Freeeeedag 29/5

2009-05-29 11:22:42 Dagboken
» Kommentarer(0) «


HejHopp =)

Kan börja med att summera gårdagen, jag va hemma hos Jessica och fikade och hon färgade min utväxt så nu är jag sådär jätte blond igen, hihi! Sen cyklade vi ner till stan hon skulle köpa present till Erik som har fyllt år, och jag gick in på Bolaget och shoppade några cider. =) Yummi! Sen va vi på Eriks kalas, han hade fyllt 12 i mitten på Maj. Det bjöds på smörgåstårta, hamburgare för barnen, och sen tårta och glass =) Mumma.. =) Vart fikande och kalasande hela veckan =) Heheh.. Sen gick vi på Tipspromenad som Hyresgästföreningen här hade anordnat, William vann 3 tablettaskar, och jag och Jörgen vann varsin blomma. :) Summan av det hela: En trevlig dag!

Idag då, lämnade William på dagis vid 9, sen gick jag till skolan och gjorde det sista i Engelska A kursen.. På måndag sätts betyget! =) Sen tog jag en liten paus och sen gjorde jag Svenska prov.. Gott att ha det avklarat nu, är bara en sista sak jag ska göra på måndag sen är jag done! =D Om en stund ska jag ner till stan och fika med Sandra .. =D Passa på att köpa lite slödryck så med kanske ? :) Blir nog bra.. =D Hihi..

Ikväll ska jag hem till Emilia på lite fest =D Ska bli kul, men blir nog en ganska så lugn kväll.. Är ju en morrondag också och jag ska orka med den. =D Ja det ska bli trevligt att umgås med sina kära vänner o spela spel o dricka alkohol, får väl se om det blir utgång ikväll eller vad som händer, den som lever får se! =)

Utmaning

2009-05-28 22:15:46 Tidsfördriv
» Kommentarer(0) «


VEM GÖR VAD...


- Diskar:
  Diskmaskinen ;)
- Tvättar kläder: 
  9 fall av 10 är det jag, men Jörgen brukar hjälpa till om jag ber han..
- Sitter mest vid datorn:
  Jag
- Pratar mest: 
  Ja det beror lite på, Jörgen e allt bra på att babbla =D
- Rengör toaletten: 
  Jag!
- Dammsuger:
  Jag, :) Haha
- Bäddar sängen: 
  Jag där med ;)
- Tittar mest tv: 
  Jörgen då jag hellre sitter här, ja om det inte är något speciellt på TV.
- Vaknar först på morgonen: 
  William =)
- Tömmer soppåsen: 
  Mest Jörgen
- Pratar mest i telefon:
  Ja det är väl jag det med..
- Fixar bilen: 
  Jörgen
- Betalar mest för att allt ska gå runt: 
  Just nu är det jag, då Jörgen är arbetslös, men när han jobbar så är det han..
- Lagar mat: 
  Jörgen, han lagar mycket goare mat än mig.
- Äter mest:
  Jag *Gottegrisen*
- Tar hand om djurens hygien/pälsvård: 
  Jörgen, han gör det mesta som har med Rocky att göra
- Dammtorkar: 
  Jag
- Tar ut soporna:
  Jörgen
- Klagar mest över vädret:
  Det är nog jag.
- Pratar mest i sömnen: 
  Jörgen snarkar nåt jävulskt
- Byter toarullar: 
  Jag
- Läser flest böcker: 
  Ingen av oss
- Dricker mest kaffe: 
 Jörgen
- Skvallrar mest: 
  Båda!!
- Går ut med hunden: 
  Jörgen men jag går allt ut med Rocky jag med =D 
- Veckoplanerar: 
  Ingen =P
- Tar mest ansvar för att allt går runt:  
  Jörgen tar det mer som det kommer, medans jag går runt o tänker o oroar mig mest i onödan.
- Gör matlåda: 
  Ingen
- Umgås med vännerna mest: 
  Det är nog jag
 - Laddar ner mest musik på datorn: 
  Båda
- Tittar mest film:
  Bägge
- Duschar längst:
  Det är nog jag och badar gör jag gärna i flera timmar!
- Slösar mest pengar:
  Jag, fy skäms på mig *slår på fingrarna*
- Kommer ihåg allas födelsedagar:
  Jag har nog bättre koll på sånt
- Spelar musik högst:
  Ja det är nog jag, speciellt på fyllan för då hör jag sååå dåligt ;)
- Lagar grejer i ex. boendet som går sönder: 
  Jörgen
- Går och lägger sig först om kvällarna: 
  Olika
- Ser till att allt är på sin rätta plats:
  Jag!!
- Latar sig mest:
  Båda
- Inhandlar mat:
  Båda
- Skurar:
  Jag
- Tjatar mest:
  Det är nog jag om inte William räknas?
- Tränar med hunden: 
  Jörgen
- Viker kläder & stoppar dom i garderoben:
  Jag, ALLTID jag.. suck..

Jag utmanar:

Sandra, Emma, Amelie.. =)


Torsdag 28/5 - Grattis Tuva!!

2009-05-28 09:37:27 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Grattis världens sötaste Tuva på 1-års dagen!! =D Hoppas du får en underbar födelsedag <3

Igår var vi på Tuvas 1-årskalas.. Det va jätte trevligt, massa barn och deras underbara mammor. Det bjöds på fika och alla barnen lekte. Va jätte skoj att få fira Tuvas födelsedag, + att hon fick många fina paket! =) Nu dröjer det inte länge heller förän Melvin fyller 1 år, det är födelsedagar på löpande band nu =) Hihi..

Nu har vi precis lämnat William på dagis, och jag ska snart hem till Jessica och färga mitt hår, för nu ser det för jävligt ut så det ska bli gott o få det nyfärgat, får se om vi hinner färga underhåret också. För ja, jag ska färga mitt underhår brunt, someday! När det blir det får vi se.. =) Hihihi.. Men det ger sig.

Annars är dagen idag ganska så lugn, kanske tar en sväng till Systemet idag eller så går jag dit imorn, time will tell.. Nej nu ska jag fixa vad jag ska ha med mig :) Tjohej!



 


Onsdag 27/5 - Kalastaaajm..

2009-05-27 09:26:16 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hej o Håååå..

Jobbig natt, nu är det Rocky som vart dålig som behövt springa ut o bajja hela natten =( Usch va det va segt.. Men nu är han liiiiite bättre, men vore dumt att säga att han va bra i magen för det är han inte. Han bajsar fortfarande löst. Jag har precis lämnat William på dagis, dom skulle ut och springa "Förskolans Vårrus" Hur det nu ska gå för herr klumpfot! Han lär väl slå ihjäl sig så klumpig som han är :P Visst är jag snäll mot min son? Men han är ju klumpeduns! Haha..

Om en stund ska jag till skolan :/ *vill inte, vill inte, vill inte* Men men, det är ju bara för en liten stund, sen ska vi på Tuvas 1-års kalas =) Ska bli roligt! Får hoppas hon gillar presenten vi har köpt till henne, om inte annat så är det ju tanken som räknas. Nu är det kalasdags nästan varje månad ända fram till Jul.. Är iaf nån som fyller varje månad.. Funny!! =D

Sen ikväll är det Grey's på TV! *me like, me like, me like* Nåde den som stör mig då.. Den tiden då det sänds är heligt för mig, går knappt att prata med mig då för jag är så inne i serien.. =) Hehe. Japp jag är en Greys-nörd bara att inse! Nu ska jag nog dammsuga lite här hemma innan det är dags att göra sig iordning och packa skötväskan, ställa vagnen på dagis, och gå till skolan.. =) Kommer ju få ha världens packning med mig till skolan.. Bläää.. Både skötväska och kameraväskan.. Jaja..

Dessa Rubriker..

2009-05-26 22:19:29 Dagboken
» Kommentarer(0) «


.. ja jag orkar inte komma på någon.. hehe! Dagen idag då? Jag har vart på Överby med Åsa och Melwin.. Hon skulle leta efter en present till Tuva. Och vi lyckades hitta nåt iaf. =) Gick även och kikade på lite annat, och jag var duktigt och inte shoppade något. Sen va det bara och skynda hem och ta tag i tvätten , Åsa va snäll så William fick vara hos dom medans jag tvättade eftersom inte Jörgen va hemma, han va ute och övningskörde buss med körskolan. =)

Lillfisen somnade i tid idag iaf, runt 8! Sköööönt =) Sen slumrade jag till en stund på soffan, strax innan Desperate då piggnade jag till igen. Och här sitter jag nu, ska snart krypa ner i sängen tänkte jag, trööööött idag! Imorn är en annan dag, ska till skolan och sen är det barnkalas som står på schemat, inget mindre än Tuvas 1-års kalas! Ska bli så roligt att få vara med och fira hennes första födelsedag =) Får hoppas hon blir glad för paketen som vi köpt till henne =D Hihi.

Nu ska jag nog ta en snabb dusch innan jag kryper till kojs, :) God Natt!

Tisdag 26/5

2009-05-26 09:41:56 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Halloj!

Dom hade nog inte magsjuka iaf, för Melwin har inte spytt nåt mer, och han är ju pigg, så kan ju vart nåt han ätit bara. För det behöver ju inte vara magsjuka bara för att man spyr. Skönt för dom =) Idag är William tillbaka på dagis. Dom hade nog saknat honom där =) Det verkade så iaf. Jag ska strax ta en promenad med Åsa och Melwin till Slussarna. Tänkte fota lite, samt röra på fläsket. =D Har precis käkat lite frukost och det va gott för magen. Så slipper man vara hungrig när man är ute och är hurtigbulle =D Hahaha..

