The end of the Day ..

2010-02-28 23:16:21 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Då var denna dagen slut .. Har inte gjort många knop.. Typ ätit, det är väl det mitt liv kommer se ut dom närmsta 9 månaderna, av att äta. William har vart i sitt esse idag, jävlig som få. Tur han inte är sån varje dag. Vi har tittat på Nicke typ hela dagen, eller lekt med lego på hans rum. Vid 16 fick han gå in och väcka sin pappa, sen gick jag o vilade lite. Super trött.

Annars ikväll så har jag spelat Bingolotto , vann inte ett skit som vanligt. men men, den som inte spelar, den vinner heller aldrig. William var inte lätt att lägga ikväll, annars brukar det gå utan protest, men nu ikväll var han vansinnig för han skulle INTE sova. Men mamma och pappa är lika envisa dom. Så de va bara o lägga sig, men han kom upp för en liten stund sen, varför vet jag inte?! Men jag gick tillbaka med han, så somnade han om igen..

Jag och Jörgen pratade lite om en sak innan, att det kändes ju lite surt att vi sålde barnvagnen förra månaden. Hade vi inte sålt den, hade vi inte behövt köpa en ny nu tills lillbebis kommer. Men helt ärligt, så inte mig emot. Hihi! Längtar sååå efter våran lilla kotte, men det är ju låååångt kvar. men men .

Nu är det snart nanatajm, och äntligen ska jag få sova ihop med min underbara älskade .. <3

Vecka 5

2010-02-28 16:04:15 Graviditeten
» Kommentarer(1) «


Kroppen: Nu är mensen försenad och du kan känna av illamående och trötthet. Du kan också känna att brösten är spända eller ömma. Gör du ett graviditetstest så bör du få ett utslag som visar att du är gravid. Det bästa är att göra testet på morgonurin. På barnmorskemottagning kan du göra testet gratis.

Embryot: Tre sorters cellager utformas på embryot; ektoderm, mesoderm och endoderm, dessa lager ska bli olika delar av kroppens organ.
- Översta lagret "ektoderm" blir hår, hud, naglar, ryggmärg och nerver.
- Mellanlagret "mesoderm" blir blodceller, skelett, njurar, könskörtlar och muskler inklusive hjärtat.
- Inre lagret "endoderm" blir lungor, tunga, körtlar, lever, tarmsystem och urinvägar.
Ryggmärgen som tills nu legat helt blottad ska stängas. Ett rörformat hjärta bildas och ska snart börja slå sina första slag. Själva embryot är nu omkring två millimeter långt, stort som ett knappnålshuvud, men har ändå ett förstadie till både ryggrad och hjärna. Skelettet börjar bildas med revben, ryggrad och kranium.

Graviditet

2010-02-28 11:25:51 Dagboken
» Kommentarer(21) «


Nu kan jag berätta hur allt ligger till. I somras sökte jag hjälp via GYN, då det taget väldigt lång tid för oss att få till ett syskon, så vi startade en infirtilitets utredning, vilket innefattade många undersökningar och en massa blodprover. Det visade att jag näst intill inte hade någon ägglossning alls. Så jag fick utskrivet ett hormon som heter Pergotime, och det körde vi med två gånger. Igår så var min mens försenad, så jag tänkte att äh, jag gör ett test så får vi väl se om det visar nåt. Och det blev ett plus! Fattar ni? Jag är gravid!! Efter att ha försökt i 1,5 år så är jag äntligen gravid. Så om allt går som det ska, kommer William bli storebror i November ! :) Jag bara sprudlar av glädje.

Igår var vi hursomhelst i Göteborg och kollade på Avatar i 3D , jätte bra film! :) Vi avrundade med lunch o lite shopping på Ikea, lite små plock bara. Egentligen skulle jag behöva köpa en Expedit hylla till Williams rum, men jag får ta det nästa månad innan flytten istället. Väl hemma så totalslocknade jag, vaknade vid halv 8 när William kom hem. Trött gravid mamma.. =) Haha! :) Så kan det gå ;P

Nu är det bara att hoppas att  jag inte sväller upp för mkt innan bröllopet, då finns ju risken att jag inte kommer i klänningen ;P

XOXO


BVC

2010-02-26 22:42:17 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Besöket på BVC gick jätte bra, det första William gjorde var att sätta sig och måla. Sen vägde vi honom, 14,5 kg. Han har fläskat på sig bra, även om de inte syns på han. och 98 cm lång, jag trodde faktiskt att han skulle vara lite längre. Men han låg ändå över kurvan på längden. Sen pratade vi en del om hans tal, och hon hade verkligen ingenting att invända. Hon tyckte William hade ett bra ordförråd, och han va väldigt tydlig i talet för att bara vara 2,5 år. Det är sånt man som förälder är lycklig av att höra, då vet jag att vi gör ett bra jobb med honom. :)

Sen blev det en fika på stan med Kristina och barnen. Kikade i lite affärer och köpte mig en tröja och ett par legs. Sen åkte vi hem till Kristina och lagade mat, och sen färgade hennes hår, som inte blev så lyckat, så hon slängde i en brun färg sen. Bättre o slinga håret ljusare, sliter inte lika mycket på håret heller. När vi åkte hem hade jag en väldigt trött och sur son, så det tog inte många minuter för han att somna när vi väl kom hem.

Min älskade sambo och blivande man kom hem med pizza :) Smaskens! Och imorn blir de lite äventyr med Sara & Toni. Vi ska åka till Götet och gå på Bio. Det blir Avatar i 3D. Det är sista helgen dom visar den nu, så då får man änna passa på. Det ska bli riktigt kul, och sen blir det sova för Jörgen för han ska jobba natten.. Kul liv, eller inte. Men det ger ju pengisar! Och det gillar vi ;D Hihi.



Friday it is

2010-02-26 10:25:51 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Det blev ytterligare ett avsnitt av Vampire Diaries igår innan jag gick o la mig, haha! Så det kan gå ;P Men som sagt, man fastnar. Ska nog se några avsnitt till ikväll när William gått o lagt sig, Jörgen jobbar ju ändå.. Så jag har ändå ingen att umgås med. William vaknade och ville sova hos mig, men han fick allt somna om i sin egen säng. Vill inte att han ska vänja sig vid att sova inne hos oss. När han är sjuk går det ju an, men inte nu när han är frisk.

Vi ska snart ge oss iväg till BVC på 2,5 års kontroll :) Spännande. Undra hur lång han är. Han är ju lätt över 1 meter iaf. Det ser man ju bara på kläderna, han växer ju ur storlek efter storlek. Ska även möta Kristina där, hon skulle dit med Julia, och sen tar vi nog en liten fika. Mums! Annars kommer denna dagen bli rätt så lugn, hem och fixa lite middag skulle jag tro :)

Nej, nu ska vi snart iväg.. Så det är bäst att göra sig iordning!

