22:26:58 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Grillat kan man aldrig få nog av.. Så nu får jag bannemig plocka ner våran elgrill från vinden så vi kan grilla på balkongen under sommaren! Vi har vart hos Jörgens föräldrar och grillat idag ihop med dom, jätte trevligt :) Speciellt när man är så många (för dom är sjukt många i Jörgens familj) Ja ni kan ju tänka er själva.. Jörgen har 9 syskon + 17 syskonbarn och sen är det 2 sykonbarnbarn eller vad man ska säga.. Haha =) Big Family!

Jag passade på att ta mig några cider o njuta.. När vi kom hem va William jätte trött så det blev bara hopp i säng. Så vi har precis suttit och tittat på en Dokumentär om den där plankrachen i New York i januari. Va väldigt intressant, jag gillar dokumentärer, iaf om det är om nåt som intresserar mig!

Nu är Jörgen iväg och handlar lite pålägg o sånt, o snart är det dags för sängen.. Imorn ska jag till NÄL och till Käk-kirurgen för att träffa en tandsköterska och prata lite, får se hur det går :)


Söndag 28/6 - Grilla

2009-06-28 10:47:46 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå hallå i det underbara vädret =) Får passa på att uppdatera lite, men vi är inte hemma så mycket nu när solen skiner som bara den, då vill man bara vara ute o steka i solen! i fredags va vi och köpte en liten pool till William, men den har han redan pajjat :/ Ett liiiitet hål i botten har det blivit, kanske går o laga, jag vet inte! Men han badade hela fredagen hursomhelst, likaså igår det var bad för hela slanten.. Jag vill också bada men får la se när jag och William kan komma iväg, kanske i veckan vem vet..

Nu är helgen snart över och jag och William har haft en alldeles underbar helg ihop! Alla dagar vi har ihop är iof underbara! Njuter av varje stund jag får vara med dig, du är det absolut bästa som har hänt mig! Idag ska jag och William till hans farmor och grilla. Ska bli mycket gott. Han kommer säkert hoppa i poolen idag med, som alla andra dagar. Väntar bara på att han ska nana lite middag sen ska vi bege oss ut, inte fan tänker jag sitta inne i denna svettiga lägenhet hela dagen..

På återseende..

Bad-Tajm

2009-06-26 23:13:21 Foto - William
» Kommentarer(1) «




Min finfina badkille.. I nya poolen vi shoppade idag!

Fredag 26/6

2009-06-26 10:24:59 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Det är sommar och det är soooool.. And I just love it! <3
Jörgen är iväg och övningskör buss, William leker och ja tar mig en stund för detta.. Idag är det dessutom lovely fredag! Det gillar vi! =D Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. Jag är ju såklart badsugen, men verkar bli lite svårt att ta sig till stranden, Eftersom Jörgen ska jobba sen och då kan inte han hämta oss sen, så kanske får skjuta på det tills nästa vecka (om det fof är fint väder då vill säga) Annars går vi iaf bort till Williams farmor så William kan bada i poolen iaf, jag får hoppas jag kan bättra på min lilla bränna också ;) Haha.. =D

Jörgen jobbar eftermiddag idag =/ Och slutar inte förän efter 22 ikväll.. Är väl sådär kul kanske.. men men.. o imorn ska han jobba som ordningsvakt på Tanumstrand. Men på söndag får vi ha pappsen alldeles för oss själva, mysigt! Och då kanske vi ska hem till Jörgens föräldrar och grilla, pratade om det i början på veckan iaf :) Kan nog bli grejt.

Nu är det en kopp kaffe som gäller, vi hörs! =)

It sucks right now..

2009-06-25 22:45:53 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Life sucks, pretty much.. Ja idag åkte vi till Borås, det va med en klump i magen vi svängde in på Lars Kaggsgatan :/ Man såg ju på utsidan av huset att det hade brunnit i lägenheten, och det stank brandrök i hela trappan. Lägenheten går inte att beskriva med ord, det va hemskt! Horribelt att se, att uppleva.. Lukten ska vi inte prata om, det var en sån hemsk lukt att jag va tvungen att gå ut för att inte kräkas.. Tusen tankar snurrar runt i mitt huvud nu ska ni veta, vet varken in eller ut känns det som.. Känns som hela min barndom bara förvunnit i ett nafs, alla minnen och ja allt är puts väck. Ja allt är ganska jobbigt just nu, man vet inte heller orsaken till branden än, men jag hoppas vi får veta det snart!

Anw, så va det kul att träffa Mami, William va mest rädd för henne as usual :/ Men Velu va han inte ett dugg blyg för. Det släppte väl efter att mommo mutat han med glass och korv, sen sprang han runt och kastade boll med vovven Figgo! På vägen hem va det en enveten, trött unge som inte ville sova och bara skrek och skrek.. Men tillslut fick John Blund ha sin gång.. Och han totaldäckade, vaknade när vi kom hem och då va det bara o slänga han i säng så fick Jörgen åka och handla :)

Kom hem med finfina kläder som faster Carina köpt till våran kille :) tacktack
Lagt upp lite bilder på Facebook och bilddagboken nu, och snart ska jag gå och sova..



Mitt gamla rum, endast ett minne blott..

Utmaning

2009-06-25 11:09:23 Tidsfördriv
» Kommentarer(1) «


Tidsfördriv

Jag antog en utmaning av Amelie

1. Hur gammal är du om fem år?
26
2. Vem var den sista du träffade? William
3. Hur lång är du? 1,62
4. Vilken var den senaste film du sett? Twilight
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Du får bestämma dig snart hur vi ska göra, till Mamma
7. Vad är dagens planer? Har inga planer alls
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda...
10. När såg du senast din mamma? I början på April
11. Vilken ögonfärg har du? Melerade
12. När vaknade du idag? 08
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja =) Min gamla katt Nisse =D
14. Vilken är din favoritplats? Ingen aning. Beror ju helt på hur jag känner mig just då.
15. Vilken plats föredrar du minst? Vet ej
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis i mitt egna hus =)
17. Vad skrämde dig som barn? Getingar (they still do)
18. Vem fick dig att skratta senast? William :)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan!
22. Hur många kuddar har du i sängen? Vi har en var
23. Hur många landskap har du bott i? Ett.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ett par ggr.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social?
Mycket!
27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerrys - Strawberry & Cheescake
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Leva lyx!
29. Tycker du om kinamat? Jadå
30. Tycker du om kaffe? Ja =)
31. Vad dricker du till frukost? Ingenting
32. Sover du på någon särskild sida? Nej...
33. Kan du spela poker? Nej, tycker inte om poker.
34. Tycker du om att mysa? Alltid!
35. Är du en beroendemänniska? Nja..
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej
37. Vill du ha barn? Ja, jag har ju redan W, och fler hoppas jag på!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska =)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja, med William när han fick en allergi chock
40. Föredrar du havet eller en pool? Jag älskar HAVET!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Såklart William!!
42. Äger du dyra smycken? Nej
43. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En riskaka
44. Vem är den roligaste människan du känner? Ingen aning
45. Välj ett ärr på din kropp? Hela min kropp är full av bristningar från graviditeten, det är ju ett sorts ärr
46. Vad har du för ringsignal? Supermassive
47. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? nej
48. Flirtar du mycket? Big NO!
49. Vart togs din profilbild för din blogg? Vid Slussarna av Madelene Lindahl
50. Kan du byta olja på bilen? Nej
51. Har du fått fortkörningsböter? Nej, jag har inte ens körkort
52. Vilken var den senaste bok du läste? Stephanie Meyer - När jag hör din röst
53. Läser du dagstidningen? Nope
54. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope
55. Dansar du i bilen? Nej
56. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix FM
57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Dont Know
58. När var du i kyrkan senast? Benjamins dop i april nån gång
59. Vilka personer utmanar du? Alla som vill!