I eftermiddag ska jag tvätta :/ Segt! Men rena kläder behöver vi ha.. Har även planerat att på fredag ska jag och Emma dricka lite, och umgås.. Är det nån som vill vara med är det bara att säga till! =) Det ska bli trevligt. Imorn är det kalas för Tuva-luva! =D Ska bli jätte roligt, och William ser nog fram emot att få träffa sina kompisar, det va ju så längesen nu. Får inte gå så långt emellan tycker jag *påpeka* Hihi..

Nej nu ska jag se vad jag ska ha med mig.. Hörs ikväll :)



William somnade så sött i pappas famn.. <3

Måndag 25/5

2009-05-25 22:20:58 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hej Hej =)

Fan va kass jag är på att uppdatera men jag skyller på fint väder, och då sitter inte vi inne. Har knappt varit hemma idag. Imorse va vi tvugna att gå på ett möte, och eftersom inte dagis va öppet så va Åsa så snäll och passade William under tiden, skrev även in mig på Arbetsförmedlingen idag, eftersom jag ändå ska gå hemma hela sommaren så kan man få nåt sommarjobb under tiden så tackar jag inte nej. Inte för att jag tror att jag skulle få det men ändå.. Sen mötte jag på upp Åsa i stan, hon och William hade fikat på Espresso House, lunchat på Oden =D Trevligt värre, min lilla parvel va ju inte hungrig iaf, Åsa är så snäll! :D Sen gick jag och shoppade nya leggings, och William fick en keps. (en till) Den va ju så söt! =) Och as always en tur till Apoteket och fylla på medicin förrådet.

Sen gick vi o köpte frukt, och gick och hämtade Thea & Melwin på dagis.. På vägen hann Melwin spy en gång :/ Stackarn. Trodde han körde fingrarna i halsen för det hördes inget direkt. Så tänkte väl inte mer på det.Vi gick till lekparken och lekte, käkade frukt och Melwin spydde igen, ja då va det ju ett faktum.. Det är magsjuka. Så Åsa fick gå hem med barnen =( Nu hoppas jag verkligen inte att vi blir smittade. Men det märker vi väl ganska så snart isf.. *peppar peppar*

William somnade redan halv 7 idag!! Inte likt min kille.. han va helt borta, det gick inte att väcka han, testade att ta nappen och snutten från han, inte en reaktion. så vi bytte blöja och tog på jamas, o la han i sängen.. nopp ingen reaktion där heller. så åkte vi och handlade (hans farbror) va här så länge.. Massa blöjisar blev det =) Hihih.. Samt massa smaskig mat! När vi kom hem gjorde jag iordning en flaska välling som han åt upp i sömnen, eftersom han inte ätit sen 2 så blir det så långt emellan tills han vaknar igen, så kändes bäst att ge han lite.. Han åt även fast han sov, sötnos!

Nu är det snart dags att sova imorn ska jag recensera en bok som jag inte har läst hur skall detta gå? :/ Blääää...

Söndag 24/5 - Bara 3 månader kvar..

2009-05-24 08:06:10 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Good Morning..

Ja då va jag och William uppe, va klockan 7 som gällde, men tusen ggr bättre än klockan sex iaf =) Inte för att jag hade tackat nej till att sova en timma till men vill han upp så vill han och då är det inte så mycket man kan göra åt saken, vi har inte gjort så mycket äm så länge, William har ätit välling, och vi har hunnit byta 2 blöjor än så länge.. Nu ska jag försöka få i mig lite te, o piggna till.. Får se la se hur det går ;) hihi..

Jörgen kan dock inte sova så länge idag, för kl 11 ska vi gå på dop. Jag hoppas William sover då, Haha! Får väl ta med vagnen ifall han skulle somna.. (kan ju hoppas) men vi får se. Får inte glömma ta med doppresenten bara, jag har ju minne som en fisk ändå.. Igår hade jag glömt mina nycklar i barnvagnsskåpet kom på det ca 3 timmar senare, smart va? Häromdagen hade jag glömt nycklarna i dörren och där hade dom suttit typ hela dagen, jag är snurrig och inte dåligt heller.

Tänk att idag är det endast 3 månader kvar tills min älskade son fyller 2 år! Fattar ni 2 ÅR? Att jag har fått vara mamma till den underbara lilla människa så länge är helt ofattbart, and I love it! <3 Att han blivit så stor, han är ju faktiskt ingen liten kille längre, han är ju en egen liten individ, med en egen vilja, och en egen personlighet. En underbar sådan, iaf mestadels av tiden. Han vet precis hur man gör för att testa gränser och för att testa mammas och pappas tålamod, ibland så brister det men oftast inte. Jag är så lyckligt lottad att ha fått William, för det är inget vi har skaffat för man skaffar inte barn, man får barn.. Och man ska absolut inte ta det för givet, för det är inte så himla lätt att få ett barn åtminstone inte för alla.. Jag ser det som en välsignelse att bli förälder, för det är det mest magiska man kan få :)

Jag älskar min son något oändligt.. <3


Lördag 23/5

2009-05-23 22:25:48 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Kväll.. =)

Idag har det inte funnits tid för bloggen så jag har helt enkelt skippat den. Kan allt vara gott att slippa den ibland, vi grejjade och donade hemma på förmiddagen, efter lunch åkte vi ut till Överby och shoppade doppresent till Iszabella och födelsedagspresent till Tuva. Köpte även nya strumpor till William samt att han fick välja ut en ny keps =) en jätte fin beige sådan, satt så bra på hans lilla huvve, när vi kom så kollade jag storleken då va den från 11-14 år. Hahaha.. Han har visst stort huvud min älskade <3 så det kan gåå.. =) Men den passade ju såå =P

Sen tog vi en promenad med Åsa.. Och stannade för att leka på gården, om folk hade sett oss hade dom garvat ihjäl sig, vi hade nog roligare än barnen, Gungade gungbräda, Hahah =) Ja man ska ju ha barnasinner kvar sägs det ju. Efter 8 gick vi in och jag gjorde redo William för natten och han somnade så sött så.. Och under tiden har jag vart ute och slängt en massa sopor, vikt tvätt och grejjat lite, nu sitter jag och tittar på CSI Miami. Ska väl inte sitta uppe alltför länge, imorn ska vi på dop, hur det nu ska gå =/ Jag bävar över att sitta i kyrkan med William, han kommer ju inte vilja sitta still där inne.

Hur får man en snart 2 årig liten kille sitta still i över en timma? Vi får väl sitta i omgångar jag och Jörgen antar jag, får ta med mig lite leksaker och försöka muta han =P Ja det blir nog bra, den dagen den sorgen antar jag.. Jag ska strax börja mumsa på min Ben & Jerrys glass! =D *Love it*  Får väl se om det kommer nått bra på TV efter detta.
Nej ska skura min spis först tror jag :)




Sikken dag..

2009-05-22 22:50:06 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Vi smet iväg tidigt imorse, med rädslan för att Jörgen hade magsjuka och inte ville bli smittade.. (Nu hade han inte magsjuka *pustar ut*) Anw, imorse gav vi oss hem till grannen Åsa, åt frukost ihop mumsig gröt och rostad macka.. Sen ramlade min prins o slog i pannan.. Ajjsing! Han blev hysterisk så vi satte oss i soffan och försökte trösta, då spydde han ner hela oss :/ Va nog för han blev så hysterisk, för sen har det inte vart nåt mer spy! Vi tog oss ner på stan sen och åt kinabuffe ihop med Åsa, farmor, faster Jessica och Liam och faster Nathalie, eller (Latti) som William säger :)

Sen kikade vi lite, och testade kepsar men det va ingen som föll herr Vikström i smaken.. (mini-Vikström) alltså.. Så vi gick hem tomhänta, när vi kom hem va det bara att ta tag i tvätten.. Detta eviga tvättande.. Men gott att ha det gjort. Jag va lat och orkade inte laga middag till oss, så jag cyklade iväg och köpte pizza till mig och William, hehe =D Mumsigt värre va det, och för en gångs skull kom William i säng i tid idag, det senaste dagar har han vägrat sova och inte kommit i säng förän runt 22.. men idag somnade han redan vid halv 8.. Mycket rimligare tid om ni frågar mig. Inte för att jag har nåt emot att han är uppe längre, men han blir så förbannat sur och grining när han blir sådär övertrött, han är inte rolig att ha o göra med då.

Imorn måste vi en sväng till Överby, dels för att kika på en dop present till Iszabella, och den för en födelsedags present till Tuvis =) William fick ett inbjudningskort till hennes kalas på posten idag *sött* Frågan är ju bara vad man ska köpa? Men vi kommer nog på nåt =D Hihi.. Jag har iaf hunnit massa ikväll, efter jag lagt William la jag  mig i badet och slappnade av, vek en del av tvätten, det som va torrt, bäddade rent i våran säng.. Och nu sitter jag här och dricker en kopp te =) Jörgen är i Vänersborg och jobbar på nåt ungdomsgrejs.. =P Så han kommer väl hem om ca en timma eller så..

Känner att det blev väldigt mycket babblat här, hehe så nu ska jag avrunda och fortsätta titta på TV =) Pusselipuss..

Fredag 22/5

2009-05-22 08:11:35 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Morgon.. =)

Ja iaf för mig, inte så värst för Jörgen för han har vart uppe och spytt hela natten :/ Vet inte om det är magsjuka han åkt på eller om han har ätit något olämpligt. Hoppas verkligen inte att det är magsjuka, får då lär ju garanterat jag och William åka på det. Så om en stund tänkte jag "rymma" hemifrån och vara nära Jörgen så lite så möjligt. Känns bäst så just nu. För bläää vad jag hatar magsjuka, bland det värsta jag vet.