Vampire Diaries X3

2010-02-25 23:32:53 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Shoppingrunda har det varit idag, inte för att jag shoppade så mkt men lite blev det allt. Som ni såg på bilden nedan, så köpte jag ett par skor till bröllopet, och jag älskar dom!! Igår fick jag även en liten rabattcheck på H&M va inne där och kikade idag om jag hittade nåt som föll mig i smaken, och det gjorde jag.. Men inte till mig, och inte till William. Utan det blev en supersöt tröja till Nicolina. =) Passade henne perfekt och hon va så söt i den.

Blev lite lunch på Briggen och sen va Sara & Toni så himla snälla och körde mig till Lilla Edet så jag kunde hämta ut våra vigselringar. Man längtar ju sjukt mycket mer nu än vad man gjorde innan. Ååååh, jag vill bara bära ringen nu! :) Men det är ju inte så långt kvar, så jag får väl låta mig hållas. Fick mail innan om att klänningen är skickad och att den troligtvis kommer vara framme imorn. Hoppas innerligt att den passar. Men det får vi väl tro att den gör.

Jag har precis tittat på tre avsnitt av Vampire Diaries . Det är så sjukt bra. Svårt att sluta titta när man väl satt igång. Så jag funderar på att se ett till innan jag går och lägger mig. Hih. Imorn är det fredag, och jag och William ska till BVC för 2,5 års kontroll. Ska bli kul o se hur mycket han växt på 1 år. Mammas lille fis!

Nej, natti natti :)

Vigselringar & Skor

2010-02-25 19:05:00 Fotografi
» Kommentarer(1) «


 


Bröllops Skor

2010-02-25 09:30:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Igår gick jag och la mig tiiiidigt. Jag va så sjukt trött. Men bara efter några timmar med John Blund hörde jag en lite kille ropa "Mamma... Får komma o sova med dig?" Såklart han fick det! Men trots att vi har en stor dubbelsäng, tror ni han sov på Jörgens sida? Nepp skulle trängas med mig och dela på min kudde. Sötnos! Så vi har sovit trångt med gott inatt. William har ätit frukost och tagit sin medicin. Han är så himla duktig med medicinen, tar den utan nåt som helst tjat eller bråk. Mammas duttiga kille! =)

Idag ska jag ut till Överby en sväng, tänkte jag skulle köpa dom vita pumpsen till Bröllopet jag kikat på. Sen bara invänta att klänningen kommer så jag får prova den. Det är ju faktiskt bara 20 dagar kvar nu. Måste färga mitt hår tills dess också, men Sara har lovat att hon ska hjälpa mig. :) William är mycket bättre nu också, hade ingen feber på hela dagen igår, inget idag heller. Igår åt han även, och det har han inte gjort på flera dagar så det märks att han är på bättringsvägen, superskönt ! :)

Våra vigselringar är även färdiga nu, så det är bara att åka och hämta dom. Får se om vi kan hämta dom nu denna veckan. Jag längtar sååååå. Underbart! Nej, ja ska nog göra nåt vettigt.

William 2,5 år

2010-02-24 14:24:03 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tiden bara springer iväg .. Nu har det redan gått 6 månader sen William fyllde 2 år. Min lilla kille är inte så himla liten längre, varför går tiden så himla fort för? Kan nån sakta ner den åt mig, han fyller ju för tusan 3 år i år. Jösses, som han brukar säga.. Haha! :) Imorse kom han in och gosade med oss. Mysigt :) Sen gick han och Jörgen upp medans jag låg kvar en stund, för jag hade rätt ont i magen imorse när jag gick upp. =/ Jobbigt läge.

Sen kom Carina och hämtade William . Hon ska ha han idag under tiden jag pluggar.. Eftersom han fortfarande hostar och därmed inte kan vara på dagis, och Jörgen behöver sova för han jobbar natt. Så då va hon snäll och ställde upp.. Tusen tack! Och sen kom Amelie & Emilia.. Idag var det mag och tarm kanalen som skall pluggas. A lot to do! :) Men det är skönt när det är klart, bara att hoppas att vi slipper komplettering, för det vill jag inte ha! ;P

Annars händer det inte så himla mycket idag.. Men bara för det, så betyder det inte att jag inte har nåt att göra, för det har jag.. Jag ska diska åter igen, städa, vika tvätt.. Ja ni ser ? :P

 

Min lilla kille <3


Vad tycker ni om denna?

2010-02-23 20:11:48 Marie frågar
» Kommentarer(9) «



Vårdcentrals Besök

2010-02-23 17:27:04 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Inatt kom en ledsen liten kille in till oss och ville sova med mamma och pappa.. Inte lätt att vara sjuk =/ Självklart får han sova i våran säng, då har vi koll på om han kräks eller inte också. Känns som att vi behöver ha det nu. Givetvis hade han feber imorse också, 39 grader =/ Dag 5 med feber .. Så vi pälsade på honom och gick till Vårdcentralen, och denna gången fick vi en rejäl genomgång och fick träffa en bra läkare. Alla vi stött på tidigare har ju varit riktiga jubelidioter. Men nu gick det bra, han skrev ut pencillin så vi blir av med den här skiten som härjar i Williams kropp..

Så efter det gick Jörgen och William hem, och jag åkte till stan för att hämta ut pencillinen och handla lite smått. Så det blev inget plugg hos Emilia idag, eftersom det drog ut på tiden så, men dom kommer hit imorn och pluggar istället. Så vi har inte gjort så mycket, William bara ser på Nicke Nyfiken.. Lever på vatten och glass nåt annat vill han inte ha. Men så länge han får i sig vätska så är det ju bra.

Fick mail från min Vård & Omsorgslärare idag, att jag ska ut på APU v.11-13 . På ett äldreboende här i stan. Det ska bli intressant, så jag ska ringa i nästa vecka och få mitt schema :) Nu däremot ska jag vila lite, för jag har sån satans huvudvärk. Skickar en puss & kram till lilla Nicolina som också är sjuk, krya på dig favoritgumman <3

XOXO

En ny pluggvecka..

2010-02-22 15:25:00 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Imorse klev jag och William upp vid 06.30 , jag somnade igår när jag skulle lägga han.. Så kan det gå ;P Men klockan var ju ganska så mkt och jag var hyfsat trött.. Men iaf, så klev vi upp imorse och Jörgen fick sova en stund till, medans vi åt frukost och bytte blöjsingen ocg grejjade hemma. Kikade på lite Bolibompa och fick i han lite medicin. Sen gick jag ner och kollade om det fanns nån tvättid, och tack o lov så fanns det. Jag har nog kört ungefär 5 maskiner idag. Jisses va tvätt vi hade!!

