Besviken..

2009-03-31 22:39:58 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja jag är besviken idag, that's it! Dom som läst min BDB vet nog varför orkar inte dra det här..
Imorn kommer iaf bli en fullspäckad dag, just the way I like it, på förmiddagen ska jag med min älskling ut och fixa lite saker, under tiden som William är på dagis, vid halv 1 ska jag möta Emma och Jessica, det står kinabuffé på menyn, sen blir prommis hem till Amelie för en fika =) Ska bli jätte trevligt..

Vi har inte gjort så mycket idag, har tvättat, vart och lämnat in min mobil på lagning och sen va vi och handlade lite.. Så jag ska alledeles strax gå och lägga mig, tröttis det är jag det.. Har inte hunnit med hälften av vad jag skulle hunnit med idag, men min besvikenhet tog nog över sådär på kvällskvisten. Har iaf fått njuta till Desperate idag, mycket bra TV-program :)

Nej om man skulle ta och göra sig iordning för natten tro? Känns som en bra idé.. Återkommer när jag kommit hem imorn eftermiddag, ha det så bra så hörs vi!

Marie

2009-03-31 21:00:19 Foto - Marie
» Kommentarer(1) «



Tisdag 31/3

2009-03-31 11:44:54 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå Hejsan!

Idag har vi varit uppe sen klockan 7 *Gääääääsp* Jag hade ställt min klocka på Halv 8. Men det var bara att pallra sig upp och göra välling, fick slänga i  mig en kopp te innan jag begav mig till skolan för en Engelska lektion. Vi har en vikarie denna veckan som nja han va lite weird den läraren.. Tur man bara behöver träffa han på torsdag för efter lovet är våran vanliga lärare tillbaka, jo förresten så skickade jag in ansökan idag om höst terminen.. Jag har sökt till Omvårdnadsutb, men jag är ganska så säker på att jag inte kommer komma in, jag MÅSTE klara matten, men det gör jag aldrig, jag tycker det är så sjukt svårt, och har nog inte det rätta tänket för att förstå det :/ Speciellt problem lösningar har jag svårt för.

Annars har jag sökt in till Engelska B, Matte, (igen), Webbdesign och Datorkunskap. Så förhoppningsvis kommer jag in på någon av kurserna så man har något att sysselsätta sig med till hösten. Och så man får lite pengar, så man klarar och överleva.. Tänker mycket på hur man ska klara sommarn, då jag inte får nåt från CSN under juni och Juli.. Sen vet jag ju inte än om jag ens kommer in på kurserna för att få något i höst men jag hoppas.. Usch nej inte tänka negativt, måste vara positivt inställd..

Jag håller iaf på och tvätta nu, Rocky får följa med mig ner varje gång ifall den knäppa kärringen skulle komma.. Han får skydda sin matte.. =) Snart är det dags att hämta hem våran prins, men det får Jörgen göra, jag måste ner i tvättstugan då. I eftermiddag blir det en tur till Överby, lämna in mobilen och köpa lite bröd och sånt. Kanske komma ut på en promenad i eftermiddag också, ut o motionera våran pälsboll :) Hihi.. Nej nu tvätt.. =)

Öppna Förskolan

2009-03-30 21:36:54 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Det blev en tur till ÖF efter att William vaknat, eller rättare sagt jag fick väcka honom vid 3-tiden.. Hade gjort middag, pasta och baconsås, men William ville inte äta så han fick en smörgås istället innan vi gick iväg. Mötte upp Emma och Emilia, för en liten promenad dit. William va jätte blyg idag och antingen satt han i mitt knä eller så satt han ner och pilla på någon leksak, inte alls sig lik.. Men sen vågade han släppa loss lite.. Blev även lite fika såklart, och sen kom pappsen och Rocky och mötte oss när vi skulle gå hemåt, :)

Väl hemma så busa pappsen och William lite innan det va dags o bada och tvätta håret.. Gick mycket bättre än vad det brukar göra när det är bada-time så kanske börjar hans avsky mot badet släppa, det hoppas jag verkligen! Vill ju kunna åka och bada med han på badhuset utan han skriker som en stucken gris, och att han faktiskt ska tycka det är kul att bada. Men att tvätta håret var inte lika roligt, men det fick gå..

Nu sover lillfisen och vi har precis tittat på Färjan.. Imorn ska jag till skolan har Engelska 8.20 imorn.. Och sen ska jag tvätta mellan 10-13 :/ Sen är tanken att vi ska åka ut till Överby, jag ska lämna in min mobil igen :/ Kul va? Nu är de den stora knappen på telefonen som börjat bli sådär knasig som knapp 4 va sist gång, hoppas det ska gå lika fort så slipper man vänta i flera veckor på den.. Nej nu ska jag sluta babbla.. =)





Måndag 30/3

2009-03-30 09:27:48 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ny vecka, nya saker som ska göras, och nytt bus som skall hittas på!
Har bara denna veckan i skolan, nästa vecka är det påsklov! *Me Like* Då ska William få vara hemma hela veckan från dagis så vi kan busa och gosa hela dagarna långa.. Som han får göra med sin pappa när dom är hemma.. Imorse vaknade vi vid 8, jag va så trööööött, men det var bara att pallra sig upp så William fick något i magen innan vi skulle klä på oss och gå till dagis. Men va riktigt skönt att komma ut i friska luften tidigt på morgonen.. Är ju inte sån lång promenad till dagis, men får ta en längre i eftermiddag när vi ska bort till ÖF.

Annars idag då? Eftersom jag inte ska till skolan idag så tänkte jag försöka plugga lite hemma, bla matte! Har inte så mycket annat jag behöver läsa.. Jörgen kommer hem om ca en timme, men då ska han lägga sig med en gång eftersom han kört 85 mil inatt, stackarn! Så han lär ju vara dödstrött det hade jag varit iaf. Sen blire och hämta William vid 12, och sen inte hitta på så värst mycket faktiskt. Ska laga middag bara innan vi går och leker med dom andra, tänkte göra pasta med baconsås idag, får se om jag lyckas..

Snart va även Mars månad slut.. Och min månad är på ingång.. Det är ju faktiskt så att jag fyller år i April, hela 21 år.. Usch, inte långt kvar till pension förfasen.. Jag börjar bli gammal! Snart sitter man väl där med en gråkalufs, puckelrygg och käpp? Och klagar över dagens ungdomar? HAHA.. Hoppas inte det ska bli så illa ^^

Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå och bädda samt dra upp alla persienner och släppa in lite ljus i lägenheten!

Kalasat ;)

2009-03-29 23:42:23 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja idag har vi varit på 14 & 10-års kalas! Det va kusinerna Casper och Jonathan som fyllde år. =) Det bjöds på kakor, tårta och kaffe.. Men jag nöjde mig med en liten tårtbit och en kaffe.. =) Åt inte en endaste kaka, det ni! Får ju tänka lite på vad man stoppar i sig (säger jag med en skål godis bredvid mig) Nej men inget sånt gott på vardagarna nu.. Får hålla det till helgerna, även om det är svårt att låta bli, men ska försöka mitt bästa iaf. Måste försöka komma igång med promenerandet igen också, så är det någon som är sugen på att hänga på är det bara att säga till, alltid roligt att få sällskap =D

Måste sätta mig ikväll och kolla igenom ansökningspapprena inför nästa termin till Komvux. Vet inte alls vad jag ska läsa, ska väl skicka in en ansökan till omvårdnad, men tror inte jag kommer in nästa termin, pga att jag inte kommer klara matten. Tycker det är sjukt svårt, och kommer jag inte in, ska jag försöka ge mig på matten en sista gång, och ev läsa Engelska B, kanske Svenska A, sen såg jag när jag skummade igenom den förra veckan att dom hade en kurs om Webbdesign, så man kanske skulle gå den, det hade ju kanske vart skoj. Men vi får se, jag får kolla på det..

William ligger och sover och jag sitter bara här, jag ska alldeles strax gå och lägga mig.. Är ju en morgondag också, William ska till dagis och imorn kommer pappsen hem , men det första han lär göra när han kommer hem är ju att gå och lägga sig. Imorn är det även så att vi tänkte gå till ÖF, ska kolla om någon annan ska dit också, vore ju rätt mobbat o sitta där ensamma.. Men det ger sig.. Nej nu blir det nana kudden, men först ska jag ringa min älskling och säga godnatt <3

William smaskade glass, syns det?



Våran lilla Vovve Rocky!



Farbror Jonas hund Gizmo :)



Söndag 29/3

2009-03-29 13:52:52 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå Hejsan!

Vilken lyckad gårkväll! Ja den va underbar.. Emma, Sandra, Emilia, Amelie och Åsa va här.. Vi drack, sjöng singstar tjötade skit och hade jätte trevligt, vi körde lite Earth Hour men då jag hade 2 värmeljus så sket det sig rätt rejält :P HAHA.. Så vi tände efter en stund igen.. Så sjöng vi lite mer o vrålade mest till "Whoa Diddy.. " Som Emilia älskade, vet inte hur många ggr den låten spelades här hemma, HAHA! Vid halv 12 kom våran skjuts och då åkte vi ner till Lippan och dansade.. Sen blev det fyllemat på torget givetvis mos med kebabsås, men då fattades bara Emma min trogna vän när det gäller fyllemat =) Sen blev det hem och nana kudden..

Nu väntar jag på att Sandra ska komma hit, hon ska hämta sina saker, och sen kommer väl William hem till sin mamma snart hoppas jag, längtar efter han såååå.. Han låg och sov innan när jag kollade med Carina sist. Sen ska vi på kalas idag hos Williams kusiner. Kan bli roligt =) Fika är ju aldrig fel, HAHA.. Sen blir det hem och slappa med min underbaring har massa "cathing up to do" Åh va jag ska pussa på min älskling, han kommer bli tokig på mamma! Haha..