Igår orkade jag inte blogga.. På förmiddagen åkte vi ut till Vickan och hennes hästar. Hon har ju ett helt stall med massa pollar. William älskade hästarna och blev vansinnig när vi skulle gå ur hagen, sprang runt och kastade boll till Vickans hund Deo hela tiden, barnkärare hund får man nog leta efter. Han va hur go som helst, och verkligen jätte försiktig. Inte många hundar som är det, Rocky skulle kunna lära ett o annat av honom.. Men nu har jag iaf fått det bekräftat, William är rädd för små hundar, Deo va det inga som helst problem med, det ska vara stora hundar för den där lilla grabben.

Sen åkte vi hem och sov middag och lagade mat, sen gick vi ut en stund och lekte i lekparken ihop med Åsa och Melwin =) Very najs, sen gick jag hem till Åsa och kikade på film, kikade på Da Vinci Koden.. =D Ska läsa böckerna nu hade jag tänkt, kunde ju vara käckt ^^ Hihi.. Nu ska jag byta bajsblöja på William, det luuuuuktar!


Torsdag 21/5

2009-05-21 09:00:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år.. Grattis Alexandra på 21-årsdagen!
Usch, William vaknade vid 6 idag och vägrade somna om. Så ja jag är rätt så seg idag.. Tur man inte ska göra så mycket under dagen då, utan bara kan ta det lugnt och slappa. För idag har vi faktiskt ingenting planerat, gud va gott! Tänkte jag skulle byta gardiner i Williams rum idag, jag fick ett litet paket från Jotex igår, med ett överkast till vårans säng, nya gardiner till William (med döskallar på) och en ny fönsterlampa som vi har i vardagsrummet just nu. =D

Tanken är att vi ska gå en promenad med Åsa sen =) Kan va gott att röra på fläsket, efter allt godis jag åt igår :P Hihi.. Men på bio får man äta godis, det är som en oskriven lag, att man äter godis och popcorn! Hehe. Nu ska William vara hemma länge innan det är dagisdags igen.. Han ska inte dit förän på tisdag, så i värsta fall får han följa med mig till skolan på måndag, jag har en recension jag måste skriva.. Men jaja, det löser sig! =)

Nu ska jag ta min son innan han röjer hela skohyllan, han har någon form av sko-fetish..

Änglar & Demoner

2009-05-20 23:16:10 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå så här mitt i natta..

Dagen har vart trevlig, vart i stan med Åsa en sväng och kikat.. Hittade en jätte söt keps på Kappahl som jag funderar på att köpa till William. Kikade lite i andra affärer men dutti som jag är så handlade jag inget. Ovanligt för att vara mig. Jag tror jag håller på att bli ekonomisk.. Haha! Åsa passade William en stund medans vi åkte till Ö&B och bytte hans lastbil vi köpte där för nån vecka sen. När jag kom hade han mumsat i sig yogurt och bär =) Mums!! =D Hihih..

Sen ikväll har vi ju vart på bio och tittar på "Änglar oc h Demoner" Jätte bra film! Helt klart en film jag kommer se igen. Jag älskar ju att se historie-relaterade filmer, som denna, Da Vinci Koden, Stigmata, you name it! Så himla mysigt att gå på bio, att man inte gör det oftare egentligen, för så dyrt är det ju inte.. *mysfaktor* När vi hämtade William hos farmor så ville han inte följa med hem, han skulle stanna.. Men fick me oss han till slut efter en hel del protesterande. Väl hemma va han helt omöjlig, han skulle inte äta välling, inte ta på sig pyjamas, inte sova.. Nej ingenting!!

Men Jörgen fick lagt han tillslut efter mycket om och men.. Nu har jag precis kollat på Greys! Vart ute med Rocky, och väntar på att diskmaskinen ska bli klar så att jag kan gå och lägga mig så jag är pigg imorn när William vaknar och vill leka. Imorn är det ledig dag, är ju röd dag.. Får se vad vi ska hitta på, blir väl en liten promenad kanske så man slipper sitta inne hela dagen lång.. Nu är det nana tajm =D


Onsdag 20/5

2009-05-20 10:30:38 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Goddagens!! =D

Inatt tog jag smällen att få öronvärk och tog min MP3 o sov i sängen.. Jag har inte så ont idag jag trodde, det va skönt o få sova i sin egen säng, och William sover mycket bättre när jag sover där. Imorse vaknade han halv 8. =) Och det gillar vi.. Hihi.. Sen knallade vi upp och gjorde välling innan vi stack iväg till dagis. William ville inte gå ifrån mamma och pappa idag, men det släpper ju rätt fort. Han skulle gå in och måla, han är helt tokig i att måla.. =)

Dagens planering? Jag ska till skolan och göra ett prov, sen behöver vi kanske handla lite, jag ska iaf handla godis till filmen ikväll och sen ska vi ju på bio ikväll. William ska vara hos farmor under tiden. Kommer han nog tycka om, så får han leka med sin bästis Buddha. Heheh =)

Tänk att vi redan är i slutet av maj, det är helt sjukt va fort tiden går. Om endast 3 månader fyller William 2 år! Fattar ni? 2 år? Det är knappt att jag fattar det själv. Att jag haft min underbaring så himla länge, ja det är helt ofattbart! Jag älskar han bara mer och mer för var dag som går. Ja det är sjukt hur fort tiden går, hade aldrig kunnat föreställa mig det, den bara springer iväg ju..

Nu ska jag vika tvätten så det blir gjort nån gång..

Babbelibabbel..

2009-05-19 22:31:44 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll!

Dagen har flytit på bra, mötet i förmiddags gick finfint, tog bara 20 minuter så sen tog jag en promenad hem, innan det va dags att hämta William från dagis. Sen gick vi och mötte Emma och Melvin för en promenad till Amelie. Jätte längesen vi träffades nu, så det va på tiden =) Får inte gå så långt emellan.. William va glad att få leka med Melvin och Hugo, även om han va väldigt rädd för Mongo.. (deras hund) Amelie bjöd på kaffe, det va väldigt gott =) Trivs så bra i erat sällskap tjejer, :)

Sen blev det en promenad hem, när vi kom hem busade vi lite.. och lagade middag, fick bli lasagnette idag! Sen har William vart grinolle himself. Inget har vart bra, det har bara vart skrik och gnäll, men så går det när man inte sover som man ska dom blir man suris. Va likaså krångel att lägga han, men jag fick sitta bredvid sängen och smeka han i pannen så han slappnade av. Va jag längtar tills vi ska köpa ny säng till han, då man kan ligga i sängen med han och krama han tills han somnar, är ju lite svårt att göra det i en spjälis.

Imorn är det onsdag, vilket för min del betyder prov i svenska =/ Bläää jag vill inte. Får plugga lite imorn förmiddag, sen är det bio dags, Wiiihooo!! Ska bli gott skoj, och en bra ursäkt att få äta godis mitt i veckan ^^ Hihi.. =) Nej nu ska jag äta sen kvällsmat och sen nana kudden!

Vi sjunger..

2009-05-19 20:05:35 Videos
» Kommentarer(1) «




Haha, bjuder på ett litet klipp där jag sjunger o William gör "rörelser"
Ni får inte skratta åt min fjantiga sång men jag sjunger endast för William =)

Tisdag 19/5

2009-05-19 08:26:30 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morsning ;D

Han sov ju lite längre imorse iaf, till halv sju fick jag sova.. Sen gick vi upp och jag duschade lite snabbt innan vi gick o väckte Jörgen.. så nu är iaf hela la familia uppe. Idag har William kort dag på dagis och efter att jag lämnat han blir det gå ner till stan för ett möte jag ska på. Hoppas det går bra, jag gillar inte sådana möten så.. men det blir va det blir. Kl 12 ska jag hämta lill-prinsen och sen hem och lägga han.. Vid 15-tiden är vi bjudna hem till Åsa på fika, även Karin skulle komma idag med lilla bebisen i magen.. =) Alla är ju verkligen gravida nu.. *mysigt*

Annars är det TV kväll ikväll, ja för det är ju faktiskt Desperate ikväll =D *me like* Annars är dagen ganska så lugn.. Är ju rätt mycket denna veckan ändå.. Så det är rätt skööönt! Får se vad man man ska hitta på. Imorn ska vi ju på bio. Ska bli grymt kul o se den filmen. Jag älskade verkligen Da Vinci Koden så jag har nog rätt höga förväntningar på denna filmen med. =)

Nu ska jag klä på mig och göra mig iordning.. Ha en bra tisdag!


Måndag 18/5

2009-05-18 08:35:44 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Idag får vi säga Grattis till Williams kusinvitamin Anna på 20-årsdagen.. =D
Annars har jag haft en hemsk natt, dels för att jag har sovit på soffan och den va skitkass att sova på inatt.. Kan de bero på att jag sovit 2 nätter i sängen, och sen för att William vaknade strax efter 5 imorse och vägrade somna om.. Så jag kan inte påstå att jag är pigg idag =/ Bläääää.. Så jag känner mig rätt död du, men men.. What to do?

Ska snart klä på oss och knalla iväg till dagis, och sen ska jag o Jörgen ut på lite äventyr. Innan jag ska till skolan och Jörgen ska till Utbildningen, för den "riktiga" bussutbildningen börjar nu denna veckan och ska hålla på 4 månader framöver, men jag tvivlar på att det kommer ta 4 månader för han att ta busskortet, när lastbilskortet gick så fort. det är ju i stort sett samma sak bara att bussen inte har en svängande axel så att säga.. jaja nog om bussbabbel..