Sen kom Emilia och efter en stund även Amelie, så jag passade på att laga lite lunch till oss. Hemmalagat potatismos med fiskpinnar och dillsås. Smaskens! Sen var det bara att sätta igång och plugga, plugga, plugga.. Och det är precis vad vi har gjort. Emilia åkte för en liten stund sen, men jag och Amelie har suttit lite längre för att göra klart uppgiften. Så nu är det bara en del kvar, men den ska vi ta imorn, det känns skönt när man är klar. Så man slipper känna den där pressen på att man har en uppgift som ska in. Superskönt! Idag har vi varit duktiga.. :) Hihi.

Nu har Jörgen gått iväg till sin mamma en stund, jag ska strax ner och hämta sista tvätten.. Och sen lär jag väl få vika all tvätt. Jo för vet ni varför? Jörgen har vräkt ut all tvätt i våran säng.. Lagom skoj om jag får säga det själv. Jaja, nu ska jag gå ut och ta en cigg, för ni vill jag fan inte sitta framför datorn nåt mer!

XOXO

Snö i massor .

2010-02-21 23:17:01 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag har det varit en lugn dag.. Vi har inte gjort många knop idag..
Jörgen var iväg i förmiddags och hämtade ut Williams hostmedicin. Det är lite roligt, för de ska vara morfin i den här, och dom säger att man kan bli väldigt trött och slö av den. Men, inte på våran pojk inte. Snarare uppspeedad. Men all sån medicin verkar ha den effekten på William. Men så länger den hjälper så får han väl bli speedad, lite mer än vanligt. ;P

Vi har även varit ute en kortis.. Vi vill ju inte ha ute William för länge.. Men lite frisk luft måste han ju få. Vi åkte lite pulka och lät Rocky få springa av sig lite. Det behövde han kan jag lova, och han var sååå lycklig :) Nu har jag precis kollat in förra veckans avsnitt av Vampire Diaries jag missade ju det i torsdags, men det är tur man kan se det på nätet när man missar :) Kanoners!!

Imorn är det måndag igen.. Amelie & Emilia kommer hit och pluggar Medicinsk Grundkurs. Vi har en hel del att göra denna veckan, ganska många inlämningar. Usch. Jag hatar att vara ute så här sent, vill gärna ha ganska så god marginal på mig. men men.. William är uppe nu med :/ Han vaknade och va ledsen och hostade upp lite slem, så han blev ganska så ledsen.. Så nu är han uppe igen, tanken är att han ska få sova inne hos oss inatt, ifall han skulle börja hosta sådär igen.. Men de hoppas vi han slipper. Så inatt blir det trångt.

 

 


Rocky - The Beast

2010-02-21 19:22:10 Fotografi
» Kommentarer(1) «



Sjuk igen .. =/

2010-02-20 22:01:36 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Jörgen ringde igår när jag var hos Sara att William hade spytt och när dom kom hem hade han även feber =/ Sen började han även hosta en del, så Jörgen gav han Bricanyl och sen somnade William. Dom hade en riktig mysig far och son dag igår. Kan dom behöva.. Eftersom dom inte träffas så mkt när Jörgen jobbar natt.

Jag, Sara och Toni var ute o slirade lite. Var på lite förfest hos Sara & Mattias, och avslutade kvällen på Backstage. Riktigt trevligt var det :) Jag hade jätte skoj, trots vissa insidenter som inträffade. Men det var skönt att komma hem till sin säng, och sen kom William insmygandes och ville gosa med sin mamma :) Min lilla älskling ! =) Det har snöat som fan inatt! Inte lite snö.. Så vi har hållit oss inne idag, Jörgen åkte iväg till affären handlade lite gottigott till oss, han är så underbar! Älskar han så sjukt mycket <3 Sen fick han jobb ikväll med, så nu är han i Tanumstrand. Hoppas han ska komma hem helskinnad. Det är ju inget roligt väder att vara ute och köra i =/ Huuua!

Men William har hostat o hostat som en dåre idag =/ Och varje gång gråter han som tusan för de gör så ont att hosta =( Min lilla kille! Vi har varvat Bricanylen med alvedon o gjort allt för att lindra det onda, men sen ringde jag Sjukvårdsrådgivningen och vi fick en tid till Jourcentralen. Dock fick vi bara det vanliga svaret att det är förkylningshosta och ännu en hostmedicin.. Dock en ganska så stark en.. För han ska bara ha 1 ml 3 ggr/dag. Hoppas den ska göra nån nytta för våran lilla kille. Så här kan han inte ha det. Så det blir inget dagis för han den här veckan.. Han får vara hemma och bli frisk först. Han kommer i första hand.. Jag ska nog kunna plugga ändå.

Efter att jag lagt William så tittade jag på Melodifestivalen lite, skit som vanligt. Ska nog lägga mig i soffan en stund och kolla på nån film.. Finns inte så mkt att göra.

 

Jag är nog väldigt blond, hahah ;D


Underbara Fredag

2010-02-19 10:20:28 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Igår när Jörgen vaknat åkte vi iväg till Lilla Edet . Det blev inte riktigt dom ringarna vi tänkt oss helt, jag beställde den från Bild 1 som jag visade för några dagar sen. Men Jörgen valde en ganska så bred ring, slät. Den passade så fint på han, så jag tror han är nöjd. Fick lägga en handpenning på 1000 kr. Och sen skulle dom väl komma någon gång i nästa vecka :) Jag längtar tills vi får ha dom på sig .. Men det är ju bara en månad kvar :)

Sen åkte vi ut till Överby och handlade, men när vi skulle hem, fungerade inte fläkten på bilen, så va ganska så svårt att köra så eftersom det var en massa imma på rutan, så Sara och Toni fick komma. Så först tog dom med mig och William, så släppte Toni av oss, så jag och Sara kunde börja med maten.. Sen fick Toni åka upp till Överby igen för att hämta Jörgen och Jessica, men då hade han kört ner till parkeringshuset o fått bort all imma.. Så dom körde hem tillsammans. Och sen mumsade vi tacos för fulla muggar, det va riktigt gott :) Sen lekte barnen inne i Williams rum, och Nicolina va så söt :) Aw lilla goooing <3 Dock tyckte inte Williams alls att hon skulle leka med hans leksaker för då skulle han också leka med just den leksaken, men det är bara att dela med sig, och det vet han om. Han har inte ensamrätt på allt.