Onsdag 24/6 - Grattis David

2009-06-24 09:43:25 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Grattis David på födelsedagen, och William blir 22 månader idag.. Alltså är det bara 2 månader kvar nu tills våran lilla kille fyller 2! Det ni.. Tiden går sjukt fort.
Igår fick vi veta att min mammas lägenhet hade brunnit upp, ja började givetvis grina, för allt som fanns där var till aska, är ju mitt och mina syskons barndomshem =( Alla våra sista minnen av pappa har blivit till aska, så igår var en sorgens dag. :(

Men hursomhelst så kunde vi ju inte sitta inne hela dagen ändå.. William ska ju inte behöva lida för att jag mår dåligt, så vi gick ut och lekte en stund på lekplatsen på våran baksida, sen blev det en promenad till stan för att köpa lite jordgubbar, och sen gick vi till Williams farmor och lekte. William sprang runt och hoppade i vatten i bara blöjan, det va nog gott att svalka sig lite =)

Idag ska vi iväg till Lunnen och fika med några mammor och deras barn =D Mysigt! Skulle vilja åka och bada någonstans med W, men det är ju så himla svårt när man inte har bil och körkort och Jörgen jobbar, och han är inte så förtjust i att bada för den delen heller vilket gör det ännu svårare. men men.. Bajs att utomhusbadet är stängt här i Trollhättan med.

Tisdag 23/6

2009-06-23 08:48:31 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn Morrn, kära vänner! Gårdagen va mysig, vi drack kaffe, lekte med Wille, och va ute och lekte en massa! Hasse stannade tills klockan va efter 16, och William hade stenslocknat efter en massa lek. Jätte skoj o träffa brorsan igen, hoppas vi ses snart och då är det vi som åker till Götet.

Idag är det Tisdag och jag är gött seg, äckligt trött är nog det rätta ordet, jag bör vika gårdagens tvätt (när jag orkar) Sen får jag gå ut och leka med William en stund när det är så fint väder, kanske ger vi oss ut på en promenad, kan vara skönt att röra på fläsket, Jörgen ska börja jobba om 2 timmar, så tills dess ska vi njuta av honom =)

Ha en fin tisdag kära vänner!

Morbror & William

2009-06-22 22:38:13 Foto - William
» Kommentarer(1) «




William & Morbror Hasse
Foto: Jag : )

Måndag 22/6 - Besök

2009-06-22 09:29:38 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag kommer morbror Hasse på besök.. Det ser vi fram emot! :)
Jörgen och William gick halv 6 idag, tur jag slapp det, för jag hade avlidit! Sen kom han och la sig i våran säng och vi somnade om till klockan va 9! Mysegoos!

Strålande solsken ute, så idag vill man ju hitta på nåt skojjsigt, det är nu på sommaren man vill ha ett eget hus med en stor altan och uteplats, så man kan ha sin egna lilla pool, och barnen/barnet ska springa ut lite hur dom vill, ja va gött det hade varit då, men en vacker dag så .. =)

Nu ska jag ta tag i disken, den växer där ute i köket!
Tjingeling

Midsommarhelgen..

2009-06-21 23:38:16 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå!

Får be om ursäkt för den kassa uppdateringen, men no lust skyller jag på!
I fredags så åt vi lite midsommarmat, sill och potatis =) Mumma! Sen festade jag lite ihop med Jessica och Björn, va en sväng på Pråmen, det va trevligt :) Lördagen va lugn, gjorde inte mycket, slappade mest hela dagen. Göööött!
Idag har vi också slappat och vart på Knorren en sväng, så Rocky fick springa av sig lite..  Sen har vi inte gjort så mycket mer idag.

Jörgen och William har sovit sen 8 typ, och nu pratar jag med Frida i telefön, och har gjort ett par timmar! Lovely :) Skönt att prata bort ett par timmar. =)  Saknat dig massor, känns skönt att ta upp kontakten igen. Imorn är det ny vecka, och imorn ska vi tvätta och min bror kommer på besök, ska bli skoj, det va längesen vi träffades nu så det är på tiden.. får se om jag kanske orkar baka nåt och bjuda på eller om jag går och köper nåt..

Har suttit och halv blegat på Hannibal-filmen på TV4, men tycker inte alls den är lika bra som dom andra, då Anthony Hopkins inte är med. Nej, nu ska jag väl strax sova.. Så jag orkar gå upp imorn! =)


Ellos

2009-06-18 22:56:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväller kära vänner :)

Idag har vi vart sega i kolan, William sov tidig middag idag med, men går man upp tidigt så blir man tröttare fortare, han får lära sig att sova lite längre istället. När han sov så vilade vi middag också, mysigt! Passade även på att läsa lite ur min älskade bok! Sen handlade vi lite, och efter det släppte Jörgen av oss hos Jessica och vi knallade ner till stan, gick in på bolaget och handlade där, faaan va folk det va, men det va ju enbart för att det är midsommar imorn o bolaget är stängt. Sen fick vi gå för att få nåt i magen, och William va hungrig.. =) Fick köpt mig ett nytt diadem då William knäckt alla mina :/ Skitunge!! Hämtade även ut mitt paket från Ellos.. =) Finfina kläder.. Lite olika kläder, ett fint sommarset till William :) Ja helt klart nöjd med inköpet =)

Vi gå till Williams farmor en snabbis och gå ut med Rocky, och sen kom Jörgen och hämtade oss och körde hem oss, och grinolle fick gå och lägga sig.. Så sen dess har jag grejjat lite hemma, pratat i telefon, o tagit med en kopp te. Planerat lite inför morgondagen o lite sånt, det kommer bliii najs! Blir väl hem till Jörgens föräldrar på dagen och kanske äta, sen hem och fixa sig och till Björn.. Jörgen ska ju sova sen för han ska jobba imorn från 21-05 så han har att göra :) Roligt va? Hahaha..

Satt och tittade på Sjukhuset idag, och det va det sista avsnittet som lilla Victor var med i :/ Han va sååååå lycklig, när han fick komma ut från isoleringen, och åkte runt på sin motorcykel, han skrattade och man såg verkligen lyckan i han. Men sen kom cancern tillbaka och då orkade inte hans lilla kropp mer =( Vild i frid lilla ängel, hoppas du har det bra där uppe och kikar ner på din mamma och pappa och kommande syskon! Ja de var känslosamt att se, och tårarna bara sprutade ut =( Kan inte ens föreställa mig hur det är att förlora det käraste man har, sitt barn :/ Usch.. När man läser om deras historia så värdesätter man verkligen sin skatt mer än vad man kanske gör i normala fall.. Älskar ju William, och han är det bästa som vi har, men så klart så blir trött på trotsandet och när han vill testa våra gränser.. Men då tänker man på Victor och det ödet dom gick till mötes, och då får han mer än gärna testa våra gränser och vara den lilla grinolle som vi älskar så fruktansvärt mycket.. <3

Man ska älska varandra som om varje dag, vore den sista!!