Jag ringde Sömnlab nu imorse.. Och Jörgen fick en tid för att prova ut en andningsmask den 4/6.. Så om 2 veckor ska jag få soooooova =D Fatta att jag längtar?! Ska bli gott att kunna sova i sin egen säng igen.. =) Nej nu ska jag klä på mig! =D

Slapp Söndag..

2009-05-17 22:06:26 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja jag som sa att vi skulle ut och vara hurtiga idag. Så blev inte fallet, efter att William ätit lunch så la jag han för att nana.. Gick även och la mig själv under täcket i ca 2 timmar. Guuuud så gott det va att få sova middag! Haha, jag börjar bli gammal som behöver en nap på dan. Efteråt så klädde vi på oss och åkte iväg en sväng för att handla, dags att fylla på med lite mjölk o bröd o sånt. Det går åt som smör i solsken hemma hos oss, eller iaf mjölken.. Jag har två kalvar här hemma.. Och jag är inte en av dom.. :P Kommande vecka har jag lots of stuff to do. Imorn ska jag tvätta (återigen) tisdag har jag ett "möte" jag ska gå på.. Onsdag ska vi gå på bio.. Torsdag och fredag är det bara slappa som gäller, både jag och Jörgen är ju lediga tillsammans då =D

Nu ikväll har jag och William haft lite "Mamma-och-son-mys" Vi åt popcorn och tittade på Gossip Girl :) Sen va det läggdags för han och jag och jörgen satte oss och tittade på "Gisslan" och myste med lite nachos. =D Myspyyys!! Imorn är det måndag, och det innebär dagis för William och skola för mig =/ Tur vi har en kort vecka.. Känns gott. Jag går bara måndag och onsdag denna veckan.. *Underbart* Nej nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen göra en kopp te innan det är dags att gå och lägga sig.. Imorron är en annan dag..

Söndag 17/5 - Norges Nationaldag

2009-05-17 08:38:54 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Goder Morgon..

Blev rätt sent igår, satt ju och tittade på ESC för jag ville se resultatet, men anw så vann Norge överlägset! Jag tyckte inte låten va så jätte bra, hade hellre föredragit Island, men så är det ju alltid. Sverige kom bland dom sista, som alltid. Förstår inte varför? För La Voix va inte en sån kass låt som dom som låg i botten.. jaja.. samma sak varje år.

Idag är det slapp-söndag.. Men frågan är om vi ska vara så slappa idag? Solen skiner ju och det är ett underbart väder. Jag tror vi ska packa med oss en filt och knalla till Slussarna, kolla med Åsa om dom också vill följa med =) Alltid trevligt med sällskap.. Hihi. Jörgen ligger ju ändå och sover hela förmiddagen. :P

Förresten så har Jörgen gjort det igen, han tävlade i GT och nu vann han biljetter till Joe Labero, så det ska vi gå på i början på Juni.. Aldrig sett han innan tror jag. Men det kan ju vara roligt att komma iväg tillsammans o hitta på nåt sånt. Det är ju inte nåt vi skulle göra annars. På onsdag ska vi också gå på bio. Jag, Jörgen, Åsa & Patrik och se på "Änglar & Demoner" det ska bli riktigt skoj =) Är ca 2 år sen jag va på Bio.. Då va jag rätt gravid och det va inte det lättaste o se en film på 2,5 timma.. När man behövde kissa typ varannan minut. Hahaha.. =) Men nu är jag inte gravid, så nu slipper jag dom problemen =) Nu däremot står det en liten kille nedanför o tjatar "Mamma komma, Mamma komma" så jag avrundar nu.. Vi hörs säkerligen ikväll =D Tjingeling..

Eurovision Song Contest

2009-05-16 22:10:14 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Good Evening Sweden =D

Funny day today =D I förmiddags gav vi oss ut på en prommis, tanken va att vi skulle gå till Slussarna.. Men Jörgen övertalade oss att komma till Torsbovallen, Strömslund (Vi= Åsa och jag) Så vi knallade dit, tittade på när barnen spelade boll.. Williams kusin Jonathan spelade med sin klass.. Tror dom vann, men ingen aning.. Vi gick efter att dom hade spelat sista matchen. På vägen hem stannade vi på Hjortmossen och köpte pizza som vi satte oss ute och åt. Riktigt mums va det =) Man blev ju mätt i magen iaf =)

Vi följde med upp till Åsa en stund så barnen fick leka lite.. Tänkte jag skulle fått i William lite välling eftersom han sov när vi åt, men det dög inte med deras välling, eller så va det fel flaska, han är såååå noga med att det ska vara rätt flaska annars äter han inte! Det är livsviktigt serni.. Haha! =)

Väl hemma så tvättade han golvet i sitt rum med min vattenflaska, för det lärde hans faster honom när vi va i Strömslund.. Så det va pisseblött överallt? Det va bara att ställa sig och torka golven. Tur hans mamma har så lååååångt tålamod =D Somnade jätte fort efter lite välling och tandsibissing borstning.. =) Mammas älskade <3

Nu sitter jag och tittar på ESC, jag tycker ju Malena ska ta hem detta.. Men island är väldigt bra, Malta som sjunger nu är en fin låt också. Svårt de där, men är ju fan 10 år sen Sverige vann sist, så nu är det änna på tiden :) Hihi..
Jörgen är iväg och jobbar ikväll.. Tråkigt att sitta här själv o dega men det är så det är. Han kommer ju hem inatt.. imorn är det söndag och vi har inte så mycket planerat.. Blir nog ut o leka en stund eller gå en prommis elr ngt =D


Lördag 16/5

2009-05-16 09:24:15 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Morrn Morrn =D

Inatt har jag lyckats sova hela natten i våran säng utan att bli störd av Jörgen, det är fan inte ofta det händer.. Men mycket berodde nog på att jag somnade innan honom och hann somna in.. Ja denna natten va guld värd, va längesen nu jag fick en hel natts sömn.. Som sagt så skön är inte våran soffa. Men ja den duger i krig. ^^ Hehehe..

William vaknade strax efter 6 imorse men han fick så snällt somna om till 8.. Ja vi vill ha lite sovmorron på helgen, det behöver William också o inte gå upp kl 6! NoppNopp! Jag ska strax hoppa in i duschen för sen ska vi ut o leka/promenera en stund i det fina vädret, och mitt hår looks like hell idag :/ Det behövs dessutom färgas, så jag får köpa färg när pengarna kommit. Så jag ska fråga Jessica om hon har lust att fixa det på mig =) Har ju även färg hemma hos henne för att färga underhåret mörkt, men får se när det blir =)

Nu ska jag dricka upp mitt te, och sen hoppa in i duschen om William tillåter =)

Bebisgos!

2009-05-15 22:43:59 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå gott folk =D
Kasst med uppdatering idag, jag vet.. Jag har haft tusen olika saker för mig idag.. Imorse åt jag frukost med Åsa, sen åkte vi ut till Överby en sväng, hämtade William vid 14, sen hem.. Där hade vi fått fin besök av Alexandra och Nova =) Alltid lika trevligt att träffa dom. Nova hade blivit så stor sen vi träffades sist. Så klart fick jag gosa med henne, och William sprang runt o prata om "bebis" hela tiden.. Min sötnöt! Han va så himla snäll också, inte det minsta avis när jag höll henne eller när Jörgen höll henne.. Hon fick tom låna hans nutte en liten stund, sen ville han ha tillbaka den. Tror han kommer bli en jätte bra storebror i framtiden.. =)

Sen har jag vart en visit hos Åsa ikväll och umgåtts.. När jag kom så plocka jag ur diskmaskinen och satte igång en ny.. Och nu sitter jag här.. Fört över lite bilder som jag tog på Nova, o sitter och skickar till Alex. Får hoppas hon gillar dom. =) Imorn blir det mysegos för hela slanten.. Jörgen ska iväg på förmiddagen o titta på Klassbollen, jag har ingen lust med det så jag stannar hemma med William.. Så vi hittar på nåt annat istället. =D Gå ut på lekplatsen här utanför är ju ett alternativ =)

Sen ska ju Jörgen jobba imorn kväll, så han vilar ju en stund innan han ska åka =) Ja sen är det ju Eurovision imorn också. Då får vi hejja på Malena o hoppas hon tar hem segern! Iaf kommer på en såpass bra placering så Sverige slipper kvala nästa år också :P Nej nu ska jag kika på TV =)



Jag & lilla Nova :)

Engelska Prov

2009-05-14 22:16:46 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Då var kvällen kommen.. Och här sitter man och bloggelibloggar igen som alltid på kvällarna innan läggdags..
Idag då? Vad har vi gjort idag.. Jo jag har gjort Nationella i Engelska A, Tror det gick bra, men visst fick man fundera lite innan man skrev. Efter jag va klar med provet gick jag och hämtade min lilla älskling på dagis. Han blev så glad så när mamma kom. Sen knallade vi hemåt o slängde nåt i magen, innan vi åkte en sväng till Apoteket hela familjen. Och en snabb visit hem till farmor och hälsade på =) William snappade givetvis åt sig lite godis, han vet precis vart gömstället är. Hahahah =D

Annars har vi inte gjort så mycket idag.. Busat och gosat mest hela kvällen. Imorn har William kort dag på dagis. Skönt! Efter att jag lämnat han imorn, blir det frukost med Åsa =) Efter jag hämtat William ska vi träffa Emma o Melvin, får hoppas på fint väder, för vi skulle "picnica" ute i det fria.. Annars får jag väl bjuda hem dom hit. =) Sen kl 15 ska jag ha så roligt o tvätta igen.. Högen bara växer och växer, som alltid när man har små lortiga barn i hushållet :P Så jag har fullt upp imorn känns det som.. Alexandra och Nova kanske skulle komma hit också, har inte pratat med henne, men jag får ringa imorn så får vi se hur vi ska göra. Ser fram emot en trevlig fredag hursomhelst =)

Nej nu ropar sängen efter mig, får se hur länge jag kan ligga där innan jag får flytta ut till soffan.. Ringde förresten ÖNH idag men dom har stängt sin telefontid så jag får ringa imorn ist. God Natt




Torsdag 14/5

2009-05-14 10:58:17 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Torsdag redan, och snart är det helg =D Det gillar vi!!
I helgen har vi dock inget planerat mer än att Jörgen ska jobba.. Så det blir väl en massa mys och lek iaf, får hoppas på fint väder eller ja regnigt spelar ju ingen roll.. Då kan vi ju få inviga dom nya regnkläderna =D Ja det blir nog bra hursomhelst =) Usch idag har jag engelska prov, det är "reading" delen men det ska nog gå bra.. Får vi hoppas iaf. Jag måste ringa till ÖNH också, jag är så trött på att dom inte ringer så Jörgen kan få komma och prova ut en mask, jag vill kunna sova i min egen säng.. Så skön är inte soffan att sova på varje natt, jag känner mig helt slut efter varje natt, är sjukt trött och skulle lätt kunna sova bort hela dagen utan problem! Men, det kan jag inte.. Så nu tänker jag ringa och tjata lite!!