Sen kom Ilona o tjöta lite med oss, vi gick ner för att ta en cigg.. När vi helt plötsligt inser att dörren är låst . Kuuul!! Varken jag eller Ilona hade nyckel med oss, och ingen hade telefon, bara Ilona med 3's nät fungerade inte igår kväll. Så där stog vi som tre snögubbar, tillslut släppte tanten som bor längst ner in oss. Och tror ni killarna fattade nåt eller? Neeej, dom trodde typ vi hade gått upp på vinden, smarthuven!!

Ja man kan inte begära så mycket av en kille! Speciellt inte två :P
Idag ska jag ev ut en sväng .. med min underbara Sara :) Så ska ringa henne och babbla lite snart ..

Taco Kväll ..

2010-02-18 10:38:56 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Sovit gott inatt, fick inget besök av William inatt.. Istället hade jag en hårig hund som låg breve. Han är allt go min lilla Rocky :) Får nog säga att han blivit bättre med medicinen, men istället för att dra in nu, så nyser han som bara den istället. Men det är ju två doser till han ska ha innan det är slut på det roliga. Men skönt att det hjälper iaf.

Jörgen kom hem vid 9 imorse med en liten present till William. Date senaste skiva! Han blev överlycklig och skulle lyssna på den med en gång! Så ni kan ju gissa vad vi har gjort hela morgonen? Eller ja William iaf. Jag däremot har babblat med Sara, precis som vanligt :) Känns så skönt att ha henne, en man verkligen kan prata om allt med! :) Tack för att du finns <3

Idag finns det planer på att åka till Lilla Edet o kika på ringarna en gång till, så får vi se vilken vi bestämmer oss för. Isf lägger vi nog en beställning. Ska även till Kommunen och lämna in vigselpappret, och hindersprövningen. Sen måste vi åka och handla.. För idag kommer Sara, Toni & Nicolina och ska äta Tacos med oss! Jätte mysigt, och William längtar efter Nicolina! :)

Nej, nu ska jag diska ..
XOXO


Det går magsjuka ..

2010-02-17 22:03:26 Dagboken
» Kommentarer(1) «


.. på Williams dagis. =/ Huuuuua! Fick veta det idag när jag hämtade William, då bestämde jag väääldigt fort för att han ska få vara hemma resten av denna veckan. Sen kontaktade jag min lärare om läget och han förstog allt, och sa att jag kunde få göra provet veckan efter lovet. Det kändes väldans skönt får jag lov att säga. Under tiden William varit på dagis har jag pluggat som en liten gnu. Har fått skickat in en uppgift och läst på Psykologin. Det går bra nu..

När William kom hem från dagis myste vi soffan o tittade på Tv, och sen satte jag igång med maten. Idag fick det bli nåt enkelt som potatismos och korv. William åt som vanligt med god aptit. Sen kikade vi på Bolibompa innan han ville gå o lägga sig. Han har börjat lägga sig så himla tidigt redan vid 19, ändå sover han middag på dagis. Men han tröttar väl ut sig antar jag.. Men det är allt väldigt tråkigt att sitta uppe ensam hela tiden.. =/ Längtar tills imorn då Jörgen kommer hem, längtar framför allt efter att få spendera lite tid med han. Han har ju frivecka nu, så han ska inte börja jobba förän på onsdag igen. Så ja lite familjemys är efterlääääängtat!

Imorn är det en lugn dag, vi ska ev åka till Lilla Edet och testa ringarna igen, innan vi bestämmer oss för vilka det är vi ska ha. Sen på kvällen är det tänkt att Sara, Toni & Nicolina ska komma hit och äta tacos med oss :) <3 Mys!! Snart dags för mig att krypa i säng.. Får väl se om jag får besök av William inatt ..

XOXO


Ryggsäck till dom små ..

2010-02-17 12:48:27 Marie babblar
» Kommentarer(2) «


 

269 :- på Babyshop.se

Super söt !


Fika Dags

2010-02-17 09:36:03 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag blev det tiiiiidig uppstigning.. Vid 06.30 enbart för att Jörgen kom hem då, annars hade jag med all säkerhet fått sova till 8. William vaknar alltid när han hör Jörgen komma. Inatt vid 2 kom William in till mig, så inatt har han fått sova med sin mammsis! Han är så himla rolig inatt när han kom in så fråga han mig "Mammaaaaaa.. Vet du? .. att jag heter William Vikström" Hahaha..

Så morgonen har vi spenderat tillsammans i soffan tittandes på Bolibompa. Vid 9 var det dags för dagislämning, och William slapp vara ute, då blev han glad =) Ist fick han sitta inne och pussla :) Idag blir det fika med Björn (Williams fadder) om en liten stund .. Sen måste jag plugga, plugga, plugga !! Jag har prov i Psykologin imorn. Jag har inte pluggat ett skvatt till det provet, så mycket annat som kommit emellan, men idag är jag så illa tvungen, så det blir plugg tills jag hämtat William, och plugg efter att han lagt sig ikväll.

Nu ska jag strax väcka Jörgen, så han hinner upp oså innan han ska iväg med grabbsen i Date

Bloggdesign

2010-02-16 21:37:37 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nu är den hääääääääär !
And I love it. Michis gör underverk i Photoshop. Don't u think? Jag är iaf superduper nöjd :)
Dagen idag har bestått av pluggerier, vi skulle skriva om hemvärnet, huuuur tråkigt som helst, jag är inte ett dugg intresserad av hemvärnet. Men det gick väl allt. Ska bara läsa en novell typ om ämnet och sedan reflektera över innehållet innan jag skickar in den.

Sen ringde dom från dagis och ville att jag skulle komma och hämta William, för han varit lite lös i magen, och dom tyckte han var lite lågmäld när dom var ute. Men, det kan jag förstå.. För han gillar inte snön för fem öre, och då vill han inte leka, han väntar mest på att få gå in i stället. Dom trodde tydligen att han åkt på magsjuka. Men icke sa nicke, (och det tackar vi för) När vi kom hem var han så sprallig och busig.. Och ingen lös avföring här hemma inte. Han slevade i sig middagen som om han aldrig ätit förr. Och strax innan 19 gick han o la sig, för han var trött.

Nu sitter jag och tittar på - Beck - Kartellen som går på TV1000.
Man kanske ska försöka avrunda tidigt ikväll.. Det tillhör inte vanligheten. Imorn går Jörgen av sitt arbetspass, men tror ni han ska ta det lugnt då eller? Näää.. Han ska köra Date då, och kommer inte hem förän på Torsdag förmiddag. Vila det gör man väl i graven ..

XOXO

 

Nicke o snutten är det bästa som finns <3


Blogg Krångel !!

2010-02-16 09:27:40 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ganska så gles uppdatering som ni kanske märkt. Men, Blogg.se har ju krånglat som bara den, igår skulle Michis gå in och lägga in den nya designen, för den är i stort sett klar, men tror ni att det går o logga in då? Nej verkligen inte! Vi försökte i bra många timmar, men sen gav vi upp. Och hoppas att det ska funka ikväll istället.