Torsdag 18/6 - Skitväder!

2009-06-18 08:31:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hej Allihop!

Idag när William ville upp vid 7 va jag inte alls pigg! Jörgen skulle ändå upp då så han tog upp William. Han skulle vara på körskolan kl 8 och övningsköra. Så ja fick ligga och dra mig lite innan jag blev tvungen till att gå upp, så nu är vi uppe och jag skulle ljuga om jag sa att jag va pigg för det är jag inte! Fyfan va trött jag är, men jag får väl vila sen när William sover, han springer runt här hemma och är galenpanna, som vanligt min lilla skruttunge :) <3

Ja det är verkligen inget roligt väder ute idag, regnet bara öser ner, så det blir ju ingen utelek för oss idag inte. Vi får ta en hemmadag och bara myspysa, finns ju alltid nåt vi kan hitta på här hemma :) Jörgen börjar inte jobba förän i eftermiddag så det är ju rätt skönt, får vi ett par timmar ihop med våran älskling, o imorn ska han jobba som Ordningsvakt på Tanum, och då slutar han inte förän 5 på morronen =/ Guuuuud va segt! men men.. Det är ju pengar, man får se det så..

Tänkte på en sak, har fått ett par kommentarer om folk som vill se min bilddagbok men inte kan, maila mig på [email protected] så kan ni få mitt gästlösenord :)

Onsdag 17/6 - Bus & Lek

2009-06-17 22:37:55 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Evening gott folk!

Jag har inte kunnat uppdatera bloggen idag för det har vart nåt strul med Blogg.se, får hoppas att det funkar nu och inte skall krångla.. Imorse var det uppstigning vid 7, William fick komma in till oss och gosa för jag orkade inte riktigt gå upp. När vi kommit upp, satte jag igång med att vika tvätt, sprang ut med sopor och Rocky för en snabb prommis! Och i samma veva Jörgen åkte till jobbet ville William gå och lägga sig för han va trött, och sen sov han som en stock i 3 timmar! Jag passade på att vila lite jag med, är tröttsamt att busa hela dagarna :) Hehe..

Efter att William vaknat och vi fått lite i magen, gick vi ut till lekparken här bakom oss, William bakade kaka, och jag satt och läste lite i min bok, sen knallade vi vidare till Williams farmor, o lekte på deras gård, fikade lite också :) William har ramlat som bara den idag, skrapat upp sina stackars små knän åter igen :/ Gör ont i mig när han ramlar och slår sig hela tiden =( värker i mitt mamma hjärta.. Vet ju att det hör till när man växer upp, men ändååå.. =(

När vi kom hem så fick han hoppa i badet, för han va sååååååå lortig! Sand över hela sig, i håret, innanför kalsongerna, i strumporna, ja överallt! Sen blev det välling och hopp i säng! Snart blir det detsamma för mig, imorn har vi lite planer för dagen, måste åka och handla inför midsommar, måste på bolaget och köpa cider, förhoppningsvis kommer mitt paket från Ellos med, så kanske man har ngt snyggt att ha på sig =)





William, David & Iszabella :)

Säsongsavslutning

2009-06-16 23:44:13 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ja idag har vi tvättat jag och min goding! Skönt att ha det avklarat för stunden tills det är dags att tvätta igen.. Men högen har ju minskat iaf! :) Sen nanade min lilla goding en stund innan vi gick bort till farmor för en fika och lite lek. Och det va nog inte riktigt Williams dag idag. För han ramlade o skrapade upp sina små stackars knän flera ggr, men första gången blödde det så mycket så jag fick sätta på plåster :/ Ajjsing i min lilla godings kropp! Men tyvärr så hör ju det till, och han kommer ju ramla och slå sig, och få dessa sommarben, som det allra flesta barn får. Tur det går över fort, sån var ju jag också när jag va liten.. :) Hahaha.. Jag sprang ju tom ner för rulltrappor, och dom ärren sitter så fint på mina knäskålar så ;)

Jörgen kom och hämtade oss efter att han hade varit och övningskört buss, då åkte vi hem och fixade lite kalops :) Så jag slipper ställa mig och laga lunch imorn, då är det bara att värma =) Askalas! Så vi fick en mumsig kvällsmat idag =D Hihi! Har precis tittat på säsongsavslutningen på Desperate, ja varför ska det alltid sluta sååååå? Jag vill ju veta vem Mike gifte sig med, tragiskt nog så ligger Sverige avsnitten lika med USA avsnitten så det går ju inte snoka upp heller :/ Blä blä blä.. men men, vad ska man göra? Får så snällt vänta tills hösten och vara jävligt nyfiken..

Imorn ska vi ut på en liten Playdate med flikkorna :) Ska bli mysigt, gå till en lekpark och ha med oss lite fika =D Kommer bli kanon, så jag hoppas att det ska bli fint väder imorn =) Nej nu ska jag ta ut vovven, och sen läsa lite innan jag kryper till kojs! =D God natt!


Tisdag 16/6 - Sovmorgon

2009-06-16 10:46:33 Dagboken
» Kommentarer(0) «


En riktigt God Morgon! =D

Imorse vaknade jag runt 8, men William va inte vaken han sov så gott så, så jag somnade om och vaknade av William som låg och pratade i sin säng och då va klockan halv 10! Jisses han måste varit trött min lilla älskling! Men sen va han ju iog vaken ca 1,5 timma inatt, han vaknade och bara skrek och ville komma till mamma, tror han drömt en mardröm för han ville absolut inte tillbaka till sin säng, så jag fick sitta och gosa med han i famnen och han höll mig verkligen i ett järngrepp och vägrade släppa mig, men ja tillslut så då somnade han om.. min lilla gosis!!

Nu håller vi på och tvättar, har bokat tvättstugan mellan 10-13 och såklart ska William hjälpa till, så jag får ju lite styrketräning med tvättkorgen på ena armen och William på den andra. Jag kommer ha starka muskler tillslut ;) Hahah. Sen ska vi iväg på en liten fika med Emma & Sandra + barnen då såklart =) Man måste ju passa på nu när det är så fint väder, då vill man ju inte sitta inne, :)

Gott att solen skiner för då kan jag hänga tvätten på balkongen idag, så torkar den mycket mycket snabbare :)
Nej nu ska jag äta frukost och dricka en kopp kaffe =D Ha en fin tisdag!


Kalas för Melvin

2009-06-15 22:27:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå!! =)

Lyckades få William att sova tidig nap idag, eftersom vi skulle på kalas. Men han ville bara sova en timma, men det gick lika bra det, strax efter kl 1 kom det en kille och tittade på våran frys, men han hittade inget fel på den, så vi får la se. Den har ju varit lite knasig den senaste tiden, men vi skulle höra av oss igen om det började knasa! Sen gjorde vi oss redo för att gå på kalas =) Och Melvin fick jätte fina presenter, både leksaker och finfina kläder =) Han bjöd på en jätte smaskig glasstårta, och emma du måste ge mig receptet! =) Alla barnen lekte som dårar :) Dock lyckades William göra Harry jätte ledsen, med sitt skrik han blev rädd stackarn :/ Jag vet ärligt talat inte varför han har börjat skrika så.. Han tycker det är skit kul, men det tycker inte hans mamma.. Han verkligen skriker det högsta han kan, och sen gapflappar han efteråt. Ingen aning varför han börjat med det..