Vad händer annars idag då? Inte så väldans mycket.. William är på dagis, det är visst "Förskolans Dag" idag så dom andra förskolerna skulle väl träffas o hitta på lite roligt i en av stans lekparker =D Jag längtar såååå tills skolan är slut, det ska bli så skönt att gå hemma hela sommaren med William och göra precis vad man känner för, behöver inte passa några tider, inga måsten.. Bara va!!

Ringde Eidar imorse.. Och ÄNTLIGEN.. Jag säger äntligen! Ska tvätt kossan bort härifrån.. Dom ska ge henne en annan lägenhet, som jag fatta det på ett annat område.. Där hon skulle få en större lägenhet så hon kunde ha sin egen tvättmaskin.. Samt att dom skulle byta ut tvättlistan mot en med kolvar ist, och så man kunde sätta det i dörren och låsa så ingen annan kommer in i tvättstugan medans man tvättar..  Får hoppas det sker snart iaf. Men det är ju Eidar vi pratar om så man vet aldrig?

Nej nu ska jag sluta babbla och äta frukost, och sen ska jag plugga satsdelar!! Bye =D

Recept - Pizzabullar

2009-05-14 10:13:15 Marie babblar
» Kommentarer(6) «



PizzaBullar!! =D

2009-05-13 22:17:32 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Tjooohoo =D

Segt det va att gå till skolan idag, men hade ju bara en lektion så, såsätt va det ju ganska slött.. Håller på med satsdelar i svenskan, förstår inte hur jag ska komma ihåg allt till nästa vecka då vi ska ha prov på det, imorgon har jag prov i Engelska, den delen av Nationella som jag missade när jag hade sån hemsk tandvärk. Tur man har en bra lärare så man kan ta igen det. =D När jag hämtat William från dagis, lekte vi lite ute på gården medans vi väntade på att Jörgen skulle komma hem från kursen, sen fixade vi lite middag, William va inte hungrig, han hade ätit korv med bröd på dagis.. Sen åkte vi en sväng och handlade så vi kunde baka Pizzabullar =D Smasken, William fick välling och bulle till kvällsmat =)

Har tittat på Greys idag, och jag lyckas alltid fälla en tår till den serien.. Idag va det för att det va en jättesjuk liten flicka på 6 år. Hon hade bara några timmar kvar att leva, sen frågade hon sin pappa om dom skulle åka till Mexico? Han svarade henne att; ja det skulle dom, sen beskrev han hur allt såg ut där, och då släppte hon taget.. Då somnade hon in, det va så sorgligt.. Även om det bara är en TV-serie så känns den så äkta, det känns så verkligt. Är nog mycket därför jag gillar serien så himla mycket..

Snart är det dags att nana kudde.. Har en lång dag imorn börjar vid 10 och slutar inte förän halv 4 :/ Så William får en lång dag på dagis =( men men what to do? Vi avslutar iaf veckan med en kort dag.. Och nästa vecka är ju det 2 dagar ledigt =D Gott det.. Nej nu ska jag gå och borsta bissingarna.. =D

Onsdag 13/5

2009-05-13 10:00:40 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallååå .. =)

William hade ingen feber imorse så vi gjorde bedömningen att han fick gå till dagis idag ändå.. Pratade med hans fröken och skulle det vara något så skulle hon ringa. Och då hämtar jag ju han.. Men han va så pigg så vi tyckte han kunde få gå ändå. Jag har precis duschat så nu sitter jag här en stund innan jag slänger i mig lite mat i magen, sen är det dags för skola idag, har en svenska lektion jag måste gå på, tror det handlar om Satsdelar, det sista jag behöver för att få mitt betyg. Skönt att det inte alls är så långt kvar i skolan nu, ska bli skönt med en sommar av bara slapp och mys!

Annars idag händer det inte så mycket.. Blir väl bara slappt skulle jag gissa på, mysa med familjen.. Ska väl vika in tvätten också så den försvinner. Laga någon go middag kanske? Funderar även på om vi kanske skulle baka Pizza-bullar! Det är ju sååååå gott =) + att det är Grey's ikväll *lovely* Hihi.. Nej nu ska jag gå och ta mina vitaminer innan jag glömmer bort det :)

Ha en bra onsdag!

Febrig William..

2009-05-12 22:26:30 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll gott folk!!

Nu är tvätthäxan igång igen.. Jag hade bokat tvätt tid idag, och på fredag och på fredag har hon rivit loss hela mitt namn :O Va är det med människan egentligen? När ska hon ge sig och hur långt ska det behöva gå? Ringde till Eidar och dom skulle väl ringa upp mig imorgon, så får väl se vad dom säger nu hur detta ska lösas för det funkar verkligen inte. Jag måste ju förfan kunna tvätta utan att nån patetisk kossa tar mina tider!!!

William har vart hos Carina idag medans jag tvättat, iaf under den stunden som Jörgen va på kursen sen kom han hem med feber =( 38,3 inte så mkt, men ändå feber.. Vet inte vad det kan vara, om det kanske är tänder.. Han är ju lös i magen så det är mycket möjligt, så han får vara hemma imorn från dagis, Carina ska ta han när jag ska till skolan imorn, så jag slipper sjukanmäla mig, behöver verkligen gå det sista svenska lektionerna nu.. Missade ju i måndags.

Sen åkte vi och hämtade ut paketet från H&M som hade kommit, i där fanns; ett regnställ (svart), 5 T-shirtar och ett par shorts =) Somrigt och fint va det =) Hihi.. Han va lite svårsövd idag, somnade inte förän efter 21 idag, men mår man inte helt hundra så vill man ju mysa med mamma och pappa.. Jag har precis kikat på Desperate, är ju jätte spännande nu =) Nu ska jag strax göra mig iordning för sängen, men sitter och tittar om Sverige går vidare till Eurovision, men det borde vi väl göra?!?! :-)

Puss&Kram




   

Tisdag 12/5

2009-05-12 10:12:06 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Uppe tidigt va vi idag, eller ja egentligen är det väl inte så mycket tidigare än vanligt :P Hahah..
Men kl 8 skulle William vara på dagis, då va det frukost-time och jag knallade iväg till skolan för att ha Engelska, men va inte så mycket till lektion, vi fick veta vart vi låg betygsmässigt och vet ni vad jag hade?? Jo ett MVG!! Jag har bara en uppsats kvar att skriva och sätter jag den som jag satt dom andra så kommer det va mitt slutbetyg i Engelska A kursen! Får nog säga att jag är väldigt stolt över mig själv, synd att man inte va lika bra på matten bara, känns tom långt borta att ens få ett G :/ Men jag får kämpa som alltid..

Idag har William kort dag på dagis, ska hämta han klockan 12 =) Gott o få hem han lite tidigare så han slipper vara på dagis så sent, fast det är nog mest för min egen skull jag känner så, han vill ju inte följa med hem ändå. Haha tokunge! I eftermiddag ska vi tvätta så vi får lite rena kläder, kan ju va gott =D Jörgen är nere på körskolan som vanligt, ingen aning när han kommer hem idag faktiskt, så ska väl se vad vi ska ha till middag idag så man kan ta fram något ur frysen tills dess ;D

Nej nu ska jag grejja lite här hemma, och se om jag kan stoppa nåt i magen.. =D

Jaaa, jag ska äntligen få opereras!

2009-05-11 21:17:18 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Haha William är så rolig, han har lärt sig ett nytt namn, "Björn" så nu säger han det hela tiden, fast det låter mer som Bööööörn, haha =) Han är för go våran älskling, efter att vi hämtat han på dagis så åkte vi ut till Överby för att handla lite, skönt att fylla på förrådet lite. När vi kom hem möblerade jag om i badrummet lite, flyttade skötbordet så nu finns det mer plats där. Skönt! Har känts så trångt därinne men nu är det bättre ^^ Hihi =) William tjatade o tjatade om att han skulle bada så ja då va det lika bra att passa på. Han satt och plaskade så gott i vattnet och verkligen njöt, är så glad att den där rädslan för att bada har släppt nu.. Underbart!

Ringde även till Käk kirurgen idag och fick prata med en sköterska, jag ska komma på narkos samtal den 9/6 och träffa narkos läkaren, vi ska gå igenom operationen, samt röntga munnen och se hur många tänder som dom vill dra och vad som ska fixas. Kommer dock inte opereras förän i slutet på sommaren, dom hade inga lediga tider nu.. Men det känns skönt att veta att något händer nu, och jag inte kommer behöva vänta flera månader från att bli av med mina onda bissingar, och att inom en snar framtid kommer jag slippa att ha ont. =) Jag är så lättad, ni skulle bara veta..