 

I lördags var jag ju som sagt barnvakt åt Alice . Det gick allt bra, hon sov igenom hela natten utan större bekymmer. William kom in till mig vid 4, för han ville sova med Mamma. Självklart får han det, jag tycker bara det är mysigt, så länge det inte blir en vana, men nån gång ibland går det bra.  På söndagen kom Alice mamma och pappa och hämtade henne, det va kul att ha två att roa, men det va skönt när man bara hade ett barn att se efter. Haha =) Det är nu man inser hur slappt man har det, ja menar att William lägger jag bara i sin säng o han somnar själv, visserligen har han gjort det sen han var 5-6 månader. Medans Alice ville bli vyssjad till sömns. Något jag inte är direkt van vid. Så jag får nog säga att det är skönt att ha passerat ”bebistiden”


Igår var det återigen måndag.. Rocky har åkt på noskvalster, så jag ringde till våran veterinär och fick medicin utskrivet till han. Tycker det gjort en liten värkan hittils, men det tar nog ett par dagar innan man når full effekt. Huvudsaken är ju att han börjar må bättre snart. Efter lunch kom Amelie hit och hjälpte mig lite på traven med Etik uppgiften som jag kört fast i. Men sen lossnade allt, och jag fick lämnat in den =) Tusen tack!!

 

Idag kommer Amelie & Emilia hit, vi ska plugga Medicinsk Grundkurs. Men uppgiften var inte så svår så det går nog rätt lätt, sen borde jag nog börja plugga på Psykologin, för vi har prov på torsdag morgon, sen har jag HLR kurs på eftermiddagen. Men det ska nog gå bra det med .

 

Nej kanske ska dricka upp mitt te, innan dom droppar in!

Puss & Kram


Beslutsångest

2010-02-15 19:09:53 Marie frågar
» Kommentarer(23) «


Vilken är finast?

Bild 1 eller Bild 2 ? Vad tycker du?


Min Förlossnings Journal

2010-02-14 11:46:52 Tidsfördriv
» Kommentarer(3) «


Inskrivningsdatum:
07-08-24
Klockan:
05.46
Orsak till Intagning:
Värkar

Blodtryck:
135/80
Fosterläge:
Huvud
Föregående Fosterdel:
Fixerad i bäckeningången
Fosterljud:
140

Värkar började:
07-08-24 kl 04.30
Amniotomi (Tog hål på hinnorna)
Kl 12.10
Krystvärkar från:
18.20
Barnet föddes:
20.50
Barnets Nummer:
2344

Förlossningen startar:
spontant
Förlossningen avslutas:
med sugklocka
Smärtlindring:
epidural blockad & lustgas

Apgar
1 Min : 9
5 Min : 10

Barnets vikt:
3955 gram
längd:
54 cm

blödning tom placentas avgång:
300 ml
blödning efter placentas avgång - 2 tim:
50 ml
förlossningsställning:
gyn
Bristningar:
perineum
Suturer:
inre

Barnvakt

2010-02-13 23:05:22 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll =)
Dagen har flytit på rätt bra, jag har städat och donat, tvättat =) Strax efter 17 kom Kristina och Alice. Blev lite ändrade planer. Kristina skulle gå ut en sväng så jag har passat Alice. Vi har busat och lekt och vid 19 tiden ville William gå o lägga sig . Detta är ju inget jag är van vid att ta hand om 2 barn, så samtidigt som jag skulle lägga William skulle jag roa Alice. Men de gick allt bra.. William la sig så snällt efter lite välling och somnade med en gång =)

Sen va det då Alice .. En övertrött liten tjeja. Det va inte mycket som dög just då. Jag testade det mesta.. Men hon blev bara ledsen =/ Men vi gick, vyssjade, sjöng, gungade .. Och tillslut somnade hon i min famn. Mysigt får ja lov o säga, det är en sån mäktig känsla att ha ett sovandes barn i sin famn. Helt underbart! När jag fått båda barnen att sova så kikades de på Melodifestivalen , inte för att det var så mycket att ha men .. Nåt får man väl kika på.

Så nu sitter jag och gör nada, Kristina kommer hit och sover inatt.. =) Och Jörgen börjar jobba 01.15 . =/ Tråkigt. Han kommer väl vara rätt död när han ska åka till jobbet, han hade ganska svårt att sova när Alice var ledsen, men de kan ju vara så ibland. Barn är inte alltid nöjda..

 


Alice

2010-02-13 15:36:43 Dagboken
» Kommentarer(2) «


 

Idag ska denna sötfisen sova hos oss .. Så nu får jag öva mig på livet som 2-barnsmamma! :) En vacker dag är de ju dags för oss också med en liten till :) <3


Melodifestivalen 2010

2010-02-13 11:04:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


:) God Morgon !
Fick lite sovmorgon idag =) Mysigt, det är inte så ofta det händer.. Om inte William är väääääldigt trött. Igår var vi på Överby en sväng och handlade lite granna, jag hitta ett par supersöta skor (vårskor) till William . Endast 34 kr. Vadå fynd? Det gäller att passa på. Gårdagen spenderade jag med min blivande man :)

Idag kommer Kristina och barnen hit. Jörgen ska jobba natt, så vi ska väl äta nåt gott, och kolla på Melodifestivalen tillsammans. Tycker nog William är roligt, han tycker så mycket om Kristina. Men innan dess, ska jag hinna städa, tvätta, diska =/ Allt tråkigt på en och samma dag.. *SUCK*

But it has to be done!

Vampire Babie

2010-02-12 12:50:41 Marie babblar
» Kommentarer(3) «


 

Tuff nappis va? :)


Mysdag

2010-02-12 11:10:18 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Äntligen Freeedag =)
Äntligen slut på pluggveckan .. Nu ska vi ta oss en välförtjänt helg och bara vila upp oss. Imorse klev vi upp vid 8 när jörgen kom hem från jobbet och vi har inte gjort så himla mycket om jag ska vara riktigt ärlig. Ätit frukost, blöjbyte, och lite bus och lek. Nu sitter han och ser på Nicke Nyfiken 2 , vad annars? Och jag har precis ställt in en fiskgratäng i ugnen.. Börjar känna mig ganska så hungrig.. kan ju hoppas att William äter också. Det är ju ändå hans favorit mat! :)

Idag har vi inga som helst planer, men jag är allt lite sugen på att hitta på nåt.. Frågan är ju bara vad? Jörgen jobbar idag med 17-23 :/ Så honom är det ingen idé att involvera i våra planer. Helgen blir lugn, det enda vi har planerat är att tvätta imorn. Annars får vi väl se vad som händer. Kanske går ut en sväng sen o leker i snön om vi orkar ;P Hehe.