När vi kom hem satte jag igång med middagen, fick bli potatismos och fiskpinnar. William åt skit mycket, han måste varit jätte hungrig. Sen blev det en massa bus tills pappa kom hem, och då blev det gos tills det va dags att nana kudden. Men han ville inte riktigt sova idag, antar att han saknat sin pappa och ville vara med honom istället. Imorn är det tvättdags hemma hos oss.. Har bokat tvättstugan på förmiddagen, så då har vi iaf eftermiddagen fri, hoppas det ska vara fint väder imorn med så vi kan vara ute och leka =)

Nu ska jag ge mig ut på en promenad med Rocky, sen ska jag lägga mig i soffan och börja läsa andra boken i Twilight sagan :) Det är ju så man blir kär i dom böckerna :) Hihihi =) Vill ni se bilder från idag, så finns dom på bilddagboken =)


Måndag 15/6 - Grattis Melvin 1 år!

2009-06-15 08:29:35 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag är det ingen vanlig dag för det är Melvins första födelsedag! Hipp Hipp Hurra! Hoppas du får en underbar dag gubben :)

Igår va tanken att vi skulle åkt till Rockys favorit ställe Knorren, men precis när vi skulle gå till bilen så började det regna, och precis när vi satt oss i bilen så kom det en störtskur så våra planer ställdes genast in. Åkte till Maxi och köpte nya dammsugarpåsar, så köpte vi tacos! :) Muuumma! Sen åt vi massa massa tacos, jag blev såååå mätt.. Så ni kan ju gissa vad jag ska äta till lunch idag? ;P Hihi.. Sen kollade vi på Hell Boy II och sen blev klockan läggdags! :)

Idag är det måndag och ny vecka.. Jörgen ska åka och jobba om några timmar, och då blir vi ensamma  igen. I eftermiddag ska vi på kalas hos Melvin :) Ska bli jätte skoj, så innan dess måste vi gå och köpa presentpapper så vi kan slå in hans present, kan ju vara en fördel =) Hihi =D

Ska bli så roligt att få vara med och fira Melvin på hans födelsedag! =) Hans allra första.. Kommer så väl ihåg Williams första kalas, ah så mysigt det va, längtar tills den är Williams tur att ha kalas igen, är så mysigt att samla alla hans kompisar så dom får leka ihop =) Hihihi..



GRATTIS MELVIN!!

Söndag 14/6 - Tråkig Söndag..

2009-06-14 08:21:49 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hej Hopp..

Åh vad jag inte är förtjust i söndagar :/ Dom är så fruktansvärt tråkiga.. Gick upp vid halv 8 idag.. Va tvungen och gå upp och ta en tablett för den jävla mensvärken, hate it! Och då va William också vaken så fixade lite välling till han när jag ändå höll på. Så hittils idag har vi inte hunnit med så mycket, William sitter breve mig och bråkar med Rocky i vanlig ordning, dom är ett riktigt radarpar dom där två.. Bråkar konstant med varandra.. Knäppisar!

Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på, något positivt är ju att solen skiner ute, men det är ju såklart pisseblött ute, men vi har ju regnkläder så man kan ju gå ut och leka ändå? :P HIhi.. Får se vad vi hittar på eller vad lill herren vill göra! :) Nej usch nu känner mamman dvs jag att jag är väldigt trött

Nej jag ska väl göra nåt annat nu, typ ja.. Bye

Lite Shoppiiiiing..

2009-06-13 23:05:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Det blev inte så att vi bara satt hemma och slappade :P Efter att vi grejjat lite hemma, så klädde vi på oss så körde pappsen ut oss till Överby, och vi tänkte mest kika lite om det fanns nåt kul i vårat shoppingcentra, men nja så värst mycket hittade vi inte. William fick en T-shirt samt en lite tjockare tröja.. Sommaren verkar ju vara som bortblåst, känns mer som att det vore höst. Men jag hoppas ju att vi ska få lite mer värme innan den riktiga hösten kommer. Jag ville verkligen hitta något till mig själv med, typ en klänning eller nått linne eller såå.. Men nää, det fanns verkligen ingenting som föll mig i smaken, så jag gick till Bokia och köpte en bok ist :) Andra delen i Twilight, är ju snart klar med första boken så då känns det bra att ha nästa bok hemma så jag bara kan kasta mig över den när jag är klar med första!! =)

När vi kom hem, hade jag med mig en övertrött liten kille.. Så det var bara o sätta på jamas, och lägga han.. Han somnade så sött så, lika dutti som alltid mammas prins! Är så stolt över han.. Inga problem där inte! Jörgen är iväg och jobbar som alltid på helgerna. För dom som inte vet så jobbar han som Ordningsvakt. Dvs att han står o spänner sig i dörren på nån krog.. ;) Hahah nejdå.. Så illa hoppas jag inte att det är. Han är väl inte den spänniga typen min man inte! Han är så snäll så .. Snällaste!

Jag ska nog snart gå och lägga mig, ut med voffen en snabbis bara, och sen ska jag försöka sova om det nu går. I have many things on my mind. Så ja får la se hur det går. Btw, så messade min mamma mig igår. Och hon har äntligen beställt en gravsten till pappas grav. Det är bara 2,5 år sen han gick bort, så det var väl banne mig på tiden. Så fort den kommer upp så kommer jag och hälsar på dig pappa, och lägger några vackra blommor, blommor som är lika vackra som duuu, som din själ.. världens vackraste människa.. <3 love u!! - fanns ingen bättre än min daddiii..

Nej nu ska jag ut ut ut..

Lördag 13/6 - Slapplördag..

2009-06-13 09:14:23 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hejsan Hoppsan!!

Då var lördagen kommen, William bestämde sig för att vakna vid 7 trots att han kom i säng väldigt sent igår .. men men. Så vi har vart vakna en stund, fast vi har mest busat i sängen om jag ska vara riktigt ärlig, jag är riktigt lat idag så har inte orkat gå upp förrän nu. Jörgen ligger fortfarande och sover för han var trött! När han kommer upp ska jag lägga mig i ett varmt bad och få slappna av lite, känns som att det var ett tag sen nu, iaf då man var riktigt avslappnad.

Annars händer det inte så mkt idag, det är tråkigt väder ute, och ja vi har inget planerat alls idag. Visst är det skönt det med. Men jaja vi får se vad vi hittar på! Annars blir det nog bara en himla massa mys inomhus istället =) Jag är lite sugen på att möblera om i Williams rum, men vet inte riktigt hur jag vill ha det om jag ska vara ärlig, är så svårt! Men det blir nog bra :) Hihi.. Nej om jag skulle göra frukost till mig och lilleman kanske, han vill nog säkert ha en smörgås !

Puss&Kram

Fredagsmys

2009-06-12 22:23:57 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå Hallå..

Sega dagar, men nej jag klagar inte, det är bara gott! När Jörgen kom hem från jobbet idag fick vi åka till GBG och hämta hans pappa, hans lastbil hade gått sönder så han kunde inte ta sig hem på annat sätt. William trodde förstås att farfar va jätte ledsen för att hans lastbil gått sönder :P William fick dock inte följa med till Göteborg, han fick vara hos faster istället. Bättre det, än att sitta i en bil i flera timmar. Ja det hade nog bara blivit långtråkigt för han..