Just nu är Jörgen ute med Rocky, och jag väntar på att Ballar av stål ska börja :) Då ska vi mumsa lite ostkaka, och jag tänkte göra nachos till :) Imorn ska vi upp tidigt, William ska vara på dagis kl 8 :/ Uscha.. Men han slipper lång dag imorn iaf, jag ska hämta han kl 12, och sen på eftermiddagen ska vi tvätta, ska nog gå ner o kolla sen så min tvätt tid finns kvar så inte häxan sabbat den tiden för mig också.

Och tjejer, nu va det jätte längsen vi sågs, jag saknar er, nu får vi ses snart  <3



Måndag 11/5

2009-05-11 09:58:37 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn!

Sovit kasst inatt, sovit på soffan inatt för Jörgen snarkade och jag orkade inte lyssna på musik hela natten lång.. William vaknade halv 7 imorse :/ Seeeegt! Men upp kom vi, och han fick komma in o busa i sängen lite innan vi gick upp o fixade välling.. Jörgen släppte av oss på dagis innan han skulle till kursen, så gick jag och Rocky hem sen.. Och här sitter jag nu och gör inte så mycket, slappar och tar det lugnt innan det är dags att gå till skolan..

Börjar halv 1 idag, då ska jag ha matte.. Men nu är jag på ett kapitel som jag inte fattar ett piss av, så det kommer vara segt att sitta där i 80 minuter idag. Sen ska jag ha Svenska idag för första gången på länge, så jag får hoppa engelskan, har schema krock just idag.. Men jag behöver det sista på Svenskan för att få mitt betyg, så det får gå.

Annars händer det väl inte speciellt mycket idag, blir hem och laga middag efter skolan och mysa med William! Kommande vecka är ganska så händelselös, jag hoppas på att dom ska ringa från NÄL så jag kan få komma o få dra ut min tand, men vi får väl se, ingen ide att ha för höga förhoppningar. Då blir jag bara besviken..

Nej jag kanske skulle försöka få i mig lite mat, mår änna illa nu.. Hoi!



Nyklippt William <3

Ont i halsen :/

2009-05-10 23:52:03 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll !!

Idag har vart en slö dag vi har inte gjort mycket vettigt idag, men det är så det ska vara på söndagar, man ska slappa o inte göra nåt speciellt. Vi har vart ute på en promenad, sen gick vi hem till Williams faster o åt hos henne. :) Mumma! Sen passade hon på att klippa William, han hade en väldans lång kalufs nu, =) Men nu är han korthårig igen mammas lilla gooooing! <3 William stannade kvar en stund extra när vi gick hem så kom hans faster hem med han lite senare..

Under tiden har vi bara blegat TV, och vilat oss.. Imorn va vi egentligen bjudna på Harrys 1-års kalas, men tyvärr kunde vi inte komma =( Jörgen är ju på kurs till 16, och jag är i skolan till 15.30 :/ Skit tråkigt! Men what to do? Så ja som sagt imorn är det skola och dagis som står på schemat.. Mycket mer än så blir det inte. Händer inget kul nu.. Men som tur va är det bara 3 veckor kvar, sen har vi hela långa sommaren ledigt och kan hitta på saker =D

Tror inte jag har berättat att Jörgen fått sommarjobb =) Dom ringde från Posten i fredags och frågade om Jörgen kunde jobba, så det tackar han ju inte nej till, får se hur det blir med buss utbildningen bara, för den är väl under sommaren antar jag, men Jörgen får prata med henne på AMF hur han ska göra, nej nu blir det krypa ner i sängen så vi orkar upp imorn.. Natti!!

Söndag 10/5

2009-05-10 12:16:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå..

Igår va vi nere på stan och fikade, Trollhättan tävlade mot Uddevalla vilken stad som drog mest fikabesökande, fikat var såklart gratis :-) Synd att det blåste så jävla mycket och va så kallt.. Sen åkte vi en sväng till Överby o kikade o sen hem igen.. William la sig o nanade och när han vaknade lagade vi middag, han fick välja och då blev det korv och mos! Ovanligt va? På kvällen blev jag ganska kass, frös som fan.. Låg i soffan med en tjock tröja och 2 täcken o frös ändå, kollade om jag hade feber o jajjamen 38,6 men idag mår jag bra (bortsett från min förkylning) men ingen feber iaf =)

Vart uppe sen 7 idag, då den lille herren tyckte vi skulle gå upp.. =) Har vart hos Åsa en sväng innan hon skulle till jobbet, och nu ligger min fis och sover, får se vad vi ska hitta på sen.. Carina ville låna William en stund efter att han vaknat från sin nap, och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på för nåt. Men det ger sig, kan ju vara ganska gott o ta det lugnt också, speciellt om man har ett virus i kroppen.. Nej jag återkommer senare :)



Somnade med sin kratta..

Lördag 9/5

2009-05-09 09:57:42 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn!! =)

Sovit sådär inatt, eller ja gott fram till 4 då jag vaknade av att William låg och skrek o skrek, trodde det va nappen först men den ville han inte ha. Han låg bara o skaka i sängen så jag tog upp han o då tystnade han så jag tror han hade en hemsk dröm. Så vi satte oss i soffan och han fick somna om i min famn.. Sen hämtade jag mitt täcke o min kudde o la mig på soffan i hans rum, sen har han gnällt lite under nattens gång men inget märkvärdigt. Steg upp strax efter 8 och nu går han runt o käkar banan ;D Min toker!! =)

Vi ska nog ner till stan sen och kika lite, kanske blir en tur till Överby också, vi får se vad som ska hittas på! Ikväll ska pappsen jobba så då blir vi ensamma hemma, blir väl lite mys framför tv:en skulle jag gissa på med lite godis! Nej om man skulle göra sig iordning kanske och fixa lite i hemmet så det inte behöver se ut som ett bombnedslag ^^

Tandläkarbesök

2009-05-08 23:03:03 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hej Hopp!

Idag har vi haft fullt upp.. Imorse gick vi iväg till tandis, Det va så att William ramlade på dagis igår, så han slog i munnen ganska rejält, hakan är helt blå och han hade blött ur munnen, så jag ringde tandläkaren just in case. Men allt såg bra ut, han hade bara slagit av en yttepytte bit av framtanden, men ingenting dom skulle göra nåt åt, eftersom det ändå är tänder han ska tappa. Jag ställde mig även i kö för att få börja på samma ställe, så jag skulle få komma dit i slutet på Augusti =) Kanoners! =) Kan ju inte bli bättre än så :)

Sen tog vi en fika på Espresso House. Fick bli scones och juice, nam nam! =) Även en tur till banken och sen hem för jag hade bokat tvätt-tid, men någon hade strukit över mitt namn med tipex så någon annan hade bokat min tid :/ Så nu fick jag inte tvättat och har ingen ny tid förän på tisdag =( Känns ju lite sådär med tanke på att jag hade behövt tvättat men men..

Fick trösta mig med att Åsa bjöd mig på Oxfile, potatisgratäng och rödvinsås, det va vääääldigt mumma! Va hur längesen som helst som jag åt oxfile, och det är ju såååå gott, men så förbannat dyrt bara! Synd.. Dagen börjar iaf lida mot sitt slut och det är snart dags att gå och lägga sig, tröttheten börjar känna sig vid vill jag lova, tror jag börjar bli gammal jag är fan konstant trött, inte bra det här..

Nej imorgon är en annan dag, full med nya upptåg, Jörgen ska jobba och vi ska väl busa här hemma.. Nåt finns det väl alltid att hitta på skulle jag tippa på, men nu är det sängen.. Natti!!

Freeeedag 8/5

2009-05-08 08:25:30 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Morrn =)

Sovit gott inatt, sovit hyfsat bra utan starka värktabletter i kroppen, Så det va skönt! =) Något som va mindre skönt va att William vaknade halv 6, men han fick snällt somnana om till iaf halv 7 innan han fick komma in till oss och busa. Ja och sen dess har det vart full rulle här hemma. Han springer runt med sina nya bollar som han fick igår. Och sin spade och kratta, helt galen är han :) Hahaha.. Ringde även till dagis innan och berätta att han inte kommer idag eftersom han ska till tandis o kolla sina små bissingar så att allt är okej.. =)

Ska möta Åsa innan vi ska gå, hon ville följa med och hålla oss sällskap, det tackar vi inte nej till, kanske blir en liten fika om William sköter sig o är duktig :) Men det tror jag, ska även gå till banken och betala in en sak, så det är gjort sen =) Blir nog kalas det här, men nu däremot ska jag gå o klä på mig o slänga nåt i magen innan vi ska gå =)

Ha en bra dag!

William Babblar..

2009-05-07 14:56:32 Videos
» Kommentarer(5) «




Ett litet klipp från när vi skulle till doktorn med William, när han hade fått Nesselfeber :)

Torsdag 7/5

2009-05-07 10:05:58 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Morrn Morrn..

Så jävla förbannad på tandvården..

Igår hade jag världens tandvärk (har idag med) Men igår så ringde jag till NÄL för o kolla hur länge till jag ska behöva vänta för o få min kallelse till tandkirurgen, för min tandläkare skulle skickat en remiss för 5 månader sen.. Tror ni hon hade gjort det eller? Nopp fanns ingen remiss på näl.. Så jag ringde till min tandläkare, men hon hade inte tid o prata med mig, hörde ingenting på 3 timmar då hon lovade att ringa upp så jag ringde igen, då hade hon inte heller tid, men vid halv 4 ringde hon mig, och jag frågade varför hon inte skickat någon remiss, då fick jag ett skit tyket svar att; Hon uppenbarligen haft annat för sig?? Ursäkta men hur lång tid tar det att skriva en remiss? 5 minuter? Iaf så bad jag om att få en akut remiss så jag kunde få komma upp till näl så fort som möjligt, men icke hon sa att hon ge mig pencillin.. men inte fan hjälper det mot min värk, det är en tand som måste dras.