Ikväll kommer förmodligen en ny design upp :)
P&K M

The Vampire Diaries

2010-02-11 22:20:33 Dagboken
» Kommentarer(2) «


lovelovelove <3
Åååååh, jag är kär once again! Självklart är Twilight nummer ett på min lista, men The Vampire Diaries har säkrat sin andra plats. Sett två avsnitt idag, och jag bara älskar det! Detta kommer jag följa som en dåre. I'm stuck for Vampires! Hihi . Dom ska ju vara så himla snygga också! Gissar att jag har en sambo som kommer skratta åt mig imorn när han läser detta ;P Men det skiter jag i . =) Hahha!

Idag har vi inte gjort mycket, bara legat i soffan halva dagen.. Vi sov tom nap i 2 timmar! Inte likt William, ingen middag åt han heller =/ Så idag har han levt på välling och smörgås. Hoppas inte att han är på väg att bli sjuk bara. Men det återstår att se. Hoppas innerligt inte det. Han somnade strax efter 19. Och sen dess har jag bara blegat på TV :)

Precis vart ute med Rocky och bokat tvättid till lördag eftermiddag .. Roligt lördags nöje =P men men, jag gör ju inget vettigt på helgerna ändå, så varför inte :) Så länge jag får vara med min lillprins så är jag nöjd =) Det är det som är de viktiga, all tid med honom är guld värt. Jag är ingen festprisse, (inte längre) Jag är så himla hemmakär så det finns inte. Skulle jag få som jag ville skulle jag vara med William 24/7 . 365 dagar om året, då är jag nöjd! Men det är ju inte riktigt möjligt :/ Så helgetid = familjetid . Dock jobbar ju Jörgen denna helgen, så det är Mamma & William tid då, får se om vi hittar på nåt roligt. =)


Bildserie #3

2010-02-11 17:53:58 Foto - Marie
» Kommentarer(2) «




Sömnlös Natt ..

2010-02-11 10:18:52 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn !
Igår va dagen fullspäckad .. Vi mötte Sara & Nicolina nere på stan vid 12 för att luncha! Blev Kinabuffé. Med oss fick vi Kristina, Christopher & Alice. =) Det va gott, och man blir alltid sådär äckligt mätt. Gick en runda i stan, hittade nog ett par skor jag kan tänka mig till bröllopet. Ett par enkla vita pumps. Really Najs! :)

Sen följde vi med Sara hem, och satt där o kikade efter olika klänningar tills vi hittade den jag la upp bild på. Sen tog vi bussen hem när hon åkte och tränade. Väl hemma somnade fisen på fläcken efter lite gooo välling och tandborstning. Jag däremot kunde inte alls somna när de var läggdags =/

Antagligen beror det på att jag har så svårt att somna när inte Jörgen är hemma.. Han är ju min trygghet, och jag gillar inte när han ska sitta köra på natten =( Tror inte man vänjer sig vid det, iaf inte jag. Så jag somnade vid halv 5 typ. William har hostat en del under natten också, så jag har inte kunnat sova för det. När klockan ringde vid 6 var jag helt död .. Så jag ringde till dagis och sa att William inte kom pga sin hosta.. Och sen la vi oss igen.

Så hela morgonen har vi legat i soffan under täcket och tittat på Bompa! Älskar när William är så mysig, när man själv är så trött =) Han är en riktig soffpotatis, precis som sin mamma !! ;D

Klänning

2010-02-10 23:34:35 Marie frågar
» Kommentarer(6) «


 

Va tycks om denna?


Bildserie #2

2010-02-10 09:50:56 Foto - Marie
» Kommentarer(0) «




Lunchdejt

2010-02-10 09:47:35 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Sleeping Beauty , är det jag det?
Jag har sovit som en stock inatt, underbart skönt. William kom in och väckte oss imorse. Och sen dess har det rullat på . Idag fick han vara hemma från dagis, jag hade inte så mycket plugg att göra idag och då finns det ingen mening med att lämna han på dagis. Nu sitter han och pappsen i köket och äter frukost. Jag äter ju som bekant helst inte frukost, jag får bara sjukt ont i magen då.. Så jag sparar mig och äter en liten lunch istället.

Idag ska vi ner till stan och luncha med våra underbaringar Sara & Nicolina <3 Pappsen behöver lite lugn o ro så han kan sova ett par timmar innan han ska jobba natten. Han går på 17.00 och jobbar till 08.00 =/ Tråkigt, men nu jobbar han såna pass ända till onsdag nästa vecka.. =( men men ..

Nu däremot ska jag nog ta mig en rök, och sen ta en dusch o kanske få ordning på min kalufs!

Vigselringar

2010-02-09 22:28:49 Dagboken
» Kommentarer(9) «


Hejsan! =)
Dagen har varit rätt lugn :) När Jörgen kom hem från jobbet åkte vi ner till Skatteverket och lämnade in papprena om Hindersprövning och efternamnsbyte. Jag passade även på att ringa till kommunen och ringa och boka datum för vigsel. Så den 17 Mars gifter vi oss! Jag har lite svårt att fatta att om bara lite mer än en månad kommer vi vara man och fru <3 Som jag längtat efter detta!! Sen åkte vi iväg på jakt efter vigselringar.. Var nere i stan och kika, vidare till Lilla Edet och sen till Vänersborg. Men jag tror vi hittat dom ringarna vi vill ha iaf. Dom kommer från Flemming Uziel kollektionen - Circle of love . Kommer bli super detta =)

Nu gäller det bara att hitta klänning, skor ja rubbet.. Jörgen har ju redan kläder, men inte jag. Sara skulle kolla med sin mamma om håruppsättning, hon är ju frisör. Så det kommer nog bli kanon. När vi kom hem och hade hämtat William från dagis fixade vi med maten, potatisgratäng och skinkschnitzel =) Yummi.

Och nu ikväll har jag bara babblat med Sara i telefon som vanligt! :) Har skrattat så jag vek mig dubbel nästan! Gud va jag är glad att jag har hittat henne, en äkta vän, en vän för livet. Love Ya! <3 Imorn blir det luncha med Sara och innan dess hinna med lite plugg. Jörgen ska jobba natten, så han behöver sova.