När vi kom hem fick jag åkt och handlat lite, så nu är mat förrådet och Williams välling förråd påfyllt :) Sen va det bara att sätta igång med tvätten, som tur va så hade jag inte så mkt tvätt. Bara en maskin, men skönt att få rensat ur tvätthögen. Då blir den förhoppningsvis inte så stor tills det är dags att tvätta igen. William kom hem strax efter 21 nu ikväll, och va tröttis.. Så det var bara att lägga han, och han somnade så sött så..

Vi får busa mer tillsammans imorn =D Hoppas det kan vara uppehåll så man kan gå ut och leka lite =) Annars vet jag inte riktigt vad morgondagen har att erbjuda, men det märker vi! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok! Den är snart utläst och då får jag shoppa bok nr 2! =D

Min underbara familj

2009-06-12 18:24:48 Foto - Familj & vänner
» Kommentarer(4) «




- älskar er mer än ord kan beskriva.. <3

Fredag 12/6 - Tvättdag

2009-06-12 09:07:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Friday Bloody Friday!

Jag vaknade runt 7 idag, medans William vaknade vid halv 8, så jag fick ligga och dra mig lite idag med =) Gottigt! Strax efter 8 kom Jörgen hem på lite rast. Han börjar ju mitt i natten och jobba. Så vi ligger och sover som skönast ;) Vissa har det bra .. =D Hihi. Nu är har vi ätit frukost och nu sitter vi inne på Williams rum och leker. Han sitter här i soffan med mig och leker med sina klossar som jag ska hjälpa han att bygga ihop, passar på att blogga lite då med =)

Ja idag är det då fredag.. Innebär inte så mycket för min del.. Antar att Jörgen ska jobba ikväll, jag däremot ska ta tag i tvätten och få det fixat. Inte så mycket tvätt tack o lov, annars brukar det ju vara ett helt berg förfan :/ Haha. Ja det är inget vidare väder ute heller, regnet står som spön i backen, men vi måste ju ut ändå, så ska strax klä på William och sätta han i vagnen så ska vi ta en promenad med Rocky! Kommer ju vara dyngsur när vi kommer in..

Får se om vi kan komma iväg och fått handla idag med, skulle behöva stor handla men jaja vi får se! Nu ska jag busa med min underbaring :)

Frostat av Frysen

2009-06-11 22:18:17 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hej Allihopa =)

Idag har vart en riktig slödag, vi har inte gjort så mycket vettigt.. Lekte hela förmiddagen, och William däckade i soffan så jag la han i min famn och vi myste så gott så =D När han vaknade kom Carina och hämtade honom, och lånade han hela eftermiddagen, och då passade jag på att frosta av frysen, det behövdes! Den har levt sitt eget lilla liv den senaste tiden, vet inte om den mår så bra den där frysen.. men men..

Sten slocknade i sängen ett par timmar också, det va riktigt gott =P Hihi.. Inte var dag det händer. Va och handlade lite nu innan läggdags, va tvungen att köpa lite bröd och yogurt så vi kan äta frukost imorn. Imorn är det fredag, ja inte för att det händer nåt speciellt imorn men det är ju ändå helg ;) Hihi..

Nu har dom äntligen bytt tvättsystem här! Tji fick tvättkossan! Nu kan man bara boka en tid i taget precis så som det ska vara =) Kanske man får ha sin tvätt tid ifred utan att det kommer en psykopat och snor alla tvätt tider! =D På tal om tvätt så ska vi tvätta imorn eftermiddag, alltid tvätt på fredagar ;) Det är väl vårat lite fredagsnöje, nej nu ska jag slukas in i en värld som kallas Twilight, och joina Edward och Bella i deras mysterie! ^^


Torsdag 11/6

2009-06-11 10:12:54 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn Morrn! =)

Sovit mycket gott.. Vaknade strax innan 8 idag, eller jag va egentligen vaken vid 7 men William sov fortfarande då så jag låg kvar och drog mig i sängen! =D Sen gick vi upp och fixade välling och nu sitter skrutten och äter en smörgås och dricker Oboy till frukost! =) Idag har Jörgen kort dag och det ser jag fram emot att få umgås lite med honom idag =) Vi ser ju knappt varann nu när han jobbar så det ska bli gott =) Han kommer hem lagom till lunch så får väl se om vi kan slänga ihop nåt smaskigt sen =)

Ja och imorn är det helg, och Jörgen ska jobba hela helgen =/ Lite tråkigt, men ja det är pengar så det får väl gå. Antar att hela sommaren kommer se ut så här, men man måste ju jobba för att överleva I guess. Men jag umgås hellre med min son och hittar på massa skoj med han :) =D

Jag ska försöka övertala Jörgen till att äta tacos med mig idag, det kommer nog inte bli så lätt men ja de är värt ett försök. Jaja vi får la se.. Jag har inte så mkt mer att tillägga nu. Ska byta blöja på Wille.

Mys Dag :)

2009-06-10 22:54:05 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hej Allihopa!

Nu är det snart nana-tajm här i vårat hus. Jörgen ligger redan och sover, han ska upp vid 2 inatt och åka till jobbet. William däckade redan vid 7, han har haft en hård dag idag :) Hihi.. Vid halv 1 kom Sandra och Loke till oss, och barnen lekte, va väl mest William men han va generös och lånade ut sin spade till Loke, det är inte illa det ;) Hahaha.. Sen tog vi en promenad till Jessica, och där va redan emma och melvin =D

Vi fikade med kaffe och bulle, barnen fick mariekex! =) Sen snattade dom smörgåsrån av Loke :) Stackars lilla Tuvis ramlade o slog i sin panna, gör så ont i en när dom små slår sig, men som tur va gick det bra med prinsessan! Hon hade ju sina starka "karlar" till hjälp :) Vi va hemma runt halv 6, och då va William jätte trött, det tar på krafterna att leka. Men vi hade jätte trevligt! Så det gör vi gärna om, är så himla glad att jag har er tjejer, och ni betyder verkligen nåt enormt för mig <3 - just so you know..

Ja och sen va det ju då säsongsavslutning för Greys då.. :/ *hänga läpp* Ja och slutet gjorde väl inte saken bättre? Jag menar både Izzie och George ligger för döden? Hur ska det gå? Kommer dom dö? Eller överlever dom? Ja det är mycket frågor men inga svar :( Ja det gäller väl bara att vänta till hösten tills nästa säsong startar, jag kommer vänta med spänning! Nu däremot ska jag lägga mig och läsa en stund innan jag går in o lägger mig =D

     

Mer bilder finnes på Bilddagboken..

Tisdag 10/6 - Fika hos Jessica

2009-06-10 09:37:52 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Go Morron kära vänner =D

Jag orlade inte uppdatera igår, va alldeles för trött! Anw, så va jag på NÄL igår på Käk-Kirurgen, det gick jätte bra! Först pratade jag och min nya tandläakre då, pratade lite om min rädsla om när den uppstod och vad det är som har skrämt mig så. Och jag har ju vart rädd sen jag va liten, och nu har bara min rädsla blivit värre och värre och slutat med att jag får panik ångest när jag ska till tandläkaren. Men tillbaka till det jag pratade om, så ja jag kände verkligen att hon lyssnade på mig, och verkligen ville hjälpa mig! Min andra tandläakre som jag har på Dannebackens Folktandvård tycker bara att jag är löjlig och som själv uttryckt det "känslig" , ja det kanske jag är, men för mig är det skit jobbigt att ens gå dit, får en klump i magen, och panik attacker! Efter suttit och pratat i kanske en halvtimma så ville dom röntga mina tänder, ALLIHOP! Det blev ett par bilder vill jag lova, heheh =)

Sen kollade dom igenom alla. och polerade bort beläggningar, hon berättade vilket jag redan visste att jag hade en kraftig tandköttsinflammation, det har jag försökt få dom på Dannebacken att hjälpa mig med sen 2002!! Men dom säger bara fortsätt borsta, och sen händer det inget utan det bara fortsätter så, men nu ska jag äntligen få hjälp med inflammationen, och fixa mina stackars tänder som dom på Dannebacken fullständigt skitit i, samt att dom stöttar mig under dessa ingrepp för att jag ska må så bra som möjligt. Ska tillbaka till NÄL i slutet på Juni, och träffa deras tandsköterska, så ja det känns bra nu, känns som att jag kommit en bit på vägen! =)

Sen va vi iväg och handlade lite, jag hittade en present till Melvin, eftersom han fyller 1 nästa vecka. Stora killen!! =) Får hoppas han blir glad :) Hämtade William hos farmor efter jag va klar på NÄL, så åkte vi hem och pappsen hade lagat mat till oss, mums! Sen va William rent ut sagt förjävlig! Han grinade o grinade för ALLT! Inget va bra, men sen va han ûber trött, så vi la han strax efter 7 och han stenslocknade, trött stackare!

Idag ville William vakna vid 7, det ville inte jag =( men men, vad ska man göra är ju bara att så snällt gå upp.. Men vi gick o la oss i sängen efter en stund och myste, och nu sitter vi i hans rum och han är fullkomligt galen!! Knäpp den där ungen.. Idag ska vi hem till Jessica och Tuvis på en fika, ska bli kul o se hur dom bor =) Så förhoppningsvis har jag lite bilder att uppdatera med ikväll när jag skriver igen.. Nu ska jag leka med min vilde :)


Edward & Bella

2009-06-09 09:24:54
» Kommentarer(0) «



Tisdag 9/6 - KÄK-Kirurgen

2009-06-09 08:36:32 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Dagen som jag har väntat på sen Oktober -08 är här, att jag ska få komma på ett narkos samtal inför min kommanade operation! Att bara få komma så här långt är en bra bit på vägen för mig. Jag har ingen aning om vad som kommer ske på de här samtalet men jag antar att narkos läkaren ska gå igenom ingreppet samt kanske tala om min panik ångest inför detta? Vad vet jag, jag får återkomma ikväll när jag varit där. Jag ska gå bort och lämna William hos farmor innan jag åker, så han kan nana middag där, och slipper flänga med mig, men om man frågar honom så ska han med!

Jag: "Mamma ska åka till sjukhuset idag, och gå till doktorn.."
William: "Nej mamma"
Jag: "Jo William, du ska vara med farmor så länge"
William: "Nej aa me"

Haha han är så söt :) Och aa me, betyder oftast att han ska följa med, så jag antar att han vill det, men nej han får vara hos farmor! Jag har vart uppe sen 7 imorse och tvättat, det va segt att gå upp av att klockan ringde och inte för att William va vaken, för det va han inte. Han låg allt och sussade så sött i sin säng. Han har det bra han.. Inga bekymmer ingenting, livet leker! =) Men snart är vi klara med tvätten och då ska vi klä på oss och gå ut på promenad med Rocky, hoppas ju givetvis på att det ska gå bra idag med, *hålla tummarna*

Annars är väl inte planerna sådär jätte många idag, men sen vet jag ju inte heller hur lång tid det kommer ta på NÄL, men förhoppningsvis inte alltför lång tid. Nej nu ska jag dricka upp mitt te så det händer nåt här hemma...

Öppna Förskolan

2009-06-08 21:47:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll!

Vi har haft en jätte mysig måndag =) I förmiddags gick vi ut på promenad med Rocky, jag va lite skeptisk till det, eftersom jag inte gillar att gå med barnvagn och Rocky. Men det gick jätte bra, han gick jätte fint hela vägen. Är sååå stolt över han! Jag hade faktiskt räknat med en helvetes promenad. Men se så fel jag hade. Jag är ju faktiskt så illa tvungen nu att gå ut med Rocky och William ihop nu när Jörgen jobbar, och börjar tidigt på morronen.. Voffsingen behöver ju få komma ut.

Sen gick vi ner till stan med Emma och Melvin och fikade lite. På vägen hem somnade barnen, så vi satte och på en mur och snackade lite skit, innan vi sen gick åt varsitt håll. Mötte upp Sandra & Loke och tog en promenad till ÖF, där William fick lekt av sig, tråkigt att det är stängt nu under sommaren, hade vart ett bra tidsfördriv nu när vi ska gå hemma i sommar. Men det finns ju säkerligen andra saker att göra.. :P Tog sällskap med Jessica & Tuvis hem, och väl hemma hade pappsen lagat en jätte god ugnstekt falukorv dock med pulvermos till, finns knappt inga "vanliga" potatisar nu, är ju bara färskpotatis, och det går ju inte att göra mos på (om man inte gillar tapetklister då)

William ligger och sover, och Jörgen är ute med rocky, snart är det sängdags, jag har bokat tvättstugan tidigt imorn bitti, så jag hinner tvätta innan jag ska till NÄL på narkos samtalet. Hoppas att det ska gå bra och att dom kan ge mig en operationstid imorgon. Iaf en tid så man vet när det ska ske typ.. Men vi får väl se vad dom säger. Nu ska jag göra mig iordning.. =) Puss&Kram



   


Måndag 8/6 - Ny Vecka

2009-06-08 09:25:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon!

Idag sov vi lite extra länge, strax innan 9 klev vi upp ur sängen.. Gud va gott! Så här får det gärna vara varje dag! Igår va vi iväg till Karlstorps skolan och röstade, sen åkte vi till Överby en sväng och tog en fika =) *mysigt* Sen åkte vi hem och beställde Pizza som vi myste med hela familjen. William va sååå nöjd så över att få pizza, det tyckte han va mumsigt, och jag med för den delen.

idag då? Det är måndag och första dagen på Sommarlovet! Vi ska gå till Öppna Förskolan i eftermiddag. Men vad fan ska vi göra tills dess? Blir väl antagligen ut o leka en sväng. Här inne vill vi inte sitta hela dagen, nej usch.. Verkar även som det ska bli hyfsat fint väder. Ja nåt får vi allt ta att hitta på. Jörgen är iväg och jobbar idag, och jobbar till 16.30.

Blir nog en bra dag idag, :) Nu har jag inget mer att tillägga.. Ha en fin måndag!

Söndag 7/6 - Europavalet

2009-06-07 09:24:10 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Goder Morgon..

Kvällen igår va inte så trevlig som jag hade planerat =/ Fick världens magknip och hade riktigt jävla ont :( 2 timmar av konstanta kramper i magen.. Jobbigt! Efter allt släppt la jag mig på soffan och sten slocknade, vaknade efter 02 o då gick jag och la mig i sängen. Så rolig va min lördagkväll. Tur va att William sov så han slapp se mamma ha ont. Jeanette va så snäll o kom upp och tog ut Rocky igårkväll, så jag slapp tänka på det. Tusen tack!

Idag är det då söndag, och det är röst dags.. Jag vet inte om jag får rösta eftersom min legitimation gick ut i November och jag har glömt av att göra en ny, men det märker vi väl. Jag ska iaf rösta på piratpartiet =D Så man får ladda ner musik igen ^^ Sen får vi se vad vi ska hitta på idag. Kanske ut och leka en sväng eller gå på promenad. Men umgås med min familj det ska jag, så fort Jörgen vaknar. Men han lär ju sova ett tag till, eftersom han jobbade igår.

I veckan är det inte så mycket planerat. Bara på Tisdag.. Då ska jag till NÄL på Narkos samtal! Inför min kommande operation i höst! William får så snällt följa med mig. Eftersom vi har sommarlov! Så är det nån som vill ta en proemnad i veckan, eller fika.. Så är det bara att säga till =) Vi hittade btw sandaler till William igår, på Maxi =D Ett par blå svarta söta sådana =) Hihi.. Så nu kan han springa ute i dom när det är varmt ute :)




Lördag 6/6 - Expect the Unexpectable

2009-06-06 09:07:39 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon Sverige!

Igår tvättade jag och donade och hade fullt upp hela dagen känns det som. Hämtade William vid 12 på dagis och då tömde vi hans hylla där och tog med allt hem, eftersom han inte ska tillbaka till dagis förän i slutet av Augusti. Väl hemma sten slocknade han med en gång o sov i nästan 3 timmar! Utslagen hjälte.. Sen lagade vi middag och gjorde oss iordning, vid 18-tiden tog jag och Jessica bussen till Vänersborg för att se The magic Master - Joe Labero! Det va helt magnifigt! Så jävla häftigt så att jag skulle kunna ägna ett helt blogg inlägg för att skriva om showen! Men det tänker jag inte göra, men jag säger en sak, att jag tycker definitift att om ni har möjlighet att se hans show, GÖR DET! Får jag chansen att göra det igen någon gång, så ja då gör jag det gärna! As tufft! =)

Kom hem strax efter 23 igår, William låg så sött och nanade i sin säng, och Carina kunde gå hem till sig. La mig och läste en stund tills jag kollade på klockan och den visade halv 1, ja då kanske det va dags att sova.. Hihi! William vaknade vid 8 imorse och ville ha välling, så sen dess har vi vart uppe, nu sitter jag här i köket och skriver lite och dricker en kopp te, William springer runt och leker.

När Jörgen vaknat ska vi åka och handla tänkte jag, tänkte även kolla på riktiga sandaler till William.. Just nu har han bara såna där "foppa-tofflor" Men han behöver ju ha riktiga sandaler som han kan springa och leka i. Får väl se om vi hittar några, kan ju kika iaf =D Nej nu ska jag umgås med min son, men nu har ni fått lite uppdatering.


Fredag 5/6 - Joe Labero

2009-06-05 08:15:47 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Morgon ni som är morgonpigga eller som bara är uppe ändå..

Jag gick o la mig rätt tidigt igår, jag som vanligtvis sitter uppe till ca 12, men igår hoppade jag i säng redan vid 23. Kanske för att jag visste att jag inte skulle bli störd av Jörgens snarkningar. Det enda man hörde av CPAP maskinen va när den gick upp i högre tryck med luften, men annars va den väldigt tyst. Jag kände mig tom utvilad när jag gick upp vid 7 imorse, så jag hoppas den hjälpt för Jörgen med. Fast jag förstår ju att det är ovant för honom att sova med en mask på ansiktet, men han vänjer sig nog tillslut, det är ju för hans eget bästa i första hand, att han slutar göra andningsuppehåll..

Ja idag är det fredag, och alla studentersdag här i Trollhättan.. Så man lär väl se en och en annan idag.. Även om ingen vi känner tar studenten i år. William ska göra sin sista dag på dagis för denna terminen, så nu ska han vara hemma med mig i 11 veckor innan han börjar igen, så jag ska tömma hans låda på dagis idag och ta med det hem och tvätta hans kläder där. Mycket är nog smått också så det ska läggas undan. Ska även tvätta när jag lämnat honom, har bokat tiden mellan 10-13 så jag ska montera av klädseln på vagnarna så dom blir tvättade. Kan ju va mysigt med en ren vagn =) Hihihi..

Ikväll ska Jörgen jobba på nån "festival" i Vänersborg.. Jag och Jessica ska gå på Joe Labero! =D Ska bli skit kul.. och William ska vara med faster Carina under tiden.. Nu sitter han breve mig i köket o äter en banan, sen ska vi klä på oss och knalla till dagis :) Antingen hörs vi ikväll eller så försöker jag uppdatera imorn om jag hinner! P&K


Torsdag 4/6 - Hemlighetsmakeri

2009-06-04 13:57:15 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Good Day!

Jag kanske ska ta och berätta om vårat lilla hemlighetsmakeri har gått ut på, imorse hade Jörgen teoriprov för Busskortet *spännande* Han klarade ju det såklart, jag hade inte väntat mig något annat heller. Han är så dutti min man! Är stolt över honom =) Sen kl 10 hade han tid på Sömnlab på NÄL för att prova ut en CPAP-mask! Så inatt ska jag få sova utan att bli störd av hans snarkningar för första gången på 5 år! Fattar ni eller?!?!??! Underbart för Jörgen att slippa andningsuppehållen också. Men också för att vi båda får sova, och jag slipper nana på soffan mera, det har "bara" tagit oss 3 år att komma hit. Men nu äntligen börjar det ljusna för oss.. *lycklig*

Ska gå och hämta William på dagis om en stund, sen vet jag inte vad vi ska hitta på idag riktigt. Imorn är det Joe Labero dags, Jörgen bestämde sig för att jobba istället så jag tar med mig Jessica dit =) Ska bli kul, jag har aldrig sett han innan så det blir ju nåt nytt. Ska kolla om Jörgens syster kan sitta här och passa William kanske. Vill inte att han sover borta. Vill gärna ha han hemma.. Det är ju inte många timmar det handlar om, Jörgen jobbar enbart till 21 på fredag.

Jaja, nu vet ni iaf :) P&K!

Älska, Älska, Älska!

2009-06-03 22:13:42 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Seg dag idag med.. Inte alls gjort mycket. Lillfisen har vart på dagis o röjt. Jörgen har gjort sin första arbetsdag på Posten. Han ska jobba där tom första veckan in i Augusti. =) Skönt med sommarjobb, det är iaf bättre än inget! Efter att vi hämtat William på dagis idag gick vi förbi Hemköp för ja, min älskade bok hade kommit! Så nu har jag första delen av Twilight-sagan i min ägo! Beställde även hem filmen så jag har den med.. =) Jag har blivit Twilight frälst. Ja så är det, helt besatt av filmen, boken, karaktärerna och allt som tillhör det. Ja nu ska jag inte bomba er med massa Twilight snack även om jag kan prata om det i timmar :) Hahaha..

Vi handlade även lite på Hemköp, sen knallade vi hem och jag började med maten.. Lasagnette stod på menyn. Och sen kom Jessica, Jonte & Liam på besök och en liten fika. *mysigt* William tyckte det va så roligt att ha sina kusiner på besök. När dom gick hem va William jätte trött och stupade i säng.. Jag har tittat på Greys som alltid och smyg läst första kapitlet i min bok. Så fort jag bloggat klart ska jag fortsätta läsa så långt jag hinner innan vi ska sova..

Imorn är en förväntansfull dag :) Mer än så kommer jag inte berätta, men håll era tummar för att det ska gå så som vi vill!


Onsdag 3/6

2009-06-03 09:38:35 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallåjsan =)

Sleeping good tonight. =) Gick och la mig runt 12 igår efter att ha legat och läst en stund, vid 2 gick Jörgen upp, han skulle börja jobba strax efter kl 3, gud va segt att gå upp så tidigt. =/ Hade iaf jag tyckt. Men imorn är han ledig, för imorn händer det en himla massa bra saker (förhoppningsvis) William väckte mig vid 8 imorse o då klev jag upp och fixade välling. och gjorde oss klara för att gå till dagis :)

Haha måste berätta, igår när William va med Carina så va dom hos hans farmor, sen knöt han näven o titta på sin farmor och säger "stryk" han mena alltså typ, "Ska du ha stryk" :) Haha är han inte för söt min pärla? Likadant att han börjat ropa på sin farbror Jonas, "Oooonas" Hihihi.. *älskade älskade duuu.. *

Ååååh, jag vill att posten ska komma nu så jag kan få min bok! Måste bara läsa ut det sista kapitlet ur "Rädda Felix" . Måste ju säga att fy fan va skönt det är att läsa en bok. Jag har inte alls gillat att läsa böcker innan, men vad avslappnande det har varit. Men det gäller ju att hitta en bok man tycker om och som man fastnar för. Det är jag säker på att jag kommer göra med Twilight-serien! *love*



<3

Tisdag 2/6

2009-06-02 22:20:08 Dagboken
» Kommentarer(3) «


HejHopp!

Today har vart en kass och jävligt seg dag.. Två mornar i rad har jag haft sån jävla värk i min mage, något jag aldrig känt innan och jag har ingen aning om vad det beror på. Men jag knallade iväg till dagis imorse, pojken ska ju få komma till dagis även om jag har ont i magen. Han var bara där från 9-12 idag. En kort dag =) Skööönt! Under tiden han va på dagis låg jag och tittade på film ingen mindre än Twilight. :) Måste ju passa på innan jag ska lämna tillbaka filmen på fredag. =( Buuhuu jag kommer sakna filmen :/ Men jag får la köpa den sen ist.

Efter att William nanat middag kom Carina och hämtade William, och vi åkte ner till stan för Jörgen skulle ta kort till sitt passerkort. Och sen åkte vi till Maxi en sväng och handlade lite. =) Sen hem och slappade, det har vart en riktig seg dag idag. Gott att slappa lite.. Har även vikt lite tvätt och donat i hemmet. Har precis blegat på Desperate as usual på tisdagar! Det går ju inte att missa, och imorn är det Greys tajm! =D

Dom har även hittat Simon Lago nu.. (Han som försvann i Trollhättan i början på December) En person hade hittat ett lik i kanalen tidigare idag. Fy vilken syn de måste ha varit :( Jag hade nog fan skitit på mig om jag sett en döing i kanalen. Men skönt för hans familj att veta vad som hänt och inte leva i ovisshet. Jag hade hellre velat veta att min son drunknat än att inte veta vad som har hänt, eller vart han befann sig. Ja hursomhelst är detta väldigt tragiskt och hemskt =( Lider med hans familj!

Nu ska jag lägga mig och läsa min bok en stund innan nana-tajm!

Twilight - New Moon (Official Trailer)

2009-06-02 17:39:42 Videos
» Kommentarer(8) «



"Om jag kunde drömma"

2009-06-02 17:22:05 Marie babblar
» Kommentarer(3) «




Denna bok finns snart i min ägo.. *längtar*



 


Nu är det inte långt kvar..

2009-06-01 23:04:54 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja nu är det inte långt kvar tills vi vet *längtar* Det kan nog inte bli så mycket bättre sen.. :)
Idag har vi haft en produktiv dag, hela förmiddagen spenderade jag på balkongen med min bok, fick allt lite färg efter allt pressande, fast hade vart gooare att ligga på en strand och pressa =) Hihi.. Vid halv ett gick jag till skolan och satte mig ute och skrev min recension, det gick nog finfint. Min lärare skulle maila mig om mitt betyg sen jag hoppas jag får ett G! Så är den kursen avslutad, nu är det bara matten som jag ska sätta nästa termin..

Har även tvättat idag, skulle tagit vagnens klädsel men det glömde jag ju såklart bort, får ta det på fredag istället när jag har bokat nästa tvättpass. Sen gick vi ut och duschade Rocky, han njööt! Schampoonerade in han och han blev så ren och fin så. Nackdelen är bara att han hårar nåt så förbannat efter att pälsen vart blöt. Men vi traskade bort till Jörgens mamma där han kunde springa runt och torka ute. :)

Vi åkte och shoppade ingridienser sen så vi kunde göra kycklingsallad när vi kom hem.. Med mycket fetaost i.. I just love it! Nu sitter jag här svullen som en ko.. Magen spricker nog snart. Så jag ska snart lägga mig och läsa innan det är nana-tajm. Imorn ska jag till skolan vid 9, och skriva en sista sak i engelskan. Får hoppas det blir bra, är nog inte hela världen om det blir kasst heller :) Nej nu är det time to go =)


Måndag 1/6

2009-06-01 09:41:35 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag är det föööörsta JUNI!! =) And I just love it.. Det betyder ju att vi är inne i sommarmånaden.. And you know what they say about summer? :) Hihi.. Som ni kanske har märkt har jag haft ett litet blogguppehåll över helgen. Väldigt skönt måste jag säga =) Men jag ska ta och summera helgen.. I fredags va jag hemma hos Emilia och drack några cider ihop med dom andra tjejerna, jätte trevligt! Blev en lagom kväll och hem vid 12. Helt perfa! =) I lördags gick vi hem till Björn och fikade lite, tog en kik nere på Cruisingen, och va ute hela långa dagen! Hur sköööönt som helst =) William stupade i säng när vi kom hem, han va sååå trött!

Igår va det Morsdag vi åt en god glasstårta, och va ute och lekte, på eftermiddagen gick vi hem till fadder Björn och grillade. :) En superlyckad dag. William fick även en förtidig födelsedagspresent av sin faster Helen, en eldriven motorcykel, han älskar den.. Det första han gjorde imorse va att sätta sig på den o cruisa runt i lägenheten, haha tokunge! Men den är väl bäst att köra omkring på ute finns ju inte så mycket space här hemma till det.

Nu är William tillbaka på dagis igen, sista veckan nu! Sen har han sommarlov. Och jag med =) Ska bli jävligt gott kan jag lova. Idag ska jag göra en sista grej i skolan, ska recensera en bok som heter "Teo & Jag" Handlar om ett Autistiskt barn och hans mamma, det ska nog gå bra.. Sen ska jag tvätta i eftermiddag :/ Känns ju sådär att behöva tvätta när det är så underbart väder ute, men men.. Kommer hinna va ute ändå. ska snart sätta mig och läsa min bok men först ska jag ta mig en dusch =D