Men hon vägrade att skicka en remiss, o satt o hån skratta åt mig i telefonen!! Igår kväll fick jag ta en morfin tablett för att kunna få sova lite.. Kan ju dessutom tillägga att jag haft värk i 7 månader nu, och får äta 2 askar ipren i MÅNADEN för att va någorlunda normal.. Så ja skulle ringa hennes chef idag men hon va på tjänst i GBG.. Så det sket sig. Vet inte vad jag ska göra nu?? Men behnadlar man sina patienter så?? Så jag kan väl säga att jag mår inte så bra just nu, dessutom fick jag en panik-ångest attack, inte haft det på hur länge som helst.. Sjukt jobbigt äre!!

Igår kväll kom Melinda och hennes syster hit och fikade lite, gott o prata lite! Skulle egentligen gått över till Åsa för o kika på Greys, men hade så fukking ont så jag fick ta en morfin tablett igår. Så jag kunde få sova nåt. William har vart orolig inatt, vaknade vid 2 och trodde det va morgon o att han skulle gå upp, men han somnade om till 4 sen va det dags igen, då va han jätte ledsen så satte mig brevid hans säng o klappa han på kinden tills han somnade om igen.. Vid halv 6 vaknade han igen, men somnade om till kl va 8. Ringt o sjukanmält mig till skolan idag, pallar inte att sitta o göra prov i 4 timmar med tandvärk, då presterar jag inte bra, och det vet jag..

William är på dagis iaf, dom tyckte det vore synd att bryta hans rutiner, då han måste komma in i det.. När vi kom imorse skulle dom ut o leka så jag klädde på hans regnbyxorna och så fick han gå ut, han såg ut som en liten michelingubbe ;D Haha min sötnos, gud va jag älskar han, finns ingen som får mig att må så bra som han gör, min underbara son! Aldrig trodde jag att ett barn kan ge så mycket lycka som han har gjort!! <3

Idag ska jag inte göra mycket, Jörgen är på kursen nu.. Jag ska väl grejja med allt jag inte orkade göra igår, för igår låg jag hela dagen lång.. Hade så fukking ont så Carina fick hämta William på dagis och ha han under eftermiddagen. Nu har jag inte lika hemskt ont men det gör ändå jävligt ont! Nej nu ska jag se om jag kan få ngt i magen.. Puss!



Melinas hund Bella!

Onsdag 6/5

2009-05-06 11:05:20 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hejsan!

Sleeping Beauty? Japp, sovit väldans gott till klockan 7 imorse då William vaknade.. Då hämtade jag in han till oss så han fick gosa lite i sängen innan vi gick upp för o äta frukost innan det va dags att bege sig till dagis. Så nu är han på dagis och jag har slängt lite mat i magen och vart ute med Rocky på en promenad. =)

Jag tänkte att jag strax ska gå o ta mig ett varmt bad, bara jag och Rocky hemma nu.. Så det är väldigt lugnt o tyst, Jörgen är ju på sin kurs och ja han är väl hemma runt 16-17 någon gång.. Sen ska jag vika tvätten från igår så den kommer in i garderoberna någon gång. Lämnade in Williams sommar schema idag med, han kommer vara ledig från vecka 24 - v 35! Så vi kommer ha 11 veckors semester tillsammans! =) Kommer bli helt underbart =) Inga måsten bara bus och lek hela sommarn lång, precis som det ska vara =D

Annars så händer det väl inte så mycket mer idag, slappa o ha det gött! Laga ugnstekt falukorv o potatismos till middag tänkte jag :) En favorit här hemma :-) Hihi.. =)
Nej, badet va det!

Besök av Melinda :)

2009-05-05 22:14:32 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå Hallå =)

Idag har jag grejjat och donat, städade under tiden William va på dagis, lite lättvindigt iaf, dammsugit och plockat undan.. Hämtade William vid 12, och sen följde han med sin faster ner till stan eftersom jag skulle tvätta. Så skickade Melinda sms och fråga om hon fick komma på besök, såklart fick hon det, hon bor ju i Fagersta så det va jätte längesen vi träffades, sist va i Juli 2008 i Borås. Så som sagt det va ett tag sen nu, vi har ju pojkar som är jämngamla.. Båda två heter William också, Hihi =) Det va nog ett poppis namn 2007! Vi drack kaffe, jag tvättade sen lagade jag middag som jag bjöd in henne på, :) Hon stannade till strax efter kl 8! Va jätte trevligt måste jag säga.. =)

När William kom hem hade han fått nya jeans av faster samt att hon hade bjudit han på mat på McD. Så snällt av henne, jeansen va dessutom jätte fina så det tackar vi för! =) Tittade på Sjukhuset idag, där visade om den lilla cancer sjuka Victor =( Usch va hemskt det va att se att en sån liten krabat ska bli drabbad av något så hemskt. Det skär verkligen i hjärtat på mig. Det borde inte få ske!! :/

Har precis tittat på Desperate, det blir bara mer spännande tycker jag =) Hihi.. Men imorn kommer det bästa programmet av dom alla nämligen Grey's. Jag skulle vilja ha alla DVD Boxar :) Får väl införskaffa mig det någon gång. =) Imorn är de dagis dags för Willepille :) Och jag ska strax gå o lägga mig, har ju vart uppe sen kl 6 imorse. *Gäsp*

Måste berätta, Rocky har fått sina första fästingar idag :/ Jag hittade en i förmiddags men den tog Jörgen när han kom hem.. Och jag säger bara en sak JÄVLA tur att Jörgen va så uppmärksam som han va.. William satt vid balkongen typ idag och Jörgen såg att han plockade upp nåt grått på golvet och skulle precis stoppa i munnen när Jörgen slog det ur näven på han.. Vet ni va det va? JO en fästingjävel.. Den har antagligen suttit på Rocky o vart så fylld (för den va rund som ett klot) o släppt. Tänk om han hade stoppat den i munnen? Jävla tur säger jag bara.. Fyfan va äckligt med dessa jävla äckliga kryp.. Att dom inte utrotas! Så ja 2 fästingar på en dag.. Tur bara att William aldrig hann få den i munnen!


Tisdag 5/5

2009-05-05 10:11:56 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morsning!

Fast kanske inte så god morgon för mig, jag och William har vart uppe sen 6, han tyckte vi skulle gå upp då, det tyckte inte jag eftersom jag ställde klockan på 7, men ropa att han ville ha välling så han fick väl få det då, jag tyckte ju att han skulle hållt sig till 8 då dom äter frukost på dagis, men han va väl hungrig så han fick välling ändå. Sen klädde vi på oss och gick iväg till dagis och skola.. Nu är jag hemma igen, har bara en lektion på morran på tisdagar, har precis vart ute och rastat Rocky, och nu är det bara slappning fram tills 12 då jag ska hämta William..

Idag ville Carina låna han ett par timmar och det passar ju bra eftersom jag ska tvätta mellan 15-18 och det är väl kanske inte så roligt o springa upp o ner i tvättstugan med morsan. Är nog roligare o få leka skulle jag tro. Funderar på vad man ska laga till middag också? Är lite sugen på att göra spagetti och köttfärsås, det va riktigt längesen vi hade det här hemma nu, så ja det kanske vore något?

Ikväll är det TV-kväll.. Först Ugly Betty och sen Desperate.. Det går ju bara inte att missa =) Hihihi.. Nej slut babblat för min del :)

. Smultron Ställe .

2009-05-04 23:14:09 Foto - Allt möjligt
» Kommentarer(0) «








Bloggdesign!

2009-05-04 22:51:58 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Kvällsing.. =)

Dagen på dagis har gått hur bra som helst och jag är såååå stolt över min lilla kille! När jag lämnade han imorse så sa han till sin fröken att han ville måla, så det fick han göra. När jag hämtade han vid halv 4 idag så hade han vart såååå dutti, sovningen hade gått hur bra som helst, han hade sovit så gott bland dom andra barnen o lagt sig o dratt snutten över huvudet o 2 min senare sov han =) Behöver jag säga att jag är stolt?

Under tiden William varit på dagis, va jag hos Åsa en sväng, o sen har jag varit i skolan, haft en jävligt tråkig matte lektion och sen engelska, och vi ska ha Nationellt Prov på torsdag morgon, så jag får inte glömma att berätta för dagis att William kommer tidigare på torsdag. När vi väl var hemma från dagis o skola o allt vad det innebär, va det bara att ställa sig och laga middag, fick bli köttbullar, potatis och sås idag. Hade verkligen ingen fantasi!

Har även fått mig en ny bloggdesign. Vad tycker ni? Visst är den fin? Tyckte det va dags att byta ut bilderna :) Och även denna gång va det snälla Michaela som hjälpte mig! Jag är iaf jätte nöjd =) Lite somrig sådär.. Imorn är det tidig dag för William, han ska vara på dagis kl 8. För jag börjar 20 min senare, sen hämtar jag han vid 12.. Sen ville Carina låna honom några timmar. Jörgen ska ner till körskolan, han har vart där nästan hela dagen idag och suttit och gjort prov.. Teoriprov antar jag att det är. Vi har inte pratat så mycket om det än. Han har en "förutbildning" eller vad man ska kalla det. Innan den riktiga bussförarutbildningen startar. Tror det är mest för att se om dom är lämpliga som busschaufförer. Men det är han säkerligen ^^ Hahahha..

Nej nu ska jag ge mig, blev lite långt det här =)

Måndag 4/5

2009-05-04 09:31:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Goder Morgon .. :)

Kom hem rätt sent igår och då orkade jag inte blogga, hade en jätte trevlig kväll hos Åsa, hon hade gjort räksmörgås *Gulle dig* och sen mölade vi i oss chips och grillade machmallows! Mumsigt värre =) När jag kom så gick jag o la mig med en gång, va så tröööött! William vaknade halv 7 idag, men somnade om till 7, sen fick han komma in till oss o gosa en timma innan vi gick upp, nu är lillfisen på dagis och busar. När vi kom dit skulle han sätta sig och måla.. =) Får väl se sen när jag hämtar honom om han gjort något konstverk. Han ska ju sova på dagis idag, får se hur det går är ju ca 5 månader sen han gjorde det sist. Men det ska nog gå bra.. Måste ju berätta hur duktig han va igår. Eftersom vi va hos Åsa igår hela dagen så fick han ju sova middag där och han som aldrig sover i våran säng det har vart i stort sett omöjligt, somnade i åsas säng (Hon har dessutom en precis likadan som oss) Och ja där sov han i ca en timme.. =) Framsteg säger jag bara.. FRAMSTEG! =) Jag är såååå stolt över han att han klarade det :)

Jag ska strax gå över till Åsa, Eidar skulle komma till henne idag och besikta lägenheten, hon ska ju inte behöva åka på allt som M förstört. Så får väl se vad som sägs, sen ska jag till skolan :/ Sad but True.. men men.. Lika bra o få det avklarat I guess. Jörgen ska snart åka ner till Körskolan.. Vet inte riktigt vad de är dom ska göra idag, men det märker han väl.. Dagen annars kommer bli jävligt lugn, jag är rätt trött idag kan jag lova.. :)

Söndag 3/5

2009-05-03 08:36:29 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Morrn!!

Blev en hyfsat tidig kväll igår, va ju helt slut efter gårdagens bravader.. Somnade vid 23 som en stock. Vaknade till vid 5 o då va ju Jörgen hemma, annars brukar jag alltid vakna när han kommer hem men inte idag. Sen har jag väl vaknat lite till o från för han snarkat, men ja ja.. Jag orkade inte gå till soffan, William vaknade halv 8 så vi har vart uppe i cirka en timma. Han springer runt o busar med sina bilar o är hittils väldigt snäll mot sin mamma, man vet ju aldrig när humöret kan vända? :P Hahaha.. =)

Ja idag är det slapp söndag, imorgon börjar allvaret igen, William har en lång dag på dagis, får hoppas det går lätt för han att komma in i rutiner på dagis. Han ska ju sova middag på dagis, men det går nog bra, får vi hoppas iaf! Detta är sista månaden i skolan sen är de över för den här terminen, får se om jag kommer in på någon kurs jag sökt till hösten, får ju veta det i Juli någon gång, men ja vi får se.. =)

Idag tänkte vi hitta på nåt med Åsa och barnen, hon skulle ringa när dom vaknat till liv :) Jörgen sover ju ändå hela förmiddagen, så då kan man ju hitta på något skojjsigt istället.. ;D Nej nu ska vi äta lite frukost, ha en bra söndag!

Puss&Kram

Slussarna

2009-05-02 23:08:40 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Mitt i natta (för mig iaf)
Idag har vi inte varit hemma många timmar, mötte Åsa och barnen vid 11, då knallade vi ner mot Slussarna, tittade på ett "Båtinsläpp" Melwin va helt extas, när han såg båten.. Medans William somnade, HAHA! Sen gick vi o köpte glass och satte oss på Slusscafet. Sommarkänsla Nr 1! Jag älskar Slussarna på sommarn, det är verkligen mysfaktor om man bor i Trollhättan. Sen gick vi vidare, fotade en himla massa idag, men mycket blir ju skit när man ger sig ut.. Men ja 90 av 150 bilder blev sparade.. Nu har jag även gjort en backup till den externa hårddisken och den stationära datorn. Känns tryggast då jag har så mycket bilder! Är ett par tusen, hahaha.. =)

Efter det så gick vi hem till Åsa för att fixa middag.. Grillad korv med potatismos och räkröra! Mumsigt värre.. Barnen åt, men mest åt väl William, korvmannen! Hahaha.. Han är ju tokig i sin jädrans korv.. Men det är ju bra att han äter. Sen badade kidsen, jag blev förvånad över att det gick så bra och William hade verkligen skit kul i badet, grejen är den att jag och William badade imorse, och han skrek sig igenom hela alltet. Jörgen fick då komma o plocka upp han för han va så hysterisk, men när han badade med Melwin så gick det hur bra som helst, och då ville han inte ens gå upp ur badkaret!

Fikade med lite tårta, och sen lite mera lek innan vi gick hem.. Fast William ville stanna kvar, och Thea ville att William skulle sova hos dom.. *Så söööt* När vi väl var hemma så va William så trött så han somnade på stört efter att jag lagt han! Ja och nu är det väl snart dags för mig att sova ja me.. Jörgen jobbar ju och är väl hemma runt 4. Så innan dess får jag väl passa på att sova utan att bli störd av hans snarkningar, sen får vi se vad morgondagen har att erbjuda! :)


Lördag 2/5

2009-05-02 09:10:29 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Morrn Morrn!!

Ja ytterligare en natt som har passerat, sovit hyfsat gott somnade dock inte förän efter klockan va två, Men så kan det va ibland,  min älskling va go o kliade mig på ryggen, hur underbart är inte det? Men när han började snarka så flyttade jag ut till soffan, och William vaknade halv 8 imorse, men ja han är knäpp den där ungen, för vanligtvis brukar han ropa "Mamma" eller ligga där inne o gnälla.. Men inte imorse då ropade han ist "Buuuuuuddha" om o om igen.. Han är verkligen helt besatt av den där voffsingen!

Nu är vi hursomhelst uppe, William tog på sig sina gummistövlar sen hämtade han sin gosedjurshund.. (en hund i koppel han fick av sin faster Marie i julklapp) Blir ni förvånade över att han kallar den för Buddha? Man hade ju kunnat tro att han skulle döpa den efter sin egen hund men nepp det är bara Buddha som existerar i hans huvud just nu. Idag ska Jörgen jobba :/ Han ska jobba alla lördagar i Maj, lite tråkigt må jag säga, men det var ju väntat att han skulle jobba, hade faktiskt inte väntat mig något annat.. men men.. Får hoppas det kommer nåt roligt på TV ikväll.. :)

Annars blir det väl en Play-Date med Åsa idag, hoppas jag på iaf! :) Ska ta mig en dusch snart så får jag ringa henne sen! =) Nej nu ska jag väl göra frukost och en kopp te, hoppas ni alla får en fin lördag! :)

Gottigott hos Åsa.. =)

2009-05-01 23:23:23 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll gott folk =)

Dags att sammanfatta dagen kanske? Ja som sagt så va de ju en liten herre som steg upp 6 imorse, det resulterade i att han sov "middag" vid 10 redan.. Ja så kan de gå när sovtiderna rubbas. Strax efter 14 kom faster Jessica hit på en fika, jag hade bakat en icke kladdig kladdkaka, jag fattar inte varför jag inte lyckas? Men jaja, övning ger färdighet sägs det. Kl 15-18 hade jag bokat tvättstugan så det var bara o köra ett tvättpass, men det va inte så mkt tvätt så de gick rätt fort, fick bra assistans att hänga den också, William hjälper gärna sin gamla mamma med tvätten =)

Sen tog vi oss en promenad till Hemköp för att handla lite, så vi kunde göra kycklingsallad ikväll :) Väldigt smaskig blev den, och jag känner mig fortfarande mätt, köpte oss även lite chips som vi mumsat på under kvällens gång, vid halv 9 gick jag över till Åsa för att hålla henne sällskap lite, och snacka lite skit om hennes idiotiska ex, ja idioter finns det gott om! Och nu sitter jag hemma igen, Jörgen ville ut och åka lite, så ja varför inte?

Jag ska nog snart gå och lägga mig känner jag, tröttelitrött efter att vart uppe alldeles för länge idag.. Inte nanat något på dagen, det har ju funnits så mycket annat att göra idag. Imorn är det lördag och jag tänkte att vi skulle hitta på nåt med Åsa och barnen.. =) Alltid trevligt! Nej vi får höras imorgon, natti natti

Puss&Kram

Fredag 1/5

2009-05-01 08:40:59 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ny Månad.. Maj månad.. =) Skööööönt!
Vad som dock är mindre skönt är att William vaknade kl 6 imorse. Försökte utan större framgång att få han och somna om, om bara så för en halvtimma men icke så nicke, han låg där inne o gnällde som en stucken gris.. Testade o göra välling men den dög inte att dricka i sin säng så han fick komma in till oss, och la sig på Jörgens kudde och drack, då gick de bättre.. Men då pappsen har ont i huvvet (Skallebank?) så fick vi gå ut ur sovrummet, så han får vila lite till..

Nu sitter vi båda i soffan, jag skriver här och William sitter och äter smörgåsrån :-) Mumma tycker han! Jag hoppas han vill vila lite om en stund, för just nu känns det som att jag bara sitter här som en zombie! Ja en del föräldrar vet väl hur det känns, men ja det är ju en del av att ha barn att inte få sova som man vill :) Får lägga mig tidigt ikväll ist :) Hihih..

Nej nu ska jag göra mig en kopp te, och se om William vill ha nåt annat att äta.. Hörs!