Ringarna :)

Bildserie #1

2010-02-08 22:52:22 Foto - Marie
» Kommentarer(4) «



Utvecklingsamtal

2010-02-08 22:44:00 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Lite plugg har jag fått gjort idag .. =) Har även hunnit med lite städning och fixat med disken ! :) Vid 16-tiden åkte vi till Williams dagis för utvecklingsamtal och det var bara positivt vi fick höra om våran lilla kille. Hur framåt han är, fick massa beröm för hur tydlig han är i talet. Att han leker så bra ihop med andra barn, lika bra som han leker själv och sysselsätter sig själv. Att han var ett matvrak det visste vi ju sen innan.. Men på dagis äter han med både kniv o gaffel och delar maten själv. Ja bara en massa positivt! Så jag antar att vi gör ett bra jobb med honom :) Då känner man sig stolt som förälder :)

Efter dagis åkte vi till Överby för att titta på vigselringar! :) Ja ganska snart så ska vi gifta oss! Det blir en liten, privat cermoni.. Borgligt. Klart hade vi haft råd hade man kanske valt nåt lite större, men då ekonomin inte riktigt finns för det så har vi valt en liten cermoni. Men det duger jätte bra för mig. Jag hittade iaf en ring på Albrekts Guld som jag fastnade för, men vi ska kika på ett annat ställe först så får vi se vilken vi väljer. Är ju en hel djungel med vigselringar. Har iaf fått ifyllt hindersprövningsblanketten och blanketten om byte av efternamn. :) Så dom ska jag skicka in imorn. Äntligen känns de som att våra planer framskrider. Imorn ska jag ringa till kommunen om ett datum och kolla om de finns tider då! =)

William somnade jätte snällt idag, skönt att slippa bråka om läggningen för en gångs skull! Nu sitter jag och tittar på "När lammen tystnar" men ska snart gå o lägga mig, så jag orkar upp till dagislämningen imorn.

Suddenly Monday ..

2010-02-08 12:44:52 Dagboken
» Kommentarer(1) «


måndag måndag måndag ..
Tråkigaste dagen på hela veckan .. För det är såååå himla långt till helgen. =/ men men . Igår kväll låg jag bara o slappade i soffan, kollade på film och babblade i telefon, precis som vanligt! Dock kom jag inte i säng så himlans tidigt, men det beror nog på att jag sov en del på dagen. Får helt enkelt skylla mig själv.

Imorse klev vi upp vid 8, åt lite frukost o kikade på TV. Tills Carina kom o hämtade William så ja skulle få pluggat lite. Så jag har börjat med etiken, men de är så sjuuuukt mycket man ska göra. Men det hinns med det också =) Har även hunnit med att städa en aning, diska lite granna.. Så berget minskar.

Idag ska vi på Utvecklings samtal kl 16 på dagis! Tycker det ska bli jätte spännande hur det går för han =) Tror ju att det funkar jätte bra, vi har aldrig fått några klagomål på han iaf. Men det ska bli kul =) Nej om man kanske skulle fixa nåt att äta.. magen börjar änna kurra nu!


Söndag

2010-02-07 23:45:18 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Sunday bloody Sunday ..
Igår va det en fullspäckad dag, vi åkte till Göteborg vid 12-tiden. Kom fram tills vi hade våran tid bokad kl 14. Fick checka in, och sen kom dom och hämtade oss en o en, till sminket. T.om Toni fick lite smink påkletat :) Sen fick vi invänta fotograferingen. Sen gick de på löpande band, vi fotades i 3 omgånger (=3 ombyten) Det va verkligen skit kul, högt tempo bland poserna , just the way I like it. Märktes ju på han som fotade att han gjort det ex antal ggr.

Jag har tidigare varit väldigt kritisk till just "The Studio" , Men ja får nog säga att jag tyckte det var väldigt kul, kul att göra något annorlunda och få bli tillpiffad en aning. Efter vi fått våra bilder sedan så begav vi oss hemåt, hem till mig för jag skulle hämta saker till William, för vi skulle sova hemma hos Sara & Toni, sen hämta Wille hos farmor för Jörgen va tvungen att åka till jobbet innan jag kom hem. Stannade i stan för att köpa med oss lite kinamat, godis o en film =) Riktigt mysigt! =)

Dock somnade Sara när hon skulle lägga Nicolina, men jag och Toni satt och tjata o såg på filmen ist :) Och idag har vi inte gjort så mycket, ja gick o la mig en stund för jag hade så jävla ont i huvudet. Sen gjorde Jörgen middag till oss. =) Min underbaring! Även tagit oss ut på en liten kvällspromenad. Händer inte så ofta numera.. Måste verkligen komma igång med promenerandet igen .. Saknar det! Men när det blir lite mer "gåvänligt" ute så.

Nej dags att krypa ner i sängen kanske?

Foto

2010-02-07 20:12:14 Foto - Marie
» Kommentarer(0) «



Äntligen Lördag !

2010-02-06 09:48:56 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallåååå =)
Uppe med tuppen idag.. William kom in till mig vid 4 imorse och ville sova med mamma! :) Självklart fick han det, sen gick vi upp vid 8 o Jörgen la sig en stund.. Han har jobbat 4 timmar inatt. Men han går väl upp om en stund, då ska jag ta mig en kik i garderoben, för jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig på fotograferingen idag. Har även hunnit med att diska en sväng, alltid lika trevligt! Eller inte .. Jag längtar efter min diskmaskin.

Så nu sitter vi som vanligt och tittar på Nicke Nyfiken . Vid 12 kommer Sara & Toni och hämtar mig, och sen bär det av mot Göteborg :) Ska bli riktigt roligt. =) Nej nu ska jag se om jag hittar nåt annat att grejja med .. =)

Imorn - The Studio

2010-02-05 23:03:30 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll :)
Idag har Jörgen varit ledig . Sköööönt! Vilket innebär att William varit hemma .. =) Vi har tvättat hela förmiddagen, och grejjat hemma. Efter att vi fått lite mat i magen åkte vi ner till stan och satte in lite pengar på Williams fond. Och Williams fadder satte igång en autogiro överföring som han hade innan han bytte bank. Men nu funkar det igen. =) Kalasbra! Sen åkte vi vidare till Överby, Jörgen skulle köra sin mamma och handla.. Och de slank väl ner lite i våran påse med ;P Hihi ..

Hemma fikade vi med lite semla, William fick en negerboll eftersom han avskyr grädde. Det är nog det äckligaste han vet, får han grädde i munnen så spottar o fräser han en braaaaa stund. Så vi undviker det helt enkelt. Sen har det bara varit mys resten av kvällen. William somnade strax efter 8, lilla fisen.. Han va så rolig innan, jag frågade om jag fick en godnatt puss innan han gick till sängen .. Då kom han fram till mig och klappade mig på kinden o gav mig en puss o kram o sa "Ja måste pussa på dig mamma, annars blir du så ledsen" Sötnos!!