Nej om man skulle göra sig iordning lite, och kanske slänga nåt i magen innan man ger sig på gosakerna på kalset, kan va en smart idé :) Bilder finns på Bilddagboken för den som är nyfiken men lägger in några här :)





MMS:ET vi skickade till Emma efter att hon åkt hem, för att visa att vi saknade våran Emma.. Men nästa gång då ska hon banne mig med till Lippan.. Puss på dig stumpilumpan ;)

Lördag 28/3

2009-03-28 09:20:18 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja va o hyrde film igår som jag tänkte se, "Prom Night" Men det blev inte så.. För jag gick och la mig vid 22 i hopp om att Jörgen skulle somna lättare, tillslut somnade han och även jag, så jag får väl se den imorgon istället, får ju ändå ha den en vecka så det spelar ingen roll.. Jörgen åkte 4 imorse :/ Så nu träffar vi inte pappsen förän på måndag, jätte tråkigt! Men vi ska nog kunna fylla dagarna med lite bus.. Jag tänkte att vi snart ska gå ner till stan och uträtta lite ärenden, gå och handla lite samt gå till Bolaget och handla lite där. :) Sen skulle väl William med Carina till Överby tror jag, får se om han ska med eller om jag vill ha han hemma så länge, han ska ju ändå sova där inatt så jag vill ha dagen ihop med honom <3

Ikväll kommer Emilia, Sandra och Amelie hit, vi ska äta pizza och dricka lite och bara umgås! =) Ska bli riktigt skoj faktiskt =) Annars är dagen ganska så lugn :) Nu däremot ska jag klä på oss, så vi kommer ut =)

HVL-F42AM

2009-03-27 13:55:44 Marie babblar
» Kommentarer(4) «




Ny leksak till kameran <3
Min älskling kom hem med en extern blixt til mig, är han inte underbar!
En sak från kamera utrustningen man kan bocka av från *VILL HA* listan.. Nu är det bara vertikalgrepp och fjärrutlösare kvar på den listan än så länge :) Jag är glad!

Fredag 27/3

2009-03-27 09:37:46 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hejsan Hoppsan!

Klockan 7 imorse va det uppstigning, Jörgens alarm ringde då och William vaknade också då. Jörgen fick göra välling till han så jag fick ligga kvar och dra mig lite, va såååå trött så hade lätt kunnat somna om, men så funkar det när man har barn, man kan inte sova hela dagen.. Men det är ganska gott att komma upp tidigt på morgonen också.. =) Så jag har precis vart ute i det jävla snövädret! Fattar ni, SNÖVÄDER? Det är hur mkt snö som helst, och inte är det plogat på vägen till dagis heller så man får ju ploga sig fram med vagnen.. Ja det va inge vidare roligt kan jag lova.. Men han blev glad av att komma till dagis iaf, och då kändes det värt mödan att lunka fram i skiten..

Så nu ska jag inte göra så mycket fram tills han ska hämtas vid 12, men då är nog Jörgen hemma så då får han åka och hämta honom, haha :P Ska väl fixa tvätten som bara hänger inne i sovrummet så det blir gjort någon gång.. Men just nu är jag så himlans seg så det händer inte så värst mycket..

Egentligen skulle jag till Alexandra på vinkväll ikväll.. Men vi skjuter upp det ist, hennes dotter mådde inte så jätte bra, och barnens hälsa går ju först. Så nu vet jag helt plötsligt inte vad jag ska hitta på ikväll? Ja det ger sig väl.. Jag slipper ju iaf ge mig ut i snön o ta mig ner till stan och gå till bolaget.  Nej nu ska jag ta tag i den förbannade tvätten..

Fika på stan =)

2009-03-26 23:32:38 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Ja det blev en fika på stan idag med Emma och Emilia, eller ja jag åt mat, hungrig som bara den va jag när vi kom ner till stan.. William fick en smörgås men det va inte så intressant, sen kika vi lite i affärer, köpte nya leggings och en tröja på Gina, bytte batteri i min klocka, och en tröja och lite sockar till William inne på Lindex, så kom inte hem helt tomhänt idag heller :p Så det kan gå, HAHA.. Blev en promenix hem från stan också. Så lite motion har man allt fått idag.

Va även iväg och handlade lite, så vi klarar oss under helgen då inte pappsen är hemma.. Han åker ju fredagnatt, och kommer inte hem förän på måndag :/ Lite segt! Vi kommer sakna han massor, men ska nog försöka och sysselsätta oss med lite av varje, får hoppas på fint väder så man kan vara ute och leka.

Imorn är det äntligen fredag! William ska vara på dagis mellan 9-12 och under tiden vet jag inte alls vad jag ska göra? Gå hem och bara vara.. Kanske grejja lite hemma, typ dammsuga eller nåt, finns nog alltid nån tuss med hundhår att dammsuga upp. och sen finns det tvätt att vika som jag inte orkat med, jag måste även ner till stan imorn och köpa en flaska vin till kvällen.. Eller om jag bara köper några Cider, jag är ju inte så mycket för vin egentligen, och det va nog 3 år sen jag drack det sist, men jag vet inte.. Får överväga det över natten tror jag..

Nu ikväll har jag och Jörgen suttit och spelat "Den försvunna Diamanten" Vi köpte det idag när vi va och handla, och jag vann båda gångerna, Hihi.. =) Äh det va nog bara nybörjartur skulle jag gissa på :P Men det är ju så himla roligt med sällskaps spel, det är synd att dom är så himla dyra annars skulle vi köpa på oss en massa, :) Nej nu ska jag snart gå och lägga mig så ja orkar gå upp imorn.. :)


Torsdag 26/3

2009-03-26 10:01:20 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Ja hallå ja...
Igår då? Fikat va jätte trevligt, jag satt mest och gosa med lilla Nova hela tiden.. Underbara lilla tjej! och William tiggde mat av Mio :P Ja han är ju sådan, ett riktigt matmonster :P Hehe.. Efter att alla fikagäster hade åkt hem, kom Jörgen hem med sandleksaker, nya byxor och en matta till William.. En såndär "Bilmatta" som vi funderat på. Sen lagade han lite mat till sin kära familj, stekt torsk, potatis och Smögensås! Mums va det, sen kom Jörgens syster för att passa William, så gick vi ner till stan.. Mötte Björn (Williams fadder) och tog en drink på Swania först, sen gick vi till Buddys och bowlade =) Va kul, men förstår inte va det va med mig igår, jag va SÅ KASS! Jag har aldrig varit så här dålig på Bowling som jag va igår. Fick ta upp dom där barnskydden för mitt klot åkte i rännan HELA tiden, Gud det va så pinsamt, jag tror jag höll på o skämmas till döds eller nåt.

Vi var hemma strax efter 23 igår, en lagom själv.. Skönt att bara få komma ut en stund lite tillsammans.. Det gör vi ju inte alltför ofta längre. Men vi tänkte iaf ha Inflyttningsfest någon helg framöver, får se vilken det blir och vilka som kan komma. Idag blir det fika med Emma och Emilia, Emma va så snäll och bjöd med mig så det tackar man ju inte nej till. =) Tihi.. Ska hämta William vid 12, och nån gång efter det ska jag möta Emma. :) Kanoners!

Imorn ska Jörgen med sin bror till Alingsås så då får jag lämna William själv, men det ska vi nog klara av, haha! Sen tänkte jag åka och handla lite granna när lilleman ändå är på dagis, och sen åker Jörgen ev Fredagkväll, Lördag morgon vet inte riktigt när de blir än men det märker vi. Och imorn ska jag eventuellt hem till Alexandra och dricka lite vin och umgås, :) Alltid trevligt! Så då får William vara med faster och kusinen och busa =) Det gillar han!

Nej nu blev det en himla massa babbel ser jag, fy på mig! :) HAHA.. Nu blir det frukost!


Onsdag 25/3

2009-03-25 13:58:07 Dagboken
» Kommentarer(1) «


HejHopp..

Sitter här och väntar på mina fikagäster, William ligger i sin säng och sover så gott så. Han har ju haft en dag på dagis och då blir man trött av att busa med alla barnen, dom hade såklart fått våffla på dagis idag, tack o lov utan grädde för Williams skull.. Och under tiden han va på dagis så tog en vi en promenad på Knorren med Rocky, och sen lite shopping på Överby. Ny tunika till mig, nya skor till mig och en jamas och en tjock tröja till William =) Alldeles lagom tycker jag :) Hihi..

Snart kommer det som sagt lite vänner hit :) Och ikväll tänkte vi vara barnlediga i några timmar och gå ut och äta! Mysepys! Alltid trevligt att få komma ut en stund ensam med min älskade <3 Och få en god bit mat i magen.. Nu ska jag gå och sätta på kaffe =) Hörs ikväll :)

En liten Video..

2009-03-24 22:53:57 Videos
» Kommentarer(2) «



Sko Shopping!

2009-03-24 22:13:40 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Japp då vart det kväll återigen.. Gick super att hämta William på dagis idag, han fick ju åka annan vagn hem och det gick finfint det med, dock somnade han på vägen så han fick sova sittandes men det gick bra. (Finns inget liggläge på vagnen vi lånade) Men det va ju sån kort bit ändå. När vi kom hem somnade han som en stock och sov ett bra tag.. Vaknade lagom tills det var dags att äta middag, slänge ihop makaroner och köttbullar, då jag inte orkade äta själv. Sen tvättade vi ju också, men slapp att råka ut för den cp skadade kärringen! Skönt va det måste jag säga.. Så nu har man ren tvätt, får vika den imorn innan vi får besök.

Vi åkte även upp till Maxi, behövde köpa välling, blöjor hem och blöjor till dagis.. Körde up&go till dagis nu, måste ju vara smidigare för dom när dom byter där + att jag inte vill ha samma blöja som vi har här hemma, bara för att jag vill kunna kontrollera att dom har bytt på han, för det har hänt vid flera tillfällen att han kommit hem med samma blöja som han hade på morgonen när vi lämnade honom. Blev även lite skoshopping, dock inga till mig =( Men ja får la kika i helgen.. Blev ett par nya gummistövlar och ett par skor till William och ett par till pappan.

Jörgen ska ju jobba i helgen och kommer inte hem förän på måndag så jag funderar på att antingen dra hit min kära broder, eller så åker vi till honom i Göteborg.. Vi får se hur vi ska göra, jag har inte bestämt mig helt än. Men det blir nog bra vilket som.. Imorn är planeringen sådan att William ska vara på dagis mellan 9-12 och under tiden ska jag städa här hemma för att vid 14 får vi fikabesök, och det är alltid trevligt! =) Hihi.. Jag är ledig från skolan också så jag slipper känna stress, mycket skööönt =) Nej nu ska jag strax gå och lägga mig, och det blir att sova på soffan, känner hur det trycker i örat så ja.. :/ Jobbigt..


 

Bilderna är klickbara!

Tisdag 24/3

2009-03-24 10:32:40 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Hallååå =)
Då var dagens skoldag avverkad :) Mycket skönt att ha hela dagen ledig + att jag är ledig imorn med =) *Tummen upp* Jag har precis vart ute på en liten promenix med Rocky, kallt är det ute.. Ska strax gå över till Åsa och låna en vagn, Jörgen har åkt till läkaren och han har fått med sig nyckeln till vagnskåpet så jag får inte ut Williams vagn så Åsa va så snäll och kunde låna ut en av deras till oss så länge.. Skönt att ha vänner som ställer upp så jag ska alldeles strax traska över dit och hämta den. Ska ju hämta William klockan 12 och Jörgen är nog inte hemma tills dess.

I eftermiddag har vi bokat tvättstugan mellan 15-18 och såg häromdan att tvättstuge-hitler har bokat efter oss.. Hon har dessutom hackat sönder mitt namn på listan med en knappnål, jag misstänker att det är hon iaf. För det är bara mitt namn, så ja.. Jag drog den slutsatsen iaf, vad tror ni? Ingen annans namn är rört utan bara mitt.. Men får väl se om det blir nåt besök av henne där nere, Jörgen får vara med och tvätta för jag tycker hon är obehaglig.

Nej nu ska jag klä på mig igen och kila ut.. =) Hörs ikväll eller nåt!

Våfflor, vi tjuvstartar

2009-03-23 21:07:47 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Det blev inget ÖF idag.. Vi stannade hemma istället och gick ut i lekparken på baksidan och gungade och lekte i sandlådan och när vi kom in så var det bara att slänga kläderna i tvätten för jackan va helt lerig och ja byxorna också, tur de finns tvättmaskin. Tur vi har bokat tvätt tid imorn. =) När vi kom in så gick jag o William ut i köket och började fixa till våfflor, det fick bli dagens kvällsmat.. William mumsade på som bara den, några bitar slank ner i Rockys mage också.. Som alltid, roligast är väl ändå att få mata hunden? Det tyckte nog William iaf ;) Busigt värre..

Sen vart det dags för nattningen, gick jätte bra och han somnade som en stock, så som han har hållt igång är väl det ganska förståligt.Inte en lugn stund på hela dagen.. :) Nu ikväll ska det bara mysas och ta det lugnt, Jörgen va iväg en sväng innan och hjälpte Åsa med hennes cykel. Det va visst lättare än dom trodde, haha =) Så kan det vara ibland. Imorn har jag en lektion på morgonen, och sen är jag ledig resten av dagen.. *Underbart* Försöker ladda upp lite bilder på Bilddagboken, men det går inge vidare sidan hänger sig HELA TIDEN! Gött störande, får väl försöka lite senare annars..

Resten av veckan då? Har inte så mycket planerat.. Linda och Mio och Emelie och Sebastian och Alexandra och Nova ska komma hit på onsdag och fika lite och tjöta.. Ingen av dom har ju sett hur vi bor än, så då tänkte jag att jag passade på att bjuda hem dom så fick dom se det själva =) Sen är det ju aldrig fel att ta en fika heller? :) Nej nu bjuder ja på några bilder ist







Måndag 23/3

2009-03-23 10:03:19 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Igår va jag trött riktigt trött.. Vi bara låg i soffan hela dagen och blegade på TV, en riktig slappdag med andra ord, man behöver det ibland för att orka med vardagen.. På kvällen tog vi oss en tur till Maxi och handlade lite granna, det är ju våffeldagen på onsdag så vi behövde ha grädde så vi kan mumsa på det =) Hihi.. Sen kollade vi på Beck innan det va sängdags. Nu är William på dagis och leker med sina kompisar. Försov oss imorse, och vaknade inte förän tjugo över åtta, så det va bara att springa upp och slänga på sig kläder o se till att William fick nåt i magen.. Men vi kom i tid iaf till dagis, och William var glad att få komma dit :)

Idag då? Jag ska till den där jävla tråkiga skolan som jag egentligen inte alls har någon lust med.. Men som sagt jag är så illa tvungen.. Börjar som tur va 12.30 idag så jag behöver inte strssa än så länge. Sen efter det tänkte jag väl nog att vi skulle ta en promenix till ÖF i eftermiddag, kan va gott att komma ut lite, både för mig och William. :) Annars blir de ganska slappt idag, ska snart sätta mig och äta lite frukost, så himla fint väder idag.. Önskar vi hade lite balkongmöbler så man hade kunnat sitta på balkongen, får nog kika på det i veckan, för det vill man ju ha till sommarn.. Vi har ju balkongmöbler men innan hade vi ju en MYCKET större balkong så dom får helt enkelt inte plats här. Så får la titta efter nya.. Det blir nog bra det. Tänkte passa på att köpa en ny cykelhjälm till William också, såg en på Sportex jag ville ha ;) Ja för det börjar ju bli dags för cykelsäsong nu.. =) JA det ordnar sig de med.. Nej nu ska jag gå och göra frukost ist för att sitta här och babbla hela dagen :P hehe..

Söndag 22/3

2009-03-22 09:40:53 Dagboken
» Kommentarer(2) «


ÅÅÅh va jag är trött.. William har varit uppe sen 6 typ, eller ja han vaknade då, försökte få han att somna om men utan vidare resultat, så ja jag är trött, jag är inte van att han vaknar så tidigt men vi har iaf hunnit med en del nu på morronen.. Ätit välling, hunnit byta kisse-blöja och bajs-blöja, röja på rummet, äta frukost och nu sitter han och kollar på film, på Gustaf 2! Han älskar att sitta och titta på djur min gos! Jag ska alldeles strax sätta mig brevid han och gosa mig ner i soffan och titta på filmen jag med.. =) Och sen ska vi vänta på att pappsen vaknar, han va nog hemma ganska sent inatt, tror ja kolla på klockan när han la sig och då va den runt 5! Så han sover nog ett par timmar till..

Idag har vi inte alls mycket på planeringen.. Bli bara att slappa och ta det lugnt. Är inte så sugen på att hitta på något idag, solen skiner ju inte heller ute så det är inge "gå-ut-och-leka-väder" Nej idag håller vi oss inne och bara myspyser, kan vara gott det med, imorn är det ju skola igen så nu vill jag njuta så mycket som möjligt av min familj. Skönt att det snart är påsklov så man får vara hemma en hel vecka igen, en hel vecka med mina älsklingar, kan inte bli så mycket bättre än så!

Gick o la mig runt 12 igår kväll, fanns inte ett skit att se på tv ändå, precis som vanligt! Nej om man skulle röra sig mot soffan kanske, *gäsp gäsp* Hoppas ni andra får en mysig söndag! =)

Lördag 21/3

2009-03-21 22:21:01 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll!

Imorse ville William upp redan kl 7, usch det va tidigt, men han ropade så sött på mamma så det var bara att kliva upp och göra "nenne" , och ny blöja, sen fick han gå in och väcka sin pappa som låg i sängen och snarkade :P Efter att jag fått duscha och göra mig iordning så klädde vi på oss och tog en promenad ner till stan och fikade med Williams fadder Björn. Gott att komma ut i det fina vädret lite, för ja det ska ju visst bli dåligt nu igen, har hört att det ska snöa typ imorn? :/ Usch jag vill inte ha mer snö nu, jag vill ha vår! När vi kommit hem så gick jag och William till lekparken medans pappan gick upp o förberedde middagen, vi gungade och lekte i sandlådan, åkte rutchkana (?) och stojjade..

Sen ville han gå in, och då började vi med maten, ugnstekt falukorv med hemmalagat potatismos, det bästa! I vårat hem kommer det inte på fråga med pulvermos, nej det ska va riktigt! När jag va liten så levde jag på pappas potatismos, kommer ihåg när jag va 8 o låg inne på sjukan för jag hade för korta hälsenor, kikhosta, och glutenallergi, och dom skulle försöka få i mig mat, utan att lyckas, så fick dom skicka hem mig på permis så jag fick äta pappas mos. ja inget gick upp mot pappas mat! Likaså när pappa låg inne på sjukan så bara längtade man efter att pappa skulle komma hem så man fick riktig mat, goood mat! Mamma var ingen mästare i köket när vi va små, haha .. Förlåt Mamma, men det är sant! :)

Sen har vi inte gjort så mycket mer idag, busat som vanligt, gosats och pussats en himla massa.. William sover sen några timmar tillbaka och jag sitter här för det är bara skit på TV precis som alltid. Ska väl inte sitta vaken alltför länge heller utan snart lägga mig o gosa under det varma täcket men innan dess ska jag lyssna på en speciell låt som betyder mycket för mig.. <3

Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I will ask you not to cry
I'll always be by your side












Pizza kväll =D

2009-03-20 22:27:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Segaste i stan? Ja det har vi varit idag, William sov middag jätte länge så det blev aldrig att vi kom ut och lekte, istället körde vi Jörgens syster så hon fick handla, och ja med, hade glömt att köpa potatis och diskmedel så passade på att göra det då. Så nu kan vi diska igen, hehe =) Sen åkte älskling och hämtade Pizza som vi har ätit, och ja tro det eller ej, men jag åt upp hela pizzan men sen blev jag sådär äckligt proppmätt också. Så nu sitter jag här som en uppblåst ballong.. Usch jag skulle inte ätit sådär jätte mycket, konstigt att man aldrig lär sig, men är la gott att lägga sig mätt i magen, haha!

Ska nog strax gå och lägga mig är väldans trött.. Imorn vet jag inte vad vi ska göra.. Nåt får vi nog hitta på om det är fint väder, kanske kan åka till Knorren så Rocky får springa av sig.. Nåt blir det väl alltid, på kvällen ska Jörgen jobba så då ska vi vara hemma och mysa jag och min prins. ♥ Nej nu ska jag göra mig iordning för natten, ska bli såååå gott o krypa ner innanför täcket.. GOOOOOOOOOOOS!

Fredag 20/3

2009-03-20 12:53:43 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallåååååååå =)

Inatt har jag sovit ensam i sängen, Jörgen har sovit på soffan för han fick en fixidé om att vi har mögel i hans garderob så därför ger hans förkylning inte med sig, han får lite konstiga ideer ibland, tokpelle! Men ja det va gott faktiskt, jag blev ju inte störd av hans snarkningar så :) Sen kom William in till mig vid halv 8 imorse, och skulle ligga i mammas och pappas säng och dricka välling, självklart får han det, bara mysigt att få ligga nära honom och gosa. Efter att vi lämnat William på dagis idag så åkte vi för att handla, Rocky behövde ny mat och vi behövde lite vi med.. =) Så nu är det fullt i kylen igen, eller ja iaf påfyllt. Köpte lite godis  och en dricka som jag och William kan ha imorn när pappsen jobbar.. Finns ju inte så mycket annat att hitta på..

Efter att William vaknat sen, tänkte jag att vi skulle gå ut hela familjen och gå och leka på lekplatsen.. =) För att sen gå in och göra middag, funderar även på om vi skulle äta Pizza ikväll, får ju njuta lite när pappsen är hemma.. Imorn är han ju borta som sagt. Får väl se om jag får övertalat honom till det, William har redan sagt ja till pizza ;) Haha.. Nej om man skulle grejja lite här hemma kanske, nåt finns det nog alltid att göra ^^ Ha en fortsatt trevlig fredag..

Utelek

2009-03-19 20:12:01 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Wonderful day <3
Hur underbart väder som helst, jag bara älskar det! Slutade iaf halv 4 idag och då stod min underbara älskling med maten, Kalops :) Mumma va gott det va, tyvärr hann han inte äta med oss eftersom han skulle på handledarkursen idag, men han får äta ikväll när han kommer hem. Efter att vi ätit så klädde vi på oss för att gå ut och leka, gick en promenad med Åsa och barnen o snabbis in på Hemköp så jag kunde köpa lite pålägg och bröd till oss. Sen gick dom hem och jag och William gick för att gunga. Men sen ville han gå in för han frös om sina små händer, och trött va han också, det va välling och tandborstning sen ville prinsen sova, Ok då.. Så nu sitter jag här ensam och har inte så mycket att göra..

Jörgen kommer väl hem runt 21 idag skulle jag tro. Då ligger jag o myser i soffan till "Criminal Minds" .. Annars har det väl inte hänt så mycket idag, imorn är det fredag! Underbart <3 Imorn måste vi åka och handla för Rocky behöver ny mat, håller på att ta slut. Och på lördag skulle jag ju egentligen hem till Emma och Robban på lite fest, men får tyvärr avboka det då jag inte har någon barnvakt, jätte tråkigt tycker jag! Men kan ju inte göra så mycket faktiskt =( Får följa me nästa gång det blir nåt istället. Så istället ska jag och William ha en myskväll.. =) Får se vad lördagen har att erbjuda.. =D

Nej nu ska jag äta kvällsmat, är hungriiiig! =)






Torsdag 19/3

2009-03-19 09:44:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn Morrn!

Inge bloggande igår, det fanns helt enkelt inte tid.. Igår fick vi kliva upp vid 6 för kl 7 kom han som skulle lägga det nya golvet. Så vi gick upp och åt frukost och gjorde oss iordning innan han kom, och runt 8 åkte vi hem till Williams farmor och farfar, och va där under dagen.. Vårat hem var ju inte så lätt att vistas i när dom va här och grejja. Blev en frukost på Coop igår, deras goda frukostbuffé, så jag ååt. Ja det blev inget mer o äta den dagen för jag va så mätt hela dagen! HAHA.. William sov i riktig säng igår för första gången, fick sova middag i Liams växasäng, och det gick jätte bra, han låg där hela tiden, och ramlade inte ur eller nåt. Det är ju snart dags att börja kika på en sån, spjälisen funkar givetvis jätte bra fortfarande men så småningom ska han ju faktiskt få en riktig säng. Tänkte att det blir lagom att byta efter han fyllt 2 år. :)
Anw, så fick William vara kvar medans vi åkte hem sen en sväng och möblerade Williams rum återigen. Passade på att städa hela lägenheten. En liten vår städning, skulle behöva putsa vissa rutor också. man ser ju skiten så himla tydligt nu när solen skiner in, jaja det får bli ett projekt i helgen kanske.. =)

Idag så är iaf William på dagis, han fick ta en extra vilodag igår.. men nu är han där och leker med sina kompisar. Ska hämta han vid 12, och sen ska jag till skolan på 2 lektioner. Tråkigt. och när jag kommer hem ska Jörgen och Jonas åka till Vänersborg för dom ska gå på handledarkurs så Jonas får övningsköra med Jörgen.. Det blir nog bra med det med.. Så jag vet inte vad jag och William ska göra i eftermiddag, kanske skulle ut och gå en promenad, ja nåt hittar vi väl på, inne ska vi inte sitta iaf, den saken är säker =) Heheh..

Tisdag 17/3 - 4 år som Förlovade

2009-03-17 22:11:18 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Kväll =)

imorse när jag skulle byta blöja på William så såg jag att han var alldeles rödprickig över hela kroppen, så jag ringde vårdcentralen så vi fick komma dit, han hade visst fått en allergisk reaktion mot pencillinet som han har ätit, och mot det fick han lite kortison, och nu är iaf utslagen borta, + att vi hämtade ut en ny hostmedicin. Men vi fick ju träffa världens knepigaste läkare, till oss sa han att han skulle skriva ut en ny antibiotika kur eftersom William reagera så mot denna, och sen skulle han skriva ut Bricanyl, men tror ni att vi fick det? Nej, han skrev ut Mollipect, inte nån antibiotika och ingen Bricanyl.. Ringde ner till Vårdcentralen när vi kom hem men han va ute på rond så det hände väl inte så mycket mer med det. Får väl ringa imorn igen annars..

Sen har Åsa och barnen vart här idag och lekt och fikat lite.. Alltid skönt att få babbla av sig lite, och lätta på trycket med sina vänner. Barnen hade skoj ihop, även om dom bråkade lite, hehe.. Men ja det hör ju till =) Nu ikväll har jag och min underbaring firat lite, för vi har faktiskt varit förlovade i 4 år idag! =) Så ja Grattis till oss.. Tänk att han stått ut med mig så länge.. Min gosegubbe <3 Underbara år iaf, och många fler ska det bli, ett litet giftermål om några år om jag får som jag vill kanske, ja jag får nog tjata ett tag till skulle jag tro =) Men det gör jag så gärna ^^ Hihi..

Det har även vart 2 st från Eidar här idag och tittat på lapparna som jag har fått. Och dom tyckte att det var väldigt allvarligt för så får det inte gå till. Så återstår väl att se vad som händer, vi har även tvättat idag, Jörgen har fått följa med mig ner för som sagt så vägrar jag gå ner ensam sen den insidenten sist i tvättstugan, men inget besök av henne där nere tack o lov. Känns lättande att slippa se kärringen! Imorn bitti kommer det nån och ska lägga nytt golv, så vi har tömt Williams rum ikväll, så han sover inne hos oss inatt, ska bli mysigt att ligga o höra hans andetag.. <3 Mysegooooos! Så vi ska väl försöka att hålla oss hemifrån tills imorn eftermiddag.. Nu däremot ska jag göra goooa sängen ett besök, hörs imorn!




Måndag 16/3

2009-03-16 09:28:31 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Hallå Hejsan!

Blev inte så mycket bloggande igårkväll men vi parkerade iaf bilen på Överby sen gick vi till Spikön och matade fåglarna och sen tillbaka till Överby, en lagom promenad, shoppade nya mjukisar till mig =) Och sen handlade vi lite på Maxi. När vi kommit hem så gick jag ner till tvättstugan för att boka tvätt-tid, då hade tvätt kärringen skrivit ganska hotelsefulla lappar till mig som satt där nere, där hon fortsatte att kalla mig bla "räpa" och där det stod att jag skulle passa mig för annars skulle hon se till att någon kom o tog min son, för hon hade kontakter! Så vi åkte ner till polisen och gjorde en anmälan.. Man vet aldrig hur en sådan här person tänker, jag blir rädd för Williams säkerhet. Jag vet ju inte vad hon är kapabel till att göra.. Men nu är iaf en anmälan gjord, och Jörgen ska ringa Eidars idag igen, så får vi se vad dom säger nu.. Jag tycker iaf att detta är väldigt allvarligt.

Inatt har jag haft svårt att sova, vet inte om det är på grund av allt som händer igår.. Men vid halv 7 va jag klarvaken och låg bara och väntade på att William ville gå upp. När han vaknade hämtade jag in han till våran säng så fick han ligga och mysa med oss som han alltid gjorde när han va bebis, även om det är mest lek i våran säng nu. Men det är mysigt! Sen fick det bli lite frukost och blöjbyte, för att sen knalla iväg till dagis, han har ju vart hemma en hel vecka nu. Men det gick bra att lämna han ändå. =) Idag ska jag till skolan börjar 12.30 och då måste jag prata vett med min lärare. Får la se hur det går.. Hoppas på det bästa. Egentligen vill jag bara ha ett jobb och slippa gå i skolan är rätt less på det nu om jag ska vara riktigt ärlig, eller så skulle jag vilja läsa något på distans.

I eftermiddag efter att jag slutat skolan så tänkte jag att vi skulle knalla bort till ÖF det va längesen vi va där nu. Och William vill nog träffa sina kompisar! :) Så har hela dagen planerad =) Nej nu ska jag äta frukost, min mage skriker!


Söndag 15/3 - Pappas dag.. ♥

2009-03-15 08:29:07 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Morgon!

Här hemma har vi varit uppe sen kl halv 8. Halv sju om William hade fått bestämma, men jag tror jag lyckades övertala honom att sova en timma till för mamsens skull :) Pappsen va ju och jobba igår så han får ju sova lite extra länge idag, gottegris :P :) Haha.. William fick lite välling till frukost och sen en torr blöja medans jag tog mig en kopp te så satt William och tittade på barnprogram på TV. Igår var vi ju som sagt på 1-års kalas, va jätte trevligt. Gott med lite fika, hehe =) William sprang runt hela tiden och larvade sig åt massa kakor och godis, men tårtan hoppade han, han avskyr ju verkligen grädde så det va väl ingen idé att ens testa om han ville ha, för han bara spottar ut det! Efter kalaset åkte vi och handlade lite så jag gjorde kycklingsallad till Melodifestivalen, William sov redan när det började så jag fick kika själv. Så det blev en tidig kväll igår, redan innan kl va 23 gick jag o la mig, jag va sååååå trött så ögonen gick i kors!

Idag då? Har inte mycket planerat och det känns jävligt skönt vill jag lova.. Ska bara slappa och mysa med familjen. Vädret är ju inte det vackraste heller, så känner mig inte sådär jätte lockad att gå ut på en promenad.. Men ett måste är iaf att vi får gå o köpa röda plastpåsar för våra är helt slut! :( Nej lite frukost skulle sitta gott i min mage nu, mammsen är hungrig och William äter nog gärna en smörgås och håller mig sällskap vid bordet =)

Idag är det även eller ja skulle ha varit min pappas födelsedag om han hade levt.. Han skulle fyllt 80 idag :( MIn goa lilla pappa som inte längre finns hos oss :/ Usch va jag saknar dig, det är ofattbart. Vill att du ska finnas med oss, vill att du ska få träffa William och han få träffa dig.. Åh min pappa! Jag älskar dig, och kommer tänka på dig idag, för det är ju din dag <3








Lördag 14/3 - Grattis Leo!

2009-03-14 10:17:03 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag är det Leos födelsedag, (Leo är Williams syssling) så vi säger ett stort grattis till Leo på 1-års dagen!! =)
Jag har sovit på soffan inatt, fick så förbaskat ont i örat så jag klara inte ligga med lurar i öronen inatt så då fick det helt enkelt bli en natt på soffan, det gick lika bra det.. William vaknade runt 8 och ville ha välling så då var det bara att kliva upp. Åt lite frukost ihop och hade mysigt, sen har jag och William suttit i soffan och tittar på Ice Age 2! Märker attt våran lilla kille kommit in i en nej period, frågar man han nåt så ruskar han på huvet och säger nej jätte bestämt! Tokunge!

Tänkte jag skulle försöka få William att sova en stund, för kl 1 ska vi vara i Vänersborg på Leos kalas! Så då måste jag ha hunnit göra mig iordning innan dess, får se hur mycket jag hinner med buspelle. Jörgen ska även jobba ikväll så jag och min lilla älskling blir ensamma ikväll, så tänkte gå förbi affären och köpa frukt så vi kan äta fruktsallad ikväll =) Nyttigt godis om man säger så ^^ Hehehe..

Nej nu ska jag gå.. Men GRATTIS LEO PÅ 1-ÅRS DAGEN!! =)



Bilden är från Leos dop i Juni förra året.. :)

Nyblonderad ;)

2009-03-13 22:24:08 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå Hejsan..

Mysig dag har vi haft idag.. På förmiddan va vi bara hemma och myste, Kom en kille och fixade ett spis skydd till oss, så inte William kan va på och pilla på plattorna, känns tryggt att veta att han inte kommer åt där längre. Sen ringde dom som skulle lägga vårat golv, så dom kommer på onsdag i nästa vecka. Sen tog jag och min älskade ihop med våran underbara son då såklart en promenix ner till stan och inhandlade Leos present. Vi ska ju på 1-års kalas imorn! Ska bli riktigt roligt, vi träffar ju inte dom alltför ofta. Iaf så blev det en fika på stan också, och sen gick vi hem till faster Jessica så färgade hon håret på mig. I nästa vecka nån gång ska hon färga mitt underhår mörkt, färgen är iaf inhandlad nu ^^ Ett steg på vägen! HAHA..

När vi kom hem hade jag fått en lapp från Tvättstuge-kärringen jag berättade om. O han kallade mig för "Räpa" typ ett annat ord för ragata?!?!?!? Öööh ursäkta.. men att skriva lappar o kasta in i min brevlåda är inte det att gå lite över gränsen? Vad är människans problem egentligen, och vad är det hon vill? Ja det lär ju bli ytterligare ett samtal till Eidar på månad. Jag tänker då fan inte ge mig, + att i fortsättningen när jag ska gå ner till tvättstugan så lär ju Rocky få följa med.. Tur man har lilla voffen , :) Hihi..

Nej nu är det snart läggdags så man orkar med att kalasa imorn =)

Fredag 13/3 - Grattis Jonathan & Göte!!

2009-03-13 10:13:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag säger vi grattis till Williams kusin Jonathan på 10-års dagen, och Williams farfar på 68-års dagen!! =) GRATTIS till er =) Hoppas ni får en fin födelsedag :) Imorse gick vi upp vid 8, då hade jag sovit hela natten non stop utan att vakna en enda gång.. William fick välling och en torr blöja medans pappsen satt och läste tidningen, så ringde dom från nåt golvbolag dom ska komma hit nästa vecka och lägga nytt golv i hallen och i Williams rum. Så då måste vi flytta ut alla saker under dagen. Får väl ställa det i vardagsrummet eller nåt så länge. Det är ju bara under dagen, under eftermiddagen kan vi ju flytta in det igen.. =)

Sen har vi bara slappat idag.. Har vikt tvätten från i tisdags :P Har inte orkat förän idag, lat som man är! Men det får bli ändring på det nu.. Tänkte jag skulle städa lite idag, i eftermiddag ska vi hem till Jörgens syster, hon ska färga mitt hår, och i nästa vecka ska jag köpa en mörk färg och färga underhåret antagligen :) Det blir va det blir, jag är så feg när det gäller mitt hår, är så rädd att jag inte ska passa i det, eller att jag inte ska trivas i det.. Men så länge inte hela håret blir mörkt så är det nog ingen fara, haha! =) Annars så ska vi inte göra så mycket idag, bara ha en massa mysegooos <3 Like always! :)

Nej det va väl allt för mig den här gången, jag kanske återkommer ikväll om jag har nåt vettigt att berätta =) Tackhej!

Torsdag 12/3

2009-03-12 22:37:15 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hejsan..

Gud va trötta vi har vart idag :/ Jisses! Sov först när William sov middag mellan 11-13 och sen va ja tvungen att gå och lägga mig igen mellan 15-17. Jag fattar inte vart tröttheten kommer ifrån? Jag brukar inte vara så trött. Måste få tummen ur och börja promenera igen, för nu börjar jag se ut som en uppsvälld ballong :( Inge roligt. Måste börja tänka mer vad jag stoppar i mig.. Ibland är det jobbigt med vikt hit och vikt dit.. Fast egentligen bryr jag mig inte så mycket om själva vikten utan mer om hur kroppen ser ut. Nej nu är det dags att ta tag i saker och ting.. Nån timmas promenad om dagen som det var innan man blev lat ^^ :)

Ja annars har vi inte gjort mkt, har myst framför TV:n, med kex och vitlöksost =) Kanske inte så nyttigt men äh, ska ju börja bli bättre på det nu. Får nog bli en promenix imorn efter att vi har vaknat till liv, Kanske gå ner till stan och mata pippifåglarna med gammalt bröd som vi har. William är ju ändå hemma från dagis, förhoppningsvis kan han gå på måndag, men det tror jag, och då ska jag gå till skolan igen.. Nej nu vill jag nog gå och lägga mig, för tro det eller ej men jag är trött *gäsp*

Onsdag 11/3

2009-03-11 19:47:23 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Halloj!

Jag märker att jag tappat blogglusten lite, därför det vart så dåligt med uppdateringar! Igår eftermiddag råkade jag iaf ut för ja ska vi kalla henne för "tvättstuge-Hitler" Det är en tant som tvättar hela tiden, trots att vi bara får tvätta en gång i veckan och då hittar hon på andra namn så som "Lady, tomten, Tanten mfl" Och igår när jag kom ner vid 17.15 och skulle lägga in tvätten i torktumlaren så satt hon där nere och hade kastat ut min tvätt.. Jag försökte prata med henne ganska vänligt men bestämt. Men hon fatta inte att hon hade gjort fel och i utfarten när jag skulle gå upp så sa jag till henne att jag kommer att kontakta Eidar om detta och då sög hon tag i armen på mig o började slita i mig, jag blev naturligtvis rädd.. Inte fan trodde jag i min vildaste fantasi att man ska behöva bli påhoppad i tvättstugan, speciellt inte när det inte var jag som hade gjort nåt fel. Jag hade ju tvätt-tid till kl 18. Men jag sprang iaf upp till lägenheten och låste dörren. Fick inte med mig all tvätt upp, så jag ringde Jörgens syster så fick hon komma hit och hjälpa mig få upp tvätten. för jag ville inte gå ner dit ensam igen.. Inte när jag visste att hon satt där nere.. Vi har tyvärr inte fått tag i Eidar idag, men Jörgen ska få ringa imorn igen..

Idag har vart segdag :P Imorse va jag dock hos tandläkarn och la dit en ny fyllning, det hade släppt på en gammal provisorisk lagning dom gjorde 2007. För en tand som någon gång ska rotfyllas. Dom kanske gör det på NÄL sen, vad vet jag? Sen blev det hem och bara slappa.. Vid 2 tiden hade vi bokat tid för besiktning av bilen, men den gick inte igenom.. Men nu får vi iaf köra med den i en månad utan att det ska bli körförbud. Va några små fel som skulle fixas, bla att vi inte hade någon varningstriangel som vi märkte först på besiktiningen, men en sån har vi redan inskaffat oss nu! Sen va det en spindel led som skulle bytas, Jörgen åkte precis iväg och skulle fixa det, sen va det en bakbroms som behövdes bytas, och handbromsen.. Så det är ju ganska lätt åtgärdat! =)

Jag har precis lagt William nu, om en timma börjar Grey's Anatomy, och det kan jag ju inte missa.. Så då ligger jag i min goa soffa och äter Ben & jerrys glass som jag köpte idag, jag kunde inte motstå ^^ Hihi.. Nej nu va de väl ändå nog babblat för idag ;)






William tyckte inte mamma skulle ta massa kort mer ^^


Videoklipp

2009-03-10 16:47:48 Videos
» Kommentarer(2) «



Tisdag 10/3

2009-03-10 13:20:56 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hej Svejs..

Imorse var det uppstigning vid halv 7, gissa om jag va trött? Men Jörgen skulle upp och William va vaken, blev den gamla vanliga morgon rutinen, efter Jörgen åkt la vi oss i sängen och vilade lite. För att vid 9 börja göra oss iordning för att gå till Vårdcentralen, William har hostat som en galning inatt, man kan nästan tro att han försökt hosta upp sina lungor. När vi kom dit fick vi först träffa en sköterska, och sen gå till labbet för att ta infektionsprov och halsprov, efter det fick vi träffa doktorn, han sa inte rätt ut att William hade halsfluss, men halsen var mycket svullen och väldigt röd och det tyder ju på halsfluss, så han fick en 10dagars pencillin kur och hostmedicin. Så ja tjejer, att jag ska bjuda på kaffe imorn är tyvärr inte möjligt, vill inte smitta er eller era små.. =)

Ja resten av dagen, ska vi bara myyyysa! Carina kommer och tar William en stund vid 15-tiden för då ska jag tvätta.. Det är tillräckligt trångt i den tvättstugan som det är. Plus att William får leka med Erik som han tjatar så förbannat om ;) Hehhe.. Nä nu ska jag försöka få William att vila lite, och försöka passa på att göra detsamma!

Måndag 9/3

2009-03-09 22:40:12 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Kväll!

i förmiddags fick vi åka en tur till affären och fylla på lite mjölk som vart slut, blev lite annat som slank ner i kassen också, men det brukar ju vara så, sen tog jag en promenad med Emma och Jessica till Strömslund hem till Sandra på fika. Hon hade bakat kladdkaka med daim på, mycket gott =) Blev en himla massa tjat som alltid när vi träffas och sen fick jag skjuts av Emma och Robban hem, tackar så mycket! Sen åkte vi upp till Överby igen för att lämna in min mobil på lagning, ja den har gått sönder, hade säkerligen kunnat gått me felet ett tag till men kände att det va lika bra att få det gjort, va en knapp som börjat bli ganska trög så ja nu är den på lagning iaf, skulle väl ta 2-3 veckor innan den kom tillbaks.

Annars har det inte hänt så mkt, legat i soffan och mumsat Ben & Jerrys glass, *Yammiii* När man ätit den glassen en gång vill man inte äta den andra blaskiga glassen, då kan de lika gärna kvitta! Jörgen har precis gått o lagt sig han ska upp tidigt imorn så ska dom åka till Sthlm och köpa en bil till Jonas, så jag blir ensam hela dagen imorn.. William ska ju vara hemma från dagis imorn med, så jag får ringa och sjukanmäla mig till skolan imorn. Tur att det bara är en lektion jag missar, men jag får plugga lite hemma istället. Nog om babbel för min del.. =)

Måste ju berätta, min tandsköterska ringde till mig idag, för jag ringde tandläkaren imorse och frågade hur det blev med min remiss till NÄL, men hon visste inte så de skulle ringa upp någon under dagen. Och ja min tandsköterska är helt underbar, hon förstår precis hur jag känner och tycker absolut inte att jag ska ha det så. Men anw så har tandläkaren nu bestämt sig för att skicka en remiss till tandkirurgen på NÄL just för att jag har sån hemsk tandläkarskräck så jag ska få göra behandlingen under narkos, vilket jag tycker är jätte skönt, kändes som en tung sten föll från mitt bröst, nu slipper jag gå med världens ångest hela tiden, nu vet jag att det kommer att ordna sig, känns skönt att dom tog mig på allvar. För det verkade verkligen inte så på henne, sist gång vi träffades.. Nu är det bara och vänta och se tills jag får en kallelse på NÄL, jag verkligen hoppas att det ska gå fort så jag får detta åtgärdat. =)

Nej nu är det nana time =)

Dagen börjar ..

2009-03-08 22:17:47 Dagboken
» Kommentarer(1) «


.. lida mot sitt slut.. Har inte gjort mycket här hemma idag, när William kom hem fick han lite lunch och sen sov han i 3 timmar!! Han som bara brukar sova 1,5 om dagen. Han har vart feberfri under dagen, men jag märker på honom att han inte alls mår bra, han har inte alls velat leka, bara sitta i knät hos mamma halvt utslagen, och inte alls gjort många knop, vi låg tom på varsin ände på soffan och kollade på barnprogram och det är inte alls likt min lilla kille! Han brukar inte ens kunna sitta still 5 minuter i soffan.. Så jag vet inte riktigt vad det är som tynger hans lilla kropp.. Men han ska iaf få vara hemma från dagis ett par dagar, eller om han får vara hemma hela veckan, jag vet inte riktigt vi får se..

William stupade i säng redan kl 7 :( Tog inte ens 5 minuter innan han hade somnat.. Sen dess har jag inte gjort så himla mycket, kikat runt lite på nätet, kollat TV, ätit kvällsmat.. Imorn är det en ny vecka, det är fika hos Sandra men jag får se om jag kan komma, isf utan William. Men ja får se om jag kan. Har skola dessutom imorn, så jag måste kolla mitt schema. Jörgen ska till läkarn imorn för sin onda nacke, efter krocken i Augusti, han har ju en Whiplash skada som han har ont av. Och allt sådant måste ju dokumenteras bara för att.. Annars är väl veckan ganska lugn.. Nej nu började Beck igen så ska kika på den, finns inte så mycket mer att se på..

Söndag 8/3

2009-03-08 13:42:33 Dagboken
» Kommentarer(6) «


God dagens.. =)

Gårdagen blev inte riktigt som det var tänk sig från början, blev ingen tacos utan jag slängde ihop en lasagnette istället. Sandra kunde inte komma, utan istället kom Emma och Emma.. =) Vi hade mycket trevligt, kollade på Melodifestivalen och min och Emmas favorit gick vidare Caroline Af Ugglas =) Vi drack lite granna, Efter 23 tiden gick vi in till stan, den ena Emman åkte hem medans jag och den andra Emma gick in på Lipz. Mycket Emma märker jag =) Haha.. Men så kan det gå när båda har samma namn, men iaf jag och Emma (Melvins Mamma) dansade så svetten rann inne på Lipz, och hade det väldigt skojjsigt. Sen blev det fyllemat på torget, Mos och kebabsås! Yummi..

Idag sov ja till 11, strax efter det kom mammas goseprins hem, med feber :( NATURLIGTVIS! Vad annars? 2 veckor på dagis och nu är han sjuk igen.. Alltså helt seriöst så vet jag inte hur mycket mer jag orkar med detta? Hur normalt är det på en skala? Han började dagis i September -08 och sen dess har han vart sjuk varannan vecka.. Vad är oddsen? Helt seriöst så finns det stunder man funderar på att ta bort han från dagis bara för att slippa alla dessa sjukdomar. Vad ska man göra som förälder, William behöver ju samtidigt komma iväg och träffa andra barn för att få den där sociala biten som man kanske inte får på samma sätt annars, men är det värt det när han är sjuk så himla mycket.. Ge mig råd nån snälla?

Lördag 7/3

2009-03-07 10:27:39 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn!

Natten har varit sådär, William har sovit jätte oroligt, och jag tror jag har fått vara uppe ca 8 gånger inatt.. Första gången vid 1, då satt han upp i sängen och bara skrek :( Tror han drömde nåt läskigt för han var inte vaken, sen har han blivit riktigt ledsen varje gång han inte hittat nappen! Men strax efter 8 klev vi upp och ja gjorde välling och medans han åt den så slängde jag mig in i duschen och duschade jätte snabbt, och sen blev det blöjbyte. Sen har vi busats och pussat, torkat den rinnande kranen, japp William är förkyld igen.. 2 veckor på dagis o sen är vi tillbaka med att torka näsan igen, känns som att det aldrig kommer ta slut, han är ju sjuk varannan vecka förfan.. !!

Idag har jag planer =) Ev blir det en promenad idag, men vädret känns inte så lockande.. Sen i eftermiddag kommer Carina och hämtar William, och sen ska vi ha lite tjejkväll, dricka, äta tacos, sjunga singstar =) Trevligt värre.. En mysig kväll hemma hos oss med andra ord, ingen utgång tack o lov =) Gott o slippa krogen, ingen dyr entré och inga dyra drinkar! Just the way I like it! =) Nu ska jag mysa med min son, han står o drar i mig o säger "Mamma, Mamma, Mamma - Om"

Sovdags

2009-03-06 23:37:45 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Usch va jag är trött, jag borde verkligen gå och lägga mig, men jag vet att lägger ja mig nu kommer jag ändå inte kunna somna för jag har inte min snarkande buffel hos mig, sjukt jag vet! Att för en gångs skull så får jag sova 2 nätter utan att höra hans jobbiga snarkningar men då kan jag inte sova! Saknar min älskipälski massa massa mycket! =( När William hade vaknat från sin nap innan idag så blev han jätte ledsen för pappa inte va hemma, han gick runt i lägenheten o letade, rum efter rum tittade under sängen men hittade inte pappa någonstans då satte han sig ner på golvet och brast ut i gråt. Min älskade lille gubbe.. :/ Han saknar nog sin pappa jätte mycket och har frågat efter han mycket idag.. Jobbigt att dom inte kommer kunna ses förrän på måndag .. =(

Har vart nere i stan idag, köpte några cider på bolaget, och lite dricka på ICA.. Mer än så blev det inte. När vi kom hem fick jag ställa mig och slänga ihop en snabb middag för William va hungrig. Sen blev det gosigooos för hela slanten! Halv 8 ville lillbus gå o lägga sig så vi bytte om till jamas och fixade "nenne" och sen sten slocknade han. Så jag har inte gjort så mkt, grejjat lite hemma, men mest legat i soffan.. Sten slocknade i soffan redan efter 21. Så ja jag är trött idag.. Och jag ska krypa ner i sängen och kanske läsa lite i min bok..

Nej, ha det bra så hörs vi imorn! ♥

Fredag 6/3

2009-03-06 13:26:58 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hej Hopp..

Imorse fick ja sovmorron av min underbara son, han ville inte stiga upp förrän kl va kvart i 9. Jag kan inte ens komma ihåg när han sov till 9 sist, han brukar alltid vakna runt 8. Så det tackar vi för. =) Sen blev det en tur till affären för att handla lite gottogott inför helgen, både chips och dip och en påse godis =D Måste ju unna mig.. :P HAHA.. + att vi måste ha nåt att mumsa på imorn. Det blir btw bara jag och Sandra, ingen annan kunde.. Men vi ska nog få kul ändå? :)

William har precis somnat nu.. Sömntuta! När han vaknat ska vi klä på oss och ta en promenad ner till stan och kika! =) Får la se om vi hittar nåt skojsigt :) Nåt blir det väl alltid, :P Nej om jag skulle grejja lite hemma.. Nu när jag är ensam, får lite mer gjort då än o ha en karl som tjatar på mig =P

Imorn åker min älskling =(

2009-03-05 22:25:18 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Usch ja :/ Imorn åker han.. Och kommer inte hem förän på söndag kväll/natt.. Gud va jag kommer saknar honom! Ja det va jätte längesen vi va borta från varandra så länge, men det är nyttigt sägs det, hinner vi sakna varandra lite. men va fan ska jag hitta på då? Lördag kvällen är planerad, men fredagen då? och söndagen? Va fan ska jag göra då? Jaja, det ger sig.. Men som sagt, jag är öppen för förslag, ingen kamera har jag hemma heller, för den ska Jörgen ha med sig :( tråååkigt tråkigt! Blä vrf har vi inte 2 st? Eller det har vi ju egentligen.. Vi ska bara få tillbaka den också, och tyvärr är det lite svårare än vad vi hade trott när vi lånade ut den..

Imorn då? Det är planeringsdag på dagis så det är stängt.. Så jag och William får hitta på nåt bus, ska väl handla på förmiddagen så vi överlever helgen med lite gottigott :) Hihi.. Sen åker pappsen vid halv 1 :( Då får vi gråta en skvätt och sakna han massor!! Kanske blir en sväng ner på stan imorn ska inhandla några cider på systemet. Kanske leta efter nya mjukisar till William, =) Mjukisar kan man inte få för mycket av, såg att många va i liten storlek, medans jeans hade han massor av nu =P Ja så det får bli nästa investering, hehe..

Nu ska jag fortsätta att vika min förbannade tvätt, det tar ju aldrig sluuuuuuut! Jejeje..

Torsdag 5/3

2009-03-05 09:55:02 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hej Svejs!

Igår va ja nog trött, efter att jag vart ute med Rocky så la jag mig på soffan och kollade på Seindfeld, och ja sten slocka, vaknade efter att klockan va ett, och då gick jag och la mig i sängen.. William vaknade vid 7 imorse och då gick Jörgen upp för William ville ha "nenne" hans ord för välling. Vid halv 8 klev ja upp ur sängen väldigt trött.. Sen åt vi en banan innan det va dags att gå till dagis. William sket i mig i vanlig ordning när vi kom in på dagis, han va så ivrig så han skulle springa o leka redan innan han kommit ur overallen, tokunge! Ja det va ingen svår lämning iaf, han hade inte ens tid att vinka hej då. Han skulle ju leka med sina kompisar.

Idag har jag en lektion 14.10, Jörgen ska på möte kl 15 och då ska William vara hemma hos faster Jessica o leka med kusin Liam. Liam brukar väl mest bli arg på William för dom inte riktigt kan samsas om leksakerna =P Men det ska nog bli bra, roligt för William att få komma och leka med nån annan än mamma. =) Nu sitter vi och äter lite kryddiga varma mackor, mycket gott.. =)

Nej nu ska jag äta lite, så hörs vi kanske senare =)

Ny kaffekokare

2009-03-04 22:42:48 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Oså va kvällen kommen.. Idag då? Jag har hängt en himla massa tvätt som väntar på att bli vikt men det orkar jag inte idag utan får ta det imorn när William är på dagis. Sen la jag mig en liten stund när William sov middag, trött själ numera. Williams fadder har varit här idag, men ja han bara gallskrek så fort han kom förnära, dom träffas ju inte så ofta så William var jätte rädd för han, men det släppte lite allt eftersom.. Efteråt åkte vi till ICA Maxi för att köpa en ny kaffekokare, våran läcker som ett soll, så nu orka vi inte med den längre utan köpte en ny, får hoppas denna är bättre. =) Gjorde lite nachos till Grey's som vi har mumsat på . Så mätt är jag :P Hihi..

Jag ska strax klä på mig och gå ut med Rocky en snabbis. :/ Usch helst hade jag lagt mig i goa sängen, men det är min tur idag. Ja imorn är det torsdag och snart helg, jag längtar tills på lördag, Sandra ska komma hit så ska vi dricka lite och äta taaacos, mums! Amelie skulle ev komma en stund med, men hon skulle inte dricka. Sen har vi blivit hembjudna till Björn (Williams fadder) han skulle ha lite fest. Men vi får se hur vi gör om vi stannar här hela kvällen eller vart vi tar vägen. Men ingen utgång iaf, så mycket är bestämt =)

Nej nu får ja gå ut med lilla voffen :P




William ca 6 månader

2009-03-04 11:11:54 Videos
» Kommentarer(8) «




Här är han den lilla gladskiten, ca 6 månder på denna videon..
Jag blir så himla glad när jag ser denna, hans underbara skratt! =)

Onsdag 4/3

2009-03-04 09:53:14 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Morrn!

Sovit dåligt inatt, Jörgen har snarkat som en jag vet inte vad.. Så jag är trött och seg idag! William är på dagis och jag ska strax gå ner till tvättstugan med mitt berg av tvätt, det va sjukt mycket idag och ändå tvättade jag förra veckan. Vad är det här? men men.. Jag är ju som sagt ledig idag.. Imorn med kan man säga, jag har bara en lektion 14.10 men jag vet inte om jag kan gå på den, Jörgen ska ju iväg o ha möte med Swebus kl 15 o det är ju väldigt viktigt för han att gå på så ja vi får se, i annat fall får ja ringa och berätta läget, det är säkert inga problem =) Hihi..

Annars då? Vad händer idag? Ja inte så mycket, som sagt tvättstugan mellan 10-13 sen är det lugnt. Därimellan ska William hämtas klockan 12. och hem för att nana middag förhoppningsvis en lite längre nap än igår på 40 min. Räcker tyvärr inte för honom med sån liten stund :P Ikväll är det Grey's Anatomy på TV och det får jag ju inte missa. Inte missa för nåt i världen, haha! Annars är jag faktiskt lite sugen på att gå ner till stan och kika på marknaden, men det va ingen som ville följa med så nja jag vette tusan :/ Jaja.. nog babbel från mig nu..

Desperate Housewives

2009-03-03 22:05:07 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Halloj!

Efter att jag hämtat William på dagis idag tog vi en promenix till Hemköp för vi hade fått ett paket att hämta ut från H&M. Ett par jeans va det som kom, en rest order. Dock passar inga jeans William i midjan för han är så himla smal, så det fick bli skärp i dom byxorna med. Givetvis så somnade han i vagnen och sen vaknade han när vi kom hem så summan av det hela blev att William sov 40 min på hela dagen, men ändå kom han inte i säng tidigt idag, somnade runt 9. Iof tog han sig en kvarts nap i min famn runt 6, och det gjorde väl susen antar jag . Nu har jag och älskling precis tittat på säsongs starten av Desperate Housewives =) Mycket bra, man undrar ju verkligen vem den där Dave är för psykopat egentligen, och vad det är han har gjort.. *Nyfiken*

Snart är det nog dags att lägga sig och nana.. Imorn är det dagis för William som gäller, jag är ledig så jag ska tvätta, försöka läsa ut min bok, och bara slappa.. =) En mysig dag :) Ska dock plocka undan lite i köket innan jag går och lägger mig. Idag ringde dom dessutom från Swebus i Vänersborg (tror jag det va) och Jörgen har blitt utvald att få gå bussutbildning, som arbetsförmedlingen betalar. Så han ska bli busschaufför, och så som jag förstod det så är han garanterad jobb efteråt. Dock är väl inte Jörgen så sugen på att bli busschaufför, men han är ju så illa tvungen tackar han nej blir han ju av med Alfakassan och det har vi inte råd med i nu läget. Utan han får ta jobbet och under tiden kanske leta annat.. =) Men det är ju bra att ha ett jobb.. :)



Rihanna - Rehab

2009-03-03 15:19:57 Musik
» Kommentarer(0) «





Bakterie tog hans händer

2009-03-03 10:46:12 Marie babblar
» Kommentarer(6) «




LONDON. När Marshall fyllde ett var han en pigg liten krabat som precis hade lärt sig stå.Några dagar senare smittades han av bakterien.Nu har pojken varken händer eller fötter.Annandag jul upptäckte Marshalls föräldrar Stephanie Janson, 32, och Moss Janson, 31, att något var fel. Sonen hade ett märke på huvudet och hög feber.

De vågade inte vänta på ambulansen utan körde honom själva till sjukhus.Där konstaterade läkarna att ettåringen hade drabbats av bakteriell hjärnhinneinflammation och dessutom en blodförgiftning som på bara ett par timmar hade gett honom utslag över hela kroppen.I fyra veckor kämpade pojken mot sjukdomen. Hans plågade kropp stängde av cirkulationen och sakta men säkert dog hans händer och fötter. Till slut var läkarna tvungna att amputera lemmarna för att ge Marshall en chans att överleva.

 

– Det kändes så hemskt, men samtidigt känner vi oss lyckliga för att han lever. Nu måste han lära sig nya sätt att göra saker, men jag vet att han kommer klara det med vår hjälp och kärlek, säger Stephanie Janson.Otroligt nog, säger hon, har Marshall redan börjat anpassa sig till sitt handikapp.

– Man kan inte tro att det går så bra. Han sträcker sig efter saker och flyttar på dem. Han är en glad liten pojke.Men Marshall har många fler operationer att genomgå de närmaste åren, bland annat för att transplantera hud till stumparna på hans armar och ben. Släktingar och vänner har startat insamlingar i hemtrakten i Cornwall för att få ihop pengar till familjen.

Bakteriell hjärnhinneinflammation drabbar upp till 400 svenskar varje år. Den allvarligaste formen kan leda till döden bara timmar efter insjuknandet.

Källa: Aftonbladet.se

 


Tisdag 3/3

2009-03-03 10:08:38 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallåååå =)

Tidig morgon, klev upp vid 7 idag.. William satt och ropade på mig i sitt rum och ville ha välling.. Så det var bara att kliva upp, sen fick han väcka sin pappa och sen blev det frukost-time. 8.20 skulle jag vara i skolan, gjorde 2 engelska test idag, skönt att ha det gjort nu, nu ligger jag inte efter mer i det ämnet, så bara matte jag behöver räkna typ sjukt mkt, men men.. Nu är jag ledig resten av dagen, likaså imorgon. Heeeela långa dagen! Underbart, ingen skola förän på torsdag =) Hihi..

Så vad ska vi göra idag då? Ingen aning.. William är på dagis till kl 12. Sen ska han sova middag.. Sen blir det väl bus o lek här hemma, Jörgen har  bestämt att vi ska äta torsk idag, MUMS! =) Det älskar jag och William.. Annars blir det lugnt här hemma, måste läsa min bok också, jag får nog redovisa den på torsdag och jag har halva kvar typ. Så kanske ska lägga mig och läsa lite. Nej nu orkar jag inte med detta längre.. :P Höhöhöh..

Strykjärns shopping =D

2009-03-02 21:58:44 Dagboken
» Kommentarer(7) «


God Kväll!

William sov till klockan va nästan 4 idag och då kom hans faster o tog han en timma så jag och Jörgen kunde åka och sola. =) Det va mycket skönt och avslappnande, synd att man luktar så illa efteråt bara :P Haha.. Sen åkte vi hem och hämtade William och begav oss till Elgiganten och shoppade oss ett strykjärn, det va väl kanske på tiden?! Så nu slipper jag be om hjälp varje gång jag behöver ha något strykt, ska bara köpa en strykbräda också och sen kan jag stryka massor! Haha.. Sen åkte vi hem och lagade middag. Stuvade makaroner och köttbullar, mums =) Gott för en hungrig mage, William satt med och åt också såklart.. SJÄLV! Han är så duktig så, även om det blir en del med händerna.

Sen tog jag och lillfisen ett mysigt bad, mycket lek med dom nya badankorna blev det =) Inget skrik alls.. William brukar vanligtvis inte vilja bada, men nu knödde tjocka mamman ner sig i badkaret med han så då gick det bra, vi kastade ankor så dom plaskade och han skrattade så underbart lilla prinsen <3 Sen kom pappsen och tog upp han och han fick springa runt i sin nya badrock. Så jag fick tvätta håret medans.. Sen ville han ha lite välling och sen nana kudden..

Jörgen tog med sig Rocky på en prommis sen, då hade de varit knivrån på Möllan och där va Williams 2 kusiner, och hans ena faster. Dom två måste vart livrädda.. :/ Stackarna. Det hade jag varit iaf. Imorn är det skola, 8.20-9.40. Är inte så himla sugen på att gå men jag är änna tvungen.. Det är ju bara en lektion. Nej nu ska jag nog äta lite kvällsmat :)
Tjingeling..


Måndag 2/3

2009-03-02 14:29:57 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hejhej..

Vart ett litet uppehåll i bloggen som ni kanske märkt och ja det har vart väldigt skönt att ha en liten paus, men nu är jag tillbaka igen. =) i lördags va vi på Ullared och shoppade ihop med Emma, Jessica och Kajsa. Mitt kalas slutade på 800 kr så ja det va lagom, blev lite kläder till William, nya mjukisar, väska och plånbok till mig. en potta, och lite småplock. På kvällen va det utgång, jätte trevligt, jag blev nog lite för full men äh det händer så sällan att jag blir det så jag bjuder på den ;) HAHA.. Blev lite bakis igår vilket inte vart lika roligt men jag mådde väl som jag förtjänade antar jag, haha!

Sen va vi i Brålanda på Mios 1-års kalas, han fick många fina paket! =) Riktigt trevligt. Sen blev det en fet pizza på kvällen och lilla jag smällde i mig hela pizzan, det ni det händer inte ofta kan jag lova. Idag har William vart på dagis, och vi på Överby och handlade, sen stannade vi på Coop så jag fick äta deras lunch, gräddstuvad lever och potatis. Muuuums! =) Sen hade vi tid hos BVC kl 13.00 , så nu väger lillfisen 11,6 kg. Han ligger fortfarande under normalkurvan men han följer sin kurva som han ska, och va 88 cm lång =) Där ligger han över normalkurvan min stora lilla kille =) Han fick även spruta, han blev stucken i båda armarna för han hann dra ut första sprutan innan det va klart så då fick dom sticka han igen men han va så duktig så min lilla älskling <3

Idag skippar vi ÖF vill att min lilla älskling ska få sova och sen har jag lite jag behöver göra. Bla plugga, jag har en bok jag måste läsa ut, och sen bör jag plugga matte för där ligger jag efter ganska mycket, men men.. Jag vet inte om jag har nån lust nej nu ska jag gåååå =) Det va lite uppdatering från mig iaf..