Imorn bär det av till Götet med Sara & Toni .. =) Vi ska till The Studio för att fotas! =) Det ska bli riktigt kul, mitt största problem just nu är att jag inte vet vad jag ska ha på mig?! Gaaah! Men det löser sig, man ska ha med sig 3 ombyten iaf, får se vad jag ska hitta på. Nu ska jag alldeles strax gå o lägga mig.. Huvudet dunkar som tusan.

Qute Boys

2010-02-04 23:06:09 Foto - William
» Kommentarer(2) «



Billy Elliot

2010-02-04 12:38:12 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Tjabba Tjena Hallå !
Idag gällde det att gå upp tidigt, eller ja försöka .. Men ja kom inte upp ur sängen förän 07.15 . Illa =/ Men huvudsaken är att jag kom i tid till skolan. Vi hade lite genom gång och sen hade våran lärare bokat Aulan för att vi skulle titta på Billy Elliot . Jag tyckte den va riktigt bra .. Skildringen av hur det faktiskt är i det verkliga livet när föräldrar vill en sak för sina barn, medans barnen kanske inte vill det alls. I detta fallet ville Billys pappa att han skulle boxas och Billy ville dansa balett. :)

Nu sitter jag här hemma.. Har precis diskat ett berg med disk . Och även dratt en sväng med dammsugaren . Dessa hundhååååår. Dom gör mig galen, jag kan nog säga utan att överdriva att jag är besatt av att dammsuga, klarar inte av att se håren ligga på varken matta eller golv. Varför måste han fälla så mycket?! Om en liten stund ska ja hämta William och sen ska vi bege oss till Josie and the kids <3 Lovely ! Äntligen blir våran playdate av.. Innan har det alltid varit nåt som kommit emellan, men nuuuu så! :)

Som vanligt lär det nog bli en heeel del babbel om Rob, Twilight, RM, yeah u name it .
Nej nu ska jag kanske slänga nån liten matbit i magen och se över vad som behövs ta med .

Tjingeling ..

Pluggeliplugg

2010-02-03 22:09:00 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tjaaaa !!
Imorse tog vi pulkan till dagis, hade inte kunnat fram någonstans med vagnen.. För som jag misstänkte hade dom inte plogat ett skvatt.. Snöröjningen i den här stan är ett enda stort skämt. Men men vi kom till dagis iaf. William ville vara inne och leka, dom lite större barnen var ute, iaf dom som ville.

När jag kom hem satte jag igång med plugget. Idag va det Vård och Omsorgsarbete , och det satt jag med i ett par timmar, men med pause för diverse telefonsamtal med Frida & Sara. När jag var klar och Jörgen vaknat hämtade vi Wille för att sedan åka ut till Maxi och handla. Väl hemma satte jag igång och gjorde Tacogratäng, blev smaskens :) Och sen fick den lille skitgrisen dvs Wille, hoppa i badet. Dock inte så poppis. Iaf inte när det var dags att tvätta håret, då blev det mest skrik och gap. :/ Han som alltid har älskat att bada innan .. Men så här har det ju varit ett tag.

Efter William var klar, så var det min tur. Tog mig ett lååååångt skönt bad. Så nu känner jag mig som en ny människa =) Underbart! Perfekt när min stora älskling är hemma. Imorn är det skoldags, vi ska se på film på Psykologin "Billy Elliot" Rätt slappt och skönt, så imorn sköter pappsen lämning på dagis. Har även funderingar på att åka en sväng till Borås imorn och lämna soffan till Mammsen. Ska bli skönt att bli av med den.

Nej nu ska jag äta lite choklad .. =D

Sovdags kanske

2010-02-03 00:22:00 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Klockan tickarpå som bara den ..
Och alltid på kvällarna, varför ska jag alltid sitta uppe så himla sent för?! Alltid fastnar jag framför nåt. Idag har jag inte fått mycket vettigt gjort, Men har iaf hunnit med att diska lite, även dammsuga lägenheten och lite sånt nödvändigt ont. Gud va jag längtar tills vi flyttar och vi får en diskmaskin! Jag är redigt trött på att diska nu. Så det ska bli jävligt gött att slippa de sen. =)

Efter att jag hämtat William från dagis, gick vi till affären en snabbis, handlade lite grejjer så han och jag kunde äta Tacos mumsigt värre. Han proppa i sig som bara den, men det är bara bra att han äter, då blir jag glad! Sen kikade vi på film tillsammans innan han gick o la sig vid 19.30. Och vad har jag gjort sen då?

Jo pratat i telefon, tittat på film; Edward Scissorhands . Såååå bra film! Johnny Depp är ju i särklass den bästa skådisen! Och Tim Burton är en av världens bästa regissörer! Lätt att jag ska gå o se Alice i underlandet sen när den kommer på Bio. Har även sysselsatt mig med att vika lite tvätt och kolla igenom lite bloggar. Fastnade i Tony Olssons blogg. Ni vet han som var en av dom som begick dom här polismorden 1999. Intressant att läsa faktiskt.

Nej sova lite kanske, snöar som bara faaan också, det får nog bli pulka till dagis imorn!


Februari

2010-02-02 10:32:31 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Gud va kass jag är på att uppdatera!
Men jag har haft fullt upp.. I lördags va det lite tjejkväll hemma hos Emma. Jätte skoj. :) Hihi! Söndagen skedde det inte så mycket, jag låg mest i sängen hela dagen, för jag hade så hemskt ont i magen =/ Men jag vet ju att det beror på mina tabletter, man kan få en del "magknip" då. Men det är bara att härda ut.

Igår var Amelie här på dan och pluggade, fick gjort ytterliggare en grej i Etiken, som dessutom blev Godkänd, Yaaaay! :) När hon åkt hem gick jag o hämtade William på dagis. Min lilla fiiis! <3 Ställde mig och fixade lite middag, fiskgratäng och potatismos . Sen kom Carina och hämtade William, för jag hade en tatueringstid. Som ni ser på bilden här nere, så det blev det på vänster handled och det står William 070824 .

Kristina gjorde också en tatuering, fast med Alice istället. :) Really najs! Jag är skit nöjd med min iaf, så nu smörjer jag o smörjer hela tiden :) Hehe. På hemvägen köpte vi med oss lite godis. =) Carina kom hem med en däckad liten kille, men de var bara att bära in han i sängen, så fortsatte han bara att sova! Medans jag o Kristina satte på en film o bara slappade, slutade med att hon sov över här också för klockan blev vääääääldigt sent. Så det kan gå ;P

Jag har precis diskat upp en disk, och nu ska jag ta mig en cigg och vila lite. Jag är rätt slut i kroppen.. Sen ska jag försöka få lite gjort i skolabetet också :)

Hej Svejs!

Tatuering

2010-02-01 23:58:46 Foto - Marie
» Kommentarer(